Last news in Fakti

13 Януари, 2021 06:34 2 226 63

Нинова: Излезте и гласувайте! Апатията е големият проблем

  • корнелия нинова-
  • избори-
  • бсп-
  • румен радев-
  • герб-
  • апатия

С кого ще се коалира БСП зависи от резултатите на изборите и програмите на различните партии, но няма да е с ГЕРБ, потвърди лидерът на БСП

Нинова: Излезте и гласувайте! Апатията е големият проблем - 1
Снимка: БГНЕС

"С Румен Радев в лично качество съм в такива отношения, в каквито съм от първия ден - на взаимно зачитане на чуждото мнение. Той е президент, представляващ всички българи, аз съм председател на партия с политическа програма, със свой път, със своя платформа".

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "Още от деня" по БНТ на въпроса дали е в добри лични отношения с президента Румен Радев и дали БСП може да не го подкрепи за втори мандат.

"Колкото до това дали ще го подкрепим за втори мандат, това ще решаваме след парламентарните избори", допълни тя, цитирана от Епицентър.

Говорейки за предстоящите парламентарни избори, председателят на БСП заяви, че това ще бъде една различна и трудна за партията кампания.

„Ние правим истинска кампания – със срещи очи в очи, с платформи. Сега това е ограничено. Приспособяваме се към модерните форми на общуване. Ще действаме каквито са условията за всички”, посочи тя.

"Излезте и гласувайте. Високата активност обезсмисля всякаква манипулация", подчерта Нинова.

По думите ѝ, изборите трябва да се проведат на датата, определена от президента.

"Готови сме по всяко време за избори. Не сме питали по каква логика ще избира президентът датата", заяви тя.

"Ние отказахме участие във властта, отказахме голяма коалиция, а сега се намират хора, които говорят за това. 4 години се правят такива опити. 4 години сме се борили срещу този модел. Голяма коалиция между БСП и ГЕРБ е невъзможна по морални, идеологически и политически различия", категорична бе тя.

Лидерът на БСП коментира и ситуацията в страната след поройните дъждове и нанесените от стихията щети.

"Причините за картините, които виждаме, не е само в дъжда. Това, което виждаме, е много силен спомен на дежавю", подчерта тя.

„През 2014 г. преживях със съгражданите си наводнението в Мизия, когато голяма вълна помете града ни. Провалът в управлението на водите е събирателен образ на провала на управлението на ГЕРБ. Тук има некомпетентност, безхаберие и корупция”, подчерта тя.

„Нарязаха „Напоителни системи” и ги предадоха на скраб. Създадоха държавно дружество, което не функционира. За 2 години не е ремонтиран нито един от опасните язовири. Повишиха на няколко пъти цената на водата. Хората в Мизия не са обезщетени и до днес. На нас не ни стига само да критикуваме. Те се провалиха в управлението на водите, не може да сме или в суша, или в наводнение", подчерта Нинова.

Според нея държавата със собствени пари трябва да възстанови "Напоителни системи" и да ги върже към язовирите.

"Да се отпуснат на общините средства за почистване на реките. Спешно изграждане на ВиК инфраструктурата на градовете. И Борисов да не прехвърля отговорността на други, защото те управляват от 11 години, за това време това можеше да се направи. След всички тези наводнения и хиляди човешки съдби, има ли някой наказан, има ли някой осъден. Зная какво е да те връхлети вълна и да ти отнесе всичко, зная какво да е търсиш хората по тъмно и да се ориентираш по писъците.

Според лидера на БСП сега големият проблем е в апатията на обществото към политиката изобщо.

Ние трябва да възстановим доверието, като докажем, че от политиката има смисъл, а това става чрез програми и идеи, като ги убедим, че това, което ще обявим, ще го изпълняваме, аргументира се Нинова.

"Това, което се случва в БСП, не са скандали. Това е процес, чрез който показваме, че не се занимаваме с договорки и задкулисие", заяви Нинова по повод изключването на Георги Гергов от БСП.

И добави: "Искам да сложа край и на друга спекулация, че ще правим коалиция с ГЕРБ. Ние отказахме в последните четири години множество такива оферти и предложения. Категорично голяма коалиция с ГЕРБ не можем да направим, защото ние искаме да сменим този модел. С кого ще се коалира БСП зависи от резултатите на изборите и програмите на различните партии. Нека да минат изборите и тогава ще говорим", завърши лидерът на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    25 13 Отговор
    Ще давате ли по 50 лева на месец към пенсията ако ви изберем.

    Коментиран от #5, #62

  • 2 Диверсант

    25 14 Отговор
    Гласуването е узаконяване на беззаконията на най некадърната, мързелива и крадлива част от обществото.

    Коментиран от #15, #38

  • 3 Силен Взрив

    20 19 Отговор
    И ти и Бойко и Радев само папкате и говорите сладки приказки. За какво да ви гласувам, като всичко е ясно предварително. Който и да ни управлява ,геноцида и изтреблението на народа ще продължи

    Коментиран от #27

  • 4 Страничен

    33 28 Отговор
    Точно така! Излез народе и гласувай масово! Тогава БСП нама да има шанс за парламента!
  • 5 Протестиращ

    23 9 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Идвай днеска на протеста ще дават по 100 лв. лично Дънов ще ги раздава а Последният софиянец ще е касиер.
  • 6 ЛЛЛ

    30 28 Отговор
    Нинова жестоко се е заблудила ако си мисли че хората ще гласуват за нея

    Коментиран от #43

  • 7 глоги

    20 2 Отговор
    Според лидерКАТА на БСП сега големият проблем е в апатията на обществото към политиката изобщо. АПАТИЯ Е,ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ОБЕДНЯЛИ МНОГО И КОРОНАТА ИМ ОКАЛВА ЕЖЕДНЕВИЕТО ДОПЪЛНИТЕЛНО. "ОТНИЙДЕ ВЗОРЪТ НАДЕЖДА НЕ ВИДИ." -Е НАПИСАЛ ИВАН ВАЗОВ. ДО ТУК СМЕ СТИГНАЛИ,ГОСПОЖО НИНОВА!
  • 8 НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ

    27 19 Отговор
    ПОМНИМ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЛУКАНОВ,ВИДЕНОВ,ОРЕШАРСКИ....ВСЕ КАТАСТРОФИ ЗА БЪЛГАРИЯ....НЕ ВИ ВЯРВАМЕ

    Коментиран от #24

  • 9 кротък човек

    6 17 Отговор
    Трябва една по една главите на хидрата да бъдат отсечени , първо чрез негласуване и политическа апатия , а после с въоръжено въстание.

    Коментиран от #60

  • 10 Мъмрещ

    22 21 Отговор
    По добре да ме управлява Бойко. И при него мрем ама от смях. При тая ще умрем от скръб

    Коментиран от #30

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Който

    7 24 Отговор
    Излезе да гласува е мазохист и обрича на мизерия и другите след него....младите...Всичко е една измама...
  • 13 Протест срещу безобразията в България

    11 8 Отговор
    Така е... Долугерб
  • 14 костов

    8 3 Отговор
    моите вижданиа от 30 години главни преброители в ТАРГОВИЩЕ са едни и сащи платени хората на АМЕТ
  • 15 Някой

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "Диверсант":

    И още,всеки един глас е плюс 8 лева субсидия за тях от нашите пари,които ние не искаме да даваме,но те законово направиха така,че да си ги вземат.Трябва ли да им ги дадем?!
  • 16 20милиарда залог

    12 4 Отговор
    Целта на шайката е чрез скандали и лъжи да отдръпне хората от изборите за да моге тяхния котролиран и купен вот да вземе по-голям процент. А залога е 20 милиарда за справяне с последствията от коронавируса, които шайката се точи да си разпредели.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Потърпевш

    14 11 Отговор
    Като не И вярвате продължавайте да си избирате Тикви и Толупи!Станишев ,Луканов,Орешарски се били провалили,ми да провалиха се,но Царя ,Костов и Тиквата да не би да не са!?Тук не става въпрос за наЩе и ваще, а за бъдещето на децата ни!Тиквата не става,и трябва да си ходи!Алтернатива винаги има!Питам,трябва ли да оставим на власт доказан крадец !?

    Коментиран от #20

  • 19 НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ

    14 4 Отговор
    МАХНЕТЕ СИ СУБСИДИЯТА ОТ 8 ЛВ НА ГЛАС....НЯМА С НАШИТЕ ГЛАСОВЕ ДА ВИ ПЪЛНИМ ГАРДЕРОБИТЕ.....ЗА ВАС ПАРИТЕ, ЗА НАС....МИЗЕРИЯТА
  • 20 НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ

    16 9 Отговор

    До коментар #18 от "Потърпевш":

    ПРИ СТАНИШЕВ И ЛУКАНОВ..ПРАЗНИ МАГАЗИНИ,НЯМА ГОРИВА, ИНФЛАЦИЯ ДО НЕБЕСАТА, ЗАПЛАТА $8, ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА...СЕГА ПОНЕ ТВА ГО НЯМА

    Коментиран от #52, #55

  • 21 Fate

    2 5 Отговор
    Да гласуваш за демократичен колониялен режим е пресъпление
  • 22 50лвна пенсионер са до Април, казаго

    7 7 Отговор
    Сачева!!! Тези 50 лв са "капан за Балъци" минават Изборите и до там с50лв!! Които Клъвнали, Клъвнали, за следващите избори ще ви Обещаят отново!!!

    Коментиран от #23

  • 23 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    12 10 Отговор

    До коментар #22 от "50лвна пенсионер са до Април, казаго":

    АКО БАЦЕТО СПЕЧЕЛИ, ТИЯ ПАРИ ОСТАВАТ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ,
    АКО ДРУГ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ...ГРИЗВАТ ДРЪВЦЕТО

    Коментиран от #40

  • 24 666

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ":

    Забрави да споменеш Станишев или той ти е на сърце...

    Коментиран от #25

  • 25 НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "666":

    СТАНИШЕВ УПРАВЛЯВА С ЦАРЯ И ДПС....НЕ САМОСТОЯТЕЛНО
  • 26 77777

    13 2 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП + ДпС = БАНКОВИ ФАЛИТИ!!!
  • 27 Изглежда

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "Силен Взрив":

    рeпликaтa „Oщe мaлкo ви ocтaвa“ щe ce върнe бeзмилocтнo кaтo бумeрaнг към aвтoрa cи Румeн Рaдeв. Cпoрeд oтличнo инфoрмирaни изтoчници oт „Пoзитaнo“ 20 рaздoрът пo ocтa Рaдeв – Нинoвa e cтигнaл връхнaтa cи тoчкa. Вcлeдcтвиe нa тoвa Кoрнeлия Нинoвa e рeшилa дa прибeгнe дo крaйни мeрки.Coцлидeркaтa твърдo e рeшилa дa нe пoдкрeпи Румeн Рaдeв зa втoри прeзидeнтcки мaндaт нa избoритe eceнтa.Пo вcичкo личи, чe държaвният глaвa изживявa пocлeднитe cи мoмeнти кaтo рaзeдинитeл нa нaциятa. Дoри и тoй cи e дaл яcнa cмeткa, чe бeз тaкa цeннитe 1 милиoн глaca нa чeрвeнитe пeнcиoнeри, кoитo ca луди пo бившaтa привaтизaрoркa – нямa дa гo oткaрa дoри дo бaлoтaж.
  • 28 коко

    9 3 Отговор
    За теб ли да гласуваме се надяваш,и този път няма да стане Нинова омръзнахте им на хората с стези празни приказки.Държавата се тресе от проблеми тя само за избори от 3м говори ,е това власта е голяма хапка брей.
  • 29 коко

    6 3 Отговор
    За теб ли да гласуваме се надяваш,и този път няма да стане Нинова омръзнахте им на хората с стези празни приказки.Държавата се тресе от проблеми тя само за избори от 3м говори ,е това власта е голяма хапка брей.
  • 30 Оня на

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "Мъмрещ":

    стъпалата на болницата от смях ли умря?

    Коментиран от #32

  • 31 Явно много съм закъсал

    7 4 Отговор
    Щом я гледам и ми се по-вдига!
  • 32 НОВО ПЕТ

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "Оня на":

    НАЛИ ГОРЯХМЕ МАСКИ, НЕ СПАЗВАХМЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА, БОЛНИЦИТЕ СЕ ЗАДРЪСТИХА ОТ КОВИ БОЛНИ...МЕСТА НЯМА....КЪДЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТ ХОРАТА....МРЪТ ПО СТЪЛБИТЕ

    Коментиран от #33

  • 33 НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "НОВО ПЕТ":

    НИНОВА НАЙ ДОБРЕ ЗНАЕ ЗА КОВИТО......АМА ВМА...НЕ СА СТЪЛБИТЕ НА БОЛНИЦА, НАЛИ
  • 34 Аз40🏴‍☠️

    8 1 Отговор
    Лошото е (много лошо), че целия парламент е бил винаги такъв-какъвто е, стига да им се погледнат ненормалните закони (и заплати/пенсии) за да го разберем.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ

    2 1 Отговор
    МАХНЕТЕ СИ СУБСИДИЯТА ОТ 8 ЛВ НА ГЛАС....НЯМА С НАШИТЕ ГЛАСОВЕ ДА ВИ ПЪЛНИМ ГАРДЕРОБИТЕ.....ЗА ВАС ПАРИТЕ, ЗА НАС....МИЗЕРИЯТА
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 А някакъв

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Диверсант":

    друг начин да предложиш за смяна на правителството?

    Коментиран от #48

  • 39 Никога повече Бсп (БКП) на власт

    5 4 Отговор
    Ще гласуваме другарке за когото трябва и никога за вас.
  • 40 Name

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    Само дебилите се продават за 50 лв.

    Коментиран от #44

  • 41 Историк

    6 2 Отговор
    ХОРА, ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ !
    Но никога за БСП и ДПС
  • 42 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    4 3 Отговор
    НЕ СЪМ ЧУЛ И ВИДЯЛ НЯКОЙ ДА Е ВЪРНАЛ *ПОДКУПА*....ЩО ЛИ ?????
  • 43 антрашпиц

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "ЛЛЛ":

    Има толкова много партии.Защо трябва точно за БСП да се гласува?Като не искаш не гласувай за червените..
  • 44 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    5 4 Отговор

    До коментар #40 от "Name":

    ЗНАЧИ ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ СА ДЕБИЛИ....ЩО НЕ ИМ ГО КАЖЕШ....ЛИЧНО
  • 45 НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ

    3 3 Отговор
    МАХНЕТЕ СИ СУБСИДИЯТА ОТ 8 ЛВ НА ГЛАС....НЯМА С НАШИТЕ ГЛАСОВЕ ДА ВИ ПЪЛНИМ ГАРДЕРОБИТЕ.....ЗА ВАС ПАРИТЕ, ЗА НАС....МИЗЕРИЯТА
  • 46 МАЛКА пенсИЯ

    3 2 Отговор
    Как тъй,ши връщаме''подкупа'',50лв,никак не са малко.А другарите,винаги,щедри на обещания,докато ги изберем,а послееееееееееееееееее,гризваме,дръвцето.
  • 47 Другия с коня

    10 2 Отговор
    Нинова вече беше зам.министър на финансите,заедно със Р.Овчаров - министър.....Овчаров вече е осъден за кражбата на 20 милиона ,а Нинова - Станишев я Уволни позорно.....Що не разкаже Нинова за петте стъпки необходими на един зам.министър за Уволнение...Има опит в това....
  • 48 Диверсант

    4 3 Отговор

    До коментар #38 от "А някакъв":

    Правителствата ги свалят и назначават от КОЗЯК, овцете могат само да блеят, работят и плащат данъци.
  • 49 само питам

    11 2 Отговор
    е, 45 години малко ли ни бяха да ви гледаме? още ли 45 искате да сте на власт?
  • 50 Тъй ли?

    5 4 Отговор
    Нинова,ще гласувам за вас,когато се отречете от 100 годишната си история ,демек се превърнете в наистина модерна лява партия!Първата стъпка я направихте -станахте демократична чрез метода на вътрешните широки избори!Време е да се отречете от престъпното минало на БКП!Иначе все едно гласувам като за бивша мутра като БМБ!Успех,ама засега без мен!

    Коментиран от #51

  • 51 нинова

    4 3 Отговор

    До коментар #50 от "Тъй ли?":

    абе кой му дреме за твоето мижаво гласче, с теб и без теб е все тая, ти за бог ли се имаш като гласуваш?
    или че от теб зависи дали ще се върти планетата

    ай у лево

    Коментиран от #53

  • 52 Абе ти още ли не си

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ":

    разбрал след 20 години,че европейските банки фалираха България като не й отпуснаха само 1,5 млрд долара през 1996г да рефинансира дълга си за лихвите от 10 млрд завещани от Бай Тошо!Ха сега се позаинтетесувай преди месец колко заем теглиха ГЕРБ и им го отпуснаха от западните банки- 2,5 млрд евро!И тепърва ще се теглят още!И колко е сега дълга,а!!!???

    Коментиран от #54

  • 53 Верно ли?

    5 2 Отговор

    До коментар #51 от "нинова":

    Ами мойто "гласче" има стойността точно колкото и на твоето "гласче"!Това е демокрацията!Дерзай!
  • 54 Умен по цялата глава

    5 3 Отговор

    До коментар #52 от "Абе ти още ли не си":

    99% от заводите бяха Държавна собственост.И всички работеха на Загуба .Ти хората толкова Прости ли ги мислиш,та да отпускат заеми на тработеща на загуба Икономика?????Имаше и мораториум на външния дълг - червените цървули обявиха,че спират да го обслужват...А Румен Гечев не беше ли министър на финансите,а.....С Милиарди Вътрешен дълг.....Червените Престъпници пак драпат да Управляват.....Лустрация!!!
  • 55 Потърпевш

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "НИНОВА....СТИГА ОБЕЩАНИЯ И.... ДЕМАГОГИЯ":

    Не е лесно да си глупав!Скоро и такса домашна тоалетна ще почнеш да плащаш,и пак ще говориш за Луканов!!!Точно това обяснявах,махнахме ги за да търсим по доброто,е намерихме ли го?Трябвало да го търпим да ни краде(ДОКАЗАНО),щото бил по малкото зло!А ти от къде знаеш ,че е?Нинова изгони всички кръвопийци от БСП,че и се опитаха и преврат да и направят!Ако не изберем друг да ни управлява,ще си останем зле...това е ясно!Ако и другия не става, в кофата и да идва следващия,докато накрая не хванем тоягата и не ги изхвърлим всичките!Мафията съвсем законно покровителствана от ГЕРБ окопа държавата ни,краде,тегли заеми да раздава на ляво на дясно за да печели избори(а ние после ще връщаме),кюлчета,шкафчета,записи,вили в Испания....Мата Хари..и това ми било малкото зло!!Ето заради такива като тебе хората бягат от родината си!
  • 56 СКОРПИОН

    6 3 Отговор
    Нинова, какво се опитвате да ни внушите?! "Той е президент на всички българи." Вие за дебили ли ни вземате, както ни нарече един ваш партиен другар, Иво Христов " 80% дебили". Спрете да обиждате народа, който искате да ви гласува "доверие" ! Не, не е президент на всички българи! Той за по-голямата част от българите е фигурант, на който ти, и Йотова му дърпате конците. Това е обществено мнение. Ти, Нинова, си председател на партия с много лоша репутация. Партия с криминално досие, за което е забранена със закон на 05.05.2000г., и от БКП станахте на БСП. От комунисти - соцолисти, от трети клас- в първи. Нали по марксистката теория, развитието преминава от социализъм към комунизъм. Изглежда не сте си научили урока и бум, отново в първи клас. Може би по този начин се опитвате да се разграничите от БКП, но това е невъзможно, защото кръвта вода не става и това народа го знае. Не може вълкът да си смени козината и да стане кротко агънце. На това може да повярва само малоумник. Нинова, народа направи голям компромис, и ви остави във властта, за което трябва да сте много благодарни! Вие, Нинова, вашата партия е "безхаберие и некомпетентност"! Човек да ви се чуди, как днес се изправяте очи в очи пред народа ,който го тормозихте цели 45-години,вкарвахте в лагери, построени по сталински- хитлеристки модел, хранехте прасета с човешки трупове и ...! Как днес вашата престъпна партия има претенции за власт и управление на държавата?! БЪЛГАРИ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ! ТЕ СА
  • 57 Гаргамел

    5 4 Отговор
    Със сигурност ще ида да гласувам за ГЕРБ, че като те гледам ми иде да се издрайфам

    Коментиран от #58

  • 58 Потърпевш!

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Гаргамел":

    ТИ си ясен!Само като ти видя ника и ми стига толкова!Айде ходи драйфай да не те задържам повече!
  • 59 Потърпевш

    3 3 Отговор
    Егати простия народ!!Ония сме ги били търпели 45 години,стигало толкова!!!Сега ще търпим тия 45 години!И това го пише коментиращ,който видимо изгежда образован!Пази боже децата ни и идните поколения!!Ама така си е....ако има нещо вярно в оная СВЯТА книга то е “който сее ветрове,ще жъне бури”!
  • 60 СКОРПИОН

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "кротък човек":

    По-кротко, "приятел", говориш за въоръжено въстание! Май не си от много кротките?! Ти, да не си отроче на някой от шумкарите?! Бунтовете и въстанията са в шумкарската им кръв! В главите им дрънчат само сърпове и чукове! Въстание! Това ще стане само, ако шумкарите крадци и разбойници дойдат на власт чрез измама, власт, която не заслужават, докато ги има! Те са свикнали да вземат власт чрез измами, насилие и преврати! НЪЛ ТЪЙ, "кротко" човече, и без въоръжено въстание...! Не си заслужава да си проливаме кръвта за червените боклуци! НЪЛ ТЪЙ!
  • 61 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    ДОБРИ ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ТЕ СА БЕДНИ И НЕГРАМОТНИ ДУШИЧКИ - ЖАДНИ ЗА КРАЖБА И РАЗРУХА НА ДЪРЖАВНОСТА И ВСИЧКО ПОСТИГНАТО ДОСЕГА .........НЕ ........
  • 62 Пенсионер

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Тя фалира БСП,и затова драпа за власт: да взема, а не да дава.Промените след изборите, за които дърдори,, ще станат с партията й, и по-точно с нея.
  • 63 Бай Курти

    0 0 Отговор
    Щом ще решавате за подкрепа или не на президента след изборите аз решавам да гласувам за вас също след изборите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове