Last news in Fakti

18 Декември, 2020 17:04 15 865 34

Експерт по национална сигурност: В крайна сметка - има българска мафия

  • българия-
  • мафия-
  • николай марков

Искаме да живеем в нормална държава, но тя е престъпна и от това има само един изход - тотална обществена нетърпимост към престъпното статукво

Експерт по национална сигурност: В крайна сметка - има българска мафия - 1

В крайна сметка - има българска мафия! Имаме пробив в малък сегмент от новините в казионните медии на властта, където се престрашиха да съобщят съвсем телеграфно световната новина, че в България има мафия! Браво, поздравления - доскоро твърдяхте, че няма такава! Това написа в своя фейсбук профил експертът по национална сигурност Николай Марков.

"Новината стана възможна след афиширан съдебен процес срещу една важна швейцарска банка, която прала милиарди долара и те били "инвестирани" в стратегически направления на икономиката. Дотук добре, но това е малка полуистина, независимо, че производството и трафика на наркотици в който е замесен не друг, а държавата България, бяха произнесени с половин уста. Истината, обаче, е далеч по-страшна, защото тази истина превръща страната ни в държава от третия свят, каквато територия, например, представлява о.Сицилия и съседните му области.

Тук не говорим за сива икономика, а за генериране на стратегически капитали със съучастието и съдействие на държавни органи, които по закон имат точно обратното предназначение. От много години твърдя, че България е отвлечена от терористи държава в рамките на ЕС и това, което се случва тук е в съучастие с ключови лица от европейската политика и бюрокрация. Зловещ сценарии, продължаващ вече 20 години, който уби милион човека и съсипа животите на няколко милиона български граждани. Съсипаха и България", пише още експертът.

"В България има мафия и сами знаете, че от години завършвам постовете си с : "Управлява ви мафия", но сами виждате, че едва вчера за пръв път в новата ни история се обяви публично съществуването на такъв държавен тумор! Затова помогнаха и някои специални партньорски служби, при това никак случайно и по тази причина нашите бандити във властта побързаха да обявят залавянето на голяма пратка кокаин на българско пристанище. Само, за да имитират борба с тези престъпления, въпреки, че килограмите задържан кокаин и тоновете преминаващи контролирано от тук и не само - не са едно и също нещо!
Нали, другарю ББ?

Днес ще отворим следващият лист и ще ви кажа, че ни управлява производител и трафикант на наркотици от световна величина, подобно на латиноамериканските държави в този бизнес. Ако погледнете състоянието на държавата ни ще видите, че единствена България прилича на страните от Латинска Америка, които въртят световния бизнес с наркотици.

Искаме да живеем в нормална държава, но тя е престъпна и от това има само един изход - тотална обществена нетърпимост към престъпното статукво. Без изключение и до слагане на окончателен край на овластените престъпници. Безмилостен край", завършва поста си Марков.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 130 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    151 16 Отговор
    Българската мафия е ГЕРБ.
  • 2 БАЙ Х@Й

    159 9 Отговор
    И децата знаят , че в нашата държава няма мафия, тук мафията си има държава !!!
  • 3 Матей

    114 7 Отговор
    Абсолютно точно.
  • 4 Майна

    118 12 Отговор
    ХУБАВО ПИШЕТЕ И АНАЛИЗИРАТЕ...АМА ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ БОРИТЕ!БЛОКИРАЙТЕ ДЪРЖАВАТА, СВАЛЕТЕ ГИ...С ПРИКАЗКИ НЕ СТАВА!

    Коментиран от #14, #28

  • 5 Гост

    87 7 Отговор
    Толкова ли е сложно за разбиране - политикономическа шайка, контролираща паричните потоци отвън и вътре в страната, възпроизвеждаща политическото статукво. Те са сегашните партии, те могат да произведат нови партии които да отвлекат вниманието на народа без да пипат тази "архитектура".
  • 6 Аве Майн Кампф

    22 139 Отговор
    Поредното платено експертче , се напъва да си заработи неконвертируемите рублички .......... какви жалки напъни .
  • 7 сигурно 7:00

    84 7 Отговор
    Ама то овен мафия, нищо друго няма в БЪлгсрия
  • 8 Наблюдател

    107 11 Отговор
    В България не само има мафия. Тя е овладяла държавата! Мафията в България има ВСС, има Главен прокурор, има и Министър предсдател! Коя друга мафия по Света може да се похвали с такова постижение!?

    Коментиран от #23

  • 9 антареса

    15 79 Отговор
    този алкаш от снимката прави дълбоко гърло на дъ пъ съ то!
    народа е в окаяно положение, еничерчето алкохолик за мафиоти от миналия век рахат локуми ни разтега!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фаро

    51 6 Отговор
    Цялата държавна власт е мафия а обикновените хора са терористи и тулупи
  • 12 един от многото

    78 7 Отговор
    Мафия има във всяка една държава. Мафията много хора си я представят като въоръжени и свирепи бандюги , убиващи де що сварят като по филмите. Мафиотите в днешно време са управляващите във всички държави , които каквото си искат , това и правят , въртят гешефтите под формите на държавни поръчки , сключват сделки както на тях им отърва и лапат големите комисионни , перат парички и събират сус пай от дребните гешефтари , а полиция и жандармерия ги пази , това е съвременната мафия , всичко други са кокошкари!
  • 13 оня с коня

    24 65 Отговор
    Определящия се като "Експарт по Нац. Сигурност" Н.Марков е призован от Говоритела на Президентството в момента ДА РАЗВЕНЧАЕ МИТА че е "Полковник".Н.Марков Работи в НСО от 1993 до 2007г,когато е ИЗХВЪРЛЕН ОТ СИСТЕМАТА след грандиозен Скандал с тогавашния Президент Първанов.Явно в момента си изкарва хляба като Поръчково Куче на Опозицията,ползван да ЛАЕ в определени моменти на Политическия живот на България.Пък може и да си въобразява Марков че ако дойде Нова власт ПАК ще стане някакъв Началник в НСО,т.е ще бъде реабилитиран - казва ли ти някой какви бръмбари се въртят в тиквата на едно бивше Ченге?!
  • 14 Чичо от село

    55 10 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    ,,Борете се ,"блокирайте",,свалете ги".,ама къде в тая работа съм ,,АЗ",НИЕ".Затова сме чакали 500г Русия да ни освободи.
  • 15 Рошко

    45 8 Отговор
    То само пълен глупак не би се съмнявал, нарича се бсп дпс герб сдс патриоти и тем подобни и седят в министерски кресла
  • 16 Оги

    24 4 Отговор
    Коле, не думай! Как така бе? Аииииии, не е истина! По-скоро ще има мафия в Швейцария от в Бегето.
  • 17 Аз40

    36 9 Отговор
    И сега като го знаем всички, какво следва? Ще си бъркаме по носовете пред телефоните? Трябва да има "тотална обществена нетърпимост към престъпното статукво", така е.
  • 18 Гост

    9 30 Отговор
    Нямате ли му снимка от абитурентския бал на тоя дебелак?
  • 19 Гербераст

    42 6 Отговор
    Италианската мафия да яде , Ряпа пред нашата мафия
  • 20 Инсп Брезов

    39 5 Отговор
    По определение мафията е съюзяване на престъпниците с държавната власт. В този смисъл в България има мафия още от времето на социализЪма. Тогава имаше официално производство на каптагон и амфетамин във "Фармация" - Дупница, имаше и тайни канали за трафик на наркотици, износ на оръжие и износ на културни ценности. С безотчетните пари от тези дейности се финансираха и снабдяваха с оръжие различни терористични групи по света, които сваляха законните правителства на държавите, прокламирайки социалистически революции. Ние бяхме дясната ръка на Москва в тези дейности и затова ни дотираха мощно. Някаква част от тези пари отиваха и като безотчетни пари към висши номенклатурчици.
    Още преди 1989г канала за културни ценности беше поет от И. Павлов, дейността с оръжията мина към 2-3 червени фирми, а наркотиците бяха поети от борческите бригади, които бяха създадени и действаха под крилото на управляващите в началото и средата на 90-те години на миналия век.
    С други думи, ние сме си мафиотска държава от много отдавна, но след 1989г мафията плъзна масово навсякъде и като метастази на рак е обхванала цялата държава.

    Коментиран от #22

  • 21 Николай

    14 27 Отговор
    Колега Марков българската мафия е ясна всичко се знае кой кого и на кого. Като експерт ще те помоля да коментираш поредния шпионски скандал свързан с Руската федерация и как да се справим с атаките отвън. Те разрушават държавата повече от мафията. Мафията краде и влачи обаче и създава работни места и все нещо остава магистрала пречиствателна станция и разни такива. След Руския ботуш нищо не оставя.

    Коментиран от #30

  • 22 истина е

    30 1 Отговор

    До коментар #20 от "Инсп Брезов":

    удряш 10-ката ,всяка държава си има мафия у нас мафията си има държава
  • 23 барета

    5 22 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    ...забрави нещо,има даже презЕдент
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 6666

    31 4 Отговор
    Г-н Марков е един от малкото български общественици поддържащи една и съща теза от много години. Винаги си остоява мнението и се аргументира. Такива хора трябват на родината.
  • 27 ТИТИ

    17 4 Отговор
    Това, е ясно макар и на една част от интелигенцията в държавата ни! ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН! МНОГО ХОРА ЗНАЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА ПО НАШИТЕ ГРАНИЦИ! И ПО ПЪТИЩАТА И В КРИВИТЕ ПАЛАНКИ, КЪДЕТО СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ВСЯКАКВИ ДРОГИ!
    НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, НАРОДА НЕХАЕ, ЗАЩО, ЗАЩОТО Е ДОКАРАН ДО ПРОСЕШКАТА ТОЯГА И НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА, НИЩО! НЕ РЕАГИРА ПОРАДИ СТРАХ, НА ИЗБОРИ ХОДИ АКО МУ ПЛАТИ НЯКОЙ И ТАКА СИ КАРАМЕ! ТЕЗИ КОИТО ИСКАХА ДА СЕ БОРЯТ С КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТА И БЕДНОСТТА, ПРОСТО ЗАМИНАХА НА ВЪН, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГИ ПОДКРЕПИ! ЕДИН НАРОД ЖИВЯЛ В СТРАХ ГОДИНИ НАРЕД, НЯМА ДА СИ ЗАЩИТИ ПОЗИЦИЯТА, ЗАЩИТАВА ЕДИНСТВЕНО И САМО ХЛЯБА СИ! ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ! А КОЙТО ГО Е ЯХНАЛ, ГО КАРА ДА ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ!
    Жалко, защото тези които са навън, вече мислят много по различно от тези които сме тук!
  • 28 Ти беше ли с нас

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Кои,да се борят,кои да те слушат,гербоподобно същество,битката срещу вас герберите,ченгета комунисти, е битка, която ще продължи много години, имате подкрепата на евро бюрократите,на руската,европейската мафия, на турската мафия,САЩ са доволни от българското правителство, те са бандити ,но наши бандити, така си мислят те,съжаляваме, трябва да отстраним мафията,, в противен случай тя ще ни унищожи
  • 29 Хондо

    11 2 Отговор
    Лошо ни се пише хорица, положението става все по трагично и няма кой да ни спаси ако сами не изчистим тая мафия, защото годините си минават, и децата растът като остарем ще мизерстваме самотни, далече от децата си
  • 30 Шуми Марица

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Николай":

    Много силно изказване на човек,фен на мафията и ГЕРБ, сега станаха патриоти, комунистите им пречеха и най вече Русия, нали не мислиш че сме толкова глупави да ви повярваме на лъжите за анти комунизъм и русофобство,
  • 31 Валентин Ангелов

    0 0 Отговор
    Марков , преди няколко години , може би две , без да имам претенции да съм експерт ти казах че тази пасмина може да се излекува само с АК-47.Тогава ти го даваше по философски , сега виждам че , мислиш по крайно , което наистина ще свърши работа , на тази окупирана от Мафия територия.

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Валентин Ангелов

    0 0 Отговор
    Бо@лука си има име , български офицер.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове