Last news in Fakti

28 Ноември, 2020 13:49 16 694 115

Слави Трифонов: България, напук трябва да има медицински хеликоптер

  • слави трифонов-
  • медицински хеликоптер

Напълно вероятно е да умрат още хора, които могат да бъдат спасени чрез спешна авиомедицинска помощ, ако на държавата ѝ пука. Но на нея явно не ѝ пука

Слави Трифонов: България, напук трябва да има медицински хеликоптер - 1
Снимка: Фейсбук

Току-що научих, че днес Министерството на здравеопазването е влязло в унизителната роля да мие срама на депутатите, които преди два дни отхвърлиха идеята да бъдат отделени 25 милиона лева от Бюджет 2021 за закупуването на два медицински хеликоптера. Хеликоптери, с които могат да бъдат спасявани човешки животи.

Та, ако влезете на страницата на Министерството на здравеопазването, ще попаднете на следната новина: “Информация относно процедура по закупуване на медицински хеликоптери” (вижте скрийншота). Като цъкнете върху новината, ще прочетете невероятното съобщение, че процедурата по закупуване на медицински хеликоптер по европрограма не е преустановена.

Първо, не знам защо в заглавието е използвано множествено число и пише за закупуването на медицински хеликоптери, а вътре в информацията се говори за закупуването на медицински хеликоптер, минимум 1 брой. Значи, може да е един хеликоптер.

Второ, тая програма я знам. Миналата година правителството обеща, че по тая програма медицински хеликоптер ще има през… 2020 г. . И има ли България медицински хеликоптер през 2020 година? Няма.

Единственото, което е направено през 2020 г. е да стартира процедура по закупуване на медицински хеликоптер. И тази процедура стартира едва през септември.

Какво още научаваме от информацията от Министерството на здравеопазването? Научаваме, че срокът за изпълнението на проекта по закупуването на медицински хеликоптер е 36 месеца. Тоест - три години. Тоест, напълно вероятно е България да няма нито един медицински хеликоптер и през 2021 г., и през 2022 г.

Напълно вероятно е да умрат още хора, които могат да бъдат спасени чрез спешна авиомедицинска помощ, ако на държавата ѝ пука. Но на нея явно не ѝ пука.

И на изпълнителната власт не ѝ пука, и на законодателната власт не ѝ пука. И на всичко отгоре по един нескопосан начин двете власти се опитват да си пазят гърба.

Излизат днес от Министерството на здравеопазването и ни казват, видете ли - не ги закачайте депутатите, работи се по въпроса за медицински хеликоптер.

А отделен въпрос е, че един медицински хеликоптер е крайно недостатъчен. За да има адекватна авиомедицинска помощ, която да покрива цялата страна, като за начало са нужни минимум 3 медицински хеликоптера.

Е, онзи ден депутатите решиха, че няма да дадат от нашите пари за нашия живот.
Уважаеми сънародници, като един достоен член на Европейския съюз България трябва час по-скоро да има система за авиомедицинска помощ. И ще има.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 114 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 муцунка

    114 23 Отговор
    Може да закупят и половин хеликоптер, Суафчо! Колкото купиха 8 изтребителя и с хеликоптера/-ите ще е същата работа. Приказки,приказки в България.

    Коментиран от #33, #39, #71

  • 3 сигурно

    138 17 Отговор
    Шайката регулярно убива народа ,а шкафовете продължават да се пълнят с милиони !!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тиква

    68 86 Отговор
    Славчо, нали няма вирус и нищо според вас също? Каните Мангъров всяка седмица да блещи глупости. Някой ваш близък ли почина, че толкова сте разтревожен от днес? Аз лично загубих близък и не го пожелавам на никого.

    Коментиран от #55, #79

  • 7 Първо краденето

    87 13 Отговор
    А и това хеликоптер е сложна материя за толупи.
  • 8 познат

    46 69 Отговор
    Дълъг, що сер мъчиш? Чалгата ти вървеше добре ...
  • 9 Не разбрах

    46 10 Отговор
    За коя държава става тука дума?
  • 10 Защо напук

    72 12 Отговор
    В белите страни има много хеликоптери.
    При нас 000000000000000.
    ????????????.
  • 11 Шайба

    77 16 Отговор
    За какво е изобщо тоя хеликоптер,когато здравната система не работи,да обикалят с пациентите по-бързо от болница в болница,докато някъде се навият да ги приемат ли?!

    Коментиран от #16

  • 12 Тоя

    49 62 Отговор
    страхливец и самовлюбен нарцис , току се обади като черна станция в медиите ! "Мъж" ?!
  • 13 Толупи и Тикви

    72 40 Отговор
    Много ви е страх от Славчо.
    От така ?????
  • 14 Тоз пък все нещо му е криво..........

    49 69 Отговор
    Славуне , напъваш се ама избори няма да спечелиш .
  • 15 Факт!

    60 17 Отговор
    Например ВМС бяха поръчали 6 хеликоптера Пантер от Юрокоптер и когато БМБ дойде на власт ги отказа и намали до само 3.Ето това е рязрухата след Бойко.
  • 16 Шайка

    59 12 Отговор

    До коментар #11 от "Шайба":

    Ааа загрях,хеликоперът ще е за ВИП персони,депутати и мастити бизнесмени,платежоспособни господа,които не биха чакали с часове линейка,а камо ли да се друсат сетне по дупките по пътя за болницата.
  • 17 Порно

    73 11 Отговор
    То и без да има медицински хеликоптер , се намери за да превози тъпата кърджалийска п..... от шуменска болница до София. Щото си навехнала рамото.

    Коментиран от #20

  • 18 Наркоман

    42 42 Отговор
    Тоя наркоман защо го цитират тук постоянно да 2 хиликоптера вместо да налива на врачанските празноглавци гъмзата от тромпетист във военния хор се шири в палат в Симеоново другите простаци също да е купил той 3 хиликоптера

    Коментиран от #41

  • 19 наблюдател

    51 14 Отговор
    Слави да каже с тоя хеликоптер ще помогнат ли на баба Иванка от село Коларово или само за богоизбрани като него

    Коментиран от #25

  • 20 Шайба

    30 11 Отговор

    До коментар #17 от "Порно":

    Така е,но с медицински хеликоптер вече ще могат да го правят легално та никой да не им рече и гък,пък народа кучета го яли.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 оставка

    70 11 Отговор
    20 милиона гласуваха за бонуси в съдебната система само, да оставим милионите за бонуси в другите държавни администрации , а 25 милиона за медицински хеликоптери не им се откъсват от сърцето.
    Някога в далечната 1980 г. ми се наложи спешно транспортиране от болница в Бургас до София и представете си нямаше проблем с медицински хеликоптер. В кой век ни върнаха тези крадливи некадърници?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ТОМКА БИКОВА

    31 23 Отговор
    Както казва градския валерката винкела слави тр. си е прост чалгар!

    Коментиран от #26

  • 25 задължително е

    49 12 Отговор

    До коментар #19 от "наблюдател":

    Стига с това ограничено мислене. Остави го Слави, а разсъждавай като гражданин на тая държава. Естествено че една европейска държава трябва да има толкова хеликоптери, колкото е необходимо за да се помогне на всеки български гражданин. По времето на Живков дори го имаше това за обикновените граждани. В 2020 година ни промиха мозъците да мислим , че този "лукс" не е възможен за България, а в същото време се крадат милиарди.

    Коментиран от #58

  • 26 бикоборец

    16 13 Отговор

    До коментар #24 от "ТОМКА БИКОВА":

    Недолюбвам Винекала ,но за Чалгаря е толкова прав, колкото Тиквоня -който също недолюбвам,но е прав с мнението си за ..."микрофонодържачките" ...
  • 27 Питане

    18 7 Отговор
    Защо комундетата са против
  • 28 ха ха

    13 14 Отговор
    Трябва! И трябва ти да го караш, Слави. Поне за туй може да ставаш.
  • 29 бесен

    33 14 Отговор
    Не съм фен на Чалгаря и не ме интересува, НО аз наистина не знаех , че България няма нито един медицински хеликоптер и главата не ми го побира. То бива крадене и затриване на здравеопазването, но всичко е минало всякакви нормални граници - самозабравили се мутри.
    За това ли Вожда прати личния си самолет за Христо Мутафчийски, когато получи инсулт? А живота на обикновения човек с много по-ниска стойност ли е от живота на актьорчето и не плаща ли всеки българин здравните си осигуровки ? Не сме ли равни пред Конституцията с актьорчето и другите помазани хайдути?
    Иначе здравни вноски плащат и всички нещастни безработни, за което дори и в кризата никой не помисли да им отмени поне това бреме.
  • 30 Ако купят хеликоптер

    27 22 Отговор
    Щеше да опищиш, че харчат ненужно пари , вместо за борба с пандемията. Не знам представяш ли си какъв куриоз в управлението на държавата ще сте с твоите словоблудци. Държавата не е шоу народът не са, ти Годжи и Ванката,да се бъзикаш с тях.
  • 31 Лапачите

    26 24 Отговор
    Колко милиона гълта безполезното Президентство със всичките му салтанати Не хеликоптери ами медицински реактивни самолети ще можем да вземем

    Коментиран от #38, #108

  • 32 Българка

    28 16 Отговор
    Не съм му фен, но на думи го докарва. И стреля точно. Поне показва недъзите и престъпленията на властта. Големият въпрос е дали го прави искрено или е новият Бареков?
  • 33 Спрете се

    26 22 Отговор

    До коментар #2 от "муцунка":

    Поне слагайте 18+ като му публикувате уродливото изражение тук. Децата ще сънуват кошмари като го видят.

    Коментиран от #100

  • 34 Го4о

    20 25 Отговор
    Шоуменът най-после започна да става смешен! Сигурно е, че започва предизборния кеч
  • 35 Аве Адолф Хайл

    22 24 Отговор
    Учиндолски нещастен пополист , правещ всичко възможно за собсвената си реклама , щото отдавна вече е забравен и никой не се сеща за именцето му ..................
  • 36 Тошко

    16 2 Отговор
    Първо всяка болница да си построи авиоплощадка за вертикално излитане и съответния персонал да я поддържа и експлоатира!
  • 37 Тодор

    13 12 Отговор
    Не е лошо и нови, бързи линейки Бентли и Ферари с цвят червен, да има повечко.
  • 38 да питам

    15 7 Отговор

    До коментар #31 от "Лапачите":

    А кои са полезните лапачи, тия с чекмеджетата ли? Не сме видели голяма полза от тях , при условие че ни върнаха в годините на турското робство.
  • 39 Жоро

    10 14 Отговор

    До коментар #2 от "муцунка":

    Самолетите ще дойдат да се обзаложим ли папуняк.
  • 40 Герберюгите

    16 5 Отговор
    Няма да купят медицински хеликоптери, въпреки, петицията, за която събрахме десетки хиляди подписи, ще ги накажем на изборите през март, а след това на съд за некомпетентност
  • 41 Гого

    12 8 Отговор

    До коментар #18 от "Наркоман":

    Да не ти е длъжен бе? Той ще ти купувал :D хаха те това е бай ганьо кой има видимо пари или е мутра или му е длъжен да плаща на бай ганьо и той седи и чака на готово ... Българина е за тотално заличаване ... такъв манталитет нема никаде !
  • 42 78 стотинки ТВ

    14 10 Отговор
    Купи един бе, 78 стотинки ТВ МУТРИЧКО ОТ НАФТАЛИНА!!!!!
  • 43 Неблагодарници

    13 10 Отговор
    Ся ще плащаме на фигурантите Гумен Радеф и на заместничката му Йотова по петнадесет бондака заплата защото много хубаво говорели и щедро обещвали а за хеликоптери като дойде на власт Санитарката Нинова ще ви купи Руски оригинални

    Коментиран от #56

  • 44 Давай Слави

    14 8 Отговор
    Гербаджийските подлоги са яко възпалени.
  • 45 незнайко

    10 5 Отговор
    Прав е човека точно 3 хеликоптера са необходими . Един в София, един във Варна и един в Габрово, който много по бързо ще взима болни от централна БЪЛГАРИЯ и да ги кара в София или Варна. Защото да тръгне и да се върне машина от София до Габрово и обратно ще отнеме два пъти повече време . Същото се отнася и за населените места в южна БЪЛГАРИЯ, като базирания в централна България ще стига до там по бързо и след това към София или Бургос !!! Правят всякакви математически модели а това не магат да осмислят !!!
  • 46 Asterix

    11 4 Отговор
    Чета публикувания текст,и си представям,как Славчо е част от управлението...
    Слави Трифонов - без сценарий и Димитър Рачков с костюм...ето,това е България
  • 47 Дора

    5 2 Отговор
    Какво сефанахте за пусти вертолети?Подрьшката и цената и персонала са колкото 200 линейки. В лошо преобладаващо за персонала време не излитат.България е дълга 550 километра
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Слави се страхува за себеси !

    5 2 Отговор
    Елита наш не ще бъде пощаден !
  • 53 Елита ни не е сигурен

    2 1 Отговор
    Вече за себе си !
  • 54 Колкото и да си престижна "полит-кифла"

    8 2 Отговор
    Никой не те включва като част от менюто на официалната трапеза ! Рядко се предлага брак на "еротична масажистка"! Слави , предателите винаги имат една участ!
  • 55 И какво

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Тиква":

    общо има между медицински хеликоптер и настояшата епидемия? Да не би с него само ковид болни ще се извозват? Епидемията ще отмине, но хеликоптер за медицински цели ще са нужни и без нея. Със сигурност по-нужни, отколкото онези плашила за руснаци за няколко милиарда. /Не че руснаците се плашат, де. Но "купувачите"
    си взеха комисионните.../
  • 56 Ами тя

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Неблагодарници":

    простотията по хора ходи... В случая има индекс - 43.
  • 57 ЕЛИТА живееше с мисълта че ще

    3 0 Отговор
    Бъде част от западният ! Че ще бъде пощаден и помазан за предателството на своя Народ и Държава , там някъде на Запад ? Уви , ма/на и вие ще споделите общата съдба на Ганьо Каишков !Предателя не е нужен повече щом е свършил подленото !
  • 58 Живея близо

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "задължително е":

    до една голяма болница. Като деца гледахме как веднъж над нея се спря хеликоптер, после по стълбичката качиха човек с носилка. После разбрах, че това е колега на баща ми -желедничар , тежко облят от киселина от незатворена добре цистерна . Спасиха го в София. Беше около 1968 или 69 година.

    Коментиран от #61

  • 59 Слави, търси помощ от Нафърфори !

    5 4 Отговор
    Нима не е ясно защо толкоз време си в Ефир ?! Та ти " пудриш" - приспиваш нацията за да е тя днес прекрасна аморална "овча" маса ! Затова си и на екрана , иначе Отдавна да те НЯМА !
  • 60 Слави, дали ще си жив или ще те има

    3 2 Отговор
    Мен това не ще ме депресира !
  • 61 Тогава и имало несамо хеликоптер

    3 1 Отговор

    До коментар #58 от "Живея близо":

    А е имало МОРАЛ !
  • 62 Слави ,

    9 4 Отговор
    Двадесет години подриваш културата и морала на нацията и изведнъж разбрае , че седиш на същият клон. който сам режиш !?
  • 63 Слави отвръщаватме всички

    3 2 Отговор
    Днешни политици ! Нито един от тях не "пее" с глас народен ! Колкото те милеят за народ и държава - толкоз и аз за тях ! Девиза днес е : " Нито ти да си Жив, нито аз да съм Отлетял !" Брутално но логично и актуално !
  • 64 Слави

    8 3 Отговор
    Тежко е да разбереш че и ти си като другите - едното Нищо и не струваш и пет пари ! Нищо че и на теб чекмеджетоти от тях гъмжи ! Народна мъдрост пък тъй гласи " Тежко е да си Свиня и да няма кой , да ти забърка !" Разбираш ме Слави - на никого не си потребен - народа е безчувствен, остана само Зверското в него ! Благодарение и на теб !
  • 65 Ах как се радвам за теб Слави !

    9 2 Отговор
    Ах как се радвам, страх в очите ти личи и все повече приличаш и ти кат нас. Добре дошъл в онова що сътворихте с всички нас ! Опитай и от нашия Праз !
  • 66 Лапай Слави, лапай !

    6 2 Отговор
    Храни се, от онова което забъркахте и да ти е сладко ! Не е редно да ти пиша открито , публично какви мисли и чувства ме обземат. Те са си мои лични и ще ги задържа такива ! Но фактите на улицата са красноречиви ! На дим мирише !
  • 67 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    6 2 Отговор
    Преди няколко години с фанфари, рязане на лентички знаете от кого и показване по всички телевизии, беше открита и подходящо обозначена вертолетна площадка на паркинга на МБАЛ-Бургас. Трябваше да се ползва точно за кацане на медицински вертолет. Даже беше направено показно - пробно кацане и излитане. И това беше... В момента всичко си е постарому, мястото пак си е паркинг за автомобили...

    Коментиран от #68, #76, #77, #78

  • 68 Ти по коя бленуваш и жадуваш

    4 4 Отговор

    До коментар #67 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Душице грешна и нещастна ? Нима си толкоз безнадежден и оручасън ? Коя е тя , твоята партия вдъхновител, пленилате изцяло? Кажи ми бедно мое , глупавичко и наивно чадо ?

    Коментиран от #70, #84

  • 69 Слави не помна по Истамбулската

    1 1 Отговор
    Конференция ти как се изрази ? С билборд и рози за твоя възлюбен , в любов и страст , пред цялата страна ти му се обясни ! Месиджа не бе случаен , той бе ясен - Либерал съм, със чичко Сорос съм, и срещу традициите морарни съм. И на Телевизионният Екран заслужавам още дълго да съм ! Сорос , чу молбата ти , и канала 7/8 ти го отреди ! Слави за нищо , никой не получава НЕЩО !
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Текумзе

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "муцунка":

    Бойко плати авансово 100% за американски самолети 8 броя
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Ще има Коч маньовър !

    2 1 Отговор
    "И тези луди филми" от Били Бивън . Някога учихме ДиаМат - Законите на Диалектическият Материализъм. А днес какво учим ? Слави, Маги, Лафазанов ! Ум да ти зайде ! Всичко върви според философските закони на развитието ! Но у нас тези закони не се разясняват ! Ние неискаме дори и да мислим !
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Калинко

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тиква":

    Многознайко да си чул за някой починал от друго или за болен от грип примерно.Защо ли те питам ясен си ми , член на онзи клуб "80 %".
  • 80 Славчо

    4 6 Отговор
    Дай пример! Купи поне един! Не сама студия за лична облага да строиш. Дай лепта и не само ти! Кой ще Ви харчи милионите?

    Коментиран от #83

  • 81 Защо сме такива днес ?

    2 0 Отговор
    Защо дори девизът на фасадата на Парламента не четем " Съединението прави Силата " ? Защо приказката на Хан Кубрат със снопа с пръчките не припомняме ? Нима през 15ти век , преди нашествието на мюсюлманите нашите Кубратски потомци не нарушиха приказката на хан Кубрат ? Нима незнаем че силата е в свитите в юмрук ръка ! А днес сме се пръснали из Триста политически партии и нито една от тях не е НАРОДНА ?! Какво става с нашата 1350 годишна История на България ? Нима ще я съсипем ? Запада винаги ни е благословил с Национални Катастрофи ! И сега е същото ! Но ние вървим все на там , защото загърбихме Историята и Учението !

    Коментиран от #82

  • 82 Баро

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "Защо сме такива днес ?":

    Обърни се към към Боко кратуната да дадем всеки по едно чекмедже да видиш как ще се сплотиме
  • 83 Баро

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "Славчо":

    Или поне да направи едно бебе да има на кого да ги остави
  • 84 Няма значение

    1 1 Отговор

    До коментар #68 от "Ти по коя бленуваш и жадуваш":

    Герб на дневен ред за измитане

    Коментиран от #90

  • 85 Историята е най-добрият Учител

    0 0 Отговор
    Но има най-калпавите ученици ! Същият случай е и в нашето село !
  • 86 Човек колкото е по-неук

    2 0 Отговор
    Толкова е и по-щастлив ! Той не се замисля и тревожи не само за утре но и за днес ! Жена , я сипи една ракия , стига с тая държавна и партийна неразбория !
  • 87 Най-трудно се помага на ония нещастник

    2 0 Отговор
    Който е уверен, че е щастлив !
  • 88 Нима в 21ви Век

    4 0 Отговор
    Ще се затрием като народ и държава , чрез ОПРОСТЯВАНЕ ?

    Коментиран от #96

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Скъпи мой !

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "Няма значение":

    Днес няма значение "кой ще кара влака" , защото той пътува в същата неизменна антинародна посока ! Всяка партия е защитник на тесен кръг авантюристка група. Само Народа може да смени коловоза и посоката на "ВЛАКА" чрез своя Социална Идеология, Политика , чрез своя Народна единна партия която да защитава интереса на хората в държавата ! Но днес народа няма свой Лидер с такива Идеи и Политика ! И "влака " продължава към нова поредна Национална КАТАСТРОФА ! Не е само ГЕРБ, всички са от една и съща криминална Либерално Западна ЗАКВАСКА !

    Коментиран от #93

  • 91 На какво наподобява днешния "Политик" ?

    0 1 Отговор
    На "Маргаритка " ? Не ! На " Лайкучка " !
  • 92 Баро

    5 2 Отговор
    Славчо Чудя се дали вместо всеки ден да измисля по една или две простотии да вземеш да кажеш ако вземеш властта какво ще направиш за да подобриш живота на народа стига само глупости Какво направил оня какво направил кажи ти какво ще направиш обещай нещо Може пък омразата да изчезне или пък да се увеличи от теб зависи ако ти пука

    Коментиран от #101

  • 93 Искаш да кажеш

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "Скъпи мой !":

    Че целия народ трябва да си тегли ножа ли

    Коментиран от #94

  • 94 Бъди щастлив !

    1 0 Отговор

    До коментар #93 от "Искаш да кажеш":

    Иди виж как е зелето в мазето ! Нека да сменим темата .

    Коментиран от #95

  • 95 Зелето

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "Бъди щастлив !":

    Вече е готово А сокът е убийствен

    Коментиран от #98

  • 96 Това

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "Нима в 21ви Век":

    Вече се е случило Ти на това народ ли му викаш
  • 97 Питам само

    5 4 Отговор
    Абре Славуцо Кой ти навива пружината и ти дава всеки ден медийно пространство във Факти да провокираш народа против правителството Продаде се на комунистите жалко чалгарче

    Коментиран от #99

  • 98 Ако не чеваш Камбаната в Неделя

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Зелето":

    Не се заричай, че си чул Петела на Заран.
  • 99 И ти си "лява резба" независимо че

    3 2 Отговор

    До коментар #97 от "Питам само":

    Рипаш против Слави ! Ти се опасяваш да не ти издърпат "Кокола" .
  • 100 Само да те

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Спрете се":

    информирам, но всяко дете от малко познава Слави и го харесва! Какво пишеш ти за пари, няма значение! Важни са фактите! А те са красноречиви!
  • 101 За колко

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Баро":

    жълтъка се чудиш! А!
  • 102 НАРОДЕ????

    5 0 Отговор
    Причината е единствено в нас никой не ни е виновен, нито Бойко, Станишев, Костов, Слави и т н. Явно ние нямаме глави на раменете си, а някакви други израстъци.
  • 103 Заради Слави

    5 4 Отговор
    Спряхда гледам btv. Добре че го махнаха.
  • 104 Ти какво дари на болниците

    4 4 Отговор
    Чалгаря да вземе да си намери жена Да направи семейство Да отгледа деца а не да ми се кукушини с вид на Партиен секретар и да набива комунизъм в главите на хората
  • 105 е х о

    3 2 Отговор
    Ами , плати ги с твои средства ! После сключи договор със ЗДРАВНАТА КАСА !!! Ще бъдеш пръв , без конкуренция , поне в началото ! Славчооооо , давам ти бизнес в ръцете , побързай да се възползваш , преди някой от ГЕРБ , да грабне тази ГЕНИАЛНА моя мисъл !

    Коментиран от #107

  • 106 Минувач

    2 0 Отговор
    В БГ трябват 6 хелита. Но за това е необходимата инфраструктура и обучени екипи. В София само Правителствена има площадка. Трабват хангари, механици, пилоти. За едно хели трябват поне 4 екипажа. То не става хоп едни 20 милки и готово. Къде ще стоят? Трабва да си имат бази най добре в двора на болницата. По евтино е. Хайде за София на Враждебна. Ами другите? Най добре е да се изпрати екип в Немско да види кое как , а не да откриваме топлата вода тепърва.
  • 107 зАЩО ТОЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "е х о":

    да ги плаща? Какво пише за правата на гражданите на РБългария в Конституцията? Не е невъзможна частна хеликоптерна бърза помощ, но е наложителна държавна такава! Кое е по-важно за сигурността на българите - остарели самолети на чертеж или реални медицински хеликоптери?

    Коментиран от #111

  • 108 Това

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Лапачите":

    е законът! А що се отнася до "гълтането" - а колко се оядоха калинките на Бойко? А знаеш ли колко прибира всеки месец тъпата кърджалийска пу-ка?
  • 109 Без име

    2 0 Отговор
    Ми купи.
  • 110 купи един

    1 0 Отговор
    направи това добро на народа. Купи единия хеликоптер и ще разберем, че ти си този, за който трябва да гласуваме.
  • 111 е х о

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "зАЩО ТОЙ":

    .........не си прочел творбата ми ! Аз МУ посочвам начин да влезе по-дълбоко в играта , ТОЗИ вид бизнес ще е 100% доходоносен , ако бъде пръв !!!
  • 112 Любен Стойков

    1 0 Отговор
    Едно време купиха за военните едни хеликоптери Кугар. Единия бързо бързо катастрофираха а другите се оказаха необорудвани за военни мисии. После Спартан - същата работа, не могат да летят нощем. Сега са предплатили Ф16 без нужното за война. Като дойдат първо ще повредят 2-3 за да угодят на руснаците, а другите ще чакат няколко години на земята, докато руснаците ги изкопират. Медицински хеликоптери...хахаха. Бе те линейки за спешна помощ нещат да купят, та вертолети. Друго си е да превъртят парите от ЕС през две три свлачища, изкопи, детски площадки и екопътеки и да напълнят гушите с разликата от 80%. Странно. 80% от данъкоплатците "бенефициенти" били дебили русофили и 80% от постъпленията в бюджета рублоядите ги крадат. Ако станат 99% дебили русофилите, 99% ще ги окрадат. Тия зависимости са железни. Колкото повече - толкова повече, казва Мечо Пух...
  • 113 Борко-бърборко

    1 0 Отговор
    Стига с тези самолети! Никой ли не се усети, че сме преебани??? България имаше самолети колкото Турция и Гърция заедно. Ако някой се съмнява поделение 34080,29930,
    Или 26... 10-ти САК. Пловдив. Майката ебавахмме н аз на Турция и Гърция
  • 114 Неременно

    0 0 Отговор
    Да се закупи и един гъзоносец.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове