7 Ноември, 2020 10:45 16 678 73

Цветан Василев: Борисов има коз срещу Гешев, говори се и за филмирани оргии (ВИДЕО)

  • цветан василев-
  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • делян пеевски

''Гешев е отдавна зависим. Преди да хване случая КТБ е бил на лична среща с Пеевски'', заяви още банкерът в изгнание

Цветан Василев: Борисов има коз срещу Гешев, говори се и за филмирани оргии (ВИДЕО) - 1
Цветан Василев, кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Беше съобщено по медиите, че Висшият съд в Белград е решил, че са изпълнени предпоставките за моето екстрадиране преди почти около месец. Тук бих искал да направя следното уточнение. Първо, аз по принцип не коментирам съдебни решения, но заради интереса първо ще кажа да не се бърка Висшият с Върховния съд. Висшият съд представлява все едно Софийски градски съд. Подобни решения се обжалват пред второинстанционния Апелативен съд''. Това разкри банкерът в изгнание Цветан Василев в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком. Той се включи по скайп от Белград.

''Висшият съд взема решение по съвсем формалната част от искането за екстрадиране Т.е, че аз не съм сръбски гражданин, че престъплението, за което ме търси България не е по сръбските закони, че престъплението, по което ме иска България, не е с минала давност. След това бих искал да вметна, че решението е доста противоречиво, защото на практика това е трето положително решение за изпълнени предпоставки по обвинение, което вече на практика не съществува'', заяви още Василев.

''А по допълнителните искания от страна на прокуратурата на практика съдът отхвърля това. Буламач от българската прокуратура. Не защото са ми големи фенове, а защото обвиненията им са съшити с бели конци. В най-скоро време ще кажа на моя блог исканията за екстрадиция на българската прокуратура, за да се види какво точно е нивото на обвиненията'', допълни банкерът в изгнание.

Той говори и за повдиганото му обвинение заради разписка, която твърди, че е фалшива. ''205-те милиона никога не са били вземани от банката, твърди Цветан Василев.

''КОНПИ е една престъпна организация, каквато е и прокуратурата. Обслужва интересите на мафията, главно на Пеевски'', смята той.

''Гешев е отдавна зависим. Преди да хване случая КТБ е бил на лична среща с Пеевски. Каквото е обещал, той го е изпълнил - да замете следите на Пеевски и да внесе обвинителния акт в съда срещу мен и моите колеги'', твърди Цветан Василев.

По думите на Цветан Василев, Бойко Борисов държи Иван Гешев с компромат, който му е коз

''Договорки по телефона, които са хвани със СРС-та, за хора, които сега са в ареста, говорило се е за прекратяване на производства. Това е причината да се откажат Пламен Георгиев да го издигнат за главен прокурор, говори се и за някакви оргии негови, които са филмирани (б.р. визира Иван Гешев). Човек пълен с комплекси и очевидно им е много удобен'', сподели банкерът. ''Много са пресни спомените му как избраният с неговите гласове Цацаров изведнъж забрави обещанията'', заяви Василев по адрес на Бойко Борисов.

Банкерът коментира и внушенията, че той си плаща на ТВ Евроком, за да му дават думата. ''Поредното лицемерие на тази власт''. ''А рекламодателите на Нова ТВ, а рекламодателите на Канал 3, а рекламодателите на вестниците на Пеевски? Дали няма да излязат по-интересните неща, ако ги проверят тях'', запита Василев в контекста на това, че в момента биват проверявани рекламиращите по време на предаванията на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану. ''Няма как да плащам и няма с какво да плащам. В много тежко финансово състояние съм, за да плащам. От колко години молите Пеевски да се появи при вас там?'', добави Василев.

''Човек без морал, изцяло зависим от Пеевски, човек в залеза си, като пинчер, който обикаля и пуска сигнали'', така Цветан Василев обрисува личността на Николай Бареков..

''Ако съм искал да бягам от някъде, съм щял да бягам през юни 2014 г.'', така Цветан Василев отговори на въпрос дали ще бяга в Дубай.

''Моята прогноза е, че и Борисов, и Пеевски ще имат проблеми'', коментира още банкерът.

Той затвърди тезата си, че Борисов в момента е зависим от центъра, чието лице е Пеевски, но допълни, че през 2013-2014 г. това не е било така и тогава далеч не са били едно цяло. Василев разкри, че мнението на Бойко Борисов за Делян Пеевски и майка му не е било никак добро преди няколко години. ''Освен това Борисов много добре знае кой му е започнал разследванията и отворените досъдебни производства през 2013 г. Този, който контролира Цацаров и този, който контролира Гешев сега. Пеевски е лице на центъра, но не смея да кажа, че е само той'', каза още банкерът в изгнание.

''Знае се как действа Пеевски. Пеевски е рекетьор, той първо мен ме рекетира. Дойде при мен с искания, които може би надхвърляха милиард. След като отказах веднага започнаха атаката. Лошото е, че аз не предвиждах атаката да започне по този холивудски сценарий с обвиненията за убийство. Аз знам, че ми е била подготвяна заповед за арест. Знам от хора, които сега не мога да подложа на риск'', припомни Василев а след това добави, че според него, ако се върне в България, това означава да го съди Пеевски. Той продължава да смята, че ще бъде ликвидиран в българския арест, ако попадне там, и ще се върне при други обстоятелства, друг съд, пред който да докаже невинността си, но и виновните, според него, за срутването на банката, да бъдат наказани.

В края на интервюто Василев потвърди желанието си да бъде разпитан от съда онлайн.

Цялото интервю можете да изгледате след 1:25:10 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    105 22 Отговор
    Това е педофилски скандал. Всички политици имат такива записи с деца. За да не смеят да бягат после. Събудете се.

    Коментиран от #3

  • 2 Гражданин

    16 147 Отговор
    Борисов е изплашен старец, заложник на група лумпени които обикалят нощем по София, палят огньове и горят маски.Поради болест да предаде властта на вицепремиера Валери Симеонов,който ще въведе ред и ще ни извади от безпрецедентната здравна и икономическа криза.

    Коментиран от #10, #12, #16, #35, #45, #49, #52, #58

  • 3 Каратанчев

    111 24 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Затвор за педофила Бойко Методиев Борисов!

    Коментиран от #5

  • 4 Защо

    129 12 Отговор
    Защо най-долната прослойка на обществото, управлява държавата България.

    Коментиран от #22

  • 5 Гост

    105 10 Отговор

    До коментар #3 от "Каратанчев":

    Той не е само тоя. Тия изроди правят такива педофилски записи, за да не могат да се издадат един друг. Това са едни от най-гнусните хора на тая земя.
  • 6 Българка

    88 11 Отговор
    'КOНПИ e eднa прecтъпнa oргaнизaция, кaквaтo e и прoкурaтурaтa. Oбcлужвa интeрecитe нa мaфиятa, глaвнo нa Пeeвcки'', cмятa тoй.

    ''Гeшeв e oтдaвнa зaвиcим. Прeди дa хвaнe cлучaя КТБ e бил нa личнa cрeщa c Пeeвcки
    Крайно време е да си освободим превзетата от мафията държава! Това започва с ОСТАВКИ И РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!
  • 7 Буцата

    84 9 Отговор
    Представям си го гол само по каскет. Класика в жанра.

    Коментиран от #18, #51

  • 8 ПСР

    85 8 Отговор
    Има две съществени прилики между Василев и Божков.
    Години наред,са били на гребена на вълната,танцуващи танго със"силните"на деня-ГЕПП,ПееФски,ДПС-то и останалите маргинали,ограбващи България.В един момент,се разваля далаверата,изпадат в немилост,обръщат се кюфтаците и...стават първи борци срещу системата,корупцията,правилата,по които са играли години наред.
    Имайки си работа с Баце и антураж,с ПееФски и Ко,за какво са си мислели ,че иде реч?!Каскетов е вътре с двата крака,това е ясно.Баце е до шия в ла-ната.НЕма такова източване,грабене,лъжа и корупция,каквато е посята и от тези герои.Пълен абсурд,без Бахов.
  • 9 гост

    41 28 Отговор
    Наи големия крадец и мошенник в бг историята стана и писател фантаст

    Коментиран от #61

  • 10 1134

    28 10 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Още един за психодиспансера
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 10 Отговор
    БЪЛГАРИ събудете се
  • 12 Ха ха

    42 9 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Що не и на Шкембе войвода.Балевски и шкембето ще оправят и спора с БЮРМ(РСМ) като ни продадат македонски паспорти за да станеме първокласни скопяни.Преди това в знак на обич може да подариме на макетата макетите на F-16.
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 5 Отговор
    а пом ните ли КУЗОВ
  • 14 Все още няма коментари

    25 29 Отговор
    Невменяем параноик и алкохолик с цироза на черния дроб .,е този крадец с торби под очите.
  • 15 Порно

    15 2 Отговор
    Има ги в различни раздели на аматьорски канали!
  • 16 бЕЗ КОМЕНТАР

    54 13 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Борисов е заложник на огромните кражби, нанесени от Него и Хунтата на Българската Държава, добре, че бяха Цветан Василев и Васил Божков, че ни отвориха очите, къде са милиардите на България и кой е" Баша" на Хунтата.
    И разбрахме пределно ясно кой е Гешев и Пеевски, производни на Доган и Мафията.
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 6 Отговор
    ОБИЧАМ СТРАНАТА СИ МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА защото ДЪРЖАВАТА за едни е ф МАЙКА а за други е МАЩЕХА
  • 18 Ха ха

    20 5 Отговор

    До коментар #7 от "Буцата":

    Лошото е че с косматите му топки може да си играе някое дете.
  • 19 111

    52 6 Отговор
    На КАСКЕТА жена му е бивша танцьорка на кол ( пилон). Това също влиза в компроматите, с които го държат.
  • 20 Все още няма коментари

    54 11 Отговор
    Борисов е криминално проявен тип с психични отклонения с просторната физиономия на невменяем и е глупав ограничен невеж завистлив отмъстителен с мозък който е ленив и не може нито да се обучава нито пък има някакви интереси освен да краде пачки и кюлчета златни.
  • 21 Собственик на фабрика и 24 работника

    21 38 Отговор
    Борисов, Гешев, Василев, Божков са дребни и незначителни фактори които нямат абсолютно никакво значение във вашия живот! Диктатурата" на Герб ще ви се стори като другарско спускане между другарчета в детската градина по детската пързалка в сравнение с това, което ви очаква от българския бизнес оттук натам, в условията на започваща тотална световна икономическа криза! Драги съфорумци, имам скромно и неангажиращо питане към вас протестиращите тук, но ако не желаете може да не ми отговорите! Харесва ли ви това как вдигнахме цените на всичко за каквото се сетите с около 30-40 процента от началото на протестите? Харесва ли ви това как животът ви стана по-скъп с около 30-40% тази година? Ако отговорът ви е "Да харесва ни", то продължавайте да протестирате в същия дух защото няма бизнесмен в България който да не е доволен от това! Няма бизнесмен в България, който да не изпада в екстаз изпълвайки се с адреналин когато слага табелките с новите по-високи цени върху продуктите си! От вас протестиращите си иска само да бъдете доволни от това и когато отидете пред президентството вечер също да изпадате в екстаз от по-скъпият ви живот и да не спирате протестите защото спрете ли протестите ние също ще спрем да вдигаме цените, а това няма да се отрази добре нито на вас нито на нас!

    Коментиран от #27, #29, #36, #39, #41, #47

  • 22 смени мейла си

    15 7 Отговор

    До коментар #4 от "Защо":

    Единствено и само за това, че ние ги избрахме ,а те добре знаят
    как да манипулират , народопсихологията на Българина.
    Пак за тях гласувайте !
    Продали на сръбски престъпник," Нова Телевизия" , заедно с "АБВ.БГ" , ДА ВИ Е ЧЕСТИТО, зад която Домусчиевите братя бяха ,привидните собственици , поставени лица , назначени от Хунтата.
    А сега, да ви четат" конфиденциалната иформация" във е -мейлите ви!

    Коментиран от #63

  • 23 Както пише и журналистът Тодоров

    24 4 Отговор
    управляват с помоща на мръсни тайни. Явно колекцията от компромати на Пеевски е най-богата.
  • 24 баджо

    15 14 Отговор
    На Цецо Василев ще му свършат парите и сам ще си дойде. :)
  • 25 Смешник

    10 20 Отговор
    Смешник, Борисов за какво да притиска Гешев? Тази TV са смешници.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Оптимиста

    24 3 Отговор

    До коментар #21 от "Собственик на фабрика и 24 работника":

    Да си жив и здрав. Но знай поредния магазин на главата улица затвори врати с надпис дава се под наем защото е криза.
  • 28 Мустака

    16 16 Отговор
    Да връща каквото е откраднал с червените си приятели, а не да прави инвестиции в Сърбия с чуждите пари
  • 29 Просто си аут

    38 7 Отговор

    До коментар #21 от "Собственик на фабрика и 24 работника":

    Повече приличаш на" фабрика за проститутки" отколкото на бизнесмен , които притежава законен бизнес?
    Говориш за себе, НЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, защото си ГЕРБ ПИСАЛКА!
    "Вдигал цените с кеф ",---- ами ти, не пазаруваш ли бе шльоко, не ядеш ли ,деца нямаш ли, кола, къща??????
    Стигам до заключението, че си един, чист крадец?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Политолог

    15 12 Отговор
    Василев и Божков - борците за свобода на България!😂 Мръсни престъпни утрепки...

    Коментиран от #40

  • 33 Искам и

    2 5 Отговор
    аз да гледам някой от тези филми.
  • 34 АТИЛА

    18 9 Отговор

    До коментар #31 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    А ти курти преди 6-7 години бе активист при Бареков и се пишеше във форумите "малкия барек". Ти заедно с онази голяма празна тиква мутанра Станислав Недков -стъки бяхте при Дудука. Стъки му бе охрана и на шествията му активизираше 2 автобуса ММА бойци а ти му бе пиар. Вие сте там където са парите крадци долни. Когато свършиха чувалите с пари на Василев преминахте към ГЕРБ. Помниш ли как ми пишеше че си ме назначил за твой командир за регион Пазарджик преди 5 години¡?! Аз те сиктирдосах защото поклонници на Дудука на ми трябват . И ви разгромих след това. Василев,Борисов , шиши, Доган,каскета ,Барека ограбихте България. Единствено Божков не ни е ощетил с нищо защото заради рекета на хунтата ГЕРБ парите му за данъци отиваха в Герберските крадци по веригата!!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 4444

    15 4 Отговор

    До коментар #21 от "Собственик на фабрика и 24 работника":

    С протести и без протести, вие не сте спрели да вдигате цените.
  • 37 Милорад

    12 13 Отговор
    Тоз Цецо още един месец и ще ни го пратят. Никой неще измамници.Далавера припомня:
    „Вексилум Балкан“ е регистрирана в Чачак през февруари 2017 г. Още при появата на новината за поисканата от нея несъстоятелност тръгват слухове, че зад нея прозира дългата ръка на банкера беглец Цветан Василев. Скоро след това подозренията са изречени публично както от синдикалисти, така и от политици в западната ни съседка. Милорад Пушица, един от членовете на ръководството на управляващата Сръбска прогресивна партия, обявява в прав текст, че документите за процедурата по несъстоятелност са били фалшифицирани. Прокуратурата стартира разследване за организирана престъпна група, съставена от бивши шефове и членове на надзора на „Стаклара“, в това число и срещу Цветан Василев. В сръбски медии, сред които вестник „Данас“ и белградското издание „Блиц“, се появява серия от публикации, в които се посочва, че Василев е закупил завода, за да пере пари, както и че е източил през фабриката милиони евро, с които ремонтирал един от палатите си.
  • 38 Никаква

    5 3 Отговор
    тайна не е , а и други също !
  • 39 Българка

    14 5 Отговор

    До коментар #21 от "Собственик на фабрика и 24 работника":

    Горките ти 24 работника, ако изобщо имаш работници ,с ръководител без грам икономическа грамотност
  • 40 Българка

    10 4 Отговор

    До коментар #32 от "Политолог":

    Но са били в един отбор с управляващата мафия. Имат да вадят кирливи ризи

    Коментиран от #60

  • 41 До робовладелеца:)

    12 4 Отговор

    До коментар #21 от "Собственик на фабрика и 24 работника":

    Пич, трябва да си или много умен, или просто си си нагъл до безобразие простак?
    Не ми е ясно , как твоите работници , още са твои работници, с такова мислене и явно и такова гнусно управление на бизнеса ти!?
    Дерзай!!!
    Не ви остана много от своеволията!!!
  • 42 Василюв

    11 5 Отговор
    Не се ли разбрал че си бандит.А може би ще върнеш парите на хората онлайн дистанционно. Направи една анкета има ли нормален да ти вярва, сигорно сам не си вярваш.
  • 43 jyusix

    3 1 Отговор
    До коментар #24: да ама друг път не един завод 2 завода за стъкло притежава тоя къде го търсиш ти него под моркова на сянка.
  • 44 Минчо

    2 5 Отговор
    И аз имам записи как ме обработват трима негри...........
  • 45 Наблюдател

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Бойко пудел си намери и нарече го Валери....
  • 46 Шишо

    14 4 Отговор
    Оставка мутри
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 този

    8 6 Отговор
    ето го още един жалък и хленчещ крадец пак от разтояние и при Пикльоф ъъъъъъъ естествено ръси акъл ами върни се тука бе крадец долен имаш мастити адвокати и докажи това което говориш както едно време как си ходеше на мачовете на БОТЕВЪ с охраната и не ти слизаше мазната и ехидна усмивка от лицето
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Бацо

    2 6 Отговор
    Що мълчи три дни дън са му казали че играта смолети срещу шкафче свърши

    Коментиран от #64

  • 51 любопитен

    2 7 Отговор

    До коментар #7 от "Буцата":

    Как ръкопляска на съпругата си , танцуваща на КОЛ /пилон / , с костюм на ЕВА !
  • 52 пророк Исай

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Погрешно се пишеш „гражданин“ , ти не си даже селяк , с това есе , което си съчинил !
  • 53 Перо

    4 3 Отговор
    ББ ги е плякал всички
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ПЕНКО

    2 4 Отговор
    ЗАЩО В ТОЗИ САЙТ ЕВРОКУКОВ Е ТОЛКОВА ЛАНСИРАН ??? АБЕ ЦЪФТОК , АМИ АКО ОРГИЯТА Е БИЛА С ДЪЩЕРЯ ТИ -ГАДИНАТА ОТ БАНКАТА ТИ -ЗА ДА ОТЪРВЕ КАУША ???????!!!
  • 56 е х о

    3 4 Отговор
    Този , Цветанка Василева , не плака , когато открадна 250 000 000 , че и отгоре ! Сега , когато вероятно е в НОКДАУН с вероятност на НОКАУТ , хленчи , като дърта мома .
  • 57 Счупен череп

    5 5 Отговор
    Кога делиха с шиши баницата не рева банкера ... а иначе шиши ще управлява още 10 години поне , пък балъците гласувайте за тивкви , маджовци , курнелии и мунчовци . Пионките ще се сменят кукловода ще си е същия
  • 58 Ти обаче

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Си спал на балатум
  • 59 Бизнесмена е прав

    4 2 Отговор
    Вие нищо не разбирате от икономика.
  • 60 ДА ТАКА Е

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Българка":

    И ги вадят без цензура , това е по-важното!
  • 61 За истината

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Става въпрос, за Ахмед Доган и Делян Пеевски нали?
    Те съсипаха КТБ ,и Божков, прав си от всякъде!
    Най- после , някой да каже истината!
  • 62 НЯКОЙ ОТ ТЯХ

    2 1 Отговор
    ВЕДНАГА МОЖЕШ ДА ВИДИШ ЧЕ СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ. ....ОЯЛИ СЕ. .ОСВИНИ ЛИ СА СЕ. .И ЕДНО И СЪЩО ПОВТАРЯТ ЗА ДА НЕ ИЗПУСНАТ КОКАЛА. ...КРАЛЕВ. .ГЕШЕФ .КАРАКАЧАНА. .БАТ БОЙКО. ...НАРОДА ДА МУ МИСЛИ
  • 63 Психолог

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "смени мейла си":

    Борисов е криминално проявен тип с психични отклонения с просторната физиономия на невменяем с параноя и е глупав ограничен невеж завистлив отмъстителен с мозък който е ленив и не може нито да се обучава нито пък има някакви интереси освен да краде пачки и кюлчета златни
  • 64 Размисли и страсти

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Бацо":

    Защо излекувани стоят по 30 дена в болницата а за болни няма легла сигурно източват касата сто процента.
  • 65 Размисли и страсти

    0 0 Отговор
    Защо излекувани стоят по тридесет дена в болницата а за болни няма легла сигурно източват касата сто процента.
  • 66 Гиги

    1 0 Отговор
    Върни парите на хората, крадец! Не ни занимавай с филмови сценарии!
  • 67 Борис

    2 0 Отговор
    Цветан Василев отново се опитва да изкара, че има заговор срещу него, но не трябва да се забравя, че превърна в своя лична каса КТБ и източи милиарди.
  • 68 000

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера как отявлен престъпник се изказва по този начин, а и че медии го отразяват!
  • 69 Мишо

    1 0 Отговор
    Банкерчето тотално е изчаткало, какви ли не глупости е способен да измисли само и само да се изкара невинен. Все някой друг му е виновен, че краде като луд.
  • 70 Кеца

    2 0 Отговор
    Тоя банкер в изгнание да спре да манипулира и да се върне в България като не е "виновен". Да видим кой кого.
  • 71 Боби

    1 0 Отговор
    Ей го и тоя измамник се обади пак. Ама е креативен…
  • 72 Иван

    2 0 Отговор
    Мишката Цецо Василев отново говори небивалици, но не иска да се върне у нас, за да разкаже за тези неща... защо ли? Сигурно защото ще трябва да отговаря и къде са едни милиарди, които той открадна от вложителите в КТБ!
  • 73 Павката

    1 0 Отговор
    Цецо Василев за пореден път разказва измислени истории, но няма кой да повярва на лъжите му.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове