Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 19:21 3 151 35

Вежди Рашидов: БСП да отзове Елена Йончева от Брюксел

  • вежди рашидов

Не разбирам за какво трябва да подава оставка г-жа Цвета Караянчева, коментира председателят на комисията по култура

Вежди Рашидов: БСП да отзове Елена Йончева от Брюксел - 1

„Не разбирам за какво трябва да подава оставка г-жа Цвета Караянчева, познавам я от изборите в Кърджали през 2009 г. до днес, когато тя е един от най-демократичните председатели на Народното събрание - може би БСП иска отстраняването ѝ, защото за опозицията всичко добро трябва да бъде отстранено. Но съм категоричен, че Елена Йончева трябва незабавно да бъде отзована от Европейския парламент заради лъжите и клеветите, с които омърси България. Хора като Елена Йончева и Радан Кънев, чиито амбиции са свързани само с личните им интереси, нямат място в Брюксел. Те не петнят името просто на някоя партия, а петнят името на България – родината, в която всички ние живеем, а това е недостойно и омерзително", коментира председателят на комисията по култура Вежди Рашидов, съобщи dariknews.bg.

"Ако от опозицията са решили да „яхнат” мантрата „Ходи пеша”, то тази реплика е казана на партийно събиране и не е отправена към обществото, а към БСП и към всичко, което се нарича опозиция, която се присламчва към бесилките и ковчезите на протестите, която малтретира майки с деца, замерва българските полицаи с камъни, яйца и павета, която гаси тока в метрото и хвърля в неведение и стрес столичани… А то всъщност дали има нещо, което БСП е направила за нашата държава, или са само претенции и празнословие? БСП има най-малко право да говори за метрото, което е било и е ангажимент и воля на управляващата партия. Такива хора г-жа Караянчева съвсем основателно подканва да вървят без метро", подкрепи Рашидов председателката на парламента.

"Политическата истерия на опозицията вече заприлича на мечтата на човек да обязди кон, без през живота си да е виждал това животно.

Ето защо приканвам партията, която издигна Елена Йончева за евродепутат, незабавно да я отзове – и заради клеветите, с които тя омърси България, и заради взетите пари от КТБ, което беше явна кражба на парите на вложителите като мен, за да могат такива като нея да си правят филмчета или да чакърдъкат по площадите в предизборни митинги на БСП, без да си дават сметка, че тези пари не са от личния джоб на банкера, а са и моите пари на вложител, които съм спестил за целия си живот, призова опозицията той.

"Затова искам партията, издигнала Йончева за евродепутат, незабавно да я отзове – такива като нея не могат нито да отправят обвинения за корупция, нито да раздават морал на обществото, а най-малкото да представят българската държава пред света.”, заключи Вежди Рашидов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рашид Вежди

    74 20 Отговор
    Цяла България и се подиграва и я нарича ПКП.

    В коя държава има такъв председател на парламента?
  • 2 така така

    62 15 Отговор
    Веждичка, ти пък каква работа имаш в БСП?? Не беше ли от ГЕРБ?
  • 3 а ти

    38 13 Отговор
    амуджа лапни на дебелия..
  • 4 сила

    42 10 Отговор
    наздраве веждичка
  • 5 PATRIOTA

    40 19 Отговор
    Връщай се в турция djagal !!!
  • 6 ELENA-ЛОВДЖИЙКАТА НА ГЕРБЕРСТИ

    52 17 Отговор
    Взе ли си всичките милиони от КТБ бок*** брадат?
  • 7 Четник

    39 14 Отговор
    Ракиено време е ,Веждичката.Не ме занимавай с БСП—ковачницата на ГЕРБ кадрите.А,наздраве!

    Коментиран от #32

  • 8 аксиома

    50 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Не разбирам за какво трябва да подава оставка г-жа Цвета Караянчева". Щом една ПКП може да бъде председател на НС, следва, че всяка ПП може да бъде такава!
  • 9 НАЛИ АКО БСП Я ОТЗОВАТ, ДИРЕКТНО...

    24 31 Отговор
    ОТИВА В АРЕСТА ЗА ...ПРАНЕ НА ПАРИ В ОСОБЕНО ГОЛЯМИ РАЗМЕРИ!ВПРОЧЕМ,МИЛИОНЧЕВА ИМА ОЩЕ 2 ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ!ИСТИНСКА ДРУГАРКА!!!😂
    А ПЪК ЗА ИЗБОРИТЕ,..БСП,ДЕЕБЪ И ФАТМАКА,ЩЕ ОБЯСНЯВАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ:
    ..ЗА ОМО "ИЛИНДЕН", КОЕ Е "МАКЕДОНСКОТО МАЛЦИНСТВО", ЗА Г-Е'Й БРАКОВЕТЕ И..КОЛКО ПЩЕ ПРЕВИЛЕГИИ ТРЯБВА ДА ДАДЕМ НА .. ЦИГАНИТЕ!😂

    Коментиран от #12

  • 10 Елена справедливата

    38 14 Отговор
    Разката ги с аферата Барселона, Ограда и дори им осъди кумира за клевета!

    Коментиран от #13

  • 11 Браво

    22 28 Отговор
    На Веждито, прав е.Караянчева може да си говори тези неща на събирания на ГЕРБ, което е затворено за партията събитие, докато Мильончева опетни България и прокламира за приемането на Истанбулската конвенция, заплатата и е над 20 000 евро с представителните на месец.Иначе утре децата ще четат новата книжка от БХК

    Коментиран от #33

  • 12 ELENA-ЛОВДЖИЙКАТА НА ГЕРБЕРСТИ

    30 14 Отговор

    До коментар #9 от "НАЛИ АКО БСП Я ОТЗОВАТ, ДИРЕКТНО...":

    А далиии къде са списъците с длъжниците на КТБ дали няма да цъфне цялото герб и дпс там?

    Коментиран от #14

  • 13 Ленчето с къщите за гости

    17 20 Отговор

    До коментар #10 от "Елена справедливата":

    И отмъкнатите пари на банката и на партията и ли?

    Коментиран от #16

  • 14 БСП и ДЕЕБЪ... ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ

    15 28 Отговор

    До коментар #12 от "ELENA-ЛОВДЖИЙКАТА НА ГЕРБЕРСТИ":

    РУСКИЯТ (п)РЕЗИДЕНТ-ФАТМАКА,.. ТОЖЕ!
    ФАКТ!
  • 15 Енергетика

    27 7 Отговор
    АБСОЛЮТНИЯ СМЯХ ТЕМЕНУЖКА ОРТАЧЙАТА НА ГИНКА ЧАЕЗа РАЗПРАВЯ, ЧЕ САЩ БИЛИ НОВАТОРИ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА НОВ ВИД ЕНЕРГО БЛОКОВЕ. НЕКАДЪРНИЦАТА ТЕМЕНУЖКА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ САЩ НЕ СА ОРОДАВАЛИ РЕАКТОРИ ОТ 15 ГОДИНИ ЗАЩОТО,, УЕСТИНГХАУС " ФАЛИРА, А ОТ,, ДЖЕНЕРАЛ ИЛЕКТРИК" НИКОЙ НЕ КУПУВА СЛЕД ФОКУШИМА 1!!!!
  • 16 Запознат

    24 13 Отговор

    До коментар #13 от "Ленчето с къщите за гости":

    Къщата за гости е на бившия и тъст и я има от префи Елена да бъде със синът им ударихте на греда с Елена Йончева усъдителката на Боко!

    Коментиран от #18

  • 17 ко,каза

    27 7 Отговор
    г-н главен мултак
  • 18 3 КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ЛЬО'ЛЬО

    11 23 Отговор

    До коментар #16 от "Запознат":

    И... 6 ОФШОРНИ СМЕТКИ!
    ЗАЩОТО СА...ХОМО'СОЦИ'АЛИСТИ....
    МЪКАААААА.....

    Коментиран от #19

  • 19 Изгорело ти е релето

    10 6 Отговор

    До коментар #18 от "3 КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ЛЬО'ЛЬО":

    Не са 6, а 106 хахаха пхахаааа пхахаааа голтак
  • 20 Аве Адолф Хайл

    15 23 Отговор
    И все пак , колкото и да квичи чълтопаветната смет , та ако ще и пяна на устичката да и излиза, Веждичката е прав за всяка една дума , която е казал .
  • 21 пройчо

    10 3 Отговор
    хОди пеш съ пЕрбе!
  • 22 Наблю Дател

    17 1 Отговор
    Йончева я отзоваваме, а Бареков се наседя до 120кг. - много ме кефи стандарта на представителите ни в Брюксел!
  • 23 qwerty

    11 3 Отговор
    а ти върни всичко
  • 24 Единствено е прав

    12 10 Отговор
    За това,че не разбира .Отгоре му дадоха знак,прескочи трапа и пак не се усеща.Амуджа,глей си здравето и си харчи парите,дялай си камънаците.За там поне казват,че си хаберлия.
  • 25 БиБи Кинг

    8 14 Отговор
    Льона мое само Тупин да я отзове! Тя не е пратена в ЕП от БСП а от Единная Россия
  • 26 Отчайващо

    10 8 Отговор
    Цветка просто има огромни пробели в общата си култура,нежели за география,история,български език. Имам усещането,че такива учебни предмети не са и преподавани в средното училище. С чуждите езици е по-голяма дупка и от Боко. Щом простият Боко се възмути от простотията и ,значи тая е отчайващо необразована.
  • 27 Румен

    6 5 Отговор
    Рашидов, Тиквата кат дръпне уискито и си казва истината. Айде и ти удари една водка и го следвай по щуротийте
  • 28 Алкохолика

    7 2 Отговор
    Колега моля те, да се занимаваме с други работи!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Шопо

    0 5 Отговор
    Наздраве,Веждю !!!
  • 32 Criminal

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Четник":

    И веждите му са жадни..........
  • 33 трол си

    2 5 Отговор

    До коментар #11 от "Браво":

    Какво я размахвате като малоумни тая Истамбулска конвенция, която дори не сте я чели. Казал ви шкембевойвода някакви измишльотини и всичкото трол повтаря в хор, докато крадливите управляващи си пълнят чекмеджетата.
  • 34 браво Йончева

    3 6 Отговор
    Елена Йончева е боец , Караянчева е ПКП , а Рашидов е главен мултак-калтак.
    Не съм симпатизант на БСП, но на Йончева и симпатизирам. И като журналист и като европейски депутат показа, че е мъжко момиче.
  • 35 Смотан

    2 2 Отговор
    Първо отзовете АЛ.ЙОРДАНОВ.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове