Last news in Fakti

13 Януари, 2021 19:19 17 423 292

Премиерът обвини комунистите за пропаднал път (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • пропаднали пътища

Борисов посочи също така, че подкрепата на правителството за българските общини продължава, независимо от огромните трудности заради пандемията от COVID-19

Премиерът обвини комунистите за пропаднал път (ВИДЕО) - 1

Стотици милиони отпуснахме за Родопите, инвестираме в образованието, в училищата. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в село Дебрен, където с отпуснатите от правителството близо 160 000 лева се доизгражда физкултурният салон на училище "Св. Климент Охридски".

,,По цял ден се налага да се оправдаваме защо даваме на малките населени места – за игрища, за училища, за детски градини. На "жълтите павета" много трудно асимилират някои наши колеги и опоненти, че има в България хора, които живеят пак тук'', отбеляза министър-председателят.

Премиерът Борисов посочи също така, че подкрепата на правителството за българските общини продължава, независимо от огромните трудности заради пандемията от COVID-19.

По повод желанието на общината да санира сгради в Дебрен, заместник-министърът на регионалното развити и благоустройството Николай Нанков изтъкна, че един от проектите, който се подготвя по линия на Националния план за възстановяване и устойчивост на България, е именно за енергийна ефективност. Общините ще могат да се възползват от него за саниране на публични сгради.

След Дебрен премиерът Бойко Борисов спря и на пропадналия път Банско-Гоце Делчев в м. Момина кула. Днес по обяд там пътят бе подкопан и под асфалта зейнаха огромни кухини. В момента се прави укрепване в авариен режим и се насипват големи скални късове в кухината, за да се запълни и да не продължи пропадането на шосето. Досега са изсипани 40 камиона с над 800 кубика скални късове.

Днес една колежка в парламента говорила за пътя за Рилския манастир. Този път тук не сме го правили ние, а е правен от комунистите. Всички знаят колко големи валежи паднаха, колко трудно се възстановява сега. Това са природни бедствия и не трябва да се правят грандиозни заключения, коментира Борисов изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Той изказа специални благодарности на полицаите, пожарникарите и строителните работници, които по думите му работят перфектно, за да отстранят проблемите след наводненията.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 112 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ииии

    648 35 Отговор
    Не е за верванел Малиии какъв изрод.

    Коментиран от #147, #241

  • 2 Лост

    764 22 Отговор
    Преди колко години е правен от комунистите? И е издържал на толкова зими. Дали някой обект на Герб ще издържи толкова?

    Коментиран от #112, #124, #277

  • 3 Борислав

    638 20 Отговор
    Прав е до някъде! Но за да сме по точни, трябва да обвини Османците. А съвсем точни, Римляните!
  • 4 Генералът

    592 24 Отговор
    Пак смях в залата. Тиквата нанесе толкова щети на народа, че ще се помни с векове.
  • 5 Вова

    509 23 Отговор
    Долнопробен човек, агент на ДС Буда, обикновен престъпник!
  • 6 УДДР'РРИИИ'ИИИИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ

    42 391 Отговор
    УДРИИИИИ ТАА КОМУНЯГО-ФАТМАШКА Г'Н'АС

    Коментиран от #34, #75, #117, #264

  • 7 Мазньо

    360 13 Отговор
    Бойчето гледа лошо,прави се на мъж....
  • 8 Оня с коня

    31 314 Отговор
    Днес победителя премиер 3-ти мандат лидера и ваш палач Бойко Борисов в Рибново отговори на обвиненията на Цветан Цветанов който каза че "ГЕРБ и ДПС работят в симбиоза и координация от много години". В Рибново Борисов се обърна към кмета и го попита "Ти нали си от ДПС", отговора бе "ДА",Борисов му каза "Обичам ви и правя всичко за вас, вие мюсюлманите сте ми симпатични и не ви деля от Българския етнос защото не сте по низши хора от тях". Аплодисментите на избирателите на ДПС бяха гръмовни и продължителни! Според бившия зам.председател на ДПС Осман Октай мюсюлманите се отдръпвали от движението и те разчитали предимно на циганските гласове. От 300 хиляди гласа за ДПС на миналите избори 150 хиляди били от мюсюлманите и 150 хиляди от циганите. В България според ЦРУ живеят около милион роми и 500 хиляди мюсюлмани предимно в Родопите и Лудогорието ! Избирателната активност при ромите е около 70% . От тези половин милион цигански гласа150 хиляди отиват при ДПС , 220 хиляди при нас от ГЕРБ а останалите се разпределят между другите предимно при "Патриотите". От гласовете на мюсюлманите 150 хиляди при депесарите и 250 хиляди при нас от ГЕРБ. Така че имаме близо половин милион от роми от мюсюлмани за ГЕРБ. Много сме -Силни сме..!

    Коментиран от #15, #38, #70, #96, #131, #185, #211, #229, #230

  • 9 choki

    275 11 Отговор
    Комундето от ГЕРБ !!

    Коментиран от #272

  • 10 Потомствен

    313 7 Отговор
    комунист и милиционер , бил обвинил комунистите ? А ла грабливата пастирка престъпна ! Е нееее , не е и смешно !
  • 11 Ужасонн

    360 9 Отговор
    Абе той 13 години управлява и все комунистите виновни....ако отново сформира правителство държавата ще е довършена...

    Коментиран от #25, #45, #107

  • 12 оня с коня

    260 11 Отговор
    ТБП-тъпа банкянска п........а!!!!
  • 13 El boko

    231 15 Отговор
    Все още на Радев му е най-голям от всички !
  • 14 Лост

    227 10 Отговор
    Тоз комунист дето та е правил да беше се изтръскал под асмата да го оближе котето.
  • 15 Стойко

    259 16 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    За симбиозата между Герб и ДПС го казва не баба Пена от Чукур дере или дядо Пенчо от Пишман баир а бившия 2-ри в Герб , който е наясно с нещата! Българи,клети сънародници!!! 12 години сте мамени от хунтата и Турската етническа партия които заедно крадяха и опоскаха страната като термити. Затова всеки който се чувства Българин да гласува на изборите а не да си остане в тях защото бъдещето му ще определят отново цигани,турци и търтеите на Държавната ясла които са хрантутени от нашите кървави данъци,глоби и кражби на еврофондове и рекета над средния и дребен бизнес. Нека сред нас Българите избирателната активност бъде висока и изметем грабителската хунта, турската етническа партия и "ПатрЕотите на заплащане"

    Коментиран от #53, #63

  • 16 А така

    258 9 Отговор
    Бай Тошо трябваше да ги направи тези пътища по 200 години да държат. Бойко да ходи да опъва мрежи за пилищарник по свлачища.
  • 17 Цвети Пеевска

    26 220 Отговор
    г-н Борисов е умен диктатор щом можа да надхитри Черепа!
  • 18 карамфила

    230 11 Отговор
    Не е вярно,как може един настоящ комунист с валидна книжка на член на БКП да говори против своите другари комунисти.Най младият син на партията БКП-боико борисоф.
  • 19 йдасй

    15 205 Отговор
    БАЦЕТО – КОШМАРЪТ НА БСП.

    Коментиран от #72

  • 20 324

    262 8 Отговор
    Незнам този как ще го понеса още 3 месеца? Шизо.... ко, този път е строен по времето на соца бе идио.... такъв, и пропаднал след 60,70 години, а твоя пропада няма и година. Ей санитарните къде са да го приберете вече?

    Коментиран от #203

  • 21 Ха-ха-ха

    17 208 Отговор
    Браво на червените тролове, веднага на амбразурата с 20~30 поста :)))))

    Коментиран от #123, #288

  • 22 ГОРСКИ

    196 8 Отговор
    Баща ти какъв беше комунист,ти също си бил комунист!!!! Всички комунисти станахте мафия!!!!
  • 23 Иван

    192 8 Отговор
    Чета коментарите . Толкова безкрайна омраза както към Бацето вашия палач опоскал ви до шушка и ви докарал да съществувате в бедност и недоимък в 21 век и да блъскате не за живот а за съществуване само за битови разходи като отопление сега зимата,най скъпата, некачествена и канцерогенна храна в Европа,за вода,телефон,интернет ,дрехи и лекарства и транспорт! За друго не ви остава! Но много сте на опашката 9/10 от населението на тази опоскана държава! В предните редици на редицата са оня с прозвище черепа на който присвоиха за тях си с дебелия 30-годишен бизнес , онзи Сретан Йосич който плащаше на Бацето да го закриля в България когато бе гл.секретар на МВР но Холандски полицаи го екстрадираха и Бацката му заграби парите, оня мустака от Белград на който пак с дебелия му опоскаха банката и дебелия не върна близо милиард кредити към нея. Ами онези Бобокови с международния бизнес в цял свят с известните фирми "МОНБАТ" и "ПРИСТА ОЙЛ" и на който на единия брат Бацката бе хвърлил око и ходеше в дома му по заповед иначе ги заплашваше че с фамилията им е свършено. И накрая когато с дебелия и тях удариха Бобоковата Христина показа пачки и злато в шкафовете на Бацката. Ами на опашката за Бацката е и Радослав Каратанчев бащата на Сесил Каратанчева на която Бацката пускаше цинични с смс-и когато бе 14-годишна и точно когато Баща й Радо бе шеф на "Спортни имоти " -София и Бацката мислеше че след като с негови протекции бе назначен няма да писне за смс-те и похотливите ж
  • 24 Аферим, ашколсун, машалла

    165 3 Отговор
    За запълване на пропадналия мост са насипани 40 КАМИОНА ПРЪСТ пи 800 кубика?!?! Те така се "усвояват" паричките с гръмки фрази на КОМУНИСТА БОРИСОВ! Останалото е без думи!
  • 25 Ха Дано

    13 180 Отговор

    До коментар #11 от "Ужасонн":

    С удоволствие ще гласувам за Борисов

    Коментиран от #212

  • 26 Петьо Петров

    176 5 Отговор
    Мда,комунистите прибраха и 6 млн за укрепване на свлачището,те направиха и проекта,те са виновни и за твоето рождение и членство в БКП! Нито съм комунист,нито ще гласувам за умряла в зародиш утопия. Но да се оправдаваш за некадърността си по този начин,е най-меко казано смешно,да не използвам точните думи!
  • 27 Иван

    140 4 Отговор
    Бацката мислеше че след като с негови протекции бе назначен няма да писне за смс-те и похотливите желания на Бацката към малолетно дете , не непълнолетно. Радо с дъщеря си избягаха от България докато Бацката е премиер но и те са на опашката. Не смятаме десетките хиляди фирмички които Бацката опропасти с кражбите и алчността си. И аз съм на опашката но едва ли ще се вредя от тези които изброих...
  • 28 Наблюдател

    150 3 Отговор
    Бойко е телохранител на Тодор Живков и момче на ДС, приказките за комунистите са за парлама.
  • 29 Гошо

    93 5 Отговор
    Те бяха и аз ги видях Троцки, Ленин, Бухарин, Ежов,.......
  • 30 2323

    131 3 Отговор
    Тиквопитека е липсващото звено в еволюцията, върти се като някаква горила и сумти неодобритително
  • 31 Благодари се че не си в Китай

    160 5 Отговор
    Разбра ли ТИКВО! Там за корупция в големи размери и трафик на наркотици присъдата е СМЪРТ!Има нормални страни по света-Убиват Идиотите като Теб БОРИСОВ.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ле ле

    125 2 Отговор
    Тулупът да не е застанал пред огледало случайно при този обвинителен акт ?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Чики-Рики

    142 4 Отговор
    Вероятно,това дето комунистите са го направили,вие от ГРОБ и след още 5 мандата на власт няма дори да можете да го ,, боядисате,, даже,така че ,,Буда,, по-внимателно с изразите! Всички знаем, обаче ,че змията когато умира,хапе най-отровно!#ОСТАВКА ВЕДНАГА#!

    Коментиран от #228

  • 36 El boko

    62 2 Отговор
    Абе рейтинга бе хихи
  • 37 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    6 107 Отговор
    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ....ТОЧНО И ЯСНО ИМ ГО КАЗА, ПО НАРОДНО МУ........ДАВА НА ХОРАТА........
  • 38 Мазньо

    76 2 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    А вие ,каруцарите от кои сте,от ромите или от циганите....
  • 39 Комунистите

    88 5 Отговор
    Не са го правили комунистите, а цяря седесар префи 1944 г. Комунистите ли направиха онаьи пързалка при Своге дето се изтрепаха 20 души?
  • 40 ЮШК

    109 2 Отговор
    Как така , нали с хвалеше, че си е бил запазил партийният билет на БКП, не е искал да се деполитизира. Некой да му го припомни, че и той е бил некакъв комунист сега голем капиталист.
  • 41 23174

    120 3 Отговор
    То по пропаднал от теб Борисов и ГЕРБ има ли, вие сте съвремената чума която убива България и Българският народ! Ало мисирките от медиите на ГЕРБ до кога ще ни натрапвате този откровено луд човек! Не те искаме боклук, крадец, рекетьор и мошеник които съсипва всичко по пътя си след тебе е пустош! Ей ненормалния Борисов кой изряза гората за да има този потоп сега май вие крадците от ГЕРБ! ОСТАВКА!
  • 42 Уди Кълвача

    105 4 Отговор
    Е този е най големия душманин на бг народа!
  • 43 пътник

    98 12 Отговор
    Боко е пътник! Американците са дали зелена светлина тиквата да бъде пожертван за благото да дойде заместникът му Нинова, която да го вкара в затвора до живот!!!
  • 44 Нормално за олигофрен като него.

    117 6 Отговор
    Добре че не е обвинил цар Симеон (примерно) че е завладял някога тия земи или турският Султан Осман Великолепни.Тикво....тикво , простаааааак си и простаааааак ще си останеш.Проооост човек бе.Татко казваше-"вари го печи го -тиква".
  • 45 Ами кой друг?

    111 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ужасонн":

    То вуйчо МУ полк. Воинов го вкарал в пожарната, защото за толкова му е акъла. Другите виновни се знаят априори - Орешарски, Путин и русофилите. ТОЙ Е БЕЗГРЕШЕН идиот!
  • 46 JJJJ

    91 5 Отговор
    Дава за малките общини.....Дава щото неговите 30% са уговорени предварително от това даване
  • 47 ха ха хаа

    5 74 Отговор
    Сипи им Бацо , сипи им ...

    Коментиран от #109

  • 48 Курумпе

    92 3 Отговор
    На времето Българите са пеели с пълен глас...Велик е Нашият Войник- ВЕЛИК,Велик,Велик!!!
    Днес..с пълен глас Всички Българи запяха...Велик е Този ТиквеНИК,Велик,Велик!
    Ей, не сме мръднали грам напред - напротив , векове назад сме като народ, горе-долу като под Турското иго!
  • 49 Таня

    105 3 Отговор
    Кои комунисти Бойко ,ти какъв беше ,баща ти какъв беше ,майка ти
    Ти си комунист 2ро поколение . В МВР школата в Симеоново случайни не приемаха
  • 50 Видьо

    100 4 Отговор
    Прави се на тарикат , но са плитки лъжите и плоски триковете . Явно разчита че глупавите хора са мнозинство и ще гласуват за него
  • 51 Софиянеца

    105 5 Отговор
    На комунистите асфалта е дебел 50 см, а на демократите от ГЕРБ 5 см. То се вижда само участъци строили от ГЕРБ една магистрала няма построена само довършва започнатото от комунистите. Магистрала Люлин беше започната от БСП този само довърши.
  • 52 Hoho Boho

    108 2 Отговор
    Път, направен от комунистите, е изкарал над 30 години,
    а сътвореното от ГРОБСТРОЙ се разрушава за една година..

    Коментиран от #61

  • 53 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    6 88 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко":

    ДРУГАРЕ....НОРМАЛНО Е ГЕРБ И ДПС ДА СИ СЪТРУДНИЧАТ...И ДВЕТЕ ДЕСНИ ПАРТИИ...ДЕМОКРАТИЧНИ И ЛИБЕРАЛНИ.....ЗАЕДНО СМЕ НЕПОКЛАТИМИ...ЗАВИЖДАТЕ ЛИ ГЛАДНИ ТАВАРИЩИ....
  • 54 ПРИРОДА

    7 98 Отговор
    ПАДНА ДЪЖД И НАВОДНИ - ББ ВИНОВЕН, ПАДНАЛА СКАЛА - ПАК ТОЙ, ВИРУС НИ ТРЪШНА - ББ... И СЛЕД НЕГО ЩЕ ИМА НАВОДНЕНИЯ, ПАДНАЛИ СКАЛИ И ЕПИДЕМИИ. ТОВА ГО ИМА ЕЖЕДНЕВНО ПО СВЕТА И ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО ЧЕСТО И ПО ЗЛЕ.
  • 55 ГЕРБ и коалиция прелива от капацитети.

    94 3 Отговор
    Това е сбирщина от некадърници. Но едно нещо трябва да им се признае-добре крадът. Затова много неща които уж " те" построиха ще има работа за повторни и повторни на повторните ремонти.
  • 56 циркаджия

    81 3 Отговор
    Тулупчето му дай комунисти да громи . От дека ги намира само то си знай .

    Коментиран от #67

  • 57 БАЩИЦАТА......ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА

    5 73 Отговор
    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ...БАЦЕ НЕ ИМ СЕ ОБЕСНЯВАЙ.....ПРАСКАЙ СИ ГИ НА ИЗБОРИТЕ, КАКТО ДО СЕГА...МЕЖДУ ДРУГОТО ПУТИН РАЗПОРЕДИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ В РУСИЯ.....ДРУГАРИ ОТ БСП...ВИЕ КОГА ЩЕ СЕ БОЦНЕТЕ

    Коментиран от #71

  • 58 Тъпа

    29 3 Отговор
    НАРррррррр
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ТОЧКАТА

    81 4 Отговор
    Пак направи реклама на комунистите/път издържал 70 години!!!!!!!!!!И СЕГА го опропастиха....нека даде такава гарация и за магистралите!!!!!а не да се оправдава с времето---дъжд има/бедствие....дъжд няма/пак БЕДСТВИЕ....
  • 61 МИ КЪ

    11 58 Отговор

    До коментар #52 от "Hoho Boho":

    КАК Е ИЗКАРАЛ, КАТО БЕШЕ ЗАТВОРЕН ТОЧНО ЗАРАДИ СВЛАЧИЩЕ И ЗА ТОВА МУ ПРАВИХА РЕМОНТ И ТО НЕ ЕДИН ПЪТ? АКО ТИ ПАДНЕ НЕЩО НА ГЛАВАТА БОЙКО ЩЕ ТИ Е ВИНОВЕН.

    Коментиран от #190

  • 62 Пловдив

    89 3 Отговор
    Този веднъж не застана като мъж да поеме отговорност! Винаги някой друг му е виновен! Това е характерно за страхливците и некадърниците какъвто определено е той!
  • 63 ⫖⩵⫐

    73 4 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко":

    Ти още ли вярваш, че изборите не се манипулират. Не е определящо кой за кого гласува, а "тези" които "броят" гласовете!
  • 64 Курумпе

    56 4 Отговор
    Простичко е:По Комунистически Бацка , ти знаеш как - затварят границите, сменят слугите във съда и под строй...до теето коляно свързаната рода, и любовници,тетки,брадчеди...така Бацка колко шкафчета ще се национализират, колко Шишкави ШИШИ-та ще заслабнат , пратени да Инспектират техните обекти..и да ги ремонтират с инструментите - кирка и лопата...И нищо няма да се изгуби..нищо окрадено от потта и труда на ограбвания народ!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 JJJJ

    73 4 Отговор
    Абе вражди на дедо тошо строежите стоят над 50 години а твоите една зима не изкарват.Що се не огледаш първо па после говори
  • 67 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 57 Отговор

    До коментар #56 от "циркаджия":

    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ .......ТОЙ ДАВА,. А НИНОВА КОГА??????

    Коментиран от #81

  • 68 До "природа"та

    66 8 Отговор
    Пряко Тиквата не е виновен а косвено.След като обществените поръчки се правят и проверяват от "наши" фирми срещу % така ще е.Като няма контрол и от 100 лева 50 отиват в партията кърмилница така ще е.Затова всичко се руши след тях.10 години са в управлението на парите идващи от Евро фондовете(никога толкова пари не за влизали в страната след 1989). Няма резултат.Каквато оставих България 2009 когато я напуснах почти същата кочина е и сега.ГРОБ-мафиотска организация за рушене на цели държави и народи.
  • 69 Тиквооо

    63 3 Отговор
    Роден си тикви да плодиш,а ти пътища рушиш..
  • 70 Гост

    39 5 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    Че не са ЕДНО ЦЯЛО, вярвате само ти и дядката с големите букви...😂

    Коментиран от #76

  • 71 БАЦЕ БАЦИЛА

    59 3 Отговор

    До коментар #57 от "БАЩИЦАТА......ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА":

    Факти,приберете си тролчето,че опика целия сайт.....Ми изкарвайте го навънка бе,вижте Севда как изкарва Бойчето...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ИСКА ИМ СЕ АМА

    6 59 Отговор
    ЧУДЯ СЕ - ГЕРБ ПАК ПЪРВИ? А ДЕБИЛИТЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО 11 ГОДИНИ? И САМО СЕ КАНЯТ, ЧЕ ЩЕЛИ ДА ИДВАТ НА ВЛАСТ??? НИКАКЪВ ШАНС!

    Коментиран от #77

  • 74 Борисов. ...

    59 3 Отговор
    В газовата камера или на бесилото.
  • 75 карамфила

    46 4 Отговор

    До коментар #6 от "УДДР'РРИИИ'ИИИИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ":

    Пак тилибенаркоманнадрусанмри кучкогейберска.
  • 76 Мазньо

    29 4 Отговор

    До коментар #70 от "Гост":

    Не е дядка,бабка е...
  • 77 карамфила

    30 4 Отговор

    До коментар #73 от "ИСКА ИМ СЕ АМА":

    Пак тилибенаркоманнадрусанмри кучкогейберска.
  • 78 СПЕШНО Е

    69 4 Отговор
    АБЕ ХОРА , НАМЕРЕТЕ МУ ЕДИН ДОБЪР ДОКТОР , ТОЯ ИНДИВИД СЕ ВЛОШАВА НЕПРЕКЪСНАТО И В МНОГО ЛОША ИДИОТИЯ !!!!
  • 79 Скоро

    51 4 Отговор
    Аз ще те боцна тебе бе кратуни гербава !
  • 80 аз ти той

    53 4 Отговор
    Има напредък- за първи път каза, че не е построено нещо от него лично.
    Всичко друго е аз направих, аз дадох, аз.......
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Smooth Jazz

    69 3 Отговор
    Това, което е построено от комунистите, т. е. нашите бащи, майки, баби, дядовци, вие трябваше единствено да поддържате. То е направено изключително здраво, но за 30,40,50 години колкото и да е здраво без поддръжка няма как да се запази. Говорим за пътища, мостове, ВиК, язовири, БДЖ, електростанции, елекртропреносна система и всякаква друга инфраструктура. Не можахте да се справите с тази елементарна задача.
  • 83 БОЙКО ВЕЛИКИ

    7 65 Отговор
    НАРОДА СИ ИСКА БОЙКО! ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ, АРЕ НА БАС!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Дебилите не вият

    38 5 Отговор
    Това е до тоя написал "иска им се ама"...Дебилите напускат масова тоя кочина.А ти си стой в нея и пляскай. Мерси Тикво че ни даде смелост и стимул да си намерим втора и свястна родина.А вие дето не сте дебили и ръкопляскате на тоя австралопитек м--а--й--н--а--т--а ви.Никога не съм живял по добре и по достойно откакто на пуснахме .Жал ми е за вас.Когано си идвам пътувам из страната и виждам погрома.Имам познати и роднини.То се вижда.

    Коментиран от #90, #93

  • 86 АДСКИ

    52 4 Отговор
    НАГЪЛ, Т.. П И БЕЗ СРАМ. ЗА КОЙ ЛИ
    ПЪТ КАЗВА, ЧЕ ДРУГИ СА ВИНОВНИ.
    ТА ПО ГОЛЕМ КОМУНЯГА ОТ НЕГО
    ИМА ЛИ?????... ОЩЕ СИ СТИСКА
    ПАРТИИНИЯТ БИЛЕТ.
  • 87 ИЗБОРИТЕ ЩЕ

    5 56 Отговор
    ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА ИСКАТ ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА. ЗА ТОВА СА ИЗБОРИТЕ. МАЛЦИНСТВАТА ДА ГОДУХАТ! ТО И ЦИГАНИТЕ ЩЕ ИСКАТ ЦИГАНИН ДА Е ПРЕМИЕР, ТУРЦИТЕ ЩЕ ИСКАТ ДОГАН, АМА ЩЕ Е БОЙКО! БЪЛГАРИТЕ СИ ИСКАМЕ - БОЙКОЍ!
  • 88 БАЩИЦАТА......ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА

    5 39 Отговор
    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ...ДРУГАРИ, НЕ СЕ КОСЕТЕ ДЕ.....НЕМА САМО ДА ВИ....ДОНДУРКАХМЕ Я...САЙТА Е ЗА ВСИЧКИ

    Коментиран от #91

  • 89 БАЦЕ БАЦИЛА

    31 5 Отговор

    До коментар #84 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Факти,тролчето хубаво че сте го кастрирали,ама не сте го обезпаразитили,айде на ветеринар моля ви.....
  • 90 И ПО ЗЛЕ

    22 7 Отговор

    До коментар #85 от "Дебилите не вият":

    КЪДЕ ЩЕ ХОДИШ БЕ. НАЛИ В ЦЯЛ СВЯТ Е СЪЩОТО - БЕЗРАБОТИЦА И КОРОНАВИРУС? КЪДЕ ЩЕ ХОДИШ ДА МИЕШ ЧИНИИ И ДА БЕРЕШ ЯГОДИ? И ТАМ Е КАТО ТУК.
  • 91 Behemoth

    40 4 Отговор

    До коментар #88 от "БАЩИЦАТА......ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА":

    Огледай се хубаво има ли друг който да крещи с главни букви като изоглавен хвалебствия за тоя простак на простаците....

    Коментиран от #95

  • 92 Вай,вай,вай

    40 3 Отговор
    Де е д-р Гълъбова,да иде и да го прибира на петия километър?!Доскоро се гордееше,че не си е върнал членската книжка от БКП,и възхваляваше Бай Тошо,че толкова много е построил,че поколения напред не можели само да го боядисат,сега пък комунистите му били виновни?Значи или Бай Тошо не е бил комунист,или Тиквата страда вече от шизофрения.Като обсъдим фактите,най-добре е д-р Гълъбова да го прибира за лечение!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 37 Отговор
    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ....Е ДРУГАРИ, НЕ МОЙ С ЛОШО ДЕ....САМО СЪС ЗАВИСТ И ЗЛОБА НЕ СТАВА....ДАНО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПАК ТАКА ДА РАЗПОРЕЖДАТЕ НА САЙТА.....

    Коментиран от #102

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Глей ти

    38 4 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    На какво сте силни? На табла? Едва ли? На шах? Със сигурност, НЕ. А, да! Майстори сте в нагласяването на изборни резултати, гушкане с ДПС, разбиването на държавното управление, погазването на законите на РБ и човешките закони, излагането на България и българските граждани пред цял свят, незаконното тъпчене на шкафчета, изнудването на бизнеса и много, много други гадости.

    Коментиран от #101

  • 97 Мдааааа

    35 3 Отговор
    БМБ винаги е играл роля като заслужил актьор от Народния театърa,обаче от престараване толкова си е повярвал,че май е преминал без да се усети в шизофрения?
  • 98 Смехурко

    31 2 Отговор
    Абе истинските комунистите отдавна измряха
  • 99 Behemoth

    25 5 Отговор

    До коментар #95 от "ЛАПАААЙ,....ЛАПАЙ КО'ЧАН'ОТ":

    Хайде върви да ти ударят един електрошок и си лягай ,че утре ще те возят в жипа
    ...

    Коментиран от #127

  • 100 ТаУмВзе

    35 3 Отговор
    Мутропитека, като шофърче на Живков, хич не е комунист. Просто е минал под сикаджийската дъга с Бухалка в ръка.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 БАЦЕ БАЦИЛА

    25 2 Отговор

    До коментар #94 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Факти,ми нахранете го това тролче бе,че взе да си яде аки-то...
  • 103 ЩЕ ЩЕ

    5 36 Отговор
    КОЙТО Е ДОВОЛЕН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ /2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ/ ЩЕ ГЛАСУВААМЕ ПАК ЗА ГЕРБ! НЕДОВОЛНИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА, НО СА ПО-МАЛКО. КАК ДА СА ДОВОЛНИ ДЕБИЛИТЕ ОТ БСП, ОТ ДеБъ, ДПС, МАЯ, АБВ, КАК? ВИНАГИ ЩЕ СА НЕДОВОЛНИ, В СТРАНИ ОТ ЯСЛИТЕ!
  • 104 Хамсал

    33 4 Отговор
    Баце живее в свой собствен свят! Длеч от реалността!
  • 105 6666

    34 5 Отговор
    Ма мръсни партизани бе . Да му срутят пътя който не го е правил. Тва което направи сто години не можем да го ремонтираме .
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 чичо

    7 31 Отговор

    До коментар #11 от "Ужасонн":

    Не е управлявал 13 години.Продължавайте с лъжите,така ГЕРБ със сигурност ще спечели.
  • 108 пройчо

    38 4 Отговор
    Аз съм Боце ,идиота,Тлъстия Кретен,

    На Балканский полуостров нЕма тъп кат мен,

    Влюбени са в мене всички,кържалийски прости пi4ki

    Блазе тюфлеку като мен,стар ерген..
  • 109 БАЦО

    5 23 Отговор

    До коментар #47 от "ха ха хаа":

    Сипвам им баце , сипвам им .
  • 110 Мата Хари

    47 5 Отговор
    На този лъжец и крадец, отново някой друг му е виновен. От 2009 г. е на власт и пак някой друг му е виновен. Докато не влезе в затвора ще продължава да краде и лъже. За пореден път удавиха българите и все друг е виновен.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 И по точно

    41 4 Отговор

    До коментар #2 от "Лост":

    За 10 години на власт не пипна да го подмениш и сега ни обясняваш, как тези които са го построили преди половин век са виновни за пропадането му, защото не са го направили да издържи на природните бедствия цял век. Това при положение, че каквото ти си построил се ремонтира вече поне два пъти.
  • 113 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    6 34 Отговор
    ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИЦИ СА НА КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА....ДОКТОР НА ПОЖАРНИКАРСКИТЕ НАУКИ ...ЗАВЕЖДАЩ КАТЕДРА БОЙКО БОРИСОВ... ДОКТОР НА ФИЛОСОФСКИТЕ НАУКИ ...ДОКТОР АХМЕД ДОГАН...ЕТО ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПРОСПЕРИРА....ГЛАДНИ СТЕ САМО ВИЕ ТУК....ЗЪЗНЕТЕ КАТО МОРЖОВЕ ОТ СТУД...ТОК..ПАРНО ...И ДЪРВА СКЪПИ....НАЧАЛНИКА ВИ ИЗМОРИ...ОТ ГЛАД И СТУД...ЗАВИВАЙТЕ СЕ С РОДОПСКИТЕ ОДЕЯЛА И РУСКИТЕ ГЪБИНИ....И ЛЯГАЙТЕ ДА СПИТЕ....

    Коментиран от #129

  • 114 35веро

    35 4 Отговор
    Малее тоя е ШУРНАЛ от всекъде. Кви kомунисти бе, каунь?! Кво те гони ни бе?
    ТРИДЕЕСЕТ И ЕДНА ГОДИНИ и все има какво да крадете, без да сте построили нещо?!??!
    Скоро ще ви запишем към "интелектуалците" избити от Народният съд.

    Коментиран от #121

  • 115 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    6 28 Отговор
    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ.......ДРУГАРИ, ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ББ4....ТАКА ДЕ....

    Коментиран от #138

  • 116 Потрес!

    36 4 Отговор
    60 дупки за 3 км. на Тракия до Карнобат! Мутренската магистрала!
  • 117 Паламар

    29 3 Отговор

    До коментар #6 от "УДДР'РРИИИ'ИИИИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ":

    Хапченцата драги, пак си ги пропуснал..И междувпрочем: И ти си прост и Той е прост...затова ви върви любовта...
  • 118 Каза бившия комунист

    27 2 Отговор
    ми това е всичко... гласувайте си за него. Факт най дълго управлявал пък ... нищо, а забравих окраде здраво парите от Европа пък за вас гласували за него и негласувалите един СРЕДЕН ( или е пълен некъдърник). И все пак каквито управляващите, такъв и народа, а матриала. Та за него важи крива ракета и космоса и крив.
  • 119 Anonim

    4 21 Отговор
    Премиера обясни а плаъените журналисти от факти изопачиха за това гласувайте за ГЕРП да се побъркват хората на черепа Арабаджиеви Баневи и тем подобни
  • 120 Киро Брейка

    34 3 Отговор
    Бай Тошово се обръща в гроба.. Бойко ако Тошо знаеше какво леке си щеше да си в Белене още тогава подмазвач

    Коментиран от #125

  • 121 БСП...БЕТОНИРАНА ОПОЗИЦИЯ

    2 27 Отговор

    До коментар #114 от "35веро":

    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ...ТО КВОТО ИМАШЕ ДРУГАРИТЕ ГО ОКРАДОХА С ПРИВАТИЗАЦИЯТА....ОТДАВНА.....НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ...АМА Е ФАКТ
  • 122 Професор

    3 39 Отговор
    Ами прав е. Комунистите съсипаха страната. Орешарски ни върна сто години назад и изтегли милиарди заеми които сега Генерал Борисов плаща. Как да плащаш дългове, да даваш на пенсионерите, да правиш пътища, и да поддържаш мощна икономика при пандемия?

    Коментиран от #132

  • 123 Чичо

    19 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ха-ха-ха":

    А ти от кои си?! Че то в Бг има само успели и неуспели комунисти...Барба Ганьос е от вторите...или от първите може би?!
  • 124 Хаджи Хаджи Българин

    32 4 Отговор

    До коментар #2 от "Лост":

    ЕДЕНИЦА мярка за наглост! ББ!
  • 125 Брейка на Киро

    5 24 Отговор

    До коментар #120 от "Киро Брейка":

    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ.....БЕЛЕНЕ...ЛЮБИМИЯТ КОНЦЛАГЕР НА БСП.....НЕ ТАКА БЕ ДРУГАРИ...ШЕ ВЗЕМЕ БАЦЕТО ДА ВИ ПРАТИ ТАМ.....

    Коментиран от #130

  • 126 Спутник V

    26 3 Отговор
    Пак е без маска..?! Този човек ще ни унищожи
  • 127 Меметчо

    2 13 Отговор

    До коментар #99 от "Behemoth":

    много искаш цокаш пиш!?!?!! Ама първо прибери козите.
  • 128 Буха ха

    41 3 Отговор
    Тулупа като се прибере вади пистолета и проверява под леглото да не се крие някой куманист, след което пуска Мата Хари да влезе, пие едно две уискита от шишето, ляга и заспива, а тя снима.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Бойко Борисов

    23 4 Отговор

    До коментар #125 от "Брейка на Киро":

    Биха ли ти ваксината ако не са побързай че скоро май лечение за теб няма да има и незабравяй Само комуниста Бойко Шкафчето Суджука Еднокнижника Тулупа ...
  • 131 Буха ха

    27 5 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    Силни сте сутринта в тоалетната, след като предишната вечер сте се натъпкали със суджуци на аванта.
  • 132 БАЦЕ БАЦИЛА

    33 4 Отговор

    До коментар #122 от "Професор":

    Прав си професоре,Бойчето изтегли 45 млрд. за да върне 1 млрд......
  • 133 Радев парцала на Борисов

    5 29 Отговор
    Не само че са виновни ами и съботират, те винаги рушат и крадат

    Коментиран от #136

  • 134 кух

    28 3 Отговор
    Тиквето му трябва вътрешен враг , иначе се губи у пейзажа поради отсъствие на индивидуалност .
  • 135 Онзи другии

    4 31 Отговор
    Бреииии.Как на изборите ще останете с пръст в устата като ГЕРБ спе4ели
  • 136 Мазньо

    8 9 Отговор

    До коментар #133 от "Радев парцала на Борисов":

    Какво ти сЪботират,те направо петъкират....

    Коментиран от #290

  • 137 Бойко Борисов

    28 4 Отговор
    Биха ли ти ваксината ако не са побързай че скоро май лечение за теб няма да има и незабравяй Само комуниста Бойко Шкафчето Суджука Еднокнижника Тулупа ...президента на ляво крило 7ма килия на Соф. затвор.
  • 138 претеснензавас

    24 3 Отговор

    До коментар #115 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    много сте "оригинален",като си видите плюсовете да не получите гербоидно-шизофреничен пристъп!

    Коментиран от #140

  • 139 БОЙКО БУДАЛА

    31 3 Отговор
    ...ВИЖТЕ СЯ....ЪЪЪЪЪЪ....
    ...РАНО САБАЛЕН ВИ РЕКОХ,
    ЧИ КУМАНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ...
    ...ПО ИКИНДИЯ СЛЕД ОБЕД
    ОБАЧИ КЪТ СА ПОРАЗМИСЛИХ ЯКО
    И СА ПРИСЕТИХ,
    ЧИ И ТУРСКИЯ СУЛТАН Е ВИНОВЕН
    ЩОТО ЦЕЛИ ПЕТ ВЕКА
    ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОБЪЛГАРСКОТО
    БЛАГОДАТНО СЪВМЕСТНО СЪЖИТЕЛСТВО И ДРУЖБА
    НЕ СЪЙ ПОГРИЖИЛ
    ДА ГО УКРЕПИ ПО - ЯКО ТОА ПЪТ...
    ...ОБАЧИ НАДВЕЧЕР
    ОЩИ ПО - ЯКО СА РАЗМИСЛИХ
    И СА СЕТИХ,
    ЧИ И ВИЗАНТИЙЦИТЕ СА ВИНОВНИ...
    ...БЕ КАК НЕ СА СА СЕТИЛИ
    ТЕА ВИЗАНТИЙЦИ
    ЦЕЛИ ДВА ВЕКА
    ДА УПРАВАТ ТОА ПЪТ
    ДОКАТО Е БИЛО ЩАСТЛИВОТО
    ВИЗАНТИЙСКОБЪЛГАРСКО
    СЪВМЕСТНО СЪЖИТЕЛСТВО...
    ...ПА СЕГА КЪСНО ВЕЧЕРТА
    СА СЕТИХ
    КОИ СА НАЙ - ВИНОВНИ
    ЗА ТОА КАЛПАВ ПЪТ...
    ...МА РИМЛЯНИТЕ РАЗБИРА СА...
    И ТРАКИТЕ И ТЕ СА ВИНОВНИ ...
    ....ПА И ТОА ТАМ ХАН АСПАРУХ...
    ....МА КАК МОЕ ТОА ХАН
    ТОЛКУЗ ГОДИНИ
    ДА НЕ ГО РЕМОНТИРА ТОА ПЪТ...
    ...МА ДЪРЖАВА НАПРАИЛ...
    ...ПА ЕДИН ПЪТ НЕ МОГЪЛ ДА УПРАЙ
  • 140 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    4 29 Отговор

    До коментар #138 от "претеснензавас":

    ДРУГАРЕ....ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ ВИ ТУК....НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ....ВАЖНО Е ЧЕ БАЦКАТА ВИ ТРЕПЕ....МОРИ ВИ С ГЕНОЦИД.....САМО ЗАТОВА ЗАСЛУЖАВА ПАМЕТНИК....

    Коментиран от #142

  • 141 АЛО РАДЕЕЕВ

    29 5 Отговор
    МОЖЕ БИ ПРЕМИЕРИНЪТ Е ПРАВ ЗА КОМУНИСТИТЕ , НО ВСЕ ПАК И ТОЙ Е КОМУНИСТ , А СНИМКИТЕ С ЧЕКМЕДЖЕТО ПРОСТО СА СИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ТОЙ СИ Е КРАДЕЦ ОТВСЯКЪДЕ И НАЙ - ДОБРЕ Е ДА ВЛЕЗЕ САМ НА МАЙОР ВЕКИЛСКИ И ДА ПОЧВА ДА ПИШЕ , КОЕТО МОЖЕ ДА НАМАЛИ ПРИСЪДАТА МУ ОТ 1000 ГОДИНИ НА 500 !
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Анти Борисов

    34 2 Отговор
    Пълен Тъпанар и БОКЛУК!!!!

    Коментиран от #291

  • 144 Курумпе

    34 1 Отговор
    Ма този Бацко е 100пъти по-комунист от Комунистите бре!- ма ги такоа с 200 сичките в ЕС и тези зад океана..Школата на Симеоново , и тази на Държавна сигурност те правят мазен като пехливанин, хитър като лалугер и подъл като невестулка...Ех, какви времена само - кога е мислил младежа, със филиите с мас и червен пипер, че ще го пуснат да стане милиардер а...
  • 145 Гост

    32 1 Отговор
    Бокииич, Бокич...... Пътят е строен и поддържан от комунистите, докато са били на власт. Откак дойдохте вие на власт не поддържате нищо. А като не поддържате то се руши. Трябва да поддържаш Бокич, не само да режеш лентички. Бащиния, бащиния, ама и тя си иска поддръжка.
  • 146 Ебешликов

    5 31 Отговор
    БРАВО БОЙКО БОРИСОВ ТИ СИ ЧОВЕКА КОЙТО ДЪРЖИ НА НАРОДА !
  • 147 сектант

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "ииии":

    напомня ми за едно старо видео на тая наркоманка

  • 148 Боби Баламата

    4 26 Отговор
    Аве Пичове, по колко цакат за пост срещу Баце и ГЕРБ?
    Не че се фалим ама я моем а шибнем...400-500 поста на дневно!
    Въпроса е дали Другарите ще ги платят , да не стане като на ...миналите избори?!?
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 БОЙКО БУДАЛА

    24 1 Отговор
    ...ОБАЧИ КЪТ СИ ПОНАПЪНАХ
    ТАКА ЯКО МОЗЪКА....
    ...И МИСЛА ЧИ ИЗМИСЛИХ
    ХЕМ НАЙ - УМНОТО,
    ХЕМ НАЙ - ЕФИКАСНОТО
    / ПА И НАЙ - ДОХОДНО
    ЗА МОЙТЕ МИЛИ МАФИОТЧЕТА
    ОТ СТРОИТЕЛНАТА МАФИЙКА...
    ...И СЪОТВЕТНО - ЗА МЕНЕ...
    ...ЧИ НАЛИ АЗ СЪМ ИМ ШЕФА БЕ.../
    ...ТА ЗНАЧИ ШЪ ИЗТЕГЛА
    ЕДНО МАЛКО ДРЕБНО КРЕДИТЧЕ
    КЪМ ШИЙСЕ МИЛИОНА ЕВРА
    ОТ НЕКОА УБАВА ЕВРОПЕЙСКА
    ИЛИ АМЕРИКАНСКА БАНКА
    И ШЪ ДАМ ТЕА ПАРИЧКИ
    НА МОЙТЕ МАФИОТЧЕТА
    / А ТЕ ШЪ МИ ВЪРНАТ
    БАРЕМ ПОЛОВИНАТА
    ОТ ТАЯ УБАВА СУМИЧКА /
    И ШЪ ИМ ВЪЗЛОЖА
    ТОЧНО НА ТОА ПЪТ
    НА ТАА СКАЛА...
    ...ДА ПОСТРОЯТ
    ЕДИН МНОООООГО ЯК
    ...ПОДПОРЕН ХОТЕЛ
    С ПОНЕ ПЕТСТОТИН СТАИ...
    ...ЕЙ ПАК АЗ ДА ВА УПРАА...
    ...ПАК АЗ ДА СА СЕТА
    И ДА ВИ РЕША И ТОА ПРОБЛЕМ...
    ...МА ТО ЩОТ АЗ СЪМ
    МНООО ПРОСТ ПРОСТАК...
    ...И ПРОСТО СА СЕЩАМ...
    ...А БЕ ОТ МЕНЕ
    ПРОСТОТИИ САМО
    ДА ИСКАТЕ И ДА ОЧАКВАТЕ...
    ...И ДА СИ ЗНАЙТИ,
    ЧИ ТОА КРЕДИТ
    БАРАБАР С ЛИХВИТЕ
    АЗ НЕМА ДА ГО ИЗПЛАЩАМ...
    ...ВИЙ ША ДА СИ ГО ИЗПЛАЩАТЕ
    И ВАЩИ ДЕЦА И ВНУЦИ ДЕ...
    ....ХА....ХА...ХА....
  • 152 Доко

    6 4 Отговор
    Те държавата опрапастиха, че сега им оправяш бакиите.
  • 153 манол

    1 35 Отговор
    най добрия политик на България
    пак ще гласувам за вожда ни господ бок Борисов

    Коментиран от #160

  • 154 Боко лопатата

    30 1 Отговор
    Не така Другарю Борисов ! Вие, като потомствен член на БКП и такъв до 1996 г. на какъв се правите и защо се разграничавате от Вашата партия ???
  • 155 4753

    25 1 Отговор
    Инспектор Бюбю с жипката или хеликоптера се придвижи, че движението из страната е доста тегаво, благодарение на десетилетните му усилия и въпреки комунистите.
  • 156 Терсенето

    18 2 Отговор
    Най добре е на боко съвеста, щото се е обесила още когато е бил във предучилище.
  • 157 Мале

    20 2 Отговор
    Бойко е Нешасник дрът кумонис и федофил воли момченца
  • 158 Оня с коня

    19 2 Отговор
    Много глупости написах днес, ама не ми платиха.
  • 159 Активист на БКП

    23 3 Отговор
    Ами той и Бойко е комунист! Наш партиен другар!!!
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 someone

    27 2 Отговор
    мда все комунистите са виновни ,че сте куци ,сакати и прости като галоши. Добре че остана нещичко от тези " лоши" " гадни" комунисти , та имаме покриви над главите и някой друг път останал.
  • 162 Мата космата

    20 2 Отговор
    Бойче звънни кат си готов за снимките
  • 163 Сатъра на Хана

    19 1 Отговор
    Кученцето на Семейство Живкови Яшарови Сакскобургота
    обвини и майка си че го е родила :))
  • 164 калоян

    33 2 Отговор
    А БЕ МУТРО ТЪПОГЛАВА, И ДА СА ГО СТРОИЛИ КОМУНИСТИТЕ, ТОЗИ ПЪТ ПРОПАДНА СЛЕД НАД 50 ГОДИНИ ЕКСПЛОАТАЦИЯ БЕ, И ТО ЗАРАДИ ПРОЛИВНИТЕ ДЪЖДОВЕ, А ТВОЙТЕ ПЪТИЩА ПРОПАДАТ СЛЕД ДНИ, ЗА СПРАВКА КРЪГОВОТО ВЪВ ВАРНА И НЕ САМО ТО. ТЪПОГЛАВА МУТРА КРАДЛИВА.
  • 165 ЖОРО

    33 1 Отговор
    ТИКВО НЕУЗРЕЛА ТОЗИ ПЪТ ДЪРЖИ ОТ 50 ГОДИНИ....А ТВОЯ ЗА МАНАСТИРА 5 ДНИ..АМА ТИ СИ КУХ И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОУМЕЕШ..САМО ПЛЮВАШ И КРАДЕШ..ОСТАВКА..ПЛЮНКИТЕ ГИ ПАЗИ ЗА БАЙ СТАВРИ ЧЕ ТАМ ВАЗЕЛИНА Е ЛУКС..
  • 166 МИ КЪ

    4 32 Отговор
    КУРНЕЛИЯ НИНОВА ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ. ТЯ ЛАЕ ЗА ПАРЛАМА, НО ВСЪЩНОСТ Е ЗА БОЙКО! ПРАВИ ТАКА, ЧЕ БОЙКО ДА УПРАВЛЯВА ОЩЕ 3 МАНДАТА! ТЯ ЛИ ПОСОЧИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ РАДЕВ? ПЕТ ГОДИНИ ДА МУ СЛУШАМЕ КАК СРИЧА ТЪПОТИИ? ТЯ ЛИ ИЗГОНИ КАДЪРНИТЕ ОТ БСП? С ТИЯ ПОСЛУШКОВЦИ ОКОЛО НЕЯ МИСЛИШ НЯКОГА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ? АБСУРД!
  • 167 Тодор Живков

    33 2 Отговор
    Ха-ха-ха. Добре, че пътя до Рилския манастир не е правен от ГЕРБ. Тогава щяхме да ходим до там на камили. И на пътят му няма нищо, но укрепването му е изцяло дело на Борисов. 6 милона дадени - 1 за укрепването, един за изпълнителя и 4 за Борисов - право в шкафчето.
  • 168 САНИТАРКАТА

    6 20 Отговор
    КАКА КУРИ Е ТАЕН АГЕНТ НА ГЕРБ! ДА МАХНЕ ОЩЕ ЕДНА-ДВЕ ГЛАВИ И ОТ ВТОРА СИЛА СТАВА ПЕТА! ОТСТРАНИ МАЯ, ГЕРГОВ , ПЕРНИЧАНИНА, НАТИРИ ОЩЕ ДЕСЕТИНА ДЕБИЛА И СЕГА КОЙ ЩЕ Й ГЛАСУВА!

    Коментиран от #171

  • 169 ghghh

    26 2 Отговор
    време е тоя тиквеник психясал да го разкараме където трябва той няма намерение да се осъзнае какви ги върши време е за обединение и осъзнаване до като него приземим този и останалите мутри ако не ги изчистим сега те ще ни изчистят завинаги
  • 170 Мефистофел

    13 2 Отговор
    Някои си продадоха душата на мен и сега няма излизане. Няма да ви спаси ни ваксина ни Сурва това се знае от памтивека. Ще врите в казана докато не се откажете от парите!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Софиянецо

    22 1 Отговор
    Щом обижда на комунисти, да си върне веднага червената партийна книжка на член на БКП.
  • 173 МИ КЪ

    7 25 Отговор
    КОЙ ПЪТ НА БСП СЕ Е СРУТИЛ, КАТО НЕ СА НАПРАВИЛИ НИТО ЕДИН? САМО ЕДИН УЧАСТЪК ОТ 40 КМ ДО ЧИРПАН КЪДЕТО ЯКО ДРУСА ГО ПРАВИХА ПРИ СЕРГЕЯ И МАЛКО КЪМ ПЕРНИК - 3 КИЛОМЕТРА. ЗА 30 ГОДИНИ - ТОЛКОВА. НО СА КРАЛИ КАТО ЗА СВЕТОВНО! БЕТОНИРАХА МОРЕТО И ВСЕКИ ЧЕРВЕН МИЛИОНЕР С ПО 3 ХОТЕЛА!
  • 174 Чекиста

    4 5 Отговор
    Още едно потвърждение че Живковистите и
    създадените от УБО СИК и ДПС
    не са Комунисти
  • 175 Мола Рам

    27 1 Отговор
    ,,Пo цял дeн ce нaлaгa дa ce oпрaвдaвaмe зaщo дaвaмe нa мaлкитe нaceлeни мecтa – зa игрищa, зa училищa, зa дeтcки грaдини. Нa "жълтитe пaвeтa" мнoгo труднo acимилирaт някoи нaши кoлeги и oпoнeнти, чe имa в Бългaрия хoрa, кoитo живeят пaк тук'', oтбeлязa миниcтър-прeдceдaтeлят..................Боко,като си толкова изморен.....ПОДАЙ ОСТАВКА.

    Коментиран от #178

  • 176 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    3 27 Отговор
    Я ДА ВИДИМ КВИ ГИ ВЪРШИ ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРЪТ НА БСП, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА....ПРЕМИЕРА БОРИСОВ.....НАПРАВО РАЗБИВА ДРУГАРИТЕ С ДЕЙСТВИЯ В ПОЛЗА НА ХОРАТА.....ЗАТОВА ПАК ЩЕ Е ПРЕМИЕР
  • 177 ЛЕНИН

    6 22 Отговор
    ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ВСИЧКИ БЯХМЕ КОМУНИСТИ, ЗАЩОТО ДРУГИ ПАРТИИ НЯМАШЕ. ВАЖНОТО Е СЕГА ДА НЕ СИ ЧУГУН И ДА КЛЕПАШ НА БУЗЛУДЖА С ДЕБИЛИТЕ. ДА СЕ ВРЪЗВАШ ОЩЕ НА ЛЪЖИТЕ НА КАКА КУРНИ - Г-ЖА ЛЪЖА!
  • 178 БАЩИЦАТА......ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА

    2 21 Отговор

    До коментар #175 от "Мола Рам":

    АМИ ВЗЕМЕТЕ Я...АМА ТОЛКОВА СТЕ НЕКАДЪРНИ, ЧЕ И ТОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ.....ПОЛОВИН ГОДИНЯ СЕ НАПИНЯТЕ....ЯЛОВО
  • 179 Анон

    20 1 Отговор
    Не разбрах какво са виновни пак комунистите?
  • 180 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    2 20 Отговор
    БОРИСОВ.....ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРА ЗА БСП, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, ДА МУ СЕ СВЕТИ ИМЕТО, ДА ПРЕБЪДАТ ДЕЛАТА МУ....ДАДЕ И ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ...А БСП КОГА

    Коментиран от #183

  • 181 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    3 22 Отговор
    БОРИСОВ.....ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРА ЗА БСП, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, ДА МУ СЕ СВЕТИ ИМЕТО, ДА ПРЕБЪДАТ ДЕЛАТА МУ....ПОМАГА ЧОВЕКА КАКТО МОЖЕ...А ДРУГАРИТЕ КЪДЕ СЕ СКРИХА......

    Коментиран от #184

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 ЛЕНИН

    1 20 Отговор

    До коментар #180 от "БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    ААА И БСП ДАВАШЕ ПО 50 ЛВ. НО ТРЯБВАШЕ ДА ТИ СТИГНАТ ЗА 5 МЕСЕЦА. С 4 ДОЛАРА ПЕНСИЯ, ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ ЖИВЕЕШЕ? БЕШЕ ГОЛЯМ КЕФ!

    Коментиран от #279

  • 184 да ти е ясно

    17 1 Отговор

    До коментар #181 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    никога повече няма да управлявате !

    Коментиран от #187

  • 185 Шайката си купува изборИ

    21 1 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    А защо не казвате по колко лева им се плаща.И как се правят поправки в от четните книжа.И как се заплашват хората,че ще бъдат уволнени от работа.Айде ти чай при чекмеджета с палките евро и кюлчетата със злато.
  • 186 ЛЕНИН

    3 17 Отговор
    ЩЕ СЕ РАДВАМ БСП ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ! НОО, УВИ! ТОА КОВИД И ТОА ДЕБИЛ - ФЪРЧИЛОТО НИ ЛИШИХА ОТ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ.
  • 187 ЛЕНИН

    5 5 Отговор

    До коментар #184 от "да ти е ясно":

    ТО НЕ ЗАВИСИ НИТО ОТ ТЕБ, НИТО ОТ МЕН!
  • 188 незнайко

    3 18 Отговор
    Когато казва истината няма как да се сърдим . Валежите са прекалено много и никой не може да се сърди за свлякли се почви !!! Сами виждаме какво е в другите страни . Почти е същото .
  • 189 а бе

    19 1 Отговор
    то и Вълко Червенков е виновен за пътя до Светата Рилска Обител , че не е укрепил стената както трябва ,а е потрошил едни 6 милиона народна пара за няма нищо.
  • 190 ежко

    20 3 Отговор

    До коментар #61 от "МИ КЪ":

    И след ремонта какъв е резултата?Ами то не може ГЕРБ да ти дадат 6 милиона, ти да върнеш поне 3, да ремонтираш и накрая да има качество!
  • 191 Перо

    23 2 Отговор
    Парите,които да отпуснати за родопските градове и села се инвестират в частни прогимназии в Бояна,Драгалевци и Симеоново ,в масивни къщи и кооперации.
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Терсенето

    12 5 Отговор
    Плазмодия може само да се радва, че няма някой истински комунист като Славчо Трънски.

    Коментиран от #196

  • 194 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 19 Отговор
    БОРИСОВ.....ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРА ЗА БСП, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, ДА МУ СЕ СВЕТИ ИМЕТО, ДА ПРЕБЪДАТ ДЕЛАТА МУ....И КВОТО КАЖЕ, ТОВА СТАВА....НЕМА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО,ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, ПРОТЕСТИ....ИМА БАЛКАНСКИ ПОТОК И ПО 50 ЛВ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ.....
  • 195 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    5 16 Отговор
    БОРИСОВ.....ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРА ЗА БСП, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, ДА МУ СЕ СВЕТИ ИМЕТО, ДА ПРЕБЪДАТ ДЕЛАТА МУ....И ХОРАТА СЕ РАДВАТ И НА МАЛКОТО...ЗАЩОТО НИКОЙ ДРУГ НЕ ГО Е ПРАВИЛ.....

    Коментиран от #198

  • 196 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 10 Отговор

    До коментар #193 от "Терсенето":

    ИМА, АМА СЕ КРИЯТ КАТО МИШОЦИ....ШУБЕ ГИ Е
  • 197 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    4 15 Отговор
    БОРИСОВ.....ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРА ЗА БСП, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, ДА МУ СЕ СВЕТИ ИМЕТО, ДА ПРЕБЪДАТ ДЕЛАТА МУ....КАКТО Е ТРЪГНАЛО, МАЙ БСП Я ЧАКА НОВА ДЕСЕТ ГОДИШНА ОПОЗИЦИЯ
  • 198 радват

    15 2 Отговор

    До коментар #195 от "БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ":

    се хора на корупцията и бедноста , калинките и суджуците и най-вече на просперитета да се свети чекмеджето му и тиквеното му име амииииииинннн

    Коментиран от #202

  • 199 Аз ......

    14 3 Отговор
    Само да попитам!
    По а.м. Тракия сред Стара Загора евече в същото състояние , като този на Станишев.
    Участъка до Ямбол , изграден то Трейс а от Ямбол до Бургас от ПСТ/на Черепа собственост тогава.
    Е ,ЗА КЪКВО СИ ГОВОРИМ?????????
  • 200 Петров

    15 3 Отговор
    Боко, този път е строен преди повече от 30 години. Какви комунисти халюцинираш?
  • 201 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    3 18 Отговор
    БОРИСОВ.....ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРА ЗА БСП, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, ДА МУ СЕ СВЕТИ ИМЕТО, ДА ПРЕБЪДАТ ДЕЛАТА МУ....
  • 202 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    3 15 Отговор

    До коментар #198 от "радват":

    КАЖИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧЕ СА КОРУМПИРАНИ...АМА ЛИЧНО
  • 203 Този път

    16 0 Отговор

    До коментар #20 от "324":

    Не е строен по соца а беше започнат ремонт мисля някъде 2005 година от Гръцка фирма. Мисля че се казваше Етна. Обаче по средата на ремонта нещо не се разбраха с правителството на царя и спряха дейност. Водиха се съдебни дела дори. Няколко години минавах там редовно и беше голям филм. Чак по времето на Борисов 1 го довършиха. Но всъщност те правиха само асфалта. Насипи , мостове , канавки бяха направени преди това. Абе....българска работа
  • 204 Ха ха ха

    14 1 Отговор
    Ей не спрях те да му се ловите на номерата:)), комунистите пътя, а той потока с газа дето ходи лично до Москва да не ни заобиколи, а аец вижда как се прави и знае сегашния кой направи:), та градини ки, площадки и игрища да, ама като затвориха света заради ковида останаха да работят аеца и пободоббите му само, защото са от нац значение и без тях не може, а ние знаем кой ги построи:)
  • 205 СОФИЯ

    15 2 Отговор
    СРЕТАНЕЕЕ,къде си бе,човек?Цяла България те чака с нетърпение!
  • 206 Лелеее

    12 2 Отговор
    Какъв шизофреник!
  • 207 Друг гост

    14 2 Отговор
    Смях. Направо Путин е виновен. А ние не сме чували за поддръжка и ремонт.
  • 208 Не са Комунисти

    15 3 Отговор
    - Партизаните слязоха от гората и подкопаха на Бойко Комунистът строежът построен от нашият народ безплатно от данъците и евраците по 500 влязоха в чекмеджето
  • 209 протестант

    8 2 Отговор

    До коментар #192 от "ЛЕНИН":

    парите свършиха
  • 210 Васил

    22 2 Отговор
    Все някой му е виновен на диктатора а той какво направи за десет години освен къща в Барселона и пълни чекмеджета.
  • 211 Перо

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    Цвъки промени процентите на ГРОБ!
  • 212 ГЕРБав ТУЛУП

    5 9 Отговор

    До коментар #25 от "Ха Дано":

    И аз като теб, ЗА ЕДНО КЕБАПЧЕ и ЕДНА БИРА ще гласувам за нашия вожд, нищо, че някои му викат ТИКВА, ТУЛУП и т.н.🤣
  • 213 Луд умора няма

    18 2 Отговор
    Тоя ще обвини и Господ, че е направил облаците и дъжда!
  • 214 6423

    4 19 Отговор
    Да живее Бойко!!!
  • 215 карамбата

    4 20 Отговор
    Ще гласувам отново за ГЕРБ!!!

    Коментиран от #267

  • 216 кикирикиии

    4 12 Отговор
    Само ГЕРБ!
  • 217 Хахаха

    24 3 Отговор
    Добре че бяха комунистите та построиха пътища в цяла България та тия сега пишман демократи да си карат джиповете

    Коментиран от #219

  • 218 Електра

    2 17 Отговор
    От моите дядо и баба знам, че по времето на миризливите и крадливи комуняци, се е строило прибързано и некачествено, защото е трябвало партийните им секретари да отчитат, петилетка след петилетка. Има архивни кадри, как са поставяли асфалта направо върху калта и снега, само и само да излъжат вождовете си...
  • 219 Катюша

    3 13 Отговор

    До коментар #217 от "Хахаха":

    БСПдирастите нищо не са строили, те бяха само крадливи началници, и бъркаха работниците. Да си видял Комуняк нещо да работи, виж те лентяя Румен Радеф, Импексовата курабия и Костинбродската корвета, по тежко от партиен член не са вдигали..

    Коментиран от #244, #274

  • 220 Rorf

    3 14 Отговор
    Лично бях там, премиерът не е обвинявал никакви комунисти, защо лъжете читателите си? Какъв сайт сте бе? Какви хора сте бе? Майка ли ви е раждала или вълчица?
  • 221 Явор

    20 0 Отговор
    Познавам арогантни хора, безспорно много арогантни, безсрамни,виновни са, компрометирани са, плюят и са спокойни, невъзмутими и двете, за нахалния човек това е характерно. Познавам такива и имам собствен, личен опит, кой няма. Но когато такъв човек е премиер на държавата, в която живееш, ти се струва, че спиш дълбоко и сънуваш. Цял народ не може да го трае, иска му оставката, а той ходи да прави инспекции с прочутата джипка и да ругае и напада. Комунистите му били виновни за некадърността му. Не го е срам!!
  • 222 Баш Бащицата

    19 1 Отговор
    Нагло и просто човече! Пълна смешка! Тоя път комунистите са го строили 1950г сигурно и 70г по-късно те са виновни. Не, бе! Хан Адпарух е виновен, опреди 1339години. Няма такъв срам.
  • 223 ХХХ

    17 1 Отговор
    Метростанциите са правени от ГРОБ. Загробили са едни пари, другите са откраднали.
  • 224 бОРИСОВ

    12 2 Отговор
    Цар Църволан Български
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 1944

    8 1 Отговор
    гнуууууууус
  • 227 Румпелщилцхен

    20 1 Отговор
    Нощем партизаните слизат от гората с кирки в ръка да къртят на Боко Тъпото асфалта. Гадове.
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Анджело

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    Имате щот плащате и сплашвате и биете
  • 230 Анджело

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "Оня с коня":

    Имтересно как "се разпределят" циганските гласове или по-точно как си ги разпределяте. Щом и Птриотите разчитат на тях всичко е ясно като бял ден. Добре, че има посредствени гербаджии като теб, които се хвалят с това щото акъла им е малко, че народа да разбира на какви манипулации е подложен.
  • 231 Гошо

    16 1 Отговор
    Борисов да не приказва че ми се доповръща.щтрак изключвам телевизара и се спасявам.раз0ра ли олигофрен от Банкя съпровождан от подбрани мисирки.
  • 232 Бате Ачо

    20 0 Отговор
    Ами комунистите са виновни я, то ГЕРБ са си комунисти и ДПС са си комунисти, дълбоко нагазили в бившото ДС. А виновниците са изсечените гори в голяма част от планините, а както знаем, че горите спират буйните дъждове, а като няма гора, всичко в реката отива. Поразходете се из Якоруда и Юндола, да видите каква сеч пада и не само там. Срам и позор от такива управници (бивши комунисти).
  • 233 Св. Петър

    10 3 Отговор
    Борисов, надявам се, наистина, да умр@ш
  • 234 БАЦЕТО МАЧКА

    3 23 Отговор
    БАЦЕТО пак ще гази комунистите. Браво, генерале!! Народа е с тебе. И сега да поискаш, идваме с рейсовете и ще начупим мръсните въшкари от БСП/МАЯМА/ТРИОТО/слави.

    Коментиран от #243

  • 235 Археолог

    16 0 Отговор
    А кой допусна да се унищожи Древното Селище "Скаптопара", Благоевград?
  • 236 Тиквето 🎃

    21 2 Отговор
    Аз съм прост и вие също,за това се разбираме .
  • 237 Активист на БКП

    22 0 Отговор
    Денят ,в който този индивид бъде вкаран в лудницата,трябва да бъде обявен за национален празник на България...
  • 238 БАЩИЦАТА......ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА

    4 9 Отговор
    БОРИСОВ.....ТРЕПАЧА НА КОВИТО, КОШМАРА ЗА БСП, СПАСИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА, ВОЖДА И УЧИТЕЛЯТ, ДА МУ СЕ СВЕТИ ИМЕТО, ДА ПРЕБЪДАТ ДЕЛАТА МУ....ТАКА ДЕ...ТО КОМУНИЗЪМ ПО СВЕТА НЕМА....АМА КОМУНИСТИ БОЛ.....НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ......
  • 239 Ха ха ха

    9 0 Отговор
    Голям смях на кривия.......
  • 240 Комунистите

    12 0 Отговор
    Човекът отишъл и отворил пътя по-рано. С риск. Окаьало се че рискът е бил голям и пропада. И той казва - това са го строили комунистите.
    Нека хората да знаят, как по принцип говори за всичко. Всичкото е ей такова!
  • 241 умнен и касив герберскиИбрик

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "ииии":

    Глупака си е глупак.. 💩💩💩
  • 242 Бой-COVID-59

    4 2 Отговор
    Комунистите са виновни, няма да съм аз я...
  • 243 Фалконе

    9 2 Отговор

    До коментар #234 от "БАЦЕТО МАЧКА":

    Ало, герберския боклук по полека, да*н изидете кютека🤕
  • 244 Жалейка

    10 0 Отговор

    До коментар #219 от "Катюша":

    СкорощеголапатеГерберскаЧумаПроклета
  • 245 Уйке

    13 0 Отговор
    Този е най_големия безсрамник и простак, раждал се по нашите земи!!!
  • 246 Прав е

    13 0 Отговор
    В Бистрица тигрите имат нужда от още един стадион Та дано се научат да ритат топка. А за бистришките баби няма ли някой фитнес да се построи?
  • 247 ДОКО

    17 0 Отговор
    СТРАНАТА ПРОПАДНА ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ...А ИНАЧЕ СЕ ХВАЩАМЕ ЗА ЕДИН ПЪТ..ТОВА КОЕТО ЖИВКОВ Е НАПРАВИЛ КАТО ПЪТИЩА И ИНФРАСТРУКТУРА ГЕРБ САМО МОГАТ ДА ГО УСВОЯТ В ЧЕКМЕДЖЕТАТА..
  • 248 Анонимен

    12 1 Отговор
    Тук можем да поспорим. Господин Борисов явно не сте наясно, или така ви изнася. По живково, което не можем да отречем всеки живял по ония години. Че всичко бе качество. Сега ти идват майстори и кофти материал. Ронлив. Хващаш втори, трети и накрая оставаш излъган. Нито майстори днес има, нито матвриал качествен. Същото е и с тенджери, тигани, обувки. Турция и китай пробутват некачествено в бг, а на запад качеството. Изпереш ризата и за 5 минути е топ. Но били скъпи, и тук са скъпи много неща, но къде е качеството, което, бе, по време на ссср, дори буркани от компот вишни, сливи, страхотни на вкус. Айте, ние няма да оправим нещата по зле за качествени вина и сие. Всичко развалиха, за да им купуваме боклука некачествен. На 2 ден обувката на боклука.
  • 249 Цвета

    10 3 Отговор
    Баце, имаше 12 години да набуташ комунисти, "тройна коалиция" ... в зандана, ама не, ти само приказки, не стори нищо по въпроса, даже и сега, когато Гешев е твой човек. Ми вкарай поне един от тези дето ти се пречкат в краката и ти правят мръсно на топло, че да ти повЕрваме, а то само се оплакваш като щипана мома.
  • 250 Уестия

    10 1 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ Б....К В БГ
  • 251 чичо

    19 1 Отговор
    Този наистина е пълен дебил! Всъщност, щом комунистите са му виновни, значи пак той е виновен, че и баща му! Та нали тъпото ченге си хвърли милиционерските пагони за да си запази членството в БКП, а баща му пък е бил комунист-полковник от комунистическата милиция!!!!
  • 252 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    15 1 Отговор
    Толупа е ИЗПЕРКАЛ тотално. Голем боклук е, несравним с никой във Вселената.
  • 253 Иван

    12 1 Отговор
    Дебил!Тиква!Простак!
    Още малко и хан Крум ще започне да обвинява за своята некадърност:)
  • 254 БирникЪ

    8 2 Отговор
    Тоя комунист яко го е треснала старческата деменция. И е забравил, че тоя път той го е правил три пъти - и все некачествено!
  • 255 Офицер от запаса

    5 1 Отговор
    Много си добричък,бе Петьо.На такива безочливи наглеци и откровени апаши с доказано мутренски произход да ги определяш само като смешни....Но има светлина в тунела,Каскета няма да е вечен,я си спомни какво стана с един друг военен обвинител,по същество бащица на бандюгите.Я изкара мандата,я Майдана го е изритал.Така че Бочко бегай,бегай докато не е късно,само не в Аруба и Дубай,знаеш защо.И не изнасяй много от окраденото,върни нещо и на народа.Че то твойте калинки,Шопари и бивши агенти наяждане нямат.
  • 256 Значи

    4 0 Отговор
    Пътното строителство е наука. Има си норми и спецификации за изпълнение. Примерно земна основа - магистрален път, кота и координати и колко мега паскала е пробата ако е ок, започва да се полага съответната фракция. Насипва се на пластове 25-30 см и се валира до достигане на проетната кота и якост на пласта. После се полага биндер, асфалтбетон и износоустойчив асфалт. Следи се за сътветни проектни коти, наклони - напръчни и надлъжни. Също и за хоризонтални и вертикални криви. Отделно се следи за бетонови работи - мостове, ССП, Надлези, отводнителни съоръжения, дренажи, канавки и др. Тунели и виадукти и други.
  • 257 любител

    8 0 Отговор
    не знам дали по голям боклук крадец наглец и некадърник от боко тиквата се е раждал в света.геноцид над собственият му народ.трупане на милиарди откраднати по програми строеж на магистрали след това и от ремонта им здравеопазване култура образование процент от всички печеливши предприятия иначе казано от всичко където има пари.
  • 258 Истината

    4 0 Отговор
    Зa прoпaдaнeтo нa пътя ca винoвни шecтимa: Путин, Мaрcиaнцитe и Чeтиритe гoдишни врeмeнa!
    Зa прoпaдaнeтo нa Бългaрия във вcички видoвe клacaции и клacирaния (с изкл. на негативните- cмъртнocт, бeднocт и т.н. където сме в челните места) e винoвeн БМБ!
  • 259 Ехаа

    8 0 Отговор
    Баце, нали и ти си комуняга. Още не си си върнал билета. Знае ли се - пак може да ти потрябва!
  • 260 Много интересно

    9 0 Отговор
    до кога борисов ще се оправдава с комунистите? От 12 год все едно и също слушам от него, за всичко са виновни комунистите. Да не би да се е объркал, Аспарух е забравил да направи пътищата.
  • 261 Azz

    9 0 Отговор
    Нагъл и безочлив,както винаги...
    Лафът от едно време беше виновни са сушата,кишата и Гришата...
  • 262 Косача

    9 0 Отговор
    Комисия от психиатри веднага да освидетелства тази Тиква и да бъде затворен в добре изолирана килия до края на живота си, като единственото, което да вижда до края да е осветлението на тавана.

    Коментиран от #269

  • 263 ало троловете

    0 7 Отговор
    Добре бе уроди, кво е казал Боко толкова? Казал е истината, че пътят не е правен от него, а от комунягите от БСП, какво не е ясно, какво ви дразни?
    Нещо за шафчета, бюра и други мебели да кажете!?

    Коментиран от #265

  • 264 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "УДДР'РРИИИ'ИИИИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ":

    Удриии, млати малкия герберист напук на жената!
  • 265 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #263 от "ало троловете":

    Главния Тулуп също е правен по времето на комунистите ,затова дава фира!
  • 266 БМВ

    2 0 Отговор
    Фончо терикатаааа...
  • 267 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #215 от "карамбата":

    Правилно - с простаците и юнак Гюро!
  • 268 АЛО РАДЕЕЕВ

    1 4 Отговор
    НАГЛИЯ КРАДЛИВ ОТ МАЛЪК ПОМИЯР И КОМУНИСТ , ПРАВИЛНО ОБВИНЯВА КОМУНИСТИТЕ
  • 269 ДОЛЕН КРАДЕЦ

    6 2 Отговор

    До коментар #262 от "Косача":

    ПРЕДЛАГАМ В КИЛИЯТА НА МУТРАТА ДА НЯМА ОСВЕТЛЕНИЕ ЗАЩОТО МОЖЕ И ТАМ ДА ОТКРАДНЕ НЕЩО !
  • 270 Яшар

    4 0 Отговор
    Деееее...ба и дебила прост, деее...
  • 271 Ото

    1 2 Отговор
    Абсолютно е прав. Вие драги другарю комуняго сте виновни. Вие и другите комунисти около вас. ЛУСТРАЦИЯ
  • 272 Бай Тошо

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "choki":

    Най изявеният и пръв комунист,който ми пазеше гърба,обвинява " комунистите"???!! Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!
  • 273 Бай Тошо

    5 0 Отговор
    Най изявеният и пръв комунист,който ми пазеше гърба,обвинява " комунистите"???!! Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!
  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 666666

    5 0 Отговор
    Хахаха смешник и Бооок-ук .Комунистите след като са го направили е издържал толкова години.А,твоите пътища не издържат и 1 месец.
  • 276 възмутен

    5 1 Отговор
    Е Тикво, Тикво и това, което се прави от твоите некадърници, да идържи толкова, колкото този път -около 40-50 години, както ти казваш правен от комунистите, тогава можеш да се гавриш и подиграваш, а това, което правите, колко време издържат- седмица, след перченето ти, че са дадени 6 милиона за подпорната стена към Рилския манасти, нека да не изброяваме, а оградата на границата, а водопада във ВАРНА. ПРОВАЛ и РЕЗИЛ СИ ТИ НЕКАДЪРЕН САМОХВАЛКО!!!
  • 277 България

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лост":

    Ти си поредния герой от поредицата смотаняци които не разбрали че срещу при родата
    никои не може да се опълчи
  • 278 До Бойко Методиев Борисов

    5 0 Отговор
    БОКО, ИМАМ ВЪПРОС: НЕ ТИ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ ФОМИРОВАНИЕТО МЕЖДУ УШИТЕ, ЧЕ АСФАЛТОВИТЕ ПЪТИЩА, КОИТО ПРАВИШ СА КОНСУМАТИВ, ЗА РАЗЛИКА ОТ БЕТОННИТЕ АУТОБАНИ НА ХИТЛЕР, КОИТО СА СТРАТЕГИЧЕСКО СТРОИТЕЛСТВО? ТЕБ ЩЕ ТЕ ПСУВАТ ОЩЕ ДОГОДИНА А НА НЕГОВИТЕ СЕ ЧУДЯТ ВЕЧЕ 90 ГОДИНИ?
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 ачо

    3 0 Отговор
    Правен е от комунистите, каза агент Буда.
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Пфy

    1 0 Отговор
    Типично за докопалата се до власт нискоинтелигентна кoчияшкo-кoпoйcка БКП+БЗНС+ДС-гарнитура: МВР-номенклатурния наследствен БКП-комунист Б.М.Б. се прави на "анти-комунист"; мaнгo-"македонците" от ДС-МВРо го играт Тато-наци-комунисти македонофоби! Но още цицaт пачки и кюлчета от БКП-Тато-идеоологията и ТКЗС-догмата от Македонските активи, символи, история, език, .... ! Като за последно!
  • 285 ИНТЕЛЕКТ

    2 1 Отговор
    Банканския простак е един огромен мачкан комплексар!Псевдо мутра,псевдо каратист,псевдо милиционер, доцент на маркучите, а от 10 години псевдо премиер, но въжете е започнало здраво да се стяга!

    Коментиран от #287

  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 гого

    2 1 Отговор

    До коментар #285 от "ИНТЕЛЕКТ":

    Бойко,нали и ти беше член на БКП защо плюеш комунистите.
  • 288 Бойко член на БКП завинаги

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Ха-ха-ха":

    За твое сведение и на всичките мутри начело с Тиквата, изказа,Мюсюлманите сте ми симпатични и не ви деля от Българският ЕТНОСТ. Сега забележете колко сте неграмотни,в Рибново няма нито един турчин, циганин или българин християнин,там живеят българи изповядващи исляма,те са от един етнос с българите християни,значи чисти българи,а вие от Герб с това изказване на Борисов, отказвате да припознаете мюсюлманите българи, за БЪЛГАРИ,в Албания мюсюлманите българи ги припознават за българи,а не някакви други.О,свещенна простота!
  • 289 Жулиен Гаков

    2 1 Отговор
    Ама този ли говори за ,,лошите комунисти" ???? Не го е срам! Та нали сам каза , че най му е трудно да се раздели от ПАРТИЙНАТА КНИЖКА а сега говори за тях като за някакво чудовище за което е чувал от баба си Този човек е повече от НАГЪЛ! Та вие ВСИЧКИ в парламента сте от това КОМУНИСТИЧЕСКО КОТИЛО !!! Защо се правите на ущипани?!
  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Румен Радев - тъпанар , тъпанар

    0 0 Отговор
    Да живее Борисов
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове