Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 07:20 49 103 263

Деница Сачева: Няма пари! Пенсиите догодина няма да бъдат преизчислени

  • деница сачева-
  • пенсии-
  • безработица-
  • пари-
  • майчинство

Парите за втората година от майчинството не са увеличавани от 2018 г. насам

Деница Сачева: Няма пари! Пенсиите догодина няма да бъдат преизчислени - 1

Пенсиите догодина няма да бъдат преизчислени върху по-висок доход, защото държавата не разполага с толкова пари - това заяви социалният министър Деница Сачева. Днес (20.10 б.р.) Надзорният съвет на НОИ утвърди проектобюджета на държавното обществено осигуряване за 2021 г.

С над 14 милиарда и 840 милиона ще разполага общественото осигуряване през 2021 г. Достатъчно пари за пенсии само от вноски няма от години. Отново от години дефицитът се компенсира с пари от държавния бюджет.

Промените през новата година: От 1 януари 2021 минималната пенсия за стаж и възраст ще нарасне с 50 лева от 250 на 300. Повод за радост ще имат и възрастните с най-високи пенсии. Максималният размер се увеличава от 1 200 на 1440 лева.

От 1 юли 2021 г. всички пенсии ще се увеличат с 5 %. През първите три месеца на 2021 г. се предвижда всички пенсионери да продължат да получават по 50 лева.

Като справедлив модел - така социалният министър определи предвиденото за догодина увеличение на пенсиите.

Деница Сачева - министър на труда и социалната политика: Към момента 250 лева спрямо 1200 лева максимална пенсия - съотношението е 4,8. Точно същото съотношение ще запазим и в следващата година, така че няма такава опасност да нарушим пенсионния модел и да направим така, че хората, които са се осигурявали с по-дълъг стаж да се почувстват ощетени.

Увеличението на минималните пенсии действа демотивиращо, казват работодателите.

Стефан Василев - АИКБ, председател на Надзорния съвет на НОИ: По този начин казвам на младите хора като вас - няма нужда да се осигурявате, защото ще дойде време, ще получавате същата пенсия каквато получават и другите, които не са се осигурявали. Това не е добре.

Промяна в заплащането на втората година от майчинството няма да има. Остава 380 лева на месец. Биляна изчислява - за какво биха ѝ стигнали.

"380 лева са крайно недостатъчни. Но имайки предвид, че един пакет памперси струва 20 лева - можете да си представите като сложим дрешки, като сложим храна и т.н."

Димитър Манолов - президент на КТ "Подкрепа", член на надзора на НОИ: Още повече в големите градове, където има проблеми с детските градини и майките са принудени да си гледат децата втората година. От друга страна плащането е неадекватно на това.

Министърът обясни: така се стимулира връщането на работа.

"И възможностите, които даваме за отглеждане на дете през новите инвестиции, които ще се правят и в детски градини и във възможностите да се дават допълнителни средства и в детските добавки, които също ще бъдат универсални от следващата година", заяви Деница Сачева.

"В крайна сметка ние внасяме осигуровки за майчинство във всяка една година от трудовия си стаж. Хубаво е просто през цялото време на майчинството да се получава това, което сме си платили предварително един вид", обоснова се Биляна - майка.

Парите за втората година от майчинството не са увеличавани от 2018 г. насам.

Предстои бюджетът на общественото осигуряване да се разгледа от социалните партньори и Министерския съвет преди да стигне до обсъждане и гласуване в парламента.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    362 14 Отговор
    Ами мятайте още от джипката.

    Коментиран от #57, #226

  • 2 El boko

    334 13 Отговор
    Аз ви казах, че в държавата няма пари !

    Коментиран от #196, #242, #246

  • 3 тъжно

    378 17 Отговор
    Властимащите ни закотвиха на дъното за 10 години: България е държавата с най-ниски минимални пенсии в ЕС.

    Коментиран от #72, #263

  • 4 fifi

    382 19 Отговор
    Докато турците вадят пари от Черно мор,е тук теглят заеми за самолети!

    Коментиран от #247

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пенсионер

    241 22 Отговор
    Пари нямате,но минималната пенсия от 1 юли 2017 година и сега от 1 януари 2021 година тя е увеличена с 86%.Така нарушихте пенсионния модел и виновниците сте вие и ОП.

    Коментиран от #25, #38, #69, #89

  • 7 анонимен

    277 16 Отговор
    Най накрая ЦАРЯТ е ГОЛ.ОСТАВКА на ТИКВУЦИИ и другите ИЗЕДНИЦИ.
  • 8 Скъп лук

    162 16 Отговор
    Аууууу, няма пари кочината, нищо, ще ядем изпражненията
  • 9 Последния Софиянец

    294 19 Отговор
    В шкафчето на Боко има бе дебелано!Пак ще бягаш с двеста от народната любов.
  • 10 да де

    247 15 Отговор
    Важното е чекмеджето да е пълно другите кучета ги яли.
  • 11 ПЕНСИОНЕР

    253 12 Отговор
    СЕГА ТРЯБВА ДА ЗАЛОЖИТЕ ЕСЕНТА В БЮДЖЕТ 2021 ГОДИНА АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ВСИЧКИ СТАРИ ПЕНСИИ,КАТО СЕ ПРЕИЗЧИСЛЯТ СЪС СРЕДНО ОСИГУРИТЕЛНИЯ ДОХОД ЗА 2020 ГОДИНА?!ДО КОГА ЩЕ ОБРИЧАТЕ СТАРИТЕ ХОРА С ТРУДОВ СТАЖ 40 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ ДА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА.
  • 12 Анонимен

    260 14 Отговор
    В Чехия която беше заедно с България в социалистипескияят блок минималната заплата през 98-ма година беше 800 марки, еквивалент на 800 лева. Кака така 23 години по-късно минималната в България е по-ниска. Къде са парите оъ еврофондовете? В чекмеджеъо на Борисов и компанията от олигарси?!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 шишо

    248 8 Отговор
    На такъв народ, такива управници. Вместо те да бягат, българите напускат родината си, за да живеят и дерибействат такива

    Коментиран от #30

  • 15 един шофьор

    218 11 Отговор
    Пари за пенсии няма а за чекмеджето и хотели по курортите има.
  • 16 Иван

    212 9 Отговор
    Ами как ще има, като ни управляват боклуци и крадци?
  • 17 Мирко

    256 12 Отговор
    Дори и понякога да казвате истината, вече никой не ви вярва. Само като се види със колко се увеличиха заплатите на държавната администрация и бонусите насред пандемията и на децата е ясно, че лъжете и харчите безогледно. Нови и нови заеми, нови и нови самолети, кораби ..., а 90% от българите живеят без възможност дори зъбите да си лекуват качвственно. Дали ви е срам, няма смисъл да ви питаме. ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!

    Коментиран от #245

  • 18 Толупа

    180 8 Отговор
    Като протестират полицаите ще се намерят пари за тях а пенсионерите не са важни да са пеорестирали като млади
  • 19 БИБИТКО

    176 14 Отговор
    КВИ ПЕНСИИ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА НАПЪЛНЯ НОВОТО ШКАФЧЕ И СКРИНА ПОСЛЕ , КВО ОСТАНЕ ????!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 az #МУТРИ, ВЪН!

    185 17 Отговор
    "Пенсиите догодина няма да бъдат преизчислени върху по-висок доход, защото държавата не разполага с толкова пари - това заяви социалният министър Деница Сачева." Вече всички разбрахме, че в България мутрите крадат между 10 млрд. и 20 млрд. лева! Така че пари има мутро, но са само за вас да си пълните шкафчетата, а другите да мрат!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Алфа Чакал

    159 7 Отговор
    А защо не вземете от богатите.Максималния осигурителен доход е 3000 лв и не го покачват.Защо?

    Коментиран от #160

  • 24 Другаргата

    130 6 Отговор
    сачива да покаже правоверния си произход и биография, па тогава да лее мисли.Но за това мълчи сато ремсит на разпит. Добре, че в гугъла има подробна информация. Хвърлете един поглед та да видите върху какво е меннала овча кожа.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Мани,

    120 6 Отговор
    тая вади поглед на сварена риба.

    Коментиран от #227

  • 27 Кукуруку

    158 10 Отговор
    Ахааа, изплюхте камъчето най-после! Пáрe нема! Ама Баце раздава ли раздава! На какъв велик "икономист" в ръцете сме дали държавната хазна...Да я ползва като собствения си джоб...
  • 28 Я... Я

    157 9 Отговор
    ЕТОО ПРИЗНАХА СИ: НЯМА ПАРИ, ФАЛИТ. ОЩЕ 2,5 МЕСЕЦА. ДА МУ МИСЛЯТ СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ... ДАДОХА ПАРИТЕ ЗА ТАРАЛЯСНИЦИТЕ(САМОЛЕТИ) И ПЕХОТА И МОРСКИ ЗА ДА СЕ ОТКУПЯТ ЗА ОЩЕ НЯКОЙ МЕСЕЦ И ГОЛЕМИ КОМИСИОННИ. ПЪЛЕН ФИНАНСОВ ПРЕГЛЕД НА ПОСЛЕД. 30.ГОД. СЪД КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР.
  • 29 софия доган

    129 13 Отговор
    къде са парите от заема помиари
  • 30 Анонимен

    136 6 Отговор

    До коментар #14 от "шишо":

    Шишо, нямаме друг избор бе човек. Никой не е отишъл на запад от добро. Всичко е за да изхранваме децата си. Няма надежда за справедливост в българия. Аз лично съм пуснал десетки сигнали срещу местен олигатрх придружени с факти и снимки. Институциите или мълчат или лъбат и защитават олигарха и отказват да си свършат работата за която вземат заплати. Няма да повярвате колко мощен чадър има върху олигархията в България. Аз ги видях с очите си. Всичко това те кара да се чувстваш НИКОЙ! Няма държава, няма свобода на словото. Е какво да правим тук бе човек. Естествено, че ще си хванем пътя и ще отидем там където сме цемени от обществото и там където всички сме равни пред закона! Това е истината.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 БЛИЦ

    149 13 Отговор
    Къде са парите на пенсионерите, къде са парите на Сребърният фонд, резерва на НОИ. Преизчисляване няма да има, а за тези с ниските и високите пенсии ще има, от къде пари за тех? ОСТАВКА ВЕДНАГА И ЗАВИНАГИ!
  • 33 КОЙ..

    60 6 Отговор

    До коментар #25 от "Е.аси ГЛ.ПЕ.ДЕРА!":

    СА ОНИЯ? ИМАШ ПРЕД ВИД СТАРЦИТЕ БАБИ И ДЕДИ НА ПО 70,80 ГОД. ПРЕСКАЧАТ ОГРАДИ РАЗБИВАТ ВРАТИ ИЗКЛЮЧВАТ АЛАРМИ????!!!? ИСИ ОБИРАТ НА ВОЛЯ. ХОДИ СЕ....
  • 34 Бацо

    92 12 Отговор
    Пари нема, само в шкафа има 😂
  • 35 Дядото

    121 7 Отговор
    Пари няма щото ги окрадохте!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 един от многото

    114 8 Отговор
    Тази не знам с каква скоростна кутия е , но от предна включва на задна без да спира. До вчера плещеше едно , днеска съвсем друго. Хубава работа , ама герберска.
  • 38 О. Ч. З

    79 13 Отговор

    До коментар #6 от "Пенсионер":

    Ако погледнеш увеличението на пенсиите ще видиш че те вървят ръка за ръка със увеличението на тока данаци те и всичко останало. Пък и наще Пенсионери са като европейските по цял ден се мотат със джипове и спортни коли и всичко това е само от увеличението на пенсиите. Във Европа хората работят 30-40г взима пенсия и почва да живее у нас работи същото време прави стажа и годините и продължава да работи или тръгва по нивите (да си губи времето)
  • 39 ДА СЕ ЗНАЕ

    110 7 Отговор
    ЕДИН ЧОВЕК ОТ БЪЛГАРИЯ ИМА 3,9 МИЛИАРДА $ В ОФШОРКИ. С ДРУГИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ СА ОКОЛО 40. ЗНАЕ СЕ КОИ СА АМА СЕ КРИЕ. В ЕВРОПА И САЩ ЗНАЯТ ЗА ТЯХ. ПОЗНАЙТЕ ОТ КЪДЕ СА ГЕПЕНИ.
  • 40 Стефан

    111 9 Отговор
    Пари няма за пенсионерите, за депутатите ВИНАГИ има, даже имат и безотптни по 3000 лева, а ПКП. С яке за 2000 лева за срещи с партийния актив в Лом, но ще паднете лошо, Жан Виденов ще е блед спомен на това което ви се пече на задника.
  • 41 Керкенез

    94 6 Отговор
    Няма пари, а? Обаче чекмеджето на баце е пълно! Машалла, мадам змийски поглед!
  • 42 НЕКОЙ

    102 6 Отговор
    Че как така няма пари ?! Нали държавата благоденства ?! Кредитен рейтинг и ала-бала, а ?!
  • 43 ЗА ТЕСТОВЕ ИМА

    102 9 Отговор
    ЗА ЛЪЖАТА КОРОНА И ТЕСТОВЕ ИМА ПАРИ А ПРЕСТЪПНИЦИ А ЗА ХОРАТА КОИТО ПОСТРОИХА БЪЛГАРИЯ НЯМА !

    Коментиран от #71

  • 44 хахахаха

    81 5 Отговор
    За КАЛПАВИЯ МАТРЯЛ-НЯМА пенЦии!Парите ще идат за ВЕРНИО ХЕЛЕКТОРАТ-помощи ,добавки!И разбира се у чекмеджето!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Най

    64 3 Отговор
    После, започва изплюване на камъчета, скоро ще има още.
  • 47 valdes

    88 10 Отговор
    Пази за самолети има ...На тази бедна и опоскана държава ЗА КАКВО има са. Всичко е тотално сбъркано - здравеопазване - образование и т.н. Колко е населението вече....Купчина излишни държавни структури
    - 256 общини - излишни са поне 50 бр.
    - 256 общински съвета - за два дена работа - солидни възнаграждения
    - здравеопазване - над 400 болници - минимум 100 са излишни.
    - касата се краде тотално..Над 85 % вършат елементарен тип дейности...Болни амбиции и мания за величие. Това е реалността
    Кое ли е в ред...
    Тази персона да спре да говори празни приказки, че нямало пари
  • 48 Българка

    89 6 Отговор
    А къде са парите? Нали всяка година премиерът- слънце се хвалеше, че има излишък в бюджета и щедро га раздаваше на "правилните" хора в края на годината. Защо досега не са актуализирани и осъвременени пенсиите .Управлението на ГЕРБ е = геноцид над българския народ.
    ОСТАВКИ< СЪД< ЗАТВОР!!!!!!!
  • 49 Ххх

    75 4 Отговор
    Точно така. Искаме Ф16 , б52...или още по-стари.... Всъщност не ги искаме. ИСКАМЕ САМО ДА ПЛАЩАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО
  • 50 Ф16 блок 70

    54 7 Отговор
    ИМА ПАРИ, ИМАААААААААААААААА! За война срещу Русия има пари!
  • 51 Иван

    85 3 Отговор
    Как няма пари???.Има пари за бюджетните предприятия.има пари за депутати а няма поне 7% за увеличаване на пенсиите.Всичко ли беше ала бала за достоен живот на пенсионерите.Как да вярваме.??!Това е една голяма лъжа.Пари за валчери има без да е ясно кой има нужда.Само глупости няма справедливост и точен отговор на въпросите ни.!!!
  • 52 Гост

    65 8 Отговор
    Буууууу как няма пари шкафа е пълен??? И кво ни правите на будали и това вдигане дето беше е заради директива на Евро съюза иначе и него нямаше да го има!! Убийци заради това ли нашите родители, баби, дядовци цял живот се бъхтят за едни лекарства, че даже и тяг не могат да си позволят!! Хора след някоя друга година ние ще сме на пангара и за нас въобще няма да има пари за пенсии както е тръгнало!!!
  • 53 гошо

    63 6 Отговор
    Парите са в чекмеджето на лоясалия крадливец и бандата му.
  • 54 Шаран БГ

    63 8 Отговор
    За " строителите на социализма " няма пари - има гробища. !!
    Само преди дни г-жа Социалната друго говореше. Че и "босът" от синдикатите им пригласяше .....!!?
    № 35 " Дядото" Написал сиромаха : "........, защото ги окрадохте" Каквото "окрадоха" - окрадоха не само пари, а и труда на хиляди работници и селяни. Вероятно така е по американски !? ЛОШОНО Е, ЧЕ НЕ СПИРАТ ДА КРАДАТ !!!! А нямат и намерение.!!
    Вече го споделих някъде.... Когато Вие получавате 330 лева месечно като пенсия, а "прага на бедността"е много по-вече и когато един държавен чиновник- депутат, министър, съдия и прочие взема "законно" до 33 пъти по-вече за същото време -за месец......
    ТОВА НЕ Е ЛИ ПЛАДНЕШКИ ХАЙДУТЛУК, ОБИР, КРАЖБА, МОШЕНИЧЕСТВО НА ЕДРО ??? Тези пари ТЕ си ги определят !!
    Аз дори съм склонен и това да приема - "работят хората за благото на страната и нейните граждани" - нали ?!?
    ЗАЩО НЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПРИВИЛЕГИИ ?? Не им стигат парите да си купят лек автомобил или велосипед и да отидат " на работа" ?? И само това ли е ...!? Най-бедната страна с най-богатите / спрямо сиромасите/ държавници !? Как става така, като не крадат безспир , ежедневно, ежечасно ??!?
  • 55 Аз съм

    71 2 Отговор
    Ооо, г-жо Деница, веднага Ви давам вариант как и откъде да се намерят пари. Като за начало, започнете да изплащате майчинство само на родители над 18 години и с поне средно образование. Сами се сещате колко полезно е това поради няколко причини, няма да ги изброявам. После може да намерите малко работа на НАП и НОИ и да се поразходят, и да проверят т. нар. цигански "барони, царе, бизнесмени" и т. н., които по никакъв начин не могат да докажат произход на имуществото си.
    И не на последно място, ако намалите краденето с едни 5-10%, максимум, толкова пари ще има, че ще давате помощи в хиляди и то Евро. Всичко това е постижимо, все пак сте от управляващата партия...
  • 56 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    11 70 Отговор
    ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИ И ПО 40 ЛВ НА ДЕЦАТА......КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП КВО ДАВАТ....ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА
  • 57 Това което

    69 5 Отговор

    До коментар #1 от "Лост":

    Това което се мята от джибката са кьорфишеци. Истинските пари милиардите са изнесени в банки на офшорки а милионите които ги готвят з изнасяне са в чекмеджето. И ни говорят пари няма, е как ще има като не спирате да крадете? ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА КРАДЦИТЕ!!!!

    Коментиран от #60

  • 58 6683

    57 3 Отговор
    Къде сте бе синдикатите............
  • 59 Нане

    67 8 Отговор
    Не си чешете езиците тука ами идвайте на площада! Видяхте че с мирни протести нищо не става. Колко месеци а на великата тиква не му дреме. Виждате че с всеки изминал месец става по зле положението в цяла България и то в различни насоки. Стандарта ни на живот е плачевен. Знаете и положението на пенсионерите. Може да бъдем много по добре имайте го в предвид. Това управление закотви държавата на дъното за още 30 г. Затова излизайте и да се измете тази нагла сган. ОСТАВКА! МУТРИ ВЪН!

    Коментиран от #61, #70

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ПРОТЕСТИТЕ.....УМИРАЩИЯ ЛЕБЕД

    15 47 Отговор

    До коментар #59 от "Нане":

    И РАДЕВ ВЕЧЕ НЕ ХОДИ НА ПЛОЩАДА....ЩО ЛИ....ДРУГАРИ КОМУНИСТИ
  • 62 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    9 35 Отговор
    И КВО ОЧАКВАТЕ ДА ВИ ДАДЕ САЧЕВА.......
  • 63 Пенсионер

    8 68 Отговор
    Браво на министър Деница Сачева. Най добрият социален министър на прехода. Следващият Президент на България ще бъде Деница Сачева. Изключителен професионалист и голям хуманист. Да е жива и здрава.

    Коментиран от #243, #244

  • 64 питам

    62 7 Отговор
    Къде са парите, Сачева? Цели 11 год. НЕ индексирахте пенсиите. Кой изяде парите?

    Коментиран от #68

  • 65 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ

    12 46 Отговор
    БЕДНИТЕ БСП ПЕНСИОНЕРИ ДА ВЗЕМАТ ОТ БСП МИЛИАРДЕРИТЕ....КВО ТОЛКОЗ СЛОЖНО ИМА

    Коментиран от #107

  • 66 Не, няма

    42 5 Отговор

    До коментар #31 от "глоги":

    Те няма да вдигнат максималните пенсии. Те просто ще вдигнат тавана на пенсиите, т.е. ще посмекчат една несправедливост - да не ти се дава това, за което един вид си се договорил с Държавата! Преди години такова ограничение имаше и за обезщетенията за безработица, но то отпадна. Единственото справедливо решение е преизчисляване на пенсиите с по-близък до настоящия среден осигурителен доход. Продължи ли така водената политика спрямо пенсионерите, настоящите работещи със сигурност ще укриват доходите си, което за мен, човек който винаги е спазвал законите, няма да е укоримо.

    Коментиран от #103, #113

  • 67 Иванчев

    39 5 Отговор
    Няма пари защото ще има избори пари ни трябват...

    Коментиран от #76

  • 68 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    7 47 Отговор

    До коментар #64 от "питам":

    НАЛИ ВСЯКА ГОДИНА ВИ ГИ ИНДЕКСИРАХА...ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ....СЕГА ДАВАТ И ПО 50 ЛВ НА КАЛПАК......АМА СИ ТРАЕТЕ КАТО КОМУНИСТИ НА РСЗПИТ

    Коментиран от #84, #193

  • 69 4667

    49 3 Отговор

    До коментар #6 от "Пенсионер":

    А къде е увеличението от 2009 год. до 2017 год.?
    Ако всяка година индексирахте пенсиите, минималната пенсия щеше да е поне 400 лв, а другите- нагоре.
    Не е вярно, че пенсиите били скочили с 86%.

    Коментиран от #73

  • 70 Вуте

    13 39 Отговор

    До коментар #59 от "Нане":

    И после Нане кой ще управлява държавата? Предишните, които нищо не направиха за пенсионерите, докараха икономическата криза и направиха 3000лева долара. Тях ли искаш? Тези които въведоха плоският данък. Засрами се.
  • 71 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    6 29 Отговор

    До коментар #43 от "ЗА ТЕСТОВЕ ИМА":

    ПИТАЙ ПУТИН ЗА ЛЪЖАТА КОРОНА....ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ЗАТВОРИ РУСНАЦИТЕ В КОШАРАТА.....ЩО ЛИ
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    14 44 Отговор

    До коментар #69 от "4667":

    А НЕЩО ФА КАЖЕТЕ ЗА ПЕНСИЯ ОТ 5$ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА БСП....БЪРЗО ЗАБРАВЯТЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ

    Коментиран от #86

  • 74 Пенсионер

    9 43 Отговор
    ГЕРБ обърна внимание на пенсионерите и направи съществени неща. Най малкото 50 лева за помощ на лекарствата, които не са никак евтини.
  • 75 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    12 37 Отговор
    ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ....БСП КВО ИМ ДАВА?????

    Коментиран от #78, #213, #215

  • 76 Вуте

    8 14 Отговор

    До коментар #67 от "Иванчев":

    Изборите, са чак м.март догодина. До тогава има време.
  • 77 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    10 39 Отговор
    САЧЕВА ПО 40 ЛЕВА НА ДЕЦАТА....А БСП КВО ИМ ДАДЕ....

    Коментиран от #80

  • 78 Вуте

    9 32 Отговор

    До коментар #75 от "САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП":

    Даде полският данък, кризата и 3000лева долара. Това даде.

    Коментиран от #81

  • 79 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    8 37 Отговор
    И КОГА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ СА ПОЛУЧАВАЛИ ПО ВИСОКИ ПЕНСИИ....ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ СЕЩАМ....ДРУГАРИ КОМУНИСТИ
  • 80 Вуте

    7 29 Отговор

    До коментар #77 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Даде плоският данък, кризата и 3000 лева долара. Това даде.

    Коментиран от #82

  • 81 САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП

    5 28 Отговор

    До коментар #78 от "Вуте":

    БЪРКАШ С УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП....ИЛИ СИ НЕАДЕКВАТЕН
  • 82 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    7 27 Отговор

    До коментар #80 от "Вуте":

    ПИТАЙ ТВОЙТЕ ЛЮБИМЦИ ОТ БСП....ДА ТИ ПРИПОМНЯТ НЯКОИ НЕЩА

    Коментиран от #88

  • 83 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    8 24 Отговор
    А БСП КОГА.....
  • 84 4667

    43 5 Отговор

    До коментар #68 от "САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП":

    Лъжа е, че всяка година ги индексирали.
    През юли ги увеличаваха по швейцарското правило с минимален процент, колкото да не е без нищо. Срамно подаяние!
    ТОВА НЕ СА ИНДЕКСАЦИИ.
    Индексации НЕ са правени от 2009 год, трол платен.
    Недей манипулира общественото мнение!

    Коментиран от #87, #90

  • 85 Гост

    5 39 Отговор
    Следващият Президент на РБългария, ще бъде Деница Сачева. Пенсиите, няма да забравят за грижата и добрите дела, направени от г-жа министърката.
  • 86 4667

    43 9 Отговор

    До коментар #73 от "САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП":

    Другарю, платен трол! Виденовата зима бе 2-3 месеца, а обедняването при ГЕРБ е от 11 год.
    Добре, че има валутен борд.
    Падне ли борда, ще видиш колко ще "даде" ГЕРБ на хората.

    Коментиран от #92

  • 87 Реалист

    8 38 Отговор

    До коментар #84 от "4667":

    ГЕРБ, поне се опитва да направи нещо за пенсионерите, а предишните управления и Партии, абсолютно нищо. Пенсиите бяха поставени в страшна мизерия, но на кой му пука.

    Коментиран от #91

  • 88 Вуте

    12 1 Отговор

    До коментар #82 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    И какво, да ги питам?
  • 89 4667

    35 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пенсионер":

    Цените колко скочиха от 2--9 год. досега?
    За цените пиши!
  • 90 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    6 30 Отговор

    До коментар #84 от "4667":

    ТАКА Е РЕШИЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО, ТАКА ГИ УВЕЛИЧАВА....ДРУГИЯТ ПЪТ ШЕ ТЕ ПИТАТ ТЕБЕ

    Коментиран от #94

  • 91 4667

    37 3 Отговор

    До коментар #87 от "Реалист":

    Какво се опитва да прави ГЕРБ?
    Цели 11 год. нищо не направи за пенсионерите.
    Преди изборите сега се сети да подхвърли 25€.
    Тия 25€ са само закуската на депутатите. Които нямат ден стаж в реалния сектор.

    Коментиран от #93

  • 92 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    7 30 Отговор

    До коментар #86 от "4667":

    НАРОДНАТА ЛЮБОВ СВАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ВИДЕНОВ ЩОТО БЕХМЕ МНОГО *ДОБРЕ*

    Коментиран от #96

  • 93 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    6 26 Отговор

    До коментар #91 от "4667":

    А БСП КВО ИМ ДАДЕ....ПЕНСИЯ...5$......И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ.....

    Коментиран от #97

  • 94 4667

    37 5 Отговор

    До коментар #90 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Не мене да питат. Народа трябва да питат.
    Преди да хвърлят милиарди за самолети на хартия. Преди да раздуват щата на държавните хрантутници, преди да увеличават заплатите им с 30%, преди да им раздават ДМС, бонуси и пр.

    Коментиран от #100

  • 95 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    4 27 Отговор
    А БСП КОГА ЩЕ ИМ ДАДЕ...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 4667

    31 2 Отговор

    До коментар #93 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Трол платен, докога ще постваш едни и същи копирани постове?
    Още имаш жълто покрай устата, през Виденовата зима си минавал прав под масата, нямаш представа какво е било, ама тракаш по клавиатурата за жълти стотинки.
    Я, се хващай на работа!

    Коментиран от #99

  • 98 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    4 24 Отговор

    До коментар #96 от "Наблюдател":

    КОМУНИЗЪМ НЕ Е ИМАЛО, НО ИМАШЕ КОМУНИСТИ....КОЙТО ИСКАХА ДА ПОСТРОЯТ НЯКАКВА ХИМЕРА, ИЛЮЗИЯ В ТЕХНИТЕ ПРОМИТИ И БЕТОНИРАНИ МОЗЪЦИ

    Коментиран от #102

  • 99 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    3 23 Отговор

    До коментар #97 от "4667":

    Я РАДЕВ ТИ ЛИ СИ БРЕ....С ТИЯ КОМАНДИ.....
  • 100 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    3 24 Отговор

    До коментар #94 от "4667":

    НАРОДА СИ КАЗВА ДУМАТА НА....ИЗБОРИ

    Коментиран от #110

  • 101 Омбре

    21 4 Отговор
    Всеки народ си заслужава управляващите, т.е. прост народ-тъпа и мизерна държава.

    Коментиран от #111

  • 102 Наблюдател

    25 5 Отговор

    До коментар #98 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Химера ли? Не си в ред. Комунизма, един ден ще победи и ще смени капитализма. ДИАЛЕКТИКА.

    Коментиран от #104

  • 103 И аз да кажа

    28 2 Отговор

    До коментар #66 от "Не, няма":

    Ами според мен трябва да се направи една статистика колко от максималните пенсии се получават от бюджетни хрантутници - от РВД, магистрати, висши военни, политици? Според мен не по-малко от 90-85%! Т.е. пак ние сме им платили осигуровките! Че и накуп при пенсиониране по 10 и повече последни заплати!

    Коментиран от #108, #115

  • 104 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    3 20 Отговор

    До коментар #102 от "Наблюдател":

    БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ.....АНТИДИАЛЕКТИКА

    Коментиран от #105

  • 105 Наблюдател

    17 4 Отговор

    До коментар #104 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Прочети трудовете на Маркс и Енгелс. Не пиши глупости, а малко се поограмоти. Не знаеш, що е то Диалектиката и дрънкаш глупости.

    Коментиран от #112

  • 106 Гоньо

    22 3 Отговор
    Какви са тези ваучери аз живея на село с има няма 20 човека. Кой ще ми ги осребри и какво и от къде ще копувам храна????? Ааааааа кажете ми!!!!!!!

    Коментиран от #109

  • 107 От кой?

    13 1 Отговор

    До коментар #65 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    От комунягата Боко ли? Съгласен.

    Коментиран от #114

  • 108 Пенсионер

    5 18 Отговор

    До коментар #103 от "И аз да кажа":

    По добре да беше си замълчал Написал си глупости. По принцип не трябва да има таван на пенсиите. Костовара Иван Нейков го измисли това през 1999г. Пълна глупост.

    Коментиран от #130

  • 109 Гост

    3 16 Отговор

    До коментар #106 от "Гоньо":

    Отиваш в големият град и си купуваш. Неграмотник.
  • 110 Пенсионер

    17 2 Отговор

    До коментар #100 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    На изборите м.март 2021. ще си покаже всичко. Пенсиите ще решат нещата. Наброяват 2 милиона души.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    5 18 Отговор

    До коментар #105 от "Наблюдател":

    Е ТО ОТ ТРУДОВЕТЕ НА МАРКС И ЕНГЕЛС СЕ ВИДЯ ДО КЪДЕ СТИГНА КОМУНИЗМА.......СГРОМОЛЯСА СЕ БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛ......ИКОНИМИЧЕСКИ СЕ СРИНА....ЩО ЛИ

    Коментиран от #116

  • 113 Пенсионер

    9 8 Отговор

    До коментар #66 от "Не, няма":

    Правилно. Не трябва да има таван на пенсиите.
  • 114 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    12 9 Отговор

    До коментар #107 от "От кой?":

    АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ,БОБОКОВИ,БОЖКОВИ,СТАЙКОВИ,ТЕХНОИМПЕКСА.....НЕ СА НИКАК МАЛКО...И ОЩЕ И ОЩЕ
  • 115 Може би, имате право

    19 0 Отговор

    До коментар #103 от "И аз да кажа":

    Но това се отнася за онези пенсионери, чиито осигуровки са отчитани(защото държавата никога не се е издължавала в пълен обем, което я прави най-некоректния платец към НОИ) след приемането на Кодекса за държавния служител от Костовото правителство. Дотогава от работника на полето до министъра се удържаше данък съобразно доходите, който държавата разпределяше по пера. Облагодетелстваните дойдоха с новото хилядолетие!
  • 116 Наблюдател.

    14 7 Отговор

    До коментар #112 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Никога не е имало комунизъм имаше социализъм, етап от комунизма. 89-та Номенклатурата го свали и реставрира капитализма. Ноооо, "една крачка назад, две напред" до пълна победа на комунизма.

    Коментиран от #118

  • 117 Няма и не знам

    16 1 Отговор
    Като нямате и не знаете как, върнете това, което беше при соца: уравновиловка, дотации и ДКП (държавно планиране). Сребърен фонд няма. На заеми живеем. През соца, 10 ммилиарда $, а сега 35 милиарда но "евро".

    Коментиран от #119

  • 118 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    4 16 Отговор

    До коментар #116 от "Наблюдател.":

    ТО ТИЯ ЕТАПИ НЯМАТ КРАЙ......И МОЙТЕ БАБА И ДЯДО СА ПОЧНАЛИ С ОСНОВИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА.....АМА СОЦИАЛИЗМА УЗРЯ И ПРЕЗРЯ...И НАКРАЯ СЕ СПЛУ....

    Коментиран от #126

  • 119 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    3 16 Отговор

    До коментар #117 от "Няма и не знам":

    Е НАЛИ ИМА В ДЕПОЗИТИ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ 57 МИЛИАРДА ЛЕВА...ПО ДАННИ НА БНБ.......ЩО НЕ ГИ ХАРЧИМ, А ГИ СТИСКАМЕ
  • 120 Ами кажи на бнб да напечата хартишки

    12 1 Отговор
    Или колко и да печата и тех ше откраднете

    Коментиран от #122

  • 121 Щом са нема пари кво остава за след 30 г

    18 1 Отговор
    Когато ше се пенсиониргам евентуално😂😂😂😂
  • 122 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    6 13 Отговор

    До коментар #120 от "Ами кажи на бнб да напечата хартишки":

    ТВА ДА НЕ ТИ Е ПРИ ВИДЕНОВ......ДА ПЕЧАТАМЕ БАНКНОТИ ПО 10 000ЛВ.....СЕГА СМЕ В ВАЛУТЕН БОРД......И НЯМА МЪРДАНЕ
  • 123 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    5 13 Отговор
    А БСП КОГА......
  • 124 Аззззззз

    21 5 Отговор
    А кой управлява последните 10 години че няма пари?!???? Не ви ли е срам ГЕРБЕРИ крадливи да се показвате от дупките си и да искате още?????

    Коментиран от #127

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Наблюдател

    15 1 Отговор

    До коментар #118 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Пишеш глупости. Засрами се.

    Коментиран от #129

  • 127 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    2 14 Отговор

    До коментар #124 от "Аззззззз":

    НЕМА ПАРИ, АМА ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЗИМАТ ПО 50 ЛВ НА КАЛПАК, А ДЕЦАТА ПО 40 ЛВ....КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР......ДРУГАРИ КОМУНИСТИ

    Коментиран от #136, #142

  • 128 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    4 17 Отговор
    КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И КОМУНИСТИТЕ МЪЛЧАТ...

    Коментиран от #132

  • 129 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    4 16 Отговор

    До коментар #126 от "Наблюдател":

    КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И КОМУНИСТИТЕ МЪЛЧАТ

    Коментиран от #131

  • 130 И аз да кажа

    18 1 Отговор

    До коментар #108 от "Пенсионер":

    Аргументи? Не чаткаш ли, че след като парите от НОИ не стигат и пенсиите се доплащат от бюджета, на тия дето храня с данъците си, трябва пак с тях да им доплащам високите пенсии? При положение, че аз съм работлив и инициативен и работя двойно и тройно без да искам нищо от държавата (само плащам и плащам данъци, такси, осигуровки ,лицези и каквото им хрумне да поискат от мен, без да имат идея как се изработват тези пари), а купища службаши си дремят по бюрата и се чудят как да ми се препречат, за да измъкнат рушвет. Че и пенсиите им после да дотирам! Явно си от тях! Заради тях е голяма част от сивата икономика- несправедливо е и всеки противодейства както може! Аз например купувам каквото мога от пазара.

    Коментиран от #133

  • 131 Наблюдател

    13 4 Отговор

    До коментар #129 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Продължаваш да пишеш глупости. Спри се бе човек.
  • 132 Пенсионер

    10 2 Отговор

    До коментар #128 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Продължаваш да пишеш глупости. Спри се бе човек?

    Коментиран от #134

  • 133 Пенсионер

    10 6 Отговор

    До коментар #130 от "И аз да кажа":

    Написал си поредната простотия. Не познаваш КСО и принципа на осигуряване. ТАВАН на пенсиите не трябва да има. Това е Иван Нейковска измишльотина , когато беше соц.министър кабинета Костов.
  • 134 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    2 12 Отговор

    До коментар #132 от "Пенсионер":

    ЗА ТЕБ СА ГЛУПОСТИ, ЗА МЕН НЕ СА....ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ И СТАНОВИЩЕ......

    Коментиран от #139

  • 135 България

    8 1 Отговор
    Боклук дебел
  • 136 Аззззззз

    15 1 Отговор

    До коментар #127 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Ами като си комунист, кажи, аз не съм, но явно за всички крадци останалите са комунисти, господин Гербер, а 50 лв за пенсионерите ги даде след като ни наби нови 5 милиарда външен дълг.

    Коментиран от #137

  • 137 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    1 13 Отговор

    До коментар #136 от "Аззззззз":

    И КОГА ГО ИЗТЕГЛИ БОРИСОВ, ЧЕ НИКОЙ НИЩО НЕ РАЗБРА....

    Коментиран от #138

  • 138 Аззззззз

    12 1 Отговор

    До коментар #137 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Явно живееш на друга планета, с неадекватни не мога да се занимавам, чао!
  • 139 Пенсионер

    9 1 Отговор

    До коментар #134 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Ами имай си го. Простотията ходи по хората, не по животните.
  • 140 ГОШО

    18 3 Отговор
    КАТО НЯМА ПАРИ ЗАЩО УВЕЛИЧАВАТЕ МАКСИМАЛНАТА ПЕНСИЯ НА 1440 ЛЕВА А ЗА ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ НЯМА ПАРИ КАКВО ЦЕЛИТЕ ЗАЩО ТЕЗИ КОИТО СМЕ РАБОТИЛИ ПО ГОДИНИ И ПОЛУЧАВАМЕ 380-390ЛЕВА А ТЕЗИ КОИТО НЯМАТ ТРУДОВ СТАЖ ПО 300ЛЕВА + ВАУЧЪРИ ОСТАВКА И ДОЛУ ТАЗИ КАЛИНКА ДЕТО СКАЧАШЕ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ И СЕГА Е СЛУГА НА ББ ,А С ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ РАЗЧИТАТ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ДАНО НАРОДА ДА СЕ Е ОСЪЗНАЛ И ДА ГИ ИЗРИТАМЕ ОТ ВЛАСТТА ИНАЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ И ДА ЗАЛЪГВАТ НАРОДА С ТРОХИЧКИТЕ КОИТО ОСТАВАТ
  • 141 1111

    21 1 Отговор
    ТАЗИ ГЛЕДА КАТО ПРЕПИКАНО МУШКАТО -НАЛИ Е КАЛИНКА И ВОЖДА ББ НЕ И РАЗРЕШИЛ А ТЯ ГОВОРЕШЕ ЛИ ГОВОРЕШЕ КАК ЩЕ СЕ АКТУАЛИЗИРАТ ПЕНСИИТЕ-ПРОСТА СЛУГИНЯ

    Коментиран от #144

  • 142 Аззззззз

    19 1 Отговор

    До коментар #127 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Кои деца вземат, ромчетата ли?
    Така е Гербер, но за децата на БЪЛГАРИТЕ няма, защото те имат доходи от работа, а не от помощи.
  • 143 vhv

    20 1 Отговор
    Намалете тази администрация, особено "висшата"!
  • 144 Пенсионер

    4 16 Отговор

    До коментар #141 от "1111":

    Тази, хубаво я гледай! Ще бъде следващият Президент на България. Народа ще я избере.6482
  • 145 Крокодил

    6 8 Отговор
    Пари няма, има Covid-19. Колкото повече пенсионери се споминат, толкова повече пари ще останат за бюджета! Дерзайте г-жи и г-да пенсионери!!!
  • 146 ЪРП

    17 2 Отговор
    КАК ЩЕ ИМА БЕ ЖИВОТНОООООО!!!!!!?????
    НАЛИ НАПЛАТИХНЕ НА 1000% НА ГОВЕДАР БОЙС ФЪРЧИЛА ,ЧЕ И ОЩЕ ИСКАТЕ ДА ИМ НАПЛАТИТЕ МИЛИАРДИ.......,А ДРУГИТЕ СА ПО ГАРДЕРОБИ И ЧЕКМЕДЖЕТА !!!!!!!!!!
    ДОЛНА СГАН!!!!!!!!!!!!!
  • 147 аз съм Веска

    2 4 Отговор
    ЧЕРВЕНОТО УПРАВЛЕНИЕ ДО ТАМ ВОДИ .
    РОКОВОДИТЕЛ НА ДЪРЖАВА -"ХАРЧИ ПАРИ" ... ЩОТ СИ НЯМА НИКОЙ ГОРЕ , ДА СИ ГИ ИЗКАРА ....
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Мария Тънасова

    8 1 Отговор
    Марето е тотално усрана. Който не е разбрал, навярно е закъснял!

    Коментиран от #150, #153

  • 150 Мария Тънасова

    0 4 Отговор

    До коментар #149 от "Мария Тънасова":

    Мустафа
  • 151 Мария Тънасова

    0 4 Отговор
    Херо Мустафа
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Пенсионер

    4 8 Отговор

    До коментар #149 от "Мария Тънасова":

    Като стане Президент на България, тогава ще те видя какви ще ги дрънкаш

    Коментиран от #156

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 йокин

    13 1 Отговор
    А в чекмеджетата,свършиа ли?Боко,да даде,едното чекмедже.
  • 156 Мария Тънасова

    5 4 Отговор

    До коментар #153 от "Пенсионер":

    Аворката бе, гробища. Къв президент. На кой му дреме за бълхарника?! НРБто беше да ти е жал, сега е "тотал щета"

    Коментиран от #161

  • 157 Йойо

    20 2 Отговор
    ПАРИ НЯМА САЧЕВА,ЗАЩОТО КРАДЕТЕ КАТО РАЗПРАНИ.Но тъпият и прост народ си заслужава тази съдба.Айде сега отивайте да гласувате.

    Коментиран от #162

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Гого

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Алфа Чакал":

    Вдигат и осигурител доход на 3200,но да върнат и ДДС за всички 20%!

    Коментиран от #163

  • 161 Пенсионер

    4 16 Отговор

    До коментар #156 от "Мария Тънасова":

    Продължаваш да пишеш глупости. Министър Деница
    Сачева, погледна сериозно на дереджето на пенсионерите и полага огромни усилия в посока подобряване живота на пенсиите. Това ние го виждаме. 2 125 000пенсионера са това. Дори 1 милион пенсии да излезят на изборите, това ще бъде напълно достатъчно в избора на Сачева за Президен на РБългария. И ще бъде такава. Добре го запомнете това. Същото ще се случи и на парламентарните избори. Ще го видите.
  • 162 Пенсионер

    3 16 Отговор

    До коментар #157 от "Йойо":

    Миниcтър Дeницa Caчeвa, пoглeднa ceриoзнo нa дeрeджeтo нa пeнcиoнeритe и пoлaгa oгрoмни уcилия в пocoкa пoдoбрявaнe живoтa нa пeнcиитe. Тoвa ниe гo виждaмe. 2 125 000пeнcиoнeрa ca тoвa. Дoри 1 милиoн пeнcии дa излeзят нa избoритe, тoвa щe бъдe нaпълнo дocтaтъчнo в избoрa нa Caчeвa зa Прeзидeн нa РБългaрия. И щe бъдe тaкaвa. Дoбрe гo зaпoмнeтe тoвa. Cъщoтo щe ce cлучи и нa пaрлaмeнтaрнитe избoри. Щe гo видитe.
  • 163 Пенсионер

    3 3 Отговор

    До коментар #160 от "Гого":

    Що лъжеш? м.о.д. си остава 3000 лева.
  • 164 последният мъж

    7 3 Отговор
    зззззззззз с с с с смия сссссум

    мале какво е изчадие

    Коментиран от #165

  • 165 Гост

    8 6 Отговор

    До коментар #164 от "последният мъж":

    Какъв мъж си ти бе? Минал си край мъжете. Ти си джендър. Асистент на Йончева.
  • 166 Защо

    17 0 Отговор
    пари има само за вдигане на максималните пенсии над 1400 лв?

    Щом няма пари - да се вдига само минималната пенсия, а всички останали солидарно да изчакат чекчеджето да се напълни...

    Коментиран от #170

  • 167 данчето

    14 4 Отговор
    Добре де,а моята пенсия е 310 при висше образование. Значи остава почти до минималната.С 30 години стаж като инженер,но пенсиониране на 55 год и при следване от 5 год Как да имам повече стаж.!Срам за България дето ни обречен на глад.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 МИХАЙЛОВ

    18 4 Отговор
    ....300 ЛЕВА ЩЕ Е
    МИНИМАЛНАТА ПИНСИЯ
    АМА САМО ЗА ТЕЗИ
    КОИТО ИМАТ ПЪЛЕН
    ТРУДОВ СТАЖ - 40 ГОДИНИ
    И СА НАВЪРШИЛИ 65 ГОДИНИ...
    ...А НА ВСИЧКИ ДРУГИ
    КОИТО СА НАВЪРШИЛИ 65 ГОДИНИ,
    НО НЯМАТ ПЪЛЕН ТРУДОВ СТАЖ,
    НО ВСЕ ПАК ИМАТ
    20 - 30 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ
    ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ
    ЧАК КАТО НАВЪРШАТ 67 ГОДИНИ
    И ЩЕ ПОЛУЧАВАТ
    САМО СОЦИАЛНА ПЕНСИЯ
    ОКОЛО 200 ЛЕВА...
    И ДОРИ НЯМАТ ПРАВО
    ДА СИ ПЛАТЯТ НАКУП
    ПЕНСИОННИТЕ ОСИГУРОВКИ
    ЗА ГОДИНИТЕ КОИТО
    КОГАТО СА БИЛИ БЕЗРАБОТНИ
    ТА ТАКА ПОНЕ ДА МОГАТ
    ДА ПОЛУЧАВАТ
    ПОНЕ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ...
    ...СКЪПИ БЪДЕЩИ
    БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ
    С МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ - 300 ЛЕВА
    СЛЕД КАТО СТЕ РАБОТИЛИ
    И СТЕ СЕ ОСИГУРЯВАЛИ
    40 ГОДИНИ...
    ...ЗА ВАША ИНФОРМАЦИЯ
    АКО РАБОТИТЕ В ГЕРМАНИЯ
    САМО ПЕТ ГОДИНИ
    КАКВАТО И ДА Е РАБОТА...
    ...ЗА ВСЯКА ОТ ТЕЗИ ПЕТ ГОДИНИ
    ЩЕ ВИ СЕ НАЧИСЛЯВАТ
    ПО ТРИДЕСЕТ ЕВРА ЗА ПЕНСИЯ...
    ...И ТАКА САМО ЗА ТИЯ ПЕТ ГОДИНИ
    РАБОТА В ГЕРМАНИЯ
    ЩЕ ПОЛУЧИТЕ 150 ЕВРА
    ИЛИ 300 ЛЕВА
    ЕЖЕМЕСЕЧНА ДОБАВКА
    КЪМ БЪЛГАРСКАТА ВИ
    МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ,
    КОЯТО СЪЩО Е 300 ЛЕВА,
    АМА ЗА 40 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ...
    ....ТАКА ЧЕ
    САМО С ДЕСЕТИНА ГОДИНИ
    РАБОТА В ГЕРМАНИЯ
    МОЖЕ ДА СИ ОСИГУРИТЕ
    ПРИЛИЧНА ПЕНСИЯ
    ОКОЛО 500 ЕВРА ОБЩО МЕСЕЧНО...
    ....ПОЗДРАВИ ОТ ФРАЙБУРГ...

    Коментиран от #171

  • 170 Гост

    3 15 Отговор

    До коментар #166 от "Защо":

    Защото го заслужават. Защото са се осигурявали не на минимална, а на максимална. Обаче Нейковци ги грозно удариха като им сложиха таван на пансията. Реално те им крадат от пенсията. Министър Сачева ,като умен човек явно е видяла тези неща и затова хората ще я изберат за Президент.

    Коментиран от #179

  • 171 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #169 от "МИХАЙЛОВ":

    Другарю Михайлов живей си във ФРАЙБУРГ... и не се обаждай. Къде е Германия, къде е България.Помисли малко.
  • 172 mama vi mrysna

    15 3 Отговор
    за още 8 Ф-16 има ама за пенсии няма .....

    Коментиран от #173

  • 173 мдаа

    2 15 Отговор

    До коментар #172 от "mama vi mrysna":

    Абе другите Партии и Правителства нищо не направиха за пенсионерите. Абсолютно нищо! Тия поне правят някакви опити.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Гербер

    14 1 Отговор
    Ако не вдигнете пенсиите с 20%, ще означава че ощетявате всички работили с изключение на циганите и толупите, като Борисов!
    Разбира се това няма да е реално, както увеличението, което беше тази година, от началото в Румъния 40% след увеличението миналата година с още 15%.
    Аз не виждам защо да мисля различно от Гръцкият премиеркойто твърди: "Борисов е абсолютем простак и ние никога няма да допуснем нашите пенсии и заплати да са като на българите!"

    Коментиран от #197

  • 176 НАШ

    13 2 Отговор
    Ти г-жа социална пут*ка на ГЕРБ ли си?
    Или и ти си кърджалийска пут*ка на ГЕРБ?
    Така е когато няма народно събрание поради личните изхождания на едноличният собственик на България Бойко Борисоя, които ни зарови в гомната си! Та народа му смърди попарата, а гомното си живее, като министър председател, ако че никой не го ще!
  • 177 Не вървиш

    11 3 Отговор
    Като "Няма пари" ти за какво си ни?
    За какво ни е това правителство?
    Или ви трябват още от 60 годишните изтребители от САШ изхвърлени от Пентагона и предплатени от Държавен изменник с цел: "Да ги постави до нашата 30 годишна подводница превърната в музей"
    Говедото ни отдалечава от ЕС на светлинни години...
  • 178 НОРМАЛНА КОЧИНА БГ. 30години Евро ро

    11 1 Отговор
    От както са на власт все чуваме няма пари, за какво ни е правителство да ни краде и по време на криза да купува ваена техника.Ако се сетят да направят производство може и да има.Да създаваш трябва мозък.
  • 179 И аз да кажа

    5 1 Отговор

    До коментар #170 от "Гост":

    Е, не имаше таван и на осигуровките, така че не са плащали върху цялата заплата!
  • 180 Тези

    14 0 Отговор
    50 лв.които борисов раздава са от данъците които плащат пенсионерите. Така че нищо не се дава. А и инфлацията която изяде всичко и продължава да расте не може да компенсира всяко подаяние към пенсионерите. Сачева да спре да лъже защото пари има за богатите а за бедните няма. Защо. Защото социалната политика е сгрешена. Сачева никога няма да стане президент защото няма необходимите качества и експертни познания .
  • 181 И аз да кажа

    9 0 Отговор
    Е, на пенсионера с 300лв ще увеличат с 15, а на пингисара с максималната - с 240 ! И така щели да помогнат на нуждаещите се и щяло да е справедливо, ти да видиш! Десен човек съм, но съм възмутен

    Коментиран от #190

  • 182 Леонардо

    13 1 Отговор
    Тези възрастни хора са се осигурявали години наред, парите им се полагат.Забравихме как изчезнаха от пенсиониа фонд милион и стохиляди лева.Но за сметка на това се пълнят шкафове с евра от шайка престъпници.
  • 183 питащ

    14 2 Отговор
    Да те попитам само , ти запозната ли с раздела за осъвременяване на пенсии регламентиран в КСО? Как така, ще увеличиш само едни пенсии от началото на януари и по силата на кой член от КСО? Ами пари няма защото харчи шефа ви за глупости и за вашите хора.

    Коментиран от #189

  • 184 Коко

    13 0 Отговор
    Ще спрете да крадете и ще има пари улигофренка ъпа
  • 185 333

    12 0 Отговор
    Нали тиквоний ни водеше към светло бъдеще и бяхме супер, ма?
    Защо пенсиите са по-ниски, отколкото в Македония след десетките милиарди европари, изсипани в България?

    Коментиран от #200

  • 186 Обикновена Пунта Мара

    7 0 Отговор
    Ами хайде де, отваряте и НОЩНОТО ШКАФЧЕ!!! 59
  • 187 Амчо

    7 0 Отговор
    Ух къ се е ояла завалийката! И коледа наближава...
  • 188 Минувач

    4 9 Отговор
    Министър Сачева с действията си се хареса на Народа и тия побесняха. Президентският и пост е в кърпа вързан. Пенсиите до един ще гласуват и ще я изберат.
  • 189 Минувач

    1 2 Отговор

    До коментар #183 от "питащ":

    Питай Мая Манолова.
  • 190 Реалист

    3 0 Отговор

    До коментар #181 от "И аз да кажа":

    Ти мозък в главата си имаш ли. Запазва се съотношението, минимална, максимална пенсия. То е 4.8. При минимална 250лева, аксималната е 1200 лева. При минимална 300лева, максималната е 1440лв.
  • 191 възпитаник

    10 2 Отговор
    герберосите опорочиха и пенсиити още от дянково време премахнаха точковата система вдигнаха годините,който има трудов стаж а няма възраст не може да се пенсионира,а който има възраст и няма пълният трудов стаж си купува това е идиотията на герб
  • 192 БРЦК

    8 1 Отговор
    В стил Боко Тиквата говори хвалби и после нищо . Ихо ихо и после тихо
    Т
  • 193 Я... Я

    3 3 Отговор

    До коментар #68 от "САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП":

    ТИ: (САЧЕВА, БОРИСОФ, РАДЕВ,- ФАТМАКА БОРИСОФ МЪЧИТЕЛЯТ НА БСП И РАДЕВ) ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СЕ ЗА СВОТО БЪДИЩЕ И ЗА СВОИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ. ЧОВЕК ПОМИСЛИ БМБ Е ЗАВИСИМА МУТРА НЕГО ГО УПРАВЛЯВА ЗАД ГРАНИЦА И МУТРИТЕ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #195

  • 194 Пенсионер

    2 5 Отговор
    Сачева като стане Президент, ще видиш тихо,тихо...
  • 195 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #193 от "Я... Я":

    Помогни си сам, за да Ти помогне Господ. Мързеливци такива, само хленчите. Нищо не става от вас, мрънкала.

    Коментиран от #251

  • 196 Чичолина

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "El boko":

    Само герберите не могат да го проумеят това!Инвестиции и разкриване на нови работни места,това е необходимо,другото е хвърляне на прах в очите или по-точно-подготовка за изборите!
  • 197 Чичолина

    10 0 Отговор

    До коментар #175 от "Гербер":

    Гърците са умни и хитри,затова ги уважават в Европа,а ние станахме за смях с нашите прости,неуки и некомпетентни управници!Независимо кого избират гърците,техните председатели на партии са завършили английски или американски университети и са подготвени да управляват държавата си.Не са пожарникари или охранители.
  • 198 Arsch geleckt.Verdampfte Politik in BG.

    5 0 Отговор
    Привет от Кьолн. Работя от 5 години в Германия и имам писмо от Deutsch Rentvesicherung ,че за тези 5 години са постъпили пари с гарантиран доход 348 евро, ако се движа така до 2055 ще получа пенсия в размер на 1200 евро. В БГ са една добра сума. Познат немец,ми вика : Dann bist du so wie König in Paris (тогава ще си като Краля в Париж). По-принцип искам да се върна в БГ ,но не знам там каква пенсия ще получавам,в БГ имам стаж 9 години, за някакви стотинки няма как да стане.

    Поздрави от Кьолн.
  • 199 ФАКТ

    6 0 Отговор
    НИКАК НЕ МЕ УСТРОЙВА ДА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ВСЕКИ ДЕН САМО ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ...ИНТЕРЕСУВА МЕ ЗАПЛАТИТЕ НА НАС РАБОТЕЩИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ СЕМЕЙСТВА..............ЩЕ ИМА ЛИ ПОНЕ 20-30 ПРОЦЕНТА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ...ПОНЕ 900 ЛВ ДА ВЗЕМАМЕ ЧИСТО..МИНИМАЛНО...ВЕЧЕ НЕ СЕ ЖИВЕЕ С 700 ЛВ..НЕ СТАВА...А И МИСЛЯ ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ХОРАТА СА МНОГО ПО ВАЖНА ТЕМАТА ОТ ПЕНСИИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ...ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ТЕМАТА ЗА МЛАДИТЕ РАБОТЕЩИ ХОРА ТОТАЛНО НИ ЗАБРАВИХА..ДО КОГА ЩЕ НИ МЪЧИТЕ С 700 ЛВ..ЗАПЛАТА..НАПРАВЕТЕ НАЙ СЕТНЕ НЯКАКВА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ПОНЕ 1000 ЛВ....ПАК НЕ Е НИЩО НО ПОНЕ ЩЕ Е ЩО ГОДЕ..НЕ МОЖЕ ЕДНИ ДА РАБОТЯТ ЗА ПО 2-3000 А ДРУГИ ЗА 700 ЛВ..ЕДНИТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ КАТО ПИЧОВЕ ПЪК ДРУГИ ЩЕ СЕ ЧУДИМ КАК ДА СВЪРЗВАМЕ 2-ТА КРАЯ....700-800 ЛВ ЗАПЛАТА СИ Е ЧИСТА ПОДИГРАВКА С НАРОДА..ТЕЗИ ПАРИ ТИ СТИГАТ ТОЧНО ДА СИ ПЛАТИШ ТЕЛЕФОНА ВОДАТА ТЕЛЕВИЗИЯТА ПАРНОТО И ГИ НЯМА..А КАКВО ДА ЯДЕМ..???ЕТО КЪМ ТОВА ТРЯБВА ДА Е НАСОЧЕН И ПРОТЕСТА...ТА ДА ОТИДЕМ МИЛИОНИ ХОРА ДА ПРОТЕСТИРАМЕ...А НЕ ДА МИ ЛАЕТЕ..ДА СМЕНЯМ ЕДНИТЕ С ДРУГИТЕ....ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ПАРИ ..А НЕ ОТ НОВИ ИЛИ СТАРИ УПРАВНИЦИ...И НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ВДИГАНЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ..НО НЕ Е РЕДНО ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА СА ПО ВАЖНИ ОТ МЛАДИТЕ....ОСВЕН АКО ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ СА СТАНАЛИ БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА..А МЛАДИТЕ НИ ЧАКАТ ДА ИЗМРЕМ.....

    Коментиран от #203

  • 200 БРЦК

    3 0 Отговор

    До коментар #185 от "333":

    Защото на Мутрата са големи айдушките шкафове . ГЕРБ Е ЯМА БЕЗ ДЪНО .БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТ. ПАРИ ЗА ПЕНСИИ ОТ ЗАЕМИ Д О К О Г А .
  • 201 БРЦК

    3 0 Отговор
    Сачева поредния лъжец.
  • 202 ФАКТ

    6 0 Отговор
    ..ТЕЗИ ИДИОТИ ГОРЕ НЕ РАЗБИРАТ ЛИ ЧЕ АКО ОЩЕ ЕДНА ДВЕ ГОДИНИ НИ МЪЧАТ С 800 ЛВ ЗАПЛАТА..В ЕДИН МОМЕНТ В ПРЕДПРИЯТИЯТА ЩЕ РАБОТЯТ САМО ИДИОТИ....АКО НЯМА ПОНЕ 20 ПРОЦЕНТА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ДОГОДИНА..ТО ПОНЕ ЕДНО 30-40 ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА ПРОСТО ЩЕ НАПУСНАТ..ОТ КАКЪВ ЗОР ЩЕ РАБОТИМ ЗА СЛАВА..РАБОТОДАТЕЛИТЕ НИ ИСКАТ ДА РАБОТИМ..ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ НЯКАКВИ ПРЕПОРЪКИ..А НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЧЕ ЗА 800 ЛВ..НИКОЙ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА МУ ИЗПЪЛНЯВА КАКВОТО И ДА Е....АКО СТАВА НА ВЪПРОС...ДАЖЕ ГРАМ НЕ ИМ СЕ РАБОТИ ЗА ТЕЗИ ПАРИ..А И КОЙ МЛАД ЧОВЕК БИ ИСКАЛ ДА ОТИДЕ ДА РАБОТИ НЯКЪДЕ ДА РАБОТИ ЗА 800 ЛВ..КОИТО НЕ МУ СТИГАТ САМО ЗА НЕГО КАМОЛИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО МУ..НОРМАЛНО Е ДА БЯГАМЕ НАВЪН..СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ ПЕНСИОНЕРИ...И ПЕНСИИ....ФАКТА ЧЕ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ СЕ ВДИГА НА 300 ЛВ А МАКСИМАЛНАТА НА 1400...САМО ПО СЕБЕ СИ ЗНАЧИ ЧЕ СРЕДНАТА ПЕНСИЯ Е 700-800..ЛВ..И СЯ КАКВО ИЗЛИЗА..ЧЕ НИЕ МЛАДИТЕ РАБОТИМ КАТО ВСЕ ЕДНО СМЕ ПЕНСИОНЕРИ...НЕ СТАВА БЕ ХОРА..ИСКАТЕ ДА РАБОТИМ..БЕЗ ПАРИ,,ОСВЕН АКО НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ 800 ЛВ..СА ПАРИ..ТОЛКОВА ПАРИ СЕ ВЗЕМА В ВСЯКА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ЗА 3- 4 ДЕНА...А ТУК РАБОТИМ ЗА ТЯХ ЦЯЛ МЕСЕЦ..ПОДИГРАВКА Е С РАБОТЕЩИТЕ..ИЛИ ДА ИДВА ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ЩЕ ПОВИШИ ЗАПЛАТИТЕ ПОНЕ НА 1000 ЛВ..ИЛИ ДА ИЗЧЕЗВАТ ВСИЧКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА...

    Коментиран от #204

  • 203 БРЦК

    4 1 Отговор

    До коментар #199 от "ФАКТ":

    Минималната заплата се прави като БАЗА ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ. Процентите са 40 при 1000 ясно . Но парите пак ги няма . ГЕРБ АД -КРАЖБИ И ПРОДАЖБИ

    Коментиран от #205

  • 204 БРЦК

    5 2 Отговор

    До коментар #202 от "ФАКТ":

    Увеличението на парите идва от КПД НА РАБОТНИКА .ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА Е НИСКА . НЯМА ТЕХНИКУМИ НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ НЯМА ЦЕЛ НЯМА КАУЗА .ИМА САМО МЪРЗЕЛ .ТОВА ИСКАХМЕ И ГО ПОЛУЧИХМЕ РАЗРУХА ИЗЧЕЗВАЩА НАЦИЯ САМОУНИЩОЖЕНА ОТ САМОЗАБЛУДИ ДЕМОКРАЦИИ БЛЯ БЛЯ

    Коментиран от #207

  • 205 ФАКТ

    1 2 Отговор

    До коментар #203 от "БРЦК":

    ,,ЧОВЕК ХОРАТА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НА КАКВА БАЗА СЕ ИЗЧИСЛЯВАТ ЗАПЛАТИТЕ НИ..ВЪПРОСА В ЧЕ НИЕ В БЪЛГАРИЯ ВЗЕМАМЕ 5 ПЪТИ ПО МАЛКО ПАРИ ОТ ВСЯКА ДРУГА ДЪРЖАВА..,,АЗ ЛИЧНО СЪМ ГЕРБАДЖИЯ...ПРИЗНАВАМ СИ..НО ДА СЕ ОПРАВДАВАШ С РАЗНИ КОРОНИ МОРОНИ ЧЕ НЯМА ПАРИ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ..ИЗВИНЯВАЙ АМА..НИЕ НЕ ВЗЕМАМЕ ПО 1500 ЛВ..ЧЕ ДА НИ ЗАМРАЗЯВАТ ЗАПЛАТИТЕ..НИЕ ВЪОБЩЕ НЕ ВЗЕМАМЕ ПАРИ..И МИСЛЯ ЧЕ 1000 ЛВ..МИНИМАЛНА НЕТНА ЗАПЛАТА..СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ..КАКВОТО И КАКТО И ДА СЕ ПРЕИЗЧИСЛЯВА..НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИМ ЗА ПАРИ КОИТО РЕАЛНО ВЗЕМАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ...,,АМИ ПО ДОБРЕ ДА НИ ПЕНСИОНИРАТ И НАС МЛАДИТЕ ТОГАВА..ТАКА ЛИ ИНАЧЕ ВЗЕМАМЕ ЕДНАКВИ ПАРИ..,,НАЛИ ОСЪЗНАВАШ ЧЕ 800 ЛВ..СА ЗА НЕ ЕДИН И ДВА ДЕНА..А ЗА ЦЕЛИ 30 ДЕНА.....А ТИ ОЩЕ ЩОМ ВЗЕМЕШ ЗАПЛАТА ОТ ТЕЗИ 800 ПОНЕ 500 ТИ ОТИВАТ ЗА ПЛАЩАНЕ НА РАЗХОДИТЕ СИ..А ДРУГИТЕ 300 ЗА КРЕДИТИ..И ЗА ТЕБ КАКВО ОСТАВА..ЕДИН ГОЛЯМ...КОЛ..НЕ НЕ СТАВА..И КАКТО КАЗАХ НЕКА СЕ КРАДАТ ГЕРБ НО АКО НЕ ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ЕДНО ПОНЕ 1000 ЛВ ЧИСТО..НАПРАВО ДА СИ СЪБИРАТ БАГАЖА ОТ ТАМ..АКО НЯМА ПАРТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ ПОДОБНО НЕЩО..СЪЩО ДА НАПУСКА ПРАВИТЕЛСТВОТО.....ВСИЧКИ ШИБ-НИ ДЕПУТАТИ И ПАРТИИ СЕ КАРАТ КОЯ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА.А НИКОЯ НЕ ГОВОРИ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ КОИТО ДА СА ЩО ГОДЕ НОРМАЛНИ ПАРИ....НИКОЯ....А НИЕ ХОРАТА ХОДИМ И ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕЗИ ИЛИ ОНЕЗИ..АМА ЗАЩО..КАТО НИКОЙ НЕ ТИ ГОВОРИ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ..НИКОЙ,,ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ТЪПИ НЕ ЗНАМ.
  • 206 СусБе

    5 0 Отговор
    Ще ви продадем замъците дърто, ще ви изтръскаме банковите сметки където и да са, ще ви приватизираме холдингите и фирмичките и пак ще намерим пари или... ще лапате оловцето и ще гризнете дръвцето!
  • 207 ФАКТ

    0 4 Отговор

    До коментар #204 от "БРЦК":

    ,,ВИЖ ЧОВЕК..РАЗБИРАМ ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ ВЪПРЕКИ ЧЕ АЗ ЛИЧНО СЪМ ГЕРБАДЖИЯ,,,И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МИСЛЯ ЧЕ БСП Е ПО ДОБРИЯ ВАРИАНТ ПО ТЯХНО ВРЕМЕ БЯХМЕ,ТОТАЛНО ЗЛЕ,МЕКО КАЗАНО....ТЯХ ТОТАЛНО ГИ ИЗКЛЮЧВАМ КАТО ВАРИАНТ..ВСЪЩНОСТ..НАРОДА КАТО ЦЯЛА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИ НЕ ОКОЛО ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ. ГЕРБ ИЛИ БСП..А ОКОЛО ТОВА ДА РАБОТИМ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ.,НЯМА ЛИ ПАРТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА ГО ПРЕДЛОЖИ ПРОСТО ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА..ТОЧКА..АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ТАЗИ ЛЮБОВ КЪМ ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ,,..ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ХОРА КОИТО ДА МОГАТ ДА ПРЕДЛОЖАТ НА НА НАРОДА..ТОЧНО И КОНКРЕТНО НЕЩО КОЕТО ТЕ ИСКАТ..И ТОВА Е ПАРИ....АКО ИМА ТАКИВА..ДА ИДВАТ..АКО НЯМА..НЕ НИ ТРЯБВАТ ДЕПУТАТИ..ОТ КАКТО СА СЪЗДАДЕНИ ТЕЗИ ПАРТИИ..ВСЕ НИ МАЧКАТ..ПРИ БСП В ЧАСТНОСТ (РУСИЯ) РАБОТЕХМЕ ЗА БЕЗ ПАРИ..БУКВАЛНО..ПРИ ТЕЗИ СЕГА (ЕВРОПА) РАБОТИМ..ЗА НЕКВИ ЩО ГОДЕ ПО СМИСЛЕНИ ПАРИ..НО ТЕ СЪВСЕМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ДУМАТА НОРМАЛНИ ПАРИ..СМЕШНИ СА..,НЕ Е РЕДЕНО ДОРИ ДА ОТИДЕШ ДО РАБОТНОТО СИ МЯСТО ЗА 800 ЛВ..КАМОЛИ ДА РАБОТИШ...

    Коментиран от #223

  • 208 ФАКТ

    4 2 Отговор
    ,,И ТОВА ДЕТО КАЗВАШ ЧЕ ЗАПЛАТАТА Е НА БАЗА ПРИХОД КОЙТО НОСИ РАБОТАТА ТИ..Е ДА..АМА ПОВЕЧЕТО СПЕЦИАЛНОСТИ В БЪЛГАРИЯ..НЕ НОСЯТ ПРИХОДИ..А СА ПРОСТО НА БЮДЖЕТ..И НЕ Е РЕДНО ЕДИН ПРОСТ ФУТБОЛИСТ ИЛИ ТЕНИСИСТ..ДА ВЗЕМА 15000 ЛВ..ЗАПЛАТА..А ТИ ДЕТО РАБОТИШ НЕ ПО МАЛКО ОТ НЕГО ДА ВЗЕМАШ 800 ЛВ..ЧЕ ТОЙ КАКЪВ ПРИХОД НА ДЪРЖАВАТА НОСИ..КАТО НА МАЧОВЕТЕ ПРИМЕРНО ХОДЯТ СТО ЧОВЕКА..ОТ КЪДЕ ПАРИ ЗА 15 000 ЗАПЛАТА..????,,И ТАМ ПРОБЛЕМА ..ЧЕ ПРОБЛЕМА Е ЕДИНСТВЕНО В НАС..НИЕ САМИТЕ..НЕ РОБУВАМЕ НА СЕБЕ СИ И НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ..КОЕТО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ Е ДА РАБОТИМ ЗА НОРМАЛНА ЗАПЛАТА....НИЕ РОБУВАМЕ НА ПАРТИ..ЕТО ..ТИ ПРИМЕРНО ИСКАШ ДА ГЛАСУВАШ ЗА БСП..АЗ ЗА ГЕРБ ТРЕТИ ЗА ДС ПЕТИ ЗА СЛАВИ.,,И Т.Н.,,,,НО НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ ТИ ПРЕДЛАГА ТОВА ОТ КОЕТО РЕАЛНО НАРОДА ИМА ИНТЕРЕС..ПАРИ ПАРИ ПАРИ..НЕ ДА СМЕ МИЛИОНЕРИ..НЕ ДА СМЕ БОГАТИ..НО ПОНЕ ДА ИМАШ ПАРИ ДА ЖИВЕЕШ ЩО ГОДЕ НОРМАЛНО..А НЕ НА КРЕДИТИ И И ЗАЕМИ....ТОВА Е ВАЖНО ЗА НАРОДА..ДА ИМАМЕ ПАРИ ДА ГЛЕДАМЕ НОРМАЛНО СЕМЕЙСТВАТА СИ..А НЕ ОТ ПАРТИИ..КОИТО ГИ ВЪЛНУВА САМО ТЯХ СИ.ДОКАТО РОБУВАМЕ НА ПАРТИИ..НИКОГА НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ ИНТЕРЕСИТЕ СИ..ЗАЩОТО ТЕ НЕ РАБОТЯТ ЗА МОЯ И ТВОЯ ИНТЕРЕС..А ЗА ТЕХНИЯТ СИ..
  • 209 Кольо

    4 1 Отговор
    За мижавата пенсия те облагат веднъж на всяка заплата с осигуровки като втората е измислица задължителна ,като задължително няма никъде освен тук. За същата минимална пенсия обаче си плащаш и трети път от данъците ,които добавят в пенсионния фонд . Хора, разберете ,че няма кой да работи легално скоро. Администрация и потомствено безработни всекидневно работещи нелегално хрантутите. И на края на дните си виждаш как един такъв безработен взема колкото теб с 40 години трудов стаж някъде около минималните заплати. Спрете и да подписвате договори на минимална заплата. Или сабя на кръст ,или ... Не ,че не свършваме като народ вече. Не е демокрация работещите да хранят търтеи и кърлежи. НАП в този си вид и с не влизането си в махали и малки населени места от страх, циганизираха целия народ. Българина не е прост и му омръзна само да плаща на изедници политици,олигарси и администрация.

    Коментиран от #212

  • 210 Гьонсурат Сачева, всичко се отлага за

    9 1 Отговор
    За следващите 5 години!!!! Всички знаят, че само Лъжеш Предизборно, Сливенския затвор те чака!!!

    Коментиран от #211

  • 211 Наблюдател

    1 10 Отговор

    До коментар #210 от "Гьонсурат Сачева, всичко се отлага за":

    Я се скрий и не говори глрупости. Чака я Президентският пост.
    2 милиона пенсионери ще гласуват за нея. Сачева е най добрият социален министър на прехода.
  • 212 мдаа

    4 0 Отговор

    До коментар #209 от "Кольо":

    Кольо хващай гората. Като си недоволен с пушка на рамо и там. Чочоолу така говореше на времето. Със седене пред компа итракане на клавитурата нищо не става.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Възмутен

    8 1 Отговор

    До коментар #75 от "САЧЕВА....СТРЕСА НА БСП":

    Сачева с визита си на тъпа кобила, е стрес за всеки нормален мъж!!!! Но ти явно си влюбен в нея!!!

    Коментиран от #217

  • 216 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор
    хммм....СЛУШАМЕ америчка!!За ТЯХ ИМА!!! за назе нема,питайте каракачанката!!!!Пък и оня ,от жипката!!!ма то СИ Е ТАКА!

    Коментиран от #219

  • 217 Минувач

    3 7 Отговор

    До коментар #215 от "Възмутен":

    По умен социален министър през годините на прехода в лицето на госпожа Деница Сачева, България не е имала досега. Да е жива и здрава
  • 218 Северозапад

    7 1 Отговор
    УжасТ! Тая почна да лъже повече и от Главния Тулуп!

    Коментиран от #220

  • 219 Минувач

    2 7 Отговор

    До коментар #216 от "ТОЧКАТА":

    Как да няма за вазе? БАЦЕ дава ли ви по 50 лева месечно към пенсиите да си подпомогнете плащането на лекарствата? Кой друг даваше така ...а? Никой!!! Седнал нашия да пише глупости и да се прави на интересен
  • 220 Минувач

    1 8 Отговор

    До коментар #218 от "Северозапад":

    Не лъже лъжеца си ти. Всеки месец пенсиите вземат по 50 лева допълнително. От януари минималната става на 300, дига се тавана, юли има актуализация и т.н. Нищо не лъже жената и е бъдещ Президент на републиката. Пенсиите ще я изберат.
  • 221 chi

    4 1 Отговор
    Как ще има като ги опапахте...

    Коментиран от #222

  • 222 Минувач

    1 3 Отговор

    До коментар #221 от "chi":

    Хайде стига лъга. Не ви ли омръзна да тролите.
  • 223 БРЦК

    3 1 Отговор

    До коментар #207 от "ФАКТ":

    Аз не подкрепям БСП те са същте но са по меки. Трябва а смяна на системата за управление . Няма икономика само бюджет който се пълни като чувал . Няма отчетност няма план за развитие на кадри за създаване на производствени отрасли нищо . Само кредити ДОКОГА. Стига Тиквата е за каторга
    Неможе ние (народа) плащаме той харчи както иска .не дава отчет пък и НАП ПОЛИЦИЯ и който свърне ни проверяват . Него (техГЕРБ) не
    Стига ако трябва ще се воюва . Партията е БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО. . ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #224

  • 224 Реалист

    3 1 Отговор

    До коментар #223 от "БРЦК":

    Време е да си лягаш и спреш да пишеш глупости.
  • 225 стари номера

    2 1 Отговор
    Пак стария трик - противопоставяне на една социлана група на друга. Това от 30 години го гледаме, сега майките на бабите противопоставиха. Ами защо обещаваха щедро до сега? А за закупуването на още самолети, имаше пари, така ли? Защо това не го сложи в сметките? И не каже защо във време на криза се купуват стари самолети, на никого ненужни.
  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Истината2

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "Мани,":

    Не риба,а крокодил .И сега къде са парите за пенсионерите...Дянков и мутра та да ги върнат.Или пък да изразни всички чекмеджета и всичко ще бъде наред с пенсии,майчинство ,детски добавки.

    Коментиран от #229

  • 228 cpv

    6 1 Отговор
    Стимулирате тези които не са работили и не с внасяли в държавата пари или имат 10-15 год. стаж им давате 20%,а от 1 юли те стават на 25%,а тези които са работили и внасяли съвестно с 5% т.е над 35 год. стаж и получават 390 лв. и нагоре както и на тези които държавата ги е осигурявала т.н. държавни служители по 40%.Стимулирате хората да не се осигуряват,като смятат,че държавата е длъжна да им дава незаслужени пенсии!

    Коментиран от #230

  • 229 Посетител

    3 3 Отговор

    До коментар #227 от "Истината2":

    За парите на пенсионерите ще попиташ Иван Костов и неговият социален министър ИВАН НЕЙКОВ.Те знаят къде са и ще ти отговорят. По туй време ГЕРБ го нямаше.
  • 230 Посетител

    2 5 Отговор

    До коментар #228 от "cpv":

    Тия поне правят нещо, а предишните нищо. Само кризи и долара стигна 3000 лева. За пенсиите да не говорим.
  • 231 изроди

    3 2 Отговор
    А пари за ДМС има, нали, ах ..... мм.......
  • 232 Иван

    2 2 Отговор
    Сачева да не си врачка???Как знаеш че след две години няма да има пари???Спокойни бъдете може и нас да ни няма . Борисов ни пожелава спокойни старини на думи без пари На вас по 5 хил.лв заплата са ви малко на нас увеличение от 25 лв.е. много.

    Коментиран от #236

  • 233 Димящо дуло

    3 2 Отговор

    До коментар #226 от "САМО ФАКТИ":

    Дрън-дрън...

    Мутрата Борисов разбира само мутренски език!
    Езикът на бухалките...

    Коментиран от #235

  • 234 гост

    2 1 Отговор
    как да си дадеш бебето на 1 годинка някой да го гледа то още е на кърма, тази сврака има ли някакъв мозък в грозната глава, срам и позор са такива, социална била дрън дрън
    а иначе пари се харчат на поразия за безмислени и непотребни неща

    Коментиран от #237

  • 235 Посетител

    3 4 Отговор

    До коментар #233 от "Димящо дуло":

    Стига си писал глупости. ГЕРБ поне правят нещо, а предишните нищо. Само кризи и долара стигна 3000 лева. За пенсиите да не говорим.

    Коментиран от #238

  • 236 Посетител

    3 3 Отговор

    До коментар #232 от "Иван":

    Бъди малко благодарен. ГЕРБ поне правят нещо, а предишните нищо. Само кризи и долара стигна 3000 лева. За пенсиите да не говорим. Нанресоха ти и плоският данък ,та да си дърпаш и ушите... Тях ли пак искаш да се върнат? Виденовата зима с кризата?
  • 237 Посетител

    2 0 Отговор

    До коментар #234 от "гост":

    А, ти умнико какво предлагаш? Недей само плака , а кажи, предложи.

    Коментиран от #239

  • 238 Димящо дуло

    3 1 Отговор

    До коментар #235 от "Посетител":

    ГЕРБ правят ремонти на ремонтите си!
    И пачки в чекмеджетата!
    И фалшифицират изборите по лукашенковски, с над милион мъртви души!
    България не е 10 милиона, нали?
    Мутрата Борисов, Българският Лукашенко разбира само от сопите на шопите, от бухалки и от димящи дула, нали?
    Затова и Джипката му е бронирана...
  • 239 Топла вода

    5 1 Отговор

    До коментар #237 от "Посетител":

    Предлагам отдавна откритата на Запад топла вода!
    Активна регистрация! Без "мъртви души"!
    Без праг на преференциите! Без "избираеми места"!
    С дистанционно гласуване по пощата!

    Борисов за трети път фалшифицира изорите по лукашенковски с "мъртви души"!
    Българите не са 10 милиона, нали?

    Коментиран от #254

  • 240 Аз ще ви кажа къде са парите

    0 0 Отговор
    Корона вируса ги изяде,той е виновен.
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Болярин

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "El boko":

    Откъдето намират пари за яйца и домати, от там да търсят и за пенсия !
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 То хубаво ама след оставката-какво

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Мирко":

    Пенсионерите са над милион и половина, а работещите малко повече и повечето се осигуряват на минималните прагове. Да не говорим, че най-много хора са заети в държавна администрация, полиция, здравеопазване и т. н., а това са сектори, в които нищо не се произвежда. Къде изтичат печалбите на чуждестранните търговски вериги. Бедни сме и на суровини и полезни изкопаеми. Откъде свежа валута тогава, като производството ни, доколкото го има е обвързано с европейското и ако там има срив в покупките на нови автомобили това засяга и нашите заводи, произвеждащи кабели, части и т. н. Елементарен пример давам.

    Коментиран от #253

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 коло

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "fifi":

    Фифи е много умен български турчин, а може и българин от тези про.......
  • 248 Посетител

    1 1 Отговор
    Нещастниците неспали. Спамили яко, Пенсиите като изберат Сачева за Президент, тия ще има да ревът.
  • 249 Посетител

    2 1 Отговор
    Що не си спал бе нещастник. Че и обиждаш министър Сачева. Я се скрий в дупката. Тя е бъдещият Президент на държавата.
  • 250 Посетител

    1 2 Отговор
    Що не си спал бе нещастник. Че и обиждаш министър Сачева. Я се скрий в дупката. Тя е бъдещият Президент на държавата.
  • 251 И КАК

    2 1 Отговор

    До коментар #195 от "Гост":

    ДА СЕ УПРАВИШ САМ??? СЪС ЧЕСТЕН ТРУД НЕ МОЖЕ. ДА КРАДА ДА ЛИЖА МАЖА НЕ МОГА КОТО ВАС.ГЛЕДАМ ПО ЧЕСТЕН ПЪТ А МА ТО КАЛИНКИ МНОГО КАТО ТЕБ(ВЕРОЯТНО. БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ (КАТО ТАЗИ НА СНИМКАТА ЗА 15 ГОД 5-6 ВИСШИ) БЕЗ НЕОБХОД. СТАЖ ШУРО БАДЖИНАЩИНА. КАК ДА СЕ ВРЕДИМ.

    Коментиран от #252

  • 252 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #251 от "И КАК":

    Говориш глупости. Досадно мрънкало си. За разлика от теб, пенсионерите са благодарни на министър Сачева и на Президентските избори от раз ще я изберат за Президент. Това е най добрият социален министър на прехода, най загрижен за дереджето на пенсиите.
  • 253 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #245 от "То хубаво ама след оставката-какво":

    Няма да има оставка. Гответе се за редовните избори-март 2021г.
  • 254 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #239 от "Топла вода":

    Написал си глупости троле.
  • 255 Сотир

    1 1 Отговор
    Защо миньорите неможем да вземем тавана като при тежък и рисков труд

    Коментиран от #261

  • 256 Баба

    0 0 Отговор
    А за вашите заплати има

    Коментиран от #262

  • 257 Диди

    0 0 Отговор
    Двайсет лева само за памперси ,нестигат. Някога госпожо нямаше памперси . Така че ще свикнете и без памперси ,ще си намерите начин . А знаете ли че нямаше и перални ,незнаете . Ха така сега се напълнете малко.
  • 258 Диди

    0 0 Отговор
    Двайсет лева само за памперси ,нестигат. Някога госпожо нямаше памперси . Така че ще свикнете и без памперси ,ще си намерите начин . А знаете ли че нямаше и перални ,незнаете . Ха така сега се напълнете малко.
  • 259 Диди

    0 0 Отговор
    Нямало пари за памперси . Ами някога нямаше не само памперси, Ами и перални нямаше ,пък свиква се. Така че ще свикнете.
  • 260 Диди

    0 0 Отговор
    Двайсет лева само за памперси ,нестигат. Някога госпожо нямаше памперси . Така че ще свикнете и без памперси ,ще си намерите начин . А знаете ли че нямаше и перални ,незнаете . Ха така сега се напълнете малко.
  • 261 Реалист

    1 1 Отговор

    До коментар #255 от "Сотир":

    Питай Иван Нейков, турнал таван на пенсиите 1999г., като социален министър кабинета Костов.
  • 262 Реалист

    1 0 Отговор

    До коментар #256 от "Баба":

    Ти какво искаш да нямат ли? Кой работи за без пари? Гледай си внучетата и не се занимавай с нещо, което не е за твоята глава.
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове