Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 08:49, обновена 14 Октомври, 2020 08:56 8 021 19

Тежък пътен инцидент затвори АМ "Тракия" при Оризово

  • ам тракия-
  • пешеходец-
  • катастрофа-
  • птп-
  • оризово

Пешеходец е загинал, блъснат от лек автомобил

Тежък пътен инцидент затвори АМ "Тракия" при Оризово - 1
Снимка: БГНЕС

Временно е ограничено движението по АМ "Тракия" при 165-ти км и двете посоки, съобщиха от МВР. Причината е тежък пътен инцидент.

Сигналът за катастрофата между лек автомобил и пешеходец е получен малко преди 6.30 часа тази сутрин на телефон 112. По първоначални данни при 165 км в посока София, разклона за село Оризово на магистралата тежко е пострадал пешеходец.

Незабавно към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията и "Спешна помощ", които са установили смъртта на пресичащия. На мястото на произшествието се извършва оглед, изясняват се всички факти и обстоятелства довели до тежкия инцидент. Другото платно на магистралата е затворено за ремонт.

Това са причините движението по АМ „Тракия“ при 165 км да е временно ограничено и в двете посоки. Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „Пловдив – Изток“ и обратно.

Екипи на „Пътна полиция“ регулират трафика. Апелът за водачите е да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мечо

    21 16 Отговор
    ЕЕЕ ПОНЕ СЕ Е СПАСИЛ ОТ ПРЕКРАСТИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #15

  • 2 Знаещ

    33 2 Отговор
    Ааа, шофьора е виновен, щото е карал със скорост, която не позволява да спре при препятствие на пътя. Иначе казано удобно... НЕСЪОБРАЗЕНА скорост. Голям смях. Лека му пръст на човека и дупе му яко на шофьора, даже и да го оправдаят.

    Коментиран от #4, #9

  • 3 Отровното трио

    31 7 Отговор
    До кога ще търпим #хунтата да ни гази по пътищата. Гордостта на Тиквата. Това ако е магистрала, то ние тримата сме немци. Редовно загиват Българи заради некадърността на ГЕРБ

    Коментиран от #5

  • 4 Реалист

    23 3 Отговор

    До коментар #2 от "Знаещ":

    В ГЕШЕФ ската държавата, оправдават само шофьор убили на пешеходна пътека, под въздействието на алкохол или наркотици. Такива като този шофьор ще понесат цялата строгост на закона
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Адв. Хаджигенов

    24 3 Отговор

    До коментар #5 от "Антитерорист":

    Абе пич, пожелавам ти да се повозиш на строената от ГЕРБ магистрала от Стара Загора до Чирпан и ако си жив, тогава пиши

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Антитерорист

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "Адв. Хаджигенов":

    Вие троловете, сте страшно нещо. Какво общо има състоянието на магистралата с малоумника тръгнал да я пресича? Нима при идеален асфалт резултата щеше да е друг? Няма ли модератори тук да трият всички, дето тролят и спамят?
  • 8 Си ган

    2 7 Отговор

    До коментар #6 от "Адв. Хаджигенов":

    Ще се возим и песни за възхвала на Бойко ще пеем. това да не е строено от Станишев и Царя, че да ревем..
  • 9 Джони Фонтейн

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "Знаещ":

    Може и да ти се струва майтап, но скоростта в този участък е ограничена на 70км/ч, поради ремонта и двупосочното движение. Временно поставени знаци, че участъка не е магистрала. За това шофьора наистина ще трябва да има здраво дупе, че ще отнесе цялата вина. Освен това няма да се изненадам, ако е карал с поне 120км/ч. Друг е въпроса, какво убития е правил на платното за движение в този сумрак. А сега е сезона и на мъглите рано сутрин...

    Коментиран от #10

  • 10 Знаещ

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Джони Фонтейн":

    Да, абсолютно е така. За всяко събитие си има причини и те би трябвало да се степенуват. Както при инцидента до Лесово. Ако тоя не беше паркирал камиона,, щото има разлика от паркиране и спиране, това нямаше да се случи. Сега и тук при строга забрана да има пешеходци на платното тоя си намерил работа там. Ами ако е самоубиец? Колкото до скоростта и с 50 да е карал, ако му изскочи изведнъж... все тая
  • 11 И още

    5 0 Отговор
    Стига с това"ВОЙНАТА НА ПЪТЯ". Не е! Това е ПРОСТОТИЯТА НА ПЪТЯ. И не само в този случай. Той е комплексен. Възпитание, толерантност, слаба подготовка, бабаити, липса на контрол, отвтатителни пътища, безсмисленни знаци /капани/ и още и още... Ако има ефективен контрол много берзо ще се оправят нещата. Новите камери хващали по 5-6 на куп. Е и??? Падат парички и до там! И сигурно ако не беше този ремонт на АУТОБАНА ни прехвален, човека щеше да е жив!

    Коментиран от #12

  • 12 Знаещ

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "И още":

    Какво значи ефективен контрол? Не може да се контролира всеки метър от пътя. По скоро трябва да се опростят правилата и съответно закона. А е толкова просто, поне според мен, де. Блъснеш пешеходец на пътека и си виновен. Няма оправдания, ма не се огледал, изведнъж изтичал и т. н. вратички. Ако обаче е намясто, дето не е с предимство е виновен само той. И ако е жив да плати и материалните, и моралните щети. Иначе няма оправия. Сега всичко е много сложно и объркващо.

    Коментиран от #19

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БОГ да прости ЧОВЕКА
  • 14 Рефер

    6 3 Отговор
    Какъв пешеходец на магистрала бе ?
    Това да не Бабикян легнал да блокира нахлуването на "мутрите" Парламента !?
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мечо":

    господин МЕТОДИ животът на повечето БЪЛГАРИ стана ад
  • 16 Presian

    1 2 Отговор
    Не съм в България, но чета редовно новините.Явно , че на българина му е присъщо да не спазва законите и като прибавим старите автомобили , лошите пътища и това, че много шофьори са взели лесно книжки , от началото на септември до сега няма ден без загинали при ПТП.

    Коментиран от #17

  • 17 Знаещ

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Presian":

    Не знам къде си, но няма развита страна в света без да има катастрофи всеки ден. Сподели как е в тая страна, където си.
  • 18 Димитър

    1 0 Отговор
    Този луд народ се трепе като за последно ! УЖАС !!
  • 19 Отговарям

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Знаещ":

    Ефективен контрол значи, не да висят в драките на безсмислено ограничение 50 км. Огледай се колко курници има по пътя. Ръждясяли къдят издънени ауспуси износени гуми единият фар на къси другия на дълги ксенон китайско менте и т.н. Нека всеки ден има патрул и да спира наред и да се свалят номерата и ха да видим няма ли за нула време да си седнат на д-то. Ама тук нещата са за дребни стотинкиии. Друго си е в драките!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове