Last news in Fakti

29 Септември, 2020 16:10 3 652 48

Цветанов: Борисов не ми е родственик, ГЕРБ не е мое семейство

  • цветан цветанов-
  • рзб-
  • герб

Очаквах президентът да наложи вето на изборния закон, защото никъде няма оценка на ефекта от премените, които се правят, каза той

Цветанов: Борисов не ми е родственик, ГЕРБ не е мое семейство - 1
Снимка: БГНЕС

Това, че навремето съм посвещавал времето и усилията си на ГЕРБ, не означава, че ГЕРБ са моето семейство. Така, че няма как в Борисов да намирам, да виждам близък родственик. Не, няма да се върна в ГЕРБ, защото това би било предателство към всички симпантизанти на ”Републиканци за България”. Ние имаме един път и това е евроатлантическия път и смятаме да бъдем много силна алтернатива на статуквото, което се заформи - ГЕРБ и ДПС. Това заяви лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов.

Очаквах президентът да наложи вето на изборния закон, защото никъде няма оценка на ефекта от премените, които се правят, каза той за ветото на президента над промените в изборния кодекс в предаването "Денят с В. Дремджиев".

При изчерпването на кредита на доверие в Народното събрание предсрочните избори са единствения изход от кризата, в която се намираме, категоричен е той.

Недопустимо е председател на българския парламент да има подобно отношение, защото всичко, което е направено е с общите усилия както на българския данъкоплатец, така и на европейския данъкоплатец. Смятам, че подобно изказване, като това на Караянчева, само и единствено уронват престижа на парламентарната институция, коментира Цветанов изказването на Караянчева в Лом.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОДСЛУВЯХ ВИ

    43 3 Отговор
    Когато бях в МВР. Крадох фирми с Герб
  • 2 последна новина

    33 4 Отговор
    Шайката си напазари 6-7 депутата от опозицията.
  • 3 Дългият

    46 2 Отговор
    Храни куче да те лае.....
  • 4 РеБъ

    36 3 Отговор
    Партия на едрите собственици на недвижими имоти.
  • 5 шегичка

    33 2 Отговор
    Аре, аре кажи поне кой беше бащата в семейството .
  • 6 Герб

    24 38 Отговор
    Народа обича Герб и Борисов
  • 7 Някой

    35 5 Отговор
    Всички гадости ГЕРБ ги правят вече 10 години, а не една година през която ти не си там...
  • 8 ПРАВ Е ЦВЪКИ

    27 3 Отговор
    ВСИЧКО Е НАПРАВЕНО С ОБЩИТЕ ПАРИ , ДАЖЕ И АПАРТАМЕНТИТЕ МУ.ИНАЧЕ С ЕДНА ЗАПЛАТА КАКВО ?А Е ОБИКНОВЕНА ХИЕНА ПРЕМЕНЕНА КАТО РЕПУБЛИКАНЕЦ , СЪЩО КАТО ЦВЕТА , БОКО И ШЕФОВЕТЕ ИМ ОТ САРАИТЕ
  • 9 Само питам

    44 2 Отговор
    Цветанчо , кога ги разбра тия работи ? Като свърши авантата ли ???
  • 10 н7бб9я

    25 4 Отговор
    Е как така, бе? Хем се бяхте развели след 20-годишен брак, хем не сте били семейство?!?! Верно, че бяхте еднополово семейство, ама все пак....
    Така и не разбрахме кой е бил булката, обаче.
  • 11 физкултурник

    29 0 Отговор
    Баща ми беше шофьор в ДС, после и аз станах шофьор-сержант в Седмо управление на Държавна сигурност, а сега съм шофьор на собствена партия.
  • 12 Дамм

    22 3 Отговор
    Цецо ушето го е яд! Цвъки на практика създаде ГЕРБ и не можа така лесно да преглътне, че разБойко му би шута, затова пусна ония снимки и видео за шкафчето с вврата.
  • 13 среднощен

    35 0 Отговор
    Г-н Цветанов наистина се е взел много на сериозно..? Защо си мисли, че българите са забравили - всъщност "кой е"..? Няма да вкуси никога повече власт..?
  • 14 Извинете!

    20 0 Отговор
    Забравих къде са някои от апартамента, ама в мн. ч. Моля най-учтиво съседите да ми звъннат да ми припомнят.
  • 15 да да

    27 2 Отговор
    тоя помияр забрави откъде е тръгнал и кой го е направил човек
    помияр който хапе ръката, която го е хранила.

    Коментиран от #22

  • 16 Псевдоним

    27 1 Отговор
    Този трябва да бъде отсвирен по-бързо и от Бойко.
  • 17 Пумяр

    18 2 Отговор
    Този пимяр няма и да влезе в парламента,явно не знае че евроатлантиците са по малко от седесарите в България
  • 18 Даскалче

    17 2 Отговор
    Никой не обича предателите...Освен бкп-бсп,ясно е че на тях правиш бибитки...Друг не вярвам да те вземе!
  • 19 СТИГА

    4 9 Отговор
    СТИГА


    Стига Джипкаджията Боко Тъпото с шкафчето
    е фалшифицирал изборите!
    С над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!

    Легитини и законни ли са НС, МС, ПКП и Боко тъпото
    След като милион фалшиви избиратели "мъртви души" са незаконни?
    По кой закон и член на Конституцията,
    в избирателните списъци фигурират
    над милион незаконни избиратели "мъртви души"???

    Знае ли някой юрист или обикновен гражданин
    По кой закон КОНКРЕТНО и КОНКРЕТНО по кой член на Конституцията,
    в избирателните списъци фигурират
    над милион незаконни избиратели "мъртви души"???

    Стига Джипкаджията Боко Тъпото с шкафчето,
    е фалшифицирал изборите!
    По путинисти и по лукашенковски!

    СТИГА!
  • 20 СТРАХЛИВИЯТ ПОР

    6 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Цветанов: Борисов не ми е родственик, ГЕРБ не е мое семейство

    ---- МУТРА, ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ГО "УВАЖАВА", А ДИВАКЪТ МУ ВСЕ ПО ЛЮТО И ПО ЛЮТО ГО СЪРБИ.... ДЖЕНДЪР - МУТРА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. СРАМ И ПОЗОР....
  • 21 Дельо Хайдутин

    13 3 Отговор
    Цецо не реви за децата.Те си остават по закон при майката Бойка.
  • 22 гост

    13 2 Отговор

    До коментар #15 от "да да":

    Помияр от кучкарника на Тиквата!
  • 23 идетрибунал

    14 1 Отговор
    Цецо асансьора отново на старт!Въпросът на който не е отговорил и сега повторен е КОЙ ПЛАТИ ЕДИН ВИФАДЖИЯ ДА СТАНЕ ПРЪВ ПАРТИЕН СТРОИТЕЛ НА МАФИОТСКО ОЛИГАРХИЧНАТА КЛИКА-ГЕРБ А СЕГА ДА СБИРА РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА НОВ ГРАБЕЖ!Цецко,кой плаща масрафа,знае се приблизителната цифра на предните ти партийни градежи!Нещо да кажеш за пробива в АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА И НАП?ПППШПЪТЯ НА ПАРИТЕ ЦЕЦКО.....
  • 24 Тото

    9 0 Отговор
    Всички партии, партийни и сдружения се скъсаха да декларират евроатлантическите ценности. Управляващите също. На кого се подмазват и очакват външна подкрепа? И по какво се различават като изповядват едно и също? Това прилича на масовата поява на активните борци от миналото. Кога ще се появи една която да е загрижена за България и българския народ без да пълзи в краката на външни сили? Явно чест и достойнство са думи без смисъл и за управляващи и за претенденти.
  • 25 Разбойко

    6 1 Отговор
    И ти ли Бруте, до сутринта 3 пъти се отрече от мене, не хапи ръка която те е хранела, планина с планина не се среща, но човек с човек се среща.
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    точно така е то политиката е по интереси интереса клати феса
  • 27 РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит

    1 11 Отговор
    Здравейте Българи! На 27 септември бе едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредихме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и сложихмеб кръст и погребахме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Сандански кмета Кирил Котев и цялата структура на ГЕРБ напусна и се присъединява към Цецо. В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува.Дори и Томислав Дончев призна преди дни по БТВ " Да огромен брой хора от ГЕРБ и цели структури напускат масово". А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #31, #44

  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    господин ЦВЕТАНОВ забравихте от къде тръгнахте та ат ако не бе БОЙКО БОРИСОВ ти щеше да си обикновен чиновник с панелка карайки стара ШКОДА

    Коментиран от #33

  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    герб са мафия мутри но и ти ЦВЕТАНОВ не си ЦВЕТЕ за мирис грозно е да плюеш по тоя който ти е подал ръка а ти му заби нож в гърба
  • 30 Цъфнал завързал

    8 0 Отговор
    Тиквите се броят наесен и никога не се радвай на малко прасенце!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Цецо с теб сме

    7 8 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Коко Петелов

    9 1 Отговор
    тоя идиВИД ,като няма семйство и майка, вероятно е от инкубатор
  • 35 вили

    7 3 Отговор
    Цветанов казва че Пеевски ще направи керкапан на Борисов до седмица
  • 36 аз съм Веска

    1 3 Отговор
    ББ ,КАКТО СИ ОТВОРИ УСТАТА , И ПРОИЗНЕСЕ ТВОЕТО ИМЕ,ПРАВИ ГРЕШКА . ДА СИ ПЕЕ НОСТАЛГИЧНИ ПЕСНИЧКИ ПРЕД ВНУЧЕТАТА .В НЕГО КАТО ЧЕ , ТЕЗИ НОТКИ НЕ ЖИВЕЯТ .
    ТОВА , КОЕТО СИ ОТКРИЛ В КАРАЯНЧЕВА ,АЗ ОЩЕ ГО ЦЕНЯ.ТЯ Е КАТО ПИОНЕРИТЕ : : "ВИНАГИ ГОТОВ " , ДА СКОЧИ В БОЙ !
    ТОВА ДОРИ, И МЪЖЕ НЕ ГО УМЕЯТ.
  • 37 МЕЖДУКРАЧКО

    2 1 Отговор
    ЕДНО НЕЩО ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЯСНИ-КОЙ Е ДУПЕТО И КОЙ ГАЩИТЕ...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Верно ли

    6 2 Отговор
    Мдааа, типично - този и от майка си ще се отрече, ако трябва.
  • 40 Провидението

    5 1 Отговор
    А 6-тте апартамента на кого ще остави които са му дадени от ГЕРБ...Защо протестиращите не получиха никаква подкрепа от Русия и нямаше нито едно изказване в тяхна защита? Много малко известен факт е, че руският президент просто не започва работния си ден без да е изпил няколко сурови пъдпъдъчи яйца сас закуската си, а протестиращите още в първите дни започнаха обстрел с пъдпъдъчи яйца срещу полицаите с което загубиха всякакви симпатии от страна на Кремъл!!!!Това се дължи на лошо и глупаво ръководство!
  • 41 chi

    7 0 Отговор
    Предателите никъде не ги обичат...
  • 42 ЛицеМери

    1 0 Отговор
    Всички сте един-дол дренки, нагли бездарници, продажници. От където ви препикаят на там се обръщате .
  • 43 мале мале

    1 0 Отговор
    И като брадяса, стана Друг ?
  • 44 А Костадинов

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Само бивши, изгърмяни, изтъркани, оскотели, недолюбени, низвергнати, охъртяли, проскубани, мераклии за кацата с мед. Пълна пародия на партия, движение, дружина, путурковци и цървули - шайка предатели и отцепници надушили зелените гущери от зад граница.
  • 45 ЧОКУШ

    1 0 Отговор
    СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ГУМЕНКАТА НЕ Е ПРЕДАТЕЛ , ТОЙ НЯМА ДА ПРЕДАДЕ вcички cимпaнтизaнти нa ”Рeпубликaнци зa Бългaрия”. Ниe имaмe eдин път и тoвa e eврoaтлaнтичecкия път и cмятaмe дa бъдeм мнoгo cилнa aлтeрнaтивa нa cтaтуквoтo, кoeтo ce зaфoрми - ГEРБ и ДПC. Тoвa зaяви лидeрът нa "Рeпубликaнци зa Бългaрия" Цвeтaн Цвeтaнoв - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА КОНСТИПАЦИЯТА !
  • 46 ВЕДНАГА

    0 0 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИТЕ ВИНАГИ ГИ УБИВАТ , ЗАЩОТО СА ...... ПРЕДАТЕЛИ !
  • 47 гост

    0 0 Отговор
    ПЕЕВСИ Е ПРОТЕЖЕ НА БСП И ДПС, ТА НАЛИ ТЕ ГО ИЗБРАХА ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР.
  • 48 Анонимен

    0 0 Отговор
    Може Борисов Президент,, натам вървят нещата, а и се пишеше... Те ще се оправят, но някои никога. Полза нулева от 1944
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове