Last news in Fakti

22 Декември, 2020 18:09 17 009 139

Според прокуратурата кюлчетата злато и пачките са нагласени (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • бойко борисов-
  • спалня-
  • злато-
  • евро-
  • прокуратура

Извършена е експертиза

Според прокуратурата кюлчетата злато и пачките са нагласени (ВИДЕО + СНИМКИ) - 1
Снимка: Фейсбук

На 29.07.2020 г. Софийска градска прокуратура (СГП) се самосезира по публикации в средствата за масово осведомяване и образува досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 339а, ал. 1 от НК - използване без надлежно разрешение по закон на специално техническо средство, предназначено за негласно събиране на информация. Поради засиления обществен и медиен интерес и след разрешение на наблюдаващите прокурори по реда на чл. 198 от НПК, Софийска градска прокуратура предоставя следната информация:

Според прокуратурата кюлчетата злато и пачките са нагласени (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Фейсбук

По досъдебното производство са назначени и изготвени технически експертизи на публикувани в медиите снимки и видеозапис, за които се твърди, че са направени в жилището, ползвано от министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Предоставените за изследване файлове са с лесно забележими допълнителни промени във времевите характеристики и имената им. Част от тях са с променени дати на заснемане - 2013 година, 2021 година, 2024 година, докато датите, извлечени чрез експертизата от файловете са 25 септември 2017 година, 4 януари 2019 година, 6 февруари 2019 година. Една от снимките е с намалени размери. Според експертното заключение при две от снимките се наблюдава, че предметите, намиращи се на нощното шкафче, са подредени по изключително сходен начин, въпреки че самите снимки, според данните, извлечени от файловете, трябва да са били заснети в изключително дълъг промеждутък от време - близо година и половина.

По отношение на видеозаписа е установено, че във времевия промеждутък от 21-вата до 22-рата секунди за кратко се вижда отражението на снимащия - жена в черна рокля, без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса, но поради лошото качество, както и поради това, че се касае за отражение, за експерта е трудно да определи повече детайли. С оглед установяване самоличността на лицето от видеозаписа са събрани възможните доказателства, но до момента същото не е установено.

В експертните заключения се отбелязва, че анализираните файлове не са оригиналните, поради което е невъзможно само въз основа на данните от тях да бъдат направени категорични изводи какво и кога е било заснето. Въпреки проведеното обективно, всестранно и пълно разследване, не може да се установи на кои дати са направени снимките, дали виждащите се в отворено чекмедже банкноти са истински, какво е тяхното количество и общата им номинална стойност, както и дали правоъгълните жълти на цвят предмети в чекмеджето са златни, нито чия собственост са те.

Въз основа на тези обстоятелства наблюдаващите прокурори не намират, че по делото са налице доказателства за престъпление, свързано с естеството на вещите от снимките и видеозаписа, произхода на тези вещи или режима на тяхното държане, което да налага отделяне на материали по реда на НПК. Това е така, защото независимо за какво престъпление по НК се извършва разследване, основният въпрос, на който следва да се отговори, е - отразяват ли веществените доказателства по делото обективната действителност. При установената фактическа обстановка, след провеждане на всички възможни към момента действия по разследването, категорични доказателства в тази насока не са събрани.

Според прокуратурата кюлчетата злато и пачките са нагласени (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Фейсбук

СГП обръща внимание на една от възможните хипотези по делото, с оглед задължението си да уведоми компетентната прокуратура при данни за осъществен състав на друго престъпление, различно от предмета на разследване по досъдебното производство. Касае се за предположението, изложено от свидетели по делото, че приобщените видеозапис и снимки отразяват специално аранжиран интериор с вещи, с цел представяне на определен негативен образ на министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Тази хипотеза е в унисон с други, установени в хода на разследването доказателства - от изготвената техническа експертиза може да се изведе предположение, че видеозаписът и заснемането са извършени от лица извън служителите на НСО; налице са манипулации на данните за файловете и не е възможно да се установи действителната дата на заснемането. В тази връзка следва да се изясни има ли пропуски и нарушения при изпълнение на служебните задължения на съответните служители на НСО, свързани с ефективното осигуряване на личната охрана на министър-председателя на Република България и външната охрана на жилището, което обитава. Поради това наблюдаващите прокурори са отделили съответните материали, които са изпратени по компетентност на Военноокръжна прокуратура.

След извършване на всички възможни действия по разследването, екипът от прокурори счита, че са налице основания за спиране на наказателното производство поради неразкриване на извършителя на престъплението.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно

    177 14 Отговор
    Така им изнася !
  • 2 Запознат

    199 10 Отговор
    Е нагласени са, то е ясно. То Баце сам си ги реди и наглася.
  • 3 Знае се

    160 11 Отговор
    И самите не си вярвате, но тая песен са ви поръчали.
  • 4 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    33 97 Отговор
    ЩО ЛИ ПЪРВАТА И ВТОРАТА СНИМКА ОТ ШКАФЧЕТО СЕ РАЗЛИЧАВАТ.....ИЛИ НЯКОЙ ГРИЖОВНО ГО Е АРАНЖИРАЛ

    Коментиран от #6, #48

  • 5 Експерт

    162 12 Отговор
    Сигурно са фалшиви евраците от монополи, а пищова е воден и не е злато а жълт станиол от шоколад

    Коментиран от #94

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Съдията Дред

    101 12 Отговор
    А ходиха ли да ги потърсят пачките за да ги иследват дали са изтински?

    Коментиран от #22

  • 8 ПСР

    129 10 Отговор
    Всичко е"нагласено"-даже и онзи,който кротко похърква до пачките.
    И Каскетурата е нагласена,то е ясно.НЕкой/нЕкоя си,е направила нагласата.Онзи-не е казал за ПКП,няма пищоФ,има коса и е тънък,кат фиданка.Плюс това,е абсолютно неподкупен.Просто и в Брега на Слоновата Кост,не би се случила подобна подигравка със седем милиона данъкоплатци.
  • 9 егати цирка

    107 8 Отговор
    А същата тая прокуратура може ли да обясни кой ''нагласява'' в спалнята на висш държавен чиновник , много висш , дори и да е прост , ама много прост , ей така каквото си намери за добре. Тая прокуратура не се ли интересува от тематиката ''национална сигурност '' , или въпросът и е през крачола.
  • 10 Загрижен

    114 12 Отговор
    Едва ли е имало и един наивник, който да си помисли, че Гешевтурата ще излезне с различно от това становище. Ако следващите имат гащи, всичко ще излезне на яве, а престъпника от Банкя ще се озове в дрънголника. Ще видим...

    Коментиран от #53

  • 11 GTR

    83 8 Отговор
    А така ! По традиция в България виновни няма ....!
  • 12 Контрабандиста

    82 9 Отговор
    Спечелил е кюлчетата от билет Националната лотария 777!!!
  • 13 Много ясно

    54 7 Отговор
    Нашия съд не е като онзи в Косово!
  • 14 Така е

    42 5 Отговор
    А бабата има дръжка...
  • 15 Чики-Рики

    72 12 Отговор
    Не е установена самоличността на жената,само дето същата беше лееееко ликвидирана на Гръцки остров през лятото по заръка на ....,знаем на кого!Дано не ни е къса паметта!Бог да пази България от такива ,, животни,, дето да на снимките!

    Коментиран от #24

  • 16 ААААХААА...ЧЕ ТО Е ЯСНО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

    18 55 Отговор
    АКТИВНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ НА ДС- ЧЕНГИЗИТЕ НА СЛУЖБА ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ПОЗИТАНО-САРАЙСКИ ОЛИГАРСИ СА ... ПРЕКАЛЕНО ТЪ'ПИ И ПРОЗРАЧНИ!✊😂
    НО ПЪК, НАЛИ ЗАТОВА СА..КОМУНЯГИ И ШАПКАРИ!✊😂
    АРЕ...СА СЕ .. НАДЪХВАЙТЕ,.. БОК'ЛУЦИ

    Коментиран от #20

  • 17 Ахаххаах

    59 7 Отговор
    Не че нещо, ама да ви кажа прокурори, за да не ате проЗти! Това е начин за отчетност при мутрите. Един дава милиони кеш на куриер (в случая Арнаудова) да донесе на другата мутра подкупа, та куриерката оставя парата и снима и праща доказателството на изпращащата мутра и на получателя мутра. В този момент всичко е ясно, ясбо като бял ден! Не ни е нужно вашето подтвърждение! След изборите ще применим законите така, че вие да сте изключително чисти и работливи! Операция чисти ръце! Капиш?! В момента сте мноогоооо омърсени! Срам ме е от вас!
  • 18 Чичо Тони

    39 7 Отговор
    Това позицията на прокуратурата ли е или на печен адвокат?
  • 19 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    12 42 Отговор
    ЩО ЛИ ДВЕТЕ СНИМКИ ОТ ШКАФЧЕТО СА РАЗЛИЧНИ...НЯКОЙ ПАК Е БЪРКАЛ ВЪТРЕ...ПАК НЯКОЯ ПАЛАВНИЦА...НА ДРУГАРИТЕ

    Коментиран от #21, #23, #26, #47

  • 20 Уаууу

    19 7 Отговор

    До коментар #16 от "ААААХААА...ЧЕ ТО Е ЯСНО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ":

    ЯмбУлска шафрнати ханъм, ти получи аналенн оргазъъммм от дИбилизма на прокуратурата! Много си проЗта
  • 21 Снимките са

    36 3 Отговор

    До коментар #19 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    С една година разлика. Няма начин с вдинствената ти мозъчна клетка да го проумееш! Ако можеше, нямаше да си такава жалка и отчаяна беЗработна авукатка в Ямбул!
  • 22 Е що да се

    21 5 Отговор

    До коментар #7 от "Съдията Дред":

    харчат, то се знае, нали пазаруват с тях.
  • 23 Гост

    31 6 Отговор

    До коментар #19 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Абе, братиньо, абе пусни си нова и не ни занимавай със себе си бе!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 джаба

    42 8 Отговор
    ДА БЕ ДА - ИЗОБЩО НЕ СА НА БАЦКО, АМА НИКАК - ДЪРЖАЛ ГИ Е ТАМ ДА СЕ ФУКА ПРЕД КИФЛИТЕ - ЕВТИНИ СЕЛСКИ ПИНИЗИ -КАТО НЕГО
  • 26 Нали

    29 5 Отговор

    До коментар #19 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Е към края си !
  • 27 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    14 35 Отговор
    РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ШКАФЧЕТО ОТ ДВЕТЕ СНИМКИ...КАТО СЕРИАЛ ОТ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР....ПАК НЯКОЙ Е БЪРКАЛ ВЪТРЕ...ИЛИ СИ Е ИГРАЛ С ФОТОШОПА...ЩО ТАКА БЕ ДРУГАРИ....

    Коментиран от #30

  • 28 Фактите са

    43 10 Отговор
    Че след изборите всички гербери ще са в затвора! Никога власт няма да видят!
  • 29 Лост

    34 5 Отговор
    То остава да ви дадат оргиналните и докато простата ви алармира някой да изчезнат, като прословутото тефтерче.
  • 30 Джибилка си

    13 6 Отговор

    До коментар #27 от "НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ":

    Джибилка си маааа шшшфестеркеее
  • 31 Asdfg

    34 7 Отговор
    Гешееееееееееееееееееев, на М........... в ...........!!! Гешееееееееееееееееееев, КЪДЕ Е РИТОНА?

    Коментиран от #35

  • 32 Само минавам ама саде да..попитам ..де..

    12 21 Отговор
    Деса и Бобоковица дъл си земаха. Гащ'ите от спалната на БАЦЕ?!?

    Коментиран от #42, #55, #85

  • 33 Спиридон

    36 7 Отговор
    Е, то и на кметицата и подредиха едни пари в багажника, ама нали не е от послушните!
  • 34 Ахаха

    28 8 Отговор
    Баце идвал ли е на работното си място или се крие като мики маус от страх!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    10 26 Отговор
    Е ГАСИ НЕСКОПОСАНИЯ КОМПРОМАТ....ДВЕ СНИМКИ НА ШКАФЧЕТО С РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ....КОЙ ЛИ ГО Е ПОДРЕЖДАЛ....ГОВОРИ СЕ ЗА СЪПРУГАТА НА ЕДИН ДРУГАР....ТАКА СЕ ГОВОРИ ДЕ....НЕ ЧЕ НЕЩО...АМА НАЛИ
  • 37 Аноним

    13 18 Отговор
    Тия кюлчета са на Радев шофоьора
  • 38 жорката

    38 6 Отговор
    Престъпника всички знаем кой е.
    Истината е,че хванаха царя по бели гащи,осран от корупция.
  • 39 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ

    12 27 Отговор
    И КОМПРОМАТИТЕ СА ВИ ГОЛА ВОДА....ПОНЕ ПОКАЖЕТЕ САМО ЕДНАТА СНИМКА НА ШКАФЧЕТО, ЧЕ СТАВАТЕ ЗА СМЯХ....ДРУГАРИ

    Коментиран от #46

  • 40 БОЗА

    40 6 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Според прокуратурата кюлчетата злато и пачките са нагласени (ВИДЕО + СНИМКИ)"

    Според мен прокуратурата е нагласена... ;-)))))))))
  • 41 един от стадото

    28 6 Отговор
    и кой спи напреки на лявата снимка, пак ли е монтаж. Или се прави на заспал
  • 42 Мазньо

    8 3 Отговор

    До коментар #32 от "Само минавам ама саде да..попитам ..де..":

    Взеха ги,само твоите останаха...
  • 43 Шелок Холмс

    31 5 Отговор
    Така се упорочава раследване и постановление със заръчани експертизи! Ако бяха от спалнята на президента щяха вече да са го окаушили!
  • 44 незнайко

    8 28 Отговор
    Едва ли има българин който да вярва, че БОЙКО БОРИСОВ независимо какъв е може да е толкова нехаен !!! Прокуратурата намери ли човека пуснал записите или не ??? Едно е този който е снимал друго е кой е пуснал записите !!! Като хванат источника всичко ще стане ясно, ДАЛИ Е ИСТИНА ИЛИ НЕ !!!
  • 45 Ямболска 2см

    8 3 Отговор

    До коментар #35 от "Мани Ритона":

    С тези твои два сантиметра, хората те мислят за жена ма! Може да бъдеш Фаната с пинсета!🤮🤮🤮🤮🤮🤮☠️☠️☠️💩💩💩
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Слагай очилата

    20 1 Отговор

    До коментар #19 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    и на двете снимки наредбата на шкафчето е еднаква. Ми той много мърляв Бойко,две години да не си избърше праха от шкафа
  • 48 БАЦЕ БАЦИЛА

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Ми щот са първа и втора,ба си мозъчната гънка - с драхонки....
  • 49 19кови

    16 5 Отговор
    ХАХА ХАХАХАХАХАААААААААХХХААХХ......още малко -щях да се задавя.....а бе вие луди ли сте......???????...."-бит и иб..н.....-"признават ли си...??- а пред DV......се изказа с други думи....изкара се мъжкар....
  • 50 На изборите

    20 6 Отговор
    Няма да има нужда прокурорките като пепи еврото да ми казват кое как е! Наказателеннтотален вот за тиквиттте! И в кауша!
  • 51 МИЧ

    29 6 Отговор
    Не вярвам на тази прокуратура . Държавата ни е превзета от банда разбойници.
  • 52 незнайко

    8 13 Отговор
    Някой виждал ли е Бойко Борисов с такъв тъмен тен ? Досега аз който съм го срещал 3 пъти не съм !!!
  • 53 боко шкафа

    15 5 Отговор

    До коментар #10 от "Загрижен":

    Всички сте мой деца,аз съм като Робин Хут, взимам от богатите и давам на себе си щото съм беден, и като дете ядох само филии с мас.
  • 54 Не знаели на кого са парите...

    13 2 Отговор
    Да им пратя моята банкова сметка,дано се сетят да ги вкарат на нея...Ама всичко е за замаявка на стадото,то вече свикна и вече е много лесно за манипулиране и прекарване с двеста....
  • 55 пройчо

    12 6 Отговор

    До коментар #32 от "Само минавам ама саде да..попитам ..де..":

    баце ги носи, га оди у Симитли да го олаби кметя
  • 56 Христо

    16 6 Отговор
    Има ли изненадани от ГешеФтурата ?
    Eстествено няма изненадани...
  • 57 Цветан Цветанов

    8 4 Отговор
    Аз ще разследвам след изборите !
    "Стани,падни,легни !..."
  • 58 Анти Борисов

    24 4 Отговор
    "Гарван гарвану око не вади" О С Т А В К А !!!!!
  • 59 Behemoth

    18 4 Отговор
    А ,БАЦЕ на калъчката ,истински ли е?
  • 60 запазнат

    32 5 Отговор
    Схемата на тиквун е много проста,като него самия.Усвои няколко милиарда,една част от тях раздаде на верните си кучета,като гешеФ например,който ще му се кълне във вярност вовеки веков.Други пък им раздаде власт и им разреши да се праят на местни феодали.Тази държава е прогнила от вътре.Трябва тотална смяна в изпълнителната и съдебната власт,и много арести и осъдителни присъди,както и забрана на тиквената партия и опитомените патриотоидиоти...

    Коментиран от #95

  • 61 Скоро, ще видите

    13 4 Отговор
    Оригиналите !
    В.Б.
  • 62 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    6 19 Отговор
    И КВО ПРАИМ СЕГА ШКАФЧЕТА С ДВЕ РАЗЛИЧНИ СЪДЪРЖАНИЯ....КОЙ ЛИ Е ПИПАЛ ВЪТРЕ.....АБЕ ИМА СЪМНЕНИЯ КЪМ ЕДНА ДРУГАРКА...ТА ШЕ ВИДИМ ТАЯ РАБОТА

    Коментиран от #68

  • 63 222222

    9 22 Отговор
    Червените тролове се пукат от яд :) xaxaxaxaxaxaxa

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Мата Хари

    18 5 Отговор
    След изборите ще има и оригиналите и бацо в килията на тато
  • 66 Цигуларя

    10 5 Отговор

    До коментар #63 от "222222":

    След изборния ден ще пръскам гепажии

    Коментиран от #69

  • 67 Аве Майн Кампф

    8 16 Отговор
    Е какво толкова , просто се провали поредния недъгав опит за омаскаряване и хвърляне на кал по Боко , но пък за сметка на това нефелните опити за оцапването му продължават ......... ,така че продължавайте с нещастните си болшевишки напънчета .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    6 13 Отговор
    ТАЯ ДРУГАРКА ЩЯЛА САМА ДА СИ ПРИЗНАЕ.....КОЛКО Е БИЛО СЛАДКО С БАЦЕТО.....НИЩО ЧЕ Е БЪРКАЛА ПО ШКАФЧЕТО...КАТО ВСЯКА ЛЮБОПИТНА ЖЕНА

    Коментиран от #77

  • 71 Чочо

    15 3 Отговор
    За няма и 6 месеца ЕКСПЕРТИТЕ УСПЯХА ,,БРАВО
  • 72 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    8 16 Отговор
    ЕДНО ШКАФЧЕ С РАЗЛИЧНА НАЛИЧНОСТ В НЕГО......А БЕ ДРУГАРИ....НАПРАВЕТЕ КОМПРОМАТ КАТО ХОРАТА...ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ИЗГУБИТЕ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ ПОНЕ С ЕДНИ КОМПРОМАТИ ДА ВИ ЗАПОМНИМ....

    Коментиран от #80

  • 73 !!!?

    8 22 Отговор
    Всеки по-интелиген вижда, че снимките са евтина компилация, по-евтина и от нагледния пример !!!?

    Коментиран от #84

  • 74 Заговорът и опитът за държавен преврат

    9 14 Отговор
    Този е още един фалшив юрист неразбиращ от право. Същият като Христо Иванов и Радан Кънев от котилото на беловласият дядка Атанас Атанасов. Изведнъж излиза някакъв непознат на никого селски юрист и започва да дрънка врели ни кипели по същият начин както Христо Иванов. Жалки псевдо юристи. Всички разбраха че всичко е нагласено и вие сте част от заговорът и пробивът в Националната Сигурност на България. Христо Иванов веднага трябва да бъде разследван за този пробив. На всички е ясно че всичко е нагласено и манипълирано, но много хора не знаеха че Христо Иванов, Атанас Атанасов и Радан Кънев са основните действсщи лица в извършването на заговорът и опитът за преврат. Всичко е нагласено от тях и последвалите фалшиви въстания срещу властта. Тепърва тяхната държавна измяна и опит за преврат ще се разплитат и има много мръсотия за тях да излиза наяве. Както и тяхното съглашение с Манолова и нейните слуги Хаджигенов и Бабикян и назначеният от КГБ президент....
  • 75 Цигуларя

    12 3 Отговор

    До коментар #69 от "222222":

    Член на бкп е бацо, аз не съм
  • 76 СМЯХ

    20 5 Отговор
    Всяка от горните банкноти и кюлчета злато има лесно четяеми номера или плакети, които показват произход.

    Предвид, че сме почти африканска държава чо отношение на такива ценности и разчространението им в 99.99% от населението, то единствения извод е, че е направен чадър, което означава, че прокуратурата е пробита.

    Чакаме ДБ и ко опозиция да сезират ЕС и да видим чия глава ще хвърчи най-напред.

    Коментиран от #86

  • 77 БАЦЕ БАЦИЛА

    7 2 Отговор

    До коментар #70 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Мила,ако Той И е бъркал по шкафчетата с тия дебели пръсти,сигурно И се е усладило.Пък ако имаше и бъркалка...Ама Симитлиеца се подслажда сега...
  • 78 Цигуларя

    4 2 Отговор

    До коментар #69 от "222222":

    Всичко в пп пачки гери е членували в бе ка пе или де се
  • 79 Дълбоко виждащ

    12 4 Отговор
    Хахахаха....кой не си е на мястото-НСО,или смешковците от прокуратурата???Как мислите??залагам,че прокуратурата,си мисли,че е 1 ви април и иска да се посмеем!

    Коментиран от #91

  • 80 БАЦЕ БАЦИЛА

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Другарке,само твоето шкафче си стои без наличности...що ли...
  • 81 Де Факто

    16 3 Отговор
    Кой/я/ е влизал в спалнята на ТУЛУПА?!
    Няма как да не се знае.
  • 82 Ужас

    15 6 Отговор
    Мутрата е за затвор.
  • 83 Така ли

    13 2 Отговор
    Аннннааааааа , (турско майко.....) лъжат повече от цигани. А после циганите били виновни за дережето в Бг.
  • 84 Де Факто

    16 5 Отговор

    До коментар #73 от "!!!?":

    Как пък независимите лаборатории в чужбина не видяха евтина компилация, а Ти ГЕРБав ТУЛУП я видя?!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Факт

    7 5 Отговор
    Гешефтурата в действие за правосъдие.

    Коментиран от #88

  • 88 Факт

    9 2 Отговор

    До коментар #87 от "Факт":

    Гешефтурата в действие за правосъдие.
  • 89 съд

    13 3 Отговор
    Тея глупаци, не се ли сещат, че който дойде след тях, ще анулира всиките им закони и решения, заради групото погазване и неспазване на законите. Трябва да има цялостно разследване и затвор за фербаджии и техните съратници от патреотите и дпс.
  • 90 Биби Кинг

    4 6 Отговор
    Срешто раженат никой не рита! Март ште е септемри! Ма се не знае 9ти или 23ти!
  • 91 Другия с коня

    6 7 Отговор

    До коментар #79 от "Дълбоко виждащ":

    Смешкото си ти...НСО е Пето главно Управление на Държавна Сигурност....УБО + Управление по Безопасност и Охрана.....Значи питаш дали вярваме на Прокуратурата или на ДС.....Е....агенти на ДС съсипаха България,не Прокурори...ама в Стара Загора сте отдалийеку и говорити мйеку...нъл тъй

    Коментиран от #96

  • 92 ФИНЦИ

    8 5 Отговор
    БОИКОВЩИНА БАТЕ САМО ИЗБОРИ И МЕТЛА И ТОГАВА ГАЗ ДО ДУПКА НЯКОИ ДА НЕ Е ОЧАКВАЛ НЕЩО ДРУГО НЕЕЕЕ ТО ПРОКУРАТУРА СЪД СИЧКО Е БОИКОВЩИНА
  • 93 КВО А ВИ КАЕМ, ПР'ОСТО'ТИЯТА НА

    5 5 Отговор
    "НАЩЕ" ДС- КОМ НЕЩА'СТНИЦИ И МОСКАЛСКИТЕ ПИШМАН АГЕНТЕ (НАВАЛНИ)Е ВПЕЧАТЛЯВАЩА, ГАЧЕ.. ЕДИН КАЛПАВ ХYЙ ГИ Е..ПРАВИЛ!
    ПОНЕ ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО...ПО-ОРИГИНАЛНО, ВЕДЕЕВА...ВИ СЕ СМЕЕ ЦЕЛ СВЕТ
  • 94 Да, така е

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Експерт":

    Един мармот го е увил :)
  • 95 Не разбрах,

    9 4 Отговор

    До коментар #60 от "запазнат":

    Борисов на теб ли се изповяда или ти му светиш като раздава пачки? За теб нещо имаше ли?
  • 96 Напоителни системи

    9 2 Отговор

    До коментар #91 от "Другия с коня":

    Простотията ходи не в гората, а по такива като теб. Да не би ти да си крадецът на тръби от Напоителните сиснеми?

    Коментиран от #98

  • 97 Ивата

    9 10 Отговор
    Странно, защо никъде няма СНИМКА на... чекмеджето (с аранжировката) и Борисов на...1 КАДЪР?!?
    Още по-странно е, че на снимката с пачките,...Леглото е Идеално Подредено!
    Вижте..възгкавницата и изпънато легло!
    ;)))
    Прекалено Нагласено е всичко.

    Коментиран от #103

  • 98 Ла'паааай...ла'пай

    2 5 Отговор

    До коментар #96 от "Напоителни системи":

    И гъл'тай , женчо

    Коментиран от #109

  • 99 Филип Георгиев

    16 6 Отговор
    НАГЛАСЕНИ СА, РАЗБИРА СЕ
    НАГЛАСЕНИ СА НАЙ ВЕЧЕ НЕВЕЖИТЕ И НЕГРАМОТНИТЕ, КОИТО ГЛАСУВАХА ПЕТНАЙСЕТ ПЪТИ ЗА ТАЯ ПРЕСТЪПНА СГАН. ИДИОТИТЕ КОИТО ГО ИЗБИРАХА БАЯ ВИ ГАНЯ , ТАКА СА НАГЛАСЕНИ В СТОЙКА 'ПАРТЕР", ЧЕ МИЗЕРИЯТА КАКТО МАТЕРИАЛНА ТАКА И ДУХОВНА ЩЕ ГИ ПРИДРУЖАВА ДО КРАЯ НА НЕЩАСТНОТО ИМ ЖИВУРКАНЕ. А ПРОКУРАТУРАТА, НИЕ ЩЕ Я НАГЛАСИМ В ЦЕНТРАЛНИЯ. МНОГО СКОРО.
  • 100 мартин

    10 4 Отговор
    спокоооо, то и никой не е очаквал че личната прокуратура на доган и пеефски ще открие нещо. нали главния каскет е сложеш там за да го играе чадър над тиквата,доган и пеефски.те са просто едни наведени слуги.
  • 101 ххх

    10 4 Отговор
    ВСС,натикахте един кош милиционери в прокуратурата! Спрете ,стигнахте дъното и копаете!Прокуратурата трябва да има след Гешев и след вас! Това е позор!
  • 102 Пацо Шумкара

    5 9 Отговор
    Наще другари пощръкляха от Злоба и Безпомощност.Спокойно бе се ше изтърпим Бойко още 2 мандата па после ще го мислим
  • 103 Мазньо

    3 4 Отговор

    До коментар #97 от "Ивата":

    Ми той ,Симитлиеца,обича да ги изпъва...
  • 104 Мата хари

    10 3 Отговор
    да бе, даже е оправяла и разхвърляла леглото и накрая е сложила и един тулуп в него.
  • 105 Възмутен

    15 7 Отговор
    Целия свят знае, че и снимките са истински, и, че гласът на записите не прилича, а Е на Бойко ТИКВАТА! Дори и Българския народ вече знае това!!!! Само..... БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА НЕ ЗНАЕ!!! :)
  • 106 Дълбоко виждащ

    12 4 Отговор
    Това,което пишете е напълно възможно!но,ако това ваше съждение е истина следва,че премиерът Борисов е Светец!Аз в това не вярвам,както и огромната аудитория погледнала в чекмеджето!снимките са част от парите на Божков,а кюлчетата са истински и може при желание прокуратурата да открие от кого са закупени защо ги е дал на доверено пазене в чекмеджето....
  • 107 Чавето

    18 7 Отговор
    Мръсни помияри-а направиха ли справка с номерата на банкнотите и кюлчетата злато- откъде са и кой ги е теглил от банките-такива банкноти не са за ежедневна употреба и се проследяват от банките... ако не са от банките , значи са мръсни и кървави пари - напълно съответстващи на статуса на тоя мафиот... на цигански се казва "гряца мануша" - отвратителни човеци!!!!
  • 108 Ама

    16 5 Отговор
    то никой нормален гражданин живущ в кочината Тиквостан, не е и очаквал от гербаджийската гешефтура да излезе с някакво обективно и честно становище. Сега да очакваме ли на невинния като ангелче Разбойко да му поникнат крилца, или каскета да го предлага на светия синод за канонизиране.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 о чудо

    10 5 Отговор
    не сме очаквали и нещо друго от личната "прокypатyр" на доган-пеевски оод , но няма да оставим нещата така 21 век ЕС сбогом гроб
  • 112 ЭЭЭЭ

    7 9 Отговор
    Кой вярва на тези умопомрачители измислици?Някой иска властта на
    всяка цена.Но на червените не им се получи.Партизански хватки-
    от засада.
  • 113 опровержение

    6 2 Отговор
    Изтрити са коментари, в които се се опровергава цинизма на коментара с номер 98, т.е. на този който гълта в Банкя. и е един от тенис партньорите.
  • 114 ЦЦ каунь

    7 8 Отговор
    американските експерти които доказаха че снимките са истински ряпа да ядат, българските подлоги са по ... абе гарван гарвано око вади ли
  • 115 СЕВЕРОЗАПАДА

    4 8 Отговор
    ФИЛИП ГЕОРГИЕВ, А ТИ ЗАЩО КАТО ТРЪГНЕШ ДА ГЛАСУВАШ ВСЕ БЪРКАШ ОПАШКИТЕ И СЕ РЕДИШ НА ОПАШКАТА, НА КОЯТО ПИЧОВЕТЕ ЧАКАТ РЕД ЗА МАЙКА ТИ?
  • 116 ДО КОГА

    7 2 Отговор
    ................В КАКВА КОЧИНА ЖИВЕЕМ ................!?
  • 117 пешо

    8 5 Отговор
    още колко време ще ги траеме да ни правят на маймуни , някой влезнал и ги сложил , ако беше сложил 500 грама тротил , кво правим тогава .
  • 118 Това му се е паднало

    5 3 Отговор
    От Зрънчо.Не го обвинявайте за такива малки неща.То милиарди извлече..

    Коментиран от #124

  • 119 Пуркоратората

    3 4 Отговор
    Кой им верва, вервайте му
  • 120 Хаха

    6 4 Отговор
    Какво излиза накрая. Парите не били истински, но не били и фалшиви. И постолета е личното оръжие на Бойко , но това въобще не се споменава, както и серийния номер на банкнотите, който се вижда ясно на снимката
  • 121 Компира

    1 2 Отговор
    Браво, Братиньо!
  • 122 терминал 2

    5 3 Отговор
    МВР и Съд са пробити отдавна. В бг убийство е реални 5 до 8 , в които убийците имат и отпуски по празниците, а невменяемите не лежат за отрязан крак или глава са на свобода . Бягайте в чужбина преди да пострадате или да остареете!
  • 123 Далавера

    5 3 Отговор
    Каскета ще може да се замени с бомбе
  • 124 Леле

    2 5 Отговор

    До коментар #118 от "Това му се е паднало":

    И за какво са му - след 10 г. ще гушне букета
  • 125 478329

    1 10 Отговор
    Оставка за прокуратурата. Бат бойко продължава още един мандат👍👍👍👍👍👍👍☺️
  • 126 МНОГО СЛАБА АРАНЖИРОВКА

    9 2 Отговор
    СНИМКИ ЗА МАЛОУМНИЦИ, ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ПРОСТ ЗА ДА ПОВЯРВАШ НА БОЛШЕВИШКИ СЮЖЕТИ, ВСИКИ СНИМКИ И ВИДЕОТО ЗА РАЗЛИЧНИ, ЗНАЧИ ВСЕКИ ДЕН НЯКОЙ ХОДИ И СНИМА БЕЗ ПРОБЛЕМИ КОГАТО СИ ИСКА ТАМ ДОСТЪПЪТ Е ПОСТОЯННО ОТВОРЕН. ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ.
  • 127 И КВО СЯ

    10 3 Отговор
    КУМОНЯГИТЕ НЕЩО УДАРИХА НА КАМЪК, ЗАЕДНО СЪС ФИГУРАНТА АВИАТОР, КАКЪВ СМЯХ СЪС ТЕЗИ СНИМКИ.......САМО ДЕТО ВДИГАШЕ ЮМРУЧЕ ,КАКЪВ СМЯХ.....АМА ПАК БИЛ ГОТОВ ДА ГО НАПРАВИ ,ЩЯЛ ДА ИЗЛИЗА НА ПЛОЩАДА ЗА ПОПРАВКА НА МЕТЕЖА И ВСЕВИЛИКОТО ВСЕНАРОДНО ВЪСТАНИЕ......САМО ТОЙ НЕ ВИЖДА КОЛКО Е ЖАЛЪК И СМЕШЕН......НЯМА ЛИ СЪВЕТНИЦИ ДА МУ ГО КАЖАТ.....

    Коментиран от #130

  • 128 Командира

    1 2 Отговор
    А пистолета е изчезнал😂😂😂
  • 129 Мата Хариту

    1 3 Отговор
    Ода от къщя на къщя и подреждам ношни шкафчета - не съм скъпарка!
  • 130 Не е смешен

    4 2 Отговор

    До коментар #127 от "И КВО СЯ":

    Тоя дето има чест и достойнство! Смешен е този дето няма! Смешен защото се продава, защото е евтин, защото е предател! И в този ред на мисли и истини, всеки средно интелигентен човек, знае кой какъв е! 😀 Ти от кои си? 😀
  • 131 Димитър

    3 2 Отговор
    Да влезе убитият, казл съдията и погледнал стената, а там бяха закачени портретите на Левски и Ботев.
    И тихичко промълвил : кому бе нужен този курбан.
  • 132 Доцента

    6 3 Отговор
    Румен Радев дори един компромат не може да направи като хората,камо ли държава да управлява.Оставка и съд за руския шпионин Радев
  • 133 Тапата

    4 2 Отговор
    По всичко личи, че изпълнителите на това активно метоприятие, са абсолютни аматьиори. Ако бяха отворили гардероба му, щяха да изпопадат пачки, ако бяха надникнали под кревата, щяха да видят кашони пълни с кюлчета и ако бяха обходили гаражите,щяха да видят паркиран танк. Вместо това, са се захванали да аранжират някакво мижаво шкафче, което не може да събере пачки, с кито да купиш дори и един апартамент(без асансиьор).
  • 134 МНОГО ИСТИНИ

    3 1 Отговор
    НАЧИ БОКО ЛЪЖЕ ЧЕ ВСИЧКО Е ИСТИНА , ПЪК И В НАЧАЛОТО КАЗА ЧЕ РАДЕВ С ДРОНА Е СДЕЛАЛ СНИМКИТЕ !
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 АЙДУУУУУУК

    3 3 Отговор
    ЕГАТИ И СПАРТАНСКОТО ЧЕКМЕДЖЕ С МИЛИОН И КУСУР ЕВРАЦИ !И АЗ ИСКАМ ДА СЪМ СПАРТАНЕЦ , КАТО ТИКВОЧА !
  • 137 Бай Курти

    4 2 Отговор
    То и на децата им стана ясно ,че всичко е пунта мара на другарите комуняги.Само 80 процентовите на Иво Христов кълват на гола кука.
  • 138 Ха ха ха ха ха ха ха

    2 0 Отговор
    Скалъпени снимки и записи за гладни и мразещи себе си хора.
  • 139 жаль

    0 0 Отговор
    Колкото повече показват скалъпените снимки, толкова повече олеква фигуранта. Пък това видео направо изби рибата. Какво иска да покаже може да ни каже само фигуранта. Освен другото, апартамента който показва определено не е скъпарски. Моя е в пъти по-хубав. Посланието по-скоро е че Бойко е един доста обикновен Българин който се е отдал на работа за България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове