20 Октомври, 2020 19:11 11 285 150

Соня Колтуклиева: Пълен резил за Румен Радев в Естония

  • естония-
  • румен радев-
  • коронавирус

Президентът забърка България в международен коронавирус - скандал

Соня Колтуклиева: Пълен резил за Румен Радев в Естония - 1

Коментар на Соня Колтуклиева за 5 GmediA


Днес говорих с вицепремиера и министър на отбраната Каракачанов за скандала с президента Радев, който буквално беше изгонен от Естония.

Историята накратко е следната: в петък президентът, министърът на отбраната, началникът на Генералния щаб на армията, главнокомандващият на ВВС са били заедно на тържество почти през целия ден. В събота главнокомандващият на ВВС се е почувствал зле, отишъл във ВМА, направили му тест за Ковид-19, който се оказал положителен.

С тази информация председателят на НОЩ и началник на ВМА ген. Мутафчийски се е обадил на министъра на отбраната, като му казал, че ще позвъни на президента и на премиера. Това ми обясни г-н Каракачанов.

Обадих се на ген. Мутафчийски с въпроса дали и кога е казал на президента Радев за положителната проба за Ковид19 на главнокомандващия на ВВС. Той ми отговори така: „Аз съм лекар и военен. При цялото ми уважение към Вас, няма да ви отговоря. Само ще ви кажа, че всеки, който трябваше, беше информиран по надлежния ред“.

Какво всъщност става ясно от думите на ген. Мутафчийски? Президентът Радев е бил уведомен по “надлежния ред”, няма как иначе.

И въпреки това г-н Радев с 30-тина души ( помолихме президентството за пълния списък с придружаващите президента до Талин и обратно, чакаме) се качва на самолета и отива в Естония.

На неговия профил в "Инстаграм" видях снимки с президента на Естония, която му предава вчера символично щафетата на международна инициатива “Три морета”, обединяваща 12 държави от Централна и Източна Европа, на която България ще бъде следващият домакин. Не оспорвам, че има резон президентът да замине за Талин, но оспорвам решението му, след като е бил в контакт със заразен с Ковид -19 да тръгне за където и да било, още по-малко за чужбина.

Г-н Радев смята себе си за недосегаем и безсмъртен, призова на бунт протестиращите пред президентството, даде им даже слоган на кампанията: “ Мутрите вън” и вдигнат юмрук. Обаче, нито веднъж той не призова митингуващите да носят маски, след резкия скок на заразените с коронавирус ( над 1000 души днес!) дори не си направи труда да свика КСНС...

Керсти Калюлайд, президент на Естония, написа на официалната си страница във Фейсбук: оценява първият ден на конференцията като успешен, но, за жалост, е трябвало да бъде отменена официалната визита на българския държавен глава, защото тя е научила, че той е бил в контакт със заразен от Ковид19.

Пълно мълчание от медиите, изпратили свои репортери в Талин да отразяват посещението на президента Радев. Научих за реакцията на естонския президент от Интерфакс. Обадих се в прессекретариата на президентството с 3 въпроса, отговориха ми, че ще ми изпратят имейл. Да, изпратиха веднага. В имейла се отрича президентът да е бил в контакт със заразен от коронавирус.

Излиза, че президентът на Естония лъже!

... Президентът Радев е един объркан човек. В България иска оставка на правителството и премиера, отрича нещо да е направено, все пак. Отиде преди няколко дни в Гърция и не спря да се хвали какви постижения има нашата държава. Предполагам, че доста информираният гръцки премиер Мицотакис се е подсмихвал развеселено на тези трансформации на българския държавен глава - от хулител в хвалител.

А в Естония резилът е пълен, както се казва “тотал щета”.

Тежко им и горко на дипломатите - как ще обясняват, че българският президент се конфронтира задочно с естонския президент, изкарвайки го лъжец. Не знам дали г-жа Калюлайд ще извини и прости това публично унижение от българския президент.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 123 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Yamaha

    359 87 Отговор
    Резил си ти и торбата от ВМРО омръзна ми от гербераски лакеи и евтини слуги!
  • 2 шундурко

    270 49 Отговор
    ТАЗИ МУМИЯ ОТ КЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ НА МА.. В ПУ..

    Коментиран от #58, #146

  • 3 Радев

    283 46 Отговор
    Смелия умира веднъж,страхливия всеки ден.

    Коментиран от #41

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Скандал само в главите на гербаджиите

    307 48 Отговор
    Президента от къде да знае, че оня е заразен ?
    А и си е правил 2 теста преди да замине, там още един 3.
    В ЕС като заразиха Фондерлайен и други да не би да е станал скандал ?
    Или в Щатите като заразиха Тръмп и жен му ?
    Селски номера гербаджииски...

    Коментиран от #95

  • 8 джаба

    153 33 Отговор

    До коментар #5 от "Behemoth":

    МИНДИЛОВА
  • 9 Е,де...е,де

    161 33 Отговор
    Като знаем на кого е слуга касапчето,плешивото ми,то,а и спрягането му за следващ президент как да повярваме на думите му. Герберска прислуга с морал и да не лъже- не може да бъде.
  • 10 честен ционист

    53 170 Отговор
    Румбата ще го сменяме, нещо дава на късо последно време. Плюнчо ако караше втори мандат да е сега в Естония на некое автоизложение, а не на събор на прифронтоваците.

    Коментиран от #49

  • 11 Браво

    221 42 Отговор
    Само дето се оказа, че Радве има отрицателен PCR тест.. и не е гонен от никъде.. ама нищо. Така добре спретната глупост е написана. Заслужава си хонорара. Ей там! От "нощното шкавчето" си го вземете.

    Коментиран от #43

  • 12 К55 - 108 /202

    127 27 Отговор
    Сега ща ви занимават с месеци отново с измисления грип корона
  • 13 и кво от това

    139 27 Отговор
    Публикувайте и коментара на Тъпачка Гербева от агенция Пунтамара.
  • 14 име

    54 172 Отговор
    провал на шапкаря. оставка на радев .веднага. мутро-вън! в кремъл.
  • 15 Гост

    160 29 Отговор
    Ква е тая подлога соня не знам там ква.....?

    Коментиран от #131

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сиромах

    163 37 Отговор
    Ама кифло мармаладена,намери причина да плюеш отровата от черна мамба срещу един от свестните политици у нас! Колко си заработи,кажи си!?
  • 18 Това си е заслужил,

    48 108 Отговор
    Така работи, безотговорен, за червените няма вирус
  • 19 Bahti

    69 53 Отговор
    Колтуклиева? От кой нафталин герберастки ги копате тия плъхове. Каква е тарифата, че не се сетих. А че Радев е клоун е явно и очевадно.
  • 20 Грейс

    114 25 Отговор
    Тази прилича на мадам от нов бар... К със стари.... Гръмки думи изпразнени от съдържание, пълни със злоба.
  • 21 Димчо

    50 138 Отговор
    Тия унизиха не само Радев, но заради него, унизиха и нас! Тоя човек /резидентът/ само ни излага! Да се маха, че вече никой не го иска. Съжалявам, че гласувах за него.

    Коментиран от #31, #76, #145

  • 22 Ти там

    113 29 Отговор
    ли беше , ма ! Информирана ли си изобщо или вълваш само дезинформации и гнусна помия ?

    Коментиран от #123

  • 23 съветника

    32 84 Отговор
    Президенто карантина в карцера
  • 24 Max

    116 25 Отговор
    Сонче,много си закъсала.....
  • 25 Очен харашо се е получило, ааа

    23 67 Отговор
    Браво
  • 26 анестезиолог

    45 73 Отговор
    Пълният резил е за България, а на Бай Гайньо му пука защото е селяк, но летец представи си и трябва да дава пример ''моля ти се''...Освен маските навсякъде и дистанцията единcтвeнoтo cпaceниe e зaтвaрянe нa рecтoрaнтитe, бaрoвeтe, фитнecитe, кaзинaтa изoбщo бизнecитe зa рaзвлeчeниe нa прecтъпния cвят и oгнищe нa чумaтa!Той /''дoцeнтът ви''/ продължава да говори за обикновен грип и не иска да повярва, а и не може, защото е евреин, че това не е обикновен грип, а изкуствено създадена белодробна чума за унищожението на по-голямата част от човечеството и за намаляване на населението на Земята! Не разбира това магаре, че при биологично оръжие теорията за стадния имунитет не върви! Как изобщо е станал доцент се пита в задачата и кaлинкa c диплoмa ли e? Тестът му бил отрицателен? В момента се чувства добре, но след няколко дни когато се събуди внезапно през нощта от недостиг на въздух, все едно ''е излязъл от космическата станция мир'' за малко на разходка, се пита ''е.а си майката'' и мене ли ме докопа белодробната чума със странното наименование Ковид 19, ''а аз си мислех, че генетически не може да ме докопа''? Търси кислороден апарат около себе си, но докато дойде линейката може и да е вече с избил мозък от липса на кислород... Започва да съжалява за глупостите които е наговорил в ефир или написал в интернет и хилядите погубени животи които са прочели глупостите му, но кислородът така и не идва и продължава да се задушава....Всички се мислят за недосегаеми от ч

    Коментиран от #29, #71

  • 27 Гербераски номерца

    96 28 Отговор
    Оравят долни номера на президенра Румен Радев този на ВВС изобщо не болен от Ковид чакали са президента да излети и тогава са обявили шефа на ВВС за болен!

    Коментиран от #37

  • 28 Чики-Рики

    76 23 Отговор
    Тая жива ли е още бе?!
  • 29 анестезиолог

    33 57 Отговор

    До коментар #26 от "анестезиолог":

    Всички се мислят за недосегаеми от чумата и се правят на тарикати и като богоизбрани, до момента в който кръвта им избликва отвсякъде от липса на въздух, а роднините им търсят пари за погребение, но след тoвa вeчe нe ca тoлкoвa гoлeми тaрикaти, дaжe хич....

    Коментиран от #72

  • 30 100 НА 100

    75 22 Отговор
    КУРТОКЛАТИЕВА , И ТИ СИ ЕДИН АНАЛЛИЗАТОР .....100 процентов ..... !!!
  • 31 Дааа

    8 6 Отговор

    До коментар #21 от "Димчо":

    И аз тъй
  • 32 Кеф

    37 79 Отговор
    Ей-й-й този гаф бил "активно мероприятие". На краставичар президент, краставици ще продават. Изгониха тая алена гнус от Европа, а той вместо да се пренасочи към червената кочина и да остане там, за да го използват като морско свинче за опити, взе та се върна у нас. Сега трябва да го заключат, да не мори хората. Това, че е предупреден и се опита да скрие, че е контактен с доказано заразен с Ковит 19, от властите в Талин, ги вбеси. Не са очаквали от държавен глава, пък бил той и комунист, да им играе такива тъпи казармени номера. Такова "изгонване" не е имало до сега в дипломатическата практика на Естония.

    Коментиран от #137

  • 33 Жоро

    66 24 Отговор
    Тая е егати простакесата планена
  • 34 Гербераски номерца

    75 29 Отговор
    Скандала го забърка Боко - Кратуната и завера около него
  • 35 Бибитко

    91 25 Отговор
    Тази нахална и елементарна женица Соня Колтуклиева я помня още от факултета по журналистика. Отличаваше се с нахалство и първичност. Такъв персонаж като нея, като Ива Николова и Илияна Беновска чудесно играят ролята на възторжена и влюбена мисирка, която е готова да изопачава истината, стига да й плащат предобре!
  • 36 Тото

    69 20 Отговор
    Г-жа Колтуклиева вероятно е могла да изиска писмото с което е уведомено президентството (вероятно това е надлежния начин) и ще се установи кога е изпратено (ако има такова) и кога е получено в президентството. До тогава просто злослови
  • 37 Ъгълов

    27 51 Отговор

    До коментар #27 от "Гербераски номерца":

    Да бе то всичко в главата ти е от типа "На си ти куклите, дай си ми парцалките. Всички червени плужаци сте на това ниво. Нормално е за комунисти, не се впрягайте.
  • 38 Колко са

    29 48 Отговор
    активни червенотиквениците. Мислят, че с лъжи ще замажат резила на гулията. НИЕ НЕ СМЕ СЛЕПИ И ГЛУХИ, ДРУГАРИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ. Крадливата ви партия ще види власт на куково лято.

    Коментиран от #84

  • 39 Народа на Бг

    54 24 Отговор
    Tулупа, щкембе-воевода, който е болен от Ковид-19, е контактувал с дебила борисоФ, който също трябва да бъде карантиниран и то за поне Сто дни!
  • 40 Министъра Pederasta

    37 18 Отговор
    на здравеопазването любовника на Владо Карамазов и машлката злобна главичка от ВМА korveto!
  • 41 А лъжеца е умрял още

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Радев":

    Преди Да се роди, умрял е като ЧОВЕК, иначе си е индивид
  • 42 Дизел

    33 55 Отговор
    Гледах Блатников по новините току що и много се смях маа му стара. Горкия селтак много е прос горкия. Пак навел глава като пред руския поп когато му би табани. Бойко го прави луд. Деса го бий с терлика през муцуната. А ся па и тея го изритаха като псе. РЕЗИЛДЕНТ ко да го прайш

    Коментиран от #104

  • 43 чеченест

    28 42 Отговор

    До коментар #11 от "Браво":

    Това, че си тъп е ясно, защото си червен. Знаеш ли колко дни след контакта се появява положителен тест при заразяване ? Това да не е да те изцапат с боя. Може зда си направи десет отрицателни теста за един ден и на втория да клекне като мокър президетски парцал.

    Коментиран от #52

  • 44 Народа на Бг

    64 24 Отговор
    Тая Тъпанарка Соня Колтуклиева, която създаде 5G медия, с идеята да бъде Независима и Обективна, вече е Купена от Тулупа борисоФ и пръска около себе си отрова срещу Народа на България и най-достойния политик - Президента Румен Радев!
  • 45 мале мале

    50 21 Отговор
    Резил за България е ,,Чекмедже бабаита"подлога на Доган и Шиши,това е Мутрата Тиква не знаеш ли от КОЛ тиквова ?!
  • 46 бравоо

    50 29 Отговор
    Резил на баба ти фърчилото. Браво на Радев, всеки нормален не би слушал НОЩ които са пълни измекяри.
  • 47 Пит

    40 12 Отговор
    Фейкти,защо като имате изявлението на Радев не го побликувам е веднага.Слуги сте вие
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 хаха

    8 6 Отговор

    До коментар #10 от "честен ционист":

    дим да те няма
  • 50 КОКОЛАШ

    26 47 Отговор
    КАКВОТО МУ КАЖЕ ДЕСА ПРОООСТАКЕСА И ТЪПИТЕ МУ СЪВЕТНИЦИ-МУТРИ,ТОВА ПРИКАЗВА ФУРАЖКО,ЗАЩОТО ИМА НЕМИСЛЕЩА И НЕЕФЕКТИВНА КРАТУНА,ЗА ЖАЛОСТ ИЗЛЪГАХМЕ СЕ С ТОЗ ТУТМАК,ИМПИЙЧМЪНТ,МАХАЙТЕ ГО ПО-СКОРО,САМО НИ СРАМИ ПО СВЕТА,СМЕЯТ МУ СЕ НАВСЯКЪДЕ,НЕ РАБОТИ ЗА УВАЖЕНИЕ НА СТРАНАТА НИ,КАКТО БОЙКО-НАВСЯКЪДЕ ПРИЕТ, С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ.ИМПИЙЧМЪНТ!

    Коментиран от #138

  • 51 Нострадамус

    51 23 Отговор
    Соньо, долна мастия, Президента Радев кацна в София, и показа отрицателен тест за Ковид-19, след което Благодари на Идиотите като теб, които Зад гърба му създадоха активно мероприятие за Мутрата от Банкя!
  • 52 свирчо

    25 44 Отговор

    До коментар #43 от "чеченест":

    ХА ДАНО,КАТО МОКЪР ПРЕЗИДЕНТСКИ ПАРЦАЛ,САМО СРАМИ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ.КЪДЕ ГИ НАМЕРИХТЕ ТИЯ СЕЛЯНДУРИ-ДЕСА И ГУМЕН ГАДЕВ,ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,ДА СИ ОДЯТ НА СЕЛО,ТЯ МАГАЗИНЕРКА,ТОЙ БЕЗСМИСЛЕН ЛУТАЩ СЕ ПЕНСИОНИРАН ШОФЬОР НА САМОЛЕТ-ДА БЪДА ИЛИ НЕ,ПО-ДОБРЕ НЕ,НО С РРАЗХЛАБЕНИ ГАЩИ
  • 53 Активно мероприятие на герберастите

    48 27 Отговор
    На Радев му е направен тест в Естония и е отрицателен. Герб отидоха твърде далече в мерзкото си желание за очерняне на Президента. Ще има разследване. Конспирация между каракачанов, ангелов и някъкъв генерал мишка под мутренски сценарий на тиквоний.
  • 54 хa ха

    32 41 Отговор
    Румен Решетников е просто един идиот. И на най-малките им стана ясно.

    Коментиран от #139, #143

  • 55 Диамантената ръка

    32 32 Отговор
    Факт, че е бил контактен и е знаел, факт е и, че го върнаха...
  • 56 Корвето от ВМА

    16 27 Отговор
    Аз казах по надлежния ред ама след като президента вече беше излетял!
  • 57 Ами

    31 34 Отговор
    Простака си е простак, екскурзиянта се оказа по голям простак от премиера!
  • 58 Сопол Алиева

    42 22 Отговор

    До коментар #2 от "шундурко":

    Соня, "Сопол Алиева", не те ли е срам" дърта мисирка" да пишеш тези тъпотии?
    Явно, те притиска беднотията , но пък такъв резил , "чисто порно".
  • 59 ХА ХА ХА

    27 39 Отговор
    ИЗГОНИЛИ ГО, КАТО МЕКЕРЕ, ВСЪЩНОСТ КАКЪВТО Е!
  • 60 КОЛТУКЛИЕВА ТИ СИ ЛИЦЕМЕРНА ПОДЛОГА

    48 22 Отговор
    КОРУМПИРАНА СИ.... ЧАК ДО ЕСТОНИЯ СМЪРДИШ....СМЪРДИШ ТА СЕ НЕ ТРАЙ....СТОЙ СИ В БЪРЛОГАТА ОТ КОЯТО ИЗПЪЛЗЯ ЗА ДА НАПИШЕШ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ПО-ГОРЕ....И ДЕЦАТА РАЗБРАХА ЧЕ СИ С ДЪЛЪГ ЕЗИК...ЗНАЕШ ЗА КАКВО ГО ИЗПОЛЗВАШ....АЙ БЕЖ У ДУПКАТА СИ...НА НИКОЙ ТОЧНО ТИ НЕ СИ ПРИТРЯБВАЛА....
  • 61 Кютюклиева

    49 19 Отговор
    Сонче, Сончеее облиза ли добре на Боко задните части, задоволи ли си мисирската злобичка продажна мурво ?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ощеEднаMисирка

    39 16 Отговор
    Колтучке и ти ли бе се продаде (си купи фабрика на 8ми ...? )
  • 64 Гост

    34 17 Отговор
    ПП соня корумпирева
  • 65 vale karo

    29 9 Отговор
    От цялата глупотевина не разбрах всички в Талин контактували с Президента Радев дали са под карантина?

    Коментиран от #75

  • 66 123

    29 11 Отговор
    Президента си върши работата в чужбина, все пак намира че има и добри неща станли и ставащи в България и ги показва позитивно. Това че има беззаконие, корупция и кражби в България се знае от 30 години в ЕС а и в другите страни. Ако други държавници и политици са дипломатични и любезни и го казват с други думи не означава че не знаят, просто не искат да обидят Българските политици и България. А Българските политици и управници да седнат на масата заедно с президента и да си уредат отношенията, политиките, плановете и как да управляват и представят страната. Никой друг няма да им свърши мръсната работа и след обитите, щмруците и караниците си остават пак същите които трябва утре да работят заедно.Как се гледат един друг след кражбите,измамите и обидите които правят, ще трябва да свикант като номални хора да общуват и работят.
  • 67 Единия за лъжа а другата за данъци

    35 8 Отговор
    Една година условно с 3 години изпитателен срок и 1000 лв. глоба наложи съда на Соня Колтуклиева. Тя беше подсъдима за укриване на данъци.
    В предишното си заседание по делото Софийският градски съд прие справка от Националната агенция за приходите, която трябваше да докаже, че Колтуклиева не платила данъци за 90 000 лева, които е взела от банкера беглец Цветан Василев.
    През 2017 година основният свидетел по делото и бивш счетоводител на Цветан Василев - Бисер Лазов свидетелства, че лично банкерът е наредил парите да бъдат изплатени на журналистката на ръка.
  • 68 Другия с коня

    21 34 Отговор
    Няма как след ден или два да покаже теста.Има Инкубационен период и за това Карантината е 14 дни след КОНТАКТ със заразен.Обаче ,червения Цървул мисли,че е Президент на всички Червени Вируси по света...Може и да е прав....
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 колтук

    22 10 Отговор
    в пазвата на тиквата...
  • 74 КОЛДУКЛИЕВА...

    17 8 Отговор
    Поне да си бяхте побългарили фамилията...Сто и четиридесет години не ви стигнаха да станете българи...
  • 75 ха ха

    14 15 Отговор

    До коментар #65 от "vale karo":

    Не, не са под карантина. Имало е вечеря, а освен това събитието е продължило.. просто БЕЗ Радев. Или ти си мислиш, че всичко покрай него се върти?!
    Срещата "Три морета" продължава/ БЕЗ Радев/.
  • 76 Лъжа,

    17 9 Отговор

    До коментар #21 от "Димчо":

    такива калинки, като теб гласуваха за Цецка - Мецка.

    Коментиран от #124

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Шопо

    20 9 Отговор
    Колтуклиева е анаЛИЗАТОРКА на ГЕРБ!!! За пари , естествено...
  • 79 Ян Барбуркан

    12 9 Отговор
    СМЪРТ НА КОМУНИЗМА
  • 80 Медийна компаньонка номер 1 ли е Соня

    21 10 Отговор
    Известна с близостта си с банкера беглец – Цветан Василев, днес Соня успешно го е сменила с други „банкомати”. Ако преди венцеславеше шефа на фалиралата КТБ днес се говори в медийните среди, че Колтуклиева се е закачила за  Бойко Борисов, който е новата й финансова муза. За нея морал и чест са някакви имагинерни понятия. Важно е да има пари, другото няма смисъл. 
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Тази тетка

    17 10 Отговор
    е всичко друго, освен журналист. Написано е като махленска приказка, каквото всъщност е нивото на Колтулклиева
  • 84 Ами ти

    2 8 Отговор

    До коментар #38 от "Колко са":

    си роден сляп, невъзможно е да прогледнеш. Стой в тъмата си
  • 85 111111

    15 7 Отговор
    Тази история ще излезе наяве.Да му мислят сценаристите!!!
  • 86 Да вижда се

    16 13 Отговор
    че са спретнали на президента активно мероприятие. Мисля, че е крайно време да изостави толерантността към управляващата хунта и да ги зачепарасти с инфото , с което разполага от службите, направо ще ги разкости

    Коментиран от #100

  • 87 Аве Адолф Хайл

    14 10 Отговор
    Квичете си колкото си искате , комунистчета разни и радевистчета безобразни , но истината винаги че ви боли , а фактите са си такива , каквито са описани в статията ......
  • 88 Този боклук

    18 11 Отговор
    Колтуклиева я познавам от 25 години.Такова долно същество е.
  • 89 chi

    13 9 Отговор
    Колтуклиева, ти си позор за нацията!
  • 90 Радев

    16 13 Отговор
    Естонците му намекнали, а поляците направо изгонили фатмака. Резил. Досега президент не е гонен като мъстия. Тоя е срам за България.
  • 91 ЕЙ НИКОЙ ГО НЕ ЩЕ

    12 8 Отговор
    ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ КАРТОНИ МУ РАЗДАВАТ.
  • 92 Сух

    10 10 Отговор
    Сонче, духациус ма душата.. Нали знаеш, че за друго не ставаш..
  • 93 С ТВОТЕ КОМАНДИ

    4 3 Отговор
    КРЪГОМ ХОДОМ МАРШ И БЕГОМ. ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ, ЩЕ ТИ СЕ СБЪДНЕ.
  • 94 О хо хо

    16 6 Отговор
    Защо нападате Соня? Затова че казала истината. Типично по комунистически. И какво искате - да лъже ли? Международните правила са такива - който е в контакт с доказано болен - стои под карантина 10 дни. След това или поне след 5 дни му се прави тест - закото най- рано след 5 дни тестът може да стане положителен. Защо искате хората да лъжат заради Радев? Все пак не е Путин.

    Коментиран от #99, #101

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Просветен илюминат

    3 2 Отговор
    Миналата година пневмония отнема живота на създателя на теста Кари Мълис PCR или полимеразната верижна реакция (Polymerase Chain Reaction), която диагностицира като „заразени“ с COVOD-19 над 35 млн. души в световен мащаб (или по-точно – 35 510 956 към 5 октомври). Тези дни попаднах на името на създателя на PCR теста, Кари Мълис (Kary Banks Mullis) и продължих да си задавам въпросите, които ме мъчат вече седем месеца, а именно: „Как така, този нов, никому неизвестен вирус, за който няма лечение, се диагностицира с един тест, който, видиш ли, е измислен толкова бързо, че да „улавя“ болните? Хем не познаваме нещо, хем вече имаме мерило (стандарт), според което/който да открием заразоносителя?“
  • 97 Може

    14 5 Отговор
    Но Радев и 10 отрицателни теста да има са без значение, защото зависи кога са направени. Трябва да са поне 5 дни СЛЕД контакта му със сигурно болния човек, за да се позитивират.
  • 98 Даже

    12 8 Отговор
    Бриджит Макрон се е САМОИЗОЛИРАЛА след контакт с позитивен за ковид, за 7 дни. А нашият селяк?????

    Коментиран от #130

  • 99 Храна за размисъл

    5 2 Отговор

    До коментар #94 от "О хо хо":

    Когато човек е болен от рак на едно място ли се доверява за диагнозата или се прави още на няколко различни места проверка да не е станала грешка?
    Като този вирус е сериозен фактор за здравето ни защо се довряваме на едни тестове само?

    Коментиран от #102

  • 100 Еее давай

    5 2 Отговор

    До коментар #86 от "Да вижда се":

    Отгога го чакаме това разчепостване??? Ама нещо не върви...жив да го ожалиш човеко.
  • 101 Просветен илюминат

    4 1 Отговор

    До коментар #94 от "О хо хо":

    Откриха обезпокоителни данни за коронавируса
    коронавирус -симптоми -данни -заразени -учени
    90% от пациентите с COVID-19 нямат нито един от трите основни симптома на заболяването
    Това е заглавие на статия публикувана във Факти.

    Коментиран от #105

  • 102 Алоуу

    8 3 Отговор

    До коментар #99 от "Храна за размисъл":

    Ми направи си 10. Тестът е доказан в световен мащаб. Международно признат.

    Коментиран от #103, #106

  • 103 Храна за размисъл

    3 1 Отговор

    До коментар #102 от "Алоуу":

    Защо се прави кръвна проба за алкохол и е с по-голяма тежест пред дрегера на улицата?
    Явно не схващаш подсказката ми?

    Коментиран от #107

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 А ха

    5 2 Отговор

    До коментар #101 от "Просветен илюминат":

    Нямат нито един от трите основни симптома, но имат други. И какво значение има това след като тестът доказва, че носят вируса в себе си. Със или без симптоми - те са разпространители. Както децата.

    Коментиран от #108

  • 106 Просветен илюминат

    3 1 Отговор

    До коментар #102 от "Алоуу":

    Как ще коментираш това?
    Изследване от University College в Лондон предполага, че поне 70% от случаите на COVID-19 в Обединеното кралство може да са безсимптомни. Но други проучвания казват, че действителният брой е много по-малък, тъй като фалшиво-положителни резултати при тестовете могат да доведат до неправилна диагностика на вируса.
    Информацията е от статия на Факти.
    Бозата е пълна.

    Коментиран от #109

  • 107 Даааа

    2 1 Отговор

    До коментар #103 от "Храна за размисъл":

    Ти май не различаваш алкохол от вирус??? :) Я подскажи повече.

    Коментиран от #110

  • 108 Просветен илюминат

    3 1 Отговор

    До коментар #105 от "А ха":

    Фалшиви положителни и фалшиви отрицателни

    В самото начало, китайците вече осъзнаха, че тестването беше отговорно за фалшивите положителни и фалшивите отрицателни проби. Ако някой беше тестван през няколко дни, щеше да получи различен резултат. Ето защо се обърнаха към КТ (компютърна томография) на гръдния кош, за да открият течност в белите дробове. Все пак този вирус беше отговорен за пневмония! Тогава за един ден се удвои и броят на „диагностицираните” хора, но не беше разкрито защо тези хора имаха течност в дробовете си. Има и други състояния освен пневмонията, които може да са отговорни за това.

    Ако тестът с взимане на натривка се изключи от уравнението, никой няма да постави под въпрос, това че хората са болни с нещо друго от това, което знаем като сезонен грип и просто приемаме това като нормална част от живота си.

    Коментиран от #113

  • 109 Поначало

    4 3 Отговор

    До коментар #106 от "Просветен илюминат":

    ...не вярвам на статии във " Факти". От доста време са ми доказали, че пускат фейкновини. Но който желае да им вярва. Фалшиво положителни могат да бъдат не повече от 5%, но фалшиво отрицателни - доста повече.

    Коментиран от #114

  • 110 Храна за размисъл

    2 0 Отговор

    До коментар #107 от "Даааа":

    Ти не различаваш различни методи за тестване за да се открие един и същ проблем и какво искам да ти подскажа.
    Хващаш само това което ти е в твоята глава и не виждаш другата страна на монетата.

    Коментиран от #115

  • 111 пройчо

    4 5 Отговор
    таа как ли се гледа в огледалото сутрин ,докато се бръсне ?
  • 112 БОКОКРАД

    5 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Илиян Василев
    Анализаторът Илиян Василев коментира премиера Бойко Борисов
    С джипката Борисов следва маршрута на неговата корупция"
  • 113 Сега

    4 2 Отговор

    До коментар #108 от "Просветен илюминат":

    ...пускат вече и комбинирани тестове, чрез които се различава обективно короната от грипа. Иначе - пневмония и мозъчен оток може да се получи от всеки вирус, но от ковид - вероятността е доста по- голяма.

    Коментиран от #118, #119

  • 114 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "Поначало":

    Като не вярваш защо си тук и коментираш фейк новини?

    Коментиран от #117

  • 115 Ииии?

    1 0 Отговор

    До коментар #110 от "Храна за размисъл":

    Ииии...подскажи ми коя е другата страна на монетата? Ако желаеш.

    Коментиран от #120

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Амиии

    3 1 Отговор

    До коментар #114 от "Анонимен":

    ЗАБАВЛЯВАМ СЕ.
  • 118 Просветен илюминат

    0 1 Отговор

    До коментар #113 от "Сега":

    „Проби се взимат от „инфектиран” човек или животно и се поставят в „клетъчен тип”, който се тества за вируса, който обикновено е чужд генетичен материал и е изкуствено въведен в клетката. Това е наречено трансфекция. Ако клетките покажат промени, наречени цитопатични ефекти, което означава структурни промени в клетката гостоприемник, тогава културата се смята за „позитивна за вирус”.

    Повечето тестване понастоящем се прави на кокоши яйца, които съдържат пилешки ембрион, това е същият метод, който Робърт Кох използва, за да инжектира токсини от труп в живи същества. В този случай, те взимат проби от „засегнат” човек или животно и ги инжектират в кокоше яйце, в зависимост от това как ембрионът умира, се заявява, че вирусът е открит.
  • 119 Просветен илюминат

    3 1 Отговор

    До коментар #113 от "Сега":

    След това се твърди, че вирусът е бил изолиран. Проблемът е, че никога не е имало контролна група, така че дори ако стерилен разтвор се инжектира в яйцето, ембрионът ще умре.

    Настоящите снимки на вируси в медицинските книги или онлайн са всички или КГИ (компютърно генерирано изображения) или просто една смес от мазнини и протеини, която се разклаща в ултразвукова баня и след това се онагледява под микроскоп. Обаче е наблюдавано, че тя нямат нуклеинова киселина и бързо се разлагат. Също така са с различни размери. Несъмнено, това е измама.”

    Коментиран от #121

  • 120 Храна за размисъл

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "Ииии?":

    Не желая.
  • 121 Няма как

    2 1 Отговор

    До коментар #119 от "Просветен илюминат":

    ТЕСТОВЕТЕ ЗА КОВИД ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ ТАКА.Вярвай си на каквото желаеш. Изборът си е твой.

    Коментиран от #125, #126, #127, #128

  • 122 Прост фатмак е

    11 4 Отговор
    президента. Само един болен мозък може да рискува да зарази много хора заради своето его. Това е вашият президент. Стана ли ви ясно що за човек е житела на село Славяново

    Коментиран от #129

  • 123 Ученик 1ви клас

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Ти там":

    От кое село си? Или си от ромска махала?
    Образовай се малко в изказа си! Така не се говори, а още по-малко да се пише! Едва като се цивилизоваш поне малко, пробвай отново да пишеш. А ако въобще не правиш неудачни опити - ще е още по добре.

    Пази боже от простотията!
  • 124 Възмутен

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Лъжа,":

    Защо обиждаш човека без да го познаваш? Ако той е калинка, то ти си хлебарка, или..... глист - което ти харесва повече.
  • 125 Просветен илюминат

    1 2 Отговор

    До коментар #121 от "Няма как":

    Дами и господа, ХИВ беше тестов сценарий и жертвите починаха, заради начина, по който реагираха. Вероятно бяха повече, отколкото „те“ се бяха разбрали.

    Последствията

    Сега имаме много по-високо ниво на паника с COVID-19. Обаче, това не е тест, не е експеримент, за да се види до къде могат да стигнат с хората. „Те” знаят точно до къде могат да стигнат с нас и като резултат, много нагло и бързо, буквално за една нощ, светът беше превзет от един фашистки режим, маскиран като демокрация „за общото добро”, всичко основано на един оркестриран фантомен вирус и един лъжлив тестов метод.
  • 126 Просветен илюминат

    0 2 Отговор

    До коментар #121 от "Няма как":

    Виновниците за тази медицинска лъжа знаеха какво могат да очакват от нас, те извършиха подготвителните си работи, които започнаха преди 35 години, наблюдаваха последствията две десетилетия и сега беше времето да ги изпълнят с помощта на нечестни медии и държавни служители.

    За да бъдат успешни, трябваше да са бързи, и преди да разберем какво ни удари, се оказахме под глобално извънредно положение.

    Доктори са принуждавани от техните здравни учреждения да лъжат в смъртните актове и крещящо им се казва просто да вписват COVID-19, независимо от действителната причина за смъртта.
  • 127 Просветен илюминат

    1 2 Отговор

    До коментар #121 от "Няма как":

    Едва ли някой се разболява по време на тази нагласена пандемия, дори ако са тествани положително за CV-19. Общата национална смъртност е по-малка от нормалното, не само в Канада, но в повечето страни, и мнозинството от хората, които починаха, поне в Канада, бяха жертви от домовете за стари хора, които издъхнаха от липсата на грижи в следствие на страха на служителите от излагане (на „вируса”, бел.пр.).

    Ако местен жител е тестван положително и умре от инсулт или инфаркт, се вписва като починал от COVID-19. Всички знаем, че човек, който живее в дом за стари хора, има здравословни проблеми, в противен случай няма да е там.
  • 128 Просветен илюминат

    1 1 Отговор

    До коментар #121 от "Няма как":

    Колко от тези жители имат ваксинация срещу грип или пневмония? Колко от служителите имат поставена ваксина срещу грип? Това са все въпроси, които трябва да си зададем и да поставим в перспектива, за да установим какво наистина се случва.

    Средната възраст на „жертвите” от пандемията остава 80 години. По настоящем в Канада се обсъжда възможността за повдигане на съдебни обвинения срещу домове за стари хора с изключително висока смъртност.

    В същото време болници остават празни и в резултат на това доктори и сестри се уволняват.

    Наистина се чудя, дали националната смъртност е ниска, защото хората се страхуват да посетят болницата. Причината, поради която се питам, е, защото преди няколко години, когато докторите в Онтарио стачкуваха, смъртността в провинцията също намаля.
  • 129 Партиец

    8 7 Отговор

    До коментар #122 от "Прост фатмак е":

    Че е болен мозък, това всички го знаем, но такива хора са нужни на Партията. Без него шансовете ни да фалшифицираме изборите е нищожен. Разчитаме на служебно правителство, назначено от Радев /т.е. назначено от нас, червените милиардери, олигарси, мафиоти или както и да ни наричате/ за да заграбим европейските парички. Че Борисов не само че не ни дава пари, както сме свикнали от едно време, ами иска и да ни разследва и да възстанови справедливостта. А ние думата "справедливост" никак не я обичаме! Затова Радев е важен за нас,... а и толкова пари похарчихме за него и за протестите, че..... не ми се говори.

    Коментиран от #134

  • 130 Манги

    2 0 Отговор

    До коментар #98 от "Даже":

    Ти хражданин ли си?
  • 131 koko здраво оре

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    една грозна кокошка дето е била жена на оня коч Сидеров. Изживява се на нещо като деса поетеса уж журналист, а всъщност е лакей на Тиквун
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Ения

    10 8 Отговор
    Патка, коя си ти ,че да коментираш президента? Пишман журналистка!Мисирка!
  • 134 Манги

    4 0 Отговор

    До коментар #129 от "Партиец":

    Недей писа. Отиди се фърли от 2ра буна
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Срамота

    7 6 Отговор
    Що го пускате тоя да ни излага пред света
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Разследващ

    1 4 Отговор

    До коментар #50 от "КОКОЛАШ":

    Простак като шефа си боко
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Политолог

    9 2 Отговор
    Неподготвеният за президент, фатмак доказва: От всяко дърво президент не се става
  • 142 анонимен

    3 9 Отговор
    Тази платена Другарка от ГЕРБ не е наясно с много неща.Злорада и глупава като всички от ГЕРБ.
  • 143 Спас

    1 7 Отговор

    До коментар #54 от "хa ха":

    Дебилите си защитават дебила!Радев е най добрият президен който сме имали до сега ,и колкото и да пюят дебилите ,толкова повече се убеждавам че е прав! Мутрите от ГЕРБ вън от парламента!
  • 144 Дедо

    0 1 Отговор
    Г- жа С.К бръсне ли си езика защото след това оставят биологични остатаци?
  • 145 Мия

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Димчо":

    Айде,яко дим!Аман от скодоумие!
  • 146 Мундурко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "шундурко":

    Върнаха ни мумуята в кои музеи при изпонатите на божков ще я сложат сигурно отдел»малоумни фатмаци»
  • 147 Петко

    2 0 Отговор
    Тия п.р.о.с.т.а.к радев още ли е президент. Ако бяхме нормална държава щеше да е в затвора.
  • 148 РУМБАТА

    1 0 Отговор
    САПУНИСАХА ГО И ГО ПРАТИХА ДА СПИ.МИСТЪР ПИНГУИН.
  • 149 КОГА

    1 0 Отговор
    КОГА ГОСПОД РАЗДАВАЛ МОЗЪК, ОН БИЛ НА УЧЕНИЕ В ШОБРАКУ.
  • 150 ПОЗОР

    0 0 Отговор
    тая коя е!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове