Last news in Fakti

15 Януари, 2021 19:45 2 729 79

Главният секретар на президента: Какво направиха властите, за да осигурят правото на вот на българите в чужбина?

  • димитър стоянов-
  • президент-
  • парламентарни избори-
  • избори-
  • 4 април

Няма институция, която да казва, че ще бъде произведен нечестен вот, но у всеки българин го има това усещане, сподели Димитър Стоянов пред bTV

Главният секретар на президента: Какво направиха властите, за да осигурят правото на вот на българите в чужбина? - 1
Снимка: БГНЕС

Изборите не бяха насрочени за 28-и март, за да не съвпада с датата за промяна на часа. Иначе основната цел е да се осигури достатъчно време, за да може и изпълнителната, и законодателната власт да си свършат работата и да проведат едни чести избори в условията на пандемия. Това сподели в студиото на предаването "Лице в лице" по bTV главният секретар на президента Димитър Стоянов.

"По време на консултациите самата г-жа Караянчева заяви, че на парламента е необходима една седмица, за да осигурят честен вот. Освен това нямаше как изборите да бъдат на по-късен етап, защото това би означавало да оставим това правителство без контрола на парламента'', посочи Стоянов.

"На 17-и януари 2020 г. имаше среща за промяна в Изборния кодекс в президентството с всички възможни институции. За съжаление на тази работна среща нямаше представители нито на ГЕРБ, нито на "Обединени патриоти", нито на изпълнителната власт. Още ми е чудно защо още тогава не се направиха всички промени по Изборния кодекс. По отношение на тези консултации бе констатирано, че не е направено нищо – нямаме машини, нямаме договор за машините, нямаме здравен протокол, няма методика, по която да бъдат тествани тези машини... Ами как ще гласуват българите в чужбина? Сутринта чух предложението да дойдат със самолет, за да си пуснат гласа. Подобна шега показва какво е отношението на законодателната власт по отношение на гласуването в чужбина", коментира още главният секретар на президента.

"Предложението на българите в чужбина бе заявено съвсем ясно – гласуване по пощата, но управляващите казаха, че нямало време. Пак ще попитам – какво направиха властите, за да осигурят правото на вот на българите в чужбина?'', попита Димитър Стоянов.

Няма институция, която да казва, че ще бъде произведен нечестен вот, но у всеки българин го има това усещане. Ето защо президентът Радев апелираше да се предприемат мерки за гарантиране честността на изборите, но такива мерки така и не бяха предприети. В крайна сметка изводът от тези консултации е точно такъв – не сме готови за провеждането на изборите, защото властите не направиха нищо по въпроса в нито един аспект, сподели той.

"Не знам дали Румен Радев ще се кандидатира за втори мандат. Този въпрос го задайте на него, това е негово решение, аз мога само да гадая, нищо повече'', каза още Стоянов и добави в заключение, че държавният глава не воюва с никого, тъй като е президент на всички българи.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Президента

    36 7 Отговор
    Хеий медии ......хората отдавна са свързани и споделят.Вече няма писма и телеграми..лъжата се хваща веднага...обновете се или яжте народни шамари......Софийска сган долна ненаситнааа......!!
  • 2 истина е

    65 22 Отговор
    Много умен и начетен мъж ,а не като острието на тиквата -Антон Тодоров !
  • 3 Майна

    62 16 Отговор
    СЪРАХ ГИ Е , ЗАЩОТО ЗНАЯТ , ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО РАБОТИМ И ЖИВЕЕМ НАВЪН СМЕ ПРОТИВ ТЯХ И НЯМА КАК ДА НИ КУПЯТ!!!А НИЕ СМЕ НАД ДВА МИЛИОНА

    Коментиран от #45

  • 4 Гласуване

    26 24 Отговор
    по пощата , с оглед на скорошните американски "избори" , звучи някак странно.

    Коментиран от #57

  • 5 мдда

    25 53 Отговор
    Плъхчето, излезе след 4 години да си заслужи заплатката. Ама за това интервю е получил поне 2 апартамента от резидента.

    Коментиран от #11

  • 6 Нищо

    9 9 Отговор
    Разбира се.
  • 7 Българите в чужбина

    33 7 Отговор
    Разбраха че ,, управленческия матреал,, не става, и затова няма да им дадат възможност да гласуват. Това е истината от първо лице българите.. в чужбина
  • 8 ТаУмВзе

    18 13 Отговор
    Защо да се прави нещо. Вотът е вече Купен и нареден.
  • 9 Радев е ГЬОНСУРАТ

    18 36 Отговор
    Какео направи президента за 5 г.

    Коментиран от #14, #25, #28

  • 10 Филип Георгиев

    32 15 Отговор
    ОТ ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20-25% БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ И ТОВА СЕ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ. НА ПРОТЕСТИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО ИМАШЕ МНОГО МЛАДИ ХОРА УЧЕЩИ В ЕВРОПА. КАКВО ПОВЕЧЕ ИМА ДА СЕ ГОВОРИ ПО ТЕМАТА. НИЩО НАЛИ. ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА. ПРЕЗ МАРТ ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА, ЗА ДА СЕ УПЛАШАТ ЛУМПЕНИТЕ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ХУНТАТА. ТОВА Е ИСТИНАТА.
  • 11 Е на вас

    18 7 Отговор

    До коментар #5 от "мдда":

    кой ви е виновен, че се продавате за два жълтъка и завиждате на можещите и знаещите! 😀
  • 12 Анонимен

    8 2 Отговор
    Мълчат отвън. Като им кажем, отклоняват разговора. Те си знаят, защо, а може би не им е до политици. Въпроси без отговори.
  • 13 Майна

    28 13 Отговор
    ВСИЧКИ, КОИТО СМЕ В ЧУЖБИНА ЪРЯБВА ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ДАДЕМ ГЛАСА СИ СРЕЩУ ТОВА ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ. И ВИЕ, БЪЛГАРИ, КОИТО СТЕ В РОДИНАТА ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ СЪЩОТО
  • 14 Това което

    23 3 Отговор

    До коментар #9 от "Радев е ГЬОНСУРАТ":

    не направиха тия преди него за 30г.!
  • 15 Ангелинка

    17 36 Отговор
    Комунистът Радев се подигра с християните, като насрочи изборите за Великден - най-светлия християнски празник. Такава гавра с християнството не е имало от времето на Гошо Тарабата, когато превръщаха черкви в свинарници.

    Коментиран от #67

  • 16 Стойко

    16 13 Отговор
    Според последното социологическо проучване миналата седмица на близката до ГЕРБ агенция Алфа Рисърч доверието в президента Радев е 46% а в премиера Борисов е 23%. Но това е логично , въпроса е друг! Според агенцията доверието в главния прокурор Иван Гешев е 10% а недоверието 51%. Като от лятото пада от 14 на 10% в момента. А според същата агенция доверието в МВР е 32% а недоверието 22. Значи Гешев който все пак никого не е пребивал с боксове , влачил и събличал жени на протестите има само 10% доверие а мутро-полицаите с боксове ,татуировки паралитичен газ срещу Българските граждани имат 32% доверие. Ето това е стъкмистика и подвеждане на населението !
  • 17 Ангелинка

    15 28 Отговор
    Цял свят ни се смее, никой не прави избори по Великден. Радев унижи българите и обиди християните по цял свят. Бог ще ни накаже за това богохулство и по Великден ще настъпи страшен мор от коронавируса.

    Коментиран от #27, #38, #64

  • 18 ТОЧКАТА

    16 6 Отговор
    Има голяма разлика между беквокалите-СТОЯНОВ/биков....в полза на Стоянов.
  • 19 ха ха хааа

    11 13 Отговор
    ,,, държавният глава не воюва с никого , тъй като е президент на всички българи... 🙁🙁 ко каза , ко ??!
  • 20 Гост

    4 12 Отговор
    Тези които завършиха на запад, що мислите, че им е до вас. Насила хубост не става. Имат си техни проблеми. Родителите, дядовци и баби, никога не са били членове на бкп. Те са заможни. Искат си да си останат в Германия, Франкфурт на Майн. Завършиха там. Деца на бкп в бг. И като станеш на 40 г. Стара си. Да си стоят при Меркел. Много им е хубаво, но им куца любовта, скромни са. Помакинчетата им ги отнемат. Р. 1993.
  • 21 Страничен

    19 18 Отговор
    Митко,Митко! Като те гледам по интервюта как се червиш като домат и си дупиш джуките,ставаш ясен на всички! От къде те е изкопал Радев не ми е ясно!
  • 22 кочо

    6 1 Отговор
    не променяите времето - часът-защото ще се промени и държавата.
  • 23 Банго БорисоФФ

    14 4 Отговор
    Всичко ми е наред!!!
  • 24 111

    1 3 Отговор
    Изборите за Президент не са сега или греша. То хасковска околия ще си гласуват за РР, но дали ще се кандидатира, или е въорос на време. За себе си зная. Утре може да умра от короновирус, до октомври, я камилата, я камиларе. Много води ще изтекат до тогава, както казват старите хора. Желаещи от запад няма обратно за България. Стискаме им палци да не ги качат да чукнем на дърво на самолетахаха. Да върнат необразованите, но те идкат на ягоди. Бате, како клюпаме ягодиманго. Чок сеир. Али.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ФАКТ !

    5 13 Отговор
    Да гласуваме за някои и да им осигурим местенцата, а ние ??? За нас помислил ли е някой ?? Балъци ви трябват на вас !! Хората избягаха без пари в чужбина и никой не им е помогнал,а сега да гласуват ??? Аз какво ще получа ?? Интересува ли се някой политик за българите в чужбина- ЗАЩО избягаха , КАК са ???
  • 27 ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    19 7 Отговор

    До коментар #17 от "Ангелинка":

    Търси си работа от април месец Анелинчо или ще носиш на ББ в затвора портокали . 2,5 милиона сме навън не сме прости и затова не се разбираме с твоя крадлив бог Винету . А президентът ще си го изберем пак да изчисти каквото е останало от комунистите от Шайката
  • 28 🐷 Боко ТИКВАТА

    16 7 Отговор

    До коментар #9 от "Радев е ГЬОНСУРАТ":

    ГЬОНСУРАТ СЪМ АЗ.
    ПО-ГОЛЯМ ГЬОНСУРАТ И КРАДЕЦ ОТ МЕН НЯМА.

    Коментиран от #68

  • 29 ВЪН ПРЕСТЪПНИКА-ФАТМАК,ХИТЛЕРА, ЕСЕМЕСА

    13 14 Отговор
    И РУСКИТЕ ШПИОНИ-РУСОРОБИ ОТ ДОНДУРКОВ 2!

    Коментиран от #36

  • 30 Г-н Радев :

    3 12 Отговор
    Като чуя за ИЗБОРИ и ми се повръща вече !! Вие НЕ сте истински политици и хора !! ЧАО !!
  • 31 герб смешници

    11 8 Отговор
    Има доста българи в държави от ЕС, които биха могли да си вземат самолета специално за изборите и да гласуват там, където са регистрирани по българската си адресна регистрация. Явно тази гербска пасмина се надява, че българите в чужбина няма да си дойдат само за да гласуват. Не, ама да, ще има да гледат. Да не говорим, че голяма част от университетите в ЕС остават на дистанционно обучение и много от младите са си в България и без това. А има много държави, в които дистанционната работа от където и да е се признава, т.е. и много работещи из държави в ЕС също са си в България. Не знам на какво разчитат гербавите, че ореваха света днеска сякаш ни лук яли, ни лук мирисали. И защо не са отишли на консултациите при президента, те не знаят ли кой назначава датата на парламентарните избори.
  • 32 Политолог

    8 15 Отговор
    На тоя чорапите са по-зелени от на фатмака...

    Коментиран от #35, #50

  • 33 На турците

    7 2 Отговор
    Да им се забрани да влизат в България и да не гласуват.
  • 34 човек от народа

    9 10 Отговор
    ОТ КЪДЕ ГО ИЗКОПАХА ТОЗИ ОЛИ....ЖАЛКО ЗА ПРЕЗИДЕНТА
  • 35 Мазньо

    5 6 Отговор

    До коментар #32 от "Политолог":

    А твоите са кафяви,познай защо...
  • 36 Мазньо

    7 5 Отговор

    До коментар #29 от "ВЪН ПРЕСТЪПНИКА-ФАТМАК,ХИТЛЕРА, ЕСЕМЕСА":

    Мила,най-големият русороб е Бойчето - подари тръба за 3,5 млрд. на Русия....Какво ще кажеш.....
  • 37 Че се сменя

    6 7 Отговор
    времето се знае от миналата година. За какво бяха 10 дена лакърдии с тоз и с ония, това е въпроса. Едно голямо пуешко дуене беше всичката "консултация". Като целия мандат на този абсолютен безполезник!

    Коментиран от #40

  • 38 Мазньо

    6 4 Отговор

    До коментар #17 от "Ангелинка":

    Джамбазки ,след Възкресение Христово идва Възкресение Българско....
  • 39 Патриот

    10 9 Отговор
    На всички напуснали държавата, територията или каквото там ви харесва, трябва да им се забрани да гласуват. Казах!

    Коментиран от #41, #48, #52

  • 40 Мазньо

    9 5 Отговор

    До коментар #37 от "Че се сменя":

    Ми ако нямаше консултации,как щеше да изпъкне простотията на ПКП и Магарешки....
  • 41 Мазньо

    7 6 Отговор

    До коментар #39 от "Патриот":

    След като плащат данъци,предполагам повече от теб,и са български граждани,просто нямаш думата....
  • 42 Инспектор Жипчо Гепчев

    6 3 Отговор
    Българите в Европа е най лесно да се върнат за Католическият Великден😂🙈😂
  • 43 Еми

    6 12 Отговор
    Всичко е ясно - избори на 4-ти - четвърти мандат на ГЕРБ.
    Фигурантът се подигра с протестиращите...

    Коментиран от #44, #46, #53

  • 44 Мазньо

    7 5 Отговор

    До коментар #43 от "Еми":

    Еми ,събуди се мила,че цялата си в пот...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Волен

    5 3 Отговор

    До коментар #43 от "Еми":

    Само някой да не осигури кворум като през 2013 накрая 😂, че бацо ще пита къде ми е шкафчето
  • 47 Голем смях

    12 8 Отговор
    Е, като живеете навън,защо ще решавате съдбата на българите ,които живеят вътре.Щом не си в България ..върви на м.а.йна.та .си.Остави ние да избираме съдбата си.Отишъл на м.а.йн .а.та си и ми избира ..кмет в България.Бах ти демокрацията.Трябва да има поне 6 месеца отседналост ,че да имаш право на глас.Който е в чужбина да си гледа чужбината.

    Коментиран от #49, #51

  • 48 да питам

    2 2 Отговор

    До коментар #39 от "Патриот":

    И на тия в Русия ли ?
  • 49 Е още един ,

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "Голем смях":

    учил в ПУ Петър Берон ...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Мазньо

    3 5 Отговор

    До коментар #47 от "Голем смях":

    За кметове си абсолютно прав.Но тези хора превеждат около 1,5 млрд. еврака на година.От косвените данъци държавата прибира около 1 млрд.Мисля ,че тези хора освен че имат конституционното право да гласуват,искат и да определят кой ще харчи парите им....

    Коментиран от #71

  • 52 Бай Ганьо

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "Патриот":

    Кажи го на фесовете.ТУЛУП.
  • 53 Нов трол

    3 5 Отговор

    До коментар #43 от "Еми":

    Искам и аз да плюя за пари. Моля кажете къде плащат!
    Ето мога и аз:
    Радев тъпанар, чорап, много е прост военен, шофьор на самолет, червен боклук, руска подлога...
    А?А? Колко се плаща?Къде?От чекмеджето ли? Или да ходя при Шехеразада?

    Коментиран от #59, #65

  • 54 icko

    5 5 Отговор
    В казармата едно време беше пълно с такива фатмаци които ме убеждаваха колко е хубаво да си войник! И този като го гледам се опитва да ме убеди колко правилно решение са взели , ама май са се пообъркали ако питаш арменци, католици и еврей.

    Коментиран от #55, #58

  • 55 Нов трол

    2 3 Отговор

    До коментар #54 от "icko":

    Ей, добър си! Как да ми плащат и на мен?
  • 56 Бацо

    2 1 Отговор
    Нищо не е направило. И кво? Кви са тея?
  • 57 Размисъл

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гласуване":

    всички институжии са овладяни, по пощата ще пристигнат необходимият брой билютини с правиният вот който необходим за силните на деня.
  • 58 Някой

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "icko":

    ти разказа и ти си мислиш че знаеш.
  • 59 Отговор

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Нов трол":

    Шехерезада
  • 60 456ghu789s

    6 4 Отговор
    Туй са странни хора, нещо не са у ред. Хем обвиняваш и внушаваш че Управляващите ще фалшифицират изборите, хем ги изкарваш виновни че не си гледали работата и прехвърлили всичко на ЦИК. Че и тоя от снимката ги плещи тия без да мисли. ,,Другари" сър....кво да ги правиш,толкова си могат.
  • 61 Гербераст

    3 2 Отговор
    да ви е-а мамата , разсипахте и унищожихте тази България , бъдете проклети , всичките политици сте ,,, Мафиоти ,,,
  • 62 Много повече

    3 2 Отговор
    Отколкото Радев за 4 години .
  • 63 ппойчо

    1 3 Отговор
    "На 17-и януари 2020 г.***ще стигнем и до там.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Перо

    4 3 Отговор

    До коментар #53 от "Нов трол":

    Иди на Дондуков 1 при Севда!

    Коментиран от #66

  • 66 Там ли сбират

    4 2 Отговор

    До коментар #65 от "Перо":

    глупаците!😀
  • 67 Перо

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Ангелинка":

    Нали си израелтянин,какво те вълнуват християнските празници?
  • 68 КОЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Какво е "ГЬОНСУРАТ" ти Българин ли си турчин ли си .Къв си А

    Коментиран от #69

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Анонимен

    1 0 Отговор
    Кои са на запад. Учещи и работещи. Университетите в Германия и Великобритания. Студенти не учат или онлайн. В България са. А работниците. Те работят на две, три работи и не им е до нищо. На 300 километра трябва да пътуват. Там се работи и да им кажа на плюещите, има дисциплини и ред. В бг нито закони спазвате. Квото си искат в общини и навсякъде. Карате си както си бе при бай тошо. Бкп най хубавите места, земи, а Да ви видим, на кого ще ги продадете х 3 или х 5. Ако си бабаит ок, но ако не си болести от примитивните ви разбирания. Пиянки
  • 71 Голем смях

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Мазньо":

    Тогава и чуждите инвеститори да имат право на глас.Те също инвестират милиони.А и никой не кара нашите българи,които започват да говорят на развален български на първата година да пращат пари.Колко пари пращат в България тези от Бурса и Анадола .Те дори не знаят български .Цялата патардия е, за да могат те да гласуват,а не тези в Англия или Германия.
  • 72 Конник

    0 3 Отговор
    Кoйтo живee пoвeчe oт 6 мeceцa в чужбинa плaщa дaнъци тaм a нe в Бългaрия. Тeзи хoрa нямaт мoрaлнoтo прaвo дa глacувaт нa бългaрcкитe избoри!! Тoчкa! Oтмeнeтe тeхнитe прaвa. Eднo e дa cи бългaрин a другo e дa cи глacoпoдaвaтeл. Кoйтo плaщa дaнъци в Бългaрия тoй трябвa дa глacувa! Дaнъчeн цeнз или пocтoяннo житeлcтвo в Бългaрия нaд 6 мeceцa гoдишнo зa избoрни прaвa. Кoйтo нe живee в Бългaрия ce oриeнтирa caмo oт прecaтa. A тя 90% e фaлшивa!
  • 73 Защо изтрихте

    1 0 Отговор
    ком.69? Изказано е лично мнение към индивиди от политиката ни! И съм дал обяснение за думата гьонсурат? С какво ви се нарушиха правилата? Или имате политически пристрастия? Не е професионално от ваша страна! На тази длъжност, човек трябва да е безпристрастен, иначе вреди на сайта!!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Анонимен

    1 0 Отговор
    Град Стамболийски или септември, Пловдивско. Папата отиде при католиците. Братовчед ни лекар е женен за католичка. Християни сме. Живеят си но при катадтрофа зсгубиха син. На запад са католици. Имат на 04.04..да им пожелаем на католиците..
    Весели празници и обичаи.
  • 76 ФАКТ

    4 1 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СА НАД 2 МИЛИОНА, НЕ ПО-МАЛКО ОТ 30% ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ! УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМ ОТНЕХА КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРАВА ДА ГЛАСУВАТ, ЗАЩОТО В ПОЧТИ ЦЯЛА ЕВРОПА ИМА ПЪЛЕН ЛОКДАУН, С КОЕТО ТЕ СА ЗАПОЗНАТИ И НАЯСНО , Т.Е. ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКИ, ДА ХОДЯТ ДО ИЗБОРНИ СЕКЦИИ, А ГЕРБ НЕ РАЗРЕШИ ЕЛЕКТРОННО ИЛИ ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩА, ЗАЩОТО ЛЯТОТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЯХА СТУДЕНТИТЕ И РАБОТЕЩИ ОТ ЧУЖБИНА, КОЙТО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ. УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПО ЗАКОН СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ, ДА НЕ ЛИШАВАТ ХОРАТА ОТ КОНСТИТУЦИОННИТЕ ИМ ПРАВА, А НАПРАВИХА ОБРАТНО, ЗА КОЕТО ГИ ЧАКА СЪД, А НЕ ДА ГОВОРЯТ ПРОСТОТИИ ПО МЕДИИТЕ.
    ГЕРБ ИЗМЕНИХА ИЗБОРНИЯ КОДЕКС, ТАКА, ЧЕ ДА ИМАТ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА, НО НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ СА НАРУШИЛИ ТОТАЛНО КОНСТИТУЦИЯТА, С ОТНЕМАНЕТО ПРАВОТО НА ГЛАС НА БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА ПРИ ИЗБОРИ! БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ДА ГИ СЪДЯТ!

    Коментиран от #78, #79

  • 77 ПОЗДРАВ

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Митьо":

    НИЕ СЪЩО СИ ИМАМЕ ПРАЗНИЦИ - ПРЕЗ АПРИЛ СА ЦВЕТНИЦА, ЛАЗАРОВ ДЕН, ВЕЛИК ДЕН, А НА 11.05. Е СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, ТА Е РЕДНО БЪЛГАРИНА ДА СИ ТАЧИ БЪЛГАРСКИТЕ ПРАЗНИЦИ, А НЕ КАТОЛИЧЕСКИТЕ.
    АЗ СЪЩО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ И ТО ПО БЪЛГАРСКИ!
  • 78 мдда

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "ФАКТ":

    Глупак... ГЕРБ ли насрочи изборите толкова рано (по време на локдаун). Вие вече започнахте да си плещите съвсем през просото..
  • 79 мдда

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "ФАКТ":

    като казваш "УПРАВЛЯВАЩИТЕ" сети се че (к)Радев е ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове