Last news in Fakti

29 Септември, 2020 12:55 2 552 29

Първан Симеонов: За пръв път виждаме синхронизирана синьо-червена опозиция срещу ГЕРБ

  • първан симеонов-
  • галъп-
  • опозиция-
  • правителство-
  • герб-
  • протест-
  • демократична българия

БСП би изгубила много, ако настъпи разрив между нея и президента, отбеляза социологът

Първан Симеонов: За пръв път виждаме синхронизирана синьо-червена опозиция срещу ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Пресилено е да се говори за напрежение между президента и БСП. БСП би загубила страшно много. Това коментира пред радио „Фокус“ социологът и изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл“ Първан Симеонов.

„БСП би изгубила много, ако настъпи разрив между нея и президента. Той е едно от постиженията на партията и на политиките на Корнелия Нинова. В същото време виждаме как се синхронизират най-различни идеологически и партийни течения в България. От партия „Възраждане“ през „Демократична България“, БСП, Мая Манолова и др. В този ред такива дребни търкания не са голяма новина. Дребни търкания има и на самия протест. „Демократична България“ скърца със зъби на „Отровното трио“, БОЕЦ скърца срещу други, но в общи линии протестът е синхронизиран. По същия начин ми се струва, че и БСП продължава да е в синхрон с президента“, коментира той.

За пръв път виждаме синхронизирана синьо-червена опозиция срещу ГЕРБ, каза още Първан Симеонов и добави, че продължава последователната линия на конфронтация между премиер и президент.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    24 3 Отговор
    И след оставката всички честни хора ще ги мачкаме управлението докато почнат да вършат работа и по малко да крадат.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 6 Отговор
    оставка герб мутри вън
  • 3 Параван Райчев

    14 4 Отговор
    Лъжа та се късам...
  • 4 Хрис

    14 3 Отговор
    А стига тоя изтърван Първан...
    Или да си пусне мустак или обръсне тази брада ,че така мяза на ...талибан !
  • 5 Alfa ri surcha

    7 14 Отговор
    1 Слави
    2 Тиквата
    3 Корни
    4 ПееФски
    5 Христо Лодкаря
  • 6 Няма

    19 7 Отговор
    по - червени от ГЕРБ , потомствени комунисти и милиционери !
  • 7 Джипойко Борисов

    23 2 Отговор
    Абе, алооо, хората не са нито червени, нито бенбени. Такава тирания не е имало никога.
  • 8 Офоф

    2 23 Отговор
    По малкото зло е бб. Нали виждам на нинова хората, всички стари и децата им. Дпс от 30 години не е пичистена, без реформи. Познаваме ги. Бойко ги изгони. Сега цветанов връща илийката от кж по зле ще стабе. Бб поне ги строява, слъшат го, а нинова е резил. Тя не дги познава лично. Цял живот кирчо работа не е видял. Животът е кратък, но нагли и алчни бкп в бсп. Сложил тясни панталони кирчо, но е на 71,завършил текстилен техникум в хасково. Нинова виж си старците ку ку ку ку. По тж бе седнал на столчето в ак бунар и види ли комунист.. Ку ку хоха. Нинова със стар материал нова къща не става другарке, сега децата им..

    Коментиран от #10

  • 9 Moй

    9 2 Отговор
    Чистката от платени герберасти трябва да започне веднага щом проклятието от банкя и шайката паднат. Първанчо е сред тези, които трябва да изчезнат от полезрението на широката публика. Продажник е той.
  • 10 Мой

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Офоф":

    На първото изречение ме загуби, другарю трол.
  • 11 да де

    8 2 Отговор
    Разбрали са най-после, че голямото зло трябва да бъде изметено, а после, ако трябва избори до дупка и каквото решат хората.
  • 12 Мислещ

    2 10 Отговор
    Нищо подобно, червените не са опозиция и дори не влагат особени усилия да се покажат като такава. Как да се изкарат опозиция на Шиши, като от там тръгна той?
  • 13 Гаргамел

    5 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От партия „Възраждане“ през „Демократична България“, БСП, Мая Манолова и др.

    A някой свестен ще споменете ли?
  • 14 По честен път

    11 2 Отговор
    ГРОБ са уникални функционални неграмотници,рабфакаджии,простаци,нахалници и парвенюта. Всеки човек със честно добита диплома за средно или висше образование е възмутен до ярост от тяхната безпардонност. Това са нещата ,които обединяват сините и червените - просто походът на парвенютата трябва да бъде спрян,защото тия дебили деструктурират обществото. Пък после на изборите,кой колкото гласове добие по честен път.
  • 15 30 г стигат

    0 7 Отговор
    Не съм привърженик на Герб и не съм и бил но когато става дума за синхрон между ляво и дясно това едва ли е прилича на цел за излизане от криза а по скоро борба за кокала и като финал стани да седна .
  • 16 Първанчо е друг път социолог,

    6 5 Отговор
    що нарича ДБ сини. То ДСБ вече не са сини. Протеста ляв, крайно ляв и затова няма масово представителство. Научия тази социология бе Първан, стига си измисляхте
  • 17 Трупчето

    8 0 Отговор
    По-нагло и лъжливо същество от този не се е раждало. Да превърнеш един народ в рая и да кажеш аз засегнах много интереси какво е? И видите ли, хората били мафията със засегнатите интереси,. Ако се беше родил преди 300 години в щатите, щеше да обедини всички племена срещу него, барабар с белите. Явно за това толко усърдно е изучавал Винету.
  • 18 Виждаш

    1 3 Отговор
    ама Нищ не виждаш. Червено-син през кривия макарон. Ето такива като теб са толкова вредни колкото лъжкинята Мая и Корнела
  • 19 Филипе, Мишок си беше и такъв си остана

    1 0 Отговор
    ГОЛЯМИТЕ играчи на от СДС не можаха да се спопазумеят"кой да води бащина дружина," и тогава се избира един, който никой не го брои за нищо, слага се като компромисна голямата Шушомига, така и ти стана на тоя пост! ЗАДА не смята, че са празни приказки ще кажа:Краси Генчева, едната ти секретарка, Юли Абаджиев шеф на охраната, в стаята отляво до твоята Жаро Бакалов бивш военен летец няма да продължавам! ЗАВИСИМ МЕРЗАВЕЦ, МАЛЪК НА РЪСТ, НО ГОЛЯМ КАТО МЕРЗАВЕЦ!!!
  • 20 Кисинджър

    1 6 Отговор
    Кънчовеца Първанчо се загрижил за БеСиПеТу. Конфронтацията продължава отстрана само на Фатмака , ББ само му отговаря. ОФ то ще ни вкара в нови 45 години настрани и ще ни докара някоя хунта начело с путинистите. Радев отдавна си фантазира да ръководи хунтата.
  • 21 big

    2 1 Отговор
    Първане, Първане, къде я виждаш синьо-червената опозиция на ГЕРБ и то обединена? В България няма ясна черта между синьо, червено, жълто, пембено и т.н. цветове. Има ясна цел за акостиране във властта или получаване на пари заради ограничения гласоподавател - партийните субсидии. Бизнеса плаща на всички цветове, за да не му създават проблеми, ако дойдат на власт. Колкото и да си мислим, че политиката се прави от нашите "цветове", това не е вярно. Тя е резултат на ЕС, САЩ, НАТО, Турция донякъде, дори Русия, МВФ, Световна банка - те са тоягата, а ние кучето и няма никакво значение коя партия е на власт!
  • 22 Бай Пешо

    1 1 Отговор
    Каква "черрвено-синя опозиция" бе Първанчо?Ами те всичките са от едно комунистическо котило!
  • 23 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    САМОУКРАСЕНИЯТ ПЛЕШО -ДОРИ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е РЕНЕГАТ !!!
  • 24 Борис

    2 1 Отговор
    „Демократична България“ взеха, че много си повярваха, но скоро хората ще им покажат, че мястото им е извън парламента.
  • 25 Токин

    2 0 Отговор
    За първи път виждаме синхронизирана синьо-червена опозиция срещу ГЕРБ и това не е случайно! В днешните смутни времена, когато се очакват милиарди от Европа около кризата с коронавируса - Корнелия Нинова и Христо Иванов са готови на всичко, само и само те и олигарсите зад тях като Румен Овчаров и Иво Прокопиев, да сложат ръка на тези пари!
  • 26 Гост

    1 0 Отговор
    Отврат бе хора! Като се сетя за коалиция между БСП, ДБ, Славчо и другите странни политически субекти и просто ми се иска да заплача с глас! Нека не позволяваме това недоразумение!
  • 27 Виолина

    1 0 Отговор
    От хора като Христо Иванов и Мая Манолова можем да видим всичко, те са готови на всякакви коалицийки само и само да си постигнат целта - да са във властта.
  • 28 Асен

    2 0 Отговор
    Демократична България почват да си цепят от другите протестери, защото се лакомят, и накрая ще останат с пръст в уста.
  • 29 Баба ти

    0 0 Отговор
    ДБ са фурнаджийска лопата и са готови да се съюзят с всяка партия. Дори и с Герб нищо, че се кълнат в обратното. Помнете ми думата!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове