Last news in Fakti

1 Декември, 2020 20:17 7 980 69

Цветан Василев: Демонтирането на мафиотския модел изисква реформистко мнозинство в парламента

  • цветан василев-
  • ктб-
  • делян пеевски-
  • герб-
  • бсп

..."Така наречените патриоти са ГМО проект на Борисов и Пеевски. Някои като Сидеров са буквално платени - той има богат опит да се продава. Други, като Каракачанов и Симеонов, осребряват благинките от участието във властта, като същевременно си затварят очите пред безогледните престъпления на правителството, част от което са. В самия връх на партията и до ден-днешен са лица, директно свързани с Пеевски и Борисов"...

Цветан Василев: Демонтирането на мафиотския модел изисква реформистко мнозинство в парламента - 1
Снимка: БГНЕС

В ексклузивно интервю от Белград за "Либерта" Цветан Василев разкрива, че Бойко Борисов и Делян Пеевски са фалирали КТБ и в детайли обяснява по какъв начин са парцелирани след това активите на банката. Споменава и за свой разговор с Борисов от Солун, когато премиерът е бил в САЩ, както и за ролята на Сергей Станишев при фалирането на КТБ.
Василев прави дисекция на парламентарно представените политически партии, като посочва с имена, че са представители на статуквото. Според него на предстоящите избори е необходимо да бъдат подкрепени партии, които не са участвали в управлението на държавата през последните 6 г. Банкерът също очаква и отчита, че мафията ще опита да манипулира и фалшифицира вота на гражданите и счита, че това може да бъде преодоляно единствено с масово гласуване. Цветан Василев е убеден, че разбъркването на състава на парламента с нови партии ще ограничи възможностите на мафията, а също така, че "и Борисов, както и Пеевски, са достатъчно радиоактивни, за да бъдат официални партньори на когото и да било, особено на тези, които претендират, че са против статуквото".

- Г-н Василев, в събота премиерът Бойко Борисов беше на обиколка в Родопите. Оттам той каза, цитирам: „Заварихме изтърбушената КТБ с 4,7 млрд. лв. дупка, която работихме да запушим и ги възстановихме“.
Как министър-председателят ги изчисли тези 4,7 млрд. лева, имате ли представа за какво говори той?

- Считам, че е несериозно да се тълкуват фриволните изказвания на премиера. В това негово твърдение има поне 3 неверни факта:

Първо, държавата не е платила нито стотинка за КТБ, тъй като гарантираните депозити са изплатени от Фонда за гарантиране на влоговете на гражданите, а временното финансиране на Фонда от бюджета е вече възстановено. Фондът, както е известно, се формира от вноски на търговските банки, а не от бюджета.

Второ, дори да приемем, че в характерния за премиера стил всичко дължим на него, сумата, изплатена от Фонда, е в рамките на 3,5 милиарда лева, а не 4,7 милиарда. Вероятно премиерът е включил и загубите на хората и бизнеса над гарантираните от закона суми. Тези загуби са причинени единствено от решението на неговото правителство за ликвидация на КТБ и бандитското управление на тази ликвидация от неговите правителства.

Трето, КТБ не само не беше изтърбушена, ако трябва да вляза в неговата своеобразна риторика, но беше достатъчно капитализирана, за да бъдат възстановени не само разходите на Фонда, но и средствата на останалите кредитори над гарантирания минимум - някъде в порядъка на 1,7 милиарда лева. Условието за това, след наложеното решение за ликвидация на КТБ, беше активите ѝ да бъдат продадени по реални пазарни цени. Очевидно е, че това не е влизало в стратегията на ликвидаторите на банката, в т.ч. и на Борисов. Как иначе щяха да инкасират огромните печалби от харизаните на вересия активи?! Активи като:

  • Виваком и НУРТС — над 600 милиона евро, разделени с ВТБ и братя Велчеви;
  • Петрол — на стойност 250 милиона евро, присвоен от Гриша Ганчев за по-малко от 45 милиона евро и вероятно „споделен” със силните на деня, след като самият Ганчев ме е информирал за голямото желание на Пеевски да придобие 1/3 от Петрол за 15 милиона евро с посредничеството на Борисов. Предполагам, че за оневиняването им - негово и на сина му - тази 1/3 е станала 1/2, при това без насрещни престации;
  • Техномаркет — присвоен от Пеевски със средства от КТБ в резултат на сложни манипулативни сделки с Миролио. Загубата за банката е поне 50 милиона евро;
  • Стъкларски завод Рубин (Плевен), присвоен от приятеля на премиера Александър Сталийски на цена над 7 пъти под реалната оценка на работещия завод. Загуба за КТБ - поне 35 милиона евро;
  • Кастра Рубра (Телиш) — продадена като дълг на безсрамната цена от 500 хиляди евро. Загуба за банката - поне 30 милиона евро;
  • ИПК Родина — продадена на свързания с Пеевски д-р Тиков за 20 милиона евро, реално след фалшификации и манипулации с цесии за 5 милиона евро. Загуба за банката е поне 60 милиона евро;
  • ГИПС АД — присвоен със средства на КТБ от групата на свидетеля на прокуратурата Бисер Лазов, вероятно в полза на Пеевски. Загуба за КТБ - поне 25 милиона евро;
  • София-прес — присвоена от фирма на Пеевски с помощта на Бисер Лазов. Загубата за банката е поне 10 милиона евро;
  • Авионамс — „закупен” от държавата на цена по-малка от печалбата по договора, осигурен от мениджмънта по наше време. Загуба за КТБ е поне 30 милиона евро;
  • „Операциите” на Виафот на Пеевски с банката и ДКК — загубата за КТБ е поне 75 милиона евро. Да не говоря, че от реалната оценка на Дунарит от над 100 милиона евро, до ден днешен реално са платени само 25 милиона евро, при това от самия Дунарит.

Мога да продължавам още много. Вероятно, обаче, вече и публиката е започнала да разбира кой „изтърбуши“ КТБ, след като в анкета на „Факти” 91% посочват премиера и неговите другарчета. И още нещо - самото „изтърбушване” е също скъпо струваща операция. Досега над 500 милиона лева са похарчени по т.нар. управление на ликвидацията - т.е. по над 80 милиона лева на година. За сравнение ще посоча, че административно-управленските разходи на година за работещата КТБ никога не са надхвърляли 15 милиона лева.

- Всъщност, излиза, че разграбването на активите на КТБ се случило именно при управлението на Бойко Борисов?! Може ли да се каже, че Борисов взе властта след договорка с Делян Пеевски и имате ли представа какви са били клаузите ѝ?

- Вие сте си дали отговора на риторичния въпрос, а пък и аз посочих доста техники на разграбване по време на ликвидацията на банката, контролирана от правителствата на Бойко Борисов. По-важното тук е, че пъкленият план за фалирането на КТБ е замислен времево така, че да върне Борисов „целия в бяло”. Главната вина е прехвърлена на БСП, по времето на чието коалиционно управление с премиер-марионетката на Сараите Пламен Орешарски беше осъществена атаката срещу банката. Вина за това носи изцяло БСП и най-вече нейният бивш лидер Сергей Станишев, който не посмя да се противопостави на Сотир Цацаров и на прокуратурата, за да спрат противозаконните си действия срещу банката, довели до паниката сред вложителите на КТБ и, респективно, до затварянето на банката. Убеден съм, че този времеви ефект е търсен, за да засили позициите на Борисов в бъдещето управление на страната. В този смисъл, Борисов не само е съучастник в разграбването на КТБ (все пак Фондът за гарантиране на влоговете на гражданите е под прекия контрол на министъра на финансите), но и най-вероятно съзаклятник в заверата за фалита на банката. Неслучайно неговата реакция при нашия последен телефонен разговор от Солун на 14.06.2014 г. беше на уплашен човек, който знае за какво става въпрос, но е поел ангажимент това да се случи. Тогава Борисов беше в САЩ.

- В неделя братя Бобокови гостуваха в bTV, предаването „120 минути“. Те бяха категорични, че България се управлява от триумвирата „Борисов, Пеевски и Гешев“. Нещо, което Вие не веднъж сте подчертавали през годините, още от времето на Сотир Цацаров като главен прокурор. Как смятате, нима всички „ударени“ сега от Триумвирата бизнесмени – Арабаджиев, Миню Стайков, Васил Божков, братя Бобокови и др. - са вярвали, че фалирането на КТБ и разграбването на активите и е прецедент, частен случай, който не може да ги сполети?
Питам, защото едва когато овластената мафия посегна на тях започнаха да изричат това, което и Вие преди 6 години. Можеше ли случващото се сега в България да бъде предотвратено?

- Няма съмнение, че след като успяха с мене и банката, апетитът на тази мафиотска организация, включваща и прокуратурата, се увеличи неимоверно. Изброените от Вас примери са само част от рекета срещу бизнеса и поставянето му в пълна зависимост от мафиотския център, чието лице е Пеевски. На широката публика вероятно не са известни редица случаи на буквално доброзорно превземане на бизнеси, харесани от мафията. Сътрудничещите засега „просперират”, докато не ги погълнат съвсем, когато станат ненужни. За оказалите съпротива се прилага добре отработената схема с мен — прокурорско-медиен линч, последван естествено от данъчно-компирска репресия (разбирай с участието на НАП и КПКОНПИ).

Подобни са случаите, независимо от различния генезис, с всички изброени по-горе, в т. ч. и с Бобокови. Дали е могло нещо да се предотврати? Ако имаше солидарност към мене преди 6 години, например? Вероятно да, защото мафията укрепна, след като ме смачка без каквато и да било съпротива от останалите.
Но все пак, за мен, главна вина за налагането на този мафиотски модел на управление не носи бизнесът, а политическите партии, останали безучастни през целия този период. При това, нямам предвид само парламентарно представените. Докато онези, които претендират, че са противници на мафиотския модел на статуквото не заемат ясна позиция по отношение на издевателствата му над бизнеса, а продължават да повтарят мантрата, че съдът трябвало да реши, мафията ще продължи да властва. Защото и прокуратурата, начело с главния прокурор, и спецсъдът, където са всички скалъпени дела, са част от структурите на същата тази мафия. Може и да са обслужващи, но са част. И това, което наблюдаваме, не представлява нищо друго освен мафиотско правораздаване.

- Наближават избори, а вие сте добре запознат с бекграунда на партийните представители в България – ръководства, бизнес-крила, функционери… В тази връзка, посочете кои формации не трябва да бъдат подкрепяни с вота на гражданите, за да започне демонтирането на престъпния модел на Триумвирата?

- За мене няма съмнение, че партиите на статуквото са в парламента. И ако ГЕРБ и ДПС представляват онази мафиотска симбиоза, за която говоря открито вече над 6 години, не по-малко вредни са останалите парламентарно представени партии.

Така наречените патриоти са ГМО проект на Борисов и Пеевски. Някои като Сидеров са буквално платени - той има богат опит да се продава. Други, като Каракачанов и Симеонов, осребряват благинките от участието във властта, като същевременно си затварят очите пред безогледните престъпления на правителството, част от което са.

БСП е съучастник на ДПС във фалирането на КТБ. Главният виновник според мен е Сергей Станишев, за когото не изключвам да е получавал и средства от банката чрез свидетеля на прокуратурата Бисер Лазов по нареждане на Пеевски. Но в самия връх на партията и до ден-днешен са лица, директно свързани с Пеевски и Борисов - Добрев, Стойнев и др.

Демонтирането на мафиотския модел изисква реформистко мнозинство в парламента. А то може да се реализира само от партии, които не са съучастници на това мафиотско управление в последните 6 години. Единственото решение, според мен, отчитайки и очакванията, че мафията ще опита да манипулира и фалшифицира резултатите от предстоящите избори, е масово гласуване за непарламентарно представени партии. Във всички случаи, разбъркването на състава на парламента с нови партии ще ограничи възможностите на мафията. А и Борисов, както и Пеевски, са достатъчно радиоактивни, за да бъдат официални партньори на когото и да било, особено на тези, които претендират, че са против статуквото.

Няма съмнение, че чувствителността на хората е вече много изострена и че нетърпимостта, дори омразата към тях, е достигнала пределни стойности. В това се таи моята надежда за промяна. Промяна, която нито ще дойде лесно, нито автоматично. Тя трябва да се изстрада. За нея трябва да се преборим.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ

    25 67 Отговор
    Да е Жив и Здрав Бойко да мачка наред Такива мишки като банкера които Разсипаха един Народ

    Коментиран от #3, #34

  • 2 Чърчил

    17 34 Отговор
    Облечете я в раиран костюм тази слуга на червените олигарси.

    Коментиран от #45

  • 3 Добави и

    18 11 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ":

    да ми подхвърля по някой жалък грош за да троля още много години!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иван Костов

    9 25 Отговор
    Този защо не е в затвора? Този ми открадна парите, които бях си скътал за старини да си купувам кисело млекце.

    Коментиран от #10, #41, #55

  • 6 Бойко

    15 29 Отговор
    Бойко ги наака тези Олигарси следва продължение.......:)

    Коментиран от #46

  • 7 розово

    14 19 Отговор
    Идват избори и битите карти си мислят че пак може да са в играта.

    Коментиран от #50

  • 8 Браво на ГЕРБ

    8 22 Отговор
    Браво Хубаво е когато Имаме такива оправници

    Коментиран от #12, #20

  • 9 Последния Софиянец

    32 11 Отговор
    Поздрави от Орлов мост!Минус десет градуса не ни плашат.Оставка и ЗАТВОР за Хунтата!
  • 10 А не е той

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Костов":

    а тоя дето ти подхвърля по някоя жалка жълтичка! Те тия жълтички нали са от там! 😁
  • 11 иво

    36 9 Отговор
    Крайно време е мутрокомуниста Боко Тиквата да влезе в затвора.Разбира се в компанията на партньора му-свинята Пеевски.

    Коментиран от #17

  • 12 Дааа

    8 6 Отговор

    До коментар #8 от "Браво на ГЕРБ":

    такива дето ни загробват за години напред!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Цветан Василев

    23 4 Отговор
    Е абсолютно прав! Опакваме възмездие!

    Коментиран от #24

  • 15 БГ МАФИЯ В МС

    26 8 Отговор
    Бивш служител на ДАНС: Тази мафия, оглавявана от Бойко Борисов, всеки ден ни граби, мачка ни и ни убива.На върха имаме един крадец, около него имаме крадци във всички институции, целият държавен ориентиран бизнес, който го е сложил на хранилка. Ние стоим и си траем, трябва да се радикализираме, трябва да излезем и да покажем, че тази държава е на българския народ. Тази мафия, оглавявана от такива като Бойко Борисов, всеки ден ни граби, мачка ни и ни убива. Трябва да сме изключително много наивни, за да търпим да продължава това нещо, да търпим в XXI век, ти да нямаш, да не могат да ти подсигурят адекватна своевременна медицинска помощ, при условие, че си плащаш осигуровките.Това каза бившият служител на ДАНС Росен Миленов в „Студио хъ” по Телевизия 7/8.Насреща имаме прости, нагли и алчни мутри. Нямаме хора. Ако имахме хора, те щяха да го разберат. Всички сме виновни. Едните са виновни заради единните действия, такива като Борисов и неговата кохорта там, които крадат. Другите са винови заради пасивността си, че през нашите очи позволиха всичко това да се случи. Да се разбие обществото, да се прогонят младите в чужбина, защото не могат да намерят реализация в тази зависима бандитска държава, нашите пенсионери да получават жълти стотинки, защото 40 години са бъхтили, каза още Росен Миленов.

    Коментиран от #52

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Hoho Boho

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "иво":

    Да! Дано да е жив и здрав!
  • 18 Васил

    12 17 Отговор
    Тръгнал за модели и политика да говори, човек превърнал банката си в пирамида и източил над 2 милиарда от нея …

    Коментиран от #21, #60

  • 19 смерш

    22 3 Отговор
    Относно това,че КТБ беше целенасочено фалирана с прякото използване на репресивните държавни органи,Василев е прав.Още повече ,че по същото време/впрочем и наскоро отново/една друга банка беше "спасена"с прякото наливане на финансови инжекции.
    Но не трябва ли да си зададем въпроса-Кои/а не кой/стоят зад умишлено демонизираната фигура на Делян Пеевски?В края на краищата човека видимо няма чак такъв интелект на индивидуален,успешен,глобален играч.Такива индивидуални играчи на това корупционно ниво просто са невъзможни.

    Коментиран от #54, #62

  • 20 Джулия

    8 12 Отговор

    До коментар #8 от "Браво на ГЕРБ":

    ГЕРБ 2021,2022,2023,2024........ до като умре и последния комунист в България.

    Коментиран от #23, #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 user

    9 8 Отговор
    Че ти всеки ден пращаше пред къщата на Борисов Дудука с екип на Тв7 и банда платени лумпени с плакати. Според думите на Борисов сте му разболяли детето по това време. Сега ревеш, че не ти спасил банката. Разбира се бързо забравяш, че години наред бяхте ортаци с Пеевски и колко бизнеси окрадохте и човешки съдби разбихте! Никаква прошка за теб!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гуру

    12 4 Отговор

    До коментар #14 от "Цветан Василев":

    Надали ще има възмездие , тези нагли хора споменати от Василев се опитват да повлият дори на човешките съдби... но все пак съм оптимист, скоро ще разберем.. поамаците са около 70-80хил, цигнте 100 хил. и малумните чиновници 100хил,заблудените са около 20 хил.. 300 хил

    Коментиран от #28

  • 25 смерш

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "Джулия":

    Много вярно послание-Точно в Герб с пишман генерала начело са последните комунисти!
  • 26 Матей

    10 3 Отговор
    Последния пасаж е доста по-верен и оптимистичен,отколкото да се възлагат надежди на нови партии.Във всеки случай,на избори не може да се разчита да разчупят здраво бетонирания мафиотски модел.И масово гласуване няма да помогне,а тъкмо ще даде легетимация на боковци.Ще кажат ,вижте колко народ е излязъл да ни подкрепи,след като брутално подменят резултатите.До нови боковски избори не трябва да се стига,трябва да им се препъне колесницата,по някакъв нетрадиционен начин трябва да им се изземе инициативата,било чрез протести,стачки,гражданско неподчинение.Трябва да се премине през временно президентско управление и промяна на целия обществен порядък.
  • 27 ПИТАТЕ СЕ ЗАЩО ВСИЧКИ КОМПРОМАТИ

    11 7 Отговор
    СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО ТРЪГВАТ ОТ... КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ (ДС) САЙТОВЕ И МЕДИИ?? КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ КОМПРОМАТА СЪС..."ПАЧКИТЕ И КЮЛЧЕТАТА", "ОСТРОВА В ГЪРЦИЯ"," КЪЩАТА В ИСПАНИЯ",,.. ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ,?? ....НЕ СЕ ПИТАЙТЕ.....ТО Е ОЧЕВАДНО-- ЧЕРВЕНАТА ПРЕСТЪПНА ОЛИГАРХИЯ И МАФИЯ ОГРА'БИЛА БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #33

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гост

    10 2 Отговор
    Василев спомена нещо мн важно, че партиите и най вече опозицията са си мълчали по времето на грабежа на ктб, ами да, със слаб лидер като Нинова която никога не взема отношение по заграбване на частно имущество така ще е, тя и сега мълчи за кражбите и грабежите, все завоалира нещата

    Коментиран от #65

  • 31 ДАААААА....

    9 9 Отговор
    САМО Е ТЕЗИ ТРИМЦАТА:
    ЧЕРЕПА , МУСТАКА И ИМПЕКСОВИЦА.... ШАМАРОСАХА БЪЛГАРИЯ С ПОВЕЧЕ ОТ....10 МИЛИАРДА!
    СЛАВА НА БКП, ДС И КГБ!
  • 32 BB Vinetu

    5 1 Отговор
    Търся спонсори да ме побутнат за малко, да си спретна едно милионче, в евро разбира се. Няма само благотворителки и певици да лапкат, аааа? Винету, къде си пич? дай малко от чекмеджето, изпразни го малко, че вече нема место, сейфа е препълнен, не бъди егоцентрик! Аре ве, не си само ти, прасчо, каскета, цацката, валерчо, и мнооо други партнерчета твои! Меркел, анадън мо?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ше мачкаш ли

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ":

    Какъв е Борисов та да мачка , ми да мачка тебе бе , тарикат !
    Аз пък ще мачкам, Борисов ,Хунтата и такива калинки, като теб!!
    Съпъха банки и бизнеси за милиарди и щели да мачкат, вместо да си вземе кирливия каскет и се скрие от срам?
  • 35 Гуру

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Де Факто":

    Прав сте, но много зависи колко ще се плаща, да не забравяме Слави, той също е заможен човек, Бсп също,да не забравяме и народната омраза, вкл и циганската, зима е
  • 36 На истината

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    не трябва да се ядосваш! Взимай си по някоя жалка жълтичка за простотията и лъжите и не се мешай в истините! Не си дорасал за тях!😁
  • 37 среднощен

    6 9 Отговор
    Елементарно е да си мислим, че за реалните причини за фалита на КТБ може да се говори така "безстрашно"... Белград не е далеч...? Още повече, че сега "прокуратурата" в България е "умишлено "приспана" заради протестите... Най-добре е за всички тези неща Цветан Василев да говори в София..? След като има такива "неоспорими доказателства" - няма от какво да се страхува...?

    Коментиран от #42

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ЧЕТВЪРТЪК ШЕ БЪДР ХУБАВ ДЕН ЗА...

    4 7 Отговор
    БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ,.... СВАЛЯТ ИМУНИТЕТА НА ПЕРАЧКАТА НА МИЛИОНИ ОТ КТБ----- АЙДУКИНЯТА.. ЛЕНЧЕТО ОФШОР-МИЛИОНЧЕВА!
    АКО,....НЕКА,.....ЩЕ ✊😂

    Коментиран от #44

  • 40 Лален

    4 6 Отговор
    Е тая статия е вече е освен грозно ами и извратено . Поздравявам журналистите надминаха себе си. Поздрави Лален
  • 41 Пеевски

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Костов":

    Ти открадна парите с Доган и Бойко Борисов !

    Съжалявам те ,да не знаеш , кой беше съсобственик с Цветан Василев в КТБ.
    Ние се научихме в чак в чужбина ,кои са Мафията ,вие още чоплите семки!
  • 42 Зелен си

    4 3 Отговор

    До коментар #37 от "среднощен":

    Ти май , не си ял дървото от Гешевизацията на Прокуратурата?
    Или си прокурор?

    Коментиран от #51

  • 43 ПОТРЕС

    5 8 Отговор
    ПОГЛЕДНАХ ДА ВИДЯ..."ГРАНДИОЗНИЯТ" ПРОТЕСТ НА... ФАТМАКА,ЧЕРЕПА И МУСТАКА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА...И...ОНЕМЯХ,....7 ПРОШЛЯКА С ПЛАКАТИ И..МЕГАФОН?!?!?
    УМРЕМ ОТ СРАМ.....
  • 44 Това е коментар

    2 2 Отговор

    До коментар #39 от "ЧЕТВЪРТЪК ШЕ БЪДР ХУБАВ ДЕН ЗА...":

    за пик и блиц! Там са все "ЕнтЕлЕгЕнтни и такива "истини" много ги разбират и кльопат! Ще сте си лика прилика там! 😁
  • 45 смешен си

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Чърчил":

    А на" Сините олигарси", белезници ли да им сложим?
  • 46 Терминатор

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бойко":

    Няма никой , да му остане длъжник, бъди сигурен!
    На всяко действие ,има противодействие!
  • 47 Стоян Бончев

    3 0 Отговор
    Аз не крепя олигархията и унищожителите на България. Имам снимка под статият и всички може да ми се радвате. И утре като ме срещнете не се срамуваите да ме поздравите ( кои като знае).
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 генчо

    4 6 Отговор
    кой задължи фирмите да си внасят 50% от парите в неговата банка ...ББ и ЦЦ и после я фалираха ...стар номер но с прост народ - проработи ! Асега ни баламосват че не могат да го доведат от Сърбия в България ...хайде холан ....не се хващайте толкова лесно на въдицата им
  • 50 Коз и валат

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "розово":

    Ти май и карти не разбираш?
    Със " най- битата" карта, можеш да спечелиш, ако можеш да играеш!
  • 51 среднощен

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Зелен си":

    Не съм от "зелените"... "Център - дясно"... Сега е моментът да се кажат нещата докрай... Влезем ли в предизборната кампания - други ще извадят "тефтерчетата"...
  • 52 Аванти

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "БГ МАФИЯ В МС":

    Не си сам , ще дойде ден!
  • 53 ника е тъп

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Лицемер":

    От всички тези, изброени лица , няма нито един нормален!
    Всичко е от мафиот нагоре!
    Наричат ги , Хунтата на Българското Правителство!
  • 54 Берия

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "смерш":

    Казват се още ,Доган и ДС , и вся осталная сволач!
  • 55 Другаря Христов е руски патриот

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Костов":

    Костов е в основата на банката дъщерята му беше главен консултант срещу трийсет хиляди на месец
  • 56 БСП най крадливата партия

    5 7 Отговор
    Крадеца е объркал костюма, на раета най му отива.
  • 57 Анонимен

    3 2 Отговор
    Ще се оправите, кога децата на 800 000 се завърнат от Запад, със Зспадните дипломи. Чипа. Хартийката не я изхвърляй на земята, билетчето де... Бай ганю все някой му е виновен. Едни новобогаташи срещу други. Едни крадци срещу други.
  • 58 И Василев

    5 5 Отговор
    доста е откраднал. С какво се издържа толкова години в Сърбия. Сигурно разчита на сръбския социален патронаж. Краднал е с г...ъ.... З.....ъ т си. Айде марш! Жив да го ожалиш и даже е невинен. Дано го освиткат!
  • 59 Родните крадци

    5 5 Отговор
    Като говорят мед им капе, крали крали се ненаяли. Касичките на БСП пресъхна. Като фалирахте държавата и банките пак Боко вие виновен. Ненормалници.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Мустакатият престъпник се демонтира

    1 2 Отговор
    От първите с Божков, тъй ли да разбираме, а дс-сътрудници кога ще се демонтират, щото 90г не искаха, останаха затворени досиетата
  • 62 правилно

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "смерш":

    Точно това е есенцията на въпроса . Щом и Цветан Василев не смее да произнесе името на фигурата седяща зад Пеевски , значи все още играят роли в този театър . И "Батето" ще се окаже прав , че една мафиотска система може да се смени само и единствено с въоръжено въстание .
  • 63 Филип

    3 4 Отговор
    Мястото на Цветан Василев е зад решетките. Той докара КТБ до фалит и също е част от мафията.
  • 64 БиБи Кинг

    2 3 Отговор
    Тоа тупан е ка са биле активните борци против фашизъма след девети! Мисли, че е жертва и поборник против злото,а парите кои завлече можеше да са вав всенародниа фонд каде го сабирам в чекмеджета и гардеропи дее! Цецо варни парите,брасни мостака,че инак мамата си трака! Каскета га те докара, от черна маца че се обарнеш на хубава бела балгарка у пандизо дее!
  • 65 Тя тогава

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    не беше лидер, бе деменцията!
  • 66 Митко

    5 3 Отговор
    Най обичам крадецът да вика дръжте крадеца!
  • 67 Анонимен

    4 3 Отговор
    Кой продължава да кани и взема интервюта от един крадец-беглец, който от 6 години не може да върнем в България?
  • 68 stan4o

    1 1 Отговор
    Защо не назовеш задкулисието с истинските имена, както направи Г-н Осман Октай. Кой е Пеевсии- маша? И ти си част от задкулисието, но колегите ти, ти зависеха.
  • 69 Реалист

    2 0 Отговор
    Зкона трябва да се спазва щом си виновен в затвора.Скрил се като мишок , а и трибуна искада се оплаква, Цветанчо ще лежиш и пари ще връщаш крадльо болшевишки. И другите ти другсри също ще потънат заедно с теб , цял живот Москва няма да може да ве упази, идва края на олигарсите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове