23 Ноември, 2020 21:32 7 718 30

Партия МИР с ново ръководство

  • мир-
  • партия-
  • симеон славчев

Формацията иска да влезе в парламента

Партия МИР с ново ръководство - 1
Снимка: БГНЕС

Партия МИР си постави за цел да стане парламентарно представена още на следващите парламентарни избори. Това стана по време на Конгреса на партията, който поради епидемичната обстановка в страната се проведе при строго спазване на всички изисквания и противоепидемични мерки.

"Преди две години, когато учредихме партия МИР, я наричаха най-младата българска партия, а днес смело можем да кажем, че МИР е различната партия. За нас политиката и властта не са самоцел, а механизъм за решаването на проблемите на България и българското общество. За това по всяка една от предлаганите от нас теми, политики и решения ще инициираме широко обществено обсъждане с участието на политически партии, граждански и неправителствени организации и всички заинтересовани страни", каза лидерът на партия МИР Симеон Славчев.
Пред делегатите на Конгреса Славчев подчерта, че идеологията на ПП МИР е идеологията на свободата и справедливостта, интелектуално обезпечаваща изграждането на такова общество, в което тези две висши ценности са реално гарантирани за всеки български гражданин.
"ПП МИР е електорална партия, т.е. без тежки партийни структури. Партията ще продължи да се развива и действа като електорална партия, а организационната структура на партията ще се изгради на принципите на "Мулти левъла". Нашето разбиране за патриотизъм е всеки да работи възможно добре на своето място и всеки да може да получи най-високи доходи на това работно място, независимо къде работи", каза пред делегатите на Конгреса лидерът на партията Симеон Славчев.
Той подчерта, че всяко едно от предлаганите от ПП МИР решения и политики е доста добре обмислено, анализирано и мотивирано от едни от най-добрите експерти и специалисти в България по съответните направления. "Не сме сами, зад нас е интелектуалния и експертния потенциал на българската нация и съм убеден, че заедно и в името на нашите деца и България ще успеем", беше категоричен председателят на ПП МИР Симеон Славчев.
Веднага след Конгреса се проведе и първото заседание на новоизбрания Националния съвет, който избра и новото ръководство на партията, както следва:
Симеон Славчев – председател
Георги Кардашев – зам.-председател (публични политики)
Владислав Милев – зам.-председател (връзка и взаимодействие с българите в чужбина)
Албина Анева – зам.-председател местно самоуправление
Ивайло Манджуков – секретар по международна дейност
Георги Славчев – говорител
Павел Димитров – браншови организации, региони и медийна политика
Ирена Парунева – здравеопазване
Пламен Стоянов – Национална сигурност и управление при кризи
Олга Миленкова – публични и партийни финанси, връзка със синдикални организации и социална политика
Николай Николов – вероизповедания, съдебна система и реформа

Партия МИР: Ако управляващите не оттеглят веднага законопроекта за застрояване на Черноморието правителството пада
Партия МИР настоява незабавно да бъде оттеглен законопроектът за така наречените "приоритетни зони за въздействие".
Красимир Жейнов – връзки с граждански и неправителствени организации
Емил Димитров – образование, връзка с научни и културни общности
Румен Минев структури и организационна дейност
Димитър Илиев – избори

В Националния съвет на партия МИР влязоха още известният инвазивен кардиолог д-р Владислав Пакеров; бизнесменът Ивайло Манджуков; председателят на Съюза на Счетоводителите в България Павел Димитров; адвокат Албина Анева; експертът по Национална сигурност и управление при кризи Пламен Стоянов; Олга Миленкова – одитор, финансист; Арсен Назарян – спортист, брат на олимпийския шампион Армен Назарян; Емил Димитров – син на певеца Емил Димитров; адвокат Николай Николов; Веселин Грозданов – доктор по Икономика на транспорта, асистент във ВТУ „Тодор Каблешков“; инж. Марио Христов – председател на съюза на изобретателите в България; Агоп Авшарян – бизнесмен; Димитър Методиев – бивш изпълнителен директор на „Напоителни системи“; Стоян Василев – общински съветник в община Приморско; Милена Вацова – мениджър, експерт по туризъм; Светлин Колев – учител по английски език; Александър Лазаров - магистър агроном, експерт в сферата на растителната защита; д-р Александър Колев – директор на спешен медицински център; полковник Христо Ямболиев – бивш командир на 9 бронетанкова бригада в Горна баня, експерт по Национална сигурност и отбрана; д-р Антоанета Баракова - акушер-гинеколог в Благоевград; адвокат Емануил Добрев; Тихомир Димитров – икономист, бизнесмен; Иван Вацев – IT специалист; Марияна Георгиева – учител във Варна; Красимир Георгиев – експерт по Национална сигурност и отбрана; Радостина Иванова – банков мениджър; Емилия Славова – експерт по застраховане; д-р инж. Дончо Пачиков; Росен Андонов – IT специалист; Стамен Македонски – юрист; Aнeлия Пaрaпунoвa – педагог, експерт по Културен туризъм, Културна антропология и етнология; Александър Пеновски – експерт по публична администрация; Кирил Петрунов - мениджър и ръководител на екипи и проекти; Николай Милушев - телекомуникационен инженер; Румен Минев – експерт по сигурност и отбрана; д-р Ирена Парунева – магистър по медицина, ръководител в едни от най-големите международни фармацевтични компании; Красимир Жейнов – мениджър, експерт по публична администрация; Иван Киров – PR експерт; Павел Радев – мениджър, външна търговия; Георги Славчев – продуцент; Владислав Милев – икономист и мениджър; Георги Кардашев – адвокат; Бойко Първанов – експерт по вътрешен ред и сигурност; Йордан Янев – земеделец; Калоян Михайлов – експерт по транспорт; Димитър Илиев – екология и иновации.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    21 5 Отговор
    Това поредният ДСарски проект ли е???!!!

    Коментиран от #9, #24

  • 2 Поредната

    13 4 Отговор
    Вече станаха над 300 партии, но никаква промяна няма в БГ!

    И това ще продължава, докато не заговорим честно
    за Светая Светих!
    За ПУНТА МАРА ИЗБОРИТЕ!

    От държавите в ЕС,
    единствено в България изборите са недемократични!
    Без активна регистрация, с милион мъртви души!
    С праг на преференциите и "избираеми места"!
    Без гласуване по пощата!

    Невъзможна е правова и просперираща България,
    без демократични избори, както в ЕС!

    Коментиран от #22

  • 3 Гербав трол

    17 4 Отговор
    Направете партия антилокдаун , може да спечелите изборите!
  • 4 ТаУмВзе

    13 5 Отговор
    Кои са тия смехурковци пак бе. Е ще се избият за хранилката. Предлагам да има гладиаторски борби и който оцелее да му дадем празно чекмедже.

    Коментиран от #23

  • 5 един от многото

    19 3 Отговор
    Аман от партии!!!
  • 6 2loop

    11 4 Отговор
    Кво и тря на тая скъсана държава? Аааа да, още партийки...
  • 7 ужас

    11 5 Отговор
    Отдавна чакам да се появи партия, която да се изгражда на принципите на "Мулти левъла". Вече съм щастлив, утре се записвам.

    Коментиран от #10

  • 8 завод МИР

    11 3 Отговор
    Дреме ми
  • 9 нашия

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "питам":

    не СДС-арски ако има изобщо някъква разлика
  • 10 нашия

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "ужас":

    недей така сега 'мулти левъла ' е много важен
  • 11 БУМ

    9 3 Отговор
    Язък, съкратили сте последната страница от текста. Тогава щяхме да знаем целият личен състав на партията... Но щом се казва МИР, аз съм ЗА, дето се казва: World Peace форевър!
  • 12 ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ

    5 3 Отговор
    0.01%

    Коментиран от #26

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 червен тъпанар

    8 5 Отговор
    А стига бе. Щом и синът на Емил Димитров стана политик, лоша работа. Трябва да се замисля. Само аз не съм направил партия. Некой може и да се излъже и да гласува и за мен. Лесна работа. Мога всичко. Знам всичко. Ще ви оправя от раз. Всички са маскари, само аз съм чист. У-У- у. Всички да си подадат оставките. Мутри вън, наши хора вътре.

    Коментиран от #15, #29

  • 15 1234

    13 3 Отговор

    До коментар #14 от "червен тъпанар":

    Трябва да включат и дъщерята на Стоянка Мутафова.
  • 16 Електорат

    8 0 Отговор
    ЛЕЛЕ още едни мераклии
  • 17 оня с коня

    9 3 Отговор
    Ако партия МИР успее да вкара 240 от възможните 240 депутати в Парламента,то всички тия изброени в Статията Специалисти /всеки в своята си област/ ще ЗАРЕЖАТ Професията си и ще станат Депутати.Което пък ЩЕ ЛИШИ Бълг. Икономика от толкова ценни Кадри...Затова и в името на България НИКОЙ не трябва да гласува за Тях,за да могат както досега САМООТВЕРЖЕНО да се трудят за Всеобщото Народно благо и Просперитет на Страната.Мдааа!

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Сanible corpse

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Евала
  • 19 11111

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Къде ги преброи 240 човека. Нямат и 100.
  • 20 Хасан-избирателя

    1 1 Отговор
    Тюфек чок юрдек йок.
  • 21 Като чуя само

    7 2 Отговор
    само МАНДЖУКОВ тука става въпрос за подмяна на едни олигарси с други.Какъв мир,какви 5 лева,че и големи амбиции да влизат в парламента.Ще влезнете друг път.

    Коментиран от #27

  • 22 ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Поредната":

    Вече станаха над 300 партии, но от 11 години все един и същи човек ръководи авторитарно България. Под ръкоплясканията на повечето партии.
  • 23 Писна ни от вас безродници и дребни тари

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Яаа, що ще там синът на оръжейния търговец Петър Манджуков? От цялата тази галиматия се открояват няколко неща: въртене на пари, интереси по морето и мераци за еврофондовете по здравеопазване, охрана и доставки на охранителна и военна техника, козметични трикове за пред стадото. Никъде няма нещо за развитие на производство, за концесиите на сегашните паразити ( злато, подземни богатства, вода ), т.е. този нов политически мушмурок няма да запушва пробойните на кораба, а директно се насочва към трюма с хранителните запаси.

    Коментиран от #25

  • 24 чети да знаеш

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "питам":

    Тази партия, по произхода на управителните тела ,изглежда, като дълбоките резерви на Бойко Борисов?
    Явно министерските кресла , вече са облечени със злато и диаманти.
  • 25 чети да знаеш

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Писна ни от вас безродници и дребни тари":

    Защото, Бойко Борисов даде на тази банка от нашите държавни пари 250 милиона безвъзмездно ,сега ме разбра, защо "Манджуковчето "е сред диамантените министри , чисто и просто не гласувайте за тези политически чучела.
  • 26 Иво

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ":

    Много им даваш бе, откъде толкова много?
  • 27 чети да знаеш

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Като чуя само":

    Кой ще пази Пеевски в Парламента.
    ББР е тяхната дойна крава, тя ги кредитира и скоро ще има КТБ-
    ЕФЕКТА ,ЧРЕЗ СТОЯН МАВРОДИЕВ.
  • 28 Гражданин

    1 0 Отговор
    Уважаеми млади хора,
    От прочетеното за Вас и Вашите амбиции,успяхте да ме впечатлите.
    Но имам въпрос:
    Проверявате ли хората,които приемате за членове?
    Напр.Димитър Методиев е един от най-слабите изп.директори на "Напоителни системи"ЕАД с извършени злоупотреби,за които се водят съдебни дела.Желая Ви успехи.
  • 29 Имен Презименов

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "червен тъпанар":

    това не е ли внукът на Георги Кардашев -Георги Кардашев?
  • 30 Нели

    0 0 Отговор
    Мария Атанасова: Това ваша фраза ли е или цитирате? ... на принципа на "Мулти левъла"? Ако само цитирате както сте го чули, това не ще да е българска партия. Тъкмо се бях засилила да я подкрепя на изборите тази партия, ама няма. Не че не разбирам "Multi level" - просто принцип - Българските политияески партии говорят на български език за българското население.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове