Last news in Fakti

9 Януари, 2021 11:26 9 901 121

"Има такъв народ" не се интересуват от точната дата на изборите (ВИДЕО)

  • има такъв народ-
  • тошко йорданов-
  • румен радев-
  • консултации

Техническите измерения в изборния процес не са маловажни

"Има такъв народ" не се интересуват от точната дата на изборите (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ПП "Има такъв народ" Тошко Йорданов слезе от срещата си с президента Румен Радев с маска "Мутри, вън!".

В краткото си изказване пред медиите Йорданов увери, че "Има такъв народ" ще се съобразят с каквато и дата за изборите да реши президентът, "защото той е президентът на България".

"Каквото си говорихме, си е между нас и президента. Срещата беше ползотворна и със сигурност господин Радев е загрижен изборите да бъдат честни, защото това е най-важното нещо, което ни предстои - изборите да бъдат честни, предвид това кой ще ги организира", коментира още Йорданов.

Президентската институция започна серия от консултации с политическите партии за парламентарните избори. Важни са и консултациите с извънпарламентарните партии. Тези избори за първи път ще бъдат в условия на пандемия. Това налага повишена отговорност и усилие от всички политически субекти. Целта е всички заедно – институции и партии да търсят най-доброто решение в интерес на българите за запазване на тяхното здраве, право на вот и доверие в изборния процес. Така че да имаме един легитимно избран парламент. С тези думи президентът Румен Радев започна консултациите си с партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

Държавният глава допълни, че е важно да се чуе мнението на „Има такъв народ“ – лидер в социологическите изследвания. Румен Радев поиска отговор на въпросите как да се запази здравето на хората, какви мерки ще гарантират правото на вот на българските граждани в страната и в чужбина, как да се гарантира надеждност на машинното гласуване и да има равнопоставена и ефективна предизборна кампания.

„В една демократична държава трябва да се водят консултации с широк кръг политически представители. Отговорността е на президента да посочи датата на изборите, както е по закон. Ясно е, че управляващите са шумни и кресливи и използват всякакви въздействия върху вас, надяваме се да не се повлияете от това. Ще вземете решение полезно за всички граждани, а не за определена партия. Ние ще се съобразим с вашето решение за която и дата да посочите и няма да го коментираме“, каза зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

От партията на Слави Трифонов са притеснени, че изборите ще се организират от ГЕРБ, след като имаше протести срещу властта през лятото.

“ Важно е тези избори да бъдат така организирани, че страховете на хората от коронавируса да не попречат на избирателната активност. Тревогата ни е, че сега изборите ще бъдат правени от ГЕРБ. Това поставя сянка на съмнение относно това до каква степен тези избори ще бъдат честни. Имаме индикации за една съмнителна морална отговорност към политическите процеси в България. Доста странно е български премиер да спи с пистолет до главата си, шкафчето да е пълно с пари и кюлчета злато. Всички ние, политически партии, будни граждани, вие като президент трябва да направим така, че българите да отидат с доверие към тези избори. Това също би повлияло на избирателната активност, коментира и Филип Станев от „Има такъв народ“

Припомняме, че на 7 декември 2020 г. президентът Румен Радев призова изборите да се проведат в срок и спомена датата 28 март.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 67 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангъров

    147 88 Отговор
    Ще гласувам за Слави !!
  • 2 Професора

    114 150 Отговор
    ,, Няма такава държава",, има такъв Народ" няма такъв гнусен евтин цирк като циркана Учиндолеца!!!
  • 3 Много

    73 99 Отговор
    ПРОЗРАЧЕН фигурата чак злобната му душа прозира.
  • 4 choki

    137 85 Отговор
    "Има такъв народ" може да е 1-ва политическа сила след Март ! :)

    Коментиран от #74

  • 5 Тия

    85 94 Отговор
    аслъ се взели на сериозно ?! Падение след падение в България !
  • 6 froid

    55 148 Отговор
    Дано Резидента Радев е прочел надписа на маската и да напусне !

    Коментиран от #80

  • 7 Философа

    67 100 Отговор
    Чалгарчета гласувайте за Славчо само шут не ви е клатил! Той Славчо баш шут няма да бъде ами патеричка както РЗС и Патриотите и Воля!
  • 8 СЛАВУНА....И ТОЙ В ПАПРИКАША

    68 81 Отговор
    МНОГО ЖЕЛАЕЩИ ЗА ВЛАСТ.......И МНОГО БАЛЪЦИ СРЕД ТЯХ

    Коментиран от #15, #63

  • 9 Motorola

    95 32 Отговор
    Те и Каракачанов и Валери Симеонов се кълняха, че няма да се коалират с Бойко, а каква стана!
  • 10 Българка

    119 42 Отговор
    Дано партията на Слави са последователни и на практика покажат, че стоят зад думите си. Наистина не датата ще най-решаващата, а противодействието на кражбите на вота и купуването му от престъпните управляващи

    Коментиран от #54

  • 11 гост

    51 93 Отговор
    Внимание! След Тиквата идва Чалгата. /еднакви са/.

    Коментиран от #13

  • 12 мдааа

    40 76 Отговор
    Аз ще гласувам за - "Има такива чалгари" !!!
  • 13 СЛАВУНА....И ТОЙ В ПАПРИКАША

    30 31 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    А ПРЕДИ БЕШЕ БСП.......НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ...

    Коментиран от #59

  • 14 Последния Софиянец

    67 41 Отговор
    Записах се наблюдател на изборите при Отровното трио.Треперете гербави мошеници.

    Коментиран от #21

  • 15 Хектор

    87 35 Отговор

    До коментар #8 от "СЛАВУНА....И ТОЙ В ПАПРИКАША":

    По големи балъци от тези които гласуват за гербавите крадци и неука нагла мутра от сик за премиер , няма!
  • 16 СусБе

    60 28 Отговор
    Много страх и злоба от страна на управляващата пасмина и техните мекерета по форуми и списувания! Ще трябва да се плаща кой с глава кой със задни части....
  • 17 Fidd

    69 37 Отговор
    Слави клати пожарникарите, а те вият на умряло. Безценно!
  • 18 ясно

    38 67 Отговор
    Абе ясно е защо Слави не отишал на "консултациите". Все пак ,ще е му е гадно на Радев ,да гледа лице в лице човека ,който е научил жена му на всички иширети ,перверзийки и диванни техники ,нали ?! Тоя Слави бил много деликатен ,бе ?!

    Коментиран от #23

  • 19 Славчо

    51 31 Отговор
    А къде е Славчо пак е изпратил най големите простаци от фирмичката му а Тои негово величество най голямата мутра по голям от президента ли е? Само си помислете и как ще ходи на работа в парламента като оня Дилянчо мамин.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 да питам

    21 5 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Нали не харесваше Отровеното трио ??!

    Коментиран от #95

  • 22 КОНТРАТА

    50 37 Отговор
    Гласувате ли за учиндолеца това вече ще ви е наистина края. Още ми е оред очите как се разхождаше с черния кожен шлифер важен и се правеше на Киано Ривс от Матрицата.

    Коментиран от #110, #120

  • 23 Спас

    38 32 Отговор

    До коментар #18 от "ясно":

    имате ГОЛЯМ СТРАХ ОТ ИТН И ДБ , това е добрее герберчета.......
  • 24 Бай Тошо ви обича

    42 23 Отговор
    Борисов, окраде България
  • 25 Всеки здравомислещ

    33 15 Отговор
    Нормален българин иска и търси промяна.Чиста фактология.Но къде и в кого да намеря тази промяна? Не влагам никакви прикрити , политически пристрастия.Защото тридесет години от живота ми,на моето семейство,на приятели, роднините,изтекоха като вода,в пореден,и пореден,и пореден избор.И пореден поток от обещания, който остават само на хартия.И обещаващите,се прегърнат взаимно,в поредна безпринципна коалиция.Още ни държи влага появата на испанския тар,ик,ат който ни оправи за 800 дни.Е,усетихме на гърба си" оправянето". Та същия славчо ги канеше един след друг,и от царското котило,к от котилото на бокич след това.На гости и дълги упоителни разговори със тънки хвалебствия.Просто не вярвам на тези- опозиционери.А на хоризонта,няма друг избор.

    Коментиран от #27

  • 26 Г Свилеленски

    24 21 Отговор
    Не само вие се интересувате,но когато ги насрочва,фигурант под чехъл,и на него не му е лесно,разберете го
  • 27 5464554

    20 14 Отговор

    До коментар #25 от "Всеки здравомислещ":

    сиреч ще гласуваш за гнусния герб?

    Коментиран от #33, #40

  • 28 Дедо при подобни

    27 5 Отговор
    случаи казваше: Много не налитай да метеш с нова метла,и да се радваш на малко прасе! Че новата метла бръска ( замита) до кирпича.А от малкото прасе,не знаеш какъв див нерез може да се извъди!"

    Коментиран от #42

  • 29 Слави Цигу-миго

    25 28 Отговор
    Само аз ли виждам простотията да влезеш с маски "мутри вън" при президента. Ох, аз забравих,че и той с тази фраза излезе пред протестърите и извика "мутри вън". Нещо общо, Циго- Миго- Рот фронт!
  • 30 Слави Трифонов

    17 21 Отговор
    Ще изнеса концерт протест на
    13.01.2021 г. от 17.00.ч. пред
    Министерският съвет под мотото
    Мутри вън, Оставка и Честни избори !
    Очакваме Ви !
  • 31 гражданин

    11 27 Отговор
    дайте като за начало, да изберем министър председател който не е учил в Русия, и не е завършил милиционерско училище, да вървим с малки крачки, но сигурно напред, ето Тошко може да бъде една консенсусна фигура, какво е завършил той, българска филология ли, става, избираме го него, а Филип да е министър на образованието, а Нойзи Цветков говорител на правителството и екипа започва да се изгражда пред очите ни, време е реалния интелектуален елит да поеме отговорност за управлението на държавата

    Коментиран от #43, #57, #60

  • 32 Скучно надвикване..

    17 17 Отговор
    Някой въобще знае ли,по какъв начин и с какво Производство и Производствени темпове българите ще Произведат стоки,ще ги Пласират,и ще напълнят Достатъчно държавната хазна,за да върнат главницата и лихвите от милиардния заем на Боко?!
  • 33 Не приятелю

    23 11 Отговор

    До коментар #27 от "5464554":

    Не потиквам никого да запази статуквото.Никога,не съм пуснал бюлетин за герб.Сега още повече! Но нямам доверие на тези" алтернативи". Вътре,в днешния Парламент,също.Зстова,в личен план се чувствам в безизходица.Въпреки че знам,ако не гласувам,и хиляди като мен не гласуват,ще направя най добрата услуга и на днешните управляващи и на тяхната опозиция.
  • 34 дежавю

    25 17 Отговор
    " Има такъв народ" са като НДСВ-хората ги посрещат с надежда, но скоро разбират, че са некомпетентни кариеристи, обединени зад гърба на една популярна личност. Да не забравяме и ГЕРБ-същата работа!
  • 35 Славея

    14 17 Отговор
    Ние консултациите със Свиленски и другия баджанак сме ги провели отдавна.Едно ни обединява и това е Деска,да ни е жива и здрава,който си го може,си го може.
  • 36 Инфантили

    22 11 Отговор
    Тези при.мати отсега демострират "отговорното" си отношение към българскката политика.И понеже българският народ е съставен предимно от едноклетъчни политически амеби ще се види в чудо, когато тези започнат да "управляват".
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Калигулчо

    26 17 Отговор
    Долу гербавите нискочели плужеци !
    Не мога да ги понасям! Паплач !

    Коментиран от #46

  • 39 gggw

    21 7 Отговор
    аман с тия потайни срещи. всички срещи на ръководни фигури в държавата в това число срещи с посланици трябва да бъдат явни и да се предават от медиите. такива тайности да си прави с жена си вкъщи
  • 40 Ще пипнем венерически болести

    25 17 Отговор

    До коментар #27 от "5464554":

    По тези избори, не се знае,кой с кого ще легне, само и само ГЕРБ да не е на власт. Слави е новият Бареков. Ще оправи фалиралата си фирма с партийни пари и ще изчезне от парламента.
  • 41 Цитиридис

    21 18 Отговор
    Няма да гласувам всичките са еднакви и тия нищо неразбират но къдеса тръгнали има такъв учиндолски трол чалга и слави мутрата
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Алоо, Гражданин

    21 6 Отговор

    До коментар #31 от "гражданин":

    Стига с тази мантра.Да не е завършил в Русия.А къде- непременно юпи от Запад? Аз съм за завършил ТУК, в Родината.Че сърбахме попарата на такива,завършили в Русия от предишните ,в началото на 90-те, та до гениалните юпита на Царо- Ментата. Помниш нали- миленчо,никито- малкия мук,и още цяла плеада, все умни глави.Докъде ни докараха,ти сам знаеш.Няма да изреждам,че ще стане цял чаршаф.
  • 44 ghghh

    24 10 Отговор
    Тези наистина си повярвали,че всеки ще гласува за тях и ще влязат в политиката,хранилката по точно защото видиш ли щели да ни оправят щели да сми най богатите на ес
  • 45 Ние Българите

    31 19 Отговор
    За Тошко африкански и Учиндолския пъпеш няма да гласуваме. Знаем кой налива милиони в тоя проект
  • 46 Чичко Слави

    13 9 Отговор

    До коментар #38 от "Калигулчо":

    Ще обрулим с червените кхмери хълмовете на България.
  • 47 element 05

    23 25 Отговор
    Давай Слави , мачкай...............
    Треперете гербери малко остана. Събирайте откраднатото и беж да ви нема. Ние ще ви догоним за да ви приберем на топло..........
    Давай Слави , треперят от страх тия нещастници.
    ОСТАВКА , СЪД и ЗАТВОР !!!

    Коментиран от #51

  • 48 Пенсионер

    21 25 Отговор
    Замислих се, претеглях "за" и "против". Стигнах до извода, Я ДА СИ ГЛАСУВАМ ПАК ЗА ГЕРБ. Все пак само от тях видях добро.
  • 49 Бико

    30 14 Отговор
    Да гласувам за Слави ли? Ама вие сериозно ли? Не нам!

    Коментиран от #64

  • 50 Чичо

    16 13 Отговор
    Ама бацо се интересува, щото ако идат да гласуват повечко хора и е при Ставри
  • 51 Чичо Вова

    14 17 Отговор

    До коментар #47 от "element 05":

    Давай Слави, мачкай чаршафите на БСП. Кой отгоре,кой отдолу, няма значение. Проститутки на властта винаги е имало.
  • 52 мдда

    22 15 Отговор
    Има такива наглеци. Седят до резидента.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Рачко Пръдлето

    14 14 Отговор
    Тошко Йорданов в приятелски разговор с президента. Загрижени сме за честността на вота. ГЕРБ ще провеждат изборите. Странно е да спиш с пистолет до главата . Ами,пачките и кюлчетата в чекмеджетата. Ама как, истина ли, г-н Президент. Тебе истина, мене не, ама нали сме загрижени за честността на вота. И президента тръцнал.Ухае прекрасно! Нали Тошко Йорданов-алтернативата.
  • 56 Ива

    20 17 Отговор
    За голямо съжаление държавата главоломно отива към дъното , щом подобни партий ги има и вероятно ще спечелят места в парламента !
  • 57 Хахахаха

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "гражданин":

    Много тънка ирония,браво.
  • 58 Комунивирис

    18 18 Отговор
    Влязъл Тошко Йорданов в залата при президента с маски "мутри вън". Президентът го погледнал и казал:" Събрахме се. Ама все пак да си останем вътре, навън е студено".
  • 59 ТРОЛА НА МУТРАТА ОТ СИК

    21 11 Отговор

    До коментар #13 от "СЛАВУНА....И ТОЙ В ПАПРИКАША":

    НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ СЛАВИ НИКОГА НЕ Е БИЛ В БСП СИКАДЖИЯТА БУДА Е БИЛ И Е АБСОЛЮТИН ПЪТНИК ... ЗАМИНАВО СИ С ДВЕСТА ... ЛЕШ Е
  • 60 Нойзи

    8 7 Отговор

    До коментар #31 от "гражданин":

    Аз предпочитам да си коментирам мачовете на Висшата лига,сори.
  • 61 Тони

    21 11 Отговор
    Сега новия президент на САЩ ще върне ли на българите милиардите които дадохме, за да може боко мутрата да се снима с Тръмп?
  • 62 Биволъ

    16 14 Отговор
    Тоше, аудиенцията при президента скеч ли е по TV 7/8.
  • 63 БУДА СИКАДЖИЯТА

    21 11 Отговор

    До коментар #8 от "СЛАВУНА....И ТОЙ В ПАПРИКАША":

    И ОЩЕ ПОЗНАТ КАТО ТОЛУПА ОТ БАНКЯ ЩЕ ЗАГУБИ ОЩЕ ДЕСИТИНА ПРОЦЕНТА ... САМО МУРГАВИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ СА СИГУРНИ ... ЗА 20 ЛЕВА ... ПОСЛЕ СЛЕДВА ПАНДИЗ ИЛИ ЛРИ БАЙ МИЛЕ
  • 64 Бичко

    2 2 Отговор

    До коментар #49 от "Бико":

    Томе ти ли си, ми за бацо ле или за Корнела 😂
  • 65 ВАЗРАЖДАНЕ

    13 9 Отговор
    И има такъв нарот са партиите ДПС и БПС и уж патриотите вън от парламента
  • 66 geco

    2 3 Отговор
    Ако пусна бюлетина за вас-това за мен е договор-вие изпълнявате обещанията си,а аз съм съвестен гражданин.Ако не ги изпълните-9 март 1230г. Клокотница!!!!!
  • 67 е х о

    6 7 Отговор
    Пушек без огън ............. схемата отдавна е нагласена , предизборните кампании са за нас , безгласните . Ако някой си мисли , че гласуването ще промени схемата , значи дълбоко се заблуждава . Тези , които не могат да осмислят моето писмо , могат да поставят знак / – / , мъдрите или ще поставят знак / + / или ще премълчат !
  • 68 Дончо

    18 9 Отговор
    Ма той шефа му мутра от учиндол с охрана повече от президента ха ха селска партийна група я да иде да завърти едни сарми по телевизията па после да си полагат с шкумбата
  • 69 Бг реалност

    21 6 Отговор
    Протестите бяха основно срещу ОПРОСТАЧВАНЕТО в политиката.Тоя Тошко и сподвижници ги нямаше там.Защо ли?Защото тая партия е изградена от по-простаци от сегашните управляващи простаци.А защо твърдя,че са простаци ли?Амчи гледайте им тв-то!А и тоя Тошко се издъни,когато "извън ефир" напсува българска опозиционна журналистка!Тая партия ще затвърди простащината в управлението наложена от сегашните!Искрата на простащината навремето е запали Болен с неговата партия,златния пръст!Сите тия са изпълнители на Доган и Сие!
  • 70 гост

    13 11 Отговор
    Тоя Тошко нещо много сериозно го раздава,ако си мисли че политиката е игра.От сега почва със ЗАДКУЛИСИЕ : ....КАКВОТО СМЕ СИ ГОВОРИЛИ С ПРЕЗИДЕНТА !!!!!!! ОСТАВА ВЪТРЕ ...БРЕ МНОГО СИ ОТВОРЕН БЕ ,........
  • 71 Курумпе

    12 5 Отговор
    ХОрата, като изгледат видеото от срещата, нека обърнат внимание на ГОСПОЖАТА в средата между двамата сценаристи!Знаете ли КОЯ е ТЯ?!ЗНАЕТЕ ли КАКВА Е БИЛА и каква е СЕГА в Партията на СЛАВИ!?...едва ли знаете нали!!!
    Ами тази Госпожа е ДЯСНАЧТА рък ан Христо Бисеров - Сивият Кардинал от ДПС - милардерите - той и Данчо Ментата - дето избягаха от разпадащото се СДС и станаха Депоутати при Доган!Та тази госпожа е Главен Секретар на Партията на СЛАВИ!!!Тя му ИЗГРАЖДА ПАРТИИНИТЕ структури и одобрява хората по места!!!Тази беше депутатка от СДС , и работеше за Бисеров, тя благодарение на него сега е там.Е, ЯСНО ли ВИ е какво става сега!!!ЗАДКУЛИСИЕТО нареди НОВОто - ДПС2 ..което ще го пуснат във Народното събрание , за да направи коалиция със Гербавите и с Доганското ДПС!...а глупаците, ще ходят на избори!!!

    Коментиран от #73

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Именно

    13 2 Отговор

    До коментар #71 от "Курумпе":

    Както казваше дедо ми със стари к*РВИ нов бърдак рекли да правят!Славуца си е бизнесмен и търговец.Цялата патаклама е основно за пари!Отново една "нова" преходна партия с идеология на базата на финикийски знаци и его за влизане в учебниците по история след 50-ина години.Партия фалеща сатрапи като Стамболов например.
  • 74 Е и?!

    10 10 Отговор

    До коментар #4 от "choki":

    Тъй венцехвалеха и "царя" с НДСВ преди изборите през 2001-ва,както и БМБ с ГЕРБ през 2009!Файда?-отрицателна,Полза?Никва!
  • 75 О боже

    12 5 Отговор
    Братя Българи,
    Да не стане от трън та на глог.Мислете за бога ,Българи!
  • 76 Пътник

    9 12 Отговор
    Герберите вече са пътници. Новите партии ще ги изхвърлят от властта не с 200 а с 300. Програмите им са алтернатива за демократично управление и по добър живот на суверена. Така че гласувайте без страх за промяна на статуквото. Коронавируса си отива. Така че смело напред . Герб още от сега се готвят за манипулации и купуване на гласове от малцинствата. Бъдете бдителни и не позволявайте изборите да бъдат фалшифицирани. Всеки който не гласува е В ущърб на промяната. И е предпоставка в полза на герб. Защо ли. Защото процентите за герб ще бъдат по малко от 50 процента и ще помогнат с помощта на евентуално дпс да съставят правителство. Успех на промяната.бъдете активни.

    Коментиран от #78

  • 77 Бико

    8 4 Отговор
    Защо не си направят партия всички,които са спали с Деси?
  • 78 Благодаря, Пътнико!

    9 3 Отговор

    До коментар #76 от "Пътник":

    Внимателно прочетох написаното. Вярно, на 28 март ти и такива като теб ще сте пътници. Приятно пътуване!
  • 79 0000

    14 7 Отговор
    Малееее, Слави премиер. Всички мухлювци ни се изредиха, а сега и тоя балък ни се слага. Е те тогава вече ще бягам далеч от тая държава.

    Коментиран от #93

  • 80 Хахаха

    8 7 Отговор

    До коментар #6 от "froid":

    Последни трохички от паничката на ГЕРБ. Папането свършва. Гадно е, нали?
  • 81 Бочко

    14 4 Отговор
    Тоя овен,незабавно го отведе те на фризьор!!!
  • 82 Доцента

    14 5 Отговор
    Хората на слави си търсят работа в паеламента понеже предаването им западна.Тея едно предаване не могат да направят,камо ли държава да управляват с цар Слави Трифунчук
  • 83 Шопа

    15 3 Отговор
    Къв а тоа таласъм?
  • 84 хАнонимен

    9 1 Отговор
    Кука ми на пура.
  • 85 нема такава партия

    11 3 Отговор
    точка по въпроса
  • 86 хахаха

    12 3 Отговор
    Аджи Тошко скоро ще прави публични сфирки с вонящата си уста
  • 87 Дизел

    10 3 Отговор
    Славуца не му дреме за парламента бе. И той като копейкин чака много милионната субсидия за да живее нашироко както е свикнал. Балъци в БГ колкото щеш.
  • 88 Косача

    6 2 Отговор
    Добре ще е за гласувалите за чалгара да не се изпускат за това, ако искат да живеят
  • 89 Го4о

    5 5 Отговор
    Най-добре ще е да гласуваме в шоуто на Слави и без това са баджанаци (Румен, Гочето и Слави) Ще стане една хубава роднинска коалиция. Шефа ще е ген. Деси и всичко ще е ОК!
  • 90 Дизел

    8 3 Отговор
    Кои ще са му министрите на тоя? Той ли ще е министърпредседател? Ще спрат парите от Европа на хората и ще почне боя. Следващия фалит на държавата ще завърши много зле за комунистите в БГ. Многоооо
  • 91 Чистачката

    7 4 Отговор
    На вратата на залата се показала главата на баба ВуЦе: " Шефе, некой е увонял тоалетната ти, какво да правя"
    - "нищо, бабо. "Има такъв народ". Почисти след тях."- отговорил президента.
  • 92 Бойко

    7 5 Отговор
    Радев като прави тези консултации ми качва рейтинга на партията с 10% на всяка консултация. Вече стигнахме пак 39% и водим на БСП с 18%!?;? Благодарни сме.
  • 93 КОЧА

    8 1 Отговор

    До коментар #79 от "0000":

    Къв премиер бълнува бе? Тоя чалгар за нищо не става, ти за премиер го бавиш.😂😂😂

    Коментиран от #94

  • 94 КОЧА

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "КОЧА":

    Цаниш
  • 95 Мани

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "да питам":

    Го тоя е една фурнаджийска лопата! Плямпа под всяка статия, а реално нищо не му отбира главата.... Нито от политика, нито от бизнес(за това се е докарал до това дередже)....
    Ама, а дано стане така, че да ви управляват такива като Слави, Мая и СиЕ.....И как ще ви обещават светли бъднини... 😂😂😂Няма такова падение😭😭😭
  • 96 ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ

    5 6 Отговор
    Гласувайте за промяна и за бъдещето на децата и внуците. Герб борисов е най гнусната и престъпна хунта в Цялата история на България. По алчен до безкрай индивид заедно с пеевски унищожиха ДЪРЖАВА и НАРОДА. Ще си получите ЗАСЛУЖЕНОТО след гаврата и геноцида над Българския народ и бизнес. Тези милиарди, които ОГРАБИХА от крадени бизнеси и отклонения от еврофондовете няма да може да ги харчете. Ще бъдете пометени и унизени позорно!!!!

    Коментиран от #97, #98

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 До народа

    5 4 Отговор

    До коментар #96 от "ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ":

    Господа, това е гласът на червения сатана, не му вярвайте,ще ни загроби. Гласувайте си по съвест за ГЕРБ както гласувайте досега.
  • 99 Гн Пеевххх

    11 5 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ И ББ !!!!
    НЕ ЗА КУ-КУ КЛОУНИ!
  • 100 Граф Чука Прав I-ви

    5 1 Отговор
    Който от вас мисли,че Славчо и оркестъра не са нечии пешки,да вдигне ръка...!Големи концерти ще ни изнасят Ку-ку Бенд и Славчо вокалиста.Нещо подобно се случи в Украйна,където за президент беше избран смешник за да ги разсмива.В България ще е турнето на Каналето."За 800 дни ще ви оправя а Тиквун генерал ще направя."
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Перничанин

    4 1 Отговор
    Всички така обещават и после едно и също се повтаря с десетилетия напред слагат си в джобовете държавните пари и за болници училища няма гледат те първо да се уредят и все по дебели стават
  • 104 По мак

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Behemoth":

    Днес не съм те псувал;;Аирлия да ти е!
  • 105 Истината

    4 7 Отговор
    В Костинброд бяха заловени камиони натоварени с 680 000 фалшиви бюлетини, предварително попълнени за ГЕРБ.
    И това са фактите.
    Дори за благодарност Костинбродският печатар беше направен министър.
    Казва се Росен Желязков.

    Коментиран от #106, #114

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 баба ваня

    6 1 Отговор
    Поредният наредил се на държавната ясла. Това което коментира Тошко е преразказ на думите на президента. Коалицията между тях е ясна, не знам само какво им е обещал президента. Слави отпадна от всякъде, останаха неграмотните тинейджъри и ромите които хаесват чалгата му, ма то простотията е полазалила цялата ни държава.

    Коментиран от #111

  • 108 Анонимен

    2 1 Отговор
    Слави + цвета, не ги слушайте. Мамят ви. В някои градове герб и цц
  • 109 Анонимен

    1 1 Отговор
    По кабинетите в градовете. В един град дойдоха слави и.
    Кабинет, стая герб... Картуните за какво са ви
  • 110 Краят!

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "КОНТРАТА":

    Краят ще е, но за всички тролове! Както се вижда от активирането на простотията ви, ви е много, ама много гадно!
  • 111 Аха!

    3 3 Отговор

    До коментар #107 от "баба ваня":

    Така отпадна Слави, че стана първа политическа партия! Разбира се и троловете имат принос Слави да е първи!
  • 112 Анонимен

    0 0 Отговор
    Най-важно е здравето. Във Великобритания много болни. Молете се за здравето че лошо. Много млади хора... Изборите ще минат и отминат. Шегуваме се, но ужасно било в Лондон. Много заразени. Не знаем, на кой бог да се молим. И там раздяла.
  • 113 8755

    2 1 Отговор
    Ще гласувам за ГЕРБ!!!
  • 114 Хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #105 от "Истината":

    ТЕЗИ ПОКРАЙ МАЯ, СЛАВУН И РЕЗИДЕНТА СА ТООЛКОВА ТЪПИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО НОВО, МИ Взеха ДА ИЗТУПВАТ СТАРИТЕ ГЛУПОСТИ... ХААХА.. МАЙЧЕЕЕ, И ТИ И ЕЛЕКТОРАТЪТ ТИ...
  • 115 Ммм, дааа

    2 1 Отговор
    НА СРЕЩАТА СЪС ПОДЛИЗУРКОВЦИТЕ НА СЛАВУН... ИЗГОНИЛИ ЖУРНАЛИСТИТЕ... СТРАХУВАЛИ СЕ ЗА ЧЕСНОСТТА НА ИЗБОРИТЕ... ИСКАЛИ ПРОЗРАЧНОСТ... АБЕЕЕЕ, НЯМА ЧАААК ТОЛКОВА ТЪП НАРОД!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ- ТЕ ОЩЕ СЕГА ИЗГОНИХА ЖУРНАЛИСТИТЕ... МИСЛЕТЕ КАКВО ВИ ЧАКА АКО ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА... А СЛАВУН И ПОДЛИЗУРКОВЦИТЕ РЕВЯХА ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО... АКО ИСКАТ ПРОЗРАЧНОСТ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА СА ТАМ... ИЛИ ДЕСА ИМ МЕРИ... РЕЙТИНГИТЕ... ХААХХААХХАА. АМА И ХАНДЖИ.. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОГА ЩЕ СА ИЗБОРИТЕ, Ваше величество...
  • 116 Баница и боза

    2 1 Отговор
    Немога да си го представа славун в парламента ще бъде комедия ха ха може да вземе с него и бай шиле и нечето да теглат по една реч ха ха може и други чалгари да викнат в партията има такава чалга

    Коментиран от #117

  • 117 Е няма да

    1 1 Отговор

    До коментар #116 от "Баница и боза":

    има нужда да си представяте!😊 Защото просто ще видите ИТН в парламента! И вие тролове имате голяма заслуга с простотията и лъжите!😊 С не достойните и подли номера, показахте, че Слави е достоен! 😀 Ако е за добро и вие имате заслуга!😀
  • 118 Герго

    2 1 Отговор
    Абе я стига с тоя чалгар видя че без БТВ не става отдавна се е изчерпал никой няма да гласува за тия те от политика нищо неразбират надул се мистър Бийн

    Коментиран от #119

  • 119 Е с този

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Герго":

    никой са първи в момента!😊 А ако реши и някой, ще станат недостижими!😊 На трета страница и не спирате да тролите!😀 Голям страх ей!😀
  • 120 До контрата

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "КОНТРАТА":

    Нещо си се объркал. Когато човек който прави шоу ходи с черен шлифер и подражава на известен артист е нормално, но когато министър председател се облича така и се прави на шеф на мафията не е добре. Не съм фен и на двамата, но трябва да казваме истината.А и още нещо:всеки българин може да се кандидатира за избори, стига да има кой да гласува за него.
  • 121 Пешо

    0 0 Отговор
    Изчетох доста коментари и ми е трудно да разбера какъв човек точно ви трябва за да гласувате за него и да му имате доверие. Някой от новите кандидати излъгал ли ви е с нещо? Тогава помолете Азис да стане кандидат и гласувайте за него.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове