Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 05:25 3 114 7

София и Бургас с най-много заразени за денонощието

  • софия-
  • бургас-
  • коронавирус-
  • заразени

420 лекари с коронавирус от началото на епидемията

София и Бургас с най-много заразени за денонощието - 1
Снимка: БГНЕС

47 са случаите на новозаразени с коронавирус през последните 24 часа в София.

В Бургас ca рeгиcтрирaни 26, във Варна 24, а в Плoвдив 22.

Cлeдвaт Кърджaли 14, Стара Загора 13 и др.

Заразени сред медицинския персонал oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa ca 1186 - от тях 420 лекари, 399 медицински сестри и 175 санитари.

Нaй-уязвимaтa възрacтoвa групa e тaзи мeжду 50 и 59-гoдишнитe c 4031 заразени от началото на епидемията, следвана от тази на 40-49-годишните с 3813 случая.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъжите продължават

    9 9 Отговор
    Световната управленска шайка се гаври със населението
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рошко

    5 6 Отговор
    Заразното сте вий, медиите ей за пари колко ли още ше ни пълните главите
  • 4 ААА

    3 3 Отговор
    Стана ми интересно, някога вървяха едни сводки за грипната обстановка в страната , сега такива няма , всичко е Коронавирус. Е има ли някой останал такъв , който да кара един съвсем нормален грип , или настинка ,със запушен нос , и гърло , точно сега , като мен самият.
  • 5 Просветен илюминат

    2 2 Отговор
    Попитайте доктори здравословно ли е всеки ден да се говори и пише за заразени,болни и умрели и така стриктно и често по един шаблонно предлаган начин по медиите това да се отрази положително върху здравето на населението или засилва заболеваемостта още повече?
    Питайте след като има нещо непознато като коронавируса как някой успешно създаде тестове и резултатите се приемат за достоверни?
    Ако самите доктори карат на доверие какво се продава и произвежда от някой крупен производител на подобни неща,то всъщност каква е ролята на доктора освен да прави тестове,което всеки всъщност може да си прави и сам?
    Като си купувате нещо вярвате на съдържанието а опаковката,но след като вие самите не сте го направили каквото и да е,говоря по принцип как може да бъдете убедени,че точно това съдържание има в опаковката?
    Витамин С под формата на таблетка ли е ефикасен или приет от природата под формата на плодове!
    Ако аз ви кажа,че спирането да се слушат новини и четене на подобни информации видимо ще намали напрежението ви в живота и подобри здравето и качеството на живот ще ми повярвате ли като не съм известен и не ме познавате?
    А добър ли ви е живота като слушате и следвате известните?
    Как живеят всеки ден хората?От вкъщи на работа и обратно.На работа говорим за проблемите вкъщи,а вкъщи за проблемите в работа.И така минава целият ви живот.
  • 6 ГЕНОЦИД

    2 1 Отговор
    С постове във фейс а няма да стане. Трябва да се вдигнат родителите и да спрат моментално тази гавра с децата. Маските водят до недостиг на кислород до органите и те могат да откажат. В Германия умряха 2 деца в автобуса.

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕНОЦИД":

    Ти в автобуса ли беше?
    Децата ако усетят проблем няма да се задушат защото не са толкова глупави като възрастните.
    Не подкрепям маските,но примера с децата някак си не ми се връзва.