15 Януари, 2021 21:44 4 617 88

Каракачанов: Не може Македония да продължава да насажда омраза към българите

  • красимир каракачанов-
  • вмро-
  • избори-
  • северна македония-
  • армия

Той припомни, че много хора в Република Северна Македония се определят като българи, въпреки репресиите в бивша Югославия

Каракачанов: Не може Македония да продължава да насажда омраза към българите - 1
Кадър: БНТ

''По Конституция президентът решава кога да насрочи изборите. Не можах да разбера защо не на 28 март, но дали щеше да бъде тогава или на 4 април, на 18 април или по-нататък, дата като дата. За избори единствено трябва да се осигури нормален честен изборен процес, в който хората да могат да гласуват, да им се осигури възможността да отидат до урните''. Това заяви в предаването "Панорама" по БНТ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

"Познавам българската родна действителност. Отдавна съм в този народен цирк и ми е ясно, че каквото и да кажеш на едни подобни консултации, най-накрая ще стане така, както президентът е решил. А и като гледам как завършиха консултациите, мисля, че моята теза се потвърди", заяви министърът на отбраната.

Каквото и да кажат партиите според него, няма значение, защото по думите му, никой на тези консултации не е споменавал датата 4 април, а президентът е избрал именно нея.

Той заяви, че не се страхуват от българите в чужбина и ако в България последните 30 години има политическа формация, която да прави нещо за българите в чужбина, това е ВМРО.

"Не знам защо се създава това внушение, че българите в чужбина не могат да гласуват. Ще ви припомня законът какъв е. В страните членки на ЕС могат да се откриват секции навсякъде толкова, колкото искат българските граждани там. Извън страните от ЕС има определен брой секции. И на последните избори се видя, че в чужбина гласуват 1% от българите, които живеят там. Секциите са достатъчни", категоричен беше Каракачанов.

Той уточни, че е против безразборното откриване на секции извън ЕС навсякъде. Това според него означава една друга държава да организира изборния процес и да определя колко депутати ще има българският парламент. И припомни как преди време в турски градове е имало по 170-190 секции, там според него, се е гласувало на 120% и се е гласувало само за една политическа формация.

Каракачанов допълни, че няма как да се гарантира контролът и честността на изборния процес по пощата.

"Ако говорим за гласуване по пощата в България, мога да ви кажа какво ще се случи, една тотална манипулация. Електронното и машинното гласуване, които са една голяма дъвка, с която някои от опозиционните партии разиграват сценки, започват европейски държави да го отменят и да го отлагат. Защо трябва да изпием Черно море, за да разберем, че е солено?", попита Каракачанов.

Той заяви, че в България практиката е да се променят законът за изборите малко преди самите избори и то винаги е в полза на този, който ги променя.

"Да оставим законодателството такова, каквото е. Ако има недъзи в това законодателство, да го променяме след изборите. Защо не го направихме в последните 4 години?", попита вицепремиерът.

По темата ''България-Северна Македония'', Красимир Каракачанов заяви следното: ''Темата Македония е стратегическа за България. Ние не можем да се съгласим с това, което се случва в РСМ. Тук става въпрос за принцип. 84% от българите са против да се прави компромис с българската история''. Реалистичният изход според него е да се спазва Договорът за добросъседство от македонска страна.

Той припомни, че много хора в Република Северна Македония се определят като българи, въпреки репресиите в бивша Югославия. Каракачанов изтъкна и добросъседската политика на страна ни: ''България не възрази, когато Македония искаше да влезе в НАТО. Правителството на г-н Заев търси компромис. Но когато направиш компромис към тях, те го възприемат като слабост. България трябва да обясни, че Македония не може да продължава чрез образователната си система да насажда омраза към българите и всичко българско. Ние искаме те да създават идентичност от тогава, от когато има условия за това''.

"Ние не сме затворили вратата на Република Северна Македония. Ние казахме: ''Коригирайте си политиката''. България има доброто желание, но влизането на С. Македония в ЕС не може да стане за сметка на България'', допълни той.

Красимир Каракачанов отговори и на въпрос от водещия дали е трябвало да се харчат пари за модернизация на армията по време на пандемия. Ето какво каза той: ''Армията не е похарчила нищо извън бюджета. Разходите, които направихме, са свързани с проектите по модернизация. Българската армия е най-пренебрегваната институция. Похарчените средства не са за сметката на заеми, нито за сметка на борбата срещу коронавируса. Моят стремеж е бил не само да увеличим доходите, но и да модернизираме армията, и то не за сметка на заплатите на военнослужещите''.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 идиот

    30 16 Отговор
    оцели ги с топче oт торбичка BILLA

    Коментиран от #71

  • 3 az #МУТРИ, ВЪН!

    44 19 Отговор
    Тоя го чака народната "любов" пред БНТ да го "сурвака" за Нова година... :)))
  • 4 Тоя

    30 18 Отговор
    Е мумияр
  • 5 кнаус 485

    45 18 Отговор
    Тоя е голям манипулатор и боклук...

    Коментиран от #7

  • 6 сектант

    1 7 Отговор
    много неща казват

  • 7 ха ха

    8 17 Отговор

    До коментар #5 от "кнаус 485":

    като тебе , нали?

    Коментиран от #27

  • 8 Абе

    48 11 Отговор
    Ми спри да им продаваш паспорти поне
  • 9 Македонска

    23 15 Отговор
    Много се оригваш, пъшкаш и п.. диш в ефир, изглеждаш по сташки, грубо, пошло, най добре се оттегли и акъл на Македонец(геогравски) не давай, щото ти си от полето и си...
  • 10 Истина

    34 12 Отговор
    Слуги на Ердоган като патерица на туркофила БМБ
  • 11 Факт

    26 14 Отговор
    Македония е Българска територия и това е факт!
  • 12 Нашата територия Македония

    22 10 Отговор
    Както е казала Ванга "ще си я върнем"

    Коментиран от #83

  • 13 Гюро Михайлов

    33 11 Отговор
    Тя омразата на макетата е към такива , като тебе , които са им продали малко БГ паспорти Прасчо ненаситно .
  • 14 Private Spaсe

    27 9 Отговор
    Кеаси гушна комисионните и реше, че вече може да се преправя на патриот!
  • 15 Galen

    36 9 Отговор
    Защо набута РБ с 2,7 милиарда лв за фърчила на картинка,, патриотееее..."?
  • 16 Николай Корчев, В. Търново

    6 4 Отговор
    ❤ТАНЦИ!!!ТАНЦИ!!!ТАНЦИ!!!❤
    Скъпи танцьори и любители на българския фолклор, Съюзът на организациите за любителско изкуство (СОЛИ), подкрепено от Българската асоциация за здраве и фитнес (БАЗФ), Сдружението на танцовите дейци (СТД) и Асоциацията на хореографите в България (АХБ), организира мирен протест, който ще се проведе в гр. София и
    ❤ гр. София и гр. Варна на 16 януари, 2021 11:45ч.
    ❤❤❤ Фолклорен колектив „"ПЛЕТЕНИЦА" ЩЕ ПОДКРЕПИ ШЕСТВИЕТО!!!❤❤❤
    ✔✔✔Ние сме против двойния стандарт по прилагане на противоепидемиологичните мерки и дискриминирането на хората на изкуството, както и против противопоставянето на изкуството и спорта като дейности!!!

    Коментиран от #28

  • 17 Behemoth

    27 10 Отговор
    Българското ВМРО и македонското се прехранват като правят проблеми от нищото и ни занимават с глупости от преди сто и петдесет години....

    Коментиран от #46, #48

  • 18 Петьо Петров

    29 9 Отговор
    Когато един вицепремиер сам оценява присъствието си в родната политика като участие в народен цирк,не мисля,че какво има да се допълни. Човекът сам си даде оценка,като клоун,защото едва ли става за акробат.
  • 19 Номера от вечеринки

    26 11 Отговор
    Доносник я кажи колко плати да изгорят знамето че да си дигаш рейтинга Рва на сидеров с доган номерата..
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 В.В.П.

    22 7 Отговор
    Къде са ,парите , шоп..аааар???.С 3 млд,лв.щеше да се оправи инфраструктура на 3000 села..За София,са пари за семки.Там е ,шахта ,без дъно..И трилиони ще поеме .Само дайййй.
  • 22 2863

    29 9 Отговор
    Шкембе Войвода за пореден път се излага и се крие като мишка, защо е цялата тази полиция, от кого го пази, до кога ще говори лъжи и мисирките от медиите на ГЕРБ ще му се слагат! Срам и позор си Каракачанов, нямаш човешко лице, да не говорим за достойнство! ОСТАВКА изрод прост от обединени мафиоти!
  • 23 Киро Брейка

    23 5 Отговор
    Б.Борисов направи 1 км. път за 5 милиона. за ремонт 🙊🙉🤮😱

    Коментиран от #30

  • 24 Краси

    24 7 Отговор
    колко паспорта продаде Торбичка а казвай пол. труп
  • 25 Лъжепатриотите Вмро, Нфсб и Воля.

    25 8 Отговор
    Време е за ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Кнаус 485

    26 5 Отговор

    До коментар #7 от "ха ха":

    Как ще коментираш казаното от шкембе войводата- Отдавна съм в този народен цирк-та отворко според мен си е чист битов отпадък, ако ти звучи по -добре....
  • 28 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    5 11 Отговор

    До коментар #16 от "Николай Корчев, В. Търново":

    ТАВАРИЩ....МЕРКИТЕ КОИТО НАРЕДИ БАЩИЦАТА....ВИ СПАСЯВАТ КЛЕТИТЕ ЖИВОТЧЕТА...НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ НА ПРОТЕСТА ВИ....НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ....
  • 29 пройчо

    17 6 Отговор
    Циркаджия ...бандита иван михайлов даже би го заплюл.

    Коментиран от #47

  • 30 Петьо Петров

    18 4 Отговор

    До коментар #23 от "Киро Брейка":

    Тази вечер при Диков по Евроком даваха как са се построили пътища във Варна с цена 52 млн лв. на км.
  • 31 Чичо

    18 5 Отговор
    А със Солунска Македония ко прайм😂 или фърляме пиратки от торбичка
  • 32 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    22 8 Отговор
    Април месец се записвай на борсата и се готви да ходиш на свиждане на твоя бог Винету в Соф. затвор хахахяхах а Торбичката е без коментар очакват го дела и присъда за паспортите ......
  • 33 може, може

    13 8 Отговор
    ти как насаждаш омраза към Турция.
  • 34 Бацо

    13 6 Отговор
    Тоя го пуснах, ако не го бият другата седмица идвам с жипката на телевизията 😂
  • 35 Българина

    21 8 Отговор
    ШКЕМБО, връщай парите от тескерета, и газ към Русе.ТУЛУП.
  • 36 Последния Софиянец

    23 9 Отговор
    Голям го вадеше агент Иван ,а се вмъкна през канализацията в БНТ като плъх и оттам избяга.
  • 37 ти ли бе

    18 6 Отговор
    гадина?!.....
  • 38 Искам да знам

    15 9 Отговор
    Колко са северомакедонците които се определят като българи????
    Да видим струва ли си усилията или става въпрос за ината на един политик със стари представи за света.
    Да напомня. Идеята за Македония е станала причина за национална катастрофа през 20 век.

    Коментиран от #43, #49

  • 39 Хисторик

    14 8 Отговор
    Мошенника Красимир Каракачанов не трябваше изобщо да разписва за името Северна Македония сега се сетил да се преправя на патриот преди изборите.
  • 40 ама го прави

    12 8 Отговор
    Шкембо много тъжен вид има нещо .
  • 41 Кински

    10 5 Отговор
    Кво да се насажда бе каракачанка .те ни мразят по рождение .никога няма да ни пуснат фъндък .за квото и да е било .пуснете ги един път в Европа .и като не им трябват наште паспорти да видим колко българи са останали в Македония.

    Коментиран от #50

  • 42 Анонимен

    9 13 Отговор
    Не може да отречете, умен е Каракачанов и не е нервак или прост. Без значение партии.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Красьо Търбуха

    11 9 Отговор
    Пашапорти,евро и тлъстини.. Никой не върви след такъв войвода..
  • 46 Кнаус 485

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Behemoth":

    Точно казано....
  • 47 Кнаус 485

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "пройчо":

    Интересен и струва ми се верен коментар.....
  • 48 Дарко

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "Behemoth":

    Коментар на место. Секоја чест другар!
  • 49 Кнаус 485

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "Искам да знам":

    Напълно сте прав.... Подкрепям....
  • 50 Кнаус 485

    5 5 Отговор

    До коментар #41 от "Кински":

    Съгласен съм.но тогава шкембе то няма да има идеология за партии ката му....
  • 51 джаич

    9 8 Отговор
    Красю е агент Иван на ДС , закърмен с марксизъм-ленинизъм още от дете , потомствен проверен доносник второ поколение син на агент Дончо - верен и благонадежден кадър на БКП внедрен в БЗНС казионен , назначен от др. Пенчо Кубадински за шеф на ВМРО - фалшименто !

    Коментиран от #88

  • 52 Ние не сме българи!

    6 18 Отговор
    Омразата българите я насаждат аз живея в България и когато разбере някой че съм от Македония веднага започва да ми втълпява че съм българин.НИЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ ДЕЦА НА МАКЕДОН НАСЛЕДНИЦИ НА МАКЕДОНСКИЯ ЦАР АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ ПОКОРИЛ ЦЕЛИЯ СВЯТ !! Македонците сме били по тези земи много преди вие българите да дойдете тук от Азия.

    Коментиран от #60, #61

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 въпроси

    8 3 Отговор
    1 Колко пари похарчихте за да представите на необходимото ниво българската теза за Македония в Европа и защо се намират все още хора, които я оспорват?
    2 Къде е пълното цветно , ако трябва многотомно издание на БАН по македонския въпрос - подкрепено с копия от исторически документи ,превода им и последвалите коментарии?
    3 Защо не са публикувани пълните стенограми от манастира „Прохор Пчински“, когато е взето решение за създаването „на македонския“ език и съпътстващите документи?
    4 Защо не са изровени , проучени и публикувани архивите по този въпрос в „братския“ руски (съветски) архив досега? В Сръбския архив няма да ни пуснат…
    5 Защо не са изровени , проучени и публикувани турските архиви в България отпреди освобождението – нали имаме най големите налични турски архиви ? Там всичко пише – кой е българин, кой сърбин , кой албанец, кой македонец. И къде изчезнаха всички българи за 100г? В резултат на какви действия? Да не се пропускат от недоглеждане и недооценка „братските“ сръбски и руски такива.
    6 Защо не са изровени , проучени и публикувани архивите, които са взети от „окупационните“ български войски през ВСВ от Македония – държавни, общински, данъчни, съдебни, имотни и най вече църковни – Там всичко пише – кой е българин, кой сърбин , кой албанец, кой македонец. Кой е баща му, дядо му и прадядо му…,кой е кръстен и кой не. И къде са изчезнали те впоследствие? Защо БАН не представи родословното дърво на всеки , който пожелае да го знае или пък им

    Коментиран от #63

  • 55 шеф

    5 4 Отговор
    Тъпа-нар, и ти ли започна да разбираш от самолети. Много станахте разбирачите. Добре, че все още има власт, която си върши работата на пук на такива като теб.
  • 56 заката

    5 4 Отговор
    абе тия ВМРО в Македония много те псуват бе нали сте една партия
  • 57 въпроси

    3 4 Отговор
    Защо БАН не представи родословното дърво на всеки , който пожелае да го знае или пък има съмнения има компютри и голяма безработица. Няма да отнеме 40 г., колкото трябва за ЖП линия от София до Скопие.
    7 Къде са решенията на КомИнтерна по въпроса за създаване на Балканска федерация след ВСВ? Кой какво и колко е правил за да се възползва от ситуацията в собствен интерес ( ако предадеш интереса на собствения си народ за нещо – също да е обект на разглеждане)
    8 Защо все още имаме град в България – кръстен на национален предател – Г Димитров – Димитровград - на човек едновременно под сръбски чехъл и руски ботуш? За Димитровград в Сърбия и Русия е ясно защо ги има….Ясно е и за статуята му в Тирана…
    9 Защо не се дават безплатно и незабавно документи за българско гражданство на всички македонци с български корени, както направи Германия с нейните граждани зад граница, а трябва да се бъдат изнудвани, размотавани, разигравани и резултат на това обирани от известни самозабравили се политици, развяващи знамето на антимакедонизма, за да им върви бизнеса с паспортите?
    10 Колко десетки години трябва да минат за да се направи магистрала и ЖП линия от София до Скопие и да се даде право на безплатно следване на македонски граждани във висши учебни заведения в България?
  • 58 вили

    5 6 Отговор
    чакат те от вън пред телевизията да те сурувакат
  • 59 Прасе безполезно

    4 5 Отговор
    Остави макетата,те си имат там Заев - Маев,Главнокомандващ си на Българската Армия бе,оууу..
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Бонговец

    7 0 Отговор

    До коментар #52 от "Ние не сме българи!":

    И Исуско Рисоскоски и Ристе Колумбоски и Месечината и Ади Хитлероски. Свака част! Све е Македонско. Само албанците дека не са согласни и веке са 70 на 100 от РСМ
  • 62 МАЙНА

    9 3 Отговор
    ДАА..ОТДАВНА СИ В ТОЗИ НАРОДЕН ЦИРК, КАЗВАШ...И НАИСТИНА НАПРАВИХТЕ НАРОДА НА МАЙМУНИ, КАКТО АЛЕКО ГО Е НАПИСАЛ.....НО, ЦИРКА ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТ И ДРЕСЬОРИТЕ ..ИЗЯДЕНИ НА 04.АПРИЛ.., ЗАЩОТО ЛЪВОВЕТЕ СА НА ГЕРБА НА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ....НЕКА СИ ГО ПРИПОМНИМ

    Коментиран от #64

  • 63 Историк

    6 3 Отговор

    До коментар #54 от "въпроси":

    Още едно защо няма ли да сложиш ? Като си толкова отворен, чак сега ли разбра защо червените боклуци през 1944 та година изнесоха в СССР целия ни исторически архив под подлизурските погледи на нашите комунисти. За какви оригинали донесени от войските ни в Македония говориш хкато веднага са били заприходени в националния ни исторически архив и сега са в РФ. Днес за фотокопие копие от отмъкнатото и то ако ни разрешат - плащаме.
    Ето ти и справка:..Нeпосредствено след 9 септември 1944 година от пристанището в Лом специална част на Трети украински фронт изнася за Москва 130 чувала с „трофейни“ български документи, които са разпределени в различни руски архиви. Доколкото липсват всякакви описи и номера на отнетото, остава неясно какво точно съдържат документите, каква ценност представляват за историческата наука и къде точно са складирани те....
  • 64 Гашо

    3 11 Отговор

    До коментар #62 от "МАЙНА":

    Какви лъвове бре. Такова животно никога не е живяло тук. Било е екзотично и приказно смело според мълвата и са го изтиросали като национален символ. В същност е една голяма миризлива котка. Не знам да я има на знамето, ама щом наркотизирана ти глава го вижда - твой проблем. Колкото до цирка, тоя дето го направихте по паветата в София ще ви изяде главата. Тия, дето си ви познаваме, отново ще гласуваме за ГЕРБ на пук на мажоретката Радев. След това той ще е на ред.

    Коментиран от #65

  • 65 Майна

    7 0 Отговор

    До коментар #64 от "Гашо":

    ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ МАЙТАПЧИЯ ...И ВЗЕМИ ПОПРОЧЕТИ МАЛКО..ПЪК ГЛАСУВАЙ ЗА КОЙТО СИ ИСКАШ
  • 66 Любен

    4 4 Отговор
    Всъщност много добро представяне на Каракачанов. Няма нужда да го харесвате, само факти.

    Коментиран от #67

  • 67 Гладен

    6 6 Отговор

    До коментар #66 от "Любен":

    Да Каракачанов убаво ни къпе с ладка вОда.Къпе и Макетата. Продава им паспорти за Европа. Разделяй и Дебелей!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Marinov

    8 1 Отговор
    Голяма час от Македонския Народ мразят България и Българите и тая Омраза с Договори и т.п. включително и Лицемерни Договорености между Властимащите НЯМА близките 50 - 100 години ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЕ! БЕЗСМИСЛЕНО и ЦИНИЧНО е да се НАЛАГАТ на Македонския Народ тези ИЗНУДВАНИЯ от Властимащите и ЕС ! Историята на тези БРАТСКИ Народи е ОКАЕВАВЕНА от ДИВОТИИТЕ на ВЛАСТИМАЩИТЕ им и Създадената Омраза между тях с Договори и т.п. НЯМА да се Преодолее, а стях Само се Слага Сол в Болезнените и Дълбоки Рани!

    Коментиран от #72

  • 70 БЮРМ/FYROM

    10 3 Отговор
    Измислената "държава" няма място в Европейския съюз. ВЕТО докрай. Промити мозъци. Кресливи и злобни, руско-сръбски мекерета. Крадци на история, език и култура. БЮРМаджии-безродници.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Корона чао... Ковид - Кен, Измама на век

    9 0 Отговор
    Представи си ваксина толкова безопасна, че трябва да бъда заплашван да я приема. За болест толкова смъртоносна, че трябва да се тествам за да разбера, че я имам !
  • 74 Купи Самолети

    3 0 Отговор
    Да ни пази от Македонците ама докато самолетите кацнат в БГ Българите може и да ги няма ,ще са измряли от Глад - Два милиарда и 200 милиона лева искат САЩ за доставката на 8 изтребителя F-16. Това съобщи днес в Брюксел премиерът Бойко Борисов, цитиран от БНР. България планира да плати цялата сума.
  • 75 справедлив

    5 1 Отговор
    каракачан дьонме стига приказки,събирай четата от милиционери и отивайте в с .македония да воювате и да защитите честа на българия
  • 76 Marinov

    0 2 Отговор

    До коментар #72 от "Маринов":

    Господине , Липсата на Разум и Морал водят до Агресивност и подобен Цинизъм!
  • 77 Зайко Байко многознайко

    5 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 78 ДРУГАРЯ САТАНА

    2 4 Отговор
    А ВИЕ, КОГА ЩЕ СПРЕТЕ ДА ИМ ПУСКАТЕ РАДИОАКТИВНА ВОДА ОТ ПЧЕЛИНА, ПО СТРУМА, НА МАКЕДОНЦИТЕ В СОЛУНСКОТО ПОЛЕ? :)
  • 79 ДРУГАРЯ САТАНА

    2 3 Отговор
    И КОГА, ЩЕ СЕ ОМЕТЕТЕ ОТ СЕВЕРО-ИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ, НАВЛЕЦИ МОНГОЛСКИ ???????????????????????????????????????????????
  • 80 ЕЙ ДИВАЦИ

    2 2 Отговор
    , И ОТ ТРАКИЯ ДА СЕ ОМИТАТЕ !!!
    НАЛИ ИМАТЕ КАРТА НА ВИЗАНТИЯ ?
    ДИМ ДА ВИ НЕМА, МАЙМИ ПРОЗЗЗТИ, НО НАГЛИ И НАХАЛНИ!
  • 81 ДРУГАРЯ САТАНА

    1 1 Отговор
    ПОНЕЖЕ МИСЛИМ ДА ХОДИМ НА МОРЕ, НЕ ИСКАМ ДА ВИ ВИЖДАМ ЗУРЛИТЕ И МУЦУНИТЕ НА ЮГ ОТ БУРГАС !
  • 82 КАПИТАН СМЪРТ

    1 1 Отговор
    КАЗАХ ВИ, НА ИЗТОК ОТ БЕЛАРУС, УКРАИНА И ЧЕРНО МОРЕ !
    В ЕВРОПА НЕМАТЕ РАБОТА.
    МИРИШАТ ВИ ЦЪРВУЛИТЕ :)
  • 83 БКП ГуЛаг

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Нашата територия Македония":

    С македонците ли ще си я "върнете" и то само вие - БЗНС+ДС-побългарените "собственици" на Македония, македонците и всичко МАКЕДОНСКО - земя, планини, езера, реки, активи, пари, език, култура, история, религия, имоти, символи, ...... ?! Или бюджетния БКП+патриотарско-пропагандно-манипулационен и ДС-контрабандно-шпионско-паспортен БИЗНЕС в Македония и с македонците ще бъде окончателно ЛИКВИДИРАН от ЕС, САЩ, Русия, Турция и Китай, а функционерите и агентите му - ранно пенсионирани с минимална социална пенсия!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пичове

    4 1 Отговор
    Истинска гръцката Македониа трябваше да е до Филипуполис
  • 86 Кажете си

    4 0 Отговор
    Що е Македония.Българи+сърби+албанци.Това е така наречената С.Македония.
  • 87 riko

    0 0 Отговор
    Та те са бугари бе. Говорят на иалект на български и пишат на българси с английската азбука.
    Ако маиничките от Пловдив например решат да пишат на български с английски букви стават македонци ли ???
  • 88 Кси

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "джаич":

    Щом си вътре в нещата, значи си от същите среди, джаФич
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове