3 Декември, 2020 10:12 3 093 17

Тома Белев за Ревизоро: Театърът е изгубил добър актьор (ВИДЕО)

  • емил димитров - ревизоро-
  • ревизоро-
  • водна криза-
  • бургас-
  • тома белев-
  • коментар

''Управляващите се надяват да няма суха година. Разчитаме на Господ. Това правителство разчита много силно на Господ'', смята Белев

Тома Белев за Ревизоро: Театърът е изгубил добър актьор (ВИДЕО) - 1
Тома Белев, кадър: ''Честно казано''

''Театърът е изгубил добър актьор. В случая виждаме обикновена заявка за 1,3 млрд. - кой ще ги управлява и разходи. През 2018 г. отделихме 500 млн. за инфраструктура и язовири, от тези пари се очаква да дойдат тези 60 млн. Министърът на околната среда Емил Димитров каза, че ще има 2 пречиствателни станции, 3 помпени станции и 10 км. канални връзки, което е абсолютно невъзможно за този период от идеен проект, пускане на кранчето и Акт 16. Те не могат да направят отчуждителните процедури през това време. Това коментира екологът Тома Белев в ефира на предаването "Честно казано'' с Люба Кулезич, излъчващо се по ТВ Евроком.

Припомняме, че преди дни Емил Димитров се изправи пред Народното събрание и разкри в емоционална тирада, че Бургас е застрашен от безводие.

"Означава, че трябва да има бедствено положение и то се създава. Всеки, който следи данните на яз. Камчия и знае, че през май няма 230-235 кубичен метър (м³), то има сериозен проблем. През 2019 г. се установи, че има липса от 40 млн. кубични метра. Някой не си е направил труда, през последните години се разходва същото количество. Това е като Перник 2, само че умножено по 3. Министерството е проспало един проблем. В Перник са проспани 20 млн., а сега ще бъдат проспани 60 млн. Димитров се грижи и за питейната вода, както и за водата на земеделците", допълни той.

"Министър Димитров сам каза, че иска да управлява 1.3 млрд. Казва, че друг не може да се справи - Министерството на регионалното развитие не може, Министерството на земеделието не може, а само той може. Министърът на околната среда, по функции, е много близък до премиерските. С негов подпис, независимо кой е министърът, по Закона за опазване на околната среда, може да спре всичко в държавата. Чрез принудителна мярка може да спре всяко едно действие", поясни екологът.

''Премиерът няма много ходове. Димитров изигра хода с НС. И за да се потуши темата, премиерът си записва. Не зная дали е ударен ДПС, но бе ударен зам.-министър на ГЕРБ. Всичко това е театър, за да може да се усвоят много бързо едни средства'', добави той.

''Двата язовира „Ахелой“ и „Порой“ няма да решат нищо. Те решават въпроса за 2,5 месеца. Управляващите се надяват да няма суха година. Разчитаме на Господ. Това правителство разчита много силно на Господ'', смята Белев.

''Няма да има обществени поръчки, парите ще се усвоят. Има противоотрова - изборите през март'', заяви още Тома Белев.

Цялото интервю на Люба Кулезич с Тома Белев можете да изгледате след 12:03 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 2 Отговор
    оставка мутри
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор
    ревизоро е бивш сикаджия
  • 3 Белеееееев Де Блейш

    11 2 Отговор
    Изсякоха Балкана Родопите Странджааааааа С кво ти затвориха очичкитеееееее...
  • 4 Българка

    16 1 Отговор
    Точен коментар. Хидрозоро направи театър в сборището и след това на срещата с Борисов, за да може мафията да краде/усвоява безконтролно и на тъмно милиони наши пари. За това и засилиха страховете на хората за водна криза, за да се обяви извънредно положение и без спазване на законов ред за обществена поръчка, бързо, пожарникарски да се възложат поръчки на техните си хора и потече паричния поток с откраднати от народа за енти път пари
    Оставки, съд, затвор, конфискация!!!!!!!!!!!!!
  • 5 ГЕРБ=БСП

    6 6 Отговор
    Този екоталибан е същия боклук като Тиквата. Прави се на еколог, за да цоца кинти с това. Дори е по-малко еколог от Язовиро/Ревизоро/.
  • 6 ИВАН

    10 0 Отговор
    Сече се ударно и като за последно - толкова тирове напълнени догоре с дърва никой никога не е виждал никъде, че от къде ще дойде тази вода - без гора
  • 7 Маргинал

    6 2 Отговор
    ОСТАВКА на Тиквата и всички Тиквеници.
  • 8 От догодина по две маски

    4 0 Отговор
    Така получавате ДВОЙНА ЗАщита....
  • 9 ФАКТИ :

    2 2 Отговор
    Чудя му се на Тома Белев ?! Какво прави честен и интелигентен човек като него при тези нагли крадци и продажни соросоиди от "Дай България"?! Той определено се заблуждава, че те искрено са загрижени за природата на България. Ярък пример за това са Евдокия Манева министър в правителството на ма.н.гала от Драгалевци и нейният заместник Нено Димов ! Слава богу, че те нямат вече никакъв шанс да се докопат до властта, щото иначе жална и майка на "околната среда".

    Коментиран от #10

  • 10 Филипов

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТИ :":

    Тома Белев и честен ?!? Белев е доказан некадърник, който съсипа Витоша. А той и жена му са специализирани в усвояването на пари с разни кухи проекти.
  • 11 Воевода

    3 1 Отговор
    Че то и ти, и Христо Иванов и всички лумпени от ДБ разчитате на Господ да влезнете в парламента, но уви - няма!
  • 12 Мечо

    2 1 Отговор
    аз пък се чудя кога ще изгубим от полезрение налудничавия тома, ма йок :)
  • 13 SSS10

    3 1 Отговор
    В лицето на Белев май театърът е загубил добър актьор...
  • 14 Мартин

    3 1 Отговор
    Ревизоро за Тома Белев за Ревизоро: Затворът е изпуснал добър престъпник, който стана милионер със "зелени" схеми!
  • 15 Даси

    1 1 Отговор
    Леле колко е мазен тоя! Потресаващо леке!
  • 16 Васил

    1 1 Отговор
    Ревизоро е поредният парашутист.
  • 17 ЪРП

    0 0 Отговор
    БРУТАЛНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ И ОПИТОМЕНИ ИДИООООТИ СРЕЩУ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ОТ ЦЯЛА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!.........:

    https://fakti.bg/bulgaria/504285-okolo-izvorite-na-kamchia-se-seche-kato-za-posledno
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове