Last news in Fakti

1 Януари, 2021 15:20 30 925 130

България: трошат ти колата, а прокуратурата спира наказателното производство

  • прокуратура-
  • чирпан-
  • потрошен автомобил

Гражданин е силно възмутен от правосъдната система у нас

България: трошат ти колата, а прокуратурата спира наказателното производство - 1

Разгневен гражданин, силно възмутен от бездействието на прокуратурата, разказа как е станал жертва на тормоз, но въпреки това властта е отказала да се намеси. Красимир Георгиев споделя, че преди месеци мъж е потрошил умишлено стъклата на лекия му автомобил, след като му е направена забележка за силна музика. В края на 2020 година мъжът разбира, че държавното обвинение не открива причина да се сезира по казуса.

Публикуваме, без редакторска намеса, целият текст на поста

“Правосъдие ни дебне отвсякъде"

Днес получих Съобщение от Прокуратурата на гр. Чирпан и.... Вместо очакване за насрочване на дата за дело по чл.216 ал1 от НК във връзка с покушението върху колата ми пише: На основание чл.25 ал.1 т.6 от НПК, наказателното производство е спряно!!! В началото бе гневът, последва го отмъщението, появи се разумът и всичко това бе залято от отчаянието... и защо ви пиша това ...??? Само преди 2 месеца затова, че направих забележка на циганин да се съобразява с децибелите на чалгата, на колата ми бяха изпотрошени с метална тръба 4 стъкла /предно,задно и двете странични/ счупено огледало, пробита задна кора, и деформирани врати в следствие на ударите. Всичко това бе регистрирано и заведено в полицейската преписка. Полицията от РПУ-Чирпан действаха бързо и професионално и изясниха фактическата обстановка...И започна чакането, решението на ПРОКУРАТУРАТА, по принцип ясно и лесно досъдебно производство се оказа, че има още неща да се изясняват....оказа се, че тези неща са в размера на щетите, които вещото лице е оценило на 431 лв. Явно дълго време търсеха такова вещо лице, което да удостовери въпросната сума. Вследствие и на което в становището на прокурор Н. Банева пише, че не са налице основание на чл.49 от НПК и мога да си упражня правата ...като частен тъжител !!!! Тук държавното обвинение вече го няма. Няма я властта която трябва да налага както наказания така и превенция....И така прокуратурата спира досъдебното наказателно производство. Защо става така...обяснението и мотива е ,че сумата от 331 лв. както пише в становището си прокурор Банева е, че сумата е далеч по-малка от минималната за страната сума от 610 лв. Обаче няма значение, че съм приложил фактури за смяна на стъклата 491 лв. Превоз с автовоз до Пловдив 132 лв. и само те правят 623 лв. без огледалото, без кората и наранените врати.. И въпросът не е само в материалните щети, въпросът е и в душевните и морални щети и ужаса да видиш как разярения пиян циганин ти блъска и псува и се кани..., просто може би шанс, че не съм бил отвън, едва ли щеше да ме подмине с тази тръба... И какво? Сега трябва да живеем някак, циганинът живее от другата страна на къщата ми, минава, подхилква се и аз трябва да мълча... Задавам си въпроса дали да не му счупя и аз стъклата... мисля, че и за се ползвам с добро име, бил съм общ. съветник, офицер от запаса, бил съм и съдебен заседател... Или да счупя на прокурорката стъклата... дали ще надминат сумата от 610 лв. Само питам...??? Бедни ми бедни нещастен българино. Е, в завършек няма да оставя така нещата, ще пускам жалба, но... това е България и ето, че Чирпанската прокуратура е вярна на КАСКЕТАТУРАТА!!! Да не коментираме факта, че е заведено на 04.12.2020, а е пуснато умишлено късно... целта е ясна – да се намали срока за реакция покрай празниците. И да не коментирам факта, че колата се води на майка ми която е с 50% инвалидност и пенсия от 430 лв. и вследствие на тези погроми не може да се възстанови още. Това е ...

"Правосъдие" ни дебне отвсякъде !!!


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 149 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Киро Брейка

    346 20 Отговор
    БОКО, ще тръгнем на бунт срещу теб и твоята хаплива с кирливи ризи сган , която ни разобединява като велик народ!!!Всичко е за да крадете, не ти пука за хората, плащате по 20 лв на неграмотните да бунтуват!!!
  • 3 7744

    235 11 Отговор
    В БГ органите се занимават само с дребните деяния- гонят, преследват, разследват с години, съдят и вкарват в затвора за парче салам от верига, дреха от МОЛ-а, 10 лв, откраднати от някого и подобни. Целият ресурс- пари и време, е хвърлен за кокошкарски работи.
  • 4 Счупи

    355 7 Отговор
    на прокурорката колата, така, че да не може да докаже, че щетата е над 610 лв. Например само предното стъкло.
    След време, като си на кеф и си възстанови предното стъкло, счупи й задното стъкло.... спукай и 3 гъми... не оставяй следи, за да не може да те нарочи... Тя ще знае, че подаръците са от теб и ще е щастлива като теб...
    А може и акъл да й дойде в главата (корумпираната).
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 българин

    287 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Написано е, че полицията е изяснила ситуация и е намерила и показала виновника.
    Проблема е, че трябва ВСИЧКИ щети/кражби да се раздледват и търпят наказание. Да не се подминават в никакъв случай "малките".
    И второ и по-важно - къде е ПРАВОСЪДИЕТО? Ами че ако сега му се размине на този българин, утре ще реши да си присвои нещо, изнасили някой, да убие друг... И всичко, защото е минал безнаказаното.
  • 7 Прокуратурата в някои случаи ползва

    189 1 Отговор
    Думите: ОСОБЕНА ДЬРЗОСТ ЯВНО НЕЗАЧИТАНЕ НА РЕДА И ЗАКОНИТЕ ЗАПЛАХИ....... В ТОЗИ СЛУЧАИ НЕ ЩОТО ПАТЛАДЖАНИТЕ СА ГОСПОДАРИТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 7744

    38 6 Отговор

    До коментар #7 от "Прокуратурата в някои случаи ползва":

    То за всичко лепят квалификацията ''особена дързост''. За да е отежняващо вината обстоятелство.

    Коментиран от #78

  • 11 Честито!

    177 10 Отговор
    Мале, Мале, сега Каскета като се ядоса ще стане страшно!Прокурорката ще духа под вода, циганина ще го дадат на съда и там ще го осъдят на обществено порицание, защото каскетурата пак ще е объркала обвинението. Гражданина ще плати всички разноски, че друг път да не се оплаква!

    Коментиран от #90

  • 12 Райха

    166 17 Отговор
    Тъжно но факт . Прокуратурата има заповвд да унищожи нацията чрез каскета на Боко.Шкафа е фул с пари защото Боко правилно изпълнява дупедавщината си. Жалко за Левски и Ботев !!!
  • 13 Класика

    137 6 Отговор
    Стария ми офис беше в Милениум срещу централата на ГЕРБ с камери и всичко.

    Бях с колата един уикенд, когато няма зона, за да си свърша после лична работа и паркирах на първото място в зоната след завоя.

    Една патица с джип се заблея и ми отнесе ляво странично огледало и ми надра колата брутално. Имам каско и беше все още нова, но щетите бяха около 1700 лв.

    Впоследствие на личния ми иск нулев резултата, ама застрахователя разбрах, че я е щавил на макс. Тя явно правосъдие има, ама е само за наши хора...
  • 14 Последния Софиянец

    24 65 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Руслан":

    Малко останахме софиянците. Всички други са провинциалисти.

    Коментиран от #20, #25, #30, #83, #84

  • 15 Иван

    140 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Да и затова е извикал полиция, разследвали са и прокуратурата отказва да образува наказателно производство. Ако разберат, че той сам го е направил, ще го вкарат в затвора. Явно на прокурорката й е въздействано, още повече в малките градове всички се познават, а ромите търсят навсякъде връзки. Навсякъде.
  • 16 гост

    82 5 Отговор
    В такива случаи си спомням последния епизод от филма "Кавказка пленница" , но ще го перафразирам : Да живее българската съдебна система- най- справедливата в света!
  • 17 Не обръщай

    34 5 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Руслан":

    внимание! Пубера, който е подлога на крадеца Борисов, му е откраднал ника, че само да лъже не може да се мери с крадливия вожд! Трябва падението да е пълно като откраднем нещо! 😀
  • 18 Последния Софиянец

    6 127 Отговор
    Абе какво ме интересуват малките градове и села. Вместо да пишат за протеста в София ме занимават с махленските си истории. Да се спасяват провинциалистите.

    Коментиран от #120

  • 19 ККК

    118 3 Отговор
    Да се разреши свободното закупуване и носене на оръжие, както и употребата му в условия на неизбежна самоотбрана!
  • 20 pbdan

    62 7 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    "Според първото официално преброяване на населението от 1880 г. населението на София е 20 501 души. По това време етнически София е разделена както следва: 56% са българи, 30% евреи, 7% турци и 6% цигани."
    Сега сте 1 350 904 (2019г.). Да са ти корените от тия 56% от 20501 е малко вероятно.

    Коментиран от #22, #119

  • 21 народ

    69 6 Отговор
    Държавата на мутрите!
    С мин. предс. - мутра.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 pbdan

    83 3 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Защо смяташ, че всички мечтаем да се примъкваме в София? Не всички искат да дишат смог.
  • 25 плъъъх

    35 1 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Не кради чужди никове бе тролски мишок. Като си толкова отворен, коментирай със собствения си ник.

    Коментиран от #26, #31

  • 26 Страх го

    29 4 Отговор

    До коментар #25 от "плъъъх":

    е пубера, продал се от малък на крадеца Борисов! 😀
  • 27 ИМА ШАНС

    21 30 Отговор
    Прокурора е написал ,че може да встъпи като частен тъжител.Ами да го направитакъв е закона вместо да пише по сайтовете.Даго направи и тогавадаг отвори.Това дажее Ал 4 на216 от НК изцяло частен характер..Досега да го беше осъдил

    Коментиран от #80, #117

  • 28 ванката

    57 6 Отговор
    Другия път пак гласувай за тиквата

    Коментиран от #94

  • 29 Минувач

    69 3 Отговор
    Прокуратура ли!? Няма такова нещо в България! Това е Организация за защита на престъпността финансирана от данъкоплатците но най-вече за Организираната !
    Италианските мафии просто са много "назад в материалa" в сравнение с българската, която има на разположение по всяко време "Главен каскет" c власт много по-голяма от на Президента а и с голяма група подчинени !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Хари

    21 2 Отговор

    До коментар #25 от "плъъъх":

    Нищо не е откраднал. Това си е той. Най-големият трол тук. По всяка тема се изказва и то доста тенденциозно. Явно добре му плащат, за да прекарва целия си живот в сайта сигурно от година.

    Коментиран от #36

  • 32 Георги Ненов

    18 1 Отговор
    Никак не се учудвам. Ако е нещо политическо да видиш ти действия, а то за мучу.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Медуза

    63 4 Отговор
    Бойко нарежда надолу:Пазете ромите! Те са нашите избиратели! Долните нареждат на по-долните:Шефа каза да защитаваме мургавите, щото той разчита на техните гласове! Още по-долните викат на шерифите, районните инспектори и младшите квартални стражари:Много-много не се впрягайте на зулумите на ци.га.ни.те- те са си весели хора, от незнание правят бели, крадат, ама желязо, обичат танците, разнасят славата на България по света, карат бели коне като принцовете...така че, не ги строявайте много, че избори идват и знаете кой разчита на тях!
  • 35 Наркос

    48 3 Отговор
    Горкия човек чак сега ли е разбрал , че правосъдна система нямаме. Дали знае , че трева не мога да пуша, но мога да го пребия безнаказано.
  • 36 XXX

    10 6 Отговор

    До коментар #31 от "Хари":

    Съгласен съм. Същият е. Постоянно гледам правописната грешка в ника му.
    Аман от неграмотност.
  • 37 Росица

    48 1 Отговор
    В нашата държава циганите са защитени! Могат да правят каквото си искат, приемете този факт или се борете срещу него, макар, че тази борба ще е като срещу вятърните мелници!
    А тази тенденция вече е в световен мащаб.
  • 38 От чужбина

    45 2 Отговор
    Иди да потрошиш нещо на циганина, ама без да те види. Нека се сеща, ама да нема никакви доказателства. А може некой друг да го потроши него самия, пък нека се оплаква после и да търсят Филан Кишиев.

    Коментиран от #77

  • 39 Koco

    41 1 Отговор
    Да се строши колата на прокурора спрял производството!

    Коментиран от #85

  • 40 един

    42 1 Отговор
    На мен преди няколко години квартирантите ми подпалиха апартамента.Оценката на щетите беше малко над хиляда лв,а действителния ремонт 20 000.Прокуратурата каза,че нямало данни за престъпление.
  • 41 Гошо

    33 2 Отговор
    Пич, ако не те е страх, счупи на прокурора ("прокурорка" такава дума няма) ръката по начин да остане саката до живот! Колата и не е виновна.
  • 42 ТМВ

    32 2 Отговор
    Аз пък в конкретния случай ако е вярно вземам пълният патрондаш и Ижовката и започвам от патладжана след това отивам в прокуратурата и карам наред...!!!
  • 43 БХОРТЕИ

    37 2 Отговор
    Ами единствения начин да се излезе от блатото е да се гласува подобаващо.Хората да не си стоят в къщи а да гласуват.
  • 44 Tarnovetz

    23 1 Отговор
    Ние хората по натура сме лоши и колкото по висок дьржавен пост заема даден човек, толква по-силен обществен контрол трябва да се упражнява вьрху него. Пьрво трябва да се сьздаде избираем дьржавен орган да контролира законите издавани от народното сьбрание и да вземе част от неговите правомощия. Всяка от сьщесѓвуващите 28 области да избира 2 члена в този дьржавен орган – така е в САЩ – там щати с около един милион население дават по двама сенатори сьщо колкото големите Калифорния и Ню-Йорк. А защо в Германия Конституционния Сьд и НАП са извьн административната столица Берлин? Не е ли това едно от вьзможните решения поне част от властта да дойде по-близо до хората.
    Трябва мандата на народното сьбрание да е 2 год. А президента да има квалифицирано вето. Прокурори - съдии – на избори от хората.
    Аз съм на 61, a oще не знам как в България се става прокурор – съдия,
  • 45 Дид

    21 1 Отговор
    Еми като няма работеща правосъдна система какво се изненадваш бе човек за цалост е така в бг и аз съм търсила тяхната помощ но напразно
  • 46 Libre comments air

    35 3 Отговор
    Моя милост стана жертва на полицейско насилие...и въпреки че се обадих на 112 за нанесен побой от полицейски служител...
    От рдвр търговище ми пратиха писмо че въпросният полицай нищо не е направил....а на частната ми жалба в прокуратурата в попово.. прокурорът направо ми заяви че нямало как този полицай да остане без работа...
    Няма полза от мвр и прокуратура...защото са МАФИЯ..

    Коментиран от #124

  • 47 мнение

    36 1 Отговор
    В металната ръждива тръба е решението! Всички го знаем. В точното време, на точното място (стъкло, глава, ръка, крак...). Ако всеки пострадал го правеше това, знаете ли колко бързо щяхме да станем най-честната нация, с най-добрата правосъдна система на света!
  • 48 ТРЕЗВЕН

    46 1 Отговор
    Притежаваш овощна градина/с нот.акт/същата е оградена.В нея влиза ловец с куче и започва лов на пернати/фазани/.Като по чудо собственика на имота не е застрелян.За всичко това прокуратурата отговаря,че градината била ловно поле и ловеца можел да си прави каквото иска.Това е да имаш собственост в България.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Шамара

    6 0 Отговор

    До коментар #49 от "Шамара":

    В бързината машинални грешки.

    Коментиран от #51

  • 51 Шамара

    16 0 Отговор

    До коментар #50 от "Шамара":

    Модератора реагира бързо трие това, което не му оттърва!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Шамара

    5 0 Отговор
    А сети се! Добро джендърчи.
  • 54 Шамара

    19 1 Отговор
    В коментар 52 пожелах на ум нещо на модератора, и го попитах дали се сеща какво . Не знам за какво се е сетил щом ме изтри?!
  • 55 chi

    28 1 Отговор
    Прокуратурата е вредна за България, особено в Чирпан...
  • 56 Фаера

    30 0 Отговор
    Прокурорките са много талантливи и палави много обичат да лапат лакомства
  • 57 Куера

    22 2 Отговор
    Пълно е с прокурурки гербераско на ясла при Боко да му оправят нуждите
  • 58 Лозан Панов

    28 1 Отговор
    Първият който трябва да бъде разстрелян е иван гешев.
  • 59 Атанас Атанасов

    17 5 Отговор
    Еи затова е по добре пак да ставаме под турско влияние или присъствие и да започват на такива изроди да лежат глави и ръце и само за шест месеца ще ни оправят
  • 60 Някой

    35 0 Отговор
    Циганите и особенно в ЧИРПАН са сигурни гласоуподаватели на ДПС. Прокуратурата е изцяло под контрола на Пеевски. Какво очаквате сигирно този е от активистите и затова не го закачат.ТАКА ЩЕ Е КАТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ЗАСПАЛ И ТЪРПИ ТЕЗИ ХАЙДУТИ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ.
  • 61 Порно

    7 0 Отговор
    Защо 216 НК ? Това си е по 325 ал 2 НК
  • 62 Крис

    21 0 Отговор
    И в Пловдив прокуратурата е същата.пенкилер за какво взимат заплати не знам.и аз съм жертва на подобно насилие и аз чакам от умрял писмо.никакво правосъдие няма в Бг.
  • 63 Бай Иван

    19 4 Отговор
    Всичко след 10ноември 1989год да се маха,Жельо Желев да се пържи в ада
  • 64 Бай Иван

    4 2 Отговор
    Гняс провинциална
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Дядо Иван

    13 0 Отговор
    Най некадърните юристи,връзкари стават прокурори. Умните адвокати. Средната ръка съдии. Най лошото е амбициозните некадърници.
  • 69 трой унция

    11 0 Отговор
    Така ли става , когат0 ВОЖДА сам си избира кой да е ГЛАВЕН ПРОКУРОР ?
  • 70 Shponka

    2 12 Отговор
    Ако си застраховати колите, както се прави в целия цивилизован свят, ще си спестите много главоболия!
  • 71 Shponka

    7 9 Отговор
    В България има закон против шума. Когато някой нарушава спокойствието ти със силно озвучаване, отиваш в най близкото полицейско управлени, оплакваш се и приклучваш а не да ходиш да се правиш "забележка", която да ти докара неприятност. Това е цивилизования подход.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Васил

    11 0 Отговор
    С две думи Made in BG тука действат законите на дивият запад по силният печели.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 гринго

    17 0 Отговор
    като си бил офицер имаш право на оръжие ,купи си и следващият се цели само в капачките на краката неизбежна самоотбрана от лилави нападения ,след това като преминават през вас ще ти свалят шапка
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Joe

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "7744":

    Да ти потрошат колата сигурно е "особена нежност"

    Коментиран от #87

  • 79 Съзнателно

    18 0 Отговор
    Полицията си е свършила работата,но молците и папуняците в Народното събрание напълно съзнателно и целенасочено са заложили тоя сегрегационен закон за щетите - 610 лв. Тия отлично знаят ,че точно ромите масово правят крижби и нанасят щети зи и под тази сума. Такаааа...,че това е расистки закон спрямо българите,нарочно напавен така,че българите да бъдат ограбвани безнаказано. Ако решите да разберето кой и кога е приел това правило за 610 лева ще ви бъде много трудно да се оправите в дебрите на тая каша.

    Коментиран от #121

  • 80 Амамам

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "ИМА ШАНС":

    А на каскетката
    защо и плащаме заплата
  • 81 ДингоотМаалата

    5 0 Отговор
    Ама те братята без да искат бе бате . То бедни, сиромашия ,едва живеим от помущи .
  • 82 1944

    6 1 Отговор
    прокуратура по руски образец начело с прозд каскет
  • 83 дончичо

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    И още по малко ще оставате!Нищо лично.
  • 84 Болярин

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Малко не разбрах, ... ОТ КОЕ СЕЛО( !!! ) е този "последен софианец", защото в София отдавна няма софианци !
    Столицата ни отдавна е провинциално гето - предвид и циганско !!!
  • 85 дончичо

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Koco":

    100% съм "за".Къде скриха Расате...за един приятел питам
  • 86 Гад

    6 0 Отговор
    На патладжана му запали колата, на прокурорката и предния и задния джам на сол
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Георги

    4 0 Отговор
    Мене като ме рекетираха мними майстори Полицията написа преписка до Прокуратурата а тя ми прати писмо да ме уведоми, че отказва да образува досъдебно защото нямало престъпление те си искали аз съм давал.
  • 89 Митко

    10 1 Отговор
    Дойдоха двама и ми викат да ми правели ремонт на покрива аз ги питам колко а те ми викат 120 лв. аз се съгласих после ми вика, че са му останали материяли да ми направи изолация а аз пак му викам Колко? Той ми вика 240 лв. и аз пак викам добре.
    Почнаха работа и ми викат Ако някои пита кажи 60 на 40 лв
    Дай 60 лв. за гаэ. Дай си личната карта. Дойдоха още 4 ма и единия вика да ни купиш по една кутия цигари. Другия да направим Дговор не можело без договор. Направихме и вика дай 1500 лв. капаро
    Аз им викам да се махат а те ми викат вече ти направихме половината и заплашват, че ще ми направят мръсно!
    Дй Праите Дай парите и налита на бой а аз съм сам...
    Дадох какво да правя уплаших се и пратих мейл на МВР да знаят
    А те ме издириха и ми връчиха призовка ако не отида глоба 300-500 лв. е отидох и какво мислите написаха преписка до Прокуературата а те ми пратиха писмо в което ме уведомяват, че нямало престъпление Те си искали Аз съм давал. От тогава изгубиха и капката уважение което имах към институциите.

    Коментиран от #104

  • 90 Макиавели

    2 5 Отговор

    До коментар #11 от "Честито!":

    Има лек( бюлетина, твоя глас на смелия ) за всяка болежка казал мъдрия човек.
    Аз ще гласувам за
    Българско Лято 2020.
    Аз казах.

    Коментиран от #97

  • 91 Георги

    8 0 Отговор
    Единственото правосъдие е саморазправата защото трудно се доказва в съда за това има пребити и убити някои ги поръчва вместо да си губи времето да ги съди
  • 92 Селянинът с колелото

    6 1 Отговор
    Хелектората Му на Тиквата вилнее безнаказано така както кърджалиите не са вилняли през петте века време на " османското присъствие " . Когато махнем вожда куха крадлива Кратуна ще може да ги озаптим хъхряците със сините венци

    Коментиран от #99

  • 93 Беден

    9 0 Отговор
    Пред гаража ми паркираше една жена все едно и е платено парко място даже веднъж бях сложил едно бидонче както правят по корортите на морето тя доиде премести го и пак си паркира!
    Звъня в Полицията а те ми викат да отида да подам жалба питам ги кога? а те ми викат, че работят 24 часа отивам след работа а полицая на входа ми вика защо идваш сега! Подадох жалба и след няколко дни ми звъни телефона Полицай ми вика да си отегля жалбата тя била обещала да не спира повече!
    След време пак започна да ми спира една друга тоя път извадих ножа и и разпрах предната гума и повече не спря там!
  • 94 Димитър

    1 6 Отговор

    До коментар #28 от "ванката":

    Неграмотността ходи по хората. Избора на главен прокурор става от квотата на всички парламентарно представени партии. Няма как гл прокурор да бъде избран само с гласовете на ГЕРБ. А защо пропускате гласовете на ВМРО, БСП,а защо пропускате указа на президента Радев решетников, нали той можеше да откаже да подпише указа за назначаването на Гешев като гл прокурор. Или целта е да бъде оплют само Борисов,а останалите партии от парламента БСП, ДПС и ВМРО защо ги пропускате. Или се работи по сценария за всичко е виновен премиера. Не е нужно да си от ГЕРБ за да видиш сценария на другарите за тоталното оплюване на Борисов. Къде са гласовете на БСП и ДПС при избора на главния прокурор или се правим на разсеяни или неграмотни.

    Коментиран от #95

  • 95 Георги

    8 0 Отговор

    До коментар #94 от "Димитър":

    Президента е дъжен да подпише ако му отхвърлят ветото първия път не се прави на много акълия
  • 96 КРАДЦИИИ

    4 0 Отговор
    ТО ТАКА АКО Я КАРАМЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОТЪРСИМ СМЕТКА И ОТ МУТРАТА ЗА НЯКОЙ КРАЖБИ !? ЗАТОВА ПРОКУРАТУРАТА Е КЬОРАВА !
  • 97 Георги

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Макиавели":

    Изборите са преброяване на глупаците! Гласувал съм винаги за опозицията ама вече няма да гласувам само за да им вдигам избирателната активност.

    Коментиран от #108

  • 98 МНОГО УМЕН

    2 1 Отговор
    Aнгeл Джaмбaзки
    Eврoдeпутaтът oт ВМРO Aнгeл Джaмбaзки кoмeнтирa иcкaнeтo нa вoeвoдитe зa връщaнeтo нa зaдължитeлнaтa кaзaрмa.
    Нe cъм хoдил в кaзaрмaтa, зaщoтo 10 гoдини учих прaвo"
  • 99 Георги

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "Селянинът с колелото":

    Много си прав и са нагли и лъжат а като кажеш, че ще викнеш полиция викат, че е по лошо за тебе що после ще ти направят мръсно!
  • 100 МНОГО УМЕН

    5 0 Отговор
    Aнгeл Джaмбaзки
    Eврoдeпутaтът oт ВМРO Aнгeл Джaмбaзки кoмeнтирa иcкaнeтo нa вoeвoдитe зa връщaнeтo нa зaдължитeлнaтa кaзaрмa.
    Нe cъм хoдил в кaзaрмaтa, зaщoтo 10 гoдини учих прaвo"
  • 101 БМБ

    2 0 Отговор
    Дифицита е само 3.3 % което е нищо какво са 3.6 милиарда за богата България
  • 102 Дедото

    3 0 Отговор
    Защо пак има неразбрани Чирпан наистина е под ръководството на най старите кагабейски партии БСП, ДС и ДПС,а главна прокуратура под ръководството на БСП, ДС и ДПС. До кога българина ще вика и крещи за сламката в окото, а не вижда гредата в окото. Нима не сме разбрали, че над 65 процента от хората вече искат нови партии и нови лица в парламента, правителство и президенство. Наистина избирателя е време да си изпълни правото кой партии да влезнат в следващото народно събрание, но ако пак гласуват за Старите кагабейски партии от клуба на кагабееца Леонид решетников да се сърдят на себе си. Само нови лица и нови партии ще ни спасят от старите БКП, ДС, БСП, ВМРО, ДПС, ГЕРБ Атака всичките от червения отбор.
  • 103 viki

    7 0 Отговор
    как 431 лева - като щети са за поне 1000 лева?! - На тази Кия Сиийд 2009 година - само челното стъкло е 360 лв и то ментак - задното поне 250 лв. и страничните предни по 130 лв...отделни са надрани вратите с този червен металик - минимум 200 лева пребоядисване на двете.
  • 104 Гад

    5 1 Отговор

    До коментар #89 от "Митко":

    Мите, ти деб*л ли си бе? Какво 120, какво 240??? Докато има баламурници ще има и тарикати!
  • 105 Ц И Г А Н Н И Н

    4 1 Отговор
    С А ПУ Н
  • 106 Юпитер

    4 0 Отговор
    У БГ всичко е една голяма Порнография......
  • 107 потребител

    2 0 Отговор
    Повечето от пукнатините на стъклата са във формата на каскет.
  • 108 Макиавели

    2 2 Отговор

    До коментар #97 от "Георги":

    Не гласувах защото нямах причина и разумни факти от управляващите търтей ,крадливи от селския кмет,общинар, депутат, и кръговете алчни . Сега имам повод смислен за моето бъдеще и най вече настояще.
    Ще гласувам за
    Българско Лято 2020, за Васил Божков и хората които ще превърнат гласовете единни и силни.
    Аз казах.

    Коментиран от #110

  • 109 Макиавели

    0 3 Отговор
    Разделяй и владей !
    Аз ще подам ръка на всички, циганин,турчин,беден,подтиснат, ....и много други които владеят мисловна дейност и са смели да кажат , аз ще гласувам за Българско Лято 2020 и Васил Божков.
    Не гледай какво ти говорят а какво ти правят,къде живееш,колко си лекуван,колко е съня ти спокоен,страх ли те е за живота ти ,колко причини трябва за да се гласува че редът и закона бъдат прилагани ?
    Аз казах.
  • 110 Гад

    3 2 Отговор

    До коментар #108 от "Макиавели":

    Още едно доказателство, че деби*ите нямат свършване. И после реват тука. Безнадеждна история!
  • 111 Инсп Брезов

    6 1 Отговор
    В България системата е отчайваща. Три пъти обжалвам спиране на разследване срещу лице, за което има много улики, видеозаписи и свидетели, поради това, че разследващия полицай не си е свършил работата и с искане да бъде сменен и всеки път разследването се връща пак при него.
    Писал съм и до главния прокурор и пак нищо. По-бързо и по-евтино щеше да ми е да се погрижа сам за всичко.

    Коментиран от #112

  • 112 Гад

    4 0 Отговор

    До коментар #111 от "Инсп Брезов":

    Пиши до медиите, ама под медии да не се разбира fakti
  • 113 Макиавели

    2 1 Отговор
    Доказано че управлението е причината на икономически,здравен ,съдебен ,оразователен крах и в други свери от живота ни..... Налагайки начина по който битовизма с мизерията не позволява да се изправим ,да се противопоставим .
    Но ! Винаги има два полюса ,сега другият е Българско Лято 2020 и Васил Божков.
    Аз имам разумни причини да гласувам .
    Аз казах.

    Коментиран от #115

  • 114 Макиавели

    2 1 Отговор
    Системите ,законите се създават от човека, отново човека е този който трябва да приведе в действие да ги използва . Няма съвършена система и закони . Има пасивно управление прилагащо беззаконие,мародерство към народ и родина.
    Аз ще гласувам за Българско Лято 2020 и Васил Божков.
    Аз казах.
    Бъдете живи и здрави!
    Бъдете разумни и смели!
  • 115 Макиавели

    1 0 Отговор

    До коментар #113 от "Макиавели":

    Образователен ....
  • 116 Dr.mengele

    1 2 Отговор
    А то пък от вчера се гаврят ченгета и прокурори с българите.Извратена пародия на държава.Българите станаха цигани в тоя колзет заеви
  • 117 Dr.mengele

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "ИМА ШАНС":

    Ми като е така що ни е държавно обвинение тогава??!
  • 118 МУСТАФА

    3 0 Отговор
    ...Е ПА ОНА ЧИРПАНСКАТА
    НИ ПРОКУРОРКА
    ИЙ МНООО КЕФ
    ГА И ДАВАМЕ ЗЛАТО
    И ПО НЕКОА ПАЧКА ЕВРА...
    ...И ПРЕКРАТЯВА ВСЕКО
    РАЗСЛЕДВАНЕ И ДЕЛО
    СРЕЩУ НАЩО ХОРА...
    ...ОФ ДА ЗНАЙТИ КОЛКУ
    МНОООО СА РАДВА
    КЪТ НЕКОЙ ОТ НАЩО ХОРА
    И СТАНЕ КЛИЕНТ....
    ....И С КЪФ КЕФ
    СИ ВЗИМА ЗЛАТНИ ЛАНЦИ,
    ГРИВНИ, ПРЪСТЕНИ
    И МАЛКО ЕВРРА ОТГОРЕ...
    ...И ВЕДНАГА ПРЕКРАТЯВА ДЕЛОТО
    И ОПРАВДАВА КЛИЕНТА СИ...
    ...МА МНО ЙЕ ДОБРА
    ТАА НАЩА ЧИРПАНСКА
    ПРОКУРОРКА БЕ...
    ....ТЯ Е НАШАТА РАДОСТ
    БАШ КЪТ БАШ КАСКЕТА ГЕШЕФ....
  • 119 Коментара

    0 3 Отговор

    До коментар #20 от "pbdan":

    Със сигурност (съдейки от писаното) не си наясно с дефиницията на думата кореняк. Тоест може да си наясно с дефиницията, но със сигурност не си на ясно при какви условия човек се определя като кореняк от дадено населено място. Та той може и да не е кореняк, това няма как да го знаем. Това че ти се излагаш вече всички го знаем!
  • 120 ДАААА

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Бъди честен от къде са родом родителите ти?
  • 121 БПФ

    5 0 Отговор

    До коментар #79 от "Съзнателно":

    В наказателния кодекс има хипотеза за "маловажен случай", но в същия член е регламентирано, че тя не важи при рецидив. Тоест ако някой открадне нещо дребно (ако ти обере доматите в двора) и е с чисто досие, по закон му се разминава, но не и ако го направи пак и пак или извърши друго деяние. Така че вината си е точно в прокуратурата в случая.

    До тек води "независимостта" на съдебната система - тия с тогите са се превърнали в държава в държавата, затънали са в мрсотии и корупция и никоя институция не смее да им държи сметка... затова явно хората трябва да им потърсим !!!
  • 122 ....

    5 1 Отговор
    Ама естествено, можеш всичко да счупиш и ако е под 600 лв. ти се разминава. А какво стана с хулиганството? Прокуратурата трябва да има нулева толерантност към дребната престъпност. Може да се поучи от теорията за счупените прозорци в Ню Йорк.

    Коментиран от #127, #130

  • 123 кочо

    3 0 Отговор
    няма правосъдие.само пари....

    Коментиран от #126

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 БПФ

    4 2 Отговор
    ...отделно тия мерзавци са несменяеми. Ако не сме доволни от парламента, ще устискаме 4 години и ще изберем други, оттам ще се смени и изпълнителната власт. Но мрсниците в тогите или трябва да изпукат или ние да им помогнем.
    Конкретен пример - парламентът още преди 8 години прие член в НК, според който нападение над медици се наказва със затвор... е, оттогава колко подобни случаи има... а някой вкаран в затвора? Ето - ония в парламента са си свършили работата... ама тия с тогите, БОЙКОТИРАТ закона приет от тях !!!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 БПФ

    1 0 Отговор

    До коментар #122 от "....":

    То Ню Йорк може вече да е пример и за НЕприлагането на теорията... защото в момента пак е в ръцете на "демократите" с всички последици от това.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Jojo

    0 0 Отговор
    Явно, трябва да влезе в сила правилото "зъб за зъб,око за око"...а на г-жа прокурорката искрено и желаем добро здраве и личният и автомобил да бъде "навестен" от такъв подобен доброжелател...Дале ще прекрати този път казуса по маловажност...?!?
  • 130 4888

    0 0 Отговор

    До коментар #122 от "....":

    Прокуратурата няма толерантност към дребната престъпност, напротив- преувеличава всяко дребно деяние.
    Толерантността е към едрата престъпност по върховете.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове