Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 19:09 4 394 87

Протестът се радикализира

  • валерия велева-
  • протест-
  • журналист

Валерия Велева с коментар

Протестът се радикализира - 1
Снимка: БГНЕС

"Лидерите на протестите ги убиха, младежите, които дадоха енергията на протеста, не разбраха как бяха използвани на водачите и т.нар. координатори. В началото на август стана ясно, че ако Отровното трио и Христо Иванов употребяват протест и бъде яхнат от политически фигури от миналото, ще стигне до края си от снощи". С тези думи започна участието си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" журналистът Валерия Велева.

"Опустява думата за въстание. Не бива да се използва думата „въстание” за това, което виждаме днес. Протестът не успя, защото не успя да каже на обществото какво ще прави след това. Не дадоха визия за след това, нито една от заявените на протеста политически формации не могат да са алтернатива след изборите", сподели тя.

"Мая Манолова без да ѝ бъде помогнатo да открадне гласове от БСП няма да успее да влезе в парламента. Христо Иванов се изчерпа, репертоарът му звучи фалшиво, той се виждаше като бъдещия премиер", допълни Велева.

"Всички виждаме, че това управление е изчерпано, но не чух нищо смислено от Христо Иванов и Радан Кънев. Протестът се радикализира и мутризира – какви са тези, които хвърлят яйца по хора и политици, какви са тези с качулките? Какъв е този хъс за атака? Това отблъсна нормално мислещите хора, критично настроени към управлението и имат основания за това", смята журналистът.

Според нея провокаторът на Гешев по време на изслушването му пред Правната комисия е снижил нивото на дебата.

"Изобщо не е вярно, че създава коалиция БСП и ДПС. Не виждам как ще се изгради на този етап. Езикът от жълтите павета отдавна влезе в парламента, наблюдавахме дебатите по оставката на Караянчева, те показаха изключително ниско ниво на култура и възпитание на депутатите. Те говореха агресивни глупости, за да блеснат", заяви гостът.

"БСП в момента е за подоходно облагане и плосък данък, но да се говори, че вървят надясно, няма никакви основания. Резолюцията беше създадена от Елена Йончева и Радан Кънев, но те в една огромна част не бяха консултирали елементите ѝ. Истанбулската конвенция и ОМО „Илинден” Йончева не бе съгласувала с БСП, това бе някакъв вид търговия. Вкарваме силно критична към управлението Резолюция, не можем да намерим достатъчно подписи, затова ще търсим такива от крайната левица в ЕП. В нея имаше абсолютно несъвместими постановки", коментира Валерия Велева.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Активист на БКП

    70 17 Отговор
    Главната бюрекчийка на Ахмед Доган...

    Коментиран от #6, #50

  • 3 ДАААААА....

    31 61 Отговор
    ПРОТЕСТА ..умря ОТДАВНА!
    Тази ПАРОДИЯ на "Въстание" беше капката която преля!
    ФАТМАКА,Тройката Комуняги и '"Поп" съден от БПЦърква за Продажба на.. Титли.. "АРХОНТ" са.. УБИЙЦИТЕ на ПРОТЕСТА

    Коментиран от #81

  • 4 Последния Софиянец

    76 26 Отговор
    Глупава бабичка! Въстание в мисленето имаме предвид,а този кухиндел приема буквално.Няма срещу кого да правим въстание.Всички са с нас,освен шепа крадци около Боко.

    Коментиран от #11, #22, #38, #39, #47, #52

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 За АГЕНТ "САВА" от БКП/ДС ли говориш

    33 6 Отговор

    До коментар #2 от "Активист на БКП":

    КУХА'ВЕЛКЕ или...за ВЕЧНИЯТ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА БСП?😂✊
  • 7 Госあ

    18 21 Отговор
    Проблемът е,че протеста не се радикализира. И някакви псевдоентелектуалци, десни на всичко отгоре, се опитват да го яхат. Нали знаете,че десните са най обикновени прекупвачи от най низшата прослойка. Или не ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Психиатър

    29 39 Отговор
    Чак сега ли го разбрахте това? Много ми е интересно тия ''велики народни въстания'' как така ги избирате да се провеждат във възможно най-големият и проливен дъжд за този период и как така не си избрахте сух и слънчев ден?? Това дали не е проява на мазохизъм от страна на протестиращите и на садизъм от страна на организаторите на протеста...??? Борисов е несменяем защото българският народ го обича като свой син, богатир-спасител и незадоволените от властта около 5000-8000 души тепърва ще имате проблеми със здравето си и най-вече психичното! Но това е добре за нас частните лекари...Кoлкoтo и дa му иcкaтe ocтaвкaтa нa Бoриcoв, тoлкoвa пoвeчe ce нeрвирaтe. Тoй някoлкo пъти cи я пoдaвa и бългaрcкият нaрoд пaк гo избирa, зaщoтo вac нe ви припoзнaвa кaтo бългaри. Тoй e избрaн oт бългaрcкият нaрoд и виe трябвa дa ce пoдчинитe нa тoзи избoр зaщoтo ce рaзбoлявaтe и aкo нe ce пoдчинитe cтaвaтe бecни и нeкoнтрoлируeми! Дoри пaк дa cи я пoдaдe ниe пaк нeгo щe избeрeм! Oбичaйтe гo и гo цeнeтe aкo иcкaтe дa cтe дoбрe пcихичecки и изoбщo здрaвocлoвнo! Кoйтo нe гo oбичa нa прaктикa мрaзи нaрoдът нa Бългaрия, чиитo любимeц e Бoйкo! Прoтecтирaйтe cи, нo имaйтe чувcтвa към нeгo кaтo към дoбър любoвник!

    Коментиран от #66, #72

  • 10 МАДАМ В

    34 13 Отговор
    ЗЕМИ СИ ЧЕХЛИЧКИТЕ И ПРИПКАЙ ПРИ ДОГАНЯ! ПОСЛЕ МОЖЕ ПО ПЕНЮАРЧЕ ДА ПОСЕТИШ ТУЛУПА БОРИСОВ!...ВСЕ ПАК ЧЕКМЕДЖЕТО МУ Е ПЪЛНО! НАПРАВИ МУ БАНИЦА...С МНОГО МАС...СВИНСКА, ОТ ПРАСЕТО ПЕЕВСКИ...
  • 11 ОПААААААА...Я А ВИДИМ СА...КВО СТАЯ..

    17 18 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    АБЕ.... КАРТОФОБЕЛАЧ,..ШО НЕ СИ НА..6-то "ВЕЛИКО ПЕН'ДЕЛ ВЪСТАНИЕ" ,.. МА БУБОРОК ?!?✊😂
    Радка Дълбоката и РИСТЕна вече събраха почти...2% 😉

    Коментиран от #53

  • 12 Омерзен

    24 17 Отговор
    Едно нещо казват старите хора - трудно и бавно се гради авторитет, номоже да се срути само за една минутка. Току що направи точно това - не ти си човека, който да говори от името на всички. Като имаш собствена позиция - изложи си я, но не коментирай. Само за да опонирам ще ти припомня нещо от снощи - в протеста се включиха и студенти, или от годините и диоптрите ти не си го забелязала. Ще успее този протест, запомни го!

    Коментиран от #18, #54, #55, #58

  • 13 стоян

    22 22 Отговор
    За платения протест ли става дума -Който започна след заповедта за издирване на Бошкоф =Тия протестъри защо не протестираха преди заповедта за арест и обиска в офисите на фигуранта с юмручето =трябва да си много тъп че да не се досетиш че е платен протест сподвели се глупаци по тия дето вземат парите
  • 14 Матей

    13 0 Отговор
    Ето това ,за подоходното облагане е с особено мощен заряд,послание за милион,но не като популизъм,а като сериозно намерение.И всъщност е крайноляво и безкрайно полезно за държавата,която не просто се задъхва,ами задушава от ужасяващата данъчна гилотина.Крайно време е олигархията да си поеме кръста и право към Голгота,то бива грабителство,ама вече нищо читаво не остана.
  • 15 Кариес

    15 12 Отговор
    Цитираните думи на въпросната са толкова несвързани. Или я хапят кучетата или има зъбобол.
  • 16 ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,КАК ..

    19 17 Отговор
    ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ..ПРЕВРАТА,..ЗАПОЧВАТ ЛЕКО ПО..ШУМКАРСКИ ДА СЕ..ИЗСУЛВАТ!😂 ПРОСТО УСЕТИХА...КАК ЩЕ ОЛИГАВЯТ...К**@!😂
    НАЙ-ЗДРАВО НАГАЗИ В...ЛАЙ*АТА...ФАТМАКА,..ЩОТО СКОЧИ НА АМБРАЗУРАТА ПРЕД НЕГОВИЯТ БОС-ЕЛ ЧАПО И РЕШЕТНИКОВ! ЕЕЕ... ФАТ'МАКА Е СВЪРШЕН!✊😂
  • 17 Млада протестърка

    19 16 Отговор
    Тази пародия наречена "въстание" най после приключи.
    МУТРИ ВЪН от Радев до отровните отрепки в затвора.
  • 18 Хихихихии.. хихихихии

    13 7 Отговор

    До коментар #12 от "Омерзен":

    Злобата и Безпомощността те..ядат ,..от вътре, нали..Миз'ерн'ико?..
    Хихихихии........
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 12 Отговор
    оставка

    Коментиран от #51

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 13 Отговор
    БМБ ГЕРБ КАРАЯНЧЕВА МРАЗИМ ВЕ БЕСПЛАТНО
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 10 Отговор
    тая не е ли МАДАМ В на ДОГАН любовницата беше някога
  • 22 МАЯ

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    ти нямаш никакъв ресторант нито квартална кръчма

    Коментиран от #27

  • 23 БОЛЯРИН

    6 9 Отговор
    Лелее... това Шашавото - КОЗЕЛНАхуй... отново е тук

    Коментиран от #44, #56

  • 24 въстанието

    15 5 Отговор
    Толкова много реклама, толкова много РR, хвалби, агитации, постановки, пърформънси, яйца, риби, зарзават... И накрая - това недоносче! Пфу! Язък ви за старанието! Цялата пара в свирката.
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 8 Отговор
    вие така и не разбрахте защото една птичка пролет не прави
  • 26 Куха лейка

    14 14 Отговор
    Помните ли?
    Същата мисирка Малария Велева беше в свитата на Борисов при аудиенцията му с папата. Малария Велева след това написа репортаж и тръшна всички ибрикчии. Как папата гледал с умиление Бойко и бащински го галел по главата...
    Каква ще бъде алтернативата след изборите?
    Пак същата!
    И това не зависи от протеста, но от избирателният закон!
    Който си е пак същия, лукашенковски!
    Без активна регистрация!
    С праг на преференциите!
    Без дистанционно гласуване по пощата!

    И алтернативата е пак същата!
    Лукашенковска!
    А не както на запад

    Коментиран от #59, #62

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 17 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ НАЙ ДОБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #35, #63

  • 29 МАЯ

    10 14 Отговор
    герб са мутри мафия кожодери
  • 30 Osman

    15 10 Отговор
    Българите един протест като хората не могат да направят. Оставиха да ги води един арменски маймуняк. Точно заради този арменец и заради някои анти турски изказвания нито един турчин от Бг не подкрепи протестите. Сами си го набихте ганьовци
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 9 Отговор
    доверие трудно се гради за миг се руши
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 11 Отговор
    смелия умира веднъж страхливия винаги

    Коментиран от #60

  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 11 Отговор
    крушата не пада по далеч от дървото

    Коментиран от #64

  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 9 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    НЕ МИ ПОЛЗВАЙ НИКА. РУМЕН РАДЕВ Е ПОД'ЛОГА НА МАФИЯТА БКП.
    И НА РЕШЕТНИКОВ
  • 36 МАЯ

    3 7 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    а кой е ГРАД КОЗЛОДУЙ реален ЧОВЕК ли е кой е той
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 4 Отговор
    БКП Е МАФИЯТА РУМЕН РАДЕВ Е ЧАСТ ОТ БКП.
    ОСТАВКА МУТРИ
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Антирадевист

    14 6 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Кои са вас. Къде са? Не ти ли стана ясно, че сте никои. Това, че се осрахте, иди-дойди, вие друго не можете но защо ни карате да ви миришем лай..та?
  • 40 23456

    17 6 Отговор
    Вижда се краят на мандата, но ще има нов...да не мислите, че червените боклуци ще ни управляват?

    Коментиран от #46

  • 41 az #МУТРИ, ВЪН!

    10 11 Отговор
    "Офанзива" е предаване по тв "Канал 3", а тв "Канал 3" е собственост на Домусчиев. След това пояснение казаното всички гости, на които се дава трибуна по тази телевизия не струва и един грош...

    Коментиран от #65

  • 42 ал бънди

    2 8 Отговор
    Малария мине не мине някой ден и се обажда, пишейки простотиите си.Аман бе, кадън абла, бактън веке от тебе!Та се не спря.Харно беше, коги се шляеше сал' по пеньоар из сарайте, ама свърши туй време.Дъртия козел от крайморските храсти веке млади върби му се лющят, и ти би шута.А сега, колкото и да облизваш подгърбието на Шумкарина, пак няма да те огрее.Там лизачи мноого.Ами седни си вече на ненаситното Д. и спри да занимаваш народонаселението с глупостите си.
  • 43 Феликс Дж

    3 2 Отговор
    ПИТАЙ ДУХЪТ НА ЛЕВСКИ И БЕНКОВСКИ за хъсът им за АТАКА (не е политическата партия на ВС).
  • 44 БОЛЯРИНО

    2 5 Отговор

    До коментар #23 от "БОЛЯРИН":

    къде е вашия лидер БАЙ КУРТИ
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    интереса клати феса
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    приятел къде се намира РЕСТОРАНТА ТИ
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    пилците се лроят на есен изборите напролет
  • 49 МАЯ

    3 0 Отговор
    търся си гадже
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Активист на БКП":

    те са дупе гащи господине
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Наазир

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Дженди, недей да обиждаш старите хора, за да не поемеш още някоя друга африканска тояга до черния дроб ! Внимавай, Фараз и Ямар точат тоягите и пак ще те напълнят с афрканско семе !
  • 53 Антирадевист

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "ОПААААААА...Я А ВИДИМ СА...КВО СТАЯ..":

    Грешиш, приятел, не е РАДА, а е ЛАЙ...Н Кънев. Рада е хубаво българско име. не го обиждай.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Антирадевист

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "Омерзен":

    Ако имаш очила, иди си провери диоптрите, ако нямаш иди на лекар да ти предпише. Верно е за авторитета, само че вие малко променихте приказката - не е една минута, а са 100 дни. 100 дни помия и лай.а
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "БОЛЯРИН":

    без обиди моля и не копирай БАЙ КУРТИ с подигравката показваш 1 нямаш елементарно възпитание 2 комплексар си 3 злобар 4 завистлив 5 хейтър си

    Коментиран от #67

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "Омерзен":

    доверие трудно се гради за миг се руши
  • 59 Антирадевист

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "Куха лейка":

    Много си куха, чак на решето си заприличала. Аха, сетих се нещо: Ами Валерия е готина жена и ако е била някога любовница на някого, то това говори за добър вкус. Ако си жена това е просто женска завист, ако си мъж - яд, че ти не можеш да стигнеш дори и на светлинна година. Знаеш ли какво е светлинна година - ако не знаеш - Уикипедия.
  • 60 Антирадевист

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не човек, комунист! Преди това се крие по шумките в гората или в подлезите по улиците. Вие в КозлоУЙ (за тебе, другарю !!) знаете ли какво е подлез. Грешка - Не се отнася за всички хора в този град 0 само са нас.аните комунисти.
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор
    да живее РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #69

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Антирадевист

    6 2 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Стига с тия лозунги. Не вървят, Измисли нещо ново. Много се съмнявам, че ще можеш.
  • 64 Антирадевист

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Осоено когато е изгнила.
  • 65 Антирадевист

    7 2 Отговор

    До коментар #41 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    Изключителни коментари. Ама вие, червени помии не можете да го разберете.
    Ами направете си и вие такава телевизия. Я ми кажи кой ви гледа омазаната кабеларка.
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "Психиатър":

    господине някой хора в БЪЛГАРИЯ живеят на ръбъот на оцеляването БОЙКО се хнвалеше щото хапвал филия с мас а знаеш ли колко хора гладуват боледуват мизерстват прлачат но ти не си ПСИХИЯТЪР АДОКТОР ЛЕКТЪР от МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА
  • 67 Антирадевист

    8 2 Отговор

    До коментар #56 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Комунист да говори за възпитание? Кво стана? Те могат само да бият, лъжат и убиват. Така са ги научили съветските им другари.
    КОМУНИСТ И ВЪЗПИТАНИЕ - Дайте памперсите!

    . Т
  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 6 Отговор
    капиталист олигарх банкер крупен бизнесмен лихвари чси колекторите мутрите зърнарите са КОЖОДЕРИ дерят по СТО КОЖИ от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
  • 69 Антирадевист

    5 3 Отговор

    До коментар #61 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти уби рибата. До тук ли го докара, бе умнико. Лозунги, лозунги, лозунги. И лозунгите осрахте.

    Коментиран от #71

  • 70 Domuz TV

    2 7 Отговор
    Карантината за опорките на Севда ТВ не е паднала за ДомузТВ и другите "канали". Всеки ден разни лелки търкат плочата на разваления Боко грамофон.
  • 71 БАТЕ НЕЦИ

    1 4 Отговор

    До коментар #69 от "Антирадевист":

    Не се закачай с козлонадуя, да не усетиш последните букви канално.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Гост

    2 3 Отговор
    Един от най-гнусните и продажни журналя е огнянов
  • 74 Радикал

    1 1 Отговор
    Веднъж Киро гела отишъл тайно на протестите. Облякъл си детско гейкостюмче и се гримирал. Даже палатка си взел и се ядосал, че няма и помен от обичайните заподозряни. Тогава си купил канали, за да бърборят бабите за радикали.
  • 75 Горкият Пловдив

    4 1 Отговор
    Елате в Пловдив. Трагедия. Една компаньонка от момичетата на Ванко 1 е турена оправителка на областта. Здравка играла на пилона и сменила името си натиска спортиста кмет на Пловдив и влиза яко във властта. Трагедия и ужас ще изживее най-стария и древен град Пловдив. БОЙКО що сложи това подобие на Мая Манолова. Алчно и безскрупулно.
  • 76 Пенция Спомени

    2 2 Отговор
    Господжа Велева нямаше ли партийно -лирична заигравка с Доган.
    А Доган й отвърна с една, аристократично писъмце в стил "Битие и Нищо".

    -писмото на Доган беше куул, препоръчвам го за студените зимни вечери, които чакат БГ пенсионерите от март 2021, до тогаз Султан Бойко дава пара, за яхти, мацки и прочие демократични ценности
  • 77 Байрак

    6 4 Отговор
    Явно Велева е започнала да получава пари от управляващите за тъпите си слова.Велева какво те свързва с Меди Доганов?
  • 78 Никол Пашинян

    7 3 Отговор
    Бабикян да взема със себе си, Хекимян,Кеворкян, Халваджиян и останалите арменски мамуни и да идват в Карабах да се бият че азерите са ни подпрели яко и ще има секс и музика.
  • 79 ИНТЕРНАЦИОНАЛА

    2 0 Отговор
    Виждаш ми се прекалено.. Т'ЪП.
    Меди (САВА)ДУАН и БКП/БСП са ...СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ!

    Всичко друго е.. Пунта Мара,...
  • 80 бегай

    2 2 Отговор
    Тая противна лизачка беше се поизгубила нещо . Не бяхме и чули сарайските послания.
  • 81 само питам

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ДАААААА....":

    А бе Стоянчо, поясни ни, какво означават тия равенства = ....=.....
    Ами не се окачай да даваш акъл на студентити, доктори, професири.
  • 82 Плащанка

    0 3 Отговор
    Драги ГЕРБ тролове, утре или вдругиден ГЕРБ ще плаща за последно по опорките. Но ще се малко по-късно, след Март догодина. Успех за троловете, дето плюят протестите. Това можем, че сега ни чакат пенсионерите.

    P.S. На стоежа сме, ваши сме, гербвайте ни!
  • 83 chi

    0 1 Отговор
    Некадърни сте, няма спор-оставка!
  • 84 Казуар

    0 1 Отговор
    Старата чанта Валерия Велева каза, че Христо Иванов се борел да управлява България, а пък Любо Огнянов дума не казва срещу ГЕРБ, думите му винаги са насочени срещу Демократична България.
  • 85 Изчерпана

    0 1 Отговор
    Във всяка кариера на журналист има развитие и възход, но иима и изчерпване до дрън-дрън. До там се стига, когато "обслужваш" за облага. Много жалко, но факта е на лице.
  • 86 Ха ха

    0 1 Отговор
    Любо Огнянов “журналист” ха ха, и за мисирка не става, нулева обща култура, неподготвен, неинформиран, неприятно излъчване, допуска гостите му да ръсят лъжи и глупости, но пък в ролята на лакей се справя. Валерия я познавам лично, приятна жена е, но нещо много често започна да си мени позицията, дали е от възрастта, за пари или по друга причина, не мога да кажа,
  • 87 Аве Адолф Хайл

    1 0 Отговор
    А ,Велелева е много права във всичко ,което е казала .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове