Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 18:50 5 349 51

Рязък спад в одобрението за мерките

  • проучване-
  • одобрение-
  • мерки-
  • зараза

60% считат, че почти няма възможност рискът от зараза да бъде избегнат

Рязък спад в одобрението за мерките - 1
Снимка: Shutterstock

Има рязък спад в одобрението на мерките, които държавата взема срещу коронавируса. Това показва изследване на департамент „Психология“ в Института за изследване на населението и човека към БАН. То е посветено на реакциите на стрес и начините за справяне с него в условията на разпространяваща се инфекция.

Докато през март е имало силно одобрение на мерките - 84% подкрепа, сега едва 35% от участниците в изследването дават положителна оценка, съобщи БНР.

60% считат, че почти няма възможност рискът от зараза да бъде избегнат.

Тревожността се връща в старите нива от началото на март 2020 г., отчитат от БАН. Техният извод е, че неопределената продължителност на здравната криза налага „промяна на комуникацията в щадяща посока спрямо нарастващия брой хора, които са включили максималния си психичен капацитет за справяне със стреса“.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    24 4 Отговор
    Виждате ли маската на снимката ? А сега вижте маската с която се появи недоразумението Мин. на Външните Работи на РБ ! Забелязахме ли знамето ?

    Коментиран от #10, #19

  • 2 Психозата

    52 12 Отговор
    разказа играта на всички ви.Тепърва ще се виждат последствията от една огромна лъжа,която промени живота и отношенията между хората.
    Страхът не прощава и е само в нас самите.
    Психолозите са следващите след докторите.

    Коментиран от #5, #12, #45, #46, #47

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хаха

    46 9 Отговор
    Маса народ се разболяха през маските, а лекарите през цял добре прилепващ екип и очила , нормално е да загубят вяра в мерките...
  • 5 сила

    37 5 Отговор

    До коментар #2 от "Психозата":

    има много мазохисти които си се кефят на положението,това е тъпото,а иначе в един момент всичко ще излезе наяве и истината ще лъсне

    Коментиран от #8, #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БАЙ Х@Й

    34 4 Отговор
    Външният министър Екатерина Захариева скандализира маса народ, след като се появи на брифинг с изображение на обърнат български флаг на маската й. Обърнатият обратно трикольор се тълкува като знак за война. Гафът със знамето се случи по време на пресконференцията на страната ни за присъединяването на Северна Македония към ЕС.

    Коментиран от #21, #37

  • 8 Мазохизма е заложен

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "сила":

    В нас и поради невежество и изгода на някои определени кръгове от години е видимо,че човек е роб на парите,следва авторитети и няма собствено мнение и отговорност за живота и действията си.
    Парите са невидимите окови,модерното робство и най-голямата илюзия,че дават свобода на тези,които ги имат..
  • 9 123

    31 6 Отговор
    Когато мине страха идва гнева насочен срещу този който е плашил.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Цигаристан

    8 41 Отговор
    EПА МАНГЪРКАТА ВЕЧЕ 8 МЕСЕЦА КАЗВА ДА НЕ СПАЗВАТ НИЩО - КОРОНА + МАНГЪРКА = НАЙ-МАСОВАТА ПАНДЕМИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ, ИМАМЕ 2000 ЛЕКАРА ЗАРАЗЕНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ПРОФЕСОРА"

    Коментиран от #15, #42

  • 12 На всички слагали минуси

    31 4 Отговор

    До коментар #2 от "Психозата":

    на коментара им искам да обърна внимание,че третата вълна за която пише СЗО ще е апокалипсис на психическо разстройство довела тази измислена пандемия.
    Нищо още не сте усетили и разбрали от тази лъжа Ковид 19 какви последствия идват.
  • 13 Просто

    7 13 Отговор
    Управляващите лъжат за размера на проблема. Всичко е тотално трагично. Тестове не се правя и то умишлено. Заразените са в пъти повече. Болните са оставени, ако го преживеят, преживеят. Ако се усложнят и случайно имат късмета изобщо да стигнат до медицинска помощ може и да бъдат тествани и да влезнат в бройките на статистиката с ковид. Инак са просто починали.
    Общата смъртност от всичко за 44 седмица е 30% повече отколко е била през последните 5 години за тази седмица това са 600 човека повече. За 45 седмица е 40% по-голяма т.е са починали с 1000 човека в повече спрямо предходните 5 години. А някои обясняват как лъжели и надували болните. Лъжат, но не като надуват, а като изкуствено намаляват чрез целенасочено не тестване.
    Честит законен геноцид на всички мерки не са необходими нали.
  • 14 Стадният ефект на единомислие

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "сила":

    При изучаване отблизо убежденията на тълпите както в епохи, белязани от вярата, така и при големите политически бунтове, например тези от миналия век, откриваме, че такива убеждения неизменно придобиват специална форма, която не мога да определя по-точно, ако не я нарека религиозно чувство.

    Това чувство се характеризира по твърде прост начин: обожание към смятано за висше общество, боязън от приписваното му могъщество, сляпо подчинение на заповедите му, невъзможност да се обсъждат неговите догми. Желание за разпространението им, склонност да се смятат за врагове всички, които отказват да ги възприемат. Независимо дали е насочено към някой невидим бог, към някой каменен идол, към герой или политическа идея, подобно чувство си остава винаги религиозно като същност. Тук участват и свръхестественото и чудотворното. Тълпите обвиват с еднаква загадъчна сила както политическата формула, така и вожда победител, който мигновено ги фанатазира.
  • 15 сила

    34 3 Отговор

    До коментар #11 от "Цигаристан":

    нали лекарите през цялото време бяха със скафандри бе умнико.как точно мангъров ги разболя.....

    Коментиран от #23

  • 16 Оставка

    15 5 Отговор
    Борисов. Колко още трябва да умрат за да се махнеш.
  • 17 Жертви на Ковид 19

    5 5 Отговор
    Убежденията на тълпите приемат присъщите на религиозното чувство черти, като: сляпо подчинение, бясна нетърпимост, нужда от бурна пропаганда; следователно можем да твърдим, че всичките им вярвания са религиозни по форма. Героят, когото тълпата приветства, е наистина бог за нея. Такъв е бил Наполеон в продължение на петнайсет години и никога божество не се е радвало на по-предани последователи, нито е изпращало с по-голяма лекота хора на смърт. Боговете на езичеството и на християнството никога не са упражнявали по-пълна власт над душите.

    Теоретиците на религиозни и политически убеждения са постигнали целта си само защото са съумявали да налагат на тълпите тези чувства на религиозен фанатизъм, каращи човека да намира щастието си в обожанието и тласкащи го към саможертва в името на собствения идол.
  • 18 Има бог!

    1 27 Отговор
    Една отлична новина: този, който накаже Мангъра, ще бъде оправдан по обективни причини - стрес от Ковид 19
  • 19 Да проверим

    7 23 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й":

    гласувай за "мерките" : + одобрявам , - не одобрявам
  • 20 нашия

    12 0 Отговор
    чак пък и ДЕПАРТАМЕНТ-какво стана с ОТДЕЛИТЕ-някак си по на българси е отдел-така си мисля
  • 21 Сигурен ли си,че е

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "БАЙ Х@Й":

    случайно???

    Коментиран от #31

  • 22 Би би тко

    15 3 Отговор
    С лудия с джипа продължава да препуска из страната и да вади болни хора от болницата да ги кара да му работят !
  • 23 Цигаристан

    8 10 Отговор

    До коментар #15 от "сила":

    РАЗБОЛЯ ГИ ПРОСТОТИЯТА ВИ БАЛКАНСКА

    Коментиран от #26

  • 24 мислещ

    11 3 Отговор
    Нормално. Може повечето хора да не могат да мислят (Както си е проличало март), обаче като сами се сблъскат с безумието, и те почват да си променят мнението. Като останалите без пари и работа, като седелите под домашен арест (Като онова дете дето 3 пъти за месец...как мислите, дали семейството му подкрепя мерките?), като неполучилите болнична помощ...останаха ли незасегнати? А какво имаме насреща? Вируса си го има в изобилие...и тук, и в страните с много по-строги мерки в момента.

    Коментиран от #30

  • 25 ХИГИЕНА!

    14 2 Отговор
    Коя болница интензивно чакалня поликлиника имат адекватна ВЕНТИЛАЦИЯ!!!Дезинфекцията е на ниво парцал а първите държави имат роботи и се мие от тавана до пода!Мият се улици тротоари градски транспорт а у нас по избори!!!ХИГИЕНА!?Кой политик министър депутат употребява тази трудна дума?
  • 26 сила

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "Цигаристан":

    ти на хавайте ли живееш
  • 27 Матей

    4 3 Отговор
    Да бе,да,хората сами ще се справят със стреса,да не са факири,да медитират като йоги!?И процента на одобрение се е обърнал ,бил е 80,сега 20,по бнр,емисията Некоректно.Ккаво чака бойко,да закрива ковид-агитацията,не хваща вече дикиш,скоро всички ще я подкарат през просото,както казваха,по-добре лъв в ареста,отколкото овца на плаца.
  • 28 ВажноЕдруго

    6 3 Отговор
    Важно е ремонтите на ремонтите на пътищата и дупките да продължи, много разбира обществото какво е важно по време на вирусна епидемия. И да ... важно е да си плащате данъци, защото дължим на ЕС разни вноски и кредитеи на САЩ за разни самолети, дето са особено важни по време на корона-криза.
    Никой не попита защо държавата вместо да "помага", не спре просто да изски всякакви данъци и такси .... това е помощ, другото е "ела ми се моли и аз ако реша, че си ми удобен".
  • 29 Контрола е най-голямата печалба

    9 2 Отговор
    Съществуващите информационни технологии имат доста широк спектър на въздействие върху нашето съзнание и подсъзнание и се използват активно от паразитната сатанинска система за програмиране на поведението на хората в рамките на наложените им деградационни ценности. Вече е писано много за въздействието върху нашето съзнание на деградиращото изкуство, литература и кино. Същевременно обаче съществуват технологии за въздействие върху нашето подсъзнание, които могат да бъдат скрити под слоеве външно благоприличие.
    За какво става въпрос? И в живописта, и в киното, и в анимацията, и дори в обикновеното съобщаване на новини, освен външния слой на определена информация, може да има и други информационни слоеве, скрити от нашето съзнание, но неусетно засягащи подсъзнанието. И това не е само добре познатият „25-ти кадър“.
  • 30 мислещ

    7 6 Отговор

    До коментар #24 от "мислещ":

    А, да не пропуснем и тези, които не са могли да си купят лекарства или хляб; или са могли, но с цената на блъскане сред тълпата и (повишен риск от) заразяване.

    И пак със сигурност пропускам много неща. То при такъв тотален геноцид, може цял ден да се сещаш за примери.
  • 31 БАЙ Х@Й

    11 0 Отговор

    До коментар #21 от "Сигурен ли си,че е":

    Ами след като за нея "НАТО не е военна организация" , Академик Балан е Балабан, а тя не знаела с какво се занимава мъжът и - може би не знае и флага на страната на която по случайност е министър!
  • 32 Самозаблудата

    5 3 Отговор
    Тези, които се хвалят, че „не гледат зомби-кутията“, може да не бъдат излишно надути с чувство за собствена важност, тъй като са направили недостъпен само един от подсъзнателните програмни канали. Всичко това може да се случи чрез филми, картини и дори обикновени рекламни плакати. Освен това понякога ми става смешно от някои изявления на такива хора (относно факта, че те не са гледали телевизия в продължение на много години), които по някаква причина решиха, че седейки в продължение на много часове на екрана на компютъра вместо телевизора или непрекъснато „залепвайки“ върху така обичаните сега „джаджи“, те стават по-„събудени“ и „съзнателни“ от самия факт, че не гледат телевизия.

    Коментиран от #33

  • 33 Всеки е в матрицата

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "Самозаблудата":

    Не си струва да се заблуждавате в това отношение и да се надувате с важност. Паразитната система за програмиране на подсъзнанието на хората има доста широк спектър от различни технологии, което осигурява възможност за въздействие върху различни слоеве от населението. И истинските „събудените“ и „осъзнатите“ не използват компютри и джаджи и не висят в социалните мрежи и на различни сайтове. Те просто нямат нужда от това. Следователно, ако някой започне да ви „залива“ в мрежата за неговите „будност“ и „осъзнаване“, трябва да знаете, че пред вас е или измамник, представящ се за „гуру“, или искрено заблудил се по отношение на своите способности човек, не успял да надскочи зависимостта от чувството за собствена значимост. Всеки, който наистина е събудил суперсили, вече не се нуждае от всякакви технически „патерици“ и „играчки“ и няма желание за виртуална реалност.
  • 34 Технологиите наркотик и още нещо

    6 0 Отговор
    Какво да направите, за да затворите подсъзнанието си от това скрито „слоесто“ програмиране? Като начало трябва да осъзнаете самия факт, че въпреки всичките ви трикове (като отказ за гледане на телевизия), това програмиране продължава с помощта на други информационни канали. И ще бъде още по-жестоко, ако не спрем разпространението на технологиите за "пълен електронен контрол". След това трябва да анализирате наличието на такива информационни канали, чрез които такова въздействие се извършва върху нас. Всяко ваше "умно" оборудване е не само перфектното шпионско устройство, но и инструмент за контрол на ума. В същото време то също може неусетно да повлияе на подсъзнанието.
    Няма да можем да изключим контакт с всички подобни информационни канали, дори ако избягаме в гората. Например за същата 5G технология се предвижда създаването на групировка от 20 хиляди сателита от слугите на паразитите, които ще „доставят“ на хората от космоса на онези места и райони, където няма да е възможно да се монтират кули.
  • 35 Промяната,дело на всеки един от нас

    6 0 Отговор
    И така, необходимо е да осъзнаем, че не само нашето съзнание, но и подсъзнанието се нуждае от защита от цялото това влияние. За да се изгради такава система за защита, е необходимо да се програмира подсъзнанието, за да се отхвърли всяка фалшива информация.
  • 36 САМО КАЗВАМ

    4 13 Отговор
    БЯХТЕ ПРЕДУПРЕДЕНИ ОТ ПРИМИЕРА ПРЕЗ МАРТ,ЩЕ ИМА КОВЧЕЗИ......АКО НЕ СЕ СПАЗВАТ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ.НО КОЙ ДА ГО ЧУЕ......ФИГУРАНТА ВИ ИЗКАРА КАТО ОВЦЕ НА ПЛОЩАДА,ОБВИНИ ПРЕМИЕРА,ЧЕ ПЛАШИ НАРОДА С ТРУПОВЕ,СЕГА СЕ ПОКРИ......ГОРИХТЕ МАСКИ....КРЕЩЯХТЕ ЧЕ НЯМА КОРОНА НЯМА ВИРУС НА ПЛОЩАДА......ИСКАЛИ ДА ВИ ЗАПУШАТ УСТИТЕ....ОГРАНИЧАВАЛИ ВИ СВОБОДИТЕ.....КОГАТО ВИ ОСТАВИ ДА ВИ ВИДИ ,КОЛКО ВИ Е АКЪЛА,КОГАТО ПЛАМНА ЕПИДЕМИЯТА....РИВНАХТЕ, АМА КАЗВАТЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО ......СЪРДЕТЕ СЕ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ....СЪРБАЙТЕ СИ ПОПАРАТА.....

    Коментиран от #38, #39, #40

  • 37 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "БАЙ Х@Й":

    въобще НЕ е случайно/НАДЯВАМ СЕ/!!!!!!!!!Показва СЕРИОЗНОСТ!!!?Освен ако маските не са откраднати от пратката за Италия!!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 БАЙ Х@Й

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "САМО КАЗВАМ":

    САМО СИ ПОМИСЛИ ! Хората са на площада от над 100 дни . Колко е карантината ? Не това е причината !

    Коментиран от #44

  • 40 БАЙ Х@Й

    4 2 Отговор

    До коментар #36 от "САМО КАЗВАМ":

    САМО СИ ПОМИСЛИ ! Като се спазват мерките вирусът спря ли да се разпространява? НЕ МОГАТ ДА ГО ОВЛАДЕЯТ ПРИЯТЕЛЮ ! Просто забавят разпространението му !

    Коментиран от #41

  • 41 Лост

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "БАЙ Х@Й":

    Ама и да мисли ли трябва? Остави го да си вика.
  • 42 Само доцент е Мангъра

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Цигаристан":

    И тази титла му е много даже.
  • 43 Тебе ще те оправят

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Само в Карлуково, никъде другаде!!!
  • 44 За кво му казваш да мисли

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "БАЙ Х@Й":

    Той не може, промит е, друг мисли вместо него
  • 45 Сн. Василева

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Психозата":

    Лъжа ли,като се изпотръшкате всички друга песен ще запеете. В цял свят ли лъжат. Само безмозъчно същество може да твърди това. Крано време е да се обяви пълна карантина както направиха много държави в света.Незнам защо трябва да се съобразяваме с с една група тюфлеци напълно изкукали които тормозят хората цяло лято и продължават. Ще пази е ресторантьори и развлекателния бизнес да не пострадат а хората ще мрат. Аз не съм виждала досега беден безпаричен барман или собственик на заведение. Само пълната карантина ще спре този ужас / за справка Нова Зенландия. Само че там управлява жена президент на която й пука за народа и има повече мозък в главата от нашия псевдо президент който насъсква и разделя хората за да командири само той. Да,има спад в доверието на мерките,защото са недостатъчни. Затова е необходима пълна карантина а не да слушаме глупостите на един изкуфял Мангъров за "стаден имунитет". Ето ви го стадото което скоро ще изчезне ако не се вземат драстични мерки. А който не е съгласен и не му пука за никой, да заминава в друга държава ,е там задължително ще умре. Та толкова за Лъжата!?

    Коментиран от #50

  • 46 Сн. Василева

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Психозата":

    Лъжа ли,като се изпотръшкате всички друга песен ще запеете. В цял свят ли лъжат. Само безмозъчно същество може да твърди това. Крано време е да се обяви пълна карантина както направиха много държави в света.Незнам защо трябва да се съобразяваме с с една група тюфлеци напълно изкукали които тормозят хората цяло лято и продължават. Ще пази е ресторантьори и развлекателния бизнес да не пострадат а хората ще мрат. Аз не съм виждала досега беден безпаричен барман или собственик на заведение. Само пълната карантина ще спре този ужас / за справка Нова Зенландия. Само че там управлява жена президент на която й пука за народа и има повече мозък в главата от нашия псевдо президент който насъсква и разделя хората за да командири само той. Да,има спад в доверието на мерките,защото са недостатъчни. Затова е необходима пълна карантина а не да слушаме глупостите на един изкуфял Мангъров за "стаден имунитет". Ето ви го стадото което скоро ще изчезне ако не се вземат драстични мерки. А който не е съгласен и не му пука за никой, да заминава в друга държава ,е там задължително ще умре. Та толкова за Лъжата!?
  • 47 Сн. Василева

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Психозата":

    Лъжа ли,като се изпотръшкате всички друга песен ще запеете. В цял свят ли лъжат. Само безмозъчно същество може да твърди това. Крано време е да се обяви пълна карантина както направиха много държави в света.Незнам защо трябва да се съобразяваме с с една група тюфлеци напълно изкукали които тормозят хората цяло лято и продължават. Ще пази е ресторантьори и развлекателния бизнес да не пострадат а хората ще мрат. Аз не съм виждала досега беден безпаричен барман или собственик на заведение. Само пълната карантина ще спре този ужас / за справка Нова Зенландия. Само че там управлява жена президент на която й пука за народа и има повече мозък в главата от нашия псевдо президент който насъсква и разделя хората за да командири само той. Да,има спад в доверието на мерките,защото са недостатъчни. Затова е необходима пълна карантина а не да слушаме глупостите на един изкуфял Мангъров за "стаден имунитет". Ето ви го стадото което скоро ще изчезне ако не се вземат драстични мерки. А който не е съгласен и не му пука за никой, да заминава в друга държава ,е там задължително ще умре. Та толкова за Лъжата!?
  • 48 111111122222

    3 0 Отговор
    Който вярва в Дядо Коледа , да вярва и в маските
  • 49 Много жалко

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Има рязък спад в одобрението на мерките, които държавата взема срещу коронавируса.
    Това показва само едно,че неодобряващите са много примитивни хора.Жалкото е ,че процента и е по-голям от здраво мислещите хора.
  • 50 Да лъжа е

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Сн. Василева":

    Вируси винаги е имало, и ще има. Да умреш от страх е по-голямата вероятност. Умряха хора от инфаркти, които лекарите не ги поглеждат. Джипитата лекуват по тел. с очи "рентген" И на това му казвате , че не е лъжа??? Вие не мислите и не четете какви закони приемат в Германия. Ами вземете да прочетете и помислете.
  • 51 волен сидеров

    0 0 Отговор
    МАРИЙЧЕ СМЕНИ СИ ПРОФЕСИЯТА И ЩЕ ИМАШ ПОВЕЧЕ ПАРИ-ТОВА БЛИЖЕНЕ НА З.ДНИЦИ НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ-С ТОВА ПИСАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ ЗА ТОЗИ МАКАРОНАВИРУС НЯМА ДА ТЕ ВОДИ КЪМ ОСЪЗНАВАНЕ НА ДУХА ТИ-ЩЕ СИ ОСТАНЕШ В 3- ТО ИЗМЕРЕНИЕ С РЕПТИЛИТЕ ЗАЕДНО-ВЕЧЕ СИ БИТА КАРТА МАМЕ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове