Last news in Fakti

14 Януари, 2021 17:24 33 610 119

Цветанов: Ще бъде много интересно да се огласи договорът на правителството с „Газпром“

  • цветан цветанов-
  • договор-
  • газпром

По думите му Борисов, Дончев и Петкова трябва да отговарят за прокарването на този газопровод

Цветанов: Ще бъде много интересно да се огласи договорът на правителството с „Газпром“ - 1
Снимка: РЗБ

Ще бъде много интересно да бъде огласен публично договорът, който Теменужка Петкова е подписала с „Газпром“. Първото, което ще направим в следващия парламент е анкетна комисия за действията на правителството и уронването на престижа на нацията в евро-атлантическите среди, заради поети ангажименти пред руската страна. Ще запитаме: има ли лица от българското правителство, които са провеждали тайни разговори с руски граждани от забранителния списък на ЕК? Добре е също да се знае дали тези срещи са били документирани по надлежния ред и дали са били в защита на националния интерес. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

По думите му Борисов, Дончев и Петкова трябва да отговарят за прокарването на този газопровод. „Подкрепям Христо Казанджиев, който каза, че ще е много интересно да бъде публично огласен договорът, който Теменужка Петкова е подписала с „Газпром“. „Турски поток“ е поредната възможност на корупционен натиск и корупционни действия“, каза Цветанов.

„Мога да дам пример, че сме на първо място по непрозрачно разходване на публични средства. В момента има много механизми, които се създадоха със заобикаляне на Закона за обществените поръчки, със създаването на държавни предприятия финансирани от бюджета и възлагане на определени подбрани фирми, което винаги показва един огромен дефицит както в качеството на изпълнението, така и възможност за корупционни схеми. В тази посока премиерът и управляващите живеят в един виртуален свят, но реалността е съвсем различна. Нека да се позоваваме на тези критерии и стандарти, които са заложени от развитите демокрации и начинът, по който се дават оценките“, призова Цветан Цветанов.

Той заяви, че населението не е достатъчно информирано от действията на правителството в условията на пандемия. Министърът на здравеопазването се старае всячески да балансира между политическите решения и това, което дават лекарските съсловия, защото те са много по-ясни и кореспондиращи с това, което се приложи в Западна Европа. „Проф. Михаил Константинов има своите заслуги за провеждането на избори в България през последните 20 години. Съвсем нормално е да защитава това, което е наложил като някакъв стандарт. В дигиталното общество, в което живеем трябва допълнително да се създадат гаранции с възможни платформи за честност на изборите. Възможността да се направи това нещо е действително да има публичност на всички протоколи, когато бъдат подписани в съответните секционни комисии. Ако няма тази прозрачност ще остане усещането за възможност за манипулиране на изборния процес. Сегашното статукво са политически формации, които искат да се възпроизведат отново в следващия парламент и да ограничат възможността за извънпарламентарните партии, които припокриват обществените настроения за промяна и прозрачност в управлението“, добави председателят на Републиканци.

Цветанов заяви, че е нормално статуквото, към което принадлежи и проф. Михаил Константинов да гарантира, че изборите са честни. „Могат да се създадат допълнителни възможности те да бъдат обективно честни и възприети от българските избиратели. Бих искал да призова всички тези, които искат промяна, нека да отидат и да упражнят конституционалното си право да гласуват. Когато има висока избирателна активност имаме възможност да противодействаме на купения, на контролирания и на манипулативния вот. Няма как да купиш всички български избиратели. А когато активността е около 70-80%, това ще ни даде реалната представителност за българския парламент и точно тогава ще има повече гаранция за бъдещите управленски решения, които да кореспондират с очакванията на хората“, споделя той.

„От Републиканци за България най-силно изповядваме тази теза, че трябва да дадем възможност на тези над 2 млн. българи живеещи в чужбина да упражнят правото си на глас. Подходихме много отговорно към тази политика за българите живеещи в чужбина. Дадохме много ясно послание, че зам.-председателят на единствената политическа формация в България Павел Вълнев е, живеещ и успял българин в чужбина. В същото време бившия консул на България в Чикаго Иван Анчев е координаторът, който ще отговаря за сектор „Политики към българите в чужбина“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 111 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 пешо

    328 16 Отговор
    цвъки измамника и ти си от това котило.

    Коментиран от #33, #51

  • 3 chi

    310 16 Отговор
    Този школован разбойник няма право на мнение, съд и затвор!
  • 4 Левтер

    288 11 Отговор
    Още по -интересно е защо не си във затвора?
  • 5 така така

    179 29 Отговор
    Ами интересно ще е, да, но ти няма да видиш от гласовете на ГЕРБ. Със сигурност.

    Коментиран от #55

  • 6 КОТарАК

    208 7 Отговор
    нашите мафиоти са толкова глупави , че я докараха до там сами да се нареждат едни други..циркове ище има доста в новия парламент
  • 7 Въх

    234 12 Отговор
    Цвинокио, откога са така непрозрачни, бе?
    Откакто ти напусна ли?
    Преди това прозрачни ли бяха?
    Ааа, и преди са били непрозрачни ама преди ти също беше част от тая непрозрачност, нали?
  • 8 pepy

    217 9 Отговор
    "... Първото, което ще направим в следващия парламент..."

    Първото, което трябва да направите е да влезeте "в следващия парламент"... Мъка... пожарникар, физкултурник... много мъка...

    Коментиран от #52

  • 9 3333

    100 4 Отговор
    Талибан
  • 10 3333

    115 8 Отговор
    Цецо е от партията на талибаните.
  • 11 Аман от бити

    153 8 Отговор
    Пе... карти постоянно в новините. Ти къде беше бе мушмурок при подписването??? Крадеше поредния апартамент,и не присъства? Или откас се събрахте дърти комуняги в нова партия ви повервахме???
  • 12 Българин

    165 8 Отговор
    Цуци,с апартаментите ти се размина,ма не забравяй,че предателите никой не ги обича,даже и зад океана!
  • 13 Овчарник

    132 53 Отговор
    Президента Румен Радев и народа срещу софийската сган и поробването на нацията....друг начин няма ..!Останалото е измама за милиарди....!
  • 14 ТаУмВзе

    84 9 Отговор
    Айде, закусила гуменка Изпържи мутропитека, за да Папкаш! Лешояди. Опасно долни твари.
  • 15 Аве мумун брадясъл!

    138 7 Отговор
    Ти първо си кажи за Апартаментите,сега се усети да ми се правиш на дисидент! И ти си подследствен,Цецооо..
  • 16 плевен

    106 12 Отговор
    Първо да се научи от Байдън как се крадат избори, пък после да сънува как ще влезе в парламента. Трябва да му пратят гласовете по пощата и някой да му настрои машините за броене по подходящ начин.

    Коментиран от #101

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 среднощен

    79 3 Отговор
    Ето затова няма "излизане от фамилията"... Има "посмъртни почести"... Говоря за логиката при отстраняването на зам. председател от управляваща партия по време на мандата - само като "политически труп"...?
  • 19 падналия 😈

    34 9 Отговор

    До коментар #17 от "София":

    Не два, ако ще 200 мандата да изкара Баце! За територията "гейм овър"!
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    84 4 Отговор
    Айде да видим какво ще сътвориш,когато си далече от майката и не си вътрешен министър,много ми е интересно?
  • 21 Морето

    93 7 Отговор
    Този обаче сигурен, че ще влезе в следващия парламент-интересно.
  • 22 Мда

    117 5 Отговор
    Преди избори всичките сте много запознати с корупционните схеми, ама като влезете в парламента забравяте какво сте говорили преди това.

    Коментиран от #24

  • 23 Лелеее

    107 7 Отговор
    По интересно е ако се огласи всъщност колко “асансьора” имаш в действителност , не само в БГ,а и в Америка , Швейцария , Париж?
    Колко фирми и предприятия присвои и заличи ?
    И как успя да вдигнеш луксозни офиси във всички големи и средни градове ? Все от закуски ли бе Цвъки ?
  • 24 ТОЧКАТА

    43 6 Отговор

    До коментар #22 от "Мда":

    всичко се променя след предварителната ,,молитвена закуска,,....
  • 25 pepy

    76 6 Отговор
    "... Първото, което ще направим в следващия парламент..."

  • 26 ALP

    71 8 Отговор
    То ако стане прозрачно разходването на обществените средства не знам управляващите къде ще трябва да се крият за да не бъдат линчувани
  • 27 Ок, но докато можеше да краде си

    84 2 Отговор
    траеше, а сега иска да се докопа до лацата с мед отново. Този е политически отпадък и принадлежи на бунището, където отлежават крадливи майкопродажници.
  • 28 Пътища

    39 3 Отговор
    Различни са пътищата за рецесия, дори в политиката. Веднаж бил вътре няма отказ, като от ЛСД. Съвсем друг е мотивът за този стремеж. За добро, за лошо?
  • 29 Дългият

    70 2 Отговор
    И този излезе от кюпа и му намаля гушата...стана фиданка,а как се беше поналял.Замълчи...Кръстьо.....до вчера цоцаше от тази хранилка...
  • 30 естет

    60 1 Отговор
    Ще бъде много интересно първо Цв.Цв. да огласи поразиите,които е свършил за времето, докато беше втори в ГЕРБ! Сега, макар и първи в РБ, никой не го зачита за фактор??? Май му е много мъчно и затова с радост оплюва довчерашните си съратници. То и в новата му партия бързо-бързо разочарова част от повярвалите му! Успех на изборите!
  • 31 Стратег

    76 3 Отговор
    По-интересно е да измъкнат твоя договор с американците. И заплатата ти.
  • 32 БРЪТВЕЖ

    63 3 Отговор
    В cвoeтo ece oт 1946 г. „Пoлитикa и aнглийcки eзик“ Джoрдж Oруeл oтбeлязвa, чe eзикът нa пoлитицитe „ce cъcтoи в пo-гoлямaтa cи чacт oт eвфeмизми, нeoбocнoвaни твърдeния и нищo нeoзнaчaвaщи нeяcнoти“. - ПРИ БАВНОРАЗВИТИТЕ ЕКЗЕМПЛЯРИ КОИТО САМИ СЕ НАРИЧАТ ПОЛИТИЦИ А ВСЪЩНОСТ СА ФИЗКУЛТУРНИЦИ ЕЗИКА Е БЪЛГАРСКИ И СЪДЪРЖАНИЕТО Е БРЪТВЕЖ !
  • 33 И да говориш

    54 3 Отговор

    До коментар #2 от "пешо":

    Цветанов ,
    когато истината идва от твоята уста ,
    тя просто губи смисъла си?
    Дай информацията, на някой не компроментиран , за да може, да и се радват хората ?

    Коментиран от #39

  • 34 ПЕНКО

    23 10 Отговор
    " АМЕРИКАНИКУС -РЕПУБЛИКАНИКУС - ЦЪФТОКОС " - ЩЕ ЗАГУБЯТ ТРЪМП ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ЦРУ И ЩЕ ИЗПАДНАТ В РЕЦИПРЕСИЯ !?!ВЕЧЕНАМАДА СА ИМ НУЖНИ ПРЕЗЕРВАТИВИ В ТАЗИ ПОЗА !?!?!?
  • 35 Банго БорисоФФ

    34 4 Отговор
    Цецо,ще ти прибера апартаментите !!!
  • 36 Гошо

    50 1 Отговор
    Ми огласи го бе каун
  • 37 Джули

    37 11 Отговор
    Този проект е поредният провал на управляващите.
  • 38 Боримир

    22 24 Отговор
    От този договор губещият е само България!
  • 39 333

    46 9 Отговор

    До коментар #33 от "И да говориш":

    Цветанов знае толкова неща, че трябва да му се даде статут на защитен свидетел и имунитет. Даже да му се плати да ходи да се скрие някъде. Това, че и него не мога да го гледам също е фактор. Ама ако си отвори устата много интересни неща може да каже.
    И ако го направи нямам против да отърве кожата.

    Коментиран от #54

  • 40 Аз40🏴‍☠️

    39 5 Отговор
    Този е като бета версия на разБойко. Къде се ежи само той си знае.
  • 41 ежко

    44 4 Отговор
    Ооооо Цецо:)Ама ти се надяваш да влезаш в парламента ли?Незаобиколим фактор?
    Да нее почне някой да разследва как се стигна до милиард и двеста милиона за 8 хартиени Ф16.Че тогава ще го загазиш яко!
    А САЩ като видят, че ползата от теб е нулева,ще те зарежат като барани яйца на гугутка и дори няма да се сетят кой си:)
  • 42 София

    36 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: “Мога да дам пример, че сме на първо място по непрозрачно разходване на публични средства.“
    За съжаление е вярно...
  • 43 Анализаторр

    8 6 Отговор
    Супер интересен!
  • 44 МСД

    17 11 Отговор
    Цветанов задава много уместни въпроси, но защо никой не отговаря ми е много странно?

    Коментиран от #82

  • 45 Цецо 6-ка

    44 3 Отговор
    И той стана борец за законност и справедливост. Бързо забрави как чете СРС-та от трибуната на НС, как обикаляше и плашеше и отнемаше бизнесът на хората, цецомобилът, 6те апартамента и т.нат. Преместиха го настрана от яслата и стана борец в полза роду. По-долен и от Тиквата
  • 46 Джо

    16 3 Отговор
    Тоя П...... иска нещо допълнително....
  • 47 123

    20 6 Отговор
    Има 360 000 Българи в Турция и близо 2 000 000 други Българи по света които не могат гласуват .
  • 48 Цветанов

    20 4 Отговор
    Снима Бойко Като спи ,но не си признава защото са делили по братски
  • 49 Stan

    12 13 Отговор
    Ще е много глупаво ако САЩ ни наложат санкции. Евала на г-н Цветанов, че поставя въпроса!
  • 50 Цветанов, Хр. Иванов и Боеца са опасни

    38 4 Отговор
    Те са по опасни от Б.Борисов. Не съм за Борисов, но съм категорично ПРОТИВ всички Нови ДЕСНИ продажници искащи да се наместят да лапат Лесни Евро пари за сметка на продажба и залагане на националните интереси на БГ. Тези нови десни искаха и искат с лесна ръка да спрат Енергийните проекти на БГ, за да се докажат в лоялност пред Запада и да изместят Герб. Против всички Десни е пътя на спасението. Щом Запада може да внася и транзитира газ от Русия, значи и БГ може да внася и транзитира за Запада газ от Русия. Хайде да започнем да си защитаваме интересите и после да се радваме на доходи и благоденствие.

    Коментиран от #53, #74

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Б. М.

    10 20 Отговор

    До коментар #50 от "Цветанов, Хр. Иванов и Боеца са опасни":

    Не разбирам, защо още стоиш в България, бягай с 200 към Русия! И да ти припомня един постулат НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ! А това, което си описал, е вечният интерес на Русия, А НЕ на България!

    Коментиран от #60

  • 54 Един

    41 2 Отговор

    До коментар #39 от "333":

    10 години тоя грозник бърка в кацата с мед и мълча, всичко беше на ред. Сега започна да се възмущава от управляващите и да показва "кирливите" им ризи.! Защо мълча, бе нещастник? Защо не си казвал за манипулираните избори, които ти организираше, а сега ще се "бориш за честни "избори???? Пълен буклук, ще гледаш парламента от вън, не се надявай да седнеш отново на депутатско място!

    Коментиран от #100

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Кой продаде българските земи

    9 2 Отговор
    Цвък, изчезна, изчезна и олио 'Помак'. Нищо против мохамеданите, те са, едни турчеят пред турците, оред българите българеят. Не им е лесно, разбираме ги, че си нямат държава, но ще я имате, благодатение на вдички партии. Умни сте ранотливи сте, бъдете живи и здрави. Докато християни се карат, вие си оправихте живота с много години напред. С единство всичко постигнахте, а един младеж, човек българин с две ръце, ръжен хляб може да си купи, но и той 2 левчета, хитър петър печели, а байганю е губещ. Не думи, а дела при капитализма, пазарната требе. Дпс ви навря в фупката и излизане няма робоим трябват, земята, лозето иска мотика, а вече е тяхна, на дедите им изкуоена за дребни стотинко, 50 евро/декар. Дай архивите бацо, за колко са я закупили през далечната 1923,че са ценни книжа.
  • 57 Анонимен

    20 2 Отговор
    Цвъкови и секретарката, двамата се разпореждаха, докато Бойко Борисов ходеше в Брюксел. Предателите, кой ги обича. Бъдете честни двамката цццк, или е игра на котки и мишка, трима ви.
  • 58 111

    21 0 Отговор
    Нормално е. Роби им трябват. А истината роба никога няма да я узнае. Ще я узнае, кога го прецакат и този път и го оставят на улицата гол.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Chuk

    23 2 Отговор

    До коментар #53 от "Б. М.":

    ТРЯБВА ДА СИ СЛЯП ДА НЕ ВИЖДАШ, ЧЕ ЗАПАДА ИСКА ДА СПЕМ ВСИЧКИ РУСКИ ПРОЕКТИ, НО САМИТЕ ТЕ НЕ ПРЕДЛАГАТ НИЩО СЕРИОЗНО ВЗАМЕН.

    Коментиран от #64

  • 61 Андреев

    21 0 Отговор
    Не ни трябва този субект! Политиката му ще бъде реваншистка и североатлантически угодна.
  • 62 Браво Цветанов, но се Пази!!

    7 4 Отговор
    Хубавото е, че и ти беше Ортак, трудно е да Пееш 2586другарчетата, когато си бил Ортак!!
  • 63 Първолет

    16 1 Отговор
    Много по интересно ще ми е, да се освети всичко станало след 1989г....макар че и досега,
    освен червиви с пари болшевики дупета, друго
    се не види, другарчета.
  • 64 Русофил

    5 10 Отговор

    До коментар #60 от "Chuk":

    Знам, че бачкаш за деньги, ама вземи се постарая и научи Български език.
    Знам, трудно ти е.... руските хора имате
    малко гънки на мозъка, ама опитай се, дее..
  • 65 Африканеца

    17 0 Отговор
    А часовника ще върне ли?
  • 66 Некой си

    19 1 Отговор
    Много нечистоплътни забележки от страна на един бивш организатор на избори. Все едно ще се явява за пръв път на избори😃
  • 67 аз съм Веска

    1 1 Отговор
    ЕЙ ,ТОЗ ЦЕЦИ НЕ ВЪЗПРИЕМА :НЯМА ПЪТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА .ВЛЯЗЛО Е В РАЗГОВОРНАТА НИ РЕЧ ПРЕЗ ТРАМПА .ЗАРАДИ ТОВА , ЧЕ СА НАБЛЮДАВАЛИ ТРЪМП .РЕЧЕНО НА РАЗБИРАЕМ ЕЗИК- СЛЕД ТРЪМП- ТРАМПА .ЩЕ ТРАМПИМ ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА МОНАРХИЯ , ЗА ДА ИЗПЪЛНИМ ВИДЕНИЕТО ЗА НЕБЕСНО ЦАРСТВО- ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ КОЛКО ВИСОКО ЩЕ СИ - НА НЕБЕТО .
  • 68 Перо

    16 3 Отговор
    Международните договори никъде не се оповестяват,а най-малкото на чуждата агентура,като Цвъки! Втората мутра беше главен организатор на манипулирани избори и притежател на апартаменти с недоказани доходи и занижени цени.
  • 69 Абракадабър

    9 2 Отговор
    Ще започне ли да вади кирливите ризи на ШАЙКАТА и на ВОЖДА й ? Бил в кухнята на ХУНТАТА и знае доста неща от нърва ръка. Да видим ще има ли сюрпризи и сеир.
  • 70 Дон

    19 0 Отговор
    Чакай малко Цвъки.Ти в чие правителство беше,че не урони ,,евроатлантическите среди"?Още по интересно ще е ако се огласи подновеният договор за Мариците и как си купихте подкрепа чрез данък,,задължение към обществото".
  • 71 перефразирам

    8 0 Отговор
    когато магаретата си мерят оная работа,атовете гледат сеир
  • 72 Съни

    13 5 Отговор
    БЛАГОДАРЯ Ви господин Радев че отворихте очите на българският народ Вие имате съвест доблест и чест Вие ще останете в историята на България наравно с Левски Благодаря ви пожелавам на Вас и на вашето семейство много здраве щастие и търпение чнг
  • 73 Димитър

    15 0 Отговор
    Този че няма съвест няма че и мака си може да продаде може ама такова безсрамие и наглост не не за вярване
  • 74 и аз

    5 0 Отговор

    До коментар #50 от "Цветанов, Хр. Иванов и Боеца са опасни":

    не съм за борисов, но много точен коментар си направил. Време е вече България и българите да си защитават собствените интереси.
  • 75 заката

    6 2 Отговор
    чичо Цецо кажи Герб как копува изборите и манипулира резултатите ти го знаеш щото ти си го правил Кажи си Цецо!
  • 76 ДОКО

    1 3 Отговор
    АХ ЧИЧО МИШО..ЩЕ ТИ ДЪРПАМ УШИТЕ..ЩЕ ТИ ДАМ ЕДНА ЗАДАЧА..ЛЕКАР ВЗЕМА 1000 ЛВ ЗАПЛАТА А ДЕПУТАТ 5000 ЛЕВА ВЪПРОС ПО КОЛКО СРЕДНО КИНТИ СА ВЗЕЛИ И ДВАМКАТА?АХ ЧИЧО МИШО СМЯТАШ ЩОТО РЕЗУЛТАТА Е ЕДНО Е ЖИВОТА ДРУГО..
  • 77 Боби

    8 1 Отговор
    Абе боклук , вече не си в далаверата и сф сети да говориш
  • 78 ЧИЧО

    3 4 Отговор
    А бре цеццко с малки букви що възсхаляваше една проста туква сумати време барабар със фалшиви те} атрийоте сумати су манаа време за далавери или от заблуда щовешка. ОТГОВОРИ НА този въпрос на хората АМЕРИКАНЦИТЕ ТЪПАНАРИ НА ВЛАСТ НЕ ТЪРПППЯТ ЗАТОВА СА ВЕЛИКА НАЦИЯ. ДЪРЖАВААА
  • 79 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    8 1 Отговор
    Пъпешът трябва да влезе в затвора за национална измяна - "Молитвените закуски"...
  • 80 Fate

    6 0 Отговор
    Национален предател
  • 81 гост

    5 0 Отговор
    Цвъки много да не цвъка, че собственика на Газпром може бързо да го изпрати в забвение – Газпром има само 20% руско участие, останалото е на източноиндийската компания.
  • 82 MOLI

    9 0 Отговор

    До коментар #44 от "МСД":

    ЗА МЕН ПЪК ДРУГО Е СТРАННО,ЗАЩО СЕГА КАЗВА ТЕЗИ НЕЩА.
    ЦВЕТАНОВ,НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ. ТИ САМ СЕ ДОКАРА ДО ТОЗИ ХАЛ.СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗПАДНЕШ ЖЕСТОКО ОТ КОЛЕСНИЦАТА.НАЛИ ЗНАЕШ,ЧЕ ВЕДНЪЖ ,КАТО СИ БИЛ ПРЕДАТЕЛ,ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ИМА ДОВЕРИЕ.

    Коментиран от #110

  • 83 Българин

    9 0 Отговор
    приятелю Цветанов, ти не беше ли доскоро с тези който плюеш сега.Ти самия не участва ли в такива схеми които споменаваш, или имаш къса памет, не мисля.
  • 84 Политик ли.

    6 1 Отговор
    За да твърдиш, че има възможност за манипулации, значи, че той лично е участвал в такива. Нали е бил в предизборния щаб на ГЕРБ. Защо журналистите не го питат за това. От собствен опит ли знае и защо не е поставял тези въпроси, когато беше част от ГЕРБ.
  • 85 1215

    7 0 Отговор
    Предателите никой не ги обича.
  • 86 клоуна

    6 0 Отговор
    Тоя пък смешник, до вчера целува г*за на Бойко, днес щял да му вади кирливите ризи!?
    Га еди кифтета не рИва и тоя, като Черепа, стана изведнъж много честен.
  • 87 Цветанов,

    9 0 Отговор
    Всичко, което говориш, може и да е вярно, защото ти беше съдружник за всички работи в ГЕРБ. Мръсната душевност, която носиш и преди и сега е причина за несполуките ни.
  • 88 Бай Манчо

    5 0 Отговор
    Да го прочетат , няма тръбопровод на загуба , но нека прочетат и назоват публично предателите които подписаха и продължиха договора за златните концесии , да има и цифри - тогава наистина ще е интересно . Този елемент по-добре да си затвори устата - и без това няма шансове на изборите , а след тях да стане близък с бай Ставри.
  • 89 По Вервал

    1 0 Отговор
    КаД'чета и ми се иска да вЕрвам, да вЕрвам...
  • 90 ааа

    0 1 Отговор
    Това че са го прокарали е добре. Въпросът е какво печели държавата от това и какво отива в частни ръце? С колко оскъпява цената за крайния потребител?
  • 91 Зевс

    5 0 Отговор
    А заради този една армия от шапкари напуснаха работа. Дори освети бизнесмена Петър Христов от ВТърново, който беше разстрелян , като куче в столицата, няма да обяснявам защо. Нима за него няма раиран костюм г-н Главен Прокурор?
  • 92 Диоген

    5 0 Отговор
    ,,Веднъж хлебарка-цял живот хлебарка"
  • 93 stan4o

    2 0 Отговор
    Господин Цветанов, миналото ще го разберем, но какво пъдеше ни предлагате. Дайте програмата си за увеличаване на доходите и законовите промени, които предлагате за изпълнението и, както и ни информира те за екипа си от експерти с който ще я осъществите? Какво ме топли, че знам, че баща Ви е бил шофьор в ДС, а Ние сте физкултурник?
  • 94 Kaiser Souze

    6 0 Отговор
    И не само този договр. Цялата истина за закопаването на българските интереси, срещу лична облага, трябва да излезе наяве. Да сме живи и здрави, след изборите напролет, направо да ги действате тези неща в парламента!

    Коментиран от #96

  • 95 Иванчо Мераклията

    3 1 Отговор
    Като гледам какви ги ръси, се чудя кой идиот ще гласува за него. Не разбра ли, че е политически труп вече и се излага. Всъщност в главата му няма никой и едва ли го разбира
  • 96 stan4o

    5 1 Отговор

    До коментар #94 от "Kaiser Souze":

    Трябва да се започне от 1989 г. до сега. Кой и как е натрупал състояние. В началото да се започне с това, дали има тъмночервено потегло? Това ще разясни откъде ся парите. На Цветанов са от зестра! Това е за пред малоумници и съда.
  • 97 Едно цвете

    6 0 Отговор
    ... за умиращия ГЕРБ
  • 98 гост

    3 1 Отговор
    Лицемер безскруполен предател и продажник
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 СЕРИОЗНО

    4 1 Отговор
    Само президентска република побеждава разпиляването на антивот. Да ще сложат за кандидати отец Дионисий, Ренета Инджова, възможно най свестни и обичани каквито се сетите, и това ще намали в първият тур гласовете за Рдев, може да е втори. Но вторият тур ще поправи нещата и Радев ще победи, защото разпиляният вот за свестен против статуквото, ще се обедини за най-свестният. Нещо което не става в парламентарни избори, и разпиленият вот държи вечно ГЕРБ.
  • 103 ГЕРБББ

    2 0 Отговор
    кърджалийска п у тка, значи ДПС-човек. Проста прост, е абревиатура за герб-човек. ..... Ще добре гласуване по пощата. Ще законно да събираме циганите в една къща и да "пишат" писма, за който им кажем - за нас. И мъртвите ще пишат. Другото не наше, на пара ще отваряме и сменяме вотът, да е за нас. Бе так и с електронното гласуване ще е.
  • 104 демокрацияли

    4 0 Отговор
    Партизаните днес са н власт. Най-много се страхуват от лявото и комунизмът, и целият антикомунизъм и русофобия идва от тях. Смениха Москва с Вашингтон, червената звезда с пречупеният кръст. МОЖЕ ДА ИМА ЛЯВ РУСОФОБ НО НЕ И ХЕЙТЪР. ХЕЙТЪРЪТ И ТРОЛЪТ ВИНАГИ Е ЕРОДИТ ПО ВСИЧКО ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, И Е ДЕСЕН, И Е РУСОФОБ. никой не може да покаже друг вид трол, никой никога. бкп ПЛАЩАТ ЗА РУСОФОБИЯ И ДЯСНО, НАПРАВИХА КАПИТАЛИЗЪМ, БОГАТИ СА, МАХНАХА СИСТЕМАТА. Илия Троянов пише как ДС прави партия на Илия Минев, и казват, че и те ще се запишат. Бащата на Цветанов е от ДС, може и той да е. СДС милото дясно, Луджев е син на директор на затворът в Бургас, 1950г., когато се ражда. Но нито дума, ни от БСП, ни от честен десен. бкп смениха москва с вашингтон. Янко Янков пише: „Наскоро след това в предаване по радиото посланикът на САЩ Сол Полански заяви, че „единствената реална опозиция на комунистите в България е господин Андрей Луканов”.
  • 105 КРУШКА

    2 0 Отговор
    Най красивата еврейка ще е консул, изгряла при евреите Иван и Андрей. Одобрена и от Максим Бехар. Що не се сещам за журналист или политик, да не е хазарин? Волгин, Силвия Великова, Корнелия Нинова, Караянчева, Румен Радев, Ц. Цветанов, Цецка Цачева, Валери Симеонов, Каракачанов. ... не няма не евреи
  • 106 Ицо

    3 1 Отговор
    Бойко вчера вика в едно село Цветанов аз ще го оправя вие го оставете на мен
  • 107 Вълканов

    2 0 Отговор
    Никоя партия, никой член на бъдещия парламент, няма да може да се противопостави или провери тоя Договор. Единствената държава, която няма интерес от Договора са Съудунунету щати.Всички останали приказки са излишни.
  • 108 Хаха

    4 1 Отговор
    Пак се изказа неподготвен! Ами и той е в кюпа. Нали от там папа до вчера. Еййй голяма наглост!
  • 109 Зайко Байко многознайко

    4 1 Отговор
    Цецо-Крадецо, я покажи договора эа асансьора, эа шесте апартамента и т.н. !
  • 110 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "MOLI":

    Що бе? Тоэ Тодоров, друг плъх, като Ушака още е на колесницата?
  • 111 Спомняш ли си Вашингтон

    2 0 Отговор
    Цецо жена ти още ли работи в ДАНС,абе там нещо я нюхат за някакво поръчково убийство заради закачка с дъщеря ти,ти знаеш ли нещо!
  • 112 Тиквата

    4 1 Отговор
    Защо ли му нямам никакво доверие на тоя, както и на оня с ДЖИПКАТА
  • 113 Валентин

    2 0 Отговор
    В началото на демократичните промени когато разни спортисти бивши бармани и не успели крупиета бяха включени в икономическият живот на страната имаше едно много интересно предложение и то беше Да се закрият всични Вузове с изключение на Виф Г Димитров защото там се подготвяха поли валентни кадри за всички отрасли на икономиката та в този ред на мисли изкам да попитам този измислен герой виден атлантик криминалист народопсихолог и всичколог къде се образовахте иквалифицирахте толкова може би в Магнаурската школа та изказвате компетенции и ръсите светлина и познания как преди десети ноември бяхте комсомолски активист и тн дали пък някой извън нашата държава не Ви лансира за да може да прокарвате чужди интереси как да си обесним ние плебса с не вифаджийско образовани как така стигнахте до тези висоти уточнявам нямям нищо против завършилите ВИФ
  • 114 Българин

    4 0 Отговор
    цветане, ти трябва да си много наивен за да си вярваш. Неродените деца в България знаят, че от теб по-голям крадец няма. НАРОДЕ???? да го накажем този боклук на изборите.
  • 115 Писна ми

    2 0 Отговор
    Омръзна ми да го гледам този нагъл нищодумец , крадец и манипулатор !!! Пази Боже от такива !!!
  • 116 ютия в юртата

    0 0 Отговор
    Ако наистина иска да свали ГЕРБ от власт , Ще е интересно да чуем от първа ръка , вътрешна информация за далаверите на шайката. Обаче няма смелост май , или......
  • 117 гост

    0 0 Отговор
    Цвъки скрий се , смешен си .
  • 118 Токо

    0 0 Отговор
    Долнопробен и дребен човек си ти Цецко! Как не те е срам да се снимаш дори . Скрий се някъде и харчи парите които успя да откраднеш с благословията на Борисов!!! Цецка се скри и повече не я видяхме , но ти .... Ти си нагъл човек ...
  • 119 Мони

    0 0 Отговор
    Нагъл предател. Такива като него нямат шанс да са в политиката.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове