18 626 56

Проф. Чорбанов: Колкото и сексуален да е един мъж, бременността е 9 месеца. Същото е с ваксините (ВИДЕО)

Става дума за много пари, но и за още нещо, смята ученият

Проф. Чорбанов: Колкото и сексуален да е един мъж, бременността е 9 месеца. Същото е с ваксините (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Колкото и красив и сексуален да е един мъж, бременността е 9 месеца. Същото е и с ваксините. Дори съвременните био производства да са на такова високо ниво, самите тестове отнемат време, което няма как да бъде съкратено. Това каза пред 7/8 TV проф. Андрей Чорбанов.

"Щом пациентът се подписва под някакъв документ при имунизацията, това автоматично означава, че не всичко около процедурата е такова, каквото при стандартните ваксини. Фазите 1,2 и 3 вървяха паралелно, защото нямаше възможност да се чака. Освен това в трета фаза се включват най-разнообразни групи - бременни, имунодефицитни, взаимодействия с други лекарства. Това нямаше как да бъде направено като време.

Аз смятам, че освен, че става дума за много пари, това е способността на правителствата да поискат да се явят като един спасител на нацията", каза проф. Чорбанов.

Целия разговор с него гледайте във видеото:

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 97 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 гост

  225 10 Отговор
  "Щoм пaциeнтът ce пoдпиcвa пoд някaкъв дoкумeнт при имунизaциятa, тoвa aвтoмaтичнo oзнaчaвa, чe нe вcичкo oкoлo прoцeдурaтa e тaкoвa, кaквoтo при cтaндaртнитe вaкcини.

  Коментиран от #4, #13, #36, #37

 • 2 селим

  186 27 Отговор
  Кажете нещо направено от ГРБЕРИТЕ и то да работи, примерно след 5 ремонта!

  Коментиран от #16

 • 3 Рап

  39 222 Отговор
  Кой я гледа тази телевизия? Подобни коментарии има само в пропаднали телевизии,ако си сериозен излизай от там...

  Коментиран от #27, #28, #41, #49, #50

 • 4 Перо

  235 14 Отговор

  До коментар #1 от "гост":

  Аз съм имунизиран много пъти,но никога не съм подписвал “информирано съгласие”,така че е прав професора.

  Коментиран от #17, #19, #40

 • 5 Аз40🏴‍☠️

  175 17 Отговор
  Започва да му се изяснява вече и на него голямата картина, или сега реши да говори директно. Трябва да излизат на светло повече като Чорбанов. Не да слушаме клакьори състезаващи се за бонусчета.
 • 6 новини обзор

  161 7 Отговор
  умни хора освен в перу,има и в България!

 • 7 Човека е прав,

  123 9 Отговор
  но истината в днешно време е най големия враг на управляващите "елити". Гледах го вчера при по 7/8 при Тошко и си мислех дано Слави не стане поредната невеста на кауна.

  Коментиран от #35

 • 8 Лайка

  69 11 Отговор
  И, през 9 месеца ли ще ни боцкате? Но е много прав за нещата. Малко дрънка глупости но не е проблем. Пълен реалист е и в час. Има принципно да каже много повече неща от последните месеци, това което се постига от много страни свързано с Ковид 19.

  Коментиран от #15

 • 9 Чорбар

  25 122 Отговор
  Щом си отишъл да плямпаш в седем осми ясен си ми и прозрачен.А за красивите мъже ако ги предпочиташ,знай,че за един мъж е достатъчно да е малко по красив от дявола.

  Коментиран от #32

 • 10 Абе

  40 90 Отговор
  келеши, колко пъти да ви се каже: Ваксината не е задължителна!Стига сте си чесали езиците!

  Коментиран от #18

 • 11 Скат

  22 97 Отговор
  Пак ли тоя, бе😂 Зомбитата са в екстаз😂
 • 12 Наблюдател

  26 116 Отговор
  Още един чалгаджия в Тв 7/8. Чобанов , а какво направихте Вие за това време? Празни приказки и като разбрахте, че никой не Ви слуша, тръгнахте по чалгарските телевизии.. Някога един министър на икономиката нарече учените от БАН - "Феодални старци" ако не се лъжа. Все повече се убеждавам, колко е бил прав...

  Коментиран от #14, #30

 • 13 Антимафия

  83 12 Отговор

  До коментар #1 от "гост":

  Професора , много добре обясни ситуацията ,от теб лично зависи как да постъпиш?? Това с"мъжката бременност" ми хареса ,явно е "скрито насочено", към Бременните от Герб??? Така наречената," скрита бременност"? Имаме, вече 4 годишна бременност на Премиера и Хунтата??? Истина е също, че става въпрос за много пари а и дори за още много години на кражби!
 • 14 Парите ги няма

  61 6 Отговор

  До коментар #12 от "Наблюдател":

  Ти, какво искаш да направи , нали купихме Ф-15, военни машини Патрия, Фрегати," Газови потоци" фантоми, и други такива, нужни на Сърбия и Русия ,не на България? Къде отидоха, "бюджетираните пари" за Българската ваксина , това е въпроса ,и какво искаш , да направи Професора? С Делян Пеевски, ли да разработва ваксината ?? Мисли, преди да питаш ???
 • 15 Чичо Тончо

  51 7 Отговор

  До коментар #8 от "Лайка":

  Като не стана да ни боцкат всяка есен-зима с противогрипните щото ги плащаме от джобчето си ей го на! Ще го направят с коронавирусните ваксини с парите от нашите данъци, такси ... - демек пак с нашите пари ще ги плати държавата като за първо зарибяване, а после пак от нашето си джобче! И сегрегация замислят и предлагат вече:ваксиниран-неваксиниран; с антитела-без антитела....! Човекът ни казва, че засега всичките тези с временни разрешения ваксини държат имунитет колкото противогрипните и за всеки нов корона щам, мутант.... ще има нова ваксина всяка година! Който има нещо с гънки между ушите си да го използва, както може и намери за правилно! А и да не пропусна: каквото и да се дрънкаме по сайтовете финикийските знаци са определящи и главно количеството им!
 • 16 На Автопилот

  42 2 Отговор

  До коментар #2 от "селим":

  Как да няма , Корупцията , работи безотказно, вали духа, тя си работи!
 • 17 Верно ли?

  11 19 Отговор

  До коментар #4 от "Перо":

  Значи никога не си се ваксинирал или ставал родител или просто не четеш това,което подписваш!
 • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 19 Перо,лъжеш и си трол!

  11 53 Отговор

  До коментар #4 от "Перо":

  Колко много пъти си се ваксинирвал,бе?А сега си против ваксинацията?Преди раждане родилката подписва информирано съгласие,че е съгласна бебето да бъде ваксинирано!Първата ваксина се бие веднага след раждането!После според националния задължителен календар детето бива ваксинирано и всеки път се подписваш в една тетрадка на личния лекар,че си съгласен като родител!Това е информирано съгласие!Баща ми всяка година се ваксинират с противогрипна ваксина(на 87 години е) и винаги се разписва в тетрадката на личната лекарка.Когато ти правят рентгенова снимка също се разписваш в тетрадката на лекаря,че си информиран за последствията от рентгеновото облъчване.От години е въведена тази система за информирано съгласие!Вий на Марс ли живеете?

  Коментиран от #38

 • 20 Майна

  59 10 Отговор
  БРАВО, ПРОФЕСОРЕ! КАЗВАТЕ ЧАСТ ОТ ИСТИНАТА , ЗАТОВА РЕСПЕКТ КЪМ ВАС!
 • 21 Мдаааа

  11 44 Отговор
  Не мога да разбера що антиваксърите са толкова настървени?Ко ги интересува тези,които са решили и искат да се ваксинират доброволно кво информирано съгласие подписват.Абе гледайте си личния живот,кво сте се "затъжили" за чуждия?!

  Коментиран от #24

 • 22 ГОСТ 1

  14 48 Отговор
  Този "професор" го знаят що за птица е в БАН. Всяка негова дума е неистина или опит за елементарна манипулация. Но иначе е голям специалист в отглеждането на лабораторни мишки. Стига съм го хвалил, че някой ще си помисли нещо лошо за мен.

  Коментиран от #31

 • 23 тулуп прооз

  9 39 Отговор
  Бах ти и тъпнята , дека се е изцепил тоя .
 • 24 уаси Тито

  35 4 Отговор

  До коментар #21 от "Мдаааа":

  я не се прави на улав,ти знаеш ли какво е декларация за информирано съгласие от юридическа гледна точка?!

  Коментиран от #26

 • 25 Божкееее,мале,мале

  6 18 Отговор
  Гледайте ги тия манипулатори,и тия ми ти "гости" ще са следващите им кандидат министри,които ще набутате в МС ,след като с "информиран" вот на изборите ги вкарате в следващото НС.Мале,мале,нема оправия!Нещата отиват на по-зле!
 • 26 Мдаааа

  10 10 Отговор

  До коментар #24 от "уаси Тито":

  Да,знам!Не ми се скъпиха 50 лв за адвокат по здравни въпроси,за да се осведомя!А и между другото вече съвсем безплатно може да намериш съвети в нета!

  Коментиран от #33

 • 27 За Доли

  23 3 Отговор

  До коментар #3 от "Рап":

  Аз я гледам, Доли ! А ти продължавай да си гледаш НОВА и КошлукТВ. ПРИЯТНО ГЛЕДАТЕ !
 • 28 Допълвам

  21 1 Отговор

  До коментар #3 от "Рап":

  Не си Рап а РОБ !
 • 29 Матей

  42 4 Отговор
  Думам ти дъще,сещай се снахо!Вервай си ти на спасителя бойко,той си върти игричките,а ти чакай да те оправи.Само за декември е опаткал 8 милиарда,дадени на свои хора и фирми,за безсмислени работи.Хората си мрат от какво ли не ,ама тия не-год-ни.ци--ковид,та ковид.И нищо не признават,нито преболедували,нито дори ваксинирани,все можели да разнасят зараза.Ами може,той ако не знае,човек съжителства с пълчища вируси и бактерии,хиляди видове.Кка да стане стерилен,да даде пример,с една смехотворна маска не става,нито с гушене на 2 ръце разстояние,всеки лекар ще му каже ,че това е невиждана и нечувана пародия.ОСТАВКА НЕЗАБАВНО и напълно принципно различно управление,което да не допуска такива шашарми.
 • 30 А бе

  39 1 Отговор

  До коментар #12 от "Наблюдател":

  България не е подпомогнала разработката на нашата ваксина и с 1 лев, понимаеш?
 • 31 Съветник

  46 3 Отговор

  До коментар #22 от "ГОСТ 1":

  Екипа проф. Чорбанов "само" разработва българската ваксина, нищо повече. А иначе, ако искате по-компетентно мнение - доверете се на някой математик, политолог, ветеринар или на мишо константинов - те ще ти обяснят по-научно. А, забравих, и Б.Борисов е "голям специалист",
 • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 33 уаси Тито

  17 1 Отговор

  До коментар #26 от "Мдаааа":

  Имал си бол пари,платил си.Но,по принцип си прав,жив и здрав бъди и не подписвай като турски кмет.
 • 34 Чорбар

  0 6 Отговор

  До коментар #32 от "Шантав":

  Що се напрягаш,бе,аз цял живот съм бил от ЦеСе Като?
 • 35 Сандо

  15 1 Отговор

  До коментар #7 от "Човека е прав,":

  Не на кауна ще стане невеста,а на Козяк.Там си подготвят все отбор юнаци,гладни за слава,богатство и власт.
 • 36 Глупости

  5 38 Отговор

  До коментар #1 от "гост":

  Няма и грам истина в това твърдение. Декларацията е, че пациента е запознат с листовката на продукта. В нея са посочени противопоказанията, възможните странични ефекти и т.н. Изобщо не става въпрос за освобождаване от отговорност. Това е абсолютен фейк.
 • 37 От Швеция

  41 1 Отговор

  До коментар #1 от "гост":

  Днес, 13.01.2021, Окръжните медицински власти в Швеция , отказаха да ваксинират гражданите , искат гаранции от Правителството, при евентуални усложнения и нежелани последствия, от Ваксините против Ковид-19?!
 • 38 Фантазьор

  21 1 Отговор

  До коментар #19 от "Перо,лъжеш и си трол!":

  На рентген с подпис !? Ти добре ли си ! Ти май си в света на Алиса !!???
 • 39 Барабанчик

  8 1 Отговор
  Па ш бия тъпана . Ша ни полазят зомбита !
 • 40 Тисъна

  22 1 Отговор

  До коментар #4 от "Перо":

  С тази декларация отпада отговорността на властите...
 • 41 Калбо

  11 1 Отговор

  До коментар #3 от "Рап":

  Разбираш че не си прав виж колко са гласували срещу тебе човекат казва една истина
 • 42 фАНТОМасс

  17 0 Отговор
  Важното е да видим как имунизират ББ ! Той е нашата пътеводна светлина !
 • 43 Ваксаджия

  10 1 Отговор
  Лъскам здраво здрави обувки и ваксинирам балами за 2 лева на ваксина
 • 44 Ей това

  14 1 Отговор
  Се казва Българин а не Български Депутат

  Коментиран от #46

 • 45 Български Юнак

  17 1 Отговор
  - Съд в Перу: Джордж Сорос и Бил Гейтс създадоха пандемията!
 • 46 Не са

  6 0 Отговор

  До коментар #44 от "Ей това":

  Български Депутати а всички са Български Депутатки
 • 47 Явор

  0 25 Отговор
  Чорбанов е безотговорен манипулатор с огромно самочувствие.
 • 48 Док Алекс

  17 0 Отговор
  Троле,троле,не подвеждай хората. Като лекар съм поставял хиляди ваксини, работех на село, правех имунизациите по околните села, никога,ама НИКОГА родители не са ми подписвали декларация, особено по училищата- отиваме със сестрата и ги правим.

 • 49 ЪРП

  0 0 Отговор

  До коментар #3 от "Рап":

  ЩЕ ВИДИШ СЛЕД ИЗРОТИЕ, КОЙ Я ГЛЕДА ПРОЗЗЗЗЗД ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕК!!!!!!!!
 • 50 ЪРП

  2 0 Отговор

  До коментар #3 от "Рап":

  ЩЕ ВИДИШ СЛЕД ИЗБОРИТЕ, КОЙ Я ГЛЕДА..., ПРОЗЗЗЗЗД ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕК!!!!!!!!
 • 51 ЪРП

  6 0 Отговор
  НЯКОЙ ЗАПИТА ЛИ СЕ ,ЗАЩО ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСИТЕ ПРОВАЛИХА И СЪБОТИРАХА , ЯВНО ПРОПАГАНДИРАНИТЕ МАРТ И АПРИЛ БЪЛГАРСКА РАЗРАБОТКА НА ВАКСИНА И ЛЕКАРСТВА???????????!!!!!!!! НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ НЕЩО ЗА ТЯХ ВЕЧЕ???? АЙДЕ, ПРОСТИТЕ ПАРЧЕТА, ПАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ!!!!!!!!!!!!
 • 52 ABV

  10 0 Отговор
  7/8 на страна,където и да се появи си го казва в прав текст-НЕ НА ВАКСИНИТЕ!ОСЪЗНАЙТЕ СЕ,БЪЛГАРИ!ТОВА Е ГЕНОЦИД!Той го каза-става дума за много пари.Очилатия пингвин е инвестирал 10 млрд и чака възвращаемост 20:1.Е,за какво говорим?Нека фалира очиларката,след като никой не носи отговорност за ваксините.
 • 53 наму

  2 7 Отговор
  Кой ви кара да се ваксинирате бе малоумници изтръпнали ?Сподписа си казваш че си съгласен а не изнасилен да се ваксинираш!Просто застраховка срещу тъпотията !Който не желае не се ваксинира и толкоз,стига с тия вопли ипразни приказки!

  Коментиран от #55

 • 54 ABC

  6 0 Отговор
  Значи хем са сигурни във ваксините, един вид знаят точно как са направени и как работят, хем излиза, че всичко е тестове, т.е. експерименти. Направихме нещо, дайте да видим сега какво се е получило. Няма много време за гледане - да го пускаме на живо, а "ако има нещо" ще му мислим и замазване. И при такава постановка се оплюват въздържалите се все едно са глупави.
 • 55 АНОНИМЕН

  3 0 Отговор

  До коментар #53 от "наму":

  Нали се сещаш, че освен теб има и хора немалоумни със здравна застраховка! И недай боже нещо да се случи със здравно застрахования познай какво ще ги направи застрахователя! И няма само един застраховател да е! А в писанието ти виждам само : ТРОЛ! Дразнител за кликане и мощен НЕТ-трафик за радост на работодателите ти!
 • 56 Прав

  1 0 Отговор
  Прав е човекът. Изразил се е иносказателно, но е доказал се във времето професионалист. Разкошен!

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.