Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 08:18 9 008 57

Пламен Бобоков: Пеевски ни е посочил, решил е да открадне "Монбат"

  • пламен бобоков-
  • монбат-
  • атанас бобоков-
  • делян пеевски

Държавата се ръководи от мафията, която контролира прокуратура, изпълнителна власт и част от съдебната. Истината обаче все някога ще излезе наяве, няма как да остане скрита "в бункерите на хотел "Берлин", "Банкя" и "Бояна", вярва предприемачът

Пламен Бобоков: Пеевски ни е посочил, решил е да открадне "Монбат" - 1
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Пламен Бобоков, който заедно с брат си Атанас Бобоков е обвиняем по дело за незаконен внос и съхранение на отпадъци, твърди, че зад атаките срещщу тях стои депутатът от ДПС Делян Пеевски, който опитал да им открадне бизнеса с преработка на скрап.

"Моята информация е, че сме посочени от Пеевски, защото е решил да си открадне "Монбат". Той вече е превзел "Елбат" - основния конкурент на "Монбат" в преработката на оловна скрап. След като можеш да унищожиш банка и публично да я окрадеш, няма проблем да окрадеш и предприятие", казва предприемачът в интервю за "Дневник".

Бобоков определи обвиненията на прокуратурата като чудовищна лъжа. Независима проверка на международната адвокатска кантора "Волф Тайс" не била открила никакви еконарушения в дейността на фирмите му.

Неговата версия е, че бизнесът с отпадъците изцяло се контролира от управляващите, а вносителите дори не прибирали печалбата. Истината все някога ще излезе наяве, няма как да остане скрита "в бункерите на хотел "Берлин", "Банкя" и "Бояна", вярва предприемачът.

По думите му по-голямата част от бизнеса у нас "е въз основа на измама - като започнеш от кръговете на бай Ахмед и стигнеш до кръговете на бате Бойко". Двамата обаче били "невръстни дечица, сравнени с олигарха Пеевски".

"Ние сме посочени като мишени и организираната държавна машина за терор и насилие, заедно с организираната медийна група на Пеевски за масово втълпяване, работят в пълен синхрон. Държавата се ръководи от мафията, която контролира прокуратура, изпълнителна власт и част от съдебната", заявява Бобоков.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 грух грух 🐽 грух

    91 9 Отговор
    Каквото си поискам го получавам...Никой не може да ме накаже.

    Коментиран от #11, #47

  • 2 грух грух 🐽 грух

    41 10 Отговор
    Каквото си поискам го получавам...Никой не може да ме накаже.
  • 3 Васил Левски

    97 4 Отговор
    Когато смешник забавалява хората,това е комедия.Когато смешник води хората,това е трагедия.

    Коментиран от #15

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Миризлив пор

    58 18 Отговор
    Не коментирам дали и как някой иска да му вземе бизнеса. Проблем за мен са заровените хиляди тонове отпадък от акумулатори, оловото колкото и да е малко с години ще трови подпочвените води в районите. Това си е меко казано геноцид!

    Коментиран от #31, #56

  • 6 ганьо ганьо

    42 5 Отговор
    Българинът бавно и трудно се учи , но дано поне се учи . В такова нещо , което ни представят днес за наша държава , нито богатия , нито бедния е добре , а всички го позволихме да е така .
  • 7 запознат

    71 9 Отговор
    Не съм симпатизант на тези братя, защото и те имат доста трески за дялане, но в случаяе на 100% прав! Той знае, има и други помощни играчи в тая игра.
  • 8 Престъпник !

    43 31 Отговор
    Този ни засипа с хиляди тонове радиоактивни отпадъци , които ще тровят нас и децата ни десетки години !
  • 9 въпросче

    59 14 Отговор
    Защо вкарвате боклуци на българска територия,защо превръщате България в клоака? С друг ,по-чист бизнес не можете ли да се занимавате? После:- Кой ми ака в гащите?".
  • 10 Ю Кортес

    33 43 Отговор
    Всеки се оправдава с Пеевски или ДПС защото така е най лесно.

    Коментиран от #13

  • 11 Ventura

    28 5 Отговор

    До коментар #1 от "грух грух 🐽 грух":

    Грух, грух и по коледа цър-пър, егати кефа а?
  • 12 Щерев

    47 13 Отговор
    Остави тия приказки,отговаряй за вредните отпадъци.Защо тровиш България,за да купуваш милионерски яхти ли

    Коментиран от #29

  • 13 веселяк

    17 5 Отговор

    До коментар #10 от "Ю Кортес":

    Ами да, мчи те са чисти сълзички, ангелчета небесни!
  • 14 Крис51

    29 5 Отговор
    Дали са виновни за отпадъците или не, ще се произнесе съдът, но е ясно, че Корпулентният си избира и отстрелва бизнеси както му скимне. Всъщност после те фалират под мъдрото му управление. Затова е това удобно комбиниране на висок пост в "партията-балансьор" със страховито лапане.
  • 15 цецо апартамента

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "Васил Левски":

    Ама той освен смешник е и голям крадец и бандит.
  • 16 ха ха

    32 9 Отговор
    Горкичкият - пак са го нарочили и без вина е виновен? Напълни страната с отровни отпадъци , а сега се жалва,че искат да го окрадат? Споко, никой нему иска безнадеждните авоари, така само иска да си вдигне цената и си подготви "фалита"! Ами нека неговият приятел пРезидента се намеси и го "спаси" от лошите Бойко и Пеевски!
  • 17 Украинци, 30--40макс.сте Укри, останало-

    6 10 Отговор
    То. 50%Руснаци,10%рРУМЪНЦИ,УНГАРЦИ,Българи Еврей и други, Прецакаха ви, колко от тръбите за Газ са на Украйна? Спряха да дават пари, а само уръжие!!! Не се карайте със съседите, Съседа понякога е по добър и необходим и от Роднина!!!

    Коментиран от #27

  • 18 ГОСТ 1

    23 14 Отговор
    Бобоков,на кой му е притрябвало допотопното ти цехче?То става само за скраб.Ти си от назначените капиталисти и времето ти изтече.

    Коментиран от #19, #22

  • 19 пише се

    12 0 Отговор

    До коментар #18 от "ГОСТ 1":

    СкраП
  • 20 Точкова

    27 8 Отговор
    Тоя се чуди как да лъже.
    Като си заровил тонове чужди боклуци и тровиш хората , по добре извади пари да си ги разкараш.Нашите деца ще разболяваш, ама твойте ще си живеят бейски в чужбина и ще се возят като теб на яхти.
    Раздадохте си парите , нищо не казваш за списъка ти.Кво, тия пари няма ли с лихвите да ни ги върнете.Разграбихте България.Сега йок.
  • 21 Някоя

    20 12 Отговор
    Скоро няма да е на мода да се оправдават с Пеевски. Измислете нещо друго, че много, много сте нагазили лука и то с Фигуранта и кликата му - Фигуранта, който говореше и обвиняваше управляващите, че сме бунище на Европа. Не отклонявайте вниманието. Каквото сте си надробили ще трябва да си го изсърбате. Дано!
  • 22 Бае тодър

    11 3 Отговор

    До коментар #18 от "ГОСТ 1":

    Да, да, партията хранилка си събира борчовете и версиите, назначените капиталист скоро ще са в небитието, след време същото ще е и с ШИШИ.... 6822
  • 23 Политолог

    15 8 Отговор
    С доказани престъпни действия по замърсяване с опасни отпадъци и приемане на опасен боклук от Европа, сега други са им виновни.
    Наведете глави и признайте какво сте извършили, а не други хора са ви виновни
  • 24 Ушко

    15 7 Отговор
    Тоя трябва да го съдят за геноцид !!!Изпратиха с брат му челядта в чужбина на чисто и сега мрънка. Колко ли онкоболни трябва да го съдят.
    И тия от системата ни убива, защитават преките си отровители.Няма такъв народ
  • 25 Toва дебело

    5 3 Отговор
    момченце няма ли кой да го...Вече смърди та се нетрае този.
  • 26 Протестър

    11 6 Отговор
    Пеевски, позор! Оставка и затвор!!!!
  • 27 Руските навляци

    13 9 Отговор

    До коментар #17 от "Украинци, 30--40макс.сте Укри, останало-":

    в България да мълчат.Не се обаждай, а си стягай куфара и се връщай при Путин.Вземи си и Фатмака
  • 28 Ели Оригинал

    12 9 Отговор
    Много интересно, как другите 6000 вносителя не са разкрити на незаконен внос боклук.
    НЕЗАКОННИЯТ ВНОС ПРОДЪЛЖАВА, случайно или не, пристанище е дадено на Доган.
    Ето го двойния стандарт.
    Истината е, че най-много инвестици по правила на ЕС са направили Бобокови за преработка и рециклиране на отпадъци.

    Възниква въпросът КОЙ иска да лапне, съвременно предприятие с милиони инвестиции за рециклиране и преработка, по стандартите на ЕС.
    Не защитавам Бобокови, но ИСТИНАТА КРЕЩИ.Същото е с Василев и Божков. Довчера ортаци, днес врагове.

    Коментиран от #53

  • 29 Рашка с чашка

    14 4 Отговор

    До коментар #12 от "Щерев":

    Няма никакви доказателства че тези боклуци които показват медиите на Пеевски и Домусчиев са свързани с Бобокови! Единствено показанията на Богданов, който е подсъдими за данъчни измами, демек зависим от Гешев. Става дума за 10 милиарда, които ЕС отпуска за литиевите батерии! За да ги усвои обаче, Шиши трябва да има завод за батерии.

    Коментиран от #37

  • 30 Барбуков

    12 6 Отговор
    Цял живот свикнал да прави далавери с чичо Партиен секретар на Русе, щот държавата тяхна, сега му виновен шуши, че най-лесно, още помня как бъркаха фалшиво масло с допотопна техника и съсипаха Плама като при техните хора беше власта
  • 31 Мирко

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    Оловото е суровина която се купува и влага в акумулаторите. Никой идиот не би заровил суровина която струва много пари. Наредено е да търсят повод за смазване на поредните предприемачи и да им вземат бизнеса или на безценица или за стотинки. Дело отново ще има в Хага и отново България ще плаща. Аз искам държавните пионки свършили отново черната работа в затвора.

    Коментиран от #46

  • 32 Кадилак мачка зазка

    9 3 Отговор
    Без вас българите ще дишат по-лесно
  • 33 Ибрахим

    14 2 Отговор
    Га ядохти баницата мълчахте
  • 34 Перо

    8 2 Отговор
    За управляващата мафия може и да е прав,но отпадъците си е мафиотски бизнес от край време,създаден е в Италия и е пренесен по света. А скрап от акумулатори,съдържащи киселини и олово е изключително вреден за околната среда и богатите страни се освобождават от него с яко плащане,от което се възползва мафията. Държавата на мафията БГ, стана естествено,европейското сметище и няма и не може да има,нито един осъден,само има прах в очите на еврочиновниците за отчитане на дейност на прокуратурата.Отровен е живота на бъдните поколения.

    Коментиран от #35

  • 35 НСъбрание

    13 1 Отговор

    До коментар #34 от "Перо":

    Проблемът е, че БГ продължава да бъде тровена и след ареста на Бобоков, и след министри и зам. министри.
    Остава въпросът КОЙ разреши внос на боклуци ОТВЪН?
    И защо продължава?
    Търсете отговорите и Наказателна отговорност в приелите тези БАНДИТСКИ ЗАКОНИ - НС.Не е лошо поименно да видите гласувалите ЗА внос в НС - там е проблемът.
    6000 фирми се занимават с тази дейност, някой да протестира за отнемането им на разрешителни?

    Коментиран от #40

  • 36 червена гнида

    14 4 Отговор
    Хахаха, крадеца вика дръжте крадеца, Боба е пълен мафиот, червен тулуп!
    Така е Бобчо, откъдето дошло там отишло, даже ти е малко.
  • 37 Чочо

    11 3 Отговор

    До коментар #29 от "Рашка с чашка":

    Така ли....айде сега кажи тогава къде са отивали отпадъците на тия мошеник.Защото...не били заравяни. не били и рациклирани, не били и изнасяни...няма документация ,риос,товарителници,спедитори,превозвачи,заверки граничен контрол....няма нищо...къде са...изпарили ли са се..
    Вътре е с двата крака.
  • 38 ганьо

    8 3 Отговор
    Бобоков е червен куфарен или кредитен червен "бизнесмен", така е "купил" Монбат и е решил, че е велик пълководец на изтерзаните български селяндури, обаче идва дебелият и му го нахлузва, после Бобоков рИве.
    Бобоков, всичките пари за свещи да ги дадеш куче долно!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Перо

    9 0 Отговор

    До коментар #35 от "НСъбрание":

    Отговора е ясен. Законите се приемат от едно ЕООД,наречено мутренска парламентарна монархия,която играе ролята на нотариален печат. Иначе разрешителните за внос не се гласуват в НС,а се разрешават от Министерствата на икономиката и околната среда и водите,ако въобще са внесени по реда. И най-беглото разследване може да установи вносителя по разрешителни,товарителници,митнически документи,договори и т.н.,но мафията не разследва себе си. Тук са изнесени предприятията за вредна и опасна преработка с химикали,киселини,тежки метали и изпарения и т.н.,които мафията нарича “инвестиция”,”чужди инвеститори” и т.н. Мислите ли,че този бизнес,ако е безвреден и печеливш ще стигне до БГ “бизнесмени” /полуграмотни и алчни държавни милионери/.

    Коментиран от #42

  • 41 Жабата, жаблянов

    9 0 Отговор
    Пеевски да връща КТБ. ЛАВКА, ТЕГНОМАРКЕТ, БУЛГАРТАБАК
  • 42 Благодаря

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "Перо":

    Благодаря Ви за уточнението!
    Институция подчинена на МС, не може да се осъществи без знание на Премиер.
    Значи ли, че не е имало обществен дебат?
  • 43 Смела жена

    7 5 Отговор
    Я млъквай ти мафиот! Ти защо си на свобода бе Бобоков????Слид всичките незаконни действия и и манипулации и корупции! Арест и доживотен затвор и за тиб и брат ти! Безбожници нямате ли срам , респект и страх че всичко лошо ще ви се върне на децата ви нехранимайковци!
  • 44 Аххаахха

    2 5 Отговор
    Толкова “божествени” и значими ужкем български бизнесмени и не могат да се справят с едно дебело хлапе! Позорно е!
  • 45 Съдия

    6 7 Отговор
    Бобоков Божков , Радев са мутри и мафиоти? Затвор!
  • 46 Миризлив пор

    11 1 Отговор

    До коментар #31 от "Мирко":

    Оловото е суровина когато е на кюлчета. Във акумулаторите има така наречени сепаратори, това са пластмасови разделители които не позволяват плочите да се докоснат, тези сепаратори се "налепват" с олово, отделно по плочите има оловен окис и т.н. кутиите също са проблемни. Не казвам че е много оловото, трудно се отделя и това е много скъп процес. От друга страна пластмасите заровени някъде отделят тези тежки метали и те заразяват почвата и подпочвените води и от там тровят хората. Просто някой е вземал пари да отдели това малко олово (цената на придобития материал е по-ниска от цената на преработката) и е заравял отровата. Просто напиши "отравяне с олово" и виж какво се получава.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 XMAN

    4 1 Отговор
    РАНО ИЛИ КЪСНО И ТЯХНОТО ЦАРСТВО ЩЕ СВЪРШИ И ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ЗА РАЗПЛАТА.

    Коментиран от #49

  • 49 хуйман

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "XMAN":

    На кой да свърши царството бе, мамул? Тоя Бобоков е същият мафиот, като Пеевски, все Пеевски им е виновен!?
    Явно има мафиотска война, да се избиват, какво ти пука?
  • 50 Саки

    3 0 Отговор
    Добро утро Бос.
  • 51 Granik

    8 3 Отговор
    В арабска държава ,ако те хванат,че тровиш водата и земята,ще те насекат на стадиона със сабите ,а тук ще хленчиш по медиите че някой искал да ти вземе миризливия бизнес.
  • 52 Ангел

    6 0 Отговор
    Червени, назначени, като 99% от новите бизнесмени, но са от тези, който са запазили и развили под арената фабрика. За разлика от останалите 99%, които разглеждаха стругове и ЦПУ като кг желязо и разпродадоха заводите си за скрап.
    Някой да даде работещ завод на ДП?
  • 53 стоян

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Ели Оригинал":

    До 28 ком=Госпожо Ели -правиш ли разлика от токсични оловни отпадъци до отпадъци от домакинства като найлонови торби памперси и други които се изгарят като мазут
  • 54 Близнаците от нови искър

    0 2 Отговор
    Здравейте босове за всички вас работим, да сте живи и здрави и да финансирате ведерациите по мми повече зада пращаме за мръсните ви неща повече момчета!!!!Извинете за правописа тъпи сме на скъсани галоши!!!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 един българин

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    Ти от къде си сигурен, че е точно така както казва Каскета?!
  • 57 Тяната

    0 0 Отговор
    Е това е България,за жалост в момента,Пламен Бобоков ви го каза, и аз ще го потвърдя!!!!Пеевски,Гешев Борисов,завземат бизнесите в страната,както и искат да пречупят моя шеф Миню Стайков,бизнеси за милиарди,пълна безнаказаност,Борисов е пионка,отделно е много страхлив,падне ли от власт,не го виждам,човекът който управлява държавата е Дилян Пеевски,а дясната му ръка е Иван Гашев,докато,тая диктатура продължава,много лошо,завземат се бизнеси!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове