Last news in Fakti

20 Януари, 2021 07:18 19 402 241

"Спаси София": Поредното некадърно строителство на Фандъкова и ГЕРБ

  • спаси софия-
  • метрополитен-
  • метро-
  • йорданка фандъкова

Строител на участъка е небезизвестната фирма "Трейс", отбелязват от организацията

"Спаси София": Поредното некадърно строителство на Фандъкова и ГЕРБ - 1
Колаж: Спаси София

Както вече ФАКТИ съобщи, движението по участъка между станциите "Театрална" и "Хаджи Димитър" от чисто новата линия на метрото в София е спряно след сериозна техническа авария. От организацията "Спаси София" споделиха, че релсовият път се е надигнал от преминаващата под тунела река и обвиниха кмета Фандъкова и управата от ГЕРБ в "поредно некадърно строителство" въпреки инвестицията от 1 млрд. лева.

"Очаква се влакове да не се движат поне седмица, докато бъде отстранен проблемът. Строител на участъка е небезизвестната фирма "Трейс", която е получила 75 млн. лв. за работата си. Същата фирма, която построи автомагистрала "Тракия" между Чирпан и Стара Загора, по която караме с 90 км/ч, която ремонтира пътя за Своге, където загинаха 20 човека. Това е онази фирма, която построи и западната дъга на СОП, която многократно пропадаше, бул. "Дондуков", който стана на вълни, бул. "Тодор Каблешков", където закъснението в пъти надвиши срока, бул. "Витоша", чиито плочки не спряха да хлопат..., но за всичко това Фандъкова и ГЕРБ оставаха слепи и санкции нямаше. Дали това не е любимата им фирма? Да излезе публично и да си признае?", възмутени са от "Спаси София".

От организацията се питат и следното:

Защо Фандъкова десетки пъти правеше "безцелни "инспекции и проверки"", само за да се хвали и снима пред медиите? Какво се подобри след проверките ѝ? Удари ли веднъж по масата, за да накара строителите от любимите фирми поне един обект да го направят качествено? Или всичко е просто един PR за отклоняване на внимание от купищата проблеми, които тя създаде и не реши?

"Вече не очакваме нищо от нея защото знаем, че последствия няма да има за никого – нито за отговорните в Общината, нито за изпълнителя...", гневни са от "Спаси София".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 247 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спаси

    355 11 Отговор
    София ! Виновницата & Со. в затвора !

    Коментиран от #153, #226

  • 2 ЦК на ГЕРБ

    43 406 Отговор
    Оставете Фандъкова да работи на спокойствие !!!

    Коментиран от #6, #42, #149

  • 3 РазБойко

    444 17 Отговор
    Шкафчета пълни, 13-та заплата на съдийте раздадена, парите на държавата откраднати, а пари за народа, нема.

    Коментиран от #52, #64

  • 4 Тъп

    30 386 Отговор
    Който не работи, той не греши.

    Коментиран от #21

  • 5 да де

    344 11 Отговор
    Хе-хе какво била направила картофената за да се подобри качеството ами същото което прави всичколога от Банкя, НИЩО.
  • 6 Да краде

    283 12 Отговор

    До коментар #2 от "ЦК на ГЕРБ":

    Да краде на спокойствие си искал да кажеш. Какво ще работи учителка с руска филология. Инженер ли е че да свърши нещо, архитект ли е?
  • 7 бушприт

    219 8 Отговор
    НАШ ТЕ ХОРА са си "наши хора". И при Бойко е така. А некадърността си е пост фактор. Парите са преди нея.

    Коментиран от #202

  • 8 Ужасонн

    197 4 Отговор
    Няма да има отново наказания, оставки и нищо!
  • 9 Лоренцо Лапас

    27 141 Отговор
    Бойко да взима корнелия в коалицията си, тя и без друго се е задвижила към 30 депутати в новия парламент и ще е добра подпорка да се доограби Бг
  • 10 мислещ

    199 5 Отговор
    Тук вече работата може да стане дебела; не разбирам от строежи, но се чудя такова пропадане доколко може да бъде оправено в дългосрочен план? Особено ако тепърва пропадне по-голям участък.

    Коментиран от #17, #23

  • 11 ПСР

    197 8 Отговор
    "Фирмата изпълнител,ще бъде надлежно глобена и ще острани щетите за собствена сметка",ще каже г-жа Юрганка Хъкмъкова.Както досега.
    "Хубавото",си иска и ремонт.Освен това,в София поваля дъжд.Е,как при тези обсотятелства,да не протече,да не пропадне/или се надигне,да не падне нЕкоя и др.скала...картичка е всичкото.За милиарди.
  • 12 Комунивирис

    34 204 Отговор
    А някой,комунистически тролчета,правил ли е справка фирма "Трейс" от кога съществува, на кого е, и кой премиер я беше наел по "обществена поръчка" за магистрала "Тракия". Направете и тогава трошете. Червени мижитурки.

    Коментиран от #14

  • 13 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    212 12 Отговор
    На 4-ти април...
  • 14 мислещ

    100 20 Отговор

    До коментар #12 от "Комунивирис":

    Именно, де, ние нали точно с това имаме проблем, че комунягите продължаватЕ да сте на власт?
  • 15 Загрижен

    193 11 Отговор
    Абе, много сте възмутени, но аз да попитам. На изборите, защо повечето от Вас са за гъби, спинкат или се наливат в някоя кръчма все едно това тях не ги засяга?
    Аз не съм гласувал за тая крадла и схемаджийка в престъпленията на престъпника от Банкя.
    А'е почнете да гласувате първо, стига с този клавиатурен протест!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #16

  • 16 мислещ

    52 54 Отговор

    До коментар #15 от "Загрижен":

    Защото и да гласуваш, и да не гласуваш, те все ще си се самоизберат. Но аз лично въпреки всичко ще направя изключение този път и ще гласувам, колкото и да не вярвам в ефекта на гласа ми едновременно и срещу фалшификациите, и срещу простолюдието.

    Коментиран от #22

  • 17 Псевдоним

    138 5 Отговор

    До коментар #10 от "мислещ":

    Абсолютно сте прав. Това е стратегически обект и всякаква заигравка със строежа му не е повод за глоба, а за дългогодишен престой зад решетките.

    Коментиран от #18

  • 18 мислещ

    90 4 Отговор

    До коментар #17 от "Псевдоним":

    Да, това не е някаква магистрала. тук не виждам веднъж като е тръгнало да пропада, как може да се направи, поне не и без да остане опасно.
  • 19 завод

    73 3 Отговор
    Като гледам каква мръсотия до шия е около сградата,страх ме хваща. Хвърляли боклуци,хвърляли. Няма ли отговорник този обект? Или тези инвеститори така ли държат у тях-мръсно?! За такова нещо съпругите им ще ги сдерат от бой!
  • 20 Демократична България

    80 6 Отговор
    крадла
  • 21 Абе

    96 6 Отговор

    До коментар #4 от "Тъп":

    Като ти се срути земята върху метрото и си в него се изкажи пак.
  • 22 Загрижен

    123 6 Отговор

    До коментар #16 от "мислещ":

    Това, което ще направиш е правилното решение!!!
    Запомнете, бе, хора. У нас системата не е мажоритарна, т.е., ако не гласуваш, гласът ти се разпределя м/у статуквото. Гласувайте, бе, де'а...
    Ама и мислите! За да не карате още 4 години със 70 по страхотните ни магистрали. За не не умирате на стълбите на някоя болница, а вътре без симптоми да дондуркът някой политик, Глория или честен бизнесмен!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #28

  • 23 Един от народа

    67 3 Отговор

    До коментар #10 от "мислещ":

    Изключително сте прав за това. Като професионално мнение предполагам и съм сигурен къде е проблема. Не е в изчисленията при проектирането, а е както винаги в липсата на квалификация на стройтелите, който са го направили. Това е основният проблем, които се задълбочава ежедневно. Не говорим за корупцията и т. н., защото то това отдавна ни се е превърнало в битовизъм.

    Коментиран от #154

  • 24 1234

    111 6 Отговор
    Такава фирма в германия след втория обект щеше да строи само катуни защото е катунарска..... А главният катунар БМБ щеше да открива катуни на сметището
  • 25 Sofia

    57 4 Отговор
    Отсечката на магистрала "Тракия" между Чирпан и Стара Загора получи разрешение за ползване съответно през 2007 г. по време на правителството на Сергей Станишев и 2011 г. по време на първия кабинет на Бойко Борисов. Изпълнител на строителството бе сдружение "Рънуей-БГ" с основен участник Пи Ес Ай от групата на "Трейс". Гаранционният срок е бил пет години и вече е изтекъл, каза министър Петя Аврамова през октомври, когато отново бе запитана от депутати по темата.
  • 26 Перо

    72 3 Отговор
    Мутренските,соросистки,национални медии услужливо мълчат по споменатите в статията факти!
  • 27 Sofia

    67 4 Отговор
    От БСП изтъкнаха, че изпълнителят на проекта „Трейс" вместо да използва конвенционален материал от кариера за инертни материали, със съответните сертификати за качество, влага в изграждането материали, които на практика представляват пепел. Този продукт е техногенен т.е. отпадъчен продукт, добит при човешка дейност.

    Коментиран от #152

  • 28 Един от народа

    74 6 Отговор

    До коментар #22 от "Загрижен":

    Гласуваме и гласуваме и накрая Мишката Константинов ги брой на тъмно някъде и няма система, която да го контролира. Излиза и казва, тоя спечели и край!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Перо

    59 3 Отговор
    Мутренските,соросистки,национални медии услужливо мълчат по споменатите в статията факти! Следващата година класирането е от 111-то, на 196-то място в рейтинга по свобода на словото!
  • 31 Sofia

    64 4 Отговор
    При анализа е установено, че при различни промени на средата този материал променя обема си - свива се или набъбва. Този материал е използван за изграждане на гръбнака на шосето, което според БСП е недопустимо при наличието на високо натоварване от преминаващи автомобили.
  • 32 tate

    82 5 Отговор
    Оная нали каза "Ходят протестират после се качват на метрото на Бойко " Е това е метрото на ОПГ Герб .....Сега плюйте ГЕРБЕРАСТИ
  • 33 Sofia

    37 0 Отговор
    Материалът е вложен и продължава да се влага директно в изграждането на пътя, без да бъде стабилизиран, стана ясно по време на пресконференцията. По оценка на партията на Сергей Станишев, инертните материали, които би трябвало да бъдат използвани за строежа на автомагистрала „Тракия", са на стойност от 16 до 18 млн. лв.
  • 34 Sofia

    47 4 Отговор
    Ако смятаме асфалта така, както Станишев го смята, той е построил 127,7 км магистрали, а Бойко - 104,2.

    Ако сметнем нещата по най-угодния за Бойко Борисов начин, се получава, че той е направил 131 км, а Сергей Станишев - 105,7.
  • 35 Витанов, DW, Ясен Бояджиев Дежурните

    31 1 Отговор
    Плашила за днес!!! Математика, Физик, изучавал силните пориви на Вятъра??? Вятър и КВ 19 нямат нищо общо!!! За 4.042021 ще дойде 9та вълна и ще ви Отнесе и вас!!!!
  • 36 Sofia

    22 4 Отговор
    При магистрала "Тракия" е безспорно, че по времето на Тройната коалиция са построени лотовете Оризово - Стара Загора (38,7 км) и Карнобат-Бургас (35,2 км) или общо 73,9 километра.

    Безспорно е, че в мандата на Бойко Борисов и ГЕРБ са построени лотовете Стара Загора - Нова Загора (31,8 км) и Нова Загора - Ямбол (35,7 км), както и отсечката Ямбол - Зимница, от която в момента са построени 10 км, но още 4,8 км са почти готови. Така на сметката на Бойко за "Тракия" можем с чиста съвест да запишем 77,5 км, а с мъничко замижаване 82,3 км.

    За магистрала "Хемус" спор няма. Тройната коалиция направи едни 12,8 км при Шумен и толкова.
  • 37 qwerty

    35 4 Отговор
    защо не се спазват гаранционните срокове при сключване на договорите, определени в Наредба 2/2003 год, а се вкарват някакви от сорта на 2 години - тук е заровено кучето.
  • 38 Мимч

    48 2 Отговор
    Ами ,от всичкото това излиза,че действа една голяма корупция от управляващите и скоро няма излизане от нея.Не случайно ни смятат и за една от най корумпираните държави в Европа,а и не само....
  • 39 Туй то

    50 1 Отговор
    На всеки един кмет му се нарежда отгоре коя фирма да извърши обществената поръчка .Това е практиката в България , така че няма как кмет да санкционира фирма .
  • 40 България

    52 8 Отговор
    Ко да те прайми бе Бойко Тъпан смотан само вредиш на народа не се махна да не ти гледаме грозната нагла крадлива муцуна.
  • 41 Тодор Живков

    45 10 Отговор
    Тези от Спаси София са големи гадняри. Инвестицията не е от един милиард, а от един милион, останалите пари са отишли в шкафчето на Борисов. Сигурно и Фандъкова си има шкафче, но няма някой Мат Хар да я посещава да го снима. Жалко, толкова е симпатична.
  • 42 Бае Въло

    47 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЦК на ГЕРБ":

    Спокойствие ли?
    Фъндъци трябва да хвърчат!
  • 43 Гошо

    5 27 Отговор
    Пак пе..ра..те от юспаси София. Абе котета а консултант и проектант ема ли или те не играят роля?
  • 44 Комунивирис

    10 31 Отговор
    След 10.11.89 г. Тодор Живков ни остави окопи за метро от Сливница до Константин Величков, след това правителства на червени и коалиция, на Костовите червенотиквеничета и Царя бяха загрижени парите от Лукановите куфарчета и раЗбойническата приватизация да напуснат чекмеджетата им. Е, какво ще пропада при тях. Парите ни по банките.
  • 45 КЛЪСТЕРА ГЕРБ

    45 5 Отговор
    ТРЕЙС = ГЕРБОСТРОЙРЕМОНТ !!! 0
  • 46 РЕАЛИСТ

    59 1 Отговор
    КОЙТО И ДА Е НА ВЛАСТ БЪЛГАРИТЕ СМЕ БЕЗОТГОВОРНИ КРЕТЕНИ! ОБИКАЛЯМ БЪЛГАРИЯ И НАВСЯКЪДЕ ПОКРАЙ ПЪТИЩАТА СА ИЗХВЪРЛЯТ БОКЛУЦИ ОСОБЕНО ОКОЛО! СЕЛАТА, А КОНТЕЙНЕРИ ЗА БОКЛУЦИ БОЛ, КОЙ Е ВИНОВЕН? ЗАГУБЕНА НАЦИЯ СМЕ НЯМАМЕ ЕЛЕМЕНТАРНА КУЛТУРА, ЗА ВЪЗПИТАНИЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ГОВОРЯ!

    Коментиран от #169

  • 47 Дидо

    59 3 Отговор
    Тази фирма има лоша слава в бранша.Говорил съм с хора от тая сфера и като чуят за Трейс не искат никакви проекти да правят заедно с тях,защото там работят с най-евтини и калпави материали.Което означава проблеми,дела,големи разходи и разправии по гаранции и така нататък.Наистина ако не са фирма на властта тия отдавна трябваше да са фалирали.

    Коментиран от #53

  • 48 Sofia

    12 41 Отговор
    Твa Фaт*мaкa,Eл Чaпo, Муcтaкa,Прoкoпий,Тримaтa Милиoнeри,Мaя Мултимилиoнeркaтa,Кoпeйкин,Тъпуту Хaйдукa,ПИК'ЛЬOТO,..вce Глaдни,Гoли и Бocи,...дa ги OЖAЛИ чoвeк
  • 49 гост

    28 3 Отговор
    то не е само тук проблема, старото метро същото се руши от момента в който беше построено - бетона е некачествен (разпрашва се), елементарни мерки за отводняване липсват (като наклон или навес) и според мен е опасно.
  • 50 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    8 50 Отговор
    ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА...ЗА СМЕТКА НА ТРЕЙС...И МЕТРОТО ТРЪГВА...ЗА УЖАС НА ДРУГАРИТЕ СТОЛЕТНИЦИ...
  • 51 Мнение

    7 41 Отговор
    действията на Спаси София ми приличат на изнудване, прикрито под лозунга "спаси".
  • 52 Мързелив

    5 26 Отговор

    До коментар #3 от "РазБойко":

    Стани комунист пари има ще ти дадат» аз бях 25год от бсп сега имам спестени около200хиляди лв « а тези от спаси колко човека са защо не идат на обекта и да покажут как се работи
  • 53 въпрос

    11 3 Отговор

    До коментар #47 от "Дидо":

    Ти от конкуренцията ли си или обикновен трол?
  • 54 Аз40🏴‍☠️

    38 4 Отговор
    Всичко при ГЕРБ е такова. Кражба след кражба, издевателстват срещу народа ни.
  • 55 Кметицата от даскалица издигна Пешов,

    32 1 Отговор
    "Печелише" селския и всички голями Обществени поръчки!! Кьовеши щеше от него да започне"разплитането на чорапа"!!! Фандъкова е наред при Кьовеши, каквото знаеше селския Пешов, знае го и тя, за София????!!!
  • 56 44444444

    30 2 Отговор
    Долни Крадци!
  • 57 Шкафбанк

    28 3 Отговор
    Постъпи захранване по сметка !
  • 58 Бай Пеши

    12 44 Отговор
    Осери София само лаят .Типични българи ,вечно недоволни ревльовци .Оня се набута като общински съветник да се нагушва .
  • 59 Хаха

    43 2 Отговор
    Попитайте,каква заплата взима шефа на Метрополитен!
  • 60 Anonim

    8 43 Отговор
    Божков плаща яко на тая смешна медия
  • 61 Реалист

    12 36 Отговор
    Смучи София са страшни паразити, то няма такива измекяри честно!
  • 62 Просто човек

    41 7 Отговор
    От циганската кметица - толкоз...Ще дойде ден и ще и се потърси отговорност...
  • 63 Танкист от Черния полк

    27 2 Отговор
    Професора на Трейс сега обучава новите строители на магистрали като него

    Коментиран от #229

  • 64 бай Иван

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "РазБойко":

    и какво чака тоя народ?
  • 65 бай Дън

    43 3 Отговор
    5 години гаранция, ха- ха- хааа ....5 години? Ами пералнята ми е с по- дълга гаранция.
  • 66 Фандъца

    25 4 Отговор
    Да каже била ли е някога Мата Хари 😂
  • 67 Ох тежко се живее в българия

    31 6 Отговор
    Заглавието е истина, БРАВО
  • 68 Политолог

    9 38 Отговор
    Поредната глупост, изказана от импотентното и некадърно гейче.
    Като , че ли Фандъкова и Борисов са строили метрото?
    След поройте имало пропадане на релсовия път. Строителството е в гаранция и строителите поемат ремонта. Голяма "трагедия".... За студеното време пак Фандъкова е виновна.....
  • 69 ДжафДжаф

    37 3 Отговор
    По времето на соца имаше Правилник за капитално строителство, като съществуваха т.н. Инвеститорски дирекции. В момента и въобще през последните няколко десетилетия, разпоредителите с бюджетни средства са поставени в състояние на самоконтрол. Възложителя на дадена поръчка избира изпълнителя, надзора и инвеститорският контрол. Ако се абстрахираме от факта, че т.н. Независим надзор или консултант е едно абсолютно ненужно звено в строително инвестационния процес, копирано от немското законодателство, но неработещо на българска почва, е ясно че при тази ситуация и най-честният разпоредител няма как да не се изкуши да бръкне в кацата с меда. Пълна енигмма е и съществуването на цели две институции за финансово- документален контрол- Сметна палата и ДФК, чийто проверки по поръчките се припокриват на 100% Ходят ровят документите и толкоз. Нито ревизор на Сметната палата, нито такъв на ДФК ще се вдигне да провери на място колко квадрата кръпки реално са направени и с какво качество. Изначално е ясно, че Фандъкова е патка, но какъвто и лебед да се постави на тая позиция пак ще е същото, защото такава е системата!!

    Коментиран от #156, #233

  • 70 жоро

    39 7 Отговор
    Фандъкова е просто една пионка на тиквата,той коли той беси...През 2009година когато ганьо избра тая нагла мутра за премиер много мой познати и приятели който го знаят добре що за стока е директно си хванаха пътя за чужбина....
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 шоп

    8 14 Отговор
    Алоу спасителите? Айде у лево!
  • 73 Турбо

    23 3 Отговор
    Гневът е оправдан, единствената грешка в по-горе е, кой плаща? Всички ние плащаме, докато отговорните са безотговорни към обществения интерес и полза, и ангажирани само със собствените си чекмеджета

    Коментиран от #76

  • 74 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    6 24 Отговор
    ДРУГАРИТЕ В ТИХ УЖАС.......МЕТРОТО ТРЪГВА УТРЕ...НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ....АМА НАЛИ

    Коментиран от #210

  • 75 Фирмата е на брата Таки

    22 1 Отговор
    Живее в овча купел и харчи пари от обществени поръчки !???
  • 76 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    6 23 Отговор

    До коментар #73 от "Турбо":

    ТИ ДА НЕ ИСКАШ ДА СЕ ВОДИШ БЕЗ ДА ПЛАЩАШ...НИЕ ПЛАТИХМЕ МИЛИАРДИ ЗА ЕДНИ НЕНУЖНИ РЕАКТОРИ....ЩО НЕ СКАЧАШ ЗА ТЯХ...ДРУГАРЮ
  • 77 Светлинен

    22 5 Отговор
    Всички ние плащаме, но Бойко и мафия прибират половината с помощта на Фандъка. Ние сме си виновни.

    Коментиран от #79, #82

  • 78 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    5 27 Отговор
    Е ЗАТОВА ФАНДЪКОВА ЩЕ ВИ МАЧКА...И В ОБЩИНАТА И НА ИЗБОРИ.....ЩОТО МИСЛИТЕ ЧЕ ВСИЧКО ПОЧВА И СВЪРШВА С ВАС.....
  • 79 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    7 21 Отговор

    До коментар #77 от "Светлинен":

    А ТЕХНОИМПЕКСА...ЩО ГО ПРОПУСКАШ....
  • 80 Кехлибар

    20 4 Отговор
    Друго не се очаква от Фандъкова и Герб! Един милиард струвало, друг път, тези космически числа не знам как ги измислят
  • 81 ПСР

    34 3 Отговор
    Отклонението в релсовото трасе били поне 5 мм.Защото,наблизо течала р.Перловска.Трейс явно не ги отчита тези факти-река,която се пълни при валежи или снеготопене.Трейс,любима на Властта,компания,е над тези неща.Сега,щели да се махнат релсите.После траверсите и всичко друго,за да се инпектира основата.Ясно е,какво е качеството й.Никой не знае,колко ще продължи ремонтът на новичкото трасе.За сметка на това,напролет,Трейс,ГБС,Джи Пи Трупата,ще получат още стотици милиони,за поредните разкопки и "качествени"ремонти.Юрганка,ще се усмихне леко гузно пред камерите на мисирките,за да ни каже,колко прекрасно ще стане и че всичко е в"името на хората".Ще се извини за причинените неудобства.Ще помоли за търпение.Не знам вече,кое стотно или хилядно неудобство или за кое волско търпение към безобразията им.
  • 82 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    5 25 Отговор

    До коментар #77 от "Светлинен":

    А МИЛИОНЕРИТЕ И МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ БСП....ТЕ НЕ ПЪЛНЯТ ЛИ ГАРДЕРОБИТЕ....АМА МЪЛЧИТЕ КАТО ДУПЕ*А
  • 83 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    5 27 Отговор
    ДОБРЕ ЧЕ СА ПРЕМИЕРА И КМЕТИЦАТА ДА ВИ НАПРАВЯТ МЕТРО,. ЩОТО И ТВА НЕ МОЖЕТЕ.....
  • 84 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    4 24 Отговор
    А БСП КВО НАПРАВИ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ЗА СОФИЯ.....НИЩО НЕ СЕ ЧУВА...ОСВЕН ЗА ПАРГОВ.....ЧЕ Е ВЕЧНА ОПОЗИЦИЯ В СТОЛИЦАТА....
  • 85 Независим

    25 4 Отговор
    Лъсна корумпираният задник на Б.Б., ГЕРБ и компания и се видя порочното им престъпно и некачествено строителство, като започнаха да се рушат новоизградени подпорни стени, пътища, тротоарни настилки, а сега и новоизграденият участък на метрото ??????????????????????
  • 86 SDEЧЕВ

    4 27 Отговор
    ТОЛКОВА МОГАТ ,ТОЛКОВА ПРАВЯТ. ОСТАНАЛИТЕ САМО ХЕЙТВАТ. СРАВНЕТЕ ПАРТИЗАНСКА СОФИЯ СЪС СЕГАШНА СОФИЯ И ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ. СРАВНЕТЕ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ПО ВРЕМЕТО НА ПАРТИЗАНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ И СЕГАШНИЯ СТАНДАРТ,НЕ Е ВИСОК НО ДОСТАТЪЧЕН .КОЙТО СЕ ЧУСТВА ОЩЕТЕН ДА ГЛАСУВА ЗА ПАРТИЗАНИТЕ- РАДЕВ,НИНОВА,ДОНЧЕВА,МАНОЛОВА И ДА ЧАКА ПРОСПЕРИТЕТ- УСПЕХ.
  • 87 Антураж

    24 5 Отговор
    Ще имаме ли поне едно нещо здраво направено и да бъде здраво с години. Качествено, а не направено 5 за 4 ....Докато Герб са на власт, това няма как да се случи
  • 88 Протести

    21 4 Отговор
    Ама добро утро. Народа спи ли ? Само се оплаквате а нищо не правите и те продължават да си крадат нагло и очевидно.
  • 89 Фандъкова

    23 3 Отговор
    Аз не съм виновна, другите са, аз правя само добро, на около мен са некадърници. Гласувайте за мен- Данчето фъндъчката
  • 90 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    4 21 Отговор
    ЗАВИСТТА УБИВА ДРУГАРИ СТОЛЕТНИЦИ....ЗЛОБАТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ...ОСВЕН ДА ПЛЮЕТЕ ДРУГО НЕ ВИ ОСТАВА....ПРЕМИЕРЪТ И КМЕТИЦАТА ШЕ ВИ МАЧКАТ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ.....ЩОТО ИЗБИРАТЕЛЯ ТАКА Е РЕШИЛ.....
  • 91 Свинчо

    2 19 Отговор
    Такива разбирачи кат тоя кадето не знаят мистрията за какво служи са подлоги и доносници.Това са ни строителите хубави лоши със това разполагаме
  • 92 Крум

    21 2 Отговор
    Толкова много пари се крадат от проекти и се извършват толкова некадърно, и са заплаха са животите на хората, защото не знаеш кога ще пропаднеш в някоя дупка. Пълен смях ! ЕДНА ГОЛЯМА ПАРОДИЯ !

    Коментиран от #95

  • 93 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    4 19 Отговор
    НАРОДА КАЗВА НА ИЗБОРИ...А ТАМ СИ ЗНАЕТЕ ДРУГАРИ.....БЕТОНИРАНА, ДЪЛБОКА ОПОЗИЦИЯ
  • 94 Не ставаш

    20 3 Отговор
    Кметицата Фандъкова и министър-председателя обикалят по един и същи начин, хвалене за пари, хвалене за проекти, след 1 седмица които се разпадат. Отклоняват вниманието на гражданите с с простотии и мислят, че замазват нечии очи, тяхния пиар е фалшив

    Коментиран от #97

  • 95 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    4 19 Отговор

    До коментар #92 от "Крум":

    ОСЪДИ ГИ...ИНАЧЕ ТОВА СЕ НАРИЧА ..КЛЕВЕТА...И Е ПОДСЪДНО....АМА МАЙ НЕ ТИ СТИСКА...
  • 96 Събуди се

    17 2 Отговор
    Те тея схеми си ги въртят от както са на власт, вие сега ли му обръщате внимание ? Не са за оставка а за затвор !

    Коментиран от #98, #101

  • 97 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    2 20 Отговор

    До коментар #94 от "Не ставаш":

    ЗАТОВА ПЪК ВИ МАЧКАТ ЯКО НА ИЗБОРИ...ЩОТО ГРАЖДАНИТЕ ТАКА СА РЕШИЛИ...

    Коментиран от #116

  • 98 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    3 17 Отговор

    До коментар #96 от "Събуди се":

    ВКАРАЙ ГИ...АМА ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ...ДРУГАРИ...
  • 99 Спаси майка ти

    4 16 Отговор
    Спаси София сасоросоидчета на заплатка нищо не правят само мрънкат нали станахте общинарчета заедно с оня Грийнпийс дето каза нещо за евреите как беше че се возели безплатно ли нещо такова

    Коментиран от #110

  • 100 Чибурашка

    14 2 Отговор
    Гласувайте пак за тях, че не се напълниха търбусите достатъчно.

    Коментиран от #104

  • 101 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    3 16 Отговор

    До коментар #96 от "Събуди се":

    А СХЕМИТЕ НА БСП ЗА АЕЦА И ЮЖЕН ПОТОК....Р.ОВЧ. ОСЪДЕН ДА ПЛАТИ 30 МИЛИОНА ЛЕВА ОТКРАДНАТА НАРОДНА ПАРА...САМО ОТ АФЕРАТА...БОБОВДОЛ
  • 102 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    3 18 Отговор
    ВАЖНО Е ЧЕ МАЧКАМЕ БСП И НА ПЛОЩАДА И НС ИЗБОРИ...ТОЛКОВА СИ МОГАТ....

    Коментиран от #106

  • 103 Доберман

    12 1 Отговор
    После как няма да ни дават по чуждестранните телевизии, това е абсурдно, изграждане за 1 милиард и по-късно след това релсите се наддигат. Язък за парите и времето което е изгубено
  • 104 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    4 18 Отговор

    До коментар #100 от "Чибурашка":

    А ЗА ТЪРБУДИТЕ НА БСП МИЛИАРДЕРИТЕ....
  • 105 Коне с капаци

    16 3 Отговор
    Ама то кой техен проект е оживял ? Има ли нещо кадърно свършено от ГЕРБ ? Ох стадоо стадоо.
  • 106 ОХЛЮВ

    16 3 Отговор

    До коментар #102 от "КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП":

    СТИГА СИ СПАМИЛ Е.... РАЗБРАХМЕ, ЧЕ ПОДКРЕПЯШ ЗА 50 ЛЕВА ФАНДЪКОВА

    Коментиран от #111

  • 107 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    3 16 Отговор
    ЩОТО БСП МАЛКО КРАДОХА ПОКРАЙ БАТКО И БРАТКО...И ЕС НИ РЕЗНА ФОНДОВЕТЕ....
  • 108 Лари

    12 3 Отговор
    Кадърно строителство и Фандъкова са антоними
  • 109 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    4 15 Отговор
    И МАНОЛОВА СЕ ОПАРИ ОТ ЛАКОМИЯТА ЗА ВЛАСТ...ОСТАНА ДИ НАВЕДЕНА, ПРЕД ФАНДЪКОВА
  • 110 оня

    10 4 Отговор

    До коментар #99 от "Спаси майка ти":

    според теб щом някой пита защо е некачествен ремонта е соросоид ? аз мислех че е гражданско общество с право на глас и мнение! дано с парите дето ти плащат да плюеш по коментарите да си купуваш лекарства ! е подлогата на герб Магарешки ще ти направи отстъпка !
  • 111 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    3 15 Отговор

    До коментар #106 от "ОХЛЮВ":

    УЧА СЕ ОТ ВАС...ДРУГАРИ СТОЛЕТНИЦИ
  • 112 аз съм Веска

    0 4 Отговор
    Как некадърно !АКО НЕ СПАСЯТ СВ. СОФИЯ , СА ОБРЕЧЕНИ НА ЗАБВЕНИЕ.САМО ЧЕ ,НЕ ТАКА Е ЗАЛОЖЕНО . ВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДИЛЕМАТА ПРЕД ББ :ВЕНЕЦА КОЙТО ДЪРЖИ СВ. СОФИЯ , Е ГОЛЯМО ИЗКУШЕНИЕ ЗА НЕГО .ПОДСКАЧА ДА ГО СТИГНЕ , НО И ВНИМАВА ...ТО Е ХЕМ БРАЧНА ХАЛКА , ХЕМ ТОВА ДЕТО ДЪРЖИ БИКА В ПРАВИЛНАТА БРАЗДА.
    ПОДСКАЧА МАСКИРАН КАТО КУКЕР , ХЕМ СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ ПО- СМЕЛИ СКОКОВЕ .УЦЕЛИ ЛИ ЦЕЛТА , ТУТАКСИ СЕ ОЗОВАВА ПРЕД НЕРАЗОРАНА НИВА- 110 994.ЦАРИ МАРКО !!! НО ... КАКТО СТАВА САМО В МИСТИФИЦИРАНИТЕ ПРИКАЗКИ , И ДВЕТЕ СА ВЕРНИ... ДОРИ И ТОВА , ЧЕ НА СНЕЖАНКА ДЖУДЖЕТАТА СА МИНЬОРИ .... С МАЛКИ СВЕТЕЩИ ФЕНЕРЧЕТА , НО ЩЕ ГРЕЙНАТ В ЦЯЛАТА ЗЕМЯ .
  • 113 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    7 15 Отговор
    А КОЛКО ПАРИ ГУШНАХА ДРУГАРИТЕ ПОКРАЙ ЧАСТНАТА СИ ТЕЛЕВИЗИЯ...ВСЕ НАРОДНА ПАРА.....

    Коментиран от #125

  • 114 КОМУНИСТА

    10 10 Отговор
    ПАК ЩЕ ЯДЕТЕ ЛАНГАТА НА ГЕРБ,МАЗОХИСТИ МРЪСНИ....ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ВРЪТКАНЯЦИ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ.
  • 115 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    6 16 Отговор
    И ЩО СТОЛЕТНИЦАТА НЕ ПОСТРОЙ МЕТРОТО...САМО ПИТАМ ДЕ....
  • 116 ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    15 7 Отговор

    До коментар #97 от "КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП":

    Кой граждани платено комунистче на 4ти аз и още над 2 милиона българи в чужбина ще изметем твоя бог Винету а ти от сега се записвай на борсата. А Фъндъка е само пионка на Барселонския всички поръчки 40 % отиват в шкафчето.

    Коментиран от #118, #122, #126

  • 117 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    7 13 Отговор
    И КАК БСП КОМУНОИДИТЕ МИСЛЯТ ДА СПЕЧЕЛЯТ В СОФИЯ...30 ГОДИНИ ЯКО ГИ МАЧКАТ...ЩО ЛИ

    Коментиран от #121

  • 118 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    7 12 Отговор

    До коментар #116 от "ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    ОТ 10 ГОДИНИ САМО СЕ КАНИТЕ...АМА МАЙ ПРЕМИЕРА И КМЕТИЦАТА ВИ ...ИЗМИТАТ...РЕГУЛЯРНО И БЕЗПОГРЕШНО....
  • 119 ЛЪЖА БОЛШЕВИШКА

    7 11 Отговор
    ФАНДЪКОВА И ГЕРБ НЕ СТРОЯТ, ЛИЦЕМЕРНИ КОМУНДЕТА,ИМА ФИРМА ИСПЪЛНИТЕЛ КУХАРИ НЕГРАМОТНИ.ОСВЕН ДА ЛЪЖЕТЕ И ПЛЮЕТЕ ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ НЕПРОКОПСАНИЦИ.
  • 120 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    4 14 Отговор
    ДОКОГА ЩЕ СЕ НАПИНЯТЕ ЗА ЧЕРВЕН КМЕТ В СОФИЯ......ЩОМ И МАНОЛОВА Я ПОБЕДИХА...ОСВЕН НИНОВА ДА СЕ КАНДИДАТИРА...А.....ДОБРА ИДЕЯ
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

    6 10 Отговор

    До коментар #116 от "ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    ДРОНА НА РАДЕВ СЕ СПРАВИ ТОЛКОВА, КОЛКОТО РАДЕВ НАПРАВИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО...И ЗА ТОВА НЕ СТАВАТЕ
  • 123 жана

    8 6 Отговор
    МРЪСНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА,ТИЯ ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ ПЛЮВАТ ТУКА И НАВСЯКЪДЕ,БОКЛУЦИТЕ МРЪСНИ.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Светлинен

    7 5 Отговор

    До коментар #113 от "КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП":

    Джендър, успокой се малко. Даже е смешно какви ги пишеш. Даже и в редакцията се спукаха от смях.

    Коментиран от #129

  • 126 РЕШЕТНИКОВ

    5 3 Отговор

    До коментар #116 от "ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    ЛУДА ГЛАВА ИМАШ, ХОДИ НА ПРЕГЛЕД ШУМКАР.
  • 127 РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

    4 12 Отговор

    До коментар #121 от "ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    НАЛИ ДЕЛАТА ЩЯХА ДА ПОЧНАТ МИНАЛАТА ЕСЕН...ПАК ГРИЗНАХТЕ ДРЪВЦЕТО....

    Коментиран от #131

  • 128 ПКП

    13 1 Отговор
    Ходете пеша!!!!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

    3 10 Отговор
    НА ДРУГАРЯ РАДЕВ МУ ПОЖЕЛАВАМ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ...ЧЕ БЕЗ НЕГО Е СКУЧЕН ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ
  • 131 ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    10 3 Отговор

    До коментар #127 от "РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ":

    Комунистче не се напрягай малко остана с твойте квалификации ще метеш перона на метрото и през почивката ще ходиш на свиждане на Бойко Шкафчето в СЗ айде и да не забравиш да се запишеш .....

    Коментиран от #137

  • 132 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    5 12 Отговор
    АМА ТОЛКОВА БОЙ НА ИЗБОРИ, СТОЛЕТНИЦАТА НЕ Е ЯЛА ОТ ОСНОВАВАНЕТО СИ...СТАНИШЕВ, МИКОВ И НИНОВА ГИ ЗНАЯТ НАЙ ДОБРЕ
  • 133 ВУЧКОВ

    14 4 Отговор
    сега на ,,театрална" слизаш и рейсовете до ,,хаджи димитър " -ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКО КРАДЕЦААААААААААА ! ЗАТВОР ЗА МУТРАТА И ФАНДЪШКА !

    Коментиран от #136

  • 134 гларус

    7 16 Отговор
    По тъпи от шопите няма . Фандъкова направи много за София .Само селяните сега предизборно почват атаки против нея.
  • 135 АЛО РАДЕЕЕВ

    4 9 Отговор
    СЛОЖЕТЕ СИ МАСКИТЕ БЕ ИЗРОДИ ОТ ФОТО 1 !
  • 136 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    6 8 Отговор

    До коментар #133 от "ВУЧКОВ":

    ТАКА ДЕ...ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ТЯХ....ЩЕ ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА...ЛЕКА ПОЛЕКА
  • 137 РАДЕВ....ПАК СЕ СКАТА

    3 13 Отговор

    До коментар #131 от "ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    РАДЕВ, ТИЯ ЗАПОВЕДИ ГИ ДАВАЙ В КАЗАРМАТА....ЩОТО ТУК НЕ ТЕ........
  • 138 Омерзен

    10 3 Отговор
    Боко, Фифи и целия краварник от калинки на ГЕРБ вън веднага и завинаги! Да отстраним вируса ГЕРБ!!

    Коментиран от #142

  • 139 РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

    4 12 Отговор
    А ВЕЧЕ И....МЕДИЙНО

    Коментиран от #206

  • 140 Бивш гербаджия

    12 2 Отговор
    С крадене такива магистрали и метро може да се построят. Кой е бил по-крадлив Хамстера и ли Бат ще покаже бъдещето. Италиянската мафия е била най-големия строител. Тази крадлива мафия е създадена още след 1944г и съществува и до днес. Гласували или негласували хорицата от наивния български народ, но сигурно са ни нагласили и изборите, но кой ще е бащицата - ще разберем по-късно. Не вярвам нещо да се промени. "Моделът" е железен.
  • 141 БОКО ГРЕШКАТА

    4 8 Отговор
    НА ДРУГАРЯ БОРИСОФ МУ ПОЖЕЛАВАМ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ...ЧЕ БЕЗ НЕГО Е СКУЧЕН ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ

    Коментиран от #144

  • 142 РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

    6 6 Отговор

    До коментар #138 от "Омерзен":

    Е АЙДЕ ДЕ...САМО СЕ НАПИНЯТЕ....ЯЛОВО...ПАК ШЕ ВИ МАЧКАТ...СТОЛЕТНИЦИ...
  • 143 az #МУТРИ, ВЪН!

    7 3 Отговор
    Затвор им е малко!

    Коментиран от #146

  • 144 РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

    6 6 Отговор

    До коментар #141 от "БОКО ГРЕШКАТА":

    О...ВЕЧЕ СЪМ СТАНАЛ...КЛАСИК....
  • 145 Омерзен

    9 3 Отговор
    Боко, Фифи, ПКП и целия краварник от калинки на вируса ГЕРБ вън веднага и завинаги!

    Коментиран от #147

  • 146 РАДЕВ......ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ

    5 8 Отговор

    До коментар #143 от "az #МУТРИ, ВЪН!":

    САМО СЕ НАПИНЯТЕ. И РАДЕВ НЕ ВИ ПОМОГНА...ДОРИ С ЮМРУЧЕТА
  • 147 РАДЕВ....ПАК СЕ СКАТА

    1 4 Отговор

    До коментар #145 от "Омерзен":

    ДА ТИ СЕ....ВРЪЩА
  • 148 Някой

    4 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: която построи автомагистрала "Тракия" между Чирпан и Стара Загора- Хайде сега г-н Карагьозов, като сте били така добър да напишете статията,бъдете така добър и напишете при кое Правителство ,Трейс строи магистрала Тракия.Да ви попитам, вие лично видяхте ли някъде Борисов или Фандъкова да копаят,полагат асфалт,редят плочки ???Строят строителите !!!!Има си надзор,има си гаранция !Олеквате с такива тенденциозни статии.Само тук ли има проблеми при строителството на такива обекти ?Направете си труда и вижте новото летище в Берлин с колко години закъснение е пуснато и какви проблеми е имало с качеството .С колко по-скъпо е излезнало е отделна тема.Не може постоянно да хулите всичко ,което се прави в държавата !!!!!!
  • 149 Пея

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "ЦК на ГЕРБ":

    Кретен
  • 150 Мънкащата

    9 2 Отговор
    толкова си може. Тя не е виновна, а тези които гласуваха за нея! А за нея още в началото се видя, че не става за нищо. Абе както всичките и колеги в партията.

    Коментиран от #155

  • 151 Спаси майка ти

    3 9 Отговор
    Соросоидите като Спаси София Грийнпийс и други НПО-та трябва да се ликвидират незабавно тровят българското общество разединяват го и се опитват да го унищожат марш веднага от родината ни
  • 152 ежко

    10 0 Отговор

    До коментар #27 от "Sofia":

    Така е, ама тук е важно какво е казал проектанта.И той носи после отговорност за изменения съгласувани с него.Ако не са съгласувани, вина носи контрола!.И тези които са приемали работата...
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 И аз да кажа

    6 6 Отговор

    До коментар #23 от "Един от народа":

    И защо пък си сигурен, че не е от проектирането? Като високоплатена дейност, то е открай-време супер мафиотизирано. Още от Софиянски и даже много преди това. И даже когато се включват БАН и УАСГ, експертите са все едни червени другари, белязани от некадърност и алчност. Може да проверите, например как за строежа на летището тихомълком немците се отказаха от нашите професори, които им бяха предложили в идейния проект невежо инженерно решение, самият изчислителен модел беше погрешен и немците взели да се кръстят, като го разгледало. Същото се случва сега при строежа на най-високата сграда на Цариградско шосе. Фандъкова какво да направи, както и Борисов- обръщат се към академичните капацитети, а там подборът и издигането са по критериите от Априлския пленум1956.
  • 155 Айде бе

    2 6 Отговор

    До коментар #150 от "Мънкащата":

    Щото пък Манолова щеше да възцари компетентността и честността, а? Щото много разбира от строителство и архитектура и има компетентен екип!

    Коментиран от #160

  • 156 Бау-аууу

    1 7 Отговор

    До коментар #69 от "ДжафДжаф":

    По време на социализма имаше само... и започва една носталгия по строежите на бригади за социалистически труд, е гледайте филма "Стена" с Иван Иванов и Георги Георгиев-Гец и после ще трошим. Робският труд на Строителни войски и безплатното бригадирско движение не забравяме.

    Коментиран от #183

  • 157 Светлинен

    7 3 Отговор

    До коментар #129 от "КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП":

    Бойко те чака да му врътнеш една. Не се тревожи ще му каза че си писал(а) във форума положително за тях. :) и да измиеш чиниите на на Кметицата.
  • 158 Айде ся

    9 3 Отговор
    Нищо ново. Така строи граб. Представяте ли си тия да построят небостъргач. Колко ще издържи и как ще изглежда.
  • 159 Васил

    12 3 Отговор
    Герб са синоним на калпавото.
  • 160 Абе галфон

    12 2 Отговор

    До коментар #155 от "Айде бе":

    Какво общо има Манолова със случая, бе. Ейй, аман от нагли и т,@пи гепирасти.

    Коментиран от #174

  • 161 Някой

    1 5 Отговор

    До коментар #153 от "Патриот":

    Когато глупостта взима превес и цитирането на Конфуций няма да помогне !Всеки е невинен до доказване на противното и това го пише май нали ?Една вина се доказва с доказателства, а не с партийни компромати !Колкото имаше двойни дъна на десетки микробуси според лаещата в ефир,колкото имаше побой над човек от страна на полицията пред детето му толкова има и кюлчета.Много удобно пропускате факта,че същата ако беше уверена в това ,което е снимала спокойно можеше да излезне и да го каже в ефир.Но за съжаление има и полиграфи и после става сложно...нали ?

    Коментиран от #163

  • 162 Комунивирис

    2 8 Отговор

    До коментар #153 от "Патриот":

    А кога ще има граждански съд за ПРЕСТЪПНИТЕ НИНОВА,РУМЕНИ ГЕЧЕВ,ОВЧАРОВ,РАДЕВ,ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, МАНОЛ ВЕЛЕВ-ДАНИЕЛ ЛЕЧЕВ-ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА, СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.Кога? Те са с доказани престъпления. А техните чекмеджета,пачки,кюлчета, кой ще снима, а "Биволъ","Факти","Днес". А свобода на словото, а др. Прокопиев-Каолинов.До кога демагогия?
  • 163 ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    9 3 Отговор

    До коментар #161 от "Някой":

    Това сам ли го измисли или ти го диктува Севда Инкасото дето отказвала всеки петък кекс на Черепа. Абе да се чуди човек от къде ви намира Винету?????? Но няма страшно за всяко прасе идва Коледа за вас датата е 4ти април....!!!!!!!!

    Коментиран от #167

  • 164 ЛЕОН

    12 1 Отговор
    ТАЗИ ОБЩИНА Е ОКРАЛА 20 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ 2007 ГОДИНА НА САМ. ТАЗИ ПРЕСТЪПНИЦА Е КРЪСНЦАТА НА ОБЩИНСКТА МАФИЯ В СОФИЯ.
  • 165 замислен

    5 0 Отговор
    Не съм строителен инженер, но си мисля, че при подпочвени води релсите трябва да "пропадат", а не да се надигат.
  • 166 тъй де

    9 3 Отговор
    А простият народец , докато крадат неговите пари , си хортува " който не строи той не греши " . Това е и същността на разбирателството му с Бацко . Прост народец богат Бацко .
  • 167 Някой

    1 7 Отговор

    До коментар #163 от "ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ":

    По вас ли съдите,че някой трябва да ми казва,какво да пиша ?След изборите пак ще сте в опозиция въобще ако успеете да влезнете и в Парламента де.Най-голямата ви грешка е,че продължавате да мислите хората за глупаци и да мислите,че те вярват на всички простотии и скалъпени скандали и компромати.
  • 168 Винету

    13 3 Отговор
    Ами от платените 75 млн., 50 са се върнали в шкафчето, как да стане качествен строежът? Важно е да има пачки и кюлчета злато, метрото ако ще да се срути, гербавите в метро не се возят, те предпочитат лимузини с буркани... Народе, народе...

    Коментиран от #171, #178

  • 169 е х о

    6 3 Отговор

    До коментар #46 от "РЕАЛИСТ":

    Ти пишеш , че си реалист , но НЕ СИ реалист! Това за което пишеш , се нарича ОТМЪЩЕНИЕ ! Населението на България по такъв начин си ОТМЪЩАВА на всички , които го управлават - община , правителство и парламент !
    Щом не може да се противодейства на шайката , която ги ограбва , единственният начен е пасивната съпротива . Замърсяването и изхвърлянето на отпадъци на „нерегламентирани“ места е една от формите на тази „пасивна съпротива“ ..............
    Каквото посяли - това ожънали ! Сеят мизерия - жънат отпадъци .
  • 170 Барба Радис

    2 6 Отговор
    И ето БСП-то идва на власт. Сядат другарите след "смъртен вой" на народната трапеза. Ядат,пият,плюскат и стават с мазните си пръстчета да разпределят оставеното от ГЕРБ. Дърпат чертата, ами то няма за заплати,пенсии,строителство,саниране,здравеопазване,училища,детски градини,спортни зали. Какво да се прави?(имаше такъв труд на комунягите). И се сещат за бай им Тошо:" ще се снишим,ще изчакаме, ще видиме" до изборите и НАРОДЪТ да реши с мощен шут в... е вие знаете.

    Коментиран от #176

  • 171 Някой

    2 9 Отговор

    До коментар #168 от "Винету":

    Дай ми реални доказателства черно на бяло ,кога точно и къде преброи ,че е взел 50 милиона от поръчката и лично аз ще гласувам за тоя дето те кара да пишеш простотии на изборите !Доказателства !Ако почнеш да ми мънкаш и увърташ значи си просто един трол !

    Коментиран от #172, #175

  • 172 друго желание

    9 2 Отговор

    До коментар #171 от "Някой":

    То туй с доказателствата май е работа на Гешев , ама нещо не му се работи.

    Коментиран от #181

  • 173 др Уотсън

    14 1 Отговор
    Това разместване на релсовият път е само началото ! Подкопани са основите на тунелът , който ще започне да сляга ! Щетите тепърва ще започнат . Целият участък е компрометиран . Но грешката е започнала още от проектирането . Оттам и начинът на изпълнение е бил грешен и резултатът е налице ! С кърпене на трасето няма да стане , ще се наложи ГЕНЕРАЛНА реконструкция с нов проект на компрометираният участък ! Като реконструкцията трябва да обхване стотина метра преди и стотина метра след деформираното трасе .

    Коментиран от #228

  • 174 Айде бе

    1 6 Отговор

    До коментар #160 от "Абе галфон":

    Е нали тя беше алтернативата, дето за малко... Майче, ти ли се обаждаш? Кой щеше да ти бъде главен архитект? Калин Тихолов?
  • 175 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    2 12 Отговор

    До коментар #171 от "Някой":

    ДОКАЖИ ГО.......АМА ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ
  • 176 НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП

    3 10 Отговор

    До коментар #170 от "Барба Радис":

    ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ МОГАТ САМО ДА МЕЧТАЯТ ЗА ВЛАСТ
  • 177 ПазиСеОтГЕРБ

    13 4 Отговор
    По 2-рата и 3-тата линия на метрото в София, усвоени финасово от БКП-ГЕРБ партийни фирми е оасно да се возиш, поради множество причини, като 2 са най-важните: 1.) Опасност от строителна (вкл. наводняване!) и/или транспортана авария поради безконтролно и умишлено изключително некачествено проектиране, строителство с неспазване на технологичните изисквания и с крайно-ниско качество на материялите; 2.) Опасност от виросо- и бактериално-заразяване поради лошо проектиране, лоша вентилация и лошо хигиенизиране (ако въобще се извършва?!)!

    Коментиран от #179, #187, #192

  • 178 НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП

    2 8 Отговор

    До коментар #168 от "Винету":

    ИСКАТИ СЕ ДА Е ТАКА....АМА ПАК НЕ ПОЗНА....
  • 179 НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП

    4 5 Отговор

    До коментар #177 от "ПазиСеОтГЕРБ":

    КАЖИ ГО ТОВА НА ПЪТНИЦИТЕ ...НА СПИРКАТА...ПОСЛЕ БЕГАЙ....
  • 180 КМЕТА НА ПЕРНИК

    5 2 Отговор
    ИСКАМ МЕТРОТО ДА Е ДО ПЕРНИК.......ЩЕ ПИТАМ ПРЕМИЕРА ДАЛИ ШЕ СТАНЕ....
  • 181 И аз да кажа

    7 2 Отговор

    До коментар #172 от "друго желание":

    Не е така- когато твърдиш нещо уличаващо и искаш другите да променят позицията си, се предполага да се позовеш на нещо повече от личните си усещания или подлярски подхвърлени снимчици. Ако са истински и искаш да станат достояние и чак пък толкова те е страх, отиваш при Кьовеши, уговаряш защита, и излизаш с лицето и името си!

    Коментиран от #182

  • 182 НОВО ПЕТ

    1 10 Отговор

    До коментар #181 от "И аз да кажа":

    НЕ СЕ ОБЕСНЯВАЙ НА ДРУГАРИТЕ...НЯМА ДА ТЕ РАЗБЕРАТ....ПРАСКАЙ ГИ...ДИРЕКТНО И ДА НЕ ТИ ПУКА...
  • 183 ДжафДжаф

    18 2 Отговор

    До коментар #156 от "Бау-аууу":

    Да така е! Имаше образование в пъти по-добро от сегашното! От 1945г до 1975 без външно финансиране за има нема 30г са построени няколко десетки хиляди километра асфалтови пътища. Практически нямаше махала, до която да не стигаше асфалтов път. От 1975г до 1989г, само за 14г и без външно финансиране са построени 200км магистрали. Всъщност дори вожда ти Бочко Тъпото сам твърди: 1/100 част от това, което е построено по времето на Живков да построим ще сме велики. И какво лошо има при разпределение на обществените средства, да се ползва система, която очевидно е работила добре и при която се крадеше доста по-малко! Ония мръсните комунисти се задоволяваха с панелен апартамент в "Изток", Лада без да чакат ред и максимум вила! Сегашната номенклатура нема наяждане- вили в Гърция и Ривиерата, Бентлита, децата още 10-годишни в частни училища в Швейцария. Я иди да видиш къде живеят и на какво се возят тарикатите от Трейс груп например.

    Коментиран от #184, #186

  • 184 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    2 13 Отговор

    До коментар #183 от "ДжафДжаф":

    А ЗА ТВА ВРЕМЕ КВО ПОСТРОИХА НА ЗАПАД......ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ ХОДЕХТЕ ТАМ И ГЛЕДАХА КАТО ТРЕСНАТИ С ЧЕРВЕНА БУХАЛКА....
  • 185 Прокурор

    9 0 Отговор
    Ще се самосезирам след някой друг месец

    Коментиран от #188

  • 186 ЧЕРВЕНИ РОБИ НА ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ

    5 11 Отговор

    До коментар #183 от "ДжафДжаф":

    ЩО БЕ...ДРУГАРИТЕ НЕ СЕ ЛИ НАГУШИХА, НАЙ ВЕЧЕ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА...ОТ ТЕХНОИМПЕКСА, ПРЕЗ АРАБАДЖИЕВИ, БАНЕВИ ТА ДО ..БОЖКОВ.....И ВСИЧКИТЕ ИМ ДЕЦА УЧАТ НА ЗАПАД...ЩО ТАКА?????
  • 187 Българин

    4 10 Отговор

    До коментар #177 от "ПазиСеОтГЕРБ":

    Ми като е опасно за теб в метрото - ходИ пеш,бе....ХодИ пеш и развявай червен байрак...
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 бай Ставри

    14 2 Отговор
    Партийните фирми - "строители" и усвоители на милиарди - са си спестили бая качествен водоустойчив бетон и стоманена арматура щом като една малка рекичка като Перловската е успяла за 3 месеца след "резването на лентичката" да "повдигне" нивото на релсите! Сега чакам "компетентната" експертиза от ген.лейт. доц. д-р инж. БОКо тиквата - гавазина и кочияш, масажиста и теляк на Тато мaнгo-правешки?!

    Коментиран от #194

  • 192 НИКОГА ВЛАСТ ЗА БСП

    2 8 Отговор

    До коментар #177 от "ПазиСеОтГЕРБ":

    ТАКА ДЕ...НЕ ПОЛЗВАЙ МЕТРОТО...ХОДИ ПЕШ....
  • 193 Човека който помни

    4 10 Отговор
    Отсечката от Чирпан до Стара Загора е строена и пусната в експлоатация по времето на Тройната коалиция и в частност от Сергей Станишев !
    И това е доста преди да я има ПП ГЕРБ и Б. Борисов !
    Много Ви моля когато пишете и обвинявате , нека да бъде коректно и градивно , а не политически и пристрастно !!!
  • 194 БСП...КРАТУНИТЕ И БЕТОНИРАНИ МОЗЪЦИ

    0 11 Отговор

    До коментар #191 от "бай Ставри":

    ЩОМ И ТИ РАЗБИРАШ ОТ МЕТРО...ЯСНО...И ТИ СИ КАТО ДРУГАРИТЕ...ЧИФТЕ ПИЩОВИ НА ГОЛ..ТУМБАК
  • 195 ФАНДЪКОВА МАЧКА

    4 9 Отговор
    Значи за Фандъкова може да се пишат глупости, че била "циганска" кметица, а когато напишем същото за Бонев биваме изтрите. Така ли е... Факти?!?

    Коментиран от #222

  • 196 АЗ БОРИСОВ

    11 1 Отговор
    Строя, строя, строя, давам, давам, давам, облекчавам мерките, облекчавам мерките, облекчавам мерките, ремонтирам, ремонтирам, ремонтирам............... ТРЯЯЯЯЯСССС.... Абе кво стана бе? Да не е Радев с дрона? - Не, господин премиер, падна скала от Рилския манастир върху Софийското метро!

    Коментиран от #198

  • 197 БСП...КРАТУНИТЕ И БЕТОНИРАНИ МОЗЪЦИ

    1 8 Отговор
    ГАДНО Е ДА НЯМАШ КМЕТ НА СТОЛИЦАТА ВЕЧЕ 30ГОФИНИ...ОЩЕ ПО ГАДНО ЕДНА ЖЕНА ДА ВИ МАЧКА ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ.......ДРЪЖТЕ СИ ГО ПАРГОВ.....ДА ГУБИ ПОНЕ ОЩЕ ТОЛКОВА
  • 198 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    2 6 Отговор

    До коментар #196 от "АЗ БОРИСОВ":

    ПАК НЕ ПОЗНА......

    Коментиран от #199

  • 199 АЗ БОРИСОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #198 от "КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП":

    Ами оди пеша сега, кат нема метро.....
  • 200 Бай Иван

    6 0 Отговор
    ГШ-23, АК-47 ще оправят само работата....
    Другото е вятър работа...
  • 201 vasil

    5 2 Отговор
    Какво стана с метрото до Овча купел? Като подаяние за изборите от ГЕРБ ли да го приеем?
  • 202 Народен Път

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "бушприт":

    Я пак кажи кой построи оня 90км /ч район от магистралата . Помните колкото маймунките. Не беше ли Батко и братко финансирани от Станишко Динмитриевич-Червената , пардон Розовата прашка . Ама тогава съда ги оправда ,въпреки конфликта на интереси.
  • 203 любител

    7 1 Отговор
    ама така се строи бе влагаш 1 милиард и после още 2 милиарда за ремонт и от тях 90 процента в чекмеджето на боко крадеца.това е формулата на строежите на боко.толкова е просто и прозрачно.
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 инчхай

    4 0 Отговор
    и кръговото на ул.Липник и Цар Освободител в Русе също е за ремонт
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Боко

    6 1 Отговор
    ВСЕКИ ДЕН СПОМЕНАВАМ МАЙКА Й КАТО ОБИКАЛЯМ ДУПКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ!!
  • 210 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    4 0 Отговор

    До коментар #74 от "КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП":

    Аре и на теб ти е време да се запътиш към 4- ти километър...!!! С Метро ли,пеша ли....сам реши....!!!
  • 211 vili

    6 0 Отговор
    Разхищение , Безстопанственост ,Корупция.
    Някой да не го вижда,
    Докога
  • 212 ни дзнайте ли

    5 0 Отговор
    полуграмотни уж инженяря проектират нещя извъп позднанието им!
    чекайте ква ще стане при земетресение?
    строителство с лъжливи сметки за бетон!!!
    у варна с пясък от езерата с мидички!!!
  • 213 Чики-Рики

    6 0 Отговор
    А кой е учител на ,, учителката,, Фандъкова,а ?! Питам АЗ и отговор не искам!
  • 214 123

    8 1 Отговор
    Те ТУЛУПИТЕ толкова си могат . Но в краденето са отличници
  • 215 Затова

    4 1 Отговор
    Всички тулупи ще ги пратим на бунището по един по един, или на групи! Ехааааааа....!
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Червени мижитурки

    2 6 Отговор
    Строим, вдигаме доходи,режем зависимости от Русия,купуваме модерни самолети, преобразяваме стария вид на сграден фонд със саниране, откриваме нови спортни зали,детски градини,пречиствателни станции, модерни предприятия, доближаваме България до общата европейска банкова система. Ставаме все по-нормална,независима европейска модерна държава при управлението на ГЕРБ. Напред и нагоре. Да живее Демокрацията, Долу Комунизма.

    Коментиран от #223

  • 218 Левтер

    1 0 Отговор
    А Братоев си е шеф вече 20 години.Нема ядове ,нали е от нашите!

    Коментиран от #221

  • 219 эпсилон

    3 4 Отговор
    Нереализирани червени некадърници. Това са "Спаси София". Някой трябва да спаси София от тях. Най-лесно е да критикуваш при условие, че си тотално некадърен и неспособен. Отдавна никой освен антиправителствените Факти не им обръща внимание. Това са тия дето хадеха по Графа докато го правеха и разклащаха паветата за да реват после.
  • 220 Тор

    0 5 Отговор
    Някой да знае сложно техническо съоръжение, което да не се разваля ? Ако има значи е пълен профан технически. Е метрополитена, особенно ако линията е в гаранция е сложно съоръжение, което винаги може да дефектира. Напишете на латински метро-проблеми в търсачка и ще видите какво става, ставало е и ще става по света.
  • 221 протестиращи

    0 2 Отговор

    До коментар #218 от "Левтер":

    Защо ? Искаш да го заместиш ли ? Това е човека който построи метрото в София. Ако не го знаеш, значи малко четеш, или не можеш да четеш на друг език освен на миризливия ти руски.
  • 222 Анджело

    3 3 Отговор

    До коментар #195 от "ФАНДЪКОВА МАЧКА":

    Че цигснска си е. Манолова е истинския кмет на София
  • 223 Анджело

    1 1 Отговор

    До коментар #217 от "Червени мижитурки":

    Маалоумник!
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Бени

    3 1 Отговор
    Всичката им работа е такава на тези управляваящи!
  • 226 Управляваш

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Спаси":

    Опозицията е за затвор само яде държавни пари и не може власт да вземе12год А отгоре на това и се множат
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Спас безделника

    3 2 Отговор

    До коментар #173 от "др Уотсън":

    Перловската река си върви точно над разлома. На практика за ситуацията е виновен и проектантът и експертният съвет, който е вземал решение за трасето. Николай Михайлов ("Трейс") няма никаква вина за това, че са му подали такова решение на заданието. Друг е въпросът доколко е могъл да промени нещо, защото все пак не може да му се отрече авторитета на един от най - добрите специалисти в бранша.

    Коментиран от #241

  • 229 Спас безделника

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Танкист от Черния полк":

    А бе той, професорът, се мъчи да ги обучава, ама като образователната система им рендосва и полира мозъците още от долните класове, какво може да направи? Я по- добре пийнете по едно кафенце с Фандъкова и Такева!
  • 230 Стоян

    1 2 Отговор
    Ами то си се правят обществени поръчки. Който и да дойде на власт пак тези 2-3 големи фирми ще печелят поръчките. Какво си мислят тези от Спаси София, че в България има 100 фирми които могат да строят метро и имат необходимата техника. Няма значение кой е кмет има обществена поръчка контролирана от общински съветници и санкции по договор за поръчката.

    Коментиран от #234

  • 231 КМЕТИЦАТА...МАЧКАЩА НА ИЗБОРИ. БСП

    3 2 Отговор
    ШЕ ВЗЕМЕ И БАЦЕТО ДА ТРЕСНЕ СТОЛЕТНИЦАТА.....ТЯ Е СВИКНАЛА ДЕ...И МАЙ МНОГО И ХАРЕСВА ДА Я..... ТРЕСКАТ
  • 232 ОСТАВКА

    4 2 Отговор
    станция Дружба тече като лейка от както е построена. Тия лъжи на фандъчка ги слушаме при всеки обект - как фирмата ЩЯЛА - никога не се оправя гафа и си остава за сметка на данъкоплатеца. А чекмеджето на фандъчка и началника се пълни ли пълни
  • 233 Старото

    5 0 Отговор

    До коментар #69 от "ДжафДжаф":

    А я ми кажи кой премахна Държавен контрол? Кой лансира тъпата идея, че пазарът ще контролира качеството и защо в старите демокрации най - много се страхуват от държавните контролни органи? И още нещо: защо тези типове, които разрушиха икономиката, вземат огромни пенсии, вместо да се кланят на бай Ставри и да чистят седалката на стола му с кърпата си за лице?
  • 234 Де ги бре, Стояне, тези специалисти?

    2 0 Отговор

    До коментар #230 от "Стоян":

    Стояне, за да контролираш такава поръчка, трябва да разполагаш със специалисти поне две стъпала над изпълнителите
  • 235 БЪЛГАРИН

    2 3 Отговор
    Всичките да бъдат разчекнати на два коня.
  • 236 Бакалов

    2 0 Отговор
    Като не я харесвате, защо я избрахте пак?
  • 237 Сеньор Гепарда

    0 2 Отговор
    България е малка и всички сме братчеди . Гепенето е сладка работа , спокойно ще има за всички , като се изредим във властта и ние ще бръкнем в кацата с меда . Парите от данъците на населението докато е живо все ще ги гепим
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Единственото

    4 2 Отговор
    метро, което няма да се развали никога е това, което НЕ е направено. Така че комунистчета, вашето няма да се развали никога.
  • 240 БОКО КРАДЕЦ

    2 1 Отговор
    ТОВА Е ИСТИНАТА
    Aкo cмятaмe acфaлтa тaкa, кaктo Cтaнишeв гo cмятa, тoй e пocтрoил 127,7 км мaгиcтрaли, a Бoйкo - 104,2.
  • 241 др Уотсън

    0 0 Отговор

    До коментар #228 от "Спас безделника":

    Не го познавам лично , но ако той и екипът му БЯХА истински специалисти , още при изкоп , щеше да обърне внимание за пропадане с вероятност 90% .При такива пресичания на водни прегради , вероятноста да се случат такива пропадания са 80-90% . Участъкът е трябвало да се дренира срещу подпочвени води .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове