Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 12:25 17 982 104

Адв. Хаджигенов: Крайна тъпота цари в Министерски съвет и ГЕРБ (ВИДЕО)

  • адв. николай хаджигенов-
  • отровното трио-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • министерски съвет

''Ние не сме имали илюзии, че ще стане бързо и лесна. Бойко е продукт на 30 години свинщина'', заяви един от съставляващите ''Отровното трио''

Адв. Хаджигенов: Крайна тъпота цари в Министерски съвет и ГЕРБ (ВИДЕО) - 1
Адв. Хаджигенов, кадър: ''ЕвроДикоФ''

''На Бойко кога му е трябвало парламент? Сега той ще прави държавата, която събори собственоръчно? Президентска република има само в неговата глава, това, искаме е да няма корупция. На него му се иска да е цар. Е, не, Бойко, няма да си цар. Ще го пенсионираме при д-р Гълъбова (б.р. визира психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова). Чудесен специалист''. Това зави адв. Николай Хаджигенов по адрес на премиера Бойко Борисов. Адвокатът от ''Отровното трио'' бе гост в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком. С него бяха и другите двама от Триото - проф. Велислав Минеков и пиарът Арман Бабикян.

''Бойко 116 дена не е стъпил в София, спря да играе мачлета, щото всеки път като ходи да играе мач, или тенис, ние го намираме и хората хвърлят едни яйца. Крайна тъпота цари в Министерски съвет и ГЕРБ. Ние не сме имали илюзии, че ще стане бързо и лесна. Бойко е продукт на 30 години свинщина'', така юристът отговори на вметката на Сашо Диков, че протестите, организирани от ''Отровното трио'', не са успели да свалят Бойко Борисов от власт.

''Защо трябва да правим партия? Това е възможно най-тъпото решение. Има и други варианти, умни варианти. Не е нужно да правим ние партия. Общо фронт всички срещу ГЕРБ. Партиите ще бъдат само стъпало, инструмент, крива щанга. Да, не става без партии. Ще съберем общия фронт, ще има и парти, но на върха ще бъдат гражданите'', заяви още адв. Николай Хаджигенов.

''Ние ще сме свързващото звено между партиите и гражданите. Ние искаме гражданите да бъдат начело'', добави той.

''Правова, свободна, демократична република. Това са основните ценности, без които не можем. ГЕРБ не влизат там, те са диктаторска партия'', Ако БСП са готови на тези ценности, ще седнем и ще говорим. Ние поканихме и ДПС'', разкри Хаджигенов, а след това и той, и Бабикян добавиха, че са подканвали БСП и ДПС на напуснат парламента, за да не може да функционира той.

Целия разговор с ''Отровното трио'' можете да изгледате след 2:10:26 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 91 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    81 26 Отговор
    ОБИЧАМ СТРАНАТА СИ но МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА защото ДЪРЖАВАТА за едни е МАЙКА а за други е МАЩЕХА
  • 2 ОСТАВКА

    87 39 Отговор
    мутро
  • 3 Българка

    106 41 Отговор
    Публикувано във факти.бг: На Бойко кога му е трябвало парламент? Сега той ще прави държавата, която събори собственоръчно?"
    Борисов е болен от ковид. Вирусът нанася щети и уврежда мозъка. Сигурни ли сме кой управлява държавата на ръчна? Едно е сигурно, че не може бюджет 2021 да се гласува от присъствали в НС 82 дупетати. НС се превърна в сборище- гумен печат за антибългарски закони
    Оставки!

    Коментиран от #59

  • 4 Жоро

    82 90 Отговор
    Ти си продукт на същата система бе кво се правиш на велик.Целта ти е блажното месо от свинския бут.

    Коментиран от #15

  • 5 Гражданин

    35 123 Отговор
    Уплашения старец Борисов е заложник на група лумпени които палят огньове пред Министерски съвет и горят маски.По болест да предаде властта на вицепремиера Валери Симеонов , който ще въведе ред и ще ни извади от безпрецедентната здравна и икономическа криза.

    Коментиран от #20

  • 6 Чаушеску

    31 56 Отговор
    ААААААААААА ЩЕ ПОБЕСНЕЯ ОТ ГАДНАТА МУТРА ДАЙТЕ ДА ГО ТЕПЕМ БЕ ?
  • 7 ГлобалнаПолит

    44 10 Отговор
    Вижте, системата е такава, че максималния процент от вота определя кой да спечели. Един котравъпро, умните хора повече или по-малко са от глупавите. Да не се окаже, че средноинтелитените съставят 20% от обществото, ами ако е така, нормално е останалите 80% да гласуват за партии на простите. И по "целия демократичен" свят е имено това целта, простите да печелят и да им слагат прости управляващи, които лесно да бъдат манипулирани.
    Не знам защо сме се фокусирали само в/у нашата градинка, такова управление му викат глобализъм и навсякъде е така. Баба Меркел е 15 години канцлер, пък не съм я чул да блести в нито една сфера, та даже последния път цяла година им отне да си направят коалиция, защото народа даже поумня за 15 години и не иска още глупост.

    Коментиран от #10

  • 8 Лелеее

    68 58 Отговор
    Айде поредният “експерт” и то все при “независимият “ С. Диков ?
    Този дето донесе на “случаен “ принцип акциите на Левски от Дубай ?
    Страхотни стихчета и скоропоговорки ...
  • 9 Последния Софиянец

    41 36 Отговор
    Щом не иска Хаджигенов да прави партия,ние от Орлов град ще направим.Само една силна Партия на протеста може да изрине от Партийния дом БКП(ГЕРБ,БСП,ДПС).Иначе март месец пак ще се набутат същите и щф ни се подиграват още 4 години.

    Коментиран от #22, #91

  • 10 Последния Софиянец

    45 28 Отговор

    До коментар #7 от "ГлобалнаПолит":

    Гласуват 50 процента.От тях ГЕРБ взима 40 процента и управлява с 20 процента от имащите право на глас.10процента чиновници и 10 процента роми.
  • 11 !!!?

    57 30 Отговор
    Запъртъците на републиката !!!?

  • 12 КОТарАК

    55 3 Отговор
    в тая държава трудно ще се оправят нещата вече. София от 25 хиляди през освобождението минава 2 милиона вече-тия ,,столичани'' не произвеждат абсолютно нищо-от ония 70% БВП от сферата на услугите са-ресторантьори , магазинери фризьори и подобни-ако няма капитал от фондове , гастербайтери , външни заеми са фалирали. останалите 20% са лека промишленост , която зарежда първите . десетина процента имаме земеделство , което без субсидии си е живо -умряло. на всичкото отгоре имаме държ. администрация , лекари , полицаи , армия , която трябва да се издържа. как се оправя такава държава при положение че политиците са най-големите престъпници и крадци? трудничко ще е дори и тия мечти за граждански контрол ако се сбъднат , защото основата е грешна. докато не си оправим икономиката и от консуматори да станем производители няма надежда

    Коментиран от #21

  • 13 Боко тиквата

    44 34 Отговор
    Аксиоматичен факт - ех , че ще му е трудно на Бойко да разбере какво казах , затова превод
    Всеки трети в герб е също толкова глупав колкото първите двама.

    Коментиран от #99

  • 14 ГОРСКИ

    39 28 Отговор
    Борисоф козината си мени но нрава не!!!!
  • 15 Гербераст

    37 29 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Скрий се жорка , гербераст си , не е на мода , да не те удари някое яйце по челото пич. За добро ти го казвам.

    Коментиран от #43

  • 16 Наистина

    4 17 Отговор
    То си е открай време и е абсолютно ВЯРНО !!!
  • 17 Архитект

    52 46 Отговор
    Все още ли има някой, който им вярва на тримата мошеници? Фалшив адвокат, собственик на сайтове за фалшиви новини и странен склуптор от комунистическо потекло. Те опорочиха протестите и отблъснаха нормалните, умни и образовани хора от тях.

    Коментиран от #98

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    50 33 Отговор
    Ха ха ха провален протестър и некадърен адвокат май тоя е неграмотен и платен
  • 20 Българка

    27 29 Отговор

    До коментар #5 от "Гражданин":

    Престани да пишеш едно и също. Вече всички от форума разбраха, че Борисов е упашен старец. Това го знаехме много отдавна
  • 21 ррр

    21 4 Отговор

    До коментар #12 от "КОТарАК":

    София и околностите след освобождението е наброявала 13000 души с циганите и турците!Откъде ги извади 25000 не знам!Другото е вярно само ,че не остана образован народ за това!

    Коментиран от #29

  • 22 Българка

    32 33 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Март месец няма да има редовни избори. До 02.03.2021г, ако не предизвикаме предсрочни избори, заради всичките безобразия и престъпления, ще бъдат в НС тези муцуни. А след това Борисов има 2 месеца за организиране фалшифициране и крадене на редовни избори.

    Коментиран от #25, #32, #92

  • 23 Този ли беше

    43 15 Отговор
    Където преди 2-3 дни качи снимка във фейсбук, под която написа, че всички останали в България са тъпи и необразовани? Хайде марш от погледите, че вече доказа що за стока е - злобно малко човече.

    Коментиран от #27, #28

  • 24 герб

    19 27 Отговор
    глупаци и крадци , за съжаление на избирателите , коитосе подведоха по червеното ченгенце бойко
  • 25 Българка

    9 16 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    *Корекция на датата - до 26.03.2021 г. е това НС
  • 26 В.В.П.

    25 35 Отговор
    Винаги е било ,,тъпота,,в парламента...Там не правят нищо,,,нула,,, НИЩО....БОРИСОВ Е ЧЕРВЕН МУХЛЯСЪЛ ОСТАТЪК.. Преосмислил и решил да бори ,,комунизма,, чрез корупция,и авторитаризъм..Управлява медии по телефона...Недъгава приказка за ,измислената демокрация,,..
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Истината

    19 8 Отговор

    До коментар #23 от "Този ли беше":

    Да, този е. Явно съди по себе си.
  • 29 КОТарАК

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "ррр":

    то е намаляло наполовина след освобождението/ аз по време(през) освобождението ми е мисълта..не е съществено
  • 30 Хахаха

    13 4 Отговор

    До коментар #27 от "БГ ДБ":

    Като не можеш да оспориш нещо с факти - използваш обиди, но излиза че ти б....к, виж се какво си постигнал в жалкия си живот - нищо.
  • 31 Държаваната управа : Майка или Мащеха ?

    22 11 Отговор
    Докато има партии ще има Ние- Вие ! Мое - Твое ! Наше - Ваше ! Защото Партията осначава Групов интерес а не Нараден , не Обществен, не Държавен а тесен , личен, кланов, групов, фамилиен ! Народа в партийните интереси нефигурира ! Хаджигенов не предлага Социални промени за Народа а само поредна козметична рокада - да слезе Пенчо та да се качи Хаджигенчо !
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ПЕНКО

    24 11 Отговор
    " ПЕЯТ " САМО ПРИ САШО АПАШО !!! ЛЮТИ ДУМИ;ЛЮТИ ЗАКАНИ ; ЛЮТИ ОБИДИ... ВЕЛИКИ ОБЕДИНЕНИЯ И " ПОБЕДА-ПОБЕДА -НИЕ СМЕ САМО ЗА ПОБЕДАА ..." - АМА ЗА ПОБЕДА ТРЯБВА ДА ВКАРАШ ГОЛ ,НО БЕЗ ДА ЛЯГАШ ЗА ДУЗПА - ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИШ -"ЧЕРВЕН КАРТОН " !?!?!?
  • 34 Поредната гавра със Св. Троица

    27 10 Отговор
    Отровната Троица - тя непредлага смяна на Идеологията на Държавната Политика - в служба на ХОРАТА и Държавата а предлага кой да кара Влака ! Но посоката на движението си остава същото. Криминал Капитализъм !
  • 35 Държавната управия днес е

    10 14 Отговор
    Жив Т. Аш. Ак !
  • 36 Куче влачи Камион !

    6 6 Отговор
    Много зле ще стане ! Дори страшно и опасно !
  • 37 Профанът и Криминалът днес е официален

    7 5 Отговор
    Авторитет ! Дори държавен управител !
  • 38 Draco

    25 14 Отговор
    Каквито ти думите в устата , такава ти е и душата !
    Хаджи ! Много си зле !
    Ламптиш за влизане в политиката и министерски стол , но с такава дребна душа трябва да те държат далеч от държавните работи !
  • 39 Св. Троица като толкоз адванст

    13 3 Отговор
    Нека каже кой подписа договора за износа на българското ЗЛАТО за Канадската наша фирма " Прешъс Метал " . Темата още е Табу у у у ! И защо същите момчета, при бай Тошо , държат все още досиетата на всяко момче "лошо" ако то пак неслуша ? Що тъй ве, уж приказваме, приказваме , пенимеси , посиняваме, честно всичко казваме а Правдата неизказваме.
  • 40 Нети ли се струва че всичко звучи като

    5 0 Отговор
    Извадиго по-навътре ! А м чи то си е живо " тракане" !
  • 41 BGЭХП

    20 5 Отговор
    ЕХ КАК МИ ЛИПСВАТ ВЪСТАНИЯТА
    ДОСТА ХОРА ДОБРИ ДОХОДИ ИЗКАРАХА
  • 42 Защо диалектичните закони

    10 2 Отговор
    Не важът за нашата администрация ? Защо философските закони недействат в България ? Защо когато тръгнем на Запад при нормалните хора стигаме до национална катастрофа и много човешка мъка ?
  • 43 Жоро

    25 7 Отговор

    До коментар #15 от "Гербераст":

    Да хвърляш храна вместо да храниш хората е най малкото просташко и тъпо

    Коментиран от #102

  • 44 Какво ни предлатат тридесет години

    13 5 Отговор
    Средствата за Масова ДезИнформация ? Клюки и " кирливи ризи". А Идеология и Социална държавна политика - НИКОГА ! Дори и "Честно казано с Люба Плезич" нищо честно няма . Кой крал, кой излъгал, кой с кого спал, кой кого подгонил, кой кого уж съдил, преследвал , управдал и те така Тридесет години Прес/ституция поголовна 24ри часа. А Златото заминава за Канада !
  • 45 Необходим е

    16 12 Отговор
    Проект за дегерберизация на страната. Компетентните да се заемат отсега.
  • 46 Защо ни тикат СВОБОДАТА в лицето ?

    8 4 Отговор
    Защото тогава няма Единен Фронт и организирана сплотена СИЛА и съпротива ! Тогава Големанов може да гази и през просото ! А народа е пръснат по 300 партии и е малцинство без глас. Народа трябва да е в един СТРОЙ и тогава господар на живота си ще бъде той !
  • 47 Кой днес формира Съзнанието на масата ?

    10 1 Отговор
    Слави, Лафазанов и Маги ! Всеки там говори за отец Нафърфори ! Такава публика и с такова Съзнание има една Съдба - ютилизиране както със гюбрето ! Тор !
  • 48 Американските избори днес показаха че

    11 4 Отговор
    Никаква Демокрация, Свобода на Словото, Права, Върховенство на Закона и Конституцията, Народно волеизявление и избор НЯМА ! Властта е в капитала и човека в сянка ! Та в тази връзка да се спуснем пак у нас - мирише на същите ла/на с праз ! Как обаче ще се разминем с насрещно идващият "Бързият влак" , когато сме един срещу друг на един и същи КОЛОВОЗ ? А ? Отговора е само със Зверски КОЛИЖЪН !
  • 49 Политик ли.

    19 10 Отговор
    Като си толкова кадърен ти и твоите приятели защо не си направихте труда за тия 100 дни да сформирате партия. Или е по лесно само да плюете наляво и дясно. Вие и една стотна от това не можете да направите за народа. Тези имат трески за дялане, но вие искате да върнете отново на власт най големите крадци, след които остана само разруха.
  • 50 Кочманьовъра е

    1 2 Отговор
    Неизбежен ! Но е болезнен и зверски жесток !
  • 51 Много Роги ще се потрошат !

    4 3 Отговор
    Щеш нещеш - Ще има общонародно шоу ! Този философски закон този пат ще хване Декиш : причини - явления - последствия ! Аз не съм го измислил ! Умни хора !
  • 52 Дори и Тошко Колев лапна въдицата !

    7 4 Отговор
    Ех кога ще ги настигнем американците ? Та ние имахме повече от туй що имат там !
  • 53 Т. Колев искаше да му върнат - " чистачк

    6 4 Отговор
    Е ? Върнаха ни ги и ни ги сложиха - отзад !
  • 54 Днес повече от всякога физическата

    1 2 Отговор
    Форма, подготовка и СРБ, стават основен фактор за оцеляването ни утре на улицата !
  • 55 Собственик на фабрика и 24 работника

    15 13 Отговор
    Е хубаво де адвокате, така е, но защо не правите нищо за да го свалите от власт или правите, но не ви достига сиво вещество как да го направите? "Диктатурата" на Герб ще ви се стори като другарско спускане между другарчета в детската градина по детската пързалка в сравнение с това, което ви очаква от българския бизнес оттук натам, в условията на започваща тотална световна икономическа криза! Драги съфорумци, имам скромно и неангажиращо питане към вас протестиращите тук, но ако не желаете може да не ми отговорите! Харесва ли ви това как вдигнахме цените на всичко за каквото се сетите с около 30-40 процента от началото на протестите? Харесва ли ви това как животът ви стана по-скъп с около 30-40% тази година? Ако отговорът ви е "Да харесва ни", то продължавайте да протестирате в същия дух защото няма бизнесмен в България който да не е доволен от това! Няма бизнесмен в България, който да не изпада в екстаз изпълвайки се с адреналин когато слага табелките с новите по-високи цени върху продуктите си! От вас протестиращите си иска само да бъдете доволни от това и когато отидете пред президентството вечер също да изпадате в екстаз от по-скъпият ви живот и да не спирате протестите защото спрете ли протестите ние също ще спрем да вдигаме цените, а това няма да се отрази добре нито на вас нито на нас!

    Коментиран от #56, #57

  • 56 Срещат се и щастливи цигани!

    3 9 Отговор

    До коментар #55 от "Собственик на фабрика и 24 работника":

    Ти си същаата жертва както всеки един от нас а президенството е част от Троицата - триту п/тки/ на конци : Парламент, Премиер и Президент. А въпроса се свежда до Кой и дърпа Конците на тези п/тки ! Ти си наивник момчето ми - "Титаник" потъва а ти настояваш за обяда да е навреме и топло сервиран ! Пръдни си и ще ти олекне всички заедно потъваме , кой със, кой без претенции за менюто .
  • 57 Той бил бизнесмен

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "Собственик на фабрика и 24 работника":

    И видите ли , него дъжда него накапва. Веселяк ! Та ти летиш със всички ни по течението към Ниагарският водопад !
  • 58 ШВЕДСКА ТРОЙКА.....ПО БЪЛГАРСКИ

    17 5 Отговор
    И КВО СТАНА СЕГА.......РАДЕВ СЕ СКАТА, НИНОВА СЕ ПОКРИ, ТРОЙКАТА В КРЪЧМАТА, МАНОЛОВА В МИМАНСА....НА ПЛОЩАДА БАШБАЛЪЦИТЕ....ИЗБОРИ НАПРОЛЕТ.....БОРИСО ПАК ГИ ПРЕКАРА

    Коментиран от #60

  • 59 Един

    8 9 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    БСП като са недоволни от бюджета и от начина по, който се обсъжда защо не ходят на работа, а напускат залата когато си поискат пък после защо така, защо онака!!!! Изобщо не им е до работата на парламента, а са бесни / те априори са си бесни/, защото не можаха да получат оставката на Борисов, а той ще я подаде когато реши, колкото и да им е мъчно на социалистите!Не е мястото тук , но сега се сетих. Нинова нали все се стреми да привлече вниманието на ББ,но той не я брои за жива, та-след като той се разболя и тя след него веднага се тръшна!!!!Нещастно влюбената Курни и този път ще остане без внимание, горката!
  • 60 Бавноразвиващ ли си ве кирпич ?

    5 4 Отговор

    До коментар #58 от "ШВЕДСКА ТРОЙКА.....ПО БЪЛГАРСКИ":

    Тези от трите П/тки / Парламент, Премиер и Президент/ са актьори които играят по сценарий на Режисьора - който не излиза на сцената. Тои стои в "сянка" ! Той определя кой ще кара влака а не тези дето кесят на " Нощни бдения " като поп Вечерко , пред Мин. Съвет ! Епицентъра на труса ене е дори у нас. Те имат други паспорти, нищо че говорят български !
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Крайно тъпи сте

    12 9 Отговор
    Вие тримата глупаци, а ти Хаджидупев си рядко тъп абориген. Ти беше се скрил за няколко дни пак ли ви пуснаха някой лев Василюф и Бошкуф водачите на мафията+ фигоранта
  • 63 Някой

    12 7 Отговор
    Докога ще ни натрапвате този тъпак...нито е способен юрист,нито има познания в някаква област-типичен лувър.

    Коментиран от #65, #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 А ти кого предлагаш ?

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Някой":

    Ти къде вишдаш светлина в тунела ? В Брюксел и НАТО ?
  • 66 Отвори ни очите , слепок !

    4 1 Отговор

    До коментар #63 от "Някой":

    Дай надежда и вяра на хората с 260.00 лв пенсия .
  • 67 Днес народа е безимотен и беден !

    7 4 Отговор
    А някога държавата бе негова ! И имаше право да се радва , работи и живее.
  • 68 Кога има мед в кошера ?

    5 2 Отговор
    Когато има пчели в него ! Нашите кошери за Мед са Селата а там вече е пусто ! Пчелите ги няма ! Измряха ! И меда го няма !

    Коментиран от #73

  • 69 Нито един Партиен Лидер днес

    2 3 Отговор
    Не пее с глас НАРОДЕН ! Защо днес Гюрга Педжурова не се чува по радиото ? А ? Лоши песни пее ! " От Балкана слиза момък снажен , командир на отряд , славен партизански " - изчезна тази песен ! Дори и Гукай ми Гукай гугутке и аз тъй съм гукала кога живяхме нявга с тате и мама ! А днес ? Не ти е до Гукане ! Лошо много лошо тепърва ще става !
  • 70 Хаджиментов

    8 6 Отговор
    А това недоразумение, изживяващо се като адвокат, чии продукт е?
    Ако не е на 30-те години свинщина значи е на 45-те години престъпен тоталитаризъм.
    Взел се е много насериозно и се прави на регулировчик на политическите и граждански проеси и движения у нас.
  • 71 Чичо Колт

    3 5 Отговор
    Евро dick off
    Хахаха :)))
  • 72 Нужна е Народна ПАРТИЯ !

    3 2 Отговор
    Която да преобладава в Парламента и предложи на референдум отмяна приватизацията на отнетите държавни имоти и владения и станат обратно общонационални !
  • 73 оня с коня

    7 4 Отговор

    До коментар #68 от "Кога има мед в кошера ?":

    ВЕРНО Е че "Вашите кошери с мед" бяха Селата,защото БКП беше ОБСЕБИЛА Нашата земя след 9.Септември,а Вие ТЪРТЕИ Смучехте НА ШЛАНГ от ТКЗС-тата.Сега обаче Селата са ПЪЛНИ със Частни кооперации със СУПЕРТЕХНИКА и нужда от Ващо присъствие НЯМА!Е затва са Обезлюдени Селата,а вие Соц. Пройдохи само ще СКИМТИТЕ КАК ТАКА Земата се връща на Законните Собственици и Те ще получават Прилична рента,а вие ще ПЪРДИТЕ ОТ ГЛАД?!Не че има Проблем да ви осъдим за 45г ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ от Конфискуваната от вас зема,ама...КАК ДА ВЗЕМЕш на Босия цървулите?:)

    Коментиран от #74, #75, #76, #77

  • 74 Ще ми запееш ли тази пледоария

    6 2 Отговор

    До коментар #73 от "оня с коня":

    Когато час на равносметката настане ?

    Коментиран от #78

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Червей !

    6 2 Отговор

    До коментар #73 от "оня с коня":

    Гледай да не си счупиш рогите !
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 оня с коня

    3 5 Отговор

    До коментар #74 от "Ще ми запееш ли тази пледоария":

    Имаше една ВАША "Равносметка" на 9.Септемри,последвана от друга НАША "Равносметка" на 10.Ноември.Ти сега на Трета ли се надяваш?Ама май не ти е ясно че 9.Септември имаше,щото имаше и Втора Св.Война и Запада даде НА ТЕПСИЯ Източна Европа на русия...Ти на Третата св. война ли разчиташ и че ПАК Запада ще дава нещо на Русия,вместо да я ОКУПИРА Цялата?Ей,...първо си мислех че туй Русофилите се правите на Луди,ама вече СЪМ УБЕДЕН че не се Преструвате!

    Коментиран от #82, #83, #88, #90

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Нагло кореле си скъпи !

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "оня с коня":

    Туй че имаш свое е добре но езикати е много гатен и устата ти та гнильоч вуни. Каточе ли само ла/на си ял ! Гледай си иманета и ако никой нете бута недей да се клатиш.
  • 81 Бай Ху (By Who)

    4 5 Отговор
    Крайна острота цари в отровеното трио. Муахахахааааа
  • 82 На такива като тебе

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "оня с коня":

    Дето се клатят , без да ги бутат и човки отварят - лоши сънища ще сънуват.
  • 83 Който знае кой е " Ония с Коня"

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "оня с коня":

    Нека спомене в коментарите.
  • 84 Добруджански земевладелец

    1 0 Отговор
    Но името ?!

    Коментиран от #85

  • 85 БГ ДБ

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Добруджански земевладелец":

    Значи не е скон, а с крава
  • 86 Мисля че го зная но не съм сигурен

    2 2 Отговор
    От ройона на Балканци, Преспа, Змеево , Кремена и е с къща за Гости и как т.н. А коня му аз го зная ! Но искам повечко факти ако някой знае. Нагло кореле което срама няма. Не за туй че свое има но народа незачита и презира.
  • 87 Мисля че и по телевизията го показаха

    1 1 Отговор
    В кампанията с Къщите за Гости . Но всичко с времето си !
  • 88 Арендатор

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "оня с коня":

    С висок дувар , високи порти и едничко чадо ! Но нека да чуем още факти !
  • 89 Стефо Шопа

    6 4 Отговор
    Като гледам в главата ти цари психоделичен хаос . Скоро ще дойде Доктор Михайлов да те освидетелства .
  • 90 Ти ма/на и пред камерата показа характер

    3 0 Отговор

    До коментар #78 от "оня с коня":

    Помня как "захапа" журналиста с думи злъчни " Вие какво си мислите , това да не е т.н. " . Червей ! Не всичко твое придобито е чита вода ненапита.
  • 91 Сава Муткуров

    8 6 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Недей моля те ,недей да правиш партия , ще получиш 0,9% . И БСП даже няма да те подкрепи. Най-много Пеевски да те субсидира , та барем докараш едно ново марионетно правителстево тип Орешарски.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 месара

    6 5 Отговор
    тоя кога ше признае официално че е на другия бряг ?

    Коментиран от #97

  • 94 миролюб тиквоеб

    11 4 Отговор
    АБСОЛЮТНАТА ИСТИНАТА. ТЪП, ПО-ТЪП, ГЕРБЕРАСТ
  • 95 Врачка

    7 6 Отговор
    На пролет Герб печели изборите, така ги виждам. Също арести на трио ми н Дили.
  • 96 Пепи

    8 5 Отговор
    Кой беше тоя Хаджигенов? Някой помни ли го изобщо? Имаше един платен продажник осквернител на всичко свято и Българско със същото име. Да не би да е същият ?
  • 97 Пепи

    7 6 Отговор

    До коментар #93 от "месара":

    За ХаджиГЕЙов ли става въпрос?
  • 98 Луд с картечница

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Архитект":

    Архитект съм аз, ти си някой мухльо самозван. А иначе Хаджигенов не е прав: тъпотата там е БЕЗКРАЙНА. Само гледайте
  • 99 Юнал лютви

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "Боко тиквата":

    Ако не беше Бойко сега щяхте да сте клошари с 200лв заплати и 80лв пенсий и щяхте да патувайте до морето 8ч. а не 4. а тези клакьори от отровното трио са за четвърти километър и тримата барабар с кликата покрайтех няма да ги огрее това за което мечтаят а след като не постигнаха нищо с тези протести имат и пари да връщат на Четенето така че хич не им е лесно разбирам ги ама секи да си отговаря за работите който прави
  • 100 Боже,боже!

    5 4 Отговор
    Тъпота е в твоята глава ,отровен продажнико!Кой те бръсне за слива,запъртък!
  • 101 Бегай у лево!

    2 1 Отговор
    Трио башибозуци!!!
  • 102 Още

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Жоро":

    Още един път доказваш, че всеки трети от ГЕРБ е толкова глупав колкото първите двама
  • 103 Пепо

    1 0 Отговор
    Тъпотия цари в празната ти от съдържание глава господин ХаджиГЕЙов! Свърши ли финансирането от Дубай? Скрий се защото си жалка креатура!
  • 104 Каренин

    0 0 Отговор
    Вие ще бъдете канонизирани като светци от Българската Православна Църква,адвокат Хаджиянчев!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове