Last news in Fakti

16 Януари, 2021 15:03 1 986 27

Михаил Миков: Радев трябваше да проведе консултациите за вота през пролетта

  • михаил миков

Според него няма вариант, в който властта да не гравитира около ГЕРБ или БСП

Михаил Миков: Радев трябваше да проведе консултациите за вота през пролетта - 1
Снимка: БГНЕС

Социологическите изследвания на различните агенции не потвърждават желанието на БСП за победа, което означава, че 4 години са пропилени да наложиш своята политика, да се наложиш като алтернатива. Това заяви бившият председател на БСП Михаил Миков в ефира на БНТ.

Според него няма вариант, в който властта да не гравитира около ГЕРБ или БСП.

"Знаеше се още преди 4 години, че ще има парламентарни избори. Значително по-рано можеше президентът да проведе консултации - още от пролетта на миналата година има пандемия", каза още Миков.

"Всякакви дискусии около изборните технологии трябваше да се направят лятото. Времето е изтекло за промени на законодателно равнище. Всичко това се прави, за да се вдигне доверието на гражданите в изборния процес", допълни той.

Миков определи мандата на Радев като успешен, но според него освен противопоставяне, президентът трябва да има и умения за диалог.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    32 6 Отговор
    "Михаил Миков: Радев трябваше да проведе консултациите за вота през пролетта." ТЪЙ ЛИ? ЧЕ ЗАЩО НЕ МУ КАЗАХТЕ ПО-РАНО? Когато вече е решено,не се мрънка.

    Коментиран от #9, #19

  • 2 Петьо Петров

    25 5 Отговор
    Не мисля,че властта ще гравитира около когото и да било, ще има паритет на силите. Герб,дори и първа да бъде като политическа сила,с все купен и корпоративен вот,няма да може дас състави правителство.Останалите партии също. Влизаме в изборна спирала,което лично на мен не е трагедия. Ще лъснат много истини за всички претенденти!
  • 3 Ако

    27 4 Отговор
    беше през пролетта , щеше пък да ти е рано!
  • 4 КОТарАК

    11 11 Отговор
    какво ще промени БСП , какво Славчо ако се коалират и упраляват е въпроса за много пари? никой не е заявил все още желание за разследване на снимки , записи , бизнеси и разруха продължила 30 години. със стари артиисти нов цирк не става. единственото добро , което е с голяма вероятност да се случи е служебно правителство за дълго време
  • 5 Хахаха

    24 11 Отговор
    Този да не дава акъл на президента ! По-добре да си направят с Г. Гергов и серГея дружинка......

    Коментиран от #22

  • 6 майстор

    20 10 Отговор
    СлаФчо не трябва да влиза в Парламента. Той е опасен,бомба със закъснител е този чалгар-насадител на лош вкус на обличане.

    Коментиран от #8

  • 7 Сатъра на Хана

    17 8 Отговор
    Тоя в Белене ще го сложим
    казанджия да вари ракия за затворнически отряд "Гробар"
  • 8 Петьо Петров

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "майстор":

    Ами влезте вие,като партия ППК, "Партия Пиер Карден".:)
  • 9 оня с коня

    12 18 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    ха ха!А Ти защо си мислиш че НЕ МУ Е КАЗВАНО да проведе консултациите през Пролетта и то НЕ ВЕДНЪЖ,ама Дивият Овчи Кон Ни се води,Ни се кара?И казва Михов в Прав текст:"Властта ще гравитира или около ГЕРБ,или около БСП",което значи че Протестиращите вече близо 200 дни против Управлението на ББ НА ПРАКТИКА обслужват Интересите на БСП.Повтарям:НА БСП и НА НИКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ!

    Коментиран от #12

  • 10 перничанин

    16 15 Отговор
    Никога не съм харесвал Миков, макар че говора му е пернишки:)) В конкретния случай е прав. Който и каквото и да предложи, е късно. Късно е, държавната машина е тромава , а ако се направи от правителствоти ще се определи като самоуправство. Няма да има гласуване по пощата, колкото и да обвиняват ГЕРБ за това и причината е във фърчилото. Той много добре го знае, но се прави на светена вода. Е,не е . Фърчило си е и то големо.

    Коментиран от #14

  • 11 Журналята

    14 9 Отговор
    От половин час интервю това ли е сентенцията. Кога Радев трябвало да направ иконсултациите.
    И рарбира се е сбъркал.
  • 12 десен

    12 8 Отговор

    До коментар #9 от "оня с коня":

    Дори и за БСП , пак е по-добре отколкото за ОПГ "ГЕРБ". В последните 30 г. не е имало такова разрушително и крадливо управление като последния гербаджийски мандат. Краденето дори не им е най -големия порок, а отнемане на всички човешки права на хората с държавните бухалки, демонстративното потъпкване върховенството на закона, унизителното мачкане на пенсионерите и още по-унизителното подхвърляне по 50 лв. като на просяци, които дори трябва да са благодарни на тоя който ги докарал до просешка тояга.
  • 13 тхйт

    9 9 Отговор
    Трябваше ама той е мекотело без мозък. Как да се сети? Чакай бе... Миков, не го ли избрахте точно вие тоя помак??
  • 14 никога ГЕРБ

    10 9 Отговор

    До коментар #10 от "перничанин":

    Разбира се , че ГЕРБ са виновни да няма гласуване по пощата. В тях е цялата изпълнителна власт и мнозинството в парламента. Няма какво да ги спре ,ако крадливите корумпета искат да работят за осигуряване избирателното право на народа , а не за Чекмеджан.
    Когато си прокарват лобистките закони ,последния от които отново е за ощетяване и на бъдещите пенсионерите не им е нужна консултация от Радев.

    Коментиран от #16, #23

  • 15 Пане

    11 9 Отговор
    Пийнал си е пак човека и седнал да поприказва.
  • 16 перничанин

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "никога ГЕРБ":

    Късно е , в САЩ документите за гласуване по пощата се разпращат минимум 3 месеца преди вота. Като направиш сметка, че те вече имат приет закон, и имат опит. На нас ни трябва поне година , за да се направи работеща, законово обоснована, промяна в изборния кодекс.
  • 17 Гошо

    8 6 Отговор
    Охххх още едно недоразумение, къде я изкопахте тая антика?
  • 18 НА ГРАДУС

    9 6 Отговор
    МИКОВ ГЪМЗАТА ДОКАТО БЕШЕ "ШЕФ" НА БСП ПОСТОЯННО БЕШЕ УСМИВАН ОТ ТИКВЕТО /за любовта му към чашката/ И ДОВЕДЕ ЦЯЛАТА МУ ПАРТИЯ ДО ДЪНОТО, А СЕГА ТЪРСИ КОСУРИ НА ТОЯ И ОНЯ... Я СЕ СКРИЙ !!!!
  • 19 От кухнята

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    Човека си е алкохолист ,не му забелязвайте!
    Беше Депутат, едно време , Нинова му взе шишето от ръцете, ако беше го оставила, до сега да е далсисал в " делириум"!???
  • 20 Йордан Василев

    8 6 Отговор
    Хем пияница,хем ренегат ,СРАМ!

    Коментиран от #25

  • 21 Павел пенев

    6 8 Отговор
    Само като си представя,че ако БСП спечели изборите,г-жа Нинова ще е премиер а министри ще бъдат Кирил Добрев,Драго Стойнов,Деница Златева,Михаил Миков и сие- по-добре да останат настоящите крадци и простаци.

    Коментиран от #24

  • 22 Цункай му г зъ

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    Ми той ипрезидента ти от нея дружинка от същото котило излезе бе
  • 23 Пощальона

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "никога ГЕРБ":

    Предполагам живееш до някоя поща и секцията ти идва далеч иначе дали ще чакаш пред поща или училище няма никаква разлика
  • 24 На същото мнение

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Павел пенев":

    Мога да изброя и още но в общи линии по добре мутри отколкото гейчета джендърчета травеститчета и други там подобни колкото и милички и симпатични да му изглеждат на някой
  • 25 Ники

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Йордан Василев":

    Ми цоциалист бе. Не искат да са бедни но не искат да има и богати освен ако не са те
  • 26 Бай Курти

    1 3 Отговор
    Един от малкото нормални в БСП.
  • 27 Иван

    1 0 Отговор
    Поредният мало умник при комунягите. Кой му обръща внимание какви ги плещи ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове