Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 06:29 21 597 123

Ден 112: "Този нещастен човек продължава да мисли за остатъка от рейтинга си"

  • протест-
  • оставка-
  • рейтинг

Протестиращите в столицата разкритикуваха "нулевата подготовка" на здравната система за Covid-кризата

Ден 112: "Този нещастен човек продължава да мисли за остатъка от рейтинга си" - 1
Снимка: БГНЕС

Движението през столичния Орлов мост бе възстановено малко преди 23 ч. снощи в 112-ия ден на протестите, съобщи Българското национално радио. Кръстовището беше блокирано повече от три часа от протестиращи, които искат оставките на правителството и на главния прокурор. Исканията на протестиращите остават същите - оставка на кабинета и на главния прокурор.

Традиционната демонстрация срещу главния прокурор Иван Гешев, организирана от "Правосъдие за всеки" пред Съдебната палата, допълни протестната вечер в столицата, въпреки че основната тема беше Covid-пандемията и неспособността на държавата да се справи

„Светът трябва да види какво се случва в България отново, защото се оказа, че линейката стига до болницата, а леглото вече е заето и болният няма къде да бъде положен. Това е реалното положение на здравната система на Бойко Борисов. Осем месеца – нула готовност“, заяви Арман Бабикян от „отровното трио“ и подчерта, че за 240 дни, преди колкото е бил първият случай на Сovid-19 у нас, досега не е направена достатъчна подготовка и затова болниците са препълнени и дори няма място за лекарите, които са се заразили, да бъдат настанени в болниците, където работят.

Той обърна внимание и върху друг акцент от последното правителствено заседание:

„Този нещастен човек продължава да мисли за остатъка от рейтинга си и днес на всички обяснява, че раздавал по 50 лева и, ако бъде избран пак, четвърти път, пак щял да дава по 50 лева“

Бабикян разкритикува и отстраняването на шефа на столичната РЗИ. Според него, в условията на дефицит на кадри и е много лошо управленско решение да се лишават от специалист заради словесните престрелки между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2.

По-рано пред Съдебната палата протестиращите от инициативата "Правосъдие за всеки" обърнаха внимание на лошата, според тях, но вече традиционна практика на управляващите за промяна на ключови закони през преходни и заключителни разпоредби на по-маловажни законодателни актове. Те акцентираха върху промените, свързани с наказанията при споделени пътувания.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 145 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 тулуп аскет

    231 73 Отговор
    Ха , нещастен бил , разпространител на нещастия за нас може , но той се тъпче с изсмукано от нас щастие , изцежда живота ни .

    Коментиран от #122

  • 3 Грейс

    261 82 Отговор
    За този човек Боко отрицателните епитети в българския език не са достатъчно, което значи че такъв човек не се е раждал преди това по българската земя, а ние му позволяваме да ни управлява.

    Коментиран от #95

  • 4 Abv

    96 146 Отговор
    Тапири, като Радо потника. То затова останаха 30 броя.

    Коментиран от #102

  • 5 среднощен

    88 66 Отговор
    "..Бабикян разкритикува и отстраняването на шефа на столичната РЗИ. Според него, в условията на дефицит на кадри и е много лошо управленско решение да се лишават от специалист заради словесните престрелки между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2..."; За какво се казва "изпълнителна власт" ако не може да изпълнява функциите си..? Законите се приемат в Народното събрание, а не на "улицата"...? Не им ли стана ясно на "триото", че в тази тежка ситуация никой не иска да вземе властта, не и по този начин - "чрез натиск от улицата"...? Къде е БСП или Слави...? Крият се, защото ако вземат сега властта, утре ще я върнат - пак "под натиск от улицата"...! Изборите са след пет месеца - тогава да гласуват повече хора...? И да внимават за кого гласуват, че "улицата " - отново предстои..!

    Коментиран от #73, #123

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 София

    115 168 Отговор
    Как ще се смея с глас,когато на пролет,ГЕРБ отново победят,кавам ви,ще се заливам от смях.

    Коментиран от #11, #107, #111, #117

  • 8 Диана Янкулова

    87 124 Отговор
    И ето, за поредна вечер милиони, озарени от младостта и западното си образование зипълниха разбитите от Фандъкова Софийски улици, за да подкрепят Радев и Мангъров! Ура, другари!
  • 9 Бай чеп

    66 92 Отговор
    112 на 0 за Бойко
  • 10 ТОВАРИЩ

    106 145 Отговор
    ТИЯ БЕЗДЕЛНИЦИ ,ПРОТЕСТИРАЩИТЕ,КАК НЕ ВИ Е СРАМ,КАЧВАТЕ СЕ НА СКЪПИТЕ СИ КОЛИ И АЙДЕ В БОЯНА,ДРАГАЛЕВЦИ,А ИНАЧЕ СЕ ДЕРЕТЕ НА УЛИЦАТА ДА СВАЛЯТЕ БОРИСОВ И ГЕШЕВ-МНОГО,МНОГО СТЕ ЗАКЪСАЛИ,А КО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА И ОТРАЗЯВА,ЖИВЕЙТЕ СИ В ПАРАЛЕЛНИЯ СВЯТ,ЯВНО САМО ЗА ТОВА ВИ БИВА.НАРОДЪТ ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕ БОРИСОВ И ГЕШЕВ,АКО ЩЕ ДА СИ СЪДЕРЕТЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ПЛОЩАДА,ЗАЩОТО ХИЧ,АМА ХИЧ НЕ ВИ БИВА В ЛОГИКАТА .ПОДЦЕНЯВАТЕ БЪЛГАРИНА,ЩУЩУУМИГИ
  • 11 РЕАЛИСТ

    173 88 Отговор

    До коментар #7 от "София":

    Толкова ли мразиш България, че искаш да я виждаш унищожена от най некадърното управление, което е имала някога. Родители нямаш ли? Деца нямаш ли? Харесва ли ти да сме на дъното на всички европейски класации. А да, само по корупция сме първи. Това не е футболен отбор и да се радваш на победа. От това зависи живота на всеки гражданин на държавата ни.

    Коментиран от #12, #13, #27

  • 12 Пич

    82 115 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    Чел си много БСП сайтове. Скоро ще станеш БСП тулуп.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гражданин

    131 61 Отговор
    Управляващите се крият и в страната цари пълен хаос.Спешно трябва ново правителство подкрепено от всички , което да направи план за излизане от икономическата и здравна криза.Събудете се хора докато още има време!
  • 15 ПРОТЕСТИТЕ.....УМИРАЩИЯ ЛЕБЕД

    70 86 Отговор
    ТИЯ УМИРАТ БАВНО НО СИГУРНО.........КАКТО БАВНО И СИГУРНО УМРЕ И КОМУНИЗМА.......
  • 16 БАБИКЯН....БАБАТА НА ПРОТЕСТИТЕ

    76 61 Отговор
    МНОГО СИ МАЛЪК ДА ДАВАШ АКЪЛ......САМО НАРОДА ДАВА ТАКЪВ....НА ИЗБОРИ

    Коментиран от #60

  • 17 ПРОТЕСТИТЕ....КАТО МЕЧТА ЗА БАЛЪЦИТЕ

    83 64 Отговор
    АБЕ НА СПИРКАТА НА ОРЛОВ МОСТ ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА......
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Природата гази

    54 41 Отговор
    Борисов го е раждала...........явно генетиката на родния пишман премиер е доста странна и няма нищо общо с човешкия вид , по-близо стои до някой отмрели примитивни видове живот , та това е причината до ден днешен , нещото Борисоф да е национално богатство.

    Коментиран от #21

  • 21 Герпобедавинаги ™

    47 55 Отговор

    До коментар #20 от "Природата гази":

    Виждаме кой вид е на изчезване - червената руска вонещица

    Коментиран от #25

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Docenta

    61 53 Отговор
    Румене оставка и затвор за теб българомразецо
  • 24 РЕАЛИСТ

    61 43 Отговор

    До коментар #13 от "БашМайстора":

    Нека модераторът не изтрива подобни коментари. Хората трябва да разберат , що за индивиди са ГЕРБ и симпатизантите им.

    Коментиран от #26

  • 25 Филип тотю

    62 36 Отговор

    До коментар #21 от "Герпобедавинаги ™":

    Извинете , във връзка с ковид останах без работа , можели и аз като вас да пиша глупости в полза на герб , колко давате на пост?

    Коментиран от #32

  • 26 Георги

    48 35 Отговор

    До коментар #24 от "РЕАЛИСТ":

    Много сте прав друже! :) Бъдете жив и здрав и винаги реалист ;)
    и нали знаете всеки трети в герб е също толкова глупав колкото и първите двама , ама да са живи и здрави и те.
  • 27 Роко

    61 34 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    Приятелю покажи ми алтернативата на Тиквата? Да видим кои са: кандидат номер едно БСП всеки път когато вземе властта управлението им завършва с тотален провал дори един път спретнаха ХИПЕРИНФЛАЦИЯ (ако не си бил роден тогава ще ти обясня какво е това сутринта излизаш от вкъщи със 100 лева и смяташ че имаш пари да напазаруваш за да храниш семейство си седмица и да ти останат, на обяд тези пари ти стигат за един хляб и кило бобче, вечерта си късметлия ако стигнат за половин хляб). Кандидат номер две ДПС всички коментари са излишни. Кандидат номер три Плешивия клоун незнам дали има нормален човек който би искал да го управлява клоун. Останалите маргинали трудно ще минат 4% но сред тях особенно блести БОЕЦ (лидерът им е изгонен от ГЕРБ защото !?!?!?!? много краде. Колко ли трябва да откраднеш за да те изгонят за кражби от партията на крадците? 🤣)

    Коментиран от #39

  • 28 Хаджибабиклан

    59 39 Отговор
    Скоро не сте правили"велико" духане,издухване..."изненадите" ви привършиха мъкнахте чували,ковчези, бесилки...що не ги ползвате?? Дайте личен пример, стига врякахте от "трибуната".

    Коментиран от #30

  • 29 Лелеее

    61 36 Отговор
    Ми как да стигне линейката , като 7 човека блокират цяла София ?
    112 дни пушене на цигари цял ден , а пари от къде ?

    Коментиран от #31, #33

  • 30 Последния Софиянец

    33 17 Отговор

    До коментар #28 от "Хаджибабиклан":

    За такива като тебе пръста си няма да мръдна.Всеки народ си заслужава съдбата.Погледни какво става в Европа!

    Коментиран от #38, #42

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Роко

    54 32 Отговор

    До коментар #25 от "Филип тотю":

    Отиди на протеста там надницата е по - голяма, а и отчаяно се нуждаят от хора пък и някое доматче или яичице можеш да гепиш от безплатните.

    Коментиран от #35

  • 33 Последния Софиянец

    32 29 Отговор

    До коментар #29 от "Лелеее":

    Всички линейки минават през нашите кръстовища за да избегнат задръстванията.Ела една вечер да видиш.На пет минути пускаме линейки и после се изтропай.

    Коментиран от #41

  • 34 Народът

    58 35 Отговор
    Oтнoвo тeрoр нaд cтoличaни oт шeпa хoрa

    20-инa души oт групичкaтa „Cиcтeмaтa ни убивa“ oкoлo ocтaнaлaтa бeз рaбoтa Мaя Мaнoлoвa блoкирaхa тaзи вeчeр в чac пик „Oрлoв мocт“ и прeдизвикaхa трaнcпoртeн хaoc. Тoвa cтaвa c учacтиeтo нa пoлициятa, кoятo нe прeдприeмa мeрки дa oтcтрaни нaтрaпницитe и дa възcтaнoви движeниeтo.

    Нeщo пoвeчe, във видeoклип oт излъчвaнe нa живo във фeйcбук cтрaницaтa нa „Cиcтeмaтa ни убивa“ ce чувa кaк „прoтecтирaшитe“ пcувaт шoфьoритe, кoитo ce oпитвaт дa прeминaт прeз „Oрлoв мocт“ кaтo ги нaричaт „живoтни“. Тoвa e пo пoвoд oпитa нa eднa кoлa дa минe прeз мocтa, нo e върнaтa oт прoтecтирaщитe.

    Чувa ce жeнcки глac, кoйтo кaзвa: Нe ce oпълчвaт cрeщу тях, a ce oпълчвaт cрeщу нac. Живoтни !


    Нaкрaя кoнcтaтирaт-тъп бългaрcки нaрoд.

    Коментиран от #37

  • 35 Последния Софиянец

    35 32 Отговор

    До коментар #32 от "Роко":

    Ако раздаваха пари ти щеше да си първи на опашката.Някаква нова опорка няма ли да ти спусне тулупа.Тази омръзна на всички.
  • 36 Конев

    40 49 Отговор
    Явно рано са събудили герберсткста платена гмеж, до оплюва протестите и отново да ползва изтърканата фраза, червени и комуняги. Изтърка се и вече не прави впечатление. РЕАЛИСТ е прав не 100% а 1000%. Всяко плюене и хвалене на безумно тъпия и нагъл получовек, докарал България до пълна разруха и безнадеждност, живеещ с мисълта, че отбори ще купи следващите иьбори, за които се готви от сега. Дава ли си сметка ако купи изборите отново какво ще стане в държавата? Къде по света премиера се крие от страх из шубраците и управляват. Дистанционно? Толкова жалко смешен, тотално неадекватен и уплашен, вече и озлобен до крайност, той ще хвърли страната в хаос и тотална разруха. Рано или късно ако не той, понеже е страхлив ще избяга, но тези които му помагаха ще понесат наказателна отговорност. Той ще ги изостави, бъдете сигурни!!! Не ми се мисли какво ще стане с този гняв който трупа българина унижен от този пдихср за периода в който властва!!!!

    Коментиран от #116

  • 37 Последния Софиянец

    30 49 Отговор

    До коментар #34 от "Народът":

    Довечера в шест пак ще блокираме Орлов мост.Извинявам се на съгражданите за неудобството.Може всеки честен гражданин да дойде.

    Коментиран от #44

  • 38 Селянин кръчмар

    32 13 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Какво става в Европа според теб? Всичко е нормално,като изключим КОВИД и търтей като теб,няма ли да плачеш пак на Баце,за помощи и подпомагане на НЕОСИГУРЕНИТЕ ти работници??? Пръста си нямало да мръдне....Аз и не искам достатъчно е да мърдаш онова под гърба ти........

    Коментиран от #40

  • 39 ДО РОКО

    34 43 Отговор

    До коментар #27 от "Роко":

    не си прав. Последното управление на бсп беше в тройната коалиция когато бяхма на 1 място с Франция по свобода на словото , влязохме в ЕС , имаше повече инвестиции , по-нормална съдебна система , оставиха на тиквата над 8 милиарда с които той нищо не направи по време на кризата 2009-та. Скандалите бяха с корумпирания Овчаров и цанков камък където доган прибра 200 000!
    ДНЕС - ДОГАН ПЕЧЕЛИ МИЛИОНИ , СТРАНАТА Е ВЪВ ВСЯКАКВА КРИЗА И ПОНЕ ЧЕ ИМА ВАЛУТЕН БОРД , КОЙТО ТИКВАТА ИСКА ДА МАХА , БОРИСОВ СПИ С 1 000 000 ЕВРО И ЗЛАТО , СУДЖУК ГЕЙТ , РУШВЕТИ ОТ ЧЕРЕПА И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ПРОСТОТИИ. ТИКВАТА ДА СИ ХОДИ И ТО ПРАВО В ЗАТВОРА , ЩОМ БСП ИМАХА 10 ПЪТИ ПО ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ , И ГИ УВОЛНИХМЕ ЩО ДА ТЪРПЯ КРАДЛИВАТА И ГЛУПАВА КАТ БАЙ ГАНЬО ТИКВА БЕ РОКО?

    Коментиран от #48, #52

  • 40 Последния Софиянец

    31 35 Отговор

    До коментар #38 от "Селянин кръчмар":

    Донесе ли ви ковид Бацето с джипката у ваше село?Да не сте валат.Друго няма да получите от този маниакален лъжец.

    Коментиран от #45, #101

  • 41 Цървул

    49 23 Отговор

    До коментар #33 от "Последния Софиянец":

    "през НАШИТЕ кръстовища"???Откога станаха ваши бе?Доколкото знам ваши са един ковчег,една бесилка и два чувала...Палатките и те не бяха ваши! Не зная и креват дали имаш лично твой....
  • 42 Роко

    44 25 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    И какво става в Европа? Никой не ви обръща внимание освен няколко малоумника които коалицията БСП-ДПС-ДБ (надявайки се да отнемат кокала от Тиквата за да могат и те да пълнят чекмеджета на воля горките за десет години много изпостяха) излъга в Европарламента. В цяла Европа хората са заети да се борят с истинските проблеми (ковид) а не да правят пишман революции на които не могат да съберат 1000 човека.
  • 43 До 45 Народа

    30 41 Отговор
    Ти кой народ си? Герберският народ, който не излезе на контрапротест с автобуси пълни с роми срещу 50 лева, събирани от цялата страна. Като си толкова смел, излез и сега при протестиращите които били само 40 човека. Когато бяха 15 - 20 000, защо не отиде да им кажеш, че са това което мислиш, а мишко? По&ияр си ти, лочиш от помията която ти подхвърля Падишаха и с това ще останеш. Пътници сте и ще го разберете по най-болезненив начин!

    Коментиран от #53, #55

  • 44 Още някой

    44 28 Отговор

    До коментар #37 от "Последния Софиянец":

    Честните и почетните граждани никога няма да отидат при вас нечестните уличници.
  • 45 Селянин кръчмар

    27 13 Отговор

    До коментар #40 от "Последния Софиянец":

    Що не дойдеш при нас на село? През деня ще ти дам кръчмето,да си играеш на собственик кръчмар...нощем ние ще си играем с теб!
  • 46 Тук съм и чакам

    32 15 Отговор
    „Елате ми пиленца на гости
    да крещите и викате без маски,като сте прости,
    а после бог да ви прости!“
    от площаден коронавирус
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Роко

    32 14 Отговор

    До коментар #39 от "ДО РОКО":

    Пич ма наистина ли го мислиш това? България никога не е била на първо място по свобода на словото. България влезе в ЕС въпреки тройната коалиция. А да след успешно управление обикновенно управляващите печелят изборите. Пример НДСВ след първия си мандат печелят изборите вярно малко не им достига да съставят правителство и са принудени да се коалират с БСП-ДПС защото всичко за което са работили 4 години ще отиде по дяволите (включително и влизането в ЕС) и това след като прекрасно знаят че това е политическо самоубийство. Да видим какво се случи с управляващите от тройната коалиция (според теб успешно) НДСВ несъществува, ДПС от партия редовно влизаща във властта се превърна в твърда опозиция, БСП от 25-28% подкрепа се срина до 15-18% и единствения начин да вземе властта е да организира велики народни въстания но дори и на тях никой не ги подкрепа и събират един автобус хора въпреки скандалите с които заливат Тиквата.
  • 49 София

    28 18 Отговор
    Скоро ще протестирате само от интензивното и с тръба в устата,вместо вувузели и свирки.
  • 50 ПРОТЕСТИТЕ.....УМИРАЩИЯ ЛЕБЕД

    33 19 Отговор
    УМИРА ТИХО И МЪЧИТЕЛНО....А БЕ КЪДЕ ГО МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО, ДА ВИ ГО ВДИГНЕ........ЕНТУСИАЗМА
  • 51 ПРОТЕСТИТЕ.....УМИРАЩИЯ ЛЕБЕД

    26 15 Отговор
    КОВИТО ВЪРШЕЕ НА ПЛОЩАДА, ЯКО
  • 52 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    40 16 Отговор

    До коментар #39 от "ДО РОКО":

    А НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА БСП МИЛИАРДЕРИТЕ АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ,БОЖКОВИ,БОБОКОВИ,СТАЙКОВИ, ТЕХНОИМПЕКСА....ИЛИ ТЕ НЕ СА ГРАБИЛИ И КРАЛИ ОТ ЗАЛЪКА НА НАРОДА.....
  • 53 много си агресивен

    24 11 Отговор

    До коментар #43 от "До 45 Народа":

    отправяш закани за саморазправа по най болезнен начин. значи по нищо не се различаваш от комунистите, които национализираха и ограбиха народа през 44 г. и те унищожаваха всеки несъгласен с тях. и защо на тия протести не кажете нещо за грабежите на управленията преди това правителство? или целта е друга...
  • 54 Шопо

    22 15 Отговор
    Хората мрат като мухи,а ХЕРАКОВСКИЯ дипли едни евраци у чекмеджета и гардероби...

    Коментиран от #56

  • 55 ИЗБОРИТЕ....ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИИ

    30 14 Отговор

    До коментар #43 от "До 45 Народа":

    НАРОДА ИЗЛИЗА САМО ВЕДНЪЖ....НА ИЗБОРИ....ТАМ СЕ РЕШАВА КОЙ ДА ГО УПРАВЛЯВА.......ТИ НЕ СИ НАРОДА....АЗ СЪЩО НЕ СЪМ....НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗПЪЛНЯВА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ПРИЩЯВКИ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ.......ИЗБОРИТЕ ЩЕ РЕШАТ

    Коментиран от #62

  • 56 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    22 11 Отговор

    До коментар #54 от "Шопо":

    ХОРАТА МРЪТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ....А ЗА ЕВРАЦИТЕ В ЧАНТИ И КУТИИ ЗА ОБУВКИ НА АРАБАДЖИЕВИ,БАНЕВИ,СТАЙКОВИ, НЕЩО ДА КАЖЕШ....ВСЕ ОТ КОТИЛОТО НА. БСП....ИЛИ НЕ ЗНАЕШ ЗА ТЯХ

    Коментиран от #59

  • 57 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ

    23 13 Отговор
    БСП ПЕНСИОНЕРИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП МИЛИАРДЕРИТЕ.......ПЪРВИТЕ БЕДЕН И ОНЕПРАВДАН ЕЛЕКТОРАТ.....ВТОРИТЕ ДОВОЛНО БОГАТИ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ ...В ПАРЛАМЕНТА....КЪДЕ Е СОЦИАЛИЗЪМА ДРУГАРИ
  • 58 Сега разбрах

    15 15 Отговор
    Защо Бойко е чел "Винету",защото той-Винету,е червенокож,демек комунЕ.

    Коментиран от #61

  • 59 БАЦЕ БАЦИЛА

    18 8 Отговор

    До коментар #56 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Мила,правиш ли разлика между спечелени и откраднати евраци....Или днес си решила да си по-проста от обичайното...
  • 60 ОСТАВКА

    16 10 Отговор

    До коментар #16 от "БАБИКЯН....БАБАТА НА ПРОТЕСТИТЕ":

    НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА ПИШЕШ И ДА ТИ СЛАГАТ МИНУСИ БЕ МАЛОУМН.К ИЛИ ЗА СТОТИНКИ ЧОПЛИШ ПО КЛАВИАТУРАТА А
  • 61 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    30 18 Отговор

    До коментар #58 от "Сега разбрах":

    ПО ДОБРЕ ВИНЕТУ, ОТКОЛКОТО 20 ТОМА СЪЧИНЕНИЯ НА ЛЕНИН

    Коментиран от #63

  • 62 Бате Борисов

    22 18 Отговор

    До коментар #55 от "ИЗБОРИТЕ....ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИИ":

    Точно за това хората искат избори. След като така пламенно защитаваш ГРОБ, очевидно не си от пострадалите от това управление. Ти най-добре си знаеш защо, но тук ти се къса връзката с реалността.

    Коментиран от #66

  • 63 Сега разбрах

    13 6 Отговор

    До коментар #61 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Чудесно сравнение.Едма дума-патология.
  • 64 Петко Войвода

    19 13 Отговор
    Снощи бяха 20 човека, 40 с журналистите (даже много ми се сториха да са 40). Не разбрах, защо полицията ги пусна да затворят Орлов мост. 10 000/20 000 души минават от там всяка вечер и трябва да се съобразяват с 20. Вместо да мрънкат сега, станете март ( не да си пие ракията, всеки ден и да псува телевизора) и направете промяната. И тези и следващите и тези след тях ще крадат, и те ще крадат ако влезнат в парламента.
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 21 Отговор
    БОЙКО ГЕРБ вие сте ЧОВЕКО МРАЗЦИ ЛОШИ ХОРА СТЕ
  • 66 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    22 11 Отговор

    До коментар #62 от "Бате Борисов":

    КАКВО ЗНАЧИ "ПОСТРАДАЛ ОТ УПРАВЛЕНИЕ"...ПРИ ВСЯКО ЕДНО УПРАВЛЕНИЕ ИМА ДОВОЛНИ И НЕДОВОЛНИ....И ТАЯ ДИЛЕМА СЕ РЕШАВА САМО НА ИЗБОРИ...ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС, БОЖИИ

    Коментиран от #67, #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Бате Борисов

    17 13 Отговор

    До коментар #66 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Доволни и недоволни е нормално да има винаги. Но никой освен него не е съсипвал цели браншове. Освен това счита държавата за негова мутренска фирма и така я ръководи. Досега много хора са гласували за него, защото му се връзват, че ако не е той щели да дойдат тези, които му оставиха 8 милиарда излишък. А това представи си било ужасно. Ще видим той какво ще остави. И ако точно този човек няма алтернатива - каквато е основната опорка на партия ГРОБ, значи сме най-големите нещастници.

    Коментиран от #70

  • 69 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    8 10 Отговор

    До коментар #67 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    ТИ СИ СПЕЦ ПО ФОЗИОЛОГИЯТА НА ЧОВЕКА....ОТГОВОРИ СИ САМ......АКАНЕТО НЕ Е КАТО МИЗЕРИЯТА.....ПЪРВОТО ИДВА И СИ ОТИВА....ВТОРОТО ОСТАВА ПОЧТИ ЦЯЛ ЖИВОТ......ЩО ЛИ

    Коментиран от #74

  • 70 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    19 20 Отговор

    До коментар #68 от "Бате Борисов":

    ДВА ПЪТИ ПОДАВА ОСТАВКА И ДВА ПЪТИ МАЧКА СЛЕД ТОВА НА ИЗБОРИ.....НАПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ САМ

    Коментиран от #72, #75, #80

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Бате Борисов

    18 16 Отговор

    До коментар #70 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Това е така и си има причинно следствените връзки. Плаши хората, че ако не е той, щяло да дойде Виденовата зима!? Вместо това ни създава Борисовия ледников период. При властта има един коварен капан и той е самозабравяне и губене на реалност. Това не се отнася само за твоя лидер.

    Коментиран от #79

  • 73 Смирненски

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "среднощен":

    Когато след пир СРЕДНОЩЕН самотен,

    на зиг-заг се връщаш дома

    И киска се вихър над жребий сиротен

    И плаче безлунна тъма,

    побързай, побързай, на спиртника прашен

    тури тенекийно джезве -

    на винени пари под пристъпа страшен,

    свари си горчиво кафе.

    Коментиран от #76

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 среднощен

    16 6 Отговор

    До коментар #73 от "Смирненски":

    Разбирам вашият "намек"... Но в България, днес, няма "революционна обстановка", няма дори "борба на идеи" - има само "едни пари", които се "въртят" и вършат "своята работа"...? Върви само една "покупко-продажба"...? Тъжно, безперспективно настояще, което "мечтае" за абсолютно същото бъдеще, само че с "нови играчи"..? Не, благодаря...!
  • 77 Donzidog

    21 17 Отговор
    Не брат,човекът казва истината!По-некадърни и тъпи е имало само след 44 година.....до сега!Този от Банкя сложи капака на кофата!Най-тъпият и неграмотен премиер в СВЕТА и съответно всички около него!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ИЗБОРИТЕ....ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИИ

    13 11 Отговор

    До коментар #72 от "Бате Борисов":

    ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ "ЛЕДНИКОВИ ПЕРИОДИ", А КОЙ ЩЕ ИМ СВЪРШИ РАБОТА....И СА ГО ИЗБРАЛИ....ЩО ЛИ
  • 80 Донев

    19 15 Отговор

    До коментар #70 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Кой мачка бе?С още 5 партии управляват за да съберат мнозинство!Провери си фактите за мачкането.Тоя никога не е печелил мнозинство!Мачкал бил....Мачка бизнеса и хората извън хранилката

    Коментиран от #81, #82

  • 81 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    17 13 Отговор

    До коментар #80 от "Донев":

    ДЕСЕТ ГОДИНИ БСП СЕ НАПИНЯ ЗА ВЛАСТТА...И ДЕСЕТ ГОДИНИ БАЦЕТО ГИ МАЧКА...МАЛКО ЛИ ВИ Е ТОВА....А НА ПЪРВИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗА БОРИСОВ.....НАПРАВО ОТВЯ БСП ОТ ПАРЛАМЕНТА С АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО....БЪРЗО ЗАБРАВЯШ ...ТОВАРИЩ
  • 82 ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ...НОВ ШАМАР ЗА... БСП

    19 14 Отговор

    До коментар #80 от "Донев":

    И НА ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ БОРИСОВ ПАК ГАЗИ....ЩО ЛИ

    Коментиран от #83, #84

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 БАЦЕ БАЦИЛА

    9 7 Отговор

    До коментар #82 от "ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ...НОВ ШАМАР ЗА... БСП":

    Ми нагазил е , и то не частично...
  • 85 Фаера

    7 13 Отговор
    Геп и БСП са комбина бе ядът и пият заедно ние се дърлим а те се подхилкват и броят пачките в дубай
  • 86 Анкета:

    19 18 Отговор
    Кое е верният отговор ?
    1.Тъп гербер
    2.По тъп гербер
    3.Най тъп гербер
    4.Всичко това на куп
    Верен отговор: ВСИЧКИ !
    Позналите получават награда:
    Предпазна маска с лика на Б.Борисов!

    Коментиран от #97

  • 87 Въздух под налягане

    16 20 Отговор
    Троловете на ГРОБ вземат по 50 лева
    на коментар от централата им.Впрегнати
    са ГЕРБ младежи,Стъки, Флоров и няколко
    баби симпатизанти. ИСТИНА Е !!!

    Коментиран от #121

  • 88 Коравосърдечен

    17 18 Отговор
    Герб ще се разпадне по всички шевове.
    България започва да агонизира покрай
    НЕКАДЪРНОТО им управление !
  • 89 Скарамуш

    13 14 Отговор
    Бойко подай я , че ще стане много страшно!
    СПАСЯВАЙ СЕ докато можеш !!?
    Д О Б Р О Ж Е Л А Т Е Л Н О го казвам !

    Коментиран от #96

  • 90 Кочинката

    16 13 Отговор
    Бабикян, заминавай да си оправяш твоята държава, не си българин, махай се оттук. Не се бъркай на нашата маса. Ти и твоите мр..ци да си сядат на задн.ка, че народа измира, а вие сте същите мутри. Не мислете,че ще бъдете във властта. Махайте се, гадове.
  • 91 Химикал Кламеров

    14 14 Отговор
    Нещата са вече извън контрол.
    Липсва държавническо управление.
    Всичко е на автопилот !
    НЯМА ПИЛОТ В САМОЛЕТА !!!
  • 92 LIVERPOOL CHAMPION 🏆 20 21!

    5 11 Отговор
    Оставете ги уж да управляват!
    Сами ще си паднат,като круши ...

    Коментиран от #100

  • 93 Юм белият делфин

    9 14 Отговор
    Всяка вечер излизат различни хора
    на площада!Менкаме се! Така че, сме
    Стотици хиляди срещу Бойко Борисов!
  • 94 Хем умен,хем красив!

    12 12 Отговор
    Затова съм на площада .
    Тъпите и грозни гербери си стоят в панелите!
  • 95 хеий

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Грейс":

    КОИ СТЕ ВИЕ? -0
  • 96 до скарамуж

    10 10 Отговор

    До коментар #89 от "Скарамуш":

    Нищо няма да подава, единственото което трябва да направи е сега да оздравее,което му пожелаваме, и после Напред,.
  • 97 до Анкета

    7 3 Отговор

    До коментар #86 от "Анкета:":

    Май ще излезе ,че от това което си написал ти си НАЙ ТЬПИЯ ,ЧУПИШ ТЬПОМЕРА.
  • 98 Истина

    12 11 Отговор
    БАБИКЯН И КЛИКАТА ОКОЛО НЕГО ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ НАВРЬТ ТАМ ОТ КЬДЕТО СА ИЗЛЕЗЛИ,ЧЕ НИ СЕ ПОВРЬЩА ОТ ТЯХ,А НЕ ДА СИ ПРАВЯТ СМЕТКАТА ДА СЕ ДОКОПАТ ДО КОКАЛА ,НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ, ДА ПРЕСТАНАТ ДА РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА.
  • 99 625216

    9 10 Отговор
    Тия много радзбирад и от здравна система,от всичко,на лекции при фатмака ли ходят?а те с какво подпомагат за добра здравна система?

    Коментиран от #106

  • 100 Onq s kucheto

    2 2 Отговор

    До коментар #92 от "LIVERPOOL CHAMPION 🏆 20 21!":

    Е, да ама ни харчат парите бе...
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Йаун

    13 5 Отговор

    До коментар #4 от "Abv":

    Тая година нема да празнуваш Хелоуин, нали знаеш що?!- шефчето ти, т.е. тиквата била болна!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Да е ясно

    4 2 Отговор

    До коментар #99 от "625216":

    Ти си едно голямо недоразумение!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 НЕЩАСТИКВОНИЙ

    5 4 Отговор
    НЕЩАСТНИКВОНИЙ ОБРЕЧЕНСКИЙ,ДАНО КОВИТА МУ СВЕТИ МАСЛОТО НЕЩАСТНО
  • 110 гошо

    8 2 Отговор
    Досега незнам криминален престъпник и национален предател да се е предал сам и да лежи в затвора.Трябва да бъде вкаран в затвора.

    Коментиран от #115

  • 111 Чичо

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "София":

    Гледай да не рониш сълзи, остроумието ти отива към глуповатост...
  • 112 СЪЩИЯ

    1 0 Отговор
    И ето Ви още една... тука повечето са се насирали в гащите, а в памперси? ми Пайсии какво е правил? Хилендарски не се обиждаме от незнание... а иначе за всеки и всичко не е лошо...
  • 113 Млада протестърка

    7 5 Отговор
    Абе тоя Радев кога ще подаде оставка 112 дена протести а тоя се ослушва. Оставка и съд за предателя Радев. Мутро вън.
  • 114 Голем смях

    7 5 Отговор
    Ден 112..Останаха по-малко от ..112 човека.Бибиткян го броим за трима.
  • 115 666

    4 3 Отговор

    До коментар #110 от "гошо":

    Браво Гошо Радев трябва да лежи в затвора.
  • 116 барета

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Конев":

    цитат'' герберсткста платена гмеж'',това твое начало не кореспондира с последното ти изречение! помисли пак кой е злобен! ...... за домашно.
  • 117 Николай

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "София":

    Аз и сега се заливам като чета за нещастните напъни на Божков, Решетников и Радев да организират нещо с което да свалят правителството. Същите тия Бабикяновци критикуваха мерките срещу Ковид преди няколко месеца. Те винаги критикуват и никога не предлагат решениена проблема. Да живее Корни тя ще ни оправи.... на задна скорост, sorry …. прашка
  • 118 ПРЕДАТЕЛЯТ

    5 3 Отговор
    БОЙКО СЕ Е НАКАКАЛ ДО УШИТЕ !
  • 119 ОЩЕ ЕДИН

    6 2 Отговор
    Aлeкcaндър Йoрдaнoв
    Eврoпeйcкият дeпутaт oт ГEРБ - CДC Aлeкcaндър Йoрдaнoв кoмeнтирa прoтecтитe cрeщу кaбинeтa "Бoриcoв-3".
    Тoвa нe ca прoтecти, a aнтибългaрcки мeтeж!"
  • 120 Антикомунист

    3 4 Отговор
    За тая паплач, крайно време е да им се тегли един хубав бой като във всички цивилизовани държави и правителството да се съсредочи върху проблемите с коронавируса и икономиката.
  • 121 Търпин

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Въздух под налягане":

    От ника ти личи ти какъв си.
  • 122 Каунчо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "тулуп аскет":

    Този не вижда ли каквито глупости да говори си остава простак с 60-70 души и 20студента власт не се сваля/борисов не знае че има протести от три месеца/ след като не стана пияр на герб може да плюёш колко си искаш « обидите сплотяват герб»
  • 123 Сутрешен

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "среднощен":

    Другите сто човека са готови за протест какъв протест е това на «лаикучката» за спорта се събират десетократно повече хора защо отвръщавате хората с вашата некъдърност
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове