Last news in Fakti

20 Януари, 2021 07:52 7 506 62

Политолог: Слави Трифонов ще е най-ухажваният за партньор в парламента

  • слави трифонов-
  • парламентарни избори-
  • татяна буруджиева-
  • анастас стефанов-
  • има такъв народ

Този, който е по-убедителен, печели вота, убеден е Анастас Стефанов

Политолог: Слави Трифонов ще е най-ухажваният за партньор в парламента - 1

"Ситуацията е съвсем различна. Говорим за формации, които тепърва трябва да се докажат на избирателите. Когато обединението се търси, за да се разруши нещо, не е добре за държавата." Това коментира по повод предстоящите парламентарни избори политологът доц. Татяна Буруджиева пред телевизия Bulgaria ON AIR.

"Появява се една партия, която обира гнева на управлението и стимулира хората да я подкрепят. Но по-голямата част, които биха подкрепили "Има такъв народ", са хора, които не са гласували в последните години. Затова с такава условност говорят изследванията, защото не се знае дали ще се мобилизират избирателите", посочи доц. Буруджиева.

По нейните думи сега не е времето за вътрешни скандали в БСП, защото така се разрушават твърдите ядра, които със сигурност ще отидат да гласуват.

"Ние май-забравихме, че БСП има правителство в сянка, то беше направено септември. Когато имаш правителство в сянка, винаги се стремиш да си огледален на съперника си - да имаш отговор на проблемите. Да видим дали ще има такъв отговор в листите", отбеляза политологът и добави, че политиците са част от ниската избирателна активност.

"Ако единствената ти цел е да унищожиш противника - това трябва да бъде на живот и смърт. Хората продължават да се чудят кого да изберат и нямат идея на кого да се доверят", допълни тя.

Нейното мнение споделя и политологът Анастас Стефанов от "Тренд", който пред Bulgaria ON AIR заяви, че Слави Трифонов безспорно е най-привлекателният обект за останалите партии в предстоящите избори.

"Той ще е най-ухажваният партньор при връчването на мандатите", смята Стефанов.

"БСП по-скоро се консолидираше и се подготвяше да се яви на изборите, докато когато е на власт, се проявят вътрешни спорове", добави той. По думите му "в политическата ни култура живеем в непрекъснато хронично търсене на алтернатива".

"Този, който е по-убедителен, печели вота. Ние търсим харизматична личност", отбеляза политологът и изрази мнение, че президентът Румен Радев е последователен в своя управленчески модел, но не е казал нищо ново и до предизборния ден ще напомня за себе си с такива изказвания.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    55 5 Отговор
    Още една нова звезда на хоризонта, професори доценти доктори социолози политолози, вече се чудя кой работи в тази държава

    Коментиран от #57

  • 2 Кой

    45 4 Отговор
    ще ухажва халтави патерици и бастуни , подпиращи се вечно на тоя и оня ? Без каквито и да било качества за тая работа !
  • 3 БАЙ Х@Й‼

    53 3 Отговор
    ОТ тридесет години изборите са не ЗА, а ПРОТИВ някого! Против БКП, против СДС, против НДСВ, сега против ГЕРБ!
  • 4 ужас

    58 18 Отговор
    Със чалгата ще превлече целият народ , и той ще поведе България !!Явно е ,че тази държава няма никакво бъдеще !! Само бандити и чалгаджии я управляват ! Събудете се бе ,робии !!

    Коментиран от #8

  • 5 Асанчо

    56 19 Отговор
    Слави в парламента??? Това вече е края.

    Коментиран от #9

  • 6 фен на сидеров

    44 11 Отговор
    ако това чалгализирало България недоразумение влезе и в политиката........не дай Боже в парламента .....НАРОДЕ !!! ???
  • 7 някой

    34 1 Отговор
    За какво мъжете ухажват и какво се случва след ухажването?Почне ли някой да те ,,ухажва,, очакват те удоволствия ......много нови ,,звезди,, на политическия небосклон у нас угаснаха след подобни ухажвания и заигравки с партиите на статуквото
  • 8 Бъдете умни

    26 40 Отговор

    До коментар #4 от "ужас":

    Чалгата си е чалга, политиката си е политика не можеш да смесваш двете неща. Хитлер като слуша класическа музика какво направи. Слави не е непознат, поне от 20 г. има позиция почти по всички въпроси и хората оценяват това което е правил през годините.

    Коментиран от #12, #44

  • 9 Цигаристан

    35 9 Отговор

    До коментар #5 от "Асанчо":

    ТРИФОНОВ ЩЕ СЕ ИЗДЪНИ МНОГО ЯКО, ТОВА Е НОЩНА ПТИЦА КОЯТО БЛЕНУВА, САМО КОЙТО НЕ ГО Е ВИЖДАЛ ДЕНЕМ - ОМЪРЛУШЕН СНОБ СЪС СЕНКИ ПОД ОЧИТЕ, СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ ОТ ТОВА ДЪРВО СТАВА НЕЩО, НО КАТО НЕГО СА МНОГО % ТАКА ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА ИМА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ, ТОЙ И МИНЕКОВ ИМА В СТРАНА С МНОГО МИНЕКОВЦИ . . .
  • 10 дедо Герчо

    22 5 Отговор
    СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ДО ЮЛИ...ХЪХЪХЪ...ДУБРУТРО...
  • 11 Петьо Петров

    26 5 Отговор
    Не е задължително да слушаш чалга или каквото и да е,за да потърсиш алтернатива от извънпарламентарното статукво. Който иска да продължава да живее по този начин да гласува според цената си,който иска промяна,със съвестта си!

    Коментиран от #14

  • 12 Какво

    35 6 Отговор

    До коментар #8 от "Бъдете умни":

    очакваш , съветвайки хората да са умни (?) , от един нарцис , пълен с комплекси , овъртащ се вечно около силните на деня - от борческото начало до днес ? Един енергиен вампир не дава , а само взема , че и страхливец на всичко отгоре !
  • 13 Ха ха ха

    35 6 Отговор
    чалгарът може да бъде уважаван и харесван само от себеподобни, нискоинтелигентни индивиди !

    Коментиран от #20

  • 14 Петьо Петров

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Петьо Петров":

    Парламентарното,не извънпарламентарното*
  • 15 Не бой ся

    12 3 Отговор
    Коя ли ще му пристане?
  • 16 Наблюдател

    28 6 Отговор
    То "Тренд" си е бойкова агенция. Слави да си прави сметката : Атаки, вмро... всички влизат с добри намерения, но свършват като патерици на режима Гешев-Борисов и жалки турско-американски слуги.
  • 17 Иво

    35 8 Отговор
    Слави Трифонов в парламента?! Абсолютно падение в тая държава!!!!
  • 18 Слави=Бареков

    28 10 Отговор
    Ще си оправи живота и ще бъде забравен. Каналът му ще оттече в канала след като влезе в парламента. Няма как да го води и да твори закони. Всичко е "шменди капели".
  • 19 А ХОРАТА С ПО 3 ЛИЧНИ КАРТИ

    16 7 Отговор
    СНОЩИ ПО 7/8 ТВ ОБЯСНИХА ЧЕ ИМА ХОРА С ПО 3 ЛИЧНИ КАРТИ
  • 20 Демократ

    11 36 Отговор

    До коментар #13 от "Ха ха ха":

    Слави е будител синоним на гражданското общество най важната част от демокрацията, доказал го е през годините, ще бъде добре партията му да влезе в парламента.

    Коментиран от #31, #38

  • 21 Мнение

    23 4 Отговор
    Реално няма за кой за се гласува. Няма свестни хора. Избраната власт е незаконна защото избирателната активност е под 30% от имащите право на глас. Докато избирателната активност не надхвърли 50% няма да има законноизбрана власт. А това няма как да се случи. Затова се правят само партии и партийки да ви накарат да гласувате. А с тези стари хиени нов парламент не се прави
  • 22 Питащ

    25 5 Отговор
    Какъв политолог, какво прозрение
    Явно чалгата ще му плати добре.
  • 23 НАЙ НАЙ

    20 4 Отговор
    УВАЖАВАНИЯТ, ОСОБЕНО ОТ БИБИ
    СЪС 200. ТЕ СА СИ ЛИКА И ПРИЛИКА
    САМО ДА ВЛЕЗИ У ПАРЛАМЕНТА.
  • 24 Факти

    21 9 Отговор
    Слави Трифонов е лявата патерица на Бойко Борисов. От интервюто му с премиера още си пролича.
  • 25 ЩЩЩ

    29 9 Отговор
    Слави е копие на Марешки. Създадената му партия е създадена за патерица на Борисов. Мутрите се обединяват.

    Коментиран от #45

  • 26 Angri Bird

    13 5 Отговор
    По броя +/- под коментарите и количеството коментари съдя, че 3 - 5 трола ръсят хвалби по адрес основно на Има Такъв Народ, но се наблюдава развитие по отношение на техните "предпочитания за кого"... Нямат вече ясно спуснати тезиси. Целта е да се размие колкото може всичко - синьо червената м'гла и пак да остане сянката на Толупа!

    Коментиран от #42

  • 27 ЖОРО

    14 5 Отговор
    НАЛИ ВИДЯХМЕ ЦИРКАДЖИЯТА ТРЪМП..ЧАЛГАРЯ ГО УМНОЖЕТЕ ПОНЕ ПО 10...И КЕ НАСТАНЕ ЕДНА ПРОСТОТИЯ У БГ..ЧАЛГАРЯ БЕ ПРОТИВ 11 ЛВ СУБСИДИЯ НА ГЛАС ЗА ПАРТИИТЕ...А ТОЙ С НЕГОВАТА ТВ ПОДЛО ОБИРА НАРОДА......12 МЕСЕЦА ПО 0.78 =9.36лв. УМНОЖЕНО ПО 4 ГОДИНИ=37.44лв. СУБСИДИЯ ЗА СЛАВИ..ТЪНЪК МОШЕНИК..КОЙ КРАДЕ ПОВЕЧЕ..ТОЙ ПОКОЛЕНИЕ НЕ СЪЗДАВА А НИЕ ИСКАМЕ ДЪРЖАВАТА ДА НИ ОПРАВЯ...НЕ ПОДКРЕПЯМ СТАТУКВОТО НА КОЕТО СЛАВЧО Е ПАТЕРИЦА А МОЖЕ БИ И ВЕНТИЛАТОР СЛЕД КАТО ПОЛЕГНА НА Б.М.Б. В ИНТЕРВЮТО..СРАМ..ГОЛЯМ СРАМ.
  • 28 ГрУЮ

    21 2 Отговор
    И сигурно много абдали ще повярват, че Слави е желан партньор. Платен политолог да пробута версията, че има нова политическа сила
  • 29 700

    15 2 Отговор
    Щом до там се стигна, той да е най-ухажвания...мизата пак ще се вдига))
  • 30 324

    22 1 Отговор
    Вдигайте му рейтинга да прави още зулуми, та хората да резберат какъв резил ще е ако вкарат поредния тулуп в парламента, ще засенчи и Магарешки.

    Коментиран от #40

  • 31 324

    21 1 Отговор

    До коментар #20 от "Демократ":

    Ужас!!! Този и будител? Добре, че тези, които са будители са измрели иначе ще умрат пак от срам с кого ги сравняват.
  • 32 Wood

    11 7 Отговор
    Слави бързо да вземе г-н Цветанов, за да му подреди партията. Иначе е пълна анархия.
  • 33 Българин

    20 4 Отговор
    Политолог, но много г-лупав.Чалгар и политика.Човек без семейство,не отгледал и едно дете,не засадил и едно дърво да управлява България?!Боже опази ни от такива шу-тове!
  • 34 питам

    13 4 Отговор
    Вече сигурно ли е, че Слави ще влезе в Парламента?
    Това се знае 2 месеца предварително, така ли?

    Коментиран от #36

  • 35 Баста

    19 3 Отговор
    Ако Слави гнусния чалгар спечели това означава че държавата е умряла вече 99,9 % от хората живеещи тук са като него безсмислено съществуващи чалгари

    Коментиран от #50

  • 36 ПЕНСИОНЕР

    15 1 Отговор

    До коментар #34 от "питам":

    Точно обратното!Няма да влезе!
  • 37 Хей,Българино

    16 0 Отговор
    Тридесет години,ви прилагат една и съща схема.Тридесет години,винаги настъпваш едно и също гребло.Първо црън Ванчо ви направи няколко огромни цицини с неговото" демократично- преходно" гребло.След него спанише хитрец.Той ни" оправи"за 800 дни така успешно,че според сп." Економист" от 2012 г,е най- богатия екс премиер в югоизточна Европа.С лично богатство над 250 млн евро.Също така се " оправиха и миленчо- юпито и мадам шулевица- най заможната жена- политик в Европа.Сега
    . Ще избереш пак полирана дръжка на греблото.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 АМОН

    10 2 Отговор
    Г-жо БУРУДЖИЕВА,

    ТРЕВОГАТА ВИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕНА, ПОКАЗВА ВАШИТЕ ОБВЪРЗАНОСТИ С ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА УПРАВЛЯВАЩА ТАЗИ ДЪРЖАВА.

    НАЛИ ЗА ДА СЕ ПОСТРОИ НЕЩО НОВО , ДРУГО СТАРО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗРУШИ.
    Какво предлагате? Тези които 11 години съсипаха БЪЛГАРИЯ да продължават да ни управляват и извършат изискващите се промени ли??
    НЯМА КАК ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ!!!
    ВЕЧЕ СМЕ В АМЕРИКАНСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА И КОГАТО ДНЕС ТОВА СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ФАКТ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ИЗМЕТ И НЕЙНИТЕ НОВОСЪЗДАДЕНИ ОБРАЗУВАНИЯ КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ , МАЙЧЕТО И Т.Н.

    НЕ ВИЕ И ДРУГАРИТЕ ОТ ДС СА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ РЕДЯТ ДЕПУТАТСКИТЕ ЛИСТИ.
    ЩЕ ГО ПРАВИ ДРУГАРЯТ СОРОС. Той знае как се сменят правителства. Начинът му е изпитан. Оранжеви революции след настъпили финансови проблеми, каквито у нас колкото щеш.

    НА СОРОС НЕ МУ ТРЯБВА ДА ПРАВИ САМОЛЕТИ.
    ТРЯБВАТ МУ ДЕПОЗИТИТЕ В БАНКИТЕ.

    ТОЙ ЗНАЕ И МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ.
    А ВИЕ?!! След всичко което предстои да се случи вие ще изпитате цялата народна "ЛЮБОВ" !!!
    До месец март няма много време.
  • 40 АМОН

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "324":

    Едва ли ще успеят да го вкарат. На хората им писна от МАГАРЕШКИ , от ПАТРИОТИ И ОТ ДРУГИ ПОДОБНИ НА НЕГО ЧАЛГАРИ КАТО БАРЕКОВ.

    ПРЕДСТОИ АМЕРИКАНСКА ПЕРЕСТРОЙКА.

    ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ИЗМЕТ - ГЕРБ, БСП, ПАТРИОТИ, ДПС БСП ......СЛУЖИЛА ВЯРНО НА ТРЪМП ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ОТ СОРОС И НЕГОВАТА ПЕТА КОЛОНА.

    СОРОС ВЕЧЕ ДЕЙСТВА С ВАЛУТАТА.
    Очаквай "ОРАНЖЕВА РЕВОЛЮЦИЯ" !!
    ТОЙ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ТЕЗИ РЕВОЛЮЦИИ НАСТЪПИЛИ НАЙ ВЕЧЕ СЛЕД ФИНАНСОВ КОЛАПС НА БАНКОВАТА СИСТЕМА.

    Коментиран от #46

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Паринакоча

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Angri Bird":

    Точно в кръгчето!Плюс!
  • 43 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 8 Отговор
    Естественно,партията Има такъв народ ще е втора политическа сила след герб.Не защото обичат герб,а защото имат твърд електорат около 20%,това са Бюроклатците и родата им!Трифонов,загуби много гласоподаватели след,като телевизията...му стана платена!Той ще вземе около 15%,трети са бсп с около 12% и ДПС са с около 8%,други, при обединение могат да минат бариерата най много още 2 групировки.вижте данните и слад 4ти...ги коментирайте!Прочетох ви....на дявол бг!
  • 44 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бъдете умни":

    Хитлер направи доста неща !! Можеше и още благини да донесе,не му ровете костите!

    Коментиран от #47

  • 45 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 1 Отговор

    До коментар #25 от "ЩЩЩ":

    Въпросът е кой колко на изборите,а не кой ги е създал!Всички бг Парти имат един Отец,казва се Дявол бг....някой от вас пооо така му казват-ДС-то....
  • 46 324

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "АМОН":

    Брей, ама ти да не би да смяташ, че петата колона и соросоидите са по малка измет от сегашната? Така ли да разбирам коментара ти?
  • 47 zuev

    12 0 Отговор

    До коментар #44 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    И според мен да се сравняват нашите жалки т.нар. политикомижитурки с Хитлер зад когото твърдо стоеше целия народ,е неуместно.Кой стои зад нашите ако смея да запитам?Не съм за хитлер категорично!
  • 48 ТОЧКАТА

    7 1 Отговор
    ,,....ХАРИЗМАТИЧНА личност...,,,ВЕЧЕ ИМАХМЕ ТАКИВА.....И ЦАРОТ,И БОКИЧА!!!УЖАС от харизмати!!!!Трябва ни МОРАЛНА ЛИЧНОСТ!!!!!...НОООО ТОВА не се котира на ,,пазара,,!!!!!седователно оставаме ПАЗАРНА демокрация от амерички тип....

    Коментиран от #51

  • 49 ТОЧКАТА

    10 0 Отговор
    НЯМА АНГЕЛ ,КОЙТО ДА СЕ ПРАВИ НА ДЯВОЛ!!!!НООО,ВСИЧКИ ДЯВОЛИ СЕ ПРАВЯТ НА ангели....!!!!!!
  • 50 минувач

    7 1 Отговор

    До коментар #35 от "Баста":

    Прав си!
    Само че "Нема матреал"Аз не се интересувам от политика-лошото е че Тя се интересува от мен.Имаме последен шанс само ако всички излязат да гласуват!
    Ако Слави влезе в парламента-значи падението е тотално.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Готин

    4 0 Отговор
    Преди тридесет години бях ,,обикновен тъпанар,,. Сега се оглеждам наоколо и не мога да намеря по умен интелектуалец от себе си. Къде са по-умните от мен. Или измряха, или не са се раждали. При всички положения падението е явно.
  • 53 Любопитен

    6 1 Отговор
    Ако Слави Трифонов спечели избори та дори трети в класирането значи че сме много прост народ и си заслужаваме живота сега.Кой е той какъв управленец би бил един чалгар който отдавна е в забвение.Бих предпочел тулупа защото въпреки че е вредоносител поне е минал през управлението на разни институция и държава и има опит.Какво има чалгаря-освен една голяма уста хранена от тулупа и негови подобия за да хвърля прах в очите на хората с правилно говорене.Ако народа позволи на такива да се смогнат до властта халат да му е.

    Коментиран от #54

  • 54 Не си прав

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "Любопитен":

    Когато един БУРЕН, ПЛЕВЕЛ го оставиш дълго време, той пуска яки корени и трудно се маха. Борисов вече върши безобразия и позори България и в чужбина. И от доста време си води предизборна кампания, раздавайки милиарди и пуска още по-дълбоки корени именно сред простите хора. Затова трябва да го махнем. Няма гаранция че ще дойде нещо идеално, но връщане назад няма! Ако трябва след време и Слави ще изгоним! Трябва да се борим и да търсим истината!

    Коментиран от #59

  • 55 Не си прав

    2 0 Отговор
    Затова сега всички освен БСП и патериците на ГЕРБ трябва да се обединят против ГЕРБ!
  • 56 СусБе

    2 0 Отговор
    Балада за обрания бостан

    Не знам къде отива този свят.
    Не знам дали и краят му е близко.
    Живея ли? Живея като в Ад,
    от който няма мърдане и изход.

    И питам като луд по цели дни
    през Windows-а на вашите компютри.
    Кой нашите надежди подмени
    със светли обещания за утре?

    Съседът ми зад ледната стена
    панелите си рути от години.
    Мечтая си за бяла тишина,
    връз мене да се срутва на лавини!

    И въздухът ни вече е менте.
    Менте са хлябът, виното, саламът.
    И гнусни, все тъй лакоми са те –
    онези, дето цял живот ни мамят!

    Тъй каза снощи даже bТV,
    че още утре нов живот започва.
    Ако това наричат „Се ла ви!” –
    мерси, да го живеят те! И точка.

    Каква ти слава? Флагът е разпран.
    Мухлясват поруганите реликви.
    България – един обран бостан,
    във който се търкалят празни тикви!

    Валери Станков

    Коментиран от #58

  • 57 Виж ти джудже

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Тази звезда "бяло джудже", иска от Президент Румен Радев ", да му кажел нещо ново"???
    Та малко ли неща, каза Президента и" джуджето философ" глух и сляп ли е, и може ли да чете???
    Аман от пишман, плямпала!
    Ако е грамотен, да провери колко , закона е върнал
    Президента, обратно за гласуване в Парламента
    белким се уграмоти и "джуджето звезда" малко??
  • 58 От далече

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "СусБе":

    Браво Валери ,достоен предизборен текс за изборна песен?
    Дали Слави Трифонов, би се решил да направи , една предизборна песен с неговия голям капацитет на Музикант?
    Или се страхува , че бъдещето му , може и да се промени след изборите???
    Шах, или страх ... ???
  • 59 Бойко Борисов

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Не си прав":

    Една Пловдивска истина.
    - Имало едно време в Пловдив , един голям разбойник ,
    Карамача се казвал!
    Който все завършвал приключенията си ,
    в Полицията със наказание!
    Обаче усетели се другите разбойници,
    и когато ги питали Полицаите ,
    кой извърши престъплението ,
    отговора винаги бил ,... Карамача!
    Така че" покрай Карамача" , доста хора извършили,
    и самите те престъпления , но" за сметка на Карамача"?
    Нещо като , Българския Парламент днес???
    Никога всички престъпления ,
    не са дело, само на един човек!
    Това си е целия парламент !
  • 60 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Слави плаща на разни агенции и отделни мерзавци да внушават,че е ще има успех на изборите.Няма да му се вържат сметките.Симпатизантите му лумпени са мързеливи и няма да гласуват.
  • 61 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    След цирка с Бареков и Марешки,няма кой да се върже трети път да гласува за същото.
  • 62 КГБ

    0 0 Отговор
    Този Атанас Стефанов от техническия персонал на 7/8-ми ли е или от балета?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове