Last news in Fakti

23 Декември, 2020 12:35 4 461 61

Отровното трио: Усилията на Борисов за разделение не успяха

  • отровното трио-
  • бойко борисов-
  • опит за разделение-
  • демократична българия-
  • изправи се.бг-
  • има такъв народ

Триото приветства последните изявления на ''Демократична България'', ''Изправи се.БГ'' и първоначално заявената позиция на ''Има такъв народ''

Отровното трио: Усилията на Борисов за разделение не успяха - 1
Снимка: БГНЕС

Ние, от „Отровното трио и гражданите“, изразяваме своето удовлетворение от факта, че управляващата мафия се провали в опитите си да всее раздор, взаимни обвинения и нападки между основните опозиционни субекти. Борисов ясно идентифицира кой ще атакува – чрез избори - олигархичната му власт, но усилията му за разделение не успяха. Той няма да спре и всички ние го знаем. Борисов не може да бъде честен играч и само заедно можем да се изправим срещу машината на държавата, използвана за разправа с непослушните.

Готовността на партиите и сдруженията, представлявани от г-н Слави Т. Трифонов, г-н Христо Иванов и коалиционните му партньори, както и от г-жа Мая Манолова и партиите, застанали зад нея, за взаимно сътрудничество за контрол над изборния процес и гарантирането на неговата честност, са нашето оръжие за предстоящата битка на гражданите за промяна. Това е в полза на всички хора, гаранция за спазване на конституционните ни права и ясен опит да се спрат злоупотребите под диктовката на властимащите.

„Отровното трио“ и гражданите смятаме, че последните изявления на „Демократична България“ и „Изправи се.БГ“, както и първоначално заявената позиция на партия „Има такъв народ“, дават шанс за голяма промяна в страната и възможност за постигане на консенсус в бъдещия парламент около стратегическите задачи, свързани с връщането на свободата, демокрация и правовия ред.

Усилията си струват и идва време, в което всеки от нас ще уважава мнението на другия и получаваме шанс да се съсредоточим за атака срещу основния проблем за страната ни, както го правеха гражданите по площадите на България и света в продължение на месеци. Съдбата на държавата е по-важна от отделните интереси на всеки един и дойде време, в което можем да го докажем!

Проф. Велислав Минеков
Адв. Николай Хаджигенов
Арман Бабикян


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    29 17 Отговор
    Аз се писах наблюдател.
  • 2 Емил

    37 48 Отговор
    Самата декларация, фактически, показва, че са разединени, а те искат да внушат на света обратното!

    Коментиран от #39

  • 3 КОТарАК

    36 16 Отговор
    тиквата няма достатъчно интелект да се занимава с подривна дейност. има хора около него малко по-адекватни. не въздигайте по тоя начин една ограничена умствено личност от 90те

    Коментиран от #7

  • 4 Щом

    31 21 Отговор
    със Слави ще се ешите - няма да са ви видни успехите ! Само се сетете за последното му интервю с "началството" , как четеше удобните въпроси , колко кротък и любезен беше двуличния нарцис и страхливец !
  • 5 Политолог

    32 43 Отговор
    Усилията за разделението не бяха на Борисов, а ваши и на вожда ви с юмручето, ама иначе е така не успяха...:))))
  • 6 Българка

    49 24 Отговор
    Приветствам усилията на Отровното трио за създаване на партньорска мрежа антимафия. Радвам се, че ДБ с Христо Иванов и партньорите му, както Слави Трифонов и привържениците му са готови за обединяване усилията за провеждане на честни избори. Големите атаки срещу всички опозиционери предстоята както от управляващата шайка, така и от всякакви лизатори, прокуратура и прочее слуги на мафията.
  • 7 Българка

    39 18 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    За интелекта съм съгласна, но Баце е достатъчно подъл и жесток да разпореди всякакви мръсотии, компромати и рекет

    Коментиран от #11

  • 8 Бацката

    27 33 Отговор
    Добре би било да се ориентирате със спонсора си да ви резервира и на вас нещо в същия блок в Арабистан, щото през март се връщам с ББ4 и жална ви майка...
  • 9 ГОСТ 1

    38 23 Отговор
    Вие не разбрахте ли, че вече сте бита карта? Никога няма да влезете в бъдещия парламент, независимо кога са изборите и кой ще опитате да използвате като ракета носител. Всички нормални хора в България знаят какви жалки мошенници сте.
  • 10 ПОБЕДИТЕЛИТЕ

    35 20 Отговор
    ТРИМАТА МУСКЕТАРИ? НЕ, ТЪПАНАРИ.
  • 11 КОТарАК

    29 19 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    тиквата е пътник и нищо не може да го спаси ,въпроса е да се оформи ясна опозиция и да гласуваме за нея

    Коментиран от #14, #16

  • 12 МИ КЪ

    26 27 Отговор
    ТИЯ НАПРАВИХА ДОСТА ПАРИ ЗА ИМА -НЯМА 4 МЕСЕЦА. А ВИЕ СИ ПРОТЕСТИРАЙТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ - БЕЗПЛАТНО!

    Коментиран от #26

  • 13 ЩЕ ЩЕ

    24 32 Отговор
    И КВО ВИ ПРЕЧИ БОЙКО? КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ЩЕ КРАДЕ, ЩЕ ПЪЛНИ ШКАФОВЕ И ГАРДЕРОБИ ДОКАТО НЕ ГО СВАЛЯТ И НЕГО. ОТИ РУЧАХТЕ ЖАБЕТАТА БЕ? ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ЩЕ ВЛЯЗАТ ВЪВ ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ? ЕЙ ТАКА, СЕДИШ, НЕ РАБОТИШ И СИ ПЪЛЕН С ПАРИ? ТОВА ЛИ ВИ ОБЕЩАВАТ ФАТМАКА, МАЯ, ЧАЛГАРЯ, БАБИКЯН...?

    Коментиран от #27

  • 14 Българка

    28 14 Отговор

    До коментар #11 от "КОТарАК":

    Напълно подкрепям, но предстоят жестоки избори. Трябва масово гласуване. Борисов е заложил не само политическата си съдба, но и живота си. Мафията е окупирала всички структури и те ще бъдат впрегнати за подправяне на избирателния вот и окалване на тези, които могат да ги вкарат в затвора.

    Коментиран от #20

  • 15 Кво да ви разделя, краставите магарета

    19 10 Отговор
    Се намирате
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Миризлив пор

    26 7 Отговор
    Да не стане като това лято? Уж всички срещу Бойко а блокирани 3 кръстовища със 3 протеста и кога се появи някой от друг протест и го гонят?

    Коментиран от #21

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тримата глупаци са в грешка

    20 8 Отговор
    Радко е разединителя
  • 20 КОТарАК

    21 15 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    ако се получи така тия изроди да ни управляват още 1 мандат, означава че сме най-простото племе и си заслужаваме съдбата. което сам си го направиш и бог не може. след март и ще престана да пиша при тоя вариант ,защото няма да има смисъл.сериозно се замислям за емиграция вече , въпреки че не съм първа младост
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 3,14К

    15 6 Отговор
    А Методи Лалов какво плещеше сутринта срещу Манолова? Христо и боеца са интригантите и разединяват

    Коментиран от #24

  • 23 Васко Дубайския

    13 11 Отговор
    Бойко го е страх. Вижте аз колко съм смел и затова не се връщам в България , а само дърпам конците.
  • 24 Миризлив пор

    9 11 Отговор

    До коментар #22 от "3,14К":

    Те тези са болни за власт, все ще се изпокарат или преди или след изборите за да докажат кой е главния. Колко до боеца - разбирам го човека, здрав да влезеш във видинската болница може да не излезеш, ако бяха пичове протестиращите щяха да ударят по едно рамо да се лекува добре. Явно си е преосмислил приоритетите след като се опитаха да го игнорират.
  • 25 Яд ме е

    11 8 Отговор
    За съжаление големите протести не можаха за пореден път да се обединят в нова политическа партия. Имаме доза от стари муцуни и трио, което сключва споразумения като физически лица, т. е. юридически представляват само себе си. Слави Трифонов е с най големи шансове от алтернативните партии, но защо е най слабо деен като лидер? Дано не съм пророк, но ако Бойко Борисов изкара пълен мандат в следващия парламент ще имаме много от същото.
  • 26 Перо

    8 5 Отговор

    До коментар #12 от "МИ КЪ":

    А ти мутре,не се ли облажи покрай главната мутра,а?
  • 27 Перо

    7 8 Отговор

    До коментар #13 от "ЩЕ ЩЕ":

    Обещаха дърво за толупа!
  • 28 ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    13 17 Отговор
    Не ги понасям всичките ДБъ ,Слави , Мая и триото но ако това е начина за премахване на ОПГ Шайка и 20 годишни присъди за Шкафчето и ТИКВИТЕ подкрепям.......
  • 29 Оракул

    12 12 Отговор
    Тия май са готови на по една бибитка на всеки,само да отърват зандана,късно е чада мои,пръднахте в рейса,сега си го дишайте.
  • 30 Оракул

    7 3 Отговор
    Когато отделиш газове в килер,а той е заключен е много кофти,нищо,че си се правил,че не си знаел,не ти върши работа!
  • 31 Напротив

    7 9 Отговор
    Борисов успя да раздели протеста. Трябваше да падне от власт през лятото, а още управлява, тегли милиарди кредити и раздава и разпределя. Даже вие се отказахте да го сваляте и обявихте края на протеста. Започнахте предизборна агитация и преговори за явяване в коалиции на редовните избори и забравихте нещо темата за великите народни възстания. Кога ще е следващият голям протест на който всички обединени ще излезете да свалите Борисов или няма ли да има такъв до изборите? Ако няма обединен протест значи Борисов ви е разделил и е успял, но това е нормално като гледам лицата които се лансират пред медийте. А сега кажете за три месеца колко още милиарди могат да се теглят и разпределят и може ли до изборите да сме си с мерки в извънредно положение?
  • 32 ММ586

    16 11 Отговор
    Тримата Глупаци! - с декларация.Еми добре.
    Да не стане така догодина по това време ББ
    да е още министър председател (служебен), а вие пак да си пишете декларации +президента Радев(и той вече да се готви здрава). Е тогава
    ли ще видите колко сте смешни?

    Коментиран от #45

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    Явно някои се усетиха,че големия е упрял и пискат като женки,но не закъсняхте ли с преценките си???
  • 35 Видими резултати

    9 7 Отговор
    Средна смъртност от коронавурус (на 1 милион души) от началото на епидемията:

    България и съседите ѝ:

    България - 994
    Румъния - 763
    Гърция - 417
    Сърбия - 319
    Турция - 219

    Смъртността в България е 2 пъти по-висока от Гърция и 3 пъти по-висока от Сърбия.

    Коментиран от #48, #55

  • 36 Лошото е

    13 6 Отговор
    Че вие 3мцата не сте по-добри
  • 37 Лошото е

    16 7 Отговор
    Ефин цинаганин,извинете ром,един арменец и некъв жид
  • 38 1111

    17 8 Отговор
    Тез тримата глупаци кои са?
  • 39 ИСТИНАТА

    9 12 Отговор

    До коментар #2 от "Емил":

    БОЕЦ ги разобличи като подводници на Борисов!
    ФАКТ!
    Триото баламосват, за да отклоняват вниманието от най-важното!
    От противоконституционните избори!
    И протестиращите се усетиха и се оттеглиха...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Лошото е

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Кккк":

    И аз нямам друга работа
  • 42 Ветринар

    11 7 Отговор
    В Дубай е нашия алабай,от там не се чува как лай,ний сме неговия глашатай.
  • 43 007

    12 6 Отговор
    Това неистово желание от много посоки към властта говори, че нещата в държавата са много добре и властта е апетитна цел с имането и възможностите. Дори и пандемната криза не наруши това усещане, напротив, оказа се, че хората и бизнесите са добавили не по-малко към влоговете си тази година, в сравнение с нормалната предишна година. Господи, помогни на простолюдието да ползва мозъците си и ни опази от тези навлеци, ще съсипят всичко направено до сега!
  • 44 Мислещ

    2 2 Отговор
    Неговите не, но вашите - определено да.
  • 45 Ти себе си

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "ММ586":

    виж! Остави другите!
  • 46 Хаджиментов

    13 4 Отговор
    Вървели една мишка и един кон по дървен мост и мишката казала:
    - Колко силно люлеем моста...
  • 47 Фактъ

    12 10 Отговор
    Бахар Бахур от Банкя ще ходи в затвора , кюлчетата и лилавите евраци няма да го спасят .
  • 48 Миризлив пор

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "Видими резултати":

    Не знам дали има някой много виновен, но погледни какво са мерките при нас и при съседите, навсякъде има почти пълен локдаун, тук само моловете не работят. Според теб ако имаше локдаун колко народ щеше да си отиде? А колко нямаше смисъл да продължи да живее?
  • 49 охо бохо

    16 4 Отговор
    Жалки отрепки ! Ще се занимава някой с вас, смотльовци ! Кокоши мозъци !
  • 50 Протестиращ

    5 11 Отговор
    Така е! Подлогите на ГЕРБ от Орлов град загубиха. Отровното трио и Мая Манолова влизаме в парламента и мачкаме!!!
  • 51 111

    4 10 Отговор
    Отровното трио е контролирана опозиция и подготвя Бойко за четвърти мандат.

    Коментиран от #53

  • 52 Го4о

    11 8 Отговор
    А, хаааа, ама и ние от ГЕРБ сме за контрол и спиране на злоупотребите в изборния процес! Против сме Мая Манолова (Костинбродска) да прави АФЕРИ в Костинброд в деня на изборите! Помним всичко и сме възмутени, че влизате в коалиция с доказана лъжкиня и манипулатора на изборния процес! Жалко за Вас, за което ще си платите!!!!
  • 53 БСП за България и Радев

    9 1 Отговор

    До коментар #51 от "111":

    Напротив такива са седерастите от Орлов град. Агитираха навсякъде че Отровното трио е с ГЕРБ, а се оказа точно обратното

    Коментиран от #57

  • 54 онзи

    8 8 Отговор
    Бойко ще управлява четвърти мандат. Ако не той ще е друг гербав.Държавните служители ще гласуват за Боко, пенсионерите също щото им вдигнаха парите. Те заедно са към 2.5 милиона.

    Коментиран от #56

  • 55 НИЩО ПОДОБНО

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "Видими резултати":

    ВИДИМИТЕ резултати са едно, ИСТИНСКИТЕ - ДРУГО!!. ТЪЙ КАТО ИМА МНООООООГО ЗАРАЗЕНИ, НО НЕРЕГИСТРИРАНИ - СЪОТВЕТНО % СМЪРТНОСТ Е ДАЛЕЧ ПО- МАЛЪК!!! НАВСЯКЪДЕ Е ОКОЛО 0,5%.
  • 56 Видяхме тук

    4 4 Отговор

    До коментар #54 от "онзи":

    една анкета! Да не го зауправляват към бай Ставри само! Иначе ти за "ЧЕСТНИ" избори говориш! Все с купени гласове! Ще "пребъде" България с такива като вас!
  • 57 БСП И РАДЕВ

    8 3 Отговор

    До коментар #53 от "БСП за България и Радев":

    СРЕЩУ НИНОВА!!! О ХО ХО ХО!!! ДЕРЗАЙТЕ!!!
  • 58 ПЕНКО

    4 6 Отговор
    ДОНЬО ДОНЕВ ВЕЧЕ ГО Е НАРИСУВАЛ : " ПОЛИТИЧЕСКАТА РЕКА В ЗАВОЙ , НО ТРИМАТА ПОСТРОИХА МОСТА МЕЖДУ -ОБЕДИНЕНИТЕ ГРАЖДАНСКИ СИЛИ И ИЗВЪНГРАЖДАНСКИТЕ СИЛИ " !!!!!!
  • 59 Тъпунгери

    11 3 Отговор
    Борисов никога не е споменавал че вие съществувате. Той не ви брои за живи.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 КУРнинов

    1 1 Отговор
    МНОГО СТЕ ЖАЛКИ ОТ ТРИОТО ! СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ВИ ОТСВИРИХА ЗАИГРАВАТЕ С ТЕМАТА НА РАЗДЕЛЕНИЕТО!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове