16 Януари, 2021 07:55 35 320 85

Игнат Раденков: Не са напразни думите на Ахмед Доган, че той управлява управляващите

  • игнат раденков-
  • бул. васил левски-
  • булевард васил левски-
  • варна-
  • корупция-
  • бойко борисов-
  • ахмед доган

''Тази убийствена корупция застрашава съществуването ни като народ. Оглавихме всички негативни класации в ЕС'', допълни строителят

Игнат Раденков: Не са напразни думите на Ахмед Доган, че той управлява управляващите - 1
Игнат Раденков, кадър: ''ЕвроДикоФ''

В предаването "ЕвроДикоФ" Сашо Диков разказва за "златния булевард" на Варна, който е отчетен като малко над 3 километра всъщност е 2 километра, а 1 км е отчетен на стойност 54 млн.

''Вследствие на голям и обширен материал от миналата година, месец юни, Специализираната прокуратура се е самосезирала и ми изпратиха писмо и няколко телефонни разговора имахме дали бих помогнал с актуални документи и аргументи, както и актове, протоколи и съдебни решения''. Това коментира общественикът от гражданското сдружение "Варна" Игнат Раденков.

"От папката, която ще Ви изпратя, с толкова доказателствени материали, категорично цялото общество ще придобие представа за всичко, което битува. Че мафията си има държава, че държавата ни е като разграден двор, ще го видите в завършен вид. Сега искам и да засегна проблема, който е фрапантен - бул. Васил Левски. Българският народ трябва да знае, че Законът за обществените поръчки нито се спазва, нито се прилага. Вярвайте, не са напразни думите на Ахмед Доган, че той управлява управляващите, а ресурсът се разпределя от обръчи от фирми чрез партиите. Всичко това е в действие. И това е най-вече в Борисов 3. Печели нашата фирма, а цената е колкото толкова", коментира Раденков.

''Тази убийствена корупция застрашава съществуването ни като народ. Оглавихме всички негативни класации в ЕС'', допълни Раденков.

''С встъпването на Бойко Борисов се възлага без търг на Хидрострой Двореца на спорта и културата'', разкри строителят.

Какво още разказа Игнат Раденков в ''ЕвроДикоФ'' можете да видите след 9:37 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 147 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    150 8 Отговор
    На всичко отгоре няма нито един знак за скорост на движение ! Така на практика по булевард с три, на места четири , ленти си в рамките на града и трябва да караш с до 50 км/ч! А като карам със 70км/ч хем могат да ми пратят фиш, хем някой да ме удари отзад !
  • 2 сигурно

    207 18 Отговор
    Тези от ЕС. се правят на глъмави ,защото знаят ,че половината им дадени пари герб ги кираде , но си траят ,за да не ни привземе Путин !

    Коментиран от #35

  • 3 българин

    246 15 Отговор
    За това младите избягаха от кочината !! Герберистката сган е обхванала всички икономически лостове , и ги управляват само калинки !!

    Коментиран от #10, #47, #57

  • 4 Гошо

    212 12 Отговор
    Нормално, Хидрострой е ТИМ, те строят и Хемус а ужким са Автомагистрали. Даже те са 10 човека останалите са подизпълнители или подизпълнители на подизпълнителя! Трябва да му се признае хитрия ход на Б.Б. с който заобиколи ЗУТ.
  • 5 един от многото

    124 13 Отговор
    Откри топлата вода , че и колелото!
  • 6 консерва

    204 12 Отговор
    В България без връзки не можеш да си намериш свястна работа. Връзкарството е навсякъде. Поредният пример е с назначаването на мацето Виолетка Сечкова.

    Коментиран от #29

  • 7 Жив ли

    91 66 Отговор
    си още ? Двама сина мутри отгледа покрай една варница. Язък ти за медалите , язък ти и за сегашните изказвания на стари години ,защото са поради факта ,че ти не участваш в играта. А как хвалеше властта на предишните ? Като чуят фамилия Ралчев , Кралев ,Данов ,Станев и твоята ,варненци връщат от гнус.

    Коментиран от #59

  • 8 Наистина

    114 15 Отговор
    Толупа ни е.. мамата !

    Коментиран от #36

  • 9 защо се оплакваш

    78 51 Отговор
    Всичко в България е във вашите ръце, на комунистите. ДС агенти, партийци, за народа останаха само червените знаменца от манифестации те. Ние за себе си не можем да мислим, сега да тръгнем и за вас ли да мислим. Оправяйте се помежду си

    Коментиран от #33

  • 10 Вярно е!

    179 15 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    Така е колега.Но всичко започва по назад във времето.Нашето семейство си тръгна комплект.Съпругата и синът който вече е мъж на 21 вече придобиха новото си гражданство.Аз не подадох документи.Синът е изгубен за България завинаги.Загинал но не в борба за свобода а в битката с простащината и липсата на законност. Какво да философства ме? Фактът е че са нанесени катастрофални щети на България от егоистичен,прост "елит".
  • 11 филарет

    112 18 Отговор
    Бойко кажи си! Гешев и ти! Оставки!
  • 12 бетон логика

    71 35 Отговор
    логиката на стария комунист е бетон.
    думите на Ахмед Доган, че той управлява управляващите, а ресурсът се разпределя от обръчи от фирми чрез партиите
    и естествено герб.
    а бе игнате когато Сокола обяви обръчите в шоуто на слави никой не е мислел че ще има друга дълго управляваща партия освен ДПС или БСП
    и изведнъж им объркаха сметките, 12 г не могат да влязат във властта легално

    Коментиран от #17

  • 13 Африканеца

    44 5 Отговор
    А PLAY BOY бара работи ли още.Щото 60 на 40

    Коментиран от #53

  • 14 Българин

    65 41 Отговор
    И тоя е социалистически продукт на БКП.
  • 15 САМО ДА НАПОМНЯ

    102 41 Отговор
    ИГНАТ РЯДЕНКОВ БЕШЕ ГЛАВНИЯ КРАДЕЦ НА СРЕДСТВАТА ПО ЗАМЕТРЕСЕНОЕТО В СТРАЖИЦА

    Коментиран от #23, #45, #49

  • 16 Киро Брейка

    62 8 Отговор
    Долу мафията
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    112 10 Отговор
    Ду-Пе-Се беше създадено от (Държавна сигурност) които изобщо не се интересуват за сигурноста на България !!!!! Тях ги интересуват само техните банкови сметки да са по- дебели !!!!!Затова тая радикална МУТРЕНСКА партия ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТА !!!!

    Коментиран от #19, #51, #54

  • 19 Умен по цялата глава

    89 11 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Конституционния Съд узакони ДПС въпреки член 11 на Конституцията на Р.България.Чети това във Смисъл,че Комунистите създадоха ДПС ,а Съдиите червени цървули я Узакониха,другарю Раденков....Сърди се на Другарите от ДС и агентурата им в България....
  • 20 До # 17 Другия с коня

    85 22 Отговор
    Каруцар обратно на твоят коментар каквото изгради Тодор Живков. Тиквата не може да го боядисва докато е жив. Държа да подчертая, че не подкрепям нито една партия в България. Напуснал съм България преди 21 години завинаги.

    Коментиран от #25, #28, #60, #61, #83, #84

  • 21 Ставри

    63 28 Отговор
    Като имаше аванта в Стражица мълчеше ,сега защо виеш
  • 22 Ставри

    68 25 Отговор
    Я кажи колко откраднахте в стражица.нацоинален обект беше .а хората още са във фургони
  • 23 MOLI

    59 23 Отговор

    До коментар #15 от "САМО ДА НАПОМНЯ":

    МНОГО ТОЧНО.ТОЗИ ОТКРАДНА ПАРИТЕ ЗА СТРАЖИЦА. ХОРАТА ОЩЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ ФУРГОНИ.ТОЙ МИСЛИ,ЧЕ ВСИЧКИ СА УМРЯЛИ И СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ПЛЯМПА ГЛУПОСТИ.НАЛИ СИ ГЕРОЙ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ТРУД ,Я СИ ПОКАЖИ ОРДЕНИТЕ ОТ Т.ЖИВКОВ.Я,РАЗКАЖИ НА МЛАДИТЕ ,КОЛКО ОТКРАДНА...ЛАЕТЕ,ЗАЩОТО СМЯТАТЕ ХОРАТА ЗА БЕЗПАМЕТНИ,НО НЕ СА..ПОНЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ!!
  • 24 Фактъ

    48 5 Отговор
    Иде видов ден !!!

    Коментиран от #68

  • 25 Haralampi

    27 50 Отговор

    До коментар #20 от "До # 17 Другия с коня":

    Да те питам чуждоземеца, Борисов ли беше на власт когато си се изнесъл от България? А сега защо плюеш или с това си докарваш някой лев. Мълчи си и се опростачвай бавно.

    Коментиран от #55

  • 26 ГСТ

    44 17 Отговор
    И Героите на Соцтруда ли изгладняха? Доста лапаха, а пък сега не им дават. Тежко им е, да ги ожали човек.
  • 27 Син

    33 29 Отговор
    Червените краднахте насилствено, с терор. Вече НИКОГА НЯМА!

    Коментиран от #34

  • 28 Оня

    20 21 Отговор

    До коментар #20 от "До # 17 Другия с коня":

    Никога не идвай тук да ни омерзяваш. Добре ни е без теб.
  • 29 Антимафия

    36 7 Отговор

    До коментар #6 от "консерва":

    Сечкова, не е коя да е , Премиера я избрал,

    да му държи ,една част от бизнеса

    докато е на длъжност Премиер ,

    това е "благодаря" за услугата???

    Сталийски, мъжът и е другата клечка ,
    сега да оправим първо , Дипломатическия" имунитет ",
    а после и други работи, ясно е нали???

    А бе с две думи, две чекмеджета,
    едно мъжко и едно женско ???
  • 30 СЕРИОЗНО

    24 10 Отговор
    Трябва изборната демокрация да се отмени. Пряка демокрация от политически клетки. Една клетка да е от 21 човека. За един човек гласуват, представя ги, 20 човека. Той ги представя, чете образова се политически, икономически, всякаква информираност, и гласува вместо тях - за законите. Но никой да не става висша администрация ако не е положил безплатен труд 10 000 часа, и не е одобрен от 21 000 човека - 1000 клетки. Ниските държавни служби да се изисква да имаш 1000 до 10 000 часа положен труд за държавата и обществото, безплатен, и одобрение от 10 до 100 клетки. И колкото е повече точки тестът за интелигентност, морал, и общи познания и култура, на по висок пост или предимство. Но преди всичко професионалните познания. Така президентът винаги ще е отличник, и правителството. Народът одобрява тестовете.

    Коментиран от #58

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 демокрацияли

    36 9 Отговор
    Камери навсякъде, и при броенето. И бюлетините да се проверяват за химия. .... Тайната е в бюлетината. Дават на циганите попълнени бюлетини. А повечето от другите бюлетини имат киселина в квадратчетата които не са за ГЕРБ. Само квадратчето за ГЕРБ не е с киселина, ИЛИ СДСтата. И за час мастилото избелява напълно. или белина с тънък слой запечатка - но химикалът го изтрива и белината почва да действа.

    Коментиран от #46

  • 33 🐷 Боко ТИКВАТА

    29 7 Отговор

    До коментар #9 от "защо се оплакваш":

    Прав си ГЕРБав.Всичко е в наш'те КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛАПИ...ВСИЧКО.

    Коментиран от #66

  • 34 🐷 Боко ТИКВАТА

    23 15 Отговор

    До коментар #27 от "Син":

    Ние ЧЕРВЕНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА КРАДЕМ, бе ТУЛУП.
    Не виждаш ли, че СУРАТА МИ Е ПО-ЧЕРВЕН, ДОРИ И ОТ ГЪ*ЗЪ НА МАЙМУНАТА, БЕ ТУЛУП?🤣🤣🤣
  • 35 Пак сигурно

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "сигурно":

    има и ресто пич.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ТУЛУП

    40 11 Отговор
    Не случайно оня с ДЖИПКАТА все още се крие по Родопски села и по-точно пумашките, защото там го пази ДОГАН. Да слезе и да обясни на протестиращите какво е направил. Толкова е жалък тоя смешник от Банкя, че не ми се мисли какво ни чака още
  • 38 Мутрите вън!

    41 9 Отговор
    Вярно е казаното от Раденков!
    И нека мутрите бъдат осъдени!
    Оставка на най-корумпираното правителство!
  • 39 Съни

    33 12 Отговор
    Благодаря Ви господин Радев че отворихте очите на българският народ Вие имате съвест доблест и чест Вие ще останете в историята на България наравно с Левски Благодаря ви пожелавам на Вас и на вашето семейство много здраве щастие и търпение чнг

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 76540

    25 8 Отговор

    До коментар #17 от "Другия с коня":

    А ГЕРБ и ДПС да не би да не са КОМУНИСТИ...
    Живков 50 години Борисов гледа да го настигне и задмине..
    Да не коментираме ДПС..
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 778800

    28 1 Отговор
    А чия е ГРОМАХОЛД бившата АГРОМАХ от Благоевград, че постоянно печели поръчки..нали ги съдеха за ДДС и други далавери..НИЩО НЕ СТАВА ОТ БГ....СРААМММ....
  • 44 Име

    20 0 Отговор
    Айде сега вижте кой отърва ахмедчо след атентата и сега кой му е гръб и ще решите задачата.
  • 45 Един

    20 8 Отговор

    До коментар #15 от "САМО ДА НАПОМНЯ":

    Игнат Раденков същия ли, който по времето на Живков беше "герой на соц.труд" и разни други отличия?
  • 46 Баба Яга

    20 1 Отговор

    До коментар #32 от "демокрацияли":

    А не може ли празен лист и гласуващия да напише избора си
  • 47 Селянин

    23 2 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    Другарю раденков защо не си спамняш как станахте герои за приватизацията/ там взеха милиарди за желти стотинки/ за фалиралите банки за белене - реакторите за шефа на данс за един ден
  • 48 Игнат

    25 9 Отговор
    Този тарикат се нагушка още едно време с държавни пари след труса и още не може да ги свърши! И сега дава акъл! Общественик!
  • 49 Селянин

    20 5 Отговор

    До коментар #15 от "САМО ДА НАПОМНЯ":

    Сега не може да краде /явно е крал и сега мисли че всички са като него
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Тошко

    14 11 Отговор
    Дядо Игнат е един от най-заблудените комунисти и за това се изпуска от време на време.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Раденко Краденков

    18 10 Отговор
    Колко прост трябва да си да получаваш оргазъм от думите на тоя дърт комунист=крадец и малоумните му синове ,известни крадци на коли. Още помним 97 като ги хванаха с 1000 дойче марки откуп за един опел. Има много информация за това малоумно семейство в интернет.
  • 57 Кенеди

    6 7 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    А младите които са останали в БГ ПОВЕЧЕТО са гербаджи и
    така няма отърване
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ам Чи

    11 12 Отговор

    До коментар #7 от "Жив ли":

    Синовете му крадът за световно .рядко има родени крадци добре си живяха при другарите ама сега неммаа .Само за това ще гласувам За ББ
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Еййй

    8 7 Отговор

    До коментар #20 от "До # 17 Другия с коня":

    Що не остана да боядисваш А взе което беше откраднал и на запад .Що не отиди в Расия ве олюв
  • 62 Заради това

    13 2 Отговор
    Всички българи да се постараем да няма турци в в в българския парламент да гласуваме ние определяме кои да е в парламента и кои не е а тези които не гласуват те или са глупави или неграмотни
  • 63 Наблюдател

    12 2 Отговор
    От една страна няма читава извънпраламентарна опозиция, от друга ЕС най-вече в лицето на ЕНП толерира грабежите и корупцията в България! Дори нещо повече, финансира я! Съответно мафията начело с вожда и процъфтяват!
  • 64 Петер Брьогел

    9 3 Отговор
    Ааааа , Игнате , не така ! Бат Бойко казва , че не е така ! Че той и само той управява ! Ще го обидиш !
  • 65 любител

    11 3 Отговор
    какво друго да бъде в тая държава освен корупция мизерия кражби и облагодетелстване на шепа хора след като ни управляват хора като пеевски доган и боко тиквата .пълен геноцид върху собствения народ. но идва края и всички в затвора.
  • 66 защо се оплакваш

    8 2 Отговор

    До коментар #33 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Че той какъв е? КОМУНИСТ
  • 67 Пипи Дългото чорапче

    13 2 Отговор
    още Гласувайте за ГЕРБ
  • 68 Рете

    11 3 Отговор

    До коментар #24 от "Фактъ":

    Ахмед и всеки около него 50 калибър, сещай се.
  • 69 войводата

    10 4 Отговор
    излезте утре и гласувайте за крадците ограбили България ръка да му изхъхне кой гласува за Герб

    Коментиран от #70

  • 70 Споко

    3 3 Отговор

    До коментар #69 от "войводата":

    Ти чак клетви! Да съхнат ръце! Леле! Кажи за кого да гласуваме?

    Коментиран от #71

  • 71 Vesko 56

    7 3 Отговор

    До коментар #70 от "Споко":

    Тези приказки “ Че няма за сой да се гласува “ са си чиста герберска пропаганда . Има за кой разбира се .
    Човекът Ви показа Росенец, показа Ви централата която ви взима милиони без да работи. Иска да направи реформи в съдебната система и да отстрани Гешевци . Какво още Ви трябва , кьорави ли сте !
  • 72 Ай стига, бе!

    6 2 Отговор
    Всичките са маскарѝ!
  • 73 бОРИСОВ

    4 1 Отговор
    е за затвора с партньорката си по пране на пари ЦЕЦА секса.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 раденков

    10 3 Отговор
    наплюска се при комунизъмъ и след това. Да не ти е свършила "народната" пенсийка (600лв-89-та), че взимаш и извънренни смени в червените медии.

    Коментиран от #77

  • 76 уаууу

    5 0 Отговор
    Краставите магарета се надушват от девет дерета !
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ъхъ ъъъ

    6 1 Отговор
    Те даже се ЦЕЛУВАХА с управляващата партия, но тя беше предателската партия БСП!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Дрън дрън

    3 2 Отговор
    Сокола е много хитър ,не случайно е избран ДС знаят апсолютно всичко .За целият паричен поток в държавата айде живи и здрави.
  • 82 Шаран БГ

    5 0 Отговор
    Този юнак ли построи Стражица след земния трус ??
    Може да е бил строител.......Сега, щом започна и от политика да разбира....ясно колко му е строителството.......!?
  • 83 Лея13

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "До # 17 Другия с коня":

    И какво е изградил другаря ти Живков!? Направили са го хората,ръчкани от малоумни социалистически идеолози.А тоя неграмотен цървул бай Тошо с трето отделение хал хабер няма.Стига сте му вменявали какви ли не положителни качества, много е идиотско това!И ние сме живели по това време и помним ВСИЧКО!А през това време, когато другаря Живков "строи" сигурно останалите държави са в застой:)) Сигурно затова сега са толкова назад и ме могат да ни стигнат!
  • 84 Пламен

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "До # 17 Другия с коня":

    Може ли да те попитам като си напуснал завинаги България защо четеш още новини от България. Не иронизирам, питам сериозно. И още, смяташ ли да гласуваш на предстоящите избори и ако да защо?
    Благодаря предварително.
  • 85 Гост

    2 0 Отговор
    Всички комунисти си мислят ,че всички крадат като тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове