2 509 0

При отклонение в уринирането проверете простатата

Тулиум лазер 200 вата възстановява нормалното уриниране

При отклонение в уринирането проверете простатата

Добре известен факт е, че с напредването на възрастта простатата увеличава размера си. Това е нормално, но при много мъже рефлектира по неприятен начин върху пикочната система. Страдат пикочния мехур и канал заради непосредствената си близост с простатата. Увеличената тъкан на простатната жлеза неусетно се врязва в тях и нарушава възможностите им да изпълняват функциите си.

Когато се вреже в пикочния мехур, той не успява да складира нормалния обем урина, а по-малък. Ето защо мъжът много по-често изпитва позив. И то не само през деня, но и през нощта. Не си доспива, страхува се да излезне навън за по-продължително време, а ако му се наложи, постоянно се оглежда за тоалетна наблизо. Заради тези неудобства често намалява приема на течности и така рискува усложнение - образуване на камъни в пикочния мехур.

Друг проблем настъпва, когато простатата не само се е врязала в мехура, но и е затиснала изхода му. Мъжът страда както от чести позиви, така и от задържане на урина. Задържането създава добра почва за развитие на инфекция. Често се налага поставяне на катетър, което безусловно влошава качеството на живот. Освен това мехурът се разтяга и мускулатурата му се отпуска. С времето той загубва функцията си да дава сигнал за уриниране и може да се стигне до неволно изпускане на урина.

Какво се случва, когато увеличената простата се вреже в пикочния канал? От натиска драстично се затруднява уринирането. Протича с тънка и вяла струя или дори на капки. Престоят в тоалетната е мъчителен и прогресивно се увеличава времетраенето му.

Лазерната хирургия с Тулиум лазер 200 вата решава тези проблеми само за 1 ден. При това без да причинява травма, кръвотечение или болка. Тулиум е максимално усъвършенствана лазерна система, която позволява бързо и качествено изпаряване на доброкачествено увеличената простата на разумна цена. Притежава най-голяма мощност – 200 вата, и водеща прецизност при проникване – само 0,2 мм, което го прави и най-щадящ към околните тъкани. Осигурява впечатляващи следоперативни резултати – силна и непрекъсваща струя на урината с усещане за напълно изпразнен пикочен мехур.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ, включващ консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

Ново: резултат от ПСА готов преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД – София.

За допълнителна информация:
тел. 02 4 760 760
моб. 0899 52 11 01
www.lazermed.bg
www.laparoscopia.bg

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.

Още по темата