Last news in Fakti

29 Септември, 2020 21:52 4 048 110

Караянчева: Само Румен Радев не приема нашите успехи

  • цвета караянчева-
  • румен радев-
  • герб-
  • благоевград-
  • красимир велчев

Не сме безгрешни и не го крием, заяви в Благоевград зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев

Караянчева: Само Румен Радев не приема нашите успехи - 1
Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

"Най-вярната социология са резултатите от частичните местни избори, които се проведоха в неделя в цялата страна. Рухна митът, че не сме легитимни. Опроверга се и друга лъжа на нашите опоненти – че сме заедно с ДПС. Видя се, че в смесените райони ние сме единствената им алтернатива. По тези места дори не знаят, че на жълтите павета една партия се е провъзгласила за най-големия борец срещу ДПС. Те дори не са я чували. Толкова много се направи в цялата страна – инфраструктура, увеличените възнаграждения, геополитическите проекти, преобразените села и градове. Всичко това се оценява, в неделя получихме поредното потвърждение".

Това заяви членът на ИК на ГЕРБ и председател на НС Цвета Караянчева по време на среща с актива на ГЕРБ в Благоевград, цитирана от Канал 3.

„Въпреки убедителната победа на ГЕРБ на местния вот – все още има един човек, който отказва да приеме нашите успехи. Румен Радев така и не проумя, че не е партиен лидер, а обединител на нацията. Водената от него политика не само разруши мостовете между институциите, не само настрои гражданите едни срещу други, но и отблъсна хора от неговия собствен екип, там текучеството е голямо. Вероятно скоро ще остане само той и военните съветници“, коментира Цвета Караянчева и допълни, че Радев по-скоро трябва да се съсредоточи върху трусовете в неговата партия. „6 депутати напуснаха днес БСП, като един от мотивите им е опороченият вътрешнопартиен вот. И БСП и Радев искат да правят следващите избори?“, попита членът на ИК на ГЕРБ.

Караянчева сподели, че е изненадана от сравнението, което журналист в национална телевизия е направил, между нейно изказване пред партийна структура и институционалните изказвания на бивши председатели на парламента. „Между двете неща няма нищо общо. Когато се прави сравнение с институционално слово – би било редно да излъчат и мое такова. Но свобода на медиите е сами да решават“, коментира тя.

Председателят на НС съобщи, че утре в парламента ще бъде сформирана специална комисия на паритетен принцип от всички парламентарни групи, която ще събира мнения, позиции, предложения относно проекта за нова Конституция.

„Ще се допитаме и до академичната общност. Крайната цел е да имаме нужните 160 гласа за свикването на ВНС“, каза Караянчева.

„Странно е как в един момент всички протестиращи искаха ВНС, а след като ние задействахме процедурата – всички се отказаха“, отбеляза тя.

„В Благоевград предстоят кметски избори. Сигурна съм, че ГЕРБ ще излъчи възможно най-добрия кандидат. Загубата минала есен ни посочи грешките. Вярвам, че сме се поучили от тях и ще успеем отново да се преборим за доверието на жителите на Благоевград. Трябва да дадем нова перспектива на града“, подчерта членът на ИК на ГЕРБ. Тя отново настоя бившите членове на ГЕРБ, които сега са се присъединили към нови политически проекти – да постъпят достойно и да напуснат общинските съвети, където са избрани като представители на ГЕРБ. „Много добре си спомням как докато беше в ГЕРБ Цветан Цветанов призоваваше за същото при подобни ситуации. Иначе фактът, че има напуснали членове на ГЕРБ – не бива да ни притеснява. Когато с някого не гледате в една посока и той не е мотивиран да работи за каузата – по-добре е да се разделите“, подчерта тя.

Областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков бе категоричен, че енергията на членовете на ГЕРБ не бива да отива по посока атаки към политическите опоненти, а както винаги е било – за градивни неща. „Благоевград се промени при управлението на ГЕРБ. Лоша дума няма да кажа за напусналите колеги. Случващото се в града през последната година не се харесва на никого и съм сигурен, че след изборите ще поемем в нова посока“, сподели Новаков.

„Не сме безгрешни. И не го крием. Връзката ни с хората обаче е голямата сила на ГЕРБ. Винаги сме се вслушвали в тяхното мнение и съвети и сме се коригирали. Затова все още сме първа политическа сила. Доказахме го в неделя, ще го докажем и на изборите в Благоевград“, посочи на свой ред членът на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на партията Красимир Велчев.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къна

    122 7 Отговор
    Кържалийската ваджайна ептен изпросте,завалията.Друм,къш,ррррррр в Егрека.

    Коментиран от #60

  • 2 Българина

    135 5 Отговор
    И аз не приемам успехите ви по ЧЕКМЕДЖЕТАТА.
  • 3 Кутке

    79 5 Отговор
    Две ленти на Витиня кога?
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    119 6 Отговор
    цяла БЪЛГАРИЯ вижда реално колко струвате а ти КЪРДЖАЛИЙКЕ обиди целия БЪЛГАРСКИ НАРОД
  • 5 Петър

    14 81 Отговор
    И аз съм глупав, като президента.

    Коментиран от #15, #31, #73, #105

  • 6 Просто човек

    110 5 Отговор
    Искаме само и единствено вашите #ОСТАВКИ!!! След това ще е всичко друго... Браво на Благоевград, показаха ви народната Любов...
    #ОСТАВКА !!!
  • 7 ПКП

    92 3 Отговор
    Не сме безгрешни,но сме истински......(простаци).
  • 8 40 милиарда раздадени , усвоени

    93 5 Отговор
    България трябваше да цъфти. Ограбихте и грабите.
  • 9 ДГГ

    106 5 Отговор
    Не само Радев-аз също не приемам "успехите" на ГЕРБ! Всичко свързано с тази партия е корупция, некомпетентност престъпления!
  • 10 Де Факто

    104 5 Отговор
    Нека ПКП*тка каже, ЗАЩО не се разхожда спокойно сред народа, който я обича, както прави ГЕНЕРАЛ РАДЕВ.
  • 11 Леле Какви успехи

    86 4 Отговор
    Ние сме последната икономика в ЕС, като предпоследните Румъния са с двойни доходи. По всички статистики сме на дъното в Европа.

    Коментиран от #16

  • 12 Ю Кортес

    5 65 Отговор
    Неговите мотиви са да избегне съдебен процес за теч на секретна информация към чуждо разузнаване
    Там има набъркани хора от президентството.

    Коментиран от #22, #28, #48

  • 13 Перо

    66 4 Отговор
    ТКП,ТКП,ТКП,ТКП - Made in Tikvun.
  • 14 Данито

    62 5 Отговор
    ПКП! Толкоз!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Точно така

    8 32 Отговор

    До коментар #11 от "Леле Какви успехи":

    Защото Румъния на плаща данък русия.

    Коментиран от #27

  • 17 Мдааа

    69 4 Отговор
    "Само Румен Радев не приема..."
    Тази наистина е ПКП.
    Проста и нагла, като Джипкаджията с Шкафчето Боко Тъпото!
    Фалшифициращ изборите по путинистки и лукашенковски!
    С над милион фалшиви избиратели "мъртви души"

    ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ!
    На Джипкаджията и на Каскета!

    "На зло куче,
    зъл прът!"
  • 18 chi

    40 4 Отговор
    Мошеници...
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    54 4 Отговор
    преди време при катастрофа край ШУМЕН като катастрофирахте и блъснахте семейство за КАРАЯНЧЕВА дигнаха вертолета а за пострадалото семейство нищо
  • 20 питанка

    44 6 Отговор
    И на Благоевград и Хасково ли им викате жълтите павета? Невъзможни сте за всички честни хора.
  • 21 Последния Софиянец

    39 4 Отговор
    А нещо за ПИК?Как го заринахме с боклук.Да бяхте чули Ива Николова как псуваше като хамалин.Пяна и излезе на устата.ха ха ха
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Истината за частичните избори

    22 5 Отговор
    Днес ДПС се похвали че са спечелили 7 кметски места от 21 проведени местни избори в неделя! Борисов пък днес прие 2-ма новоизбрани кметове кандидати от ГЕРБ на 2 селца ..Едното с 320 жители а другото с 280. Каза - Победата ни е безапелационна! В Стрелча новия кмет е Георги Павлов издигнат от инициативен комитет и подкрепен от 6 политически партии сред които първо от БСП и после от ГЕРБ които се обединиха всички срещу досегашния кмет Стойно Чачов който бе свален предсрочно защото не е заличил фирмата си в срок. Явно не слушаше политическите централи и всички се обединиха срещу него. Победата с 57% за Павлов срещу 43 за Чачов е минимална за средствата които се хвърлиха. В село Бохот (Плевенско) Бойка Пъшева от ДБ разгромява кандидата на ГЕРБ Цветан Кънев с 329 гласа срещу 134 за Кънев. ГЕРБ печели в мюсюлманското село Киченица (Разградско) защото издигна етнически турчин Юзджан Рамаданов със 169 гласа срещу 143 за опонента му. Село Водица се печели от кандидата на БСП Иван Иванов със 159 гласа. Зейти Адем от ДПС печели село Къпиновци община Исперих.Юксел Алиев от ДПС печели Дуловското село Водно. В село Брестак община Вълчи Дол кандидатката на ГЕРБ Нели Лефтерова бе единствен кандидат и излязоха да гласуват малко под половината избиратели.33 годишната Емине Сербез е новия кмет на Бургаското село Изворище. Тя спечели изборите със 158 гласа.Балотаж ще има идната неделя между кандидата на ГЕРБ и кандидата на БСП в село Тенево, община Тунджа.
  • 24 Щерев

    12 44 Отговор
    Как няма да сме най бедните в ЕС като у нас бъка от русофилски партии и корупция.

    Коментиран от #43, #71

  • 25 VIALBA

    27 3 Отговор
    Вампир прост
  • 26 па ме разсмя

    39 4 Отговор
    Хо...хо..хо , само Радев ли ма ПКП-ко ?

    Коментиран от #91

  • 27 Карлуково

    15 3 Отговор

    До коментар #16 от "Точно така":

    И ти си ела. :-)
  • 28 Перо

    22 4 Отговор

    До коментар #12 от "Ю Кортес":

    Питай Гешев за такива помисли. Още си бие чимбери ,по голата тиква за настъпената мотика.
  • 29 Чочо

    7 27 Отговор
    БСП се люспи и се тресе от вътрешни скандали,каква държава ще управляват и с кой...пак ли с дпс

    Коментиран от #56

  • 30 Дедо Jo

    51 4 Отговор
    Пекинската патка така и не разбра, че Р.Радев е говорител на Суверена.

    Приветствам българите-юнаци нагостили ПКП с яйца.

    Скоро и 20 000-та жандармерия няма да смогва да опази властта от любовта ни.

    ОСТАВКА!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гост

    34 3 Отговор
    Не само, че не сте безгрешни, ами и сте изключително неспособни, некадърни, не разбирате от абсолютно нищо, а за госгожата няма смисъл да се говори
  • 33 Караговнярчева

    26 4 Отговор
    Много обичам крадените ми пари!
  • 34 Щерев

    9 18 Отговор
    Чета че харманлийския цървул уволнява хора на Нинова.

    Коментиран от #42

  • 35 Данчо

    27 3 Отговор
    Mного ама много си проста
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Петър

    2 7 Отговор

    До коментар #31 от "Hoho Boho":

    Аз съм глупав, а ти не разбра коментара ми.

    Коментиран от #55

  • 38 Шопо

    32 4 Отговор
    Какви успехи,маааааааааа?!!!! В кражбите ли ?!!!!!
  • 39 Бравус

    19 3 Отговор
    Умна кърджалийска фахис.
  • 40 Чочо

    6 25 Отговор
    Гледай ти,6 депутата напускат БСП,Радев уволнява доверен човек на Нинова само защото приветствал преизбирането й.Той,самия яде пие и се весели на една маса с Гергов...пълна какафония от циркаджии

    Коментиран от #58

  • 41 ТРИ КАТЪРКА

    32 3 Отговор
    НИТО МАГИСТРАЛИТЕ НИТО МЕТРОТО Е НА БОЙКО
  • 42 Активист на БКП

    20 6 Отговор

    До коментар #34 от "Щерев":

    Ами тя Кутка Караянчева е от Харманлийско,бе.....
  • 43 Че бъка

    17 4 Отговор

    До коментар #24 от "Щерев":

    -бъка, ама от подобни на простата кърджалийска... Само подобни, тя е недостижима!
  • 44 Щерев

    3 20 Отговор
    Наричат Гергов мутра,ама Гергов ви плащаше сметките за ток и парно на позитано ....пък и е сътрапезник на радев
  • 45 пройчо

    8 20 Отговор
    ".... Румен Радев така и не проумя, че не е партиен лидер, а обединител на нацията..."****Не е и длъжен да бъде . Олицетворява Единството на нацията в международните отношения...П и ТКП !!!!!!

    Коментиран от #81

  • 46 ква конституция

    24 3 Отговор
    Горката и поцинкована кофа не издържа на пресата , гъне се.
  • 47 Панов

    3 19 Отговор
    Радев няма шанс срещу Нинова.Вътре е с двата крака...бай Ставри е строг,но справедлив.
  • 48 Hoho Boho

    26 4 Отговор

    До коментар #12 от "Ю Кортес":

    а Бойко ще продаде България на американците за да се откупи...
    ....обмисля да тегли още 50 милиарда за американски подводници,
    които ги има на чертеж по проект на Едгар Кейси

    Коментиран от #51

  • 49 Румен

    24 3 Отговор
    Дай власт на жена и виж акъла и. А акъла на жена кат Кара - раскрачева-бесгащева знаете къде е
  • 50 И.Костов

    6 13 Отговор
    Днес БСП се излюспила.Моето момиче се справя добре.
  • 51 Амииии

    10 2 Отговор

    До коментар #48 от "Hoho Boho":

    Сигурно са 500 милиарда.....или 5000 милиарда....
  • 52 2loop

    27 4 Отговор
    ПКП всеки ден доказва че е истинска ПКП
  • 53 3,14К

    20 3 Отговор
    До преди две години и казвали,че била острие. Да, но когато острието е тъпо, то не върши работа.
  • 54 Успехите

    20 2 Отговор
    иди да ги видиш в уеб сайта за статистика на Европейския Съюз.
    Абе вие кво не разбирате бе, има факти, има статистика, кое не ви е ясно?
  • 55 Hoho Boho

    4 4 Отговор

    До коментар #37 от "Петър":

    Съжалявам!
    Липсваше контекст и го разбрах буквално.
    Извинявай!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 до # 50

    8 4 Отговор
    Излюспила се е теменужката на буля ти,щото не си я поливал от миналия век !:)))
  • 58 🐷 Боко ТИКВАТА

    17 2 Отговор

    До коментар #40 от "Чочо":

    Абе това е нищо.Виж само, Аз как по цял ден се излагам, и ставам за смях, дори и на гаргите, нищо, че СЪМ ТИКВА и ТУЛУП....хахахаха.

    Коментиран от #84

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Всеки ден

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Къна":

    И час доказвам че съм пкп/ткп... Как може един да ти каже че си ена ного тоуЪпа мин жа, а ти да блещиш гупости
  • 61 Радо

    5 2 Отговор
    Не е верно, и Аз
  • 62 ГЕРБЕРИСТЧЕ

    8 1 Отговор
    ДА СЕ УЧИМ ДА РАБОТИМ ДА СТРОИМ ЖИВОТА НОВ! ПРЪВ УЧИТЕЛ НИ Е ЖИВКОВ А ПЪК ВОЖДА БОРИСООВ ! МАГИСТРАЛИИИ ЯЗОВИРИ МЕТРАА!ДРУГАРЮ БОЙКО БЛАГОДАРИМ ТИ ЧЕ СМЕ ОЩЕ ЖИВИ ВЪПРЕКИ КОВИДА ! ЕЙ КОРАВ НОРООД !

    Коментиран от #85

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 тхйт

    3 14 Отговор
    Изхвърлете руснака!!! Изхвърлете руското хвърчило от България!!
  • 65 Георги

    18 2 Отговор
    Млъкни, БЕ! Борисов трябва да ти забрани да говориш! Всеки път когато се обадиш се сещам за записа, и си викам, ма той Борисов наистина е прав за тебе, наистина си, вече всички знаем!

    Коментиран от #77

  • 66 ПЪРРРРРТ

    18 1 Отговор
    Нo нeйce, първo cмe cи винoвни, чe cмe пoзвoлили нa инжeнeр Пoцинкoвaнa Кoфa дa зaeмa пoзиция, зa кoятo прoфecoри и aкaдeмици ca били дocтoйни, Втoрo, нeкa дaдeм нoв шaнc нa учeни хoрa, дa прoмeнят хoдa нa иcтoриятa, дa нямa нaчин ПКП-тa дa зaeмaт пocтoвe, ocвeн в Зaвoд зa Пoцинкoвaни кoфи.
  • 67 ПКП ПАРАЗИТКА

    14 2 Отговор
    РЯДКО БОКО Е ОТКРОВЕН , НО В СЛУЧАЯ Е ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА ЗА ТКП
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Hoho Boho

    17 4 Отговор
    "Само Румен Радев не приема нашите успехи"

    Бъркате, г-жа Караянчева!
    Не само Румен Радев, но и всички българи
    приемаме, че
    Вие сте най-успешната кърджалийка.

    Коментиран от #82

  • 70 КЕРПЕДЕНА

    13 2 Отговор
    ТАЯ В ПРОФИЛ МИ МЯЗА НА РЕШЕТКА НА ПАРЕН ЛОКОМОТИФФФФФФ

    Коментиран от #80

  • 71 Малко за мислене

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "Щерев":

    Виж, щях да се съглася, ако причината е "корумпирана русофилска партия", но ти казваш русофилски и КОРУПЦИОННИ. Кои са корупционните - остават ГЕРБ и ДПС. Корупцията яде ИКОНОМИКАТА, следователно?
  • 72 КЪРТИКА

    10 3 Отговор
    ЕВАСИ ТОЛУПА МНННООО ГРОЗЕН ТОЗ С ПОЛАТА УАААА
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Няяяямам думи

    17 3 Отговор
    Кукумявко, благоевградските яйца вкусни ли са?! Как не ти разбиха празната ткп кратуна герберска! Вас само калашников ще ви оправи!

    Коментиран от #86

  • 75 ПКП

    11 2 Отговор
    Марш бързо на коневръза!Ептен ПКП
  • 76 ПСИХО

    18 2 Отговор
    КАРАЯНЧЕВА СТРАДА ОТ ТЕЖКА ФОРМА НА ШИЗОФРЕНИЯ




























    КАРАЯНЧЕВА СТРАДА ОТ ТЕЖКА ФОРМА НА ШИЗОРЕНИЯ.ВРЕМЕ ДА ПОСТЪПИ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ ЗАЩОТО ЖИВЕЕ В ИЗМИСЛЕН СВЯТ И НЕ ВИЖДА РЕАЛНИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРРИЯ.ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ПОВЕЧЕТО ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ ВЛЮЧИТЕЛНО И БОРИСОВ.ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НА НЕГОВО МЯСТО ОТДАВНА ДА СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА.
  • 77 Hoho Boho

    11 2 Отговор

    До коментар #65 от "Георги":

    Така е!
    Борисов има много точна оценка за жените.
    Като влезне в затвора, тази оценка ще стане още по-точна.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ТЪПрокчо

    9 3 Отговор

    До коментар #45 от "пройчо":

    Може ли да покажеш къде точно го пише това? Президент обединител на нацията?! Или само в болните герберски празни тикви?!
  • 82 Луд ли си

    2 7 Отговор

    До коментар #69 от "Hoho Boho":

    или платен?? Даже и Путин вече от...ба ВАШ Мунчо!!! Единствените му платени екскурзии са до някое окупирано от бкп-бсп село!!!

    Коментиран от #90

  • 83 възмутен

    9 1 Отговор
    Това ПКП е като 100 ПКП - та. Такава наглост и арогантност лъха и от думите й, и от поведението й, и от присмехулното й лице. Събудете се, моля ви да е скоро, защото ако не се събудите, след някой и друг месец хората няма да ви дадат да заспите.
  • 84 Мунчо

    3 5 Отговор

    До коментар #58 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Браво моето момиче много точно определение!!! Елате с "последния" Софянин...И ще ви пусна деса...със триисе сантиметровата тояга!!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Кофа

    7 0 Отговор
    Та дрънка
  • 88 Ван дер Любе

    8 0 Отговор
    И точно като комунистическата партия - тя печели изборите, а не хората в нея. Какви успехи бе маце - крадене, корупция, унищожени човешки животи. Това ли са ви успехите. Май само ги виждате. Е, всички видяхме шкафчето на Борисов и ни се прииска и ние да имаме такова. Но този колосален успех не го виждаме при пенсионерите, детските надбавки, нещо ви куца политиката. Иначе сега сте готови да жертвате някой и друг милиард от откраднатите от Борисов, за да си купите малко последователи. Но все по-малко хора се връзват.
  • 89 ТРИ КАТЪРКА

    4 1 Отговор
    Куха лейка на квадрат
  • 90 Hoho Boho

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Луд ли си":

    Възможно е да съм луд.
    Не съм платен.

    А ти си пиян, фъфлиш...
    няма да си получиш хонорара.
    стегни се бе човек!
  • 91 Criminal

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "па ме разсмя":

    Видяла е ген.Радев да хвърля яйце по нея.......хахахаххаха........ТПК...........
  • 92 заката

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: романа Шайка много добре е написан и точно за мутрите от Герб
  • 93 zevs

    4 0 Отговор
    цвето,ЩО НЕ КАЖЕШ НЕЩО ЗА ТЪПА КЪЖДЖАЛИЙСКА П....,ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО СЪС МИЛИОНИТЕ И КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО,ЗА КОРУПЦИЯТА ПРИ ВАС-ВЛАСТИМАЩИТЕ.НЕ ТИ ЛИ Е НЕУДОБНО ЗА КОМЕНТАРА НА ТВОЯ ВОЖД ЗА ТЕБ-ПКП.ТОВА ЩЕ ВЪРВИ С ТЕБДОКАТО СИ ЖИВА.НЕ ТИ ЛИ Е НЕУДОБНО ОТ ПРОСТАШКИЯТ ТИ ЕЗИК(АЛА бб)???ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ТИ Е ТРЪН В ОЧИТЕ,ЗАЩОТО ВИЖДА МУТРЕНСКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ.ДО ТАКАВА СТЕПЕН СИ НАГЛА,ЧЕ НЕМОГА ДА ТЕ ДИШАМ.ОСТАВКА.
  • 94 Ха ха ха

    8 0 Отговор
    Тъз наистина е много куха, каде видя успехи, а да при мутрите, стига си лизала бе плаШ.. И.. Ло

    Коментиран от #97

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ПЪРВИЯТ ЧОВЕК В ПАРЛАМЕНТА И ДЪРЖАВАТА

    0 5 Отговор
    РАДЕВ НЕ ПРИЗНАВА УСПЕХИ......ВАЖНО Е ДА ОПЛЮВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ
  • 97 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    1 3 Отговор

    До коментар #94 от "Ха ха ха":

    УСПЕХА ГО ВИЖДА ИЗБИРАТЕЛЯ.....САМО БСП СЕ ПУКАТ ОТ ЯД И ЗАВИСТ...ЩО ЛИ
  • 98 446

    4 0 Отговор
    Ходи пеш Бе ТКП
  • 99 Черноянчева

    3 0 Отговор
    Аз съм П Р О С Т А, ГЕРБ са ПРОСТИ затова си подаваме оставките и си отиваме по селата.

    Коментиран от #100

  • 100 БСП.......БЕТОНИРАНАТА ОПОЗИЦИЯ

    0 1 Отговор

    До коментар #99 от "Черноянчева":

    МАЙ У БСПто ХВЪРЧАТ ОСТАВКИ....ЩО ЛИ
  • 101 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Няма да подаде оставка! Престъпниците стоят зад гърба на престъпника, който изпълнява повелята им !! И най-вероятно изборите през пролетта / нахално и арогантно Б.Б. ще ги дочака / ще бъдат фалшифицирани. Това е заложено в смесеното гласуване - хартийки -машини. И после : хранениците на държавната ясла - като сложиш и техните БРП - никак не са малко !Армията на министъра от Габрово е голяма на фона на останалия електорат. Че нищо чудно / с едно малко рамо отвън и квартали като Факултето/ "шкафче-хайдук" отново да спечели. БСП се "пенявят", но и в тези капителисти нищо социално, освен риториката. Дайте им власт ......и ще се"хапете, където не се стигате". Нали те гласуваха против намаляването на партийните субсидии от Бюджета!?
    Апетитът идва с яденето - казват някой. И ТКП-шефа на Парламента не се отказва от мерака си - да свика ВНС и да прекрои Основния закон на Републиката.
    А.Айнщайн с право се е съмнявал м безкрайността на Вселената ! Господи....прибери си вересиите......
  • 102 koko здраво оре

    1 0 Отговор
    как да са записа в младеското герб искам и ас да крада
  • 103 Барца Чекмедже

    0 0 Отговор
    И онези, дето хвърлят яйца, явно. Мълчи си, П кърджалийска П0тко, че след яйцата иде ред на камъните.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Петър":

    Не ти си ПО-
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Българин

    0 0 Отговор
    Под успехи има в предвид кражби , то друго не се вижда.
  • 108 Българин

    0 0 Отговор
    Усмихнати, усмихнати, готини и захаросани- фалшиви.
  • 109 ПРОСТОТИЯ

    1 0 Отговор
    Велик държавник и човек!!! Честен до мозъка на костите си !!! Това е Бойко Методиев Борисов !!!
  • 110 ПКП ТКП

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Велик държавник и човек!!! Честен до мозъка на костите си !!! Това е Бойко Методиев Борисов !!! Под успехи има в предвид кражби , то друго не се вижда. Усмихнати, усмихнати, готини и захаросани- фалшиви. след яйцата иде ред на камъните. ПКП -ТКП ....цвeтo,ЩO НE КAЖEШ НEЩO ЗA ТЪПA КЪЖДЖAЛИЙCКA П....,ЗA ЧEКМEДЖEТO CЪC МИЛИOНИТE И КЮЛЧEТAТA ЗЛAТO,ЗA КOРУПЦИЯТA ПРИ ВAC-ВЛACТИМAЩИТE.НE ТИ ЛИ E НEУДOБНO ЗA КOМEНТAРA НA ТВOЯ ВOЖД ЗA ТEБ-ПКП.ТOВA ЩE ВЪРВИ C ТEБ ДOКAТO CИ ЖИВA ...Нямa дa пoдaдe ocтaвкa! Прecтъпницитe cтoят зaд гърбa нa прecтъпникa, кoйтo изпълнявa пoвeлятa им !! И нaй-вeрoятнo избoритe прeз прoлeттa / нaхaлнo и aрoгaнтнo Б.Б. щe ги дoчaкa / щe бъдaт фaлшифицирaни. Тoвa e зaлoжeнo в cмeceнoтo глacувaнe - хaртийки -мaшини. И пocлe : хрaнeницитe нa държaвнaтa яcлa - кaтo cлoжиш и тeхнитe БРП - никaк нe ca мaлкo !Aрмиятa нa миниcтърa oт Гaбрoвo e гoлямa нa фoнa нa ocтaнaлия eлeктoрaт. Чe нищo чуднo / c eднo мaлкo рaмo oтвън и квaртaли кaтo Фaкултeтo/ "шкaфчe-хaйдук" oтнoвo дa cпeчeли. БCП ce "пeнявят", нo и в тeзи кaпитeлиcти нищo coциaлнo, ocвeн ритoрикaтa. Дaйтe им влacт ......и щe ce"хaпeтe, къдeтo нe ce cтигaтe". Нaли тe глacувaхa прoтив нaмaлявaнeтo нa пaртийнитe cубcидии oт Бюджeтa!?
    Aпeтитът идвa c ядeнeтo - кaзвaт някoй. И ТКП-шeфa нa Пaрлaмeнтa нe ce oткaзвa oт мeрaкa cи - дa cвикa ВНC и дa прeкрoи Ocнoвния зaкoн нa Рeпубликaтa.
    A.Aйнщaйн c прaвo ce e cъмнявaл м бeзкрaйнocттa нa Вceлeнaтa ! Гocпoди....прибeри cи вeр
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове