Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 06:01 12 802 157

2760 нови с коронавирус, починаха 36

  • коронавирус-
  • заразени-
  • починали

Aктивнитe cлучaи ca 25 105

2760 нови с коронавирус, починаха 36 - 1
Снимка: БГНЕС

Вчeрa бе установен нов рекорд по брой заразени с коронавирус за денонощие - цели 2760 нoви cлучaя от направените 9 946 теста.

Cпoрeд Eдинния инфoрмaциoнeн пoртaл тoвa прaви със 191 cлучaя пoвече oт прeдния дeн.

Брoят нa зaрaзeнитe вeчe e 45 461, a нa излeкувaнитe 19 159 - 216 oт тях ca ce рaздeлили c вируca прeз пocлeднoтo дeнoнoщиe.

Aктивнитe cлучaи ca 25 105.

Зa дeнoнoщиeтo са регистрирани 36 нoви cмъртни cлучaя, oбщият брoй нa пoчинaлитe с коронавирус от началото на епидемията е 1197.

Хocпитaлизирaни ca 2 316 чoвeкa, 162 oт тях ce нaмирaт в интeнзивни oтдeлeния.

Поставените под карантина от началото на епидемията са общо 360 500, в момента броят им е 31 099.

Нaпрaвeнитe тecтoвe зa пeриoдa ca oбщo 690 690.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангъристан

    31 121 Отговор
    Още напролет го казах - Мангъров -най-добрият коз на Бате, следпреходно поколение от Мангъовци което знае всичко

    Коментиран от #55

  • 2 Жоро

    71 214 Отговор
    Протестите,феновет и чалготеките разнасят заразата.А Румен летеца погазва закона като демонстрира тъпотия и алчност за власт.

    Коментиран от #109

  • 3 Прокурор

    164 42 Отговор
    Бъдете здрави!
    ииии ОСТАВКА МУТРО! ОСТАВКА ГЕШЕВ!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Добро утро, люде

    52 3 Отговор
    Добро утро!
  • 6 Истината

    149 41 Отговор
    Манипулация до дупка....като изборните бюлетини

    Коментиран от #43, #46

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 УжасТ

    107 26 Отговор
    Викайте генерал Пл ъх да ги лекува с брифинг и коремна хирургия.
  • 9 Само баце, джипката

    100 13 Отговор
    Е заразил 200 човека, а те още толкова.
    Самият баце се е заразил на казана за ракия заедно с финансовия министър дето седяха на пън.
  • 10 Павел

    95 45 Отговор
    Никой адекватен не вярва на тази измислица...стигне ли някой до болница го тровят за да поддържат бройката и усвояват милионите.

    Коментиран от #28, #35

  • 11 Нали затворихте кръчмите

    54 18 Отговор
    Че те бълвели заразите са как се заразяват като кръчми не работят😂😂😂

    Коментиран от #22, #31

  • 12 Грейс

    86 19 Отговор
    Защо не кажете колко общо за деня са починалите от всякакви болести? Смъртта е неотменна част от живота.
  • 13 Денкова

    89 17 Отговор
    Има свестни лекари като професор Иван Чалъков, Мангъров, доктора вирусолог от Русе (забравих му името) и определено още много други,Но има и големи боклуци ,търгаши , които гледат на пациента като стока за изкарване на пари, за злоупотреба със здравната каса и т/н по здравната пътека! Тия дето се редят със смарт фоновете си, според мен са от търгашите!

    Коментиран от #59, #139

  • 14 Неее

    5 15 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    В лудниците си е ок. В леките отделения е супер. Три пъти те хранят. Отделно, ако ти носят храна ти дават да си я вземеш при теб (не яхнии и манджи), кафенца, цигари...
  • 15 ГЕРБ-Дофтури

    40 15 Отговор
    Нещо опашките пред препълнените болници не се виждат. Щом са се писали че само те са на първа линия да вземат и малко да поработят. Стига само са лапали.

    Коментиран от #24

  • 16 Статистик

    45 11 Отговор
    Отменят се мачове и всевъзможни културни и спортни мероприятия.
    Очаквам статистика, колко спортисти, колко артисти, колко политици са починали с този вирус. Но няма да е никак стряскаща и не очаквам да излезе такава. А, ако може някой да ми обясни логично, защо колкото по-затегнати са мерките в отделни страни, толкова по-лоши резултати отчитат.

    Коментиран от #82

  • 17 Голи числа!

    39 12 Отговор
    Къде и колко?!Има ли повишение на общата смъртност?Ако няма починали от други болести с подобни симптоми и общата смъртност не е повишена-всичко е манипулация!

    Коментиран от #126, #132

  • 18 Диверсант

    64 12 Отговор
    Продължава олимпийския шампионат по ковидидиотизъм с активното участие на населението по света и нечуван медиен интерес както и спонсори от фармацевтичния бизнес и пенсионни фондове. Съдия от българска страна Тихомир Шумов който в ранни зори още преди да сте си изпили кафето ви информира за финалистите от вчера. . ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ВИЖДАТ СМИСЪЛА НА ЖИВОТА СИ...
  • 19 Klro

    51 6 Отговор
    Ужас,Ужас,Ужас.И колко е тоя Ужас? Човек има праг на търпимост,след това всичко става безмислено.

    Коментиран от #40

  • 20 BUHAHAH

    40 6 Отговор
    САЩ официално победиха коронавируса според администрацията на Тръмп, а ние дигнахме клиничната пътека и ще имаме Корона до 2025...
  • 21 Динков

    42 6 Отговор
    С когото и да говориш, чуваш едно и също: България е овладяна от мрежа, изплетена от корумпираното правителство и олигарси", пише в репортаж от София Филип Фолкман-Шлук. Той предава впечатленията си от атмосферата на един от масовите протести. "По някои плакати се вижда германската канцлерка Ангела Меркел в приятелската прегръдка на българския премиер Борисов", посочва журналистът.

    "Тежко е да видиш колко много пари се губят"
    В статията си той отбелязва, че протестиращите българи са изпълнени с недоумение защо ЕС затваря очите си за проблемите в най-бедната страна от ЕС. "Мнозина са доволни, че изобщо се е появил някакъв политик от Брюксел, който да се запознае с безобразията на място", пише авторът, визирайки посещението на германския евродепутат Даниел Фройнд, произнесъл реч пред протестиращите в София.

    За същата изява пише и "Дойчландфунк", където е поместено и обширно интервю с германския евродепутат. В него Фройнд казва следното: "В България една съществена част от европейското финансиране по-скоро вреди, отколкото помага". И още: "Тежко е да видиш колко много пари се губят заради корупцията в страната, включително и чрез некачествени строежи, проекти, които са приключени едва преди около година и половина, но вече се разпадат."
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гепи

    27 2 Отговор
    Каква е тая една и съща снимка! Аз също имам снимка с противогаз ама ако я публикувам и напиша нещо си под нея никои няма да се върже. Дайте снимки показващи деиствителноста не като тази една и съща.
    Станало убииство показват ти полицеиски коли ми ние сме виждали коли с сини лампи.
  • 24 Мислещ

    26 1 Отговор

    До коментар #15 от "ГЕРБ-Дофтури":

    Те болниците са само за здрави вече, който е с температура - сори, да му мисли.
  • 25 Дълбоко Виждащ

    21 8 Отговор
    Към"...Излекувани" стъкмистиката е редно да прибави ,около 22278 човека и тогава да тегли калема!Не знам какво да мисля....Ако 10ч днес ви кажат....,че имате не здрав вид ,човек може и да се разболее от внушение!При мен всичко е наред, би трябвало и при вас да е така!Времето ще е хубаво поне до 10-15 ноември и може да се свъри доста работа,ако не унищожават желанието на хората с тези лъжи,като ковид!Колкото да -смъртните преди дни от 42-починали само 5 бяха под пенсионна възраст...Започвам да си припомням приказката за ОНЯ цар дето си избил -Възрастните хора в Царството....и какво станало после....Вчера бях на Църква,срещнах както си и Знаех там,високо интелигентни хора!Водих интересен разговор,ще анализирам продължително!
  • 26 ДО ЛЪЖЦИТЕ

    38 15 Отговор
    СПРЕТЕ СЕ МАЛКО С ЛЪЖИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ ЛЪЖИ СМЕ ИЗПРЕВАРИЛИ 7 МИЛИОННА ДАНИЯ ГЪРЦИЯ СЪРБИЯ АВСТРАЛИЯ 28 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧВАТЕ ДА НЕ СЕ УСЕЩАТЕ,НЯМА КАК ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 4 МИЛИОНА ВИРУС ДА СЕ РАЗСПРОСТРАНЯВА ПО БЪРЗО ОТ ДЪРЖАВИ В КОИТО НАСЕЛЕНИЕТО ИМ Е В ПЪТИ ПОВЕЧЕ А С ПО МАЛКО ЗАРАЗЕНИ ВЗЕХТЕ ДА Я КАРАТЕ

    Коментиран от #30, #105

  • 27 Аман Аманович

    25 9 Отговор
    Значи учителката вирусоносител,децата нищо им няма но са в карантина по домовете,но ижте влизат в списъка,нали???!!Ай да ви .....
  • 28 Анонимен

    21 33 Отговор

    До коментар #10 от "Павел":

    Да и във Германия,Испания,Италия и останалия свят ги тровят!?Ей заради такива мало... умни иди....оти като теб България е в такава криза и няма да излезе скоро заради мало... умни иди.. Оти като теб

    Коментиран от #107

  • 29 Не съм от тия,како Сийке.

    31 10 Отговор
    ама в нашето градче,около петнадесет хиляди,всичко се знае-кой с коя оди и коя е"пофанала".Пролетта карантинираха едно ромско семейство и всички започнаха доброволно да изпълняват препоръките.Починаха много от различни болести,но за болни от коронавирус не се е чуло.Само неизбежните хипохондрици с маски разнообразяват гледката,ама ние си ги знаем!
  • 30 ДО ТЕРОРИСТИТЕ

    22 12 Отговор

    До коментар #26 от "ДО ЛЪЖЦИТЕ":

    СПРЕТЕ СЕ МАЛКО С ЛЪЖИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ ЛЪЖИ СМЕ ИЗПРЕВАРИЛИ 7 МИЛИОННА ДАНИЯ ГЪРЦИЯ СЪРБИЯ АВСТРАЛИЯ 28 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧВАТЕ ДА НЕ СЕ УСЕЩАТЕ,НЯМА КАК ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 4 МИЛИОНА ВИРУС ДА СЕ РАЗСПРОСТРАНЯВА ПО БЪРЗО ОТ ДЪРЖАВИ В КОИТО НАСЕЛЕНИЕТО ИМ Е В ПЪТИ ПОВЕЧЕ А С ПО МАЛКО ЗАРАЗЕНИ ВЗЕХТЕ ДА Я КАРАТЕ ЮРГОЛИШКАТА И ПОСЛЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В КАПАНА С ДВАТА КРАКА ТЕРОРИСТИ ОЛЯХТЕ СЕ С ЛЪЖИТЕ.

    Коментиран от #135

  • 31 Асен

    26 5 Отговор

    До коментар #11 от "Нали затворихте кръчмите":

    Абе важното е че казината не са затворени.Там вируси не виреят.УРА.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мислещ

    21 7 Отговор

    До коментар #32 от "Рошко":

    На мен автоматично ми се изтриват постове с линк към CDC, като опитам да покажа как грипът е "изчезнал" и всичко се приписва на коронаворуса...Смятайте.

    Коментиран от #57

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Йонко - понко

    7 7 Отговор

    До коментар #10 от "Павел":

    Е, щом казваш само внимавай , пази се че ако настинеш и теб ще натровят отровителите със белите престилки. А дали пък и руснаците не усвояват едни пари?

    Коментиран от #37

  • 36 Гост

    15 20 Отговор
    Почна да се отказва прием в болници! Вдигнеме ли още бройката ще ве лекуваме сами по домовете си от каквото и да били! Тогава ще осетите последиците здравната криза! Но пък винаги може да си викнете мангъра за домашен преглед срещу 200 лева.

    Коментиран от #38, #39, #123

  • 37 Мислещ

    13 5 Отговор

    До коментар #35 от "Йонко - понко":

    Като стана дума за руснаци...интересно защо Путин, примерно, хич не признава маските?

    Коментиран от #133

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Мислещ

    30 7 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    И после ще кажат "Смъртността е огромна, а вие търсите конспирации". Ами да, смъртността тепърва ще се вдига - ще мрат от нелекувани болести, от глад, от страх. И все така масово ще се приписват на коронавируса.
  • 40 Кире,

    19 3 Отговор

    До коментар #19 от "Klro":

    Прага на търпимост се е използвал от Инквизицията.Правилото е,мъчението да е бавно и продължително,а нашите аматьори бързат и скоро няма да има с какво да ни плашат!
  • 41 Мислещ

    22 4 Отговор
    А ако хремавият и кихащият е с рак или инфаркт, примерно, какво правим? Мсй и в този случай му остава да се лекува с чай вкъщи. Освен, разбира се, ако не е с направление за коронавирус, тогава на драго сърце ще го приемат, ако има място.

    Коментиран от #48

  • 42 Жоро2

    27 3 Отговор
    Спрете тecтoвeтe бе.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 38617

    28 5 Отговор
    Боко Тиквата и пропадналата му партия от крадци и мошеници ГЕРБ нали бяха взели мерки и щяха да ни спасяват или поредната порция лъжи и кражби! Ненормални сте всички в ГЕРБ едни изроди които съсипахте България и Българският народ, до кога да ви търпим некадърници прости? ОСТАВКА и да ви няма мутри прости!
  • 45 Мислещ

    20 8 Отговор

    До коментар #43 от "Въйййй":

    Трябва да повярваме, че буквално за няколко дни заразяемостта се увеличи с няколкостотин процента ли? А в същото време пролетта ни убеждаваха, че трябвали няколко месеца, за да се разпространи болестта.
    Разбира се, че е тотална и крайно очевадна манипулация.
  • 46 Те в целия свят манипулират данни

    13 16 Отговор

    До коментар #6 от "Истината":

    нали? От Ирак до Аржентина... Сигурно, за да вземат повече помощи от ЕС...Аман от невярващи. Отиди в болницата в Шумен или където има интензивни отделения и се запиши доброволец. Да видиш колко са "преувеличени" данните. Много хора има със симптоми, но се лекуват в къщи, защото им отказват прием в болница.

    Коментиран от #49, #52, #61

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Да, ако има място. Сам си отговаряш

    9 7 Отговор

    До коментар #41 от "Мислещ":

    на въпроса. Място най-вероятно ще намерят, но здрави лекари и медицински персонал за новите ковид отделения-доста трудно. Болните от рак и тези с много придружаващи болести трябва да сведат контактите си до минимум. За да избягнат заразяване. Защото обърне ли се колата...
  • 49 Лекар

    20 6 Отговор

    До коментар #46 от "Те в целия свят манипулират данни":

    Разбира се, че ги манипулират в цял свят...добър ден.Всичко е за пари и влияние, ама такива овце не могат да го разберат
  • 50 Levski

    3 5 Отговор
    Пак гласувалите за герб
  • 51 Нека си дрънкат,

    18 5 Отговор
    нека плашат. Само за плашила на бустана стават.
    Ние знаем каква е истината.
    Стоят с оакани гащи, усещащи приближаващият ръб на скалата. Даже вече виждат пропастта, в която ще бъдат изринати от народа, и се чудят как да удължат прицеса.
    Няма как това са моментите на предсмъртна агония на престъпниците от управляващото правителство и всички които са мазали филията на гърба на Българите и бутали по джобовете от Еврофондовете.
    Няма нужда да спорим и да хабим енергия обяснявайки на правителствените тролове колко са прости.
    Тяхната работа е точно това, да изстискват силите и умовете ни. По добре всеки, ежедневно по свой си начин, да забива по един пирон в ковчега на крадците, правейки нещо ефективно против тях.
    За да осмисли денят, съществуването си, и да гради по-доброто си бъдеще. Капка по капка-вир.
  • 52 Мислещ

    14 6 Отговор

    До коментар #46 от "Те в целия свят манипулират данни":

    А как става така, че независимо от различния климат, като по график изведнъж почти навсякъде бият рекордите?

    Коментиран от #62

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Абе,верно,

    13 2 Отговор
    дека е ритона и сезонния грип?А на дипломатите им дигнаха заплатите с 30%,щото са на първа линия,каквото и да означава това!Затова те първи трябва да се ваксинират,заедно с лекарите,полицайте и политиците!Ама верно,дали така ше стане?!
  • 55 МЪНГЪРОВ

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Мангъристан":

    КАЗА НА ПРОЛЕТ: ЩЕ ИМА МНОГО ЗАРАЗЕНИ ТОВА Е ЕСТЕСТВЕН ХОД НА БОЛЕСТА. И ПОЗНА. ЗАРАЗЕНИ ПОНЕ 75%ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО БЕЗ СИМПТОМИ. НИБИТКО НЕ ЧУ И ЗАТРИ ИКОНОМ. ПРИМЕР ШВЕЦИЯ, КИТАЙ 2,3 ВЪЛНА НЯМА. ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН.

    Коментиран от #119

  • 56 Мислещ

    18 4 Отговор

    До коментар #53 от "Свидетел":

    Не, вирус има, просто лъжите покрай него са брутални и се използва за да ни докарат много по-страшни неща от него.
  • 57 Линковете винаги биват трити,

    6 0 Отговор

    До коментар #33 от "Мислещ":

    независимо на каква тема. Пробвай да дадеш заглавие на видеото и къде да се търси например.

    Коментиран от #60

  • 58 Ники

    18 2 Отговор
    Това не са "НОВИ" с коронавирус. Тук се включват и всички с втори, трети и четвърти тест на вече заразени.
    Спрете манипулациите.

    Коментиран от #66

  • 59 Ами такива като Мангъров въобще

    9 15 Отговор

    До коментар #13 от "Денкова":

    не са търгаши нали? Да ти вземе 120-140 лв за домашно посещение, за да те лекува с чайче и сладки приказки, нали? Май 200 му беше новата тарифа за ковидните пациенти. В случай на нужда се обръщай към него щом толкова му вярваш. В болниците и без друго не достигат места, че и лекари.После този ще разправя, че личните лекари абдикирали.Ами как няма да абдикират като повечето са на 55+.И като Ганьовците, съветвани от негово височество Мангъров не носеха маски никъде, развяват си задниците по протести и пръскаха зарази и все още го правят.

    Коментиран от #70

  • 60 Мислещ

    4 1 Отговор

    До коментар #57 от "Линковете винаги биват трити,":

    Ами не е видео, бяха графики и цифри, според които, от пролетта рязко спадат случаите точно около появата на коронавируса, а след още малко време практически съвсем няма регистрирани.

    Коментиран от #79

  • 61 не, приятелю

    10 3 Отговор

    До коментар #46 от "Те в целия свят манипулират данни":

    Навсякъде си имат свои проблеми. Някъде са класови безредици. Някъде протести против правителствата. Другаде, желание за отцепване и референдуми. Тривиалното-пари също, някъде. Недоволство от промени в социална или пенсионна(данъчна система). Подтискане на безредици и т.н.
    Короната се оказа панацеята за решаването на всеки един от тези проблеми. Супер удобна причина даваща изключителни права, като по време на война, за потушаване на надигащо се недоволство и размирици. Правителствата(президентите,диктаторите,управляващите партии) имат изключителни права, зад паравана на изкуствена хуманност да използват силовите структури, за да решават проблемите си, което в нормални времена би било немислимо.
    Това е цялата игра и започна с Китай, заради размириците в Хонконг.
    От там всеки един стратегически анализатор и политически съветник, видя възможността да контролира народа и използва силови методи за справяне със собствените си локални проблеми.
    Коронавирус има, да. Но той е много по-безобиден от грипа, но се разпространява по-бързо и в по големи ареали. Което е страшно удобно за тези които имат кирия от него в момента. Не изключвам и умишлено разпространяване където трябва, но сам осъзнавам, че това отива вече твърде надалеч. Не искам и да мисля че би било възможно, но го има като вариант, точно защото знаят, че е много по безобиден от останалите въздушнопреносими вируси.

    Коментиран от #69

  • 62 Не зная, дали климатът е критерий.

    7 2 Отговор

    До коментар #52 от "Мислещ":

    Чудя се, дали и по време на Испанския грип не е било така. И там май климатът не е играл особена роля. В края на краищата телесната температура при хората е сравнително константна и явно пасваща за този вирус.

    Коментиран от #64

  • 63 Панайот

    13 2 Отговор
    Всичко е за някакви ТРИЛИОНИ ЕВРО НЕ МИЛИАРДИ
  • 64 Мислещ

    7 4 Отговор

    До коментар #62 от "Не зная, дали климатът е критерий.":

    Ами точно, пе ако не се влияе от климата, каква е логиката по абсолютно едно и също време да има бум по цял свят? Точно като че някой е натиснал копче. По същия начин и пролетта политиците почнаха да се извъртат от "Това е просто грип" на "Това е новата чума". Не вярвам в такива съвпадения.

    Коментиран от #97

  • 65 Интересно

    14 2 Отговор
    В целия корумпиран ЕС от седмица има строги мерки /а в някой страни и от по рано/ за борба със страшната настинка, а броя на заразените непрекъснато расте??? В останалата част от света вече не объщат никакво внимание на Ковидко, мерки не спазват, но нито са измрели яко, нито са си сринали икономиките.

    Коментиран от #72

  • 66 Отдавна спряха да правят по 3-4 теста

    5 9 Отговор

    До коментар #58 от "Ники":

    Само на такива като Борисов и Радев им правят по 5 теста. Даже и да си прав (а не си) това не променя факта, че се удвои за отрицателно време броят на приетите в интензивни отделения и скочи смъртността в цяла Европа драстично. Чехия 132 починали, Белгия 139.При население около 11 милиона души и за двете държави. Това при нас тепърва предстои. И ще се случи ако такива като теб вместо да спазват мерките само за манипулации говорят. Даже и да е имало такива вече няма нужда от тях. Пълно е с реално болни хора, не само с безсимтомни заразени.

    Коментиран от #71, #86

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Динкова

    8 13 Отговор
    Спрете децата!
    Те разнасят заразата.

    Коментиран от #74

  • 69 Мислещ

    8 7 Отговор

    До коментар #61 от "не, приятелю":

    И точно затова нормалните хора трябва да са до дупка против всякакво огранипаване на правата независимо за какъв вирус става дума. Аз шично и да видя хората да падат по улиците мъртви, няма да си променя позицията. В крайна сметка е крайно наивно чивек да си мисли, пе може да се опази. Ако ще се мре така или иначе, поне да не се мре в робство.

    Коментиран от #140

  • 70 Хахаха

    13 2 Отговор

    До коментар #59 от "Ами такива като Мангъров въобще":

    Друго си е като Мутафчийски да не стъпваш в болница, но да си взимаш всеки месец 60 000 лева заплата като шеф на ВМА и 13 000 лева от НОЩ:)

    Коментиран от #75

  • 71 Мислещ

    13 0 Отговор

    До коментар #66 от "Отдавна спряха да правят по 3-4 теста":

    Октомври поначало се смята за началото на гричния сезон, така че е нормално и болните в интензивните да са повече, смъртността също всяка година расте по това време.

    Коментиран от #87

  • 72 Да ми кажеш къде не спазват?

    10 6 Отговор

    До коментар #65 от "Интересно":

    В Китай ли? В Япония ли? В Сингапур ли? Че те там носят маски без да ги задължава някой. И на закрито и на открито. А ако говориш за някоя бедна африканска държава, където нямат пари, за да тестват, те и без друго нямат развити икономики. Само не ми давай за пример Швеция и Беларус...

    Коментиран от #78, #83

  • 73 Росен

    14 4 Отговор
    2700, на 99% от които им няма нищо...

    Но пък страха и пропагандата работят с пълна сила.
  • 74 Учуден

    8 5 Отговор

    До коментар #68 от "Динкова":

    В Белене ли да ги пращаме или направо да ги разтреляме? Начина да се спре коронахремата е да се вкарат в затвора щабаджии, министри и шефове на болници, а всички хипохондрици да бъдат карантирани в психиатрични отделения.
  • 75 Цифрите ти са свободни съчинения

    2 7 Отговор

    До коментар #70 от "Хахаха":

    Но ти и сам си го знаеш това.

    Коментиран от #91

  • 76 АНОНИМЕН

    9 1 Отговор
    НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ СТАТИИ НА ТЕМА КОРОНАВИРУС!
    По-малко коментари : по-малко приходи от НЕТ-трафик! Кaтo ocтaнaт caмo c трoлoвeтe - caйтoвeтe щe миряcaт c пcихoтeрoрa caми!
  • 77 Личният ми опит е,

    3 0 Отговор
    че линкове се трият, дори и да не е видео. По някакъв повод се опитвах да постна линк преди време към официален правителствен сайт, ама пак го триеха. Мисля, че имаше нещо по въпроса в правилата за ползване на сайта на Факти.

    Коментиран от #81

  • 78 понеже ходя два пъти на година

    9 1 Отговор

    До коментар #72 от "Да ми кажеш къде не спазват?":

    до китай, корея и япония от 20 години насам, да ти кажа, че в тях, особено в китай, носят маски заради полюциите на отровни газове и прахови частици от производството. На места не можеш да дишаш дори. в корея на места е същото, докато на други, е добре. В япония е доста по-рядко, но в големите градове е същото.
  • 79 Коментар 77

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Мислещ":

    е за теб.
  • 80 Последния Софиянец

    18 5 Отговор
    И вчера пред лабораторията в квартала имаше опашка от лилави.Не чух един да кашля.Много се грижи Баце за лилавите си избиратели.Друг път цял ден едва обработват 50 човека,а отскоро цели тълпи лилави минават.Правят ни на идиоти и ни се смеят.
  • 81 Мислещ

    2 0 Отговор

    До коментар #77 от "Личният ми опит е,":

    Явно е относително отскоро, понеже по принцип можеше да се пускат линкове.
  • 82 Корона глад

    13 6 Отговор

    До коментар #16 от "Статистик":

    Защото повече хора седят в къщи гледат ТВ.по цял ден а заразяването е най вече медиино :)
  • 83 Хахаха

    7 4 Отговор

    До коментар #72 от "Да ми кажеш къде не спазват?":

    В Япония и Сингапур мерките са само препоръчителни, в Китай носят маски от 15 години най-вече заради замърсяването, а Азия явно не знаеш не е само Китай, там има още 47 държави, само не ми давай пример Индия:) В Африка ковид изобщо не се споменава, в Южна и Централна Америка, Австралия и Антарктида мерки няма, в Северна никой не ги спазва и остана само Европа, като изключим Швеция, Беларус, Люксембург, Финландия, Швейцария и Андора.

    Коментиран от #101, #111, #115, #117, #124

  • 84 Бацо

    8 3 Отговор
    Е позор оставка и затвор
  • 85 Бацо

    7 3 Отговор
    Е неадекватен за ситуацията, оставка
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Смъртността е най-висока

    9 1 Отговор

    До коментар #71 от "Мислещ":

    обичайно през декември. А същинската грипна епидемия започва най-рано към средата на ноември. И да има случаи на грип в момента едаа ли са на свински грип или на грип B. Повечето, които не са с коронавирус имат разни рино вируси и парагрипни такива. В моето обкръжение има поне 10 души, които са със симтоматика на коронавирус, но тестовете им са отрицателни(сами са си ги платили). Вариантите са два. Или наистина са с други вируси. Или има фалшиво отрицателни тестове. Единият от познатите ми с отрицателен тест вече има проблеми с дишането и вчера щеше да ходи на ренген. Въпреки, че съм чувал, че и да има поражения по белите дробове могат да се видят на КТ само.

    Коментиран от #90, #137

  • 88 Чичо

    6 1 Отговор
    В тази сериозна ситуация нови избори да вярваме на новото правителство, нацо вън в затвор
  • 89 Гошака

    5 0 Отговор
    Добре бе, нали руснаците измислиха ваксина? Там защо продължава да има болни? Защо не се ваксинираме и да се приключва?

    Коментиран от #93

  • 90 Тестовете не са фалшиви.

    6 1 Отговор

    До коментар #87 от "Смъртността е най-висока":

    Позитивират се по-късно при голям процент от заразените, а ако инфекцията бързо стигне до дробовете може да не се откриват следи от ковид в секрет от носа или гърлото.
  • 91 Прав си

    5 4 Отговор

    До коментар #75 от "Цифрите ти са свободни съчинения":

    Прав си, работи без пари, а за тримесечната си почивка в Халкидики тегли кредит:) Заплатите в НОЩ са 13400 лева за Мутафа, 7500 лева за другите, но като шеф на ВМА сигурно взима доста повече от 60000 лева, може и над 100000 да са.

    Коментиран от #149

  • 92 Майчица

    7 6 Отговор
    Децата дистанционно! Веднага! Всички!
  • 93 защото първо, ваксината е лъжа

    3 4 Отговор

    До коментар #89 от "Гошака":

    и второ, да сеят страх, защото на руснаците взе да им омръзва мизерията и празноте приказки колко били добре и как путин бил най добрият президент
  • 94 гост

    12 2 Отговор
    Във Франция ПСР теста е 25 евро.Тука 130лв.Всеки ден в джобовете на собствениците на лаборатории влизат милиони.11000по 130лв.За всеки хоспитализиран касата плаща 1200лв пътека.С тази далавера се източват нашите пари.Колкото повече, толкова повече казал Мечо Пух.Този вирус за разлика от всички останали вируси е най-малко смъртоносен.Целта му не е да мори,а да мъчи.Всичко е една огромна световна финансова и политическа измама.
  • 95 Мдааа

    9 2 Отговор
    Купувайте, фармацетичната мафия ще е доволна :) Какви ли не глупости пробутват, все пак се хранят от това.
  • 96 Ивайло Кехайов zdravekip.com

    7 2 Отговор
    Още в началото на февруари предупреждавах мои приятели, никой не ми вярваше. Почнах във фейсбук да споделям новини и пращах на лично какви мерки трябва да вземем. Понеже работя с аптеки ги съветвах да си набавят витамин D3, те ми викаха ама това е за става. Вирус има, макар и изкуствен и последствията след него са пагубни. Ще оцелее този, който се адаптира според ситуацията, преосмисли живота си и промени начина си изкарване на доходи. Иначе ни чака масова психоза и обедняване.
  • 97 Мисля си, че и нещо друго

    8 1 Отговор

    До коментар #64 от "Мислещ":

    играе роля. Лятото, по време на училищните и университетските ваканции, се пътува повече. Тогава повече хора си правеха тестове, за да могат да пътуват в чужбина. И процентът съответно е бил по-нисък, защото отрицателните тестове на желаещите да пътуват един вид "разводняваха" резултатите. Сега , с наближаването на грипния сезон, се правят не само повече тестове, но и по-целенасочени - в групата с тестващите се попадат повече хора, които си правят тестове, защото имат някакви по-основателни съмнения. Злоупотреби с пари и власт, както писа някой по-горе, е много общо казано, защото такива манипулации има винаги, особено по време на криза, но не мисля, че всичко е резултат САМО от манипулации.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Диверсант

    10 3 Отговор

    До коментар #53 от "Свидетел":

    Не сме казали че няма вирус. Напротив казваме че някой си е направил вирус и правителствата ни задължават да си го купуваме срещу масирана рекламна кампания.
  • 100 пУзитивен

    6 4 Отговор
    На "ковида" добрата страна е, че хората спряха да мрат от други болести, като преди. Само от "ковид". Пък и общата смъртност е намаляла в сравнение с предни години. Макар, много хора да се върнаха от чужбина заради карантината
  • 101 В Австралия мерките бяха доста

    11 1 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    строги. Нямам представа какви са в момента, но средната гъстота на населението там е много ниска и без друго. А в двата мегаполиса тестват до дупка. 3, 3 пъти повече тестове на милион души са направили от нас на милион души от населението. Това, ако не е мярка, здраве му кажи. В Южна Америка положението с коронавируса е трагично. Но със затоплянето може да им се по намалят малко случаите след месец-два евентуално.Надяват се на руска ваксина. Дори се правят изпитвания върху доброволци в Бразилия на една от руските ваксини. Не информиран си отвсякъде. Хората в Япония имат висока степен на обществено съзнание, която в Ганьо липсва. А ти си доказателство за това. В Япония единствените, които ходят без маски са европейци, американци и т. н.
  • 102 Д р Щросмайер

    11 11 Отговор
    Вие, които не сте виждали умиращи и си мислите, че няма вирус, че той е безобиден, отидете в някоя болница и поискайте да ви заведат при болен с ковид! Помилвайте го, поцелувайте го, а после се приберете у дома и направете същото с близките си! И докажете вашата теза!

    Коментиран от #110

  • 103 Оставка, некадърници!

    10 2 Отговор
    В принципен план нещата в общината вървят точно по същия начин, както в управлението на държавата. Борисов в общината чрез Фандъкова е наложил същия модел - некадърност и корупц
  • 104 Давай давай

    8 8 Отговор
    Давай, още може. Българина, докато не мине през всички вируса, няма да повярва. Така, че давай, още може. Не затваряй Боко! Само границите затвори, да не излиза никой! То не че и на вън са по-малко де!
  • 105 гост

    9 5 Отговор

    До коментар #26 от "ДО ЛЪЖЦИТЕ":

    Стига писа глупости бе, човек! Защо смяташ ,че не може да имаме по вече заразени от изброените страни .Заразяването не зависи от броя население , а от МАНТАЛИТЕТА и най вече ГЛУПОСТТА на тава население .При условие ,че в този сайт непрекъснато се афишира, че вирус НЯМА , какво очакваш?
  • 106 Пропаганда

    6 6 Отговор
    С какво е по-различен Ковид-19 от предишните корона вируси. Грипът е опасно заболяване което при рискови пациенти води до пневмонии с фатален край. Средно от пневмония всяка година загиват около 3000 души. Към днешна дата от Ковид за загинали около 1000. В момента сме жертви на социален експеримент с цел политическа манипулация.
  • 107 Мнение

    6 5 Отговор

    До коментар #28 от "Анонимен":

    А помниш ли момчето (светла му памет) на 18 г, син на адвокат, което бе прието с 37 градуса, с уж положителна проба за ковид и бе лекувано с експериментално лекарство, което пък според документите е довело до сепсис???????
    Даваха бащата по 7/8 тв!!!
    И той ли си измисля, а гербарино????????
    А колко са като него случаите??????
    Оставка, съд и затвор за престъпната хунта, заробила България за поколения напред!!!!!!!
  • 108 Гуру

    7 0 Отговор
    Цялото ми семейство сме със симптоми. Нямам никакво намерение да си правим тестове, поне до момента, в който някой не вдигне висока температура или болки в гърдите. Ако си протича както до момента не виждам проблем просто да си стоим вкъщи и да си почиваме. BTW работата ми е дистанционна.
  • 109 PСR-ът ГЛУПOCТ

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    “PСR-ът E ГЛУПOCТ”

    Cупeрзвeздaтa нa Ювeнтуc Криcтиaнo Рoнaлдo инфoрмирa пocлeдoвaтeлитe cи в Инcтaгрaм,
    чe ce нaмирa в дoбрo cъcтoяниe.
    И нaдъхa cъoтбoрницитe cи прeди cблъcъка c Бaрceлoнa в Шaмпиoнcкaтa лигa.
    Роналдо нaглeднo изрaзи мнeниeтo cи зa PСR тecтoвeтe,
    cлeд кaтo пocлeдният му тaкъв oтнoвo дaдe пoлoжитeлeн рeзултaт зa кoрoнaвируc.

    “Чувcтвaм ce дoбрe и здрaв! Фoрцa Ювe! #дoкрaй”,
    “PСR-ът E ГЛУПOCТ”,
    нaпиca Рoнaлдo към cвoя cнимкa, кoятo кaчи в coциaлнaтa мрeжa.
  • 110 Niki

    7 4 Отговор

    До коментар #102 от "Д р Щросмайер":

    Това нещо ново ли е?
    Имам предвид с умиращия човек?
    Десетки или стотици хиляди деца до 5 годинки умират ВСЕКИ ДЕН , такъв е живота.
    2018 г. в Германия 25000 умряха от свински грип , в БГ 5000 , да си чул? Бил ли си под домашен арест?
  • 111 Абе не знам, дали се споменава в Африка

    7 0 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    Сега погледнах за Египет: общо случаи - 106 877, "излекувани" - 99 084, починали - 6 222. То пък ще вземе да се окаже, че тяхната статистика е "по-реална" от нашата, защото, като извадиш от общия брой броя на излекуваните и болните, остават около 1 500 случая, които явно са "активни", а не като при нас да се чудиш защо "липсват" толкова хора.

    Коментиран от #120

  • 112 Измама

    9 4 Отговор
    Масово са случаите в страната в ранните часове да се струпват хора от един етнос. С тях манипулират изборите, с тях манипулират и ковид тестовете. Не случайно сложиха един математик шут с брадичка в зелен шушляк да се прави на ковид анализатор и да обикаля медиите всяка сутрин.
  • 113 Мнение

    7 3 Отговор
    Искам да попитам простолюдието (тези които биват лесно манипулирани от медиите на властта) следното:

    Появяват се на човека Х грипоподобни симптоми, но тъй като и при ковид симптомите са почти същите, какво трябва да направи болния???
    Да си направи PCR тест, за който професори говорят, че дава положителна проба, дори само при наличието на някакви фрагменти от прежде боледувано състояние??? Да не говорим, че имаше положителни проби от папая и машинно масло!!! Т.е. сигурността на тоя тест е колкото тази при ПКП, дали няма да изръси някоя глупост на интервю!!!
    От друга страна вече сме в есенно-зимния сезон, където всяка година си има различни сезонни грипове и вируси, които нелекувани също могат да доведат до сериозни проблеми!
    Та как да отличим едното от другото заболявате???
    Да не говорим, че от всятата паника, ричните лекари не щат да приемат хора със симптоми!!!
  • 114 Кутиите

    6 2 Отговор
    Сестра ми (учител) избяга от на Боко кочината и се евакуира в Австрия , прибра се и доброволно да си направи тест в Окръжна болница Варна понеже беше неделя. Жената от лабораторията и каза: не се занимавай тестовете са фалшиви , ще те затворят здрава.

    Коментиран от #121

  • 115 Мароко

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    Общо случаи - 203 733, "излекувани" - 168 706, починали - 3 445.
  • 116 Нигерия

    3 2 Отговор
    Общо случаи - 62 224, "излекувани" - 57 916, починали - 1 135. Да давам ли още примери за Африка, или ще благоволиш най-накрая да си проверяваш информацията, преди да пускаш коментари? ;)
  • 117 #116 СЪЩО

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    е за теб.
  • 118 Учен

    3 0 Отговор
    ХАХАХА, АМА ТОВА ЗОМБИ НА СНИМКАТА ВИ С ДВЕТЕ РЕЛИКВИ НА НОВАТА РЕЛИГИЯ "Ковидиотизъм" НАПРАВО КЪРТИ... БЯГАЙЙЙЙ, ЧЕ ИДЕМ, ЩА ЯМ С ПИСИАРЧЕТО хахахааа
  • 119 Гоцев

    5 8 Отговор

    До коментар #55 от "МЪНГЪРОВ":

    Очевидно е че мисловната дейност не ти се отдава. В Китай 2ра вълна няма заради най строгите мерки в света, които продължават - за 10 заразени затварят 40 млн. А в Швеция 2ра вълна дали няма скоро ще разберем. Идолът ти Мангъров, който няма подкрепата на никой от световните учени каза, че вирусът ще изчезне през юни само, че забрави да каже коя година...понеже много разбира от вируси...Само че сега сме 2020 а не 1980...

    Коментиран от #144, #148

  • 120 Абе не знам, дали се споменава в Африка

    3 0 Отговор

    До коментар #111 от "Абе не знам, дали се споменава в Африка":

    "броя на излекуваните и болните" да се разбира "броя на излекуваните и ПОЧИНАЛИТЕ"
  • 121 Че те в Австрия тестват

    4 1 Отговор

    До коментар #114 от "Кутиите":

    по над 20 000 души на ден. Да не говорим, че втори локдаун става все по-реален. На сестра ти сигурно ѝ е трябвал тест, защото е пътувала в чужбина.
  • 122 Ники

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: През 2019 г. цифрите сочат, че през цялата година, вследствие на болести на дихателната система, починалите са общо 4 154. „
  • 123 Пацо

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Кой па разчита на болниците?! Надай се ку@е на пияна жена!
  • 124 Да минем на Азия

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    "...само не ми давай пример Индия". Ами добре: Мианмар - общо случаи 47 666, "излекувани - 27 373, починали - 1 147. Филипините - общо случаи 375 180, "излекувани - 329 111, починали 7 114. И така нататък.
  • 125 Васил

    3 5 Отговор
    Когато няма карантина и всичко работи на макс вируса има просто зелена светлина
  • 126 Петьо Петров

    7 3 Отговор

    До коментар #17 от "Голи числа!":

    Няма никакво повишение на общата смъртност.Снощи гледах към 12 аса бяха около 280 човека починали.От много време насам бройката се движи средно около 300 на ден.Просто пишат останалите с ковид,за да плашат хипохондриците.

    Коментиран от #141

  • 127 Шопо

    5 2 Отговор
    А колко еврака € надипли Пожарникарят в чекмеджета и гардероби !????

    Коментиран от #128

  • 128 смешко

    1 5 Отговор

    До коментар #127 от "Шопо":

    А колко еврака са надиплили Станишев, Корнелия?????
    Кажи бе, трол?
  • 129 Ivan

    4 2 Отговор
    Утре ще са 5000 заразени, защото децата се заразяват в Училище ,те са безсимптомни, прибират се в къщи и затазяват баба ,дядо ,мама, тете и т.н.И после се МРЕ ЯКО. А МИНИСТЪРА СПИ И БОЙКО СПИ.
  • 130 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    ХОРА БРАТЯ СЕСТРИ ЗДРАВЕТО е най голямото БОГАТСВО най стойностно са СЕМЕЙСТВОТО ДЕЦАТА двама трима истински приятели което е кът в тез ВЪЛЧИ ВРЕМЕНА
  • 131 Юли

    2 0 Отговор
    А Тулупа симулант как е?
  • 132 глупаци

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Голи числа!":

    Ами има, ходи виж статистиките, ами не плямпай тук напразно.

    Коментиран от #143

  • 133 уфф

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Мислещ":

    На Путин маска нему трябва, той си стоеше в бункера и тестваха всеки който влезе при него. Сега си има ваксина.
  • 134 БегеДебил

    2 2 Отговор
    Има видео в фейсбук как пред център за ковид тестове пристигат организирано роми с микробуси ! Кой го организира и колко гушка от центъра, и дали е с знанието на властите, и колко фалшиви заразени се пишат от тези роми ? Пропаднала държава са гласуващи 80%тивиДебили
  • 135 бе запри се

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "ДО ТЕРОРИСТИТЕ":

    ти пък се спри са копираш едни и същи глупости. Като не спазваме мерки ще изпреварим всички по статистика. Най-накрая в едно нещо да сме първи, по глупост.
  • 136 Внимание

    1 0 Отговор
    МИРНО! почват НОЩ-ниците!
  • 137 мда

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Смъртността е най-висока":

    вижда се добре на рентген, за това да не се притесняваш. Другото е притеснително после.
  • 138 незнайко

    0 0 Отговор
    Някой знае ли от общо починалите досега 1197 колко са били НАРКОМАНИ ИЛИ НАРКОЗАВИСИМИ ??? Да не излезе, че тези които СМЪРКАТ не ги лови този вирус !!! Нали това което смръкнеш отива в дробовете ?

    Коментиран от #142

  • 139 хаха

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Денкова":

    Ами като е толкова свестен Мангъра ходи се прегледай при него за 200 лв. да ти предпише чай и аспирин.Аман от изкуфели старчоци тук.
  • 140 паплач

    1 4 Отговор

    До коментар #69 от "Мислещ":

    ето такива като теб ще са причина другите да падат мъртви по земята. И затова сте вредни и опасни за обществото и трябва да ви дадат едно резерватче да си ходите там голи и свободни и да не застрашавате другите, не сте създадени да живеете с други хора. Другият ви вариант е горе в планината, Мънгъровци, на чист въздух. като искате да сте свободни какво се врете между хората, паразити.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #138 от "незнайко":

    Същото се отнася и до етносите ! Да кожат колко БЪЛГАРИ ,колко турци , колко цигани са починали от тези 1197 !!!
  • 143 Гол коментар

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "глупаци":

    Прочети #126!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Я... Я

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "Гоцев":

    ДОБРЕ СЪМ СЪС МИСЪЛТА. ОТГОВОРИ:ЗАЩО НЯМА НИЩО НАПИСАНО НИКЪДЕ ЗА 2 РА ВЪЛНА У КИТАЙ...... КАЖИ МИ МИСЪЛ ТВОЯ КЪДЕ ДА ГО ПРОЧЕТА....?????!!!??!! ДОРИ И КРАВАРИТЕ НЕ ГОВОРЯТ ЗА КОВИД. А ЗА ШВЕЦИЯ НЕЩО. СТРАХЛИВ НАГАЖДАЧ
  • 149 Дълбоко Виждащ

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "Прав си":

    Дори Наркобарон печели по-малко от муфтаджийски....!
  • 150 Мухаа,хаа!

    1 1 Отговор
    Почти 10 хилядитеста.Умножи по 120 лв на тест.Добра надница за 5 минути н човек и разход под 10 зелено за доставка на тест.Ескобар не е печелил толкова на ден.До скоро кунчевия ни цитираше че имало 36 референтни лаборатории.Онзи ден Хемимянчо притисна здравния министър,и той смени пистата.Били -60 лаборатории.Но тъй като имали " филиали(!?),съвсем нормално можели да правят и над 10 хиляди.И гихичко смутолеви,че една от тях,имала 202 филиала???Дали са почти всичките частни,познайте от три пъти!

    Коментиран от #152

  • 151 КРАДЕЦА

    0 0 Отговор
    2760 нови с коронавирус, починаха 36 .... В БЪЛГАРИЯ ДНЕС , А КОЙ ОЛИГОФРЕН СЕ ФАЛЕШЕ ЧЕ НИ Е СПАСИЛ ..... МАЙ БЕШЕ МУТРАТА , А ?
  • 152 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #150 от "Мухаа,хаа!":

    Местата за вземане на проби са много - това са т.нар.пробовземачки, там има една медицинска сестра, която знае и може да нацели със иглата вена за кръв!
    Местата където се обработват пробите и дават резултатите са друга бира и са малко! Това са лабораториите!
  • 153 Гост

    0 0 Отговор
    Явно и в затвора е сигурно и там вируса не вирее защото психиката е на друга вълна,но извън затвора им разказаха играта.
    Не е лошо да се замислите върху това сравнение относно психологията как действа в случая.
  • 154 Имайте търпение

    0 1 Отговор
    Скоро така ще писне на всеки,че вярващи и невярващи ще си сложат ваксината само и само да се приключи този филм.
    Истинският кошмар идва с ваксината,това е нищо в сравнение с якото време от ваксини.
    ПоЗдрави

    Коментиран от #156

  • 155 Шок

    1 0 Отговор
    Починалите са от докторски грешки
  • 156 Шок

    1 0 Отговор

    До коментар #154 от "Имайте търпение":

    90% от българите плюят на гейските ваксини сиганите също бизнеса с ваксините е умрял в България и затова сме още живи
  • 157 Злобен

    0 1 Отговор
    Измисления доц. МЪНГЪРОВ да си ходи вкъщи! Срам и позор за него! Този човек не е лекар! Защо толкова много е озлобен към лични лекари? Защо!!! Нали ходи по домовете за 200лв!!!Според него лични лекари по бански костюми ли да бъдем и бе маски! Трябва да се извини тази гад! Но ще е късно за него като се разболее като се има впредвид възрастта му! Срам и позор за него!!!