Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 14:56 16 579 36

Тежък инцидент: Камион падна от Аспаруховия мост във Варна

  • камион-
  • аспарухов мост-
  • варна

От полицията потвърдиха за ПТП-то

Тежък инцидент: Камион падна от Аспаруховия мост във Варна - 1
Снимка: Petel.bg

Камион падна и се разби от Аспаруховия мост във Варна.

Скъсана е мантинелата на моста, през която е излетял товарният автомобил. Платното, в което се е движил, е в посока Бургас.

От полицията потвърдиха за ПТП-то.

Инцидентът е станал в ранния следобяд.

Изясняват се причините и обстоятелствата около възникването на произшествието.

Към момента все още няма информация за причините и обстоятелствата, довели до катастрофата, както и за състоянието на водача на камиона.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милиционер от резерва

    54 12 Отговор
    Компрометирана мантинела.

    Коментиран от #25

  • 2 Последния Софиянец

    83 9 Отговор
    Варненци отдавна настояват за ремонт на моста,ама кой да ги чуе.

    Коментиран от #20

  • 3 диктатура

    110 1 Отговор
    Голяма информация, една и съща във всички медии. Мота-мо преписано и публикувано. Никаква разлика, конкуренция, друго мислене и мнение, позиция. Това е българската преса, един диктува, другите преписват. Да ви пик*я на журналистиката, безбройните сайтове, вестници, канали и радиа.

    Коментиран от #7, #22

  • 4 оставка

    68 6 Отговор
    То се очакваше, колко протеста трябва да направят варненци та някой от корумпетата да чуе. Докато не започнат да се дават жертви , тези няма да се мръднат.
    Иначе реват за туристи- морето с ла*на, моста е убиец, но ние си се хвалим.
  • 5 лАПИто

    70 5 Отговор
    АПИ: "Аспаруховият мост е в добро състояние, заключението е на независими експерти!" Мантинелите от картон, настилката запечатка, осветлението като в Занзибар. Добре че тежките камиони минават по един, иначе хармонично разпадане.
  • 6 Бойку шкафа

    34 14 Отговор
    Тоя се е хвърлил щото не падавам оставка.
  • 7 ха ха

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "диктатура":

    Какво друго да се очаква от Мичето. Тук основно се преписва, но пък е удобно и печели време за ровене по другите медии.
  • 8 ЪРП

    54 10 Отговор
    КАКВИ ПРИЧИНИ СЕ ИЗЯСНЯВАТ БЕ?????

    ПРИЧИНАТА Е ,ЧЕ МОСТА Е В ТОТАЛНА РАЗРУХА И НЯМА И 1 МЕТЪР ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ЗАЩИТНА МАНТИНЕЛА , А САМО НЕКВИ ВИНКЕЛНИ ГНИЛОЧИ!!!!!!!

    ГАРАНТИРАНА РАЗРУХА ОТ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ!!!!!!!!!
  • 9 ЪРП

    40 5 Отговор
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПОЧИНАЛИЯ ШОФЬОР!!!
  • 10 ЪРП

    47 1 Отговор
    ЩЕ ЧАКАМЕ ДА СЕ СРУТИ КАТО В ГЕНУА ЛИ ?????

    Коментиран от #31

  • 11 Юбилярът

    13 0 Отговор
    Някъде на ниско е,виждат се жици от високото напрежение. А може и да е скочил от някои от страничните естакади за качване и слизане от моста, много тесен ми се види участъка. Дано да е жив човека и да не е пострадал много!
  • 12 Javor

    23 1 Отговор
    От 3 години има ремонти и става все по зле моста!
  • 13 ЪРП

    38 1 Отговор
    АПЕЛ КЪМ ВАРНЕНСКИТЕ СТРОИТЕЛИ!!!!!!

    СТРОИТЕЛИ СЪС СЕРИОЗНИ СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ И ТЕХНИКА ОТ РЕГИОНА,....ВЗЕМЕТЕ СЕ ОБЕДИНЕТЕ И НАПРАВЕТЕ ЕДИН ВИСОКОКАЧЕСТВЕН РЕМОНТ НА ТОЗИ МОСТ !!!!!!!!!!
    НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДОБРО ЗА ВАС, ЗА СЕМЕЙСТВАТА ВИ И ЗА БЪЛГАРИТЕ ОТ РЕГИОНА!!!!!!!

    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ПОРЕДНИЯТ ДОЛНОПРОБЕН И КОЗМЕТИЧЕН РЕМОНТ С ОГРАБВАНЕ НА МИЛИОНИ ЕВРА ОТ ОКРАДЕНИ КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ!!!!!!!!!!!!

    ОБЕДИНЕТЕ СЕ СТРОИТЕЛИ И ЩЕ ОСТЕНЕТЕ В ИСТОРИЯТА ДОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 14 Варна морето

    40 2 Отговор
    110 милиона лева за булевард,,Васил Левски,, дълъг 3 км. 43 милиона лева за дупката дадени на гергов, дупката става единствено за обществена тоалетна.
  • 15 Фелдшера

    8 3 Отговор
    Ковид 19
  • 16 ЧАУШЕСКО

    39 2 Отговор
    ТАЯ МАНТИНЕЛА И ВЕЛОСИПЕД ЩЕ Я РАЗБИЕ , ЧЕКМЕДЖЕТО ОБАЧЕ СЕ ПЪЛНИ !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Логически, а не граматически

    40 1 Отговор
    От близък човек знам за един конкретен случай. Отпускат един милион за рехабилитация на моста преди 3-4 години това. Момчето беше във фирмата изпълнител! И кво си мислите направиха за този милион? Боядисаха парапетите , хора!!! За един милион?
  • 19 Иван

    7 6 Отговор
    Надявам се да не е паднал върху тръбата, която бълва фекалии

    Коментиран от #28

  • 20 Тц,!

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Тъп си брато.Това се знае,ама след случея ще искат пари от Европа и едни милиони ще потънат в джобовете на Тиквенската мафия !
  • 21 Янките ВЪН

    5 5 Отговор
    американски камион ковчег форд

    Коментиран от #26, #35

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Кмете

    23 1 Отговор
    Кмете, всички в Община Варна са мизерници и измекяри. Начело с теб.
  • 24 Сиси

    16 1 Отговор
    Моста е за основен ремонт от години а малоумния кмет прави една отсечка месеци и тя е наравна и боклук. Ами беше завлякъл още коли със семейства с деца кой щеше да е виновен, млад човек е загинал заради нехайство и безхаберие
  • 25 Даскал

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Милиционер от резерва":

    Как разбра бе ? Коя мантинела ще издържи тежък камион с три оси ? Това да не ти е конструктор Лего. Ако си беше играл с конструктора, вместо да драпаш там където не те сърби, щеше да си на ясно с функциите и издържливостта на крайпътните мантинели, които са най-разпространени в България. Монтираната на моста е H2W7*1 и отговаря на нормативните изисквания. Има достатъчна презастраховка, преди да се компрометира на пълно от ръжда и умора, запазвайки защитните си качества по нормативите. Най-високият клас ограничителни системи за пътища са изчисклени да издържат на удар с камион тежък 38 тона, при ъгъл 15 градуса и при скорост 80 км/ч. Но тях далече не можеш да наречеш мантинели. Те са сложни метално-бетонни съоръжения с гасителни енергията елементи.

    Коментиран от #29

  • 26 Маламир

    4 10 Отговор

    До коментар #21 от "Янките ВЪН":

    Тия американски камиони избутаха червената паплач до Берлин. Ако не бяха те, сега до Урал щеше да се говори на немски , а от другата му страна на японски. Тук таме е имало и Форд. Говорим за 400 000 бр. джипове и камиони. Най-известният е произвеждания в Индиана -Studebaker US6. На всичкото отгоре червените боклуци го копират 1:1 и започват да произвеждат ЗИС - ЗИЛ 151. Това, че си некадърен да направиш нещо с ръцете си, не ти дава право да даваш квалификации на производства и производители. Спокойно можеш да наречеш всичко, което е излязло из под ръцете ти / ако изобщо има такова / боклук. Тогава ще имаш право.

    Коментиран от #32

  • 27 Ники

    5 2 Отговор
    Че моста е много разбит в факт , факт е че точно тези самосвали карат като луди, понеже им се плаща на курс. Аз лично съм засичал такъв с над 100 по моста.
  • 28 Renegad

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    Ти си много п. р. о. с. т някой казвал ли ти е го
  • 29 Милиционер от резерва

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Даскал":

    Боко ти даде 2000 лв. заплата и 100 дена платена отпуска и започна да му целуваш ръката...даскале. Морен вода не си пил ,мислиш и след пенсия да даскалуваш, но учениците искат млади учители да ги учат а не пенсионери.
  • 30 Варненец

    11 0 Отговор
    От години всички дуднем как е въпрос на време заради страшните дупки и стърчащи арматури да стане някой тежък инцидент и някой да се метне през този мост и няма даже мантинела, която да то спре. Ами ей го на, дойде момента. Сега е камион, следващия път може да е автобус, пълен с ученици. Ама нали сме България трябва първо да стане трагедията, тогава да се действа. Замазаха очите на туристите с едно асфалтиране на подходите към моста, а самия мост е с дупки, през които спокойно се гледа водата долу. Всеки, който си мисли, че този мост е безопасен да вземе да го прекрачи от край до край пеша и да видим дали сърцето му няма да слезе в петите поне 10-тина пъти преди още да е стигнал средата.
  • 31 някой

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "ЪРП":

    преди няколко дни пак в статия за този мост писах,сега пак ще го напиша:
    този мост,пуснат в експлоатация през 1976год. ОЩЕ НЯМА АКТ.16!!!!
  • 32 тнт

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "Маламир":

    Така де,само където 40% от доставките са на дъното на океана нищо че са заплатени с 55 тона злато напред! По договора останалата здрава техника е била върната след войната! Така ,че защо не се говори на немски и на японски в крайна сметка е решено от Сталин и Рузвелт и Чърчил и техните армии! А тези соросоидни приказки от англоезичните канали да си ги пишеш на стената във вас!
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 0 Отговор
    БОГ да прости ЦОВЕКА съчуствие на близките
  • 34 Трифонов

    5 1 Отговор
    Лека му пръст на колегата. Витиня като я гледам от долу не е по добре. Това което направи Тошо за 40год. вече 30 се опитват да го разрушат.
  • 35 Кузя

    2 4 Отговор

    До коментар #21 от "Янките ВЪН":

    Що бе ако беше паднал с камаз щеше да е жив ли, е аланкольо, да те светнем и той даже не е руски, завода на КАМА пак го правиха американците, на ватниците ръцете са и отодзад.
  • 36 ее22222222

    3 0 Отговор
    Новата атракция на Варна ,с въже не е интересно вече , за следващата година ще е хит сред чужденците качват се в камион и без въже надолу ако оцелеят може да пробват пак ,ще има записани с списъци жалко че сигурно няма да го узаконят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове