Last news in Fakti

14 Януари, 2021 17:08 6 647 243

Румен Радев: Изборите ще са на 4 април

  • румен радев-
  • президент-
  • парламентарни избори

Той се обяви за премахване на ръчното броене на бюлетините

Румен Радев: Изборите ще са на 4 април - 1
Снимка: БГНЕС

Подписах указ парламентарните избори да се проведат на 4 април 2021 г.. Това заяви в обръщението си президентът Румен Радев.

Цялото обръщение на президента четете тук:

Уважаеми сънародници,

Обръщам се към Вас в ден, в който последиците от наводненията в страната още не са отминали: къщи, стопанства и пътища още са под вода, а хиляди хора посрещнаха тревожни студени и тъмни нощи в страх от стихията и очакват подкрепа.

Във време, в което институциите се изпразват от доверие и се сриват подобно на пътищата, тротоарите, подпорните стени и скъпата инфраструктура, изборите добиват съдбовно значение

За първи път ще проведем парламентарни избори в условия на пандемия и масов машинен вот. От отговорността на институциите зависи съхраняване здравето на хората, гарантиране правото на глас на всеки българин, ефективността и прозрачността на изборния процес.

Макар отдавна да бе известно, че тези избори ще се провеждат в условия на пандемия, никоя от отговорните институции не предприе адекватни законови и организационни мерки за подготовка за избори в тези условия, за гарантиране на прозрачност и повишаване на избирателната активност.

Благодаря на всички, които се отзоваха на поканата ми за консултации. Откритите дискусии показаха, че въпросите са повече от отговорите и фокусираха общественото внимание върху необходимостта от адекватни мерки за преодоляване на днешните и на системните проблеми в българските избори. Благодаря и на медиите, които излъчваха директно в полза на българските граждани.

Всеобщ е консенсусът, че отговорните органи трябва да обявят възможно най-рано ясни здравни мерки, които имат решаващо значение за предизборната кампания, за набирането на членове на избирателни комисии и за избирателната активност. Предоставянето от страна на държавата на лични предпазни средства, както на изборната администрация, така и на всеки гласуващ българин, е важна стъпка в тази посока.

Открои се необходимостта от промени в Изборния кодекс, които не бива да се изчерпват само с осигуряване правото на глас на хората под карантина. Очаквам законодателят да разгледа и гласува и други не по-малко важни предложения като:

- Гласуване по пощата на българите в чужбина, които в редица страни ще бъдат в силно затруднение и дори невъзможност да упражнят конституционното си право на глас;

- Видеонаблюдение в изборните секции и излъчване на процеса на преброяване на бюлетините и оформяне на изборните протоколи;

- Справедлив достъп до медиите от всички в процеса на предизборната кампания;

- Премахване на ръчното броене на машинния вот.

Доводите, че броени месеци преди избори не трябва да се правят промени в изборния закон, неведнъж са били пренебрегвани в българския парламент, когато управляващите са имали интерес. Очаквам сега, когато интерес имат българските граждани, парламентът да бъде не по-малко активен в неговото отстояване. Очаквам пандемията, която показа, че може да бъде не само предизвикателство, но и да се използва като възможност, защото се вижда, че в условията на пандемия се взеха много дълго отлагани решения и бяха привеждани веднага в изпълнение.

Макар преди два дни да бях уверен писмено от ЦИК, че последната партида машини ще бъде доставена до 25 дни преди изборния ден, очаквам комисията в кратки срокове да даде възможност на всички политически субекти и обществени организации, които имат желание, да участват в процеса на сертифициране и тестване. Да разгърне активна кампания за обучения на администрацията и за информиране на гражданите за машинния вот. Очаквам също така да предприеме необходимите действия за актуализация на избирателните списъци и осветляване на изборната администрация на всички нива, както и на „Информационно обслужване“.

Събитията от отминалата година ясно показаха, че българите желаят промяна, която да се случи максимално бързо и да върне страната ни в руслото на демокрацията – кауза, която винаги съм подкрепял. Преодоляването на дълбоката криза, необходимите реформи и решенията за възстановяване, модернизация и пълноценна европейска интеграция, изискват час по-скоро да имаме легитимен парламент и активно, адекватно и действено правителство. В същото време дейностите, които трябва да извършат отговорните институции и изборната администрация за подготовката специално на такива избори, изискват време и пълна мобилизация.

Затова днес подписах указ за провеждане на парламентарните избори на 4 април – 1 седмица след първата възможна дата за избори. Тази седмица следва да бъде максимално оползотворена.

чаквам всички институции, които гръмко декларираха пълна готовност, ръководството на българския парламент, което ни увери, че за една седмица може да приема необходимите закони, да работят така в това време, че да гарантират здравето и правото на глас на всеки български граждани и не по-маловажно – да го убедят, че неговият глас ще бъде коректно отчетен.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 112 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 El boko

    299 46 Отговор
    На 4-ти ще свалим мафията от властта 1!

    Коментиран от #32, #76

  • 4 тиквата

    272 40 Отговор
    време да си ходите герб искаме млади хора кадърни не крадливи като тиквата да ти изметем

    Коментиран от #9, #95, #123

  • 5 Хвърлибобев

    249 39 Отговор
    Боко ке падне на 4-ти април !

    Коментиран от #125

  • 6 фен

    58 230 Отговор
    Главният пак се изходи!

    Коментиран от #21, #106, #199

  • 7 Бацо

    164 24 Отговор
    Е позор да влиза на затвор
  • 8 иванчо

    161 6 Отговор
    Според мен най-добре беше да са на 1 април , за да няма лъжи и измами !!!
  • 9 Младеж

    60 117 Отговор

    До коментар #4 от "тиквата":

    Като Мая и Бабикян, все младежи!
  • 10 Дельо Хайдутин

    78 19 Отговор
    Трябваше на 1 ви април.ха ха ха ха ха
  • 11 choko

    204 35 Отговор
    Радев иска честни избори! Браво г-н Радев !!
  • 12 гост

    81 9 Отговор
    честито!
  • 13 Чичо

    134 18 Отговор
    Абе къде е жипчо жипчов жипчистия да не е при снежанка сечкината

    Коментиран от #220

  • 14 Респект

    158 26 Отговор
    Точен и ясен !
  • 15 BGЭХП

    56 180 Отговор
    ЮМРУКА ЗАЕКВА КАТО УЧЕНИЧКА ДАЖЕ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ

    Коментиран от #27, #122, #130

  • 16 Сатъра наХана

    107 18 Отговор
    На Кръстопоклонна неделя , дървен кръст в сърцето на бейовете и мутрите
    ......
    Алелуя !
  • 17 Последния Софиянец

    106 43 Отговор
    Вчера на Националния Протест ясно казахме че не признаваме избори организирани от ОПГ ГРОБ.

    Коментиран от #131, #159, #173

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ха ха

    34 145 Отговор
    Радев... пак се изложи като риба в доматен сос. Така и не разбра, че колкото по-скоро ги назначиш, толкова по-голяма подкрепа ще имат ГЕРБ и ОП. Но ще го разбереш след изборите.

    Коментиран от #33

  • 20 Светкавично

    103 16 Отговор
    Бойко и сие, нали сте готови по всяко време за избори? Президентът ви даде още една седмица толеранс, та гледайте да я не оплескате както винаги.
  • 21 Бесен

    105 17 Отговор

    До коментар #6 от "фен":

    Мафията ВЪН !
    04.04.
  • 22 Дъртият

    35 70 Отговор
    Ще гласувам за отровното трио на предстоящите парламентарни избори през април уважаеми дами и господа и народни представители.

    Коментиран от #44

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Крайно време беше!

    102 20 Отговор
    Тиквата - във Фурната! Хем ще се получи Тиквеник И Народа да похапне!!Давай,Румка,с тебе сме!
  • 25 Ха ха ха

    28 78 Отговор
    Тоя тупан загуби една седмица, и сега просто я компенсира...
  • 26 Мунчо

    39 98 Отговор
    От всичко изсъскано заеквайки,и мънкайки разбрах,че бюлетините ще се броят крачно,а не ръчно,и къде що има закони,да се оправят,за една седмица...великодушно отпусната от Мунчо??????? Импийчмънт,недоразумение тъ-по,и наг-ло!

    Коментиран от #40, #71, #136

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 мдда

    25 84 Отговор
    Радев говори за по-задълбочена европейска интеграция... Вижте си го, "русофила" лъжец. Е това е той. Пълен лъжец и престъпник, но много хора го мислят за човек на Кремъл. Какъв провал!

    Коментиран от #143

  • 29 КАМЕРИ

    86 11 Отговор
    КАМЕРИ НА ВСЯКЪДЕ И НАБЛЮДАТЕЛИ!!
  • 30 ТаУмВзе

    5 37 Отговор
    Пак ли парлама, около уж изборчета! Абе Робе, какво се промени? Пародията в колонията е нов вид космическа Гавра, със Всичко!

    Коментиран от #50

  • 31 браво да президента

    81 20 Отговор
    Гербавата сган трепери всеки ден от яд чу Румен Радев е по медиите. Знаят че и тиквоча да излезу срещу него, намат шанс.
  • 32 гост

    36 80 Отговор

    До коментар #3 от "El boko":

    Хахахахах хааххаха е за това ли се напиня Мунчо фатмака две седмици да прави консултации със сульо и пульо и накрая измъдри да мръдне датата с 5 дена .... Верно ще се окаже че по-прост президент до сега не сме имали - тоя е ултра зле завалията ... :)
  • 33 гост

    33 15 Отговор

    До коментар #19 от "ха ха":

    Вземи успокоителни ,че няма да дочакаш 4-ти !
  • 34 az #МУТРИ, ВЪН!

    69 18 Отговор
    Мутрите да стягат куфарите! 04.04 е новият Великден!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Диктаторът от Банкя

    54 10 Отговор
    Мразя цифрата 4 ! МерКурий, ще ям голям! Самолетът с шкафовете да излита !
  • 37 Нямаше

    67 13 Отговор
    и една излишна дума , всичко бе отправено съвсем разбираемо към българските граждани , показвайки уважение към тях , защитавайки достойнството им , както и това на България !
  • 38 Мечо

    25 36 Отговор
    Ще преключим с червените веднъж и завинаги

    Коментиран от #66

  • 39 Един българин

    13 35 Отговор
    Гледайте този филм! Вижте какво са сторили "братушките" на българите в Бесарабия и, ако можете, се покайте или поне замислете за своя живо, вие какво сте правили и кого сте подкрепяли, и все още кого подкрепяте или ще подкрепите на изборите, които чукат на вратата!Филма се казва "Дойде есента на 1946 г. "
  • 40 Комик

    36 4 Отговор

    До коментар #26 от "Мунчо":

    Боце,ти ли си?
  • 41 Миризлив пор

    19 32 Отговор
    Едно е да се дереш на площада, друго е да се вдигнеш и да гласуваш (стига да има за кого). Ще видим кой ще падне пръв, пожарникаря или летеца.
  • 42 Бойко

    12 38 Отговор
    Бойко съм защото ще ядът бой
  • 43 5555

    20 44 Отговор
    Дай на каун власт и му гледай сеира

    Коментиран от #45

  • 44 pepy

    57 9 Отговор

    До коментар #22 от "Дъртият":

    "Ще гласувам за отровното трио..."

    2001 год., ако си имал "право на глас", сигурно си гласувал пак на инат за дядото от Мадрид, който щеше да те оправи за 800 дни... и продължава да те оправя...

    Всеки има право да гласува за когото си иска... но после не трябва да се сърди и псува...
  • 45 гост

    23 4 Отговор

    До коментар #43 от "5555":

    Спри да се пениш , ще дадеш фира !
  • 46 Мачкай

    30 23 Отговор
    РАДЕВ,💪💪💪✊
  • 47 Ония без коня

    23 58 Отговор
    Съжалявам зрителите ама трябваше да търпим това ушато нещо да ни говори

    Коментиран от #65

  • 48 Никога повече Бсп (БКП) на власт

    22 44 Отговор
    На 4.04 ще се затвори червената врата завинаги.
  • 49 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 27 Отговор
    както и да гледам,няма причина да се отлагат и с ден изборите!Точна дата си бе 28.03.21г.Католическия великден е по средата на април,около 12ти.април,Никой от дупетатите няма интерес да приеме каквото и да е срещу себе си и власта!4е лоша цифра и съчетана с 04..месец е още по лошо!Дано да е лошо за бг-власт....Дано са смятали по добре ....

    Коментиран от #149

  • 50 ТаУмВзе

    15 3 Отговор

    До коментар #30 от "ТаУмВзе":

    След нагласените уж изборчета, ще се посмея горчиво на Унищожението.

    Коментиран от #70

  • 51 Страничен

    31 4 Отговор
    Крайно време беше да се обяви дата! Сега да започват арестите и компроматите! Да става интересен театъра!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Честито

    53 11 Отговор
    Герб газ пи.ка.я т. Още време до изборите-още време народът да се озлоби спрямо управляващите. Успехите на Борисов избледняват с всеки изминал ден.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Чики-Рики

    37 7 Отговор
    Айде да видим, накъде ще хване джипката?До довечера брадясалия,ще трябва да поеме бая успокоителни!!!
  • 56 Стойко

    40 9 Отговор
    Според последното социологическо проучване миналата седмица на близката до ГЕРБ агенция Алфа Рисърч доверието в президента Радев е 46% а в премиера Борисов е 23%. Но това е логично , въпроса е друг! Според агенцията доверието в главния прокурор Иван Гешев е 10% а недоверието 51%. Като от лятото пада от 14 на 10% в момента. А според същата агенция доверието в МВР е 32% а недоверието 22. Значи Гешев който все пак никого не е пребивал с боксове , влачил и събличал жени на протестите има само 10% доверие а мутро-полицаите с боксове ,татуировки паралитичен газ срещу Българските граждани имат 32% доверие. Ето това е стъкмистика и подвеждане на населението !
  • 57 7777

    21 32 Отговор
    Господи какъв зрял каун, само за джибри става сигурно е обърнал някоя ракия
  • 58 И защо се

    20 45 Отговор
    изхожда половин час,да му гледаме неприятната тиква,като можеше,да измънка ми на 04.04 ще са ....така ми казаха.....
  • 59 мдда

    23 49 Отговор
    Фигурант... връщай датата. Кажи, че не си разбрал нещо. Проведи още един тур консултации. Замажи положението. Насрочи ги за 15 май. Тогава маями и "българското лято" ще могат да се подготвят по-добре. Божков ще ти ореже финансите с тази дата.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Направо си трол

    16 41 Отговор
    С тези брадавици по червената мутра уплаши детето ми
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ПРОМЕНИ ДУКИ

    18 43 Отговор
    ФАТМАКА ИСКА ПРОМЕНИ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС НА МАЯМА? КЪДЕ БЕШЕ 4 ГОДИНИ? НАБИВАШЕ ДЖОЛАНИ И РАЗХОЖДАШЕ ДЕСИТУ! СЕТИ СЕ ЧАК СЕГА ЗА ПРОМЕНИ? АМИ АКО НЯМАШЕ ПАРЛАМЕНТ, КАКТО ТОЙ ИСКАШЕ - СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО?

    Коментиран от #67

  • 64 Уж много бързаше

    14 44 Отговор
    Пък кво стана ,пълен палячо . ИМПИЙЧМЪТ
  • 65 Никога повече Бсп (БКП) на власт

    15 43 Отговор

    До коментар #47 от "Ония без коня":

    Аз затова като чух помията която почна да се излива от устата му спрях звука на телевизора.
  • 66 Знайко

    28 9 Отговор

    До коментар #38 от "Мечо":

    С кои червени? С тъмночеравните ДПС, червените БСП или червеносините ГЕРБ+"СДС".
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Фърчило фигурант

    16 37 Отговор
    Искам си грипените ,Десито ще се сърди
  • 70 ТаУмВзе

    29 7 Отговор

    До коментар #50 от "ТаУмВзе":

    Хайде сега! При население около 6 милиона, колко Милиарда са изтеглени? След това, кои от цветните ще го плащат? Съответно за единица бял се падат по 4 цветни гърла, това е минус семейството му.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 BGRUS

    43 13 Отговор
    До април и тези надписани 23% доверие към ГРОБ ще се изпарят! Като ще зейнат едни дупки по магистралите, като се срути някой тунел, гръмне още някоя корумпирана сделка и мутрата от банкя може и да вземе да се гътне от сърдечен удър!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Работохолика

    22 41 Отговор
    Безмислини избори . ГЕРБ ще мачкат червеномутровците
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Съществуват

    26 3 Отговор

    До коментар #3 от "El boko":

    доста нелогични странности в БГ законодателство , допуснати умишлено или не. Например изборите да се организират от управляващата в момента партия , която е страна в процеса и няма как да е безпристрастна. Или пък старото правителство прави бюджета на следващото!?! и д.р.
  • 77 СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЦЯЛОТО

    32 8 Отговор
    Правителство в затвора. ...този дето подписа и взе комисионата. ..за самальотите от САЩ. . Да го мине целият софийски затвор. ...Без Везелин
  • 78 Кадилак мачка зазка

    16 33 Отговор
    Армия от червено серковци в защита на нищожеството РР
  • 79 ха ха хаа

    5 26 Отговор
    Няколко кутевчета се правят на много кутевчета . хахахааа
  • 80 GRUH

    23 8 Отговор
    Стига с тази пандемия, отдавна не е пандемия и е обявено официално!
  • 81 Behemoth

    35 16 Отговор
    Новият национален празник....04.04....тая дата ще остане в народната памет като ДЕНЯТ!

    Коментиран от #165

  • 82 Активист на БСП

    27 11 Отговор

    До коментар #75 от "Дизел":

    За ФАТМАКА от Банкя говориш,нали ??? Щото тоя е с генералщабна академия.П€дро !

    Коментиран от #87

  • 83 Ге е шев

    15 15 Отговор
    Чакам да му мине мандата и директно в Софийския

    Коментиран от #90

  • 84 НАРОДЪТ

    36 12 Отговор
    МАСОВО ще ГЛАСУВАМЕ СРЕЩУ ХУНТАТА на ТУЛУПА.
  • 85 JEFF

    31 7 Отговор
    Супер. Много подходяща дата. Очакваме ние, които живеем в чужбина да имаме възможността да упражним правото си на вот. Тъй-като това е и наше задължение, което е задължително по закон, то би трябвало да не ни създават пречки.

    Коментиран от #116

  • 86 БАЩИЦАТА....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    14 31 Отговор
    ДРУГАРЕ....ПОЗДРАВЕТЕ БАЦКАТА С КАБИНЕТ ББ4...СЛЕД 4 АПРИЛ УПРАВЛЕНИЕ ГЕРБ +ИТН(СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ) С ПОДКРЕПАТА НА ДПС....ОПОЗИЦИЯ БСП-ДБ-МАЯМА (ИЗПРАВИ СЕ .БГ)...ДОСТОВЕРНА СИГУРНА ИНФОРМАЦИЯ....ЧЕСТИТО ТАВАРИЩИ...

    Коментиран от #89, #102, #114, #126

  • 87 69 69

    7 17 Отговор

    До коментар #82 от "Активист на БСП":

    Не за ушатия глупак ,говори
  • 88 Време е

    34 3 Отговор
    ДПС вън заедно с турците и новините по БНТ1

    Коментиран от #92

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Бай Ганьо

    23 5 Отговор

    До коментар #83 от "Ге е шев":

    В СЦЗ при бай Ставри ли ще го чакаш?!🤣🤣🤣
    Там ще дочакаш САМО ТИКВАТА от село Банки.🤣

    Коментиран от #93

  • 91 Хасан 2

    10 29 Отговор
    Защо му дават эфир , трябва му килия

    Коментиран от #94, #99

  • 92 Българина

    26 11 Отговор

    До коментар #88 от "Време е":

    Приятел, за да изгоним наглеците от ДПС, ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ СРЕЩУ ХУНТАТА НА ТИКВАТА.Тогава и ДПС ще види парламента през крив макарон.

    Коментиран от #100, #104, #119

  • 93 Ге е шев

    14 14 Отговор

    До коментар #90 от "Бай Ганьо":

    Документацията е готова кауня у затвора
  • 94 Каманите падат

    21 4 Отговор

    До коментар #91 от "Хасан 2":

    На бацо килията
  • 95 Нямам срам

    5 12 Отговор

    До коментар #4 от "тиквата":

    И кой ще дойде ... реално не виждам нито един читам все пак като почнеш Герб бсп дпс патриотите
  • 96 4 ти април

    27 8 Отговор
    Да изметем крадливата пасмина от герб!!!!!!!!!!
  • 97 сиси

    10 30 Отговор
    Сега пък нова дата. Този наистина не знае къде се намира. Пълен
    серсемин.
  • 98 Аз40🏴‍☠️

    31 8 Отговор
    ГЕРБ си отива! Поплачете си, нормално е, не го дръжте вътре. Няма смисъл да се делим повече 🤣🤣

    Коментиран от #105, #112

  • 99 А на теб

    8 2 Отговор

    До коментар #91 от "Хасан 2":

    Ти трябва стабилем водопроводчик

    Коментиран от #101

  • 100 54321

    13 18 Отговор

    До коментар #92 от "Българина":

    Кой гониш тези които вдигнаха доходите и изградиха пътища , мостове, спортни зали и детски градини, да върнеш 5$ заплата ли?
  • 101 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #99 от "А на теб":

    Да му навърти лявата резба ли ?
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Числото

    28 7 Отговор
    четири е невероятно силно число , представляващо завършени цикли като например четирите годишни времена (годината) , четирите седмици (месеца) , четирите посоките , И З С Ю и т.н. ! При двете четворки 44 или 04 април е прекрасно знамение !Освен това се нарича и ангелско число , на ангела хранител/пазител ! Бог да пази България и българите !

    Коментиран от #109, #117

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Така е

    14 19 Отговор

    До коментар #98 от "Аз40🏴‍☠️":

    ГЕРБ СИ ОТИВА КЪДЕТО ИСКА А БСП в историята

    Коментиран от #110

  • 106 324

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "фен":

    Твоето е много смръдливо, та затова не те дишат.
  • 107 ИМПИЙЧМЪНТ!

    13 21 Отговор
    МАРИОНЕТКЕ НА МАФИЯТА!

    Коментиран от #115

  • 108 До всички

    8 15 Отговор
    Да му е... ..... на този палячо
  • 109 Кси

    6 13 Отговор

    До коментар #103 от "Числото":

    На 04.04 2004г паднаха децата от Свищов в река Лим, с това свързвам тази дата, много тъжна дата
  • 110 Лентата

    25 10 Отговор

    До коментар #105 от "Така е":

    Няма история за Герб, отива в небитието во главе с Тиквуний.
  • 111 Пак ще спят

    5 19 Отговор
    По кръстовищата след изборите
  • 112 Гост

    14 20 Отговор

    До коментар #98 от "Аз40🏴‍☠️":

    На четвърти пак ще ревете червени салфетки, вземете с вас и госпожа Импексова да си поциврите като за последно.
  • 113 Избирател

    6 17 Отговор
    А дано са те чули, ама надали! Просто парите, които текат към управляващите са толково много и те са им толкова жизнено необходими, че няма да допуснат някаква си там демокрация да им ги отнеме.
  • 114 МУТРАТА ОТ СИК Е ....АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК

    20 5 Отговор

    До коментар #86 от "БАЩИЦАТА....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    ОТЛИТА С ДВЕСТА ... СЛЕДВА ЗАТВОР ИЛИ ...ПРИ БАЙ МИЛЕ ДА МЕСТИ КОЛИТЕ ... ЧАКАТ ГО НА ОПАШКАТА И ОТ ЧУЖБИНА ... ТРУП Е
  • 115 324

    15 8 Отговор

    До коментар #107 от "ИМПИЙЧМЪНТ!":

    Сопа за Тиквуний и некадърните гербоидни

    Коментиран от #124

  • 116 Всичко е лъжа и измама

    19 4 Отговор

    До коментар #85 от "JEFF":

    Въртят. .сучат. .пребоядисват се от червени в сини. .в гербав цвят. .Само и само да вземат властта за народа по традиция ще има песен. ..Я НАДУЙ ДЯДО КАВАЛА. ..ХА ХА. .НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТ 1989 ГОДИНИ. ..МИЛИОНИТЕ СА ЗА НАШИ И ВАШИ. .
  • 117 Кси

    7 14 Отговор

    До коментар #103 от "Числото":

    Това е датата на ангелите от Лим, на резидента едва ли му говори нещо тази дата
  • 118 Всички

    9 13 Отговор
    Ли са грозници от комунягите , нямат ли един за лице на партията
  • 119 РЕАЛИСТ

    22 6 Отговор

    До коментар #92 от "Българина":

    ДААА НО БЪЛГАРИТЕ ПОМНИМ КОЙ НАПРАВИ ДОГАН НАЙ СКЪПИЯТ ХИДРОИНЖЕНЕР НА БЪЛГАРИЯ, ПОМНИМ И КОЙ СЕ ЦЕЛУВАХА С НЕГО И ТО НЕ ВЕДНЪЖ, ПОМНИМ И КОИ ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ С ДОГАН И ПОМНИМ КОИ НАПРАВИХА ШЕФ НА ДАНС ПЕЕВСКИ!

    Коментиран от #134

  • 120 Кафяво червен трол

    10 15 Отговор
    Не обичам кауни, а пък този го мразя
  • 121 Като чета

    7 12 Отговор
    колко псуене изяде "туй"нищо. Без коментар.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 кьорфишек

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "тиквата":

    Аха,чакай ти чесни политици.Като се ошлайфат малко,ще почне по-голямото лапане.
  • 124 ИМПИЙЧМЪНТ!

    13 15 Отговор

    До коментар #115 от "324":

    Аз нямам нищо против махането на ГЕРБ, но този е марионетка на мафията!
  • 125 кьорфишек

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хвърлибобев":

    И кой бе хвърлибобев очакваш да ти стане предводител?

    Коментиран от #140

  • 126 АЙДУКА ОТ БАНКЯ И ... ОЩЕ УХО НА ДС И ..

    14 5 Отговор

    До коментар #86 от "БАЩИЦАТА....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В .... НЕБИТИЕТО ... ЗАВИНАГИ ... ТУРЦИТЕ И ТЕ ЩЕ ГО ИЗПЪРЖАТ ...
  • 127 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    21 7 Отговор
    Хора, стискайте зъби още 2 месеца. Мутрите ще бъдат изринати веднъж и завинаги.
  • 128 Диамантената ръка

    16 6 Отговор
    За туй ли бе цялото напъване, дали на 28.03 или 04.04...?

    Коментиран от #139

  • 129 Димитър

    6 10 Отговор
    Мъжка продавачка на любов
  • 130 кьорфишек

    8 14 Отговор

    До коментар #15 от "BGЭХП":

    Да,и плюнката му свърши,устата му залепна:)))То прост човек,дето жена му му е вкаракла думите,и той не ги е запомнил добре,няма как да ти говори гладко
  • 131 кьорфишек

    9 5 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    ами организирай ги ти като си голем ербап,да те видим какво ще изакаш
  • 132 Кой68

    6 15 Отговор
    Добре че бе Ц.Цачева за да стане той....
    Дано и от тая дата да се неотметне,а да бил подписал указа👏.
    Казва това или онова но не посочва решение.
    Как точно да бъде това гласуване по пощата!?
    Без съдържание
  • 133 Един българин

    3 2 Отговор
    Гледайте този филм и добре помислете за кого ще гласувате.

  • 134 Кси

    10 2 Отговор

    До коментар #119 от "РЕАЛИСТ":

    С толкова проблеми при управление на водите, да започват да го викат този хидроинженер доган, да помага, за претенция на наводненията, най-виден хидроучен, а го пропускат
  • 135 Тези червени отпадъци

    7 12 Отговор
    Не разбраха ли ча са в контейнера вече
  • 136 123

    2 8 Отговор

    До коментар #26 от "Мунчо":

    Муноооо лошото е че тук и други тъпи и неорентирани ти слагат минусите.
  • 137 Той

    4 11 Отговор
    Според мен тая тенденция трябва да продължи. БСП никоа повече на власт, следва Гроб, а преди това СДС. Президент да е винаги от БСП и да вие на умряло до нови избори за парламент.. За да има опозиция на управляващоте, че виждате в парламента ом се бутне някой кокал и мълчат като неми. Що се отнася за новите след избори, се надявам да са ДП и Има ТН, едните имат опит и доста кадри, а новите да влеят малко нови и свежи идеи, след лато Слави заяви, че те няма да управляват, ако спечелят, а ще поканят изявени спецеалисти от западните страни.
  • 138 Алтернатива

    8 13 Отговор
    Отпред змия , отзад магаре !ГЕРБ или БСП , кого избирате ?!
  • 139 Кси

    4 10 Отговор

    До коментар #128 от "Диамантената ръка":

    Щом чух 04.04 веднага мисълта ми алармира-ангелите от Лим
  • 140 Хвърлибобев

    4 1 Отговор

    До коментар #125 от "кьорфишек":

    Числата от тотото искаш ли да ти кажа ? Да си пуснеш фиш ? "Бог дава, ала в кошара не вкарва"
  • 141 ТОЧКАТА

    18 6 Отговор
    много сополи има сега от герпа!!!!!!!...и още повече ще има!
  • 142 Предполагам

    7 12 Отговор
    Само боклуци слушат боклука
  • 143 кьорфишек

    8 13 Отговор

    До коментар #28 от "мдда":

    Ама то тая реч не е родена в тъпата му глава бе човек.Нали знаеш че ген. Деси е главнокомандващият?Къде чакаш от зелен чорап толко акъл?
  • 144 Добре че са го пенсионирали

    7 15 Отговор
    От армията ,руски слуга на Решетников
  • 145 Милко

    10 18 Отговор
    Защо не обвини правителството и за наводненията в Гърция,за голяма смъртност в Чехия,за падналия самолет Индонезия и импийчмана на Тръмп
  • 146 Потребител

    8 4 Отговор
    Успех! :)
  • 147 423

    17 1 Отговор
    Сигурно много телевизори са хфърчали през прозорците
  • 148 Сигурно Бойко е виновен

    9 14 Отговор
    Че не оправя Деса
  • 149 789

    12 10 Отговор

    До коментар #49 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Да,така е,лоша дата.На 04.04.2004г умряха много български дечица,помните ли? Мисля че тогава беше цветница.Мир на душичките им.

    Коментиран от #171

  • 150 Упех

    7 19 Отговор
    На ГЕРБ, ще бият по навик

    Коментиран от #152

  • 151 Чичо Гошо

    21 10 Отговор
    Браво. Президентът казва кога. Бойко да козирува
  • 152 Ха ха ха

    4 7 Отговор

    До коментар #150 от "Упех":

    А дано ама надали
  • 153 Респект

    20 9 Отговор
    За Президента

    Коментиран от #155

  • 154 Електра

    13 18 Отговор
    Ха ха, Импексовата БСПдирастия натисна копчето на Кауна безделник, да каже дата която им е удобна. Но както винаги, Герб пак ще бие импексовата курабия, като шкембе в дувар, за сетен път... Кауна също каза, че ако е бил на власт, сега нямаше да е зима и да е студено, а щеше да е топъл юлски ден...
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 ТЪП ТА ТЪП

    12 17 Отговор
    ФАТМАКА ПРОМЕНИ ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ В БГ С ДВА ЛАФА! МИСЛИ СИ, ЧЕ Е В КАЗАРМАТА - БЕГОМ ДО ОНОВА ДЪРВО И ОБРАТНО! ТО ТАКА СТАВАЛО. ТИЯ РАБОТА СТАВАТ В ПАРЛАМЕНТА А НЕ В КАЗАРМАТА БЕ ДЕБИЛ! ВНАСЯТ СЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ОБСЪЖДАТ СЕ - СТАВАТ ИЛИ НЕ СТАВАТ, ПОСЛЕ СЕ ГЛАСУВАТ НА ДВЕ ЧЕТЕНИЯ И АКО СЕ ПРИЕМАТ - СЕ ОБНАРОДВАТ В ДВ!

    Коментиран от #184

  • 157 !!!?

    18 9 Отговор
    Фигуранта изфинти яко "мутрите" с изместване датата на изборите с една седмица. Сега всички са изненадани, а Черепа стяга куфарите за България за да вземе участие в им !!!
  • 158 Радев е ГЬОНСУРАТ

    16 18 Отговор
    Радев вън от България
  • 159 фен

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Вие па кои бяхте!?
  • 160 КВОТО МУ КАЖАТ

    11 15 Отговор
    И ЗАЩО ПРОМЕНИ ДАТАТА С ЕДНА СЕДМИЦА? НА КОЙ НЕ МУ БЕШЕ УДОБНА? ДА НЕ БИ НЯКОЙ ДА ИМА РОЖДЕН ДЕН НА ТАЗИ ДАТА И ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПИЕ? ЧЕРЕПА, РЕШЕТНИКОВ ИЛИ ПОП КИРО? ИЛИ ДЕСА Е В ЦИКЪЛ ТОЧНО ТОГАВА?
  • 161 Антигербер-противокомунист

    18 9 Отговор
    На 05.04.2021г. Бока Хуниорс ще гледа като напикано мушкато....когато теле гледа майка си....също когато Президентът Радев спечели законно,а г-жа Цецка Цачева загуби...т.е ГЕРБ.... Боко не знаеше къде се намира и колко е часът....
  • 162 ПРОТЕСТИРАЩ

    14 12 Отговор
    ЯВНО НЕ Е ЧЕЛ ЗАКОНИТЕ НА БГ И СИ ПЛЯМПА КАКВОТО МУ ПОДСКАЖАТ ТИЯ С КОИТО СЕ СЪВЕТВАШЕ - ОТ УЛИЦАТА?
  • 163 6333

    16 15 Отговор
    в тоя комунистически сайт не се толерира различно от позитанското мнение
  • 164 Хммммм

    16 16 Отговор
    Затвор за руските шпиони, ВЪН от България руски боклуци!
  • 165 Кнаус 485

    7 16 Отговор

    До коментар #81 от "Behemoth":

    9.09.1944....10.11.1989....4.04.2021......

    Коментиран от #177

  • 166 БАЦЕ БАЦИЛА

    11 11 Отговор
    Воят на гърбавите ми звучи като"Ода на радоста"...
  • 167 Гоце

    12 9 Отговор
    Нещастен каун
  • 168 !!!?

    18 17 Отговор
    Най-сетне Фигуранта роди секциум поредното недоносче - датата за избирането на новите и не толкова нови мутри. Така в следващия Парламент ще се обиждат вече не на комунисти, а на мутри !!!?

    Коментиран от #176

  • 169 Право на мнение

    10 1 Отговор
    В този сайт коментарите са позволени за разлика от сайта на медиите, които или са изключили коментарите или яко трият
  • 170 Колев

    7 9 Отговор
    Вярно, на 4 април паднаха децата в река Лим, Бог да ги прости, но това е точната дата, време е боко тиквата и шиши (нарочно с малки букви) след 2 ГЕРБАДЖИЙСКИ мандата и един КОМУНИСТИЧЕСКИ мандат на бсп+ГРОБ и дпс да си ходят!!!
  • 171 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 5 Отговор

    До коментар #149 от "789":

    Ужас да не дава Господ,това го бях забравил!Самата цифра 4 е тежка,трудна,много работа малко ефект!Това преди много години беше,в таз река лим....ужас!Ако си отиде такъв като мен-кучета го яли...Това ,онова и....Докато,млада....унищожава,изгаря всичко.
  • 172 0987

    6 5 Отговор
    Благодарим ви за филма с Бесарабия, но.. Отлично знаем, така бе, с кулаците след 1944, същото бе и след 1989.едни и същи ударени от сини и червени комунисти. Белене, затвори, убийства на кулаци.
    Жив свидетел. Без работа, по живково, без работа по костово, царя, борисов. И затова чао гласувайте си червени и си и и розови. Успех. Можете да ни изтриетв факти, пик, новини. Бг, блиц. Мерси, че ви има. Интелигентни убихте. Ит 44-та до идване на герба.
  • 173 pepy

    20 3 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    "... ясно казахме че не признаваме избори организирани от ОПГ ГРОБ..."

    След като е мирно си е Ваше право и решение. Нищо по-лесно - не участвайте /не гласувайте/, а си правете разходки до следващите... дано обаче не ги организират пак същите...
  • 174 ХайлАдолф

    10 11 Отговор
    Ха ха, фатмачето за пореден път понацапка слипченцата , жалък , жалък , горкия, вече стана за посмешище и на дечицата .....
  • 175 читател

    9 7 Отговор
    Задължително е да се въведе гласуване по пощата за ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ избори наесен и то за всички страни вкл. и Турция!Тогава ще ни убеди,че това предложение не е конюнктурно и с оглед на определена ситуация!

    Коментиран от #183

  • 176 И няма да

    2 10 Отговор

    До коментар #168 от "!!!?":

    има кой да ви плаща за простотия! 😀
  • 177 pepy

    24 8 Отговор

    До коментар #165 от "Кнаус 485":

    "9.09.1944....10.11.1989....4.04.2021...... "

    Определено са важни дати:

    България - окупирана от СССР;
    България - завладяна от ДС и КГБ;
    България - едни мутри, сменят други мутри.

    Коментиран от #178

  • 178 Ами докато

    8 16 Отговор

    До коментар #177 от "pepy":

    се продавате, тъй все ще се заменят!
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 ТРИТЕ ЧЕТВОРКИ

    10 13 Отговор
    ДРУГАРИ , НА 4-ТИ ще има 4-ТИ МАНДАТ ЗА Б.Б. за 4 ГОДИНИ !

    Коментиран от #181

  • 181 Така каза

    8 2 Отговор

    До коментар #180 от "ТРИТЕ ЧЕТВОРКИ":

    и бай Ставри!😀 И пети каза, че щял да спечели!😀 Ако щеше да печели, щеше ли да плаща на глупаци да говорят глупости!😀 Проста аритметика!😀

    Коментиран от #230

  • 182 Анонимен

    4 5 Отговор
    Село Славяново. На избори за Президент. Устройва ли ви.
  • 183 Скептик

    4 0 Отговор

    До коментар #175 от "читател":

    Увжаеми, писмо от Общината до адреса не се доставя, защото това са възможностите на нашите Пощи...После изпуснати срокове, пропуснати ползи, адвокати и...нерви. Не вярвам да се справят с гласуване по пощата.
  • 184 Майор

    16 6 Отговор

    До коментар #156 от "ТЪП ТА ТЪП":

    Момче, вероятно не знаеш какво е "фатмак". Това е старшина. Този човек е Генерал, при това от кариерата, а не с купени пагони.
  • 185 КАН КУБРАТ

    13 5 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ ДАНО БЕДНИЯ БЪЛГАРИН ДА ГО Е РАЗБРАЛ НАЙ ПОСЛЕ!
  • 186 заката

    14 9 Отговор
    Само Генерал Радев другото е пунта мара и суджуци
  • 187 СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ ..

    11 11 Отговор
    ИМЕТО МУ,.ДА БЪДЕ ВОЛЯТА МУ...
    ВЕЛИК СУ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК!
    ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК,..ВЕЛИК РОДОЛЮБЕЦ, БЪЛГАРИН И ИСТИНСКИ МЪЖ!
    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И...ОЩЕ 5 МАНДАТА!
    НИКОГА ВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА ПОЗИТАНО-САРАЙСКИТЕ АЙДУ'ЦИ, РУСОРОБИ И КГБЕЙСКИ ФАТМАЦИ И ПОД'ЛОГИ ОГР'АБ'ИЛИ И ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ!
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СМЕ С ТЕБ!
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
  • 188 jorj

    8 9 Отговор
    Стотици хиляди хора в Харватия страдат от земетресенията!!!! Този за какъв се смята?! Лудият трябва да се усмири от новия парламент с ИМПИЙЧМЪНТ!!! МНОЗИНСТВОТО ЩЕ ГО ИМА НА 100%.!!!!!!!!!!! СТИГА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ИНСПИРИРАН ОТ РУСКИ АГЕНТИ!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #202

  • 189 войводата

    8 5 Отговор
    искам да го на набутам на Герб и КП

    Коментиран от #195

  • 190 Анонимен

    3 6 Отговор
    Герб са комунисти. Да гледат филма кво са правили дедите им, родителите им и самите те, костов, царя, борисовите. Геноцид и диктатура от 09.09.1944 до идването на герб. Убихте всичко българско. На изборите за Президент ще искаме всички прокудени на запад от бойко костов и сие, Гласуване на запад по пощата, и в Турция. Те също са български граждани. От тях има много стойностни хора. Името не прави нищо. Искаме депутати да има от запада, както от турция. Много умен народ има извън България, но дали ще.

    Коментиран от #193

  • 191 Ицо

    9 5 Отговор
    абе господа от Герб абее до кога ще крадете България и бедния българин от 30 годишния криминален преход
  • 192 ПРЕСА

    8 5 Отговор
    Бoриcoв нe e диктaтoр. Тoй e кaрикaтурa нa диктaтoр. Втoрoтo нe e пo-мaлкo врeднo oт първoтo. Тoзи чoвeк дoтoлкoвa cи e пoвярвaл, чe e зaбрaвил кoй e и oт къдe идвa. Пo-лoшoтo e, чe cякaш и ниe зaпoчвaмe дa зaбрaвямe…Oбeщaвaм ви, чe щe нaпрaвя кaквoтo зaвиcи oт мeн Бoйкo Бoриcoв, никoгa пoвeчe дa нe ceднe в крecлoтo нa миниcтър-прeдceдaтeля /ТОМА БИКОВ/
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Анонимен

    4 1 Отговор
    И живков вина голяма има. Смени им имената и рухна икономиката на страната. Изтеглиха си парите от банките и така нататък. Не гледаме на партии, а гледаме обективно на нещата, за сега..
  • 195 ЧЕПА

    2 5 Отговор

    До коментар #189 от "войводата":

    Го набутам на цена ти и щерка ти, пед'АЛ
  • 196 Независим

    6 6 Отговор
    Другари от ГЕРБ, направете си фланелки с № 4, защото на парламентарните избори на 04.04.2021 г. ще бъдете класирани на 04 място. ЧЕСТИТО и да го д++ате (4)

    Коментиран от #204

  • 197 Електра

    7 6 Отговор
    Ха ха, Импексовата БСПдирастия натисна копчето на Кауна безделник, да каже дата която им е удобна. Но както винаги, Герб пак ще бие импексовата курабия, като шкембе в дувар, за сетен път... Кауна също каза, че ако е бил на власт, сега нямаше да е зима и да е студено, а щеше да е топъл юлски ден...
  • 198 БОЧКО

    7 6 Отговор
    ЛЕЛЕ, ГРОБАРИТЕ пикаят кръв вече. Така са се активира ли, дано да побеснеят мутрите нагли.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 ПРЕСА

    6 0 Отговор
    Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава, когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да очакваме нещо друго, освен силов ред. Няма друга опция, защото просто такъв е начинът на мислене на тези хора./ДЕНИЦА САЧЕВА/
  • 201 Всички знаят

    10 7 Отговор
    Напред българи! Всички срещу Герб и Борисов на 04.04. !
  • 202 Мазньо

    4 3 Отговор

    До коментар #188 от "jorj":

    Мисълта ти скача като калинка,хората в ХЪрватия страдат,факт,ама каква е връзката с 04.04.21....Пийни нещо за концентрация....

    Коментиран от #221

  • 203 до 195

    4 0 Отговор
    ти си КП нали така
  • 204 БАЦЕ БАЦИЛА

    3 1 Отговор

    До коментар #196 от "Независим":

    Не искам да засягам никого,ама Стоичков беше излезнал веднъж с №4....
  • 205 Анонимен

    4 0 Отговор
    Сараите... Пишем за обикновените турци, 1984/1989, заминали не по тяхно желание за Турция. Не е ли истина или и ти като един от милицията, у наше село турчин нямаме, а с тях яде и пие и земя турчина от общината му дадоха. Явно сте двуличници. Лошо нема, но има хора родени европейци и на запад не гледат името, а човека. Кой разбрал, разбрал. Щом спазваш правилата и законите на съответната държава ок си.
  • 206 заката

    4 2 Отговор
    МАТА ХАРИ ЗАЯВИ ТАЗИ ВЕЧЕР ПО НОВА ТВ ЧЕ ЩЕ ВАКСИНИРА СУДЖУЦИТЕ НА 04.04.2021
  • 207 УДДР'РРИИИ'ИИИИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ

    6 6 Отговор
    ШИ'БАЙ ТАА ПОДЧОВЕШКА.. КОМУНЯГО-ФАТМАШ'КА И АЙ'ДУШКА Г'Н'АС!
    ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ПЕД'ЕРА'СЕ И БОК'ЛУЦИ.....ВЪТРЕ,.......ВЪТРЕ У ДРЪНГОЛНИКА!!!
    УУУУУ'ДР'ИИИ.....

    Коментиран от #212, #217

  • 208 КАН КУБРАТ

    8 4 Отговор
    България се управлява еднолично и задкулистно от Бойко Борисов,Делян Пеевски,Сотир Цацаров ,Кирил Домусчиев и Ахмед Доган Казах да знае мало и големо

    Коментиран от #216

  • 209 баба мара

    8 5 Отговор
    Кой гласува за Герб ръка да му изъхне бел ден да не види змии да го налазят
  • 210 НЕЛИ БАНКЯ

    7 3 Отговор
    всички гербаджии са КП до един без значение пола им
  • 211 111

    5 0 Отговор
    04.04....католически празник. Във Великобритания и др. Държави.. И в БГ има католици, Пловдивско, Септември, католижи са. Има ли значение, щастливи числа 04.04.2021...запомняща дата. Дано да е за хубаво. София не е провинцията. В провинцията е ад. С малък процент и то хора на бкп, бсп, дпс и герб.
  • 212 Мазньо

    4 3 Отговор

    До коментар #207 от "УДДР'РРИИИ'ИИИИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ":

    Успокой се бе човек,визитацията наближава,ще те прегледат,успокой се....
  • 213 СЕДЕСАР

    6 4 Отговор
    КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С БИВШИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БКП И ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ СЕГА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ОТ ГЕРБ
  • 214 вили

    5 1 Отговор
    ше им го отцепим едно хубаво между краката
  • 215 бай Киро брейка

    4 5 Отговор
    Да ваксинираме Шайката на 04.04 якооооо у гъ зооооо
  • 216 тхйт

    10 3 Отговор

    До коментар #208 от "КАН КУБРАТ":

    Ти защо не си спомняш за времето когато БСП и ДПС бяха във ЯВНА коалиция срещу интересите на българите?!? И с какво някакви "задкулисни" договорки за които нямаме доказателства са по-зле от това?? БСП са вечните слагачи на ДПС от време оно!
  • 217 УДДР'РРИИИ'ИИИИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ

    3 6 Отговор

    До коментар #207 от "УДДР'РРИИИ'ИИИИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ":

    УДРИИИИИИИИИ ТАЗ ГЕРБАВА СМРАД! УДРИИИИИ ТОЗ КРАДЕЦ БОРИСОВ! УДРИИИИ!😀
  • 218 Нерегистриран

    2 2 Отговор
    210. Кажи го на любовника бб, хохокп. Не ни засяга този град. Колко народ пострадаха. Остави робите, но умните, интелигентните, оставиха ги десни и леви комунисти гладни. Простия човек или обикновения, като няма пари не му е до театър, адвокат, доктор.. И те се молят за клиенти, но няма, а парите бб трябва да се въртят пари, стока, пари, но те ги завъртяха само на техните си хора, а другата чадт оставиха 10 + 3.. Без работа, цели семехства, как е ~20 години болни, без работа, това си е жив терор спрямо народа.
  • 219 Гост

    1 0 Отговор
    216....всички сте еднакви. И затова 2009 гласувахме за личност, мажоритарен, но беше народа излъган и повече не, само ако има подходящ в града, ако ли не, да си гласуват те, за бсп, дпс и герб.
  • 220 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Чичо":

    Сега е такси,та да заработи нещо за шкафа.
  • 221 jorj

    1 0 Отговор

    До коментар #202 от "Мазньо":

    ВЕРО!
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Протест срещу безобразията в България

    4 8 Отговор
    Ако Радев не беше вдигнал народа щяхте да се сварите като жабата в топла вода

    Коментиран от #224

  • 224 poepy

    5 1 Отговор

    До коментар #223 от "Протест срещу безобразията в България":

    Може би единствената свястна приказка от "Дондуков" 2:

    "Пaтриaрх Кирил дoйдe в Бългaрия кaтo духoвeн вoдaч, нo избрa дa cи тръгнe кaтo пoлитик"
  • 225 Баванга

    4 3 Отговор
    Бойко скоро ке омре
  • 226 КРОКОДИЛА

    8 6 Отговор
    НАЙ СМЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО СЪМ ВИДЯЛ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ .
  • 227 Република

    3 4 Отговор
    Никой да не излиза да гласува.Радев да направи служебен кабинет,и гледаме само напред и нагоре.
  • 228 КРОКОДИЛА

    7 5 Отговор
    ГРЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ - ПОПАДНАЛ СЛУЧАЙНО / И СТАНА ЗА СМЕХ НА НАРОДА

    Коментиран от #229

  • 229 За смях е станал

    3 2 Отговор

    До коментар #228 от "КРОКОДИЛА":

    глупака и крадеца, плащашт на глупаците за да му бъдат агитка и ръсят простотия!😂😂😂
  • 230 ТРИТЕ ЧЕТВОРКИ

    1 1 Отговор

    До коментар #181 от "Така каза":

    Какъв Ставри, какви глупости? Нещо смислено можеш ли да кажеш?

    Коментиран от #232

  • 231 Владо Черния

    3 4 Отговор
    Уважаеми братя Католици-трябва да знаете ,че комунистите са неверници.За тях няма религия чест достойнство и други добродетели.
    Те могат само да разтурят каквото и да е .
    Ясно признание за договорка с ДПС на Вашия и НАШ най светъл празник.радев вън.....
  • 232 Ам чи то

    1 1 Отговор

    До коментар #230 от "ТРИТЕ ЧЕТВОРКИ":

    е написано бря!😅 Ти от го не разбра?😅 Чети пак бря!😅

    Коментиран от #235

  • 233 КРОКОДИЛА

    2 2 Отговор
    ТОЗ ИСКА ДА ПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА И ПОСТИГНАПОТО ДОСЕГА ОТ ТРУДОЛЮБИВИТЕ ХОРА - НА БЪЛГАРИЯ ..........

    Коментиран от #234

  • 234 Коя държава бря?😅

    2 1 Отговор

    До коментар #233 от "КРОКОДИЛА":

    Тя частна бря!😅 След крадецу, дет се забавляво с теб, държава ни не остана! Само шутове по форумите, за да ни забавляват!😀
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Чук и Гек

    1 2 Отговор
    Нямаше ли един по грамотен в гербераското Политбюро да каже на Том Биков, че на 4 април е създадено любимото им НАТО! През 1949 година! Радев се изяви като натовски офицер, истински евроатлантик, а те ми говорят за католически и арменски празници! Представете си да бе обявил 1 април - празникът на Греб, 20 април - роден Адолф Фюрера, или 1 и 9 май! Ужаст! Ужаст! Ужасты
  • 237 Ам чи а дано! 😀

    1 1 Отговор

    До коментар #235 от "ТРИТЕ ЧЕТВОРКИ":

    А дано, ама надали!😀 Утря пак бря ще са излааш за няколко гроша!😀 Нали крадецу си е наел глупаци, да ръсят простотии по форумите!😀 Чи нама агитка иначе!😀 Ша та чакиме утри пак дани забааляаш!😀 Ний обичами придворните шутове на крадецу!😀

    Коментиран от #238

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Нали нямаше

    1 2 Отговор

    До коментар #238 от "ТРИТЕ ЧЕТВОРКИ":

    да дращиш бря?😀 Ко стана? Не удържа ли!😀 Крадецу Борисов да не ти пусна два гроша пак бря!😀 Достойнство и мъжка дума се не продават бря! Ам чи ти няма от де да знаеш!😀 Затуй и не разбиряш ко прочиташ!😀 И за туй срещу достойният Президент дращиш!😀 Нали бря! За два жълтъка, шут на крадецу!😅😅😅9
  • 240 войводата

    1 1 Отговор
    МАТА ХАРИ ЩЕ ВАКСИНИРА ГЕРБ НА 04.04 ОБЕЩАЛА Е
  • 241 демократ

    3 1 Отговор
    Фатмак,тези избори са ясни.Отново крадлата Кури
    губи.Броя дните за другите през есента след което
    зминаваш с еднопосочен билет за Москва с цялата
    си свита от шпиони.За изпроводяк от мен имаш
    чифт зелени чорапи и рокля за Деси.Но тя въпреки
    вече презряла няма да иска да пазарува с рубли.
  • 242 Петров

    0 0 Отговор
    Отдавна беше ясно, ще Мафията ГЕРБ ще се опита да провали изборите, защото след тях отива в затвора.
  • 243 Цанков

    1 0 Отговор
    Да изметем бокл уците на 4.4
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове