5 Януари, 2021 17:33 1 943 35

ИБ на БСП: Гергов да бъде изключен от партията

  • бсп-
  • изпълнително бюро-
  • георги гергов-
  • кристиан вигенин

С поведението си Гергов уронва престижа на партията, не работи за осигуряване на обществена подкрепа на политиката ѝ и за утвърждаване на доброто ѝ име, пишат от работната група

ИБ на БСП: Гергов да бъде изключен от партията - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП ще предложи на НС на БСП Георги Гергов да бъде изключен от БСП. Това се случи след приемане на доклада на работната група, оглавена от Кристиан Вигенин, създадена по повод противоуставното свикване на заседание на Областния съвет в Пловдив, чийто председател е Гергов.

Сред мотивите са грубо нарушаване на уставни норми, касаещи задълженията на партийните членове.

С поведението си Гергов уронва престижа на партията, не работи за осигуряване на обществена подкрепа на политиката ѝ и за утвърждаване на доброто ѝ име.

Създадената работна група проведе срещи с Бюрата на общинските и районните партийни организации в Пловдив и областта, на които бе обсъдено състоянието на организациите, тенденциите в състава им, резултатите от проведените в последните години избори. Обсъдиха се и взаимодействието на Областния съвет с партийните организации, както и отношението към нередовно проведеното заседание на Областния съвет.

Работната група се срещна с председатели на партийни организации и редови социалисти, които представиха своята гледна точка за дейността на партийното ръководство там и ролята и авторитета на БСП в съответните общини. Бяха проведени и срещи с представители на свалените от регистрация дискусионни клубове в Пловдив "Георги Кирков" и "Лява автентичност".

Работната група се запозна и с постъпилите в Националния съвет и ОПКК сигнали и писма в последните години.

Предстои НС на БСП да се произнесе по предложението на Изпълнителното бюро на партията, прието на 05.01.2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    42 7 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е....НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА..СВИНЩИНИ

    Коментиран от #24

  • 2 Просто човек

    40 8 Отговор
    Чудесна новина, да ходи в Гроб...и без това работи за/с тях...
    #ОСТАВКА!
  • 3 Моля

    31 3 Отговор
    без снимката му !
  • 4 Сатъра на Хана

    26 5 Отговор
    Гергов си е направо за шунка - храна за кученца
    ....
    Изключването на Партията си е все едно да пратиш прасе на педикюр
  • 5 гост

    30 4 Отговор
    И Господ не обича предателите !
  • 6 Активист на БКП

    17 32 Отговор
    Докато ви даваше пари беше добър,нали?
  • 7 питам

    33 4 Отговор
    А свинаря защо не е раследван от къде му са милионите .Каскета защо се покри ,или и той пълни шкафа на боко !
  • 8 Едно

    20 3 Отговор
    сако не може да облече , това е сложна работа , не е като плетен елек !
  • 9 Гергов става за Спортен министър, за шеф

    15 2 Отговор
    На НОЙ, може да стане"двойник" на някой Евродепотати, по физическа прилика, по килограми. Български Евро. Депотати!! В която и дае партия, той винаги ще играе за себеси,!!!
  • 10 Въйба у грозниците цръвени!

    7 14 Отговор
    Слави-премиер! Тиквата-затворник! Това е бъдещето,което ми харесва..

    Коментиран от #12

  • 11 безпартиен

    23 5 Отговор
    крайно време беше да го махнете тоя очеваден тарикат, и му дайте препоръки за записване в герб,нека и те малко да се разкрасят!
  • 12 C2H5OH

    13 4 Отговор

    До коментар #10 от "Въйба у грозниците цръвени!":

    Учндолкския бастун няма толкова мозък бе !

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Шишо Бакшишо

    10 17 Отговор
    БСП-то си бъркат по д*пките пак !
  • 15 Петрич

    9 2 Отговор
    Айде Капитанов и Атанасова кога ,те трябва да бъдат изключени от БСП и включени в Списъка с предатели.
  • 16 Абе 🦧

    6 9 Отговор

    До коментар #12 от "C2H5OH":

    Учиндолският отдавна е слязъл от клоните..Тиквата и Сланината вехнат,той е на ХОД..
  • 17 да питам

    6 13 Отговор
    Абе , жив ли е коня , дето Курнела го язди ..? 🤔
  • 18 Ю Кортес

    9 16 Отговор
    Само че има един проблем.....Радев и Десамерцедеса плюс местната партийна организация са твърдо за Гергов.
    .




    .

    Коментиран от #28

  • 19 десен историк

    4 11 Отговор
    БСП и К.Н. работят всеотдайно за загубата си през 2021 год. Тръгнаха по пътя на отлюспването като СДС и връщане назад няма! Сърдечно благодарим!
  • 20 баци в ужас

    6 0 Отговор
    Нинова ще почести копторника , определено е добра домакиня , следващият е Хамстеракис.
  • 21 Държавна Сигурност, 5 Рпу

    7 1 Отговор
    Той е шпионин на Цв Цв
  • 22 Чети до Край

    4 4 Отговор
    Мнението ми е, че този мошеник Георги Гергов въобще няма място в българската политиката и кметства.

    Какво прави изедник капиталист като Гергов в социалистическа партия, пък била тя и менте социалистическа и менте партия. Най ми била организирана престъпна група да източване на държавата хазна.

    От друга страна ми се струва недемократично и диктаторско Нинова да го изгони. Редовите членове на партиите е редно да ги приемат и гонят членуващите в местните организации, а не централата. При демокрацията местните организации назначават централната. А не централата да назначава местните организации, както е при диктатурите.

    Ако пловдивската организация на БСП прави неща противоречащи на устава на БСП. Като приема и търпи такива мошеници като Гергов. То БСП би било редно да изключи цялата пловдивска организация. Но това решение трябва да го вземат всички редови членовете на БСП, а не "лидера" Нинова еднолично или пък групичката нейни лакеи.

    Коментиран от #23

  • 23 СССР, ЗАЕДНО С ПОЛИТБЮРО РЕШИХА

    8 2 Отговор

    До коментар #22 от "Чети до Край":

    Гергов е слуга на ДПС, отдавна трябваше да си отиде.
  • 24 ГочиГЕРБав

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Гочиту ГЕРБавия винаги лочи от копанята на управляващите в момента.То не бе БКП , после стана пэрвый СеДе.аС.Брендо го финансираше с наркопари , последно пере пари на Деб. Пееф...., който му изкупи дупката във Варна и Сольнечный день на Дружбе, тъй че милионите от дупката за Пеевски , а помията за рАЗИЯтският Консуль, ма той не е претенциозен , лочи всичко.Многократно е подсигурен , с дипломатически имунитет, гъст с Главния Прокурор , Вожд на пседдомасонската , а всущность руската ложа "СОЛНЦЕ" с президенти , магистрати , министри ......ПРЕ..ба правителството на БСП, купувайки 49% от акциите на Пловдивския Панаир .После направи далавера с управляващото Града СДС и кмета , получавайки подарък стотици декари в регулация и емблематични заведения на Стария Пловдив.От реститутките получи 6%от акциите им в Панаира и тащка го приватизира ,.В Пловдив Съд и прочие са негови хора и бетонираха.Сега панаирът е в като падаща звезда -залязва с ъгръм и трясък.Партии много , БСПфунсионерите са на копаня при него , другите с.Нооо сега ще вреди на БСП оатвън , а така му падат акциите пред ШАЙКАТА на властта .Да не го мислим , няма да е пенционер , ...айната винаги изплуват отгоре.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 В действие

    4 1 Отговор
    МУТРИ ВЪН
  • 27 ежко

    3 1 Отговор
    Гегов отдавна трябваще да го натирите!Още откакто взе милионите от Боко /т.е. от републиканския бюджет/ беше ясно,че е станал саботьор в БСП.Инаяе защо Боко ще му плаща пребогато за една дупка!В в центъра на Ню Йорк сигурно замята е по-евтина......
  • 28 ежко

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ю Кортес":

    Това откъде го изкопа?Сънува ли го,що ли?
  • 29 затвор заББ

    3 0 Отговор
    ТРЕБЕ И ГУЦАНОВ И СЕРГЕЯ СТАНИШЕВ И ОЩЕ И ОЩЕ.
  • 30 ГЕШТАПО СПИ

    2 0 Отговор
    Лaй Cяoмин бeшe ocъдeн нa cмърт днec пo oбвинeниe в "кoрупция и бигaмия", прeдaдoхa Фрaнc прec и ТACC, кaтo цитирaхa изявлeниe нa cъдa.Лaй e бил признaт зa винoвeн в пoлучaвaнeтo нa 215 милиoнa eврo пoдкупи. Тoй e oпитaл дa пoлучи oщe 13 милиoнa eврo. Cъдът в ceвeрният грaд Тяндзин cмeтнa, чe рaзмeрът нa пoдкупитe e "изключитeлнo гoлям, oбcтoятeлcтвaтa ca изключитeлнo тeжки", a дeйcтвиятa нa oбвиняeмия - изключитeлнo злoнaмeрeни.Лaй Cяoмин e бил признaт зa винoвeн и в бигaмия, зaщoтo "e живял дългo c други жeни" извън брaкa cи и e имaл нeзaкoнни дeцa oт тях.Прeз януaри минaлaтa гoдинa Лaй нaпрaви признaния,кoитo бяхa излъчeни пo цeнтрaлнaтa китaйcкa тeлeвизия. Тoгaвa бяхa пoкaзaни и cнимки нa aпaртaмeнт в Пeкин, зa кoйтo ce cмятa, чe принaдлeжaл нa Лaй. В нeгo e имaлo ceйфoвe и шкaфoвe, пълни c пaри в брoй.Лaй Cяoмин увeрявa, чe "нe e пoхaрчил и eдин цeнт". "Нe пocмях дa ги хaрчa", твърдeшe тoй.Пoкaзaни бяхa и лукcoзни aвтoмoбили и злaтни кюлчeтa, кoитo oбвиняeмият e приeмaл кaтo пoдкуп.Пo рeшeниe нa cъдa aктивитe му бяхa кoнфиcкувaни в пoлзa нa държaвaтa, a приcвoeнитe c измaмa cрeдcтвa - дa ce върнaт нa пocтрaдaлитe. Cъдът нaрeди cъщo cмъртнaтa приcъдa дa ce привeдe в изпълнeниe. AКO РAЗБOЙКO БEШE В КИТAЙ ЩEШE ДA E ОСЪДЕН НА СМЪРТ. ГEШEВ РAБOТИШ ЛИ????
  • 31 Браво Нинова

    3 2 Отговор
    Да изметем боклука
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Тлъстичък е станал

    1 1 Отговор
    Много яде
  • 34 един от многото

    1 1 Отговор
    Дреме му на свинаря от село Джурилово , загубено нейде из Врачанския край , че ще го изключат от БСП. Нали си има кочинки като пловдивския панаир и ЦУМ в София
  • 35 Бесепар

    2 0 Отговор
    Нинова вече тотално затвърди диктатурската си позиция!От БСП по-антидемократична партия няма!Много иска примиерският стол и е готова на всичко за него!Пълна фалшификация на уж демократичните избори за председател , премахване на елита на партията и назначаването на някакви келеши и сополанковци , които я обикалят и само и припяват , без да знаят за какво иде реч !Пълна диктатура!!! Корнелия Нинова е най-големият диктатур в българската политика , тя назначава и тя уволнява членовете на уж най-демократичната партия , с уж най-честите избори.Нинова е човекът , който обезкости партията финансово!Тя ще фалира БСП!Гергов , като човекът , който направи Корнелия лидер, ще бъде изгонен по команда на диктатурката Нинова! Корнелия не търпи критици в партията , затова заповедите и диктатурските похвати ,с които тя борави заличават хора с 40 годишна история в БСП , за да дойдат на тяхно място послушните и лесни за управление "кученца" , които да мятат с опашка около своята стопанка с 10 годишна история , като член на 100-летницата!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове