Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 19:05 4 796 17

Моторист се заби в стълб и загина във Велики Преслав

  • загинал-
  • моторист-
  • велики преслав

Водачът е придобил правоспосност за категория А през месец август.

Моторист се заби в стълб и загина във Велики Преслав - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

27-годишен моторист от Велики Преслав загина при произшествие в ранния следобед в понеделник.

Той шофирал по ул."Александър Стамболийски" в старата столица, където се ударил в стълб на електропреносната мрежа, а преди това се приплъзнал в бордюр.

Загубил управление над мотоциклет Сузуки GSXR и паднал върху пътното платно. Откаран е с екип на спешна помощ в МБАЛ-Шумен в много тежко състояние.

Малко по-късно е починал. Водачът е придобил правоспосност за категория А през месец август.

На място е директорът на областната дирекция ст.комисар Ялчън Расим, извършва се оглед, съобщават от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    БОГ да го прости на ЧОВЕКА
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Винаги се чудя

    8 9 Отговор
    как ги целят тези стълбове?
  • 4 Моторист

    18 7 Отговор

    До коментар #2 от "12345":

    Ти какъв си нещастник...
  • 5 Бклнжйй

    14 5 Отговор
    Туй да караш 100 и нагоре ко я мотор си е самоубийство в Бг. Ни асфалта ни хубав, ни улиците се мият, ни се сменят гумите на мотора всеки сезон.

    Коментиран от #7

  • 6 "Борисов е виновен"!

    5 3 Отговор
    Той ще е монтирал стълба там, а може би даде възможност на много хора да се усетят с пари и да се поглезят, но някои не знаят как и свършват по този начин.
  • 7 А БЕ

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Бклнжйй":

    ТЕ НА СУХА НАСТИЛКА СЕ ТРЕПЯТ, А АКО ИМ Я НАМОКРИШ ЩЕ Е, КАТО НА ЛУНА ПАРК, НО С МНОГО КРЪВ!
  • 8 Мдаа

    7 6 Отговор
    Пастетите се развилняха тия дни още повече. Така е в Пловдив. Така е щото по улиците няма кьорав милиционер, не че преди ги е имало де. А и кмета е един заспал Х. Май спасението е повече стълбове и дървета.

    Коментиран от #13

  • 9 Рто

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "12345":

    Ти си много дребна душица, а дано да почиваш в мир!
  • 10 Анализаторр

    7 1 Отговор
    RIP. Много тъжна новина. За такова изпълнение в малко населено място се изиска много талант и малко мозък. Обикновено е комбинация от лош избор на предавка, завой, малък опит и лоша настилка. Карайте на границата на възможностите си след като сте уверени във възможностите си.
  • 11 един от многото

    14 0 Отговор
    Ако питаш хората от мото братството , сигурно стълба го е засякъл. Иначе жалко за човека , лека му пръст.
  • 12 Йозеф

    5 0 Отговор
    Естествен подбор, добре, че не е претрепал някой човек.
  • 13 село

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мдаа":

    Туше.
  • 14 Бивш с Иж

    4 0 Отговор
    Това не е новина ,а проста ежедневна сводка ....
    Възможно е да сте пропуснали още 2-3 за деня за цялата страна ....
    Те, товедата само останаха ....
    Що бе свястно ...старо ....като мен ...или няма пари да си купи мАтор(че са по-скъпи от среден клас кола ) или измря от старост и недоимък ,а младите свестни ...забегнаха ...
  • 15 В е л и к и я

    3 1 Отговор
    Мотористите преди да дънят някъде трябва задължително и всеки път предварително да обходят трасето и да го огледат , и това е май малкото ... !Намалете адреналина дори ако трябва с медикаменти .. !
  • 16 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Бог да го прости !
    Само преди седмици се уби лекарка от град Варна на пътя Бургас -Звездец. И тя с невероятно много стаж като моторист. Горе-долу на същата възраст, с образование, интелигентна жена.
    Липса на елементарно чувство за самосъхранение или силно принизено такова !! Правилно е, преди да му се даде "кетапа" за моторист, всеки кандидат да бъде тестван и да преминава през определена психологична проверка !
    Горд, надменен, самонадеян, самомнителен, излишно смел - не трябва да се качва на мотоциклет! В живота ,може да ръководи и командзва много хора, но на мотоциклета като седне, трябва да може да ръководи правилно себе си !!! Същото важи и за кандидат-шофьорите. Такива са потенциални убийци - на себе си , на околните ......
  • 17 Голям Слон

    3 0 Отговор
    Много пъти съм го писал, ще го направя отново. Мотористите умират на пътя по няколко причини. Първата и най-съществената е, че НИКОЙ НЕ ГИ УЧИ КАК ДА КАРАТ! Паленето на мотор, бутането на осморка и превключване на предавките НЕ ТИ ГАРАНТИРАТ КАКВОТО И ДА БИЛО. Подходът е изключително неправилен. Не ги учат как да завиват. Не ги учат как да спират. Не ги учат как и къде да гледат. А това е съществено за оставането сред живите. И колкото и интелигентен да си, колкото и да се пазиш на пътя, рано или късно попадаш в ситуация, за която никой нищо не ти е казал и не те е подготвил. Наличието на ABS в завой е хубаво нещо, но в никакъв случай не е панацея и гаранция за каквото и да било. След лошото обучение идва ред на много други неща: съобразяването със закона, с метеорологичните условия, с умения. И не на последно място - с познаването на собствената си анатомия. Ако поне малко знаеш кое как работи и колко лесно го прекъсваш, вероятно няма да караш все едно си на playstation, а не на реален мотоциклет. Бог да го прости момчето! Много ми е жал за родителите му.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове