29 Септември, 2020 17:38 1 886 19

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

  • румен петков-
  • бсп-
  • 50-и конгрес

Петков подчерта, че въпросът за консолидация на левицата е ключовият за решението, което може да даде чувство за сигурност на българските граждани

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България - 1
Снимка: АБВ

На конгреса на БСП отсъстваха представители на синдикати, на работодателите, ясна визия за държавата и икономиката и енергийната сигурност на България и Европа, като стратегически въпроси. Това коментира пред медиите председателят на ПП АБВ Румен Петков. Според него на форума на Столетницата, където той беше сред официалните гости, са отсъствали базови теми, като, например, прокламираният напоследък стремеж към консолидация на левите политически сили в България, както и въпросът за суверенитета на страната ни в различни сфери, като сигурност, енергетика, икономика, вземането на стратегически въпроси и т.н..

Председателят на ПП АБВ отбеляза и липсата на коментар за суверенитета на България. „Не бяха направени оценка и коментар на престъпната приватизация от времето на Иван Костов и състоянието, до което се доведе икономиката на България.

Петков подчерта, че въпросът за консолидация на левицата е ключовият за решението, което може да даде чувство за сигурност на българските граждани. Той добави, че ПП АБВ е готова за диалог, следва ясния си стремеж за общи политики в ляво и изтъкна ясните позиции и разработели политики в различни сектори, като здравеопазване, земеделие, енергетика, социална политика, икономика.

Румен Петков коментира и темите около политическия проект на Цветан Цветанов, където, според него, налице са детайли, които „висят“ над обществото, отделни гилдии, личности и държавността.
„Грозното унижение на лекарите от Горна Оряховица, и то с цената на грубо нарушение на Закона за специалните разузнавателни средства, унижаване на хора, на професия, с цената на законово нарушение, защо са подминати от компетентните органи е друг въпрос, и то от трибуната на Народното събрание. Демонстративни, показни полицейски операции, за които също бяхме осъдени като държава. В крайна сметка г-н Цветанов е почетен председател на Комитета по изпращане на братя Галеви в чужбина с влязла в сила окончателна присъда и това не следва да се подминава“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    тоест всичко е интереси
  • 2 ужас

    10 5 Отговор
    Отсъстваха и шадравани. А ти, гоце и калфин вечно ще отсъствате.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анализатор

    4 4 Отговор
    Е, вече АБВ и Първанов ще има представители в НС. Но едва ли ще вдигнете процента за изборите. Знаем, че и Слави, и Бойко са проект на Първанов, така че нищо неочаквано.

    Коментиран от #6, #17

  • 5 Хахаха

    11 3 Отговор
    Тоя не се сети да направи нещо с престъпната приватизация от времето на Иван Костов ДОКАТО БЕШЕ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР !!!!!!!!! Нямаше време от далавери.....

    Коментиран от #16

  • 6 ха ха

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анализатор":

    Слави и Бохко – проект на Първанов??
    Ти първак л иси пил?

    Коментиран от #7

  • 7 Анализатор

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    Да пия умерено, но никого не се напивам. А Вие ако не помните как Божественият не даваше лоша дума да се каже за Първанов, значи Ви е много къса паметта. А ако не помните как Слави четкаше по всяко време Първанов и го канеше в предаванията, значи, че сте много дълеч от действителността.

    Коментиран от #18

  • 8 Румяна Коларова живееш си охолно!

    4 3 Отговор
    2милиона Българи живеят в мизериа, те не са съгласни с теб, тези Българи едвам връзват двата края, Никой не ти вярва на теб, ти като много други сте на Държавната Хранилка!! Ненавиждамете, защото маниполираш живееш ЗАДА лъжеш, народа те мрази и презира,!!!

    Коментиран от #10

  • 9 РУМБАТА.......ЧУРКАЩОТО ХЛАПЕ

    5 3 Отговор
    ТЕБЕ КОЙ ТЕ ПИТА.....ТОВАРИЩ БИВШ
  • 10 МИЗЕРИЯТА НЕ Е ПОРОК

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Румяна Коларова живееш си охолно!":

    ВСЕКИ САМ СИ ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА
  • 11 Достатъчно

    6 1 Отговор
    Прекалихте с изявите на един пикльо, представящ се за "партиен лидер" на група ремегати и хиени, готови да ае съюзат и с дявола в името на лелепира. Веднъж предател - цял живот предател.
  • 12 Амиии

    3 1 Отговор
    „престъпната приватизация от времето на Иван Костов” - че как ще направят като Курнела приватизирА баш по това време :-)))
  • 13 Вики

    2 0 Отговор
    Този що не си гледа АБВ-то!
  • 14 Дядо

    3 1 Отговор
    ТИ СИ ПОЗОР ЗА ПАРТИЯТА НА ДЯДО БЛАГОЕВ.
    Юрген Рот
  • 15 ТО пък

    1 2 Отговор
    щото в партията на ловеца Първанов - АБВ имате ясни програми за бъдещето на България?! Най-вече имате програма за себе си
  • 16 Щото

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    рядко е бил тавряз
  • 17 Проучване

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анализатор":

    Щом бсп е управляват от доган и божков така ще е нинова използва программаторы на дпс
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГОСТ

    0 0 Отговор
    ПЕЕВСИ Е ПРОТЕЖЕ НА БСП И ДПС, ТА НАЛИ ТЕ ГО ИЗБРАХА ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове