Last news in Fakti

24 Януари, 2021 11:37 33 737 101

Проф. Кантарджиев: Ресторантите отварят, но при условие, че...

  • проф. тодор кантарджиев

Тази седмица имаме за 1 път под 100 на 100 000 болни за 14 дни. Това е много добре и дано се задържи, съобщи той

Проф. Кантарджиев: Ресторантите отварят, но при условие, че... - 1
Снимка: БГНЕС

Това не е отказ, а забавяне. Четохме за пожара, станал в цех на Астразенека в Индия. Това ще забави нещата. Това заяви проф. Тодор Кантарджиев в ефира на БНР по повод забавянето с доставките на ваксини.

„Имахме желания до май месец да имаме всички ваксини. Засега това може би няма да може да стане, но се надявам да бъде компенсирано през лятото“, обясни той.

„Оптимистичното е 1,5-2 милиона души да имаме ваксинирани до края на лятото. Нашата държава ще търси и други варианти. Няма да се поколебаем да купим ваксина, която е безопасна и е приета от ЕС комисия. Възможността е и руска и китайска ваксина“, заяви той.

По повод евентуално разхлабване на мерките, той посочи, че те зависят от голяма степен от заплахата за натоварване на здравната система.

„Тази седмица имаме за 1 път под 100 на 100 000 болни за 14 дни. Това е много добре и дано се задържи, но това зависи и от дисциплината и самодисциплината на хората“, съобщи той.

Според него ваксинационният план, който имаме, е много добър и тези групи са много добре дефинирани.

„Не мога да кажа дали ще бъде променян планът, но виждате, че тези работници на първа линия се ваксинират. Тази седмица ще бъдат ваксинирани, хората, които работят на​​​​​​ първа линия в Националния център по заразни и паразитни болести“, съобщи той.

„Слава Богу увеличава се броят на лекарите, които са заявили желание да се ваксинират. Голяма част от тях вече са боледували, а ние като лекари знаем, че най-добрият имунитет е след боледуване“, обясни той желанието на лекарите да се ваксинират.

„Много странни неща се говорят в пространството – всеки иска да си изследва своя клетъчен имунитет. Спомнете си преди 1 г. дали всеки ходеше да се изследва преди да си сложи ваксина за грип, а дали изследваме бебенцата преди да им сложим ваксината. Не е нужно всеки, който се ваксинира, да си проверява имунитета“, заяви той.

„Имунитет при ваксинация се изследва само с научна цел, или с цел държавата да разбере дали ваксината, която сме поръчали действа достатъчно добре. Първият ваксиниран с новите ваксини е ваксиниран преди 10 месеца, надяваме се ваксините да са ефективни с години. Преди време се доказа, че ние възрастните, които сме се срещали с грипните вируси като млади имаме клетъчна памет и нашата имунна система ги помни с години“, обясни той.

Проф. Кантарджиев заговори и за облекчаването на мерките.

„Фитнесите отварят при спазване на условия - да няма много хора вътре и да проветряват. Всеки 20 минути трябва да се осигурява 1 минута проветрение. На всички нормални хора ни липсват ресторантите, липсва ни да виждаме по съседните маси щастливи и спокойни хора.

Някаква форма може би ще се намери за разхлабване на мерките, специално за ресторантите. Нощните заведения ще трябва да почакат. Най-важното в ресторанта е подготвящите хваната и разнасящите храната да бъдат с предпазни средства, разстоянието и хората да говорят разпалено и високо, което консумацията предполага“, заяви проф. Кантарджиев.

„Тези неща се обсъждат и предприемат към началото на април, но с новия щам не се знае как ще се развие ситуацията“, допълни той.

„Завъртете 1 телефон на най-луксозния хотел на Боровец и най-луксозните хижи и вижте дали ще успеете да направите резервация. Пълно е всичко. Пари имащите не са на глетчерите и скъпите курорти, а са на нашите курорти“, даде за пример той ситуацията в туризма.

„Това, за което най-много настоявах и се опитахме да направим - идващите от Великобритания да са не само с тестове, но и изследване генетично, за да може да забавим новите щамове. Както някои авиокомпании искат легитимен PCR тест – отрицателен.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    265 40 Отговор
    ТАКАВА ТЪПА АРГУМЕНТАЦИЯ ЗА РЕСТОРАНТИТЕ НЕ БЯХ ЧЕЛ....АБЕКАК МОЖЕ ТАКИВА ПРОСТОТИИ ДА СЕ ГОВОРЯТ ЗА ОПРАВДАНИЕ НА МЕРКИТЕ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Барче

    254 39 Отговор
    След началото на април няма да сте вие! За кога тези планове и мерки1 Аре у кошчето на историята...бегооом!

    Коментиран от #15

  • 4 Рап

    116 182 Отговор
    Пак голяма грешка! Отново ще плъзне нагоре и тогава ще се чудите на кого да угодите! Икономиката нищо не зависи от ресторантьорския бизнес! По ресторантите всичко ще бъде двойно със стари и застояли замразени меса и приятно прекарване!
  • 5 Червена течност ще се лее,иначе

    186 17 Отговор
    няма оправия с тия безродници
  • 6 Плудяхме от оскотяване

    181 13 Отговор
    От безпаричие се разболяваме от всичко. А безполезните и вредни управляващи дават укъл.

    Коментиран от #49

  • 7 То е ясно

    176 19 Отговор
    След няколко дни правителството ще отмени всички мерки за да покаже на народа колко е "загрижено",че обрече на мизерия стотици хиляди семейства.

    Коментиран от #12

  • 8 Майна

    149 21 Отговор
    ,,слава Богу ,че голяма част от лекарите решиха да се ваксинират...,, НЕ НАМЕСВАЙ БОГА!!! ГОТОВИ СТЕ ДА УНИЩОЖИТЕ ХОРАТА..., БЕЗ КАПКА ХУМАННОСТ...! АЩЕ СИ ПЛАТИТЕ!

    Коментиран от #80

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 А бе отворко

    186 26 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Няма да се поколебаем да купим ваксина

    А бе проф. Кантарджиев, и ти ли започна да "купуваш" с нашите пари бе? Какво взе да отваряш и затваряш ти бе? Какъв си БЕ?
    В какво си качество и ти отваряш, затваряш, купуваш, продаваш............

    Коментиран от #66

  • 11 РАДИО ЕЛТО

    138 19 Отговор
    идат избори а при възможност бихте ни унищожили това сте вие герб
  • 12 Отвратен

    116 7 Отговор

    До коментар #7 от "То е ясно":

    Решението е на 04.04.2021г.
  • 13 джаба

    123 16 Отговор
    ТОА ИЗОБЩО ВЛИЗАЛ ЛИ Е НЯКОГА В ЧАС - АКО ОТВОРЯТ КРЪЧМИТЕ ТО ЩЕ Е ОТ СТРАХА БАЦЕВ
  • 14 Александров

    116 14 Отговор
    МРАЗИМЕ ВИ
  • 15 Айдееее

    126 9 Отговор

    До коментар #3 от "Барче":

    На 04.04.2021г. ДЪРПАМЕ ТОАЛЕТНОТО КАЗАНЧЕ.............
  • 16 Пожар в завод

    116 8 Отговор
    На Астразенека в Индия! Сигурно тези които се произвеждат там са за трети страни като нашата!
  • 17 Отвратен

    86 13 Отговор
    Какво разпалено и високо бе - готвите се да забраните да говорим ли бе ................. да не пиша, ти си знаеш.
  • 18 сандокан

    90 8 Отговор
    като видите дебелия край на сопата залочвате да говорите човешки,аман от мижитурски калинки,бъдете мъже и казвайте нещата с истинските им имена!
  • 19 Кси

    78 18 Отговор
    Взимайте ваксини, където намерите, а за поръчаните неустойки, вземете руска и китайска, стига сте чакали и услушвали, за нас все няма, БГ е последната дупка на капака в ЕС, личи и по отношението спрямо македония
  • 20 Ангелинка

    87 16 Отговор
    Отворете държаватъ, искаме си свободата.
  • 21 ГОВЕДА

    39 4 Отговор
    МРЪСНИ!
    КАКВО КАЗАХ АЗ, ЗА РЕСУРСИТЕ БЕ !
    КАКВО КАЗАХ, ЗА НЕНУЖНИТЕ УСЛУГИ !
    КАКВО КАЗАХ, ДА СЕ НАМАЛЯВАТЕ БЕ !
  • 22 123

    108 9 Отговор
    Видяхте че няма да ви се получи ваксинацията и започвате да клякате. Недоволството продължава да се трупа и избухне ли няма да има пощада за вас. Народа помни.
  • 23 КАПИТАН СМЪРТ

    55 9 Отговор
    ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ, ЗАЩО ЩЕ ВИ НАТЪПЧА КОЖИТЕ СЪСС ССЛАМА !
  • 24 АБВ

    129 14 Отговор
    Искам да попитам тези няколко платени "професори", които пропагандират локдауни и масови ваксинации и е@аха майката на скотонаселението, къде ще си харчите парите бе изроди!? В ада, където ще горите пари няма да ви трябват, вервайте ми!!
  • 25 гост

    50 6 Отговор
    Ми да ходят да си изследват ,,клетъчния имунитет,, кой ги спира? Около 200 лв струва изследването от няколко показатела.Който има излишни ,да дава. По Софето има доста с излишни пари, така че ,да, препоръчително е за тях.
  • 26 Аз40🏴‍☠️

    95 13 Отговор
    Елементарно е: престанаха да им спазват масово мерките и вирусите си преминаха, както винаги през повечето. Жертви има винаги, от винаги, за винаги! Ограниченията са престъпление срещу човечеството!
  • 27 Абе мусташ

    87 10 Отговор
    Кой си ти, че условия да поставяш?! Нещо се взехте за много важни, но след месец ще си на борсата бе дебил!

    Коментиран от #81

  • 28 оплете се тоя

    48 4 Отговор
    "...Спомнете си преди 1 г. дали всеки ходеше да се изследва преди да си сложи ваксина за грип, а дали изследваме бебенцата преди да им сложим ваксината."

    Ко? Тоз нали схваща, че говори за съвсем несравними положения? Това, което дава като пример е когато е ясно, че няма имунитет към дадено заболяване. А при ковида, особено като имаме и безсимптомно протичане, може да имаш, а може и да нямаш имунитет. Затова искат хората да се изследват!
  • 29 Ахахах

    55 5 Отговор
    Аз не знам защо решиха да чакат 01.02.... в Сандански на главната някои кафета вече са отворени
  • 30 миш

    82 11 Отговор
    2000000,ще се ваксинират но не и в тоя живот.И,по-леко с прогнозите.Училищата няма ли да ги закриете един път за винаги,ония лакираните от запада,ще ви похвалят,може и да ви цункат.Все пак на чорбаджийте им требват само измекяри.Абе,като ви е толко страх си седете у вазе и оставете другите хора да живеят.
  • 31 Отворко

    82 17 Отговор
    Сина ми цял ден е на училище с другите деца и това не е проблем.Но вечерта ,когато бащите искаме за два часа да постоим в кръчмата на по чаша и да поговорим ,става голям проблем!!!
  • 32 БАЙ ШИЛИ

    63 12 Отговор
    БАЙ ШИЛИ Я КАЖИ КОЛКО Е НУЖНО ДА РАЗБИЕТЕ МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС ЗА ДА МОЖЕ ДА ГИ ОТКРАДНЕТЕ ВИЕ И ДА СТАНЕТЕ КОРПОРАЦИЯ КОТО ЩЕ КОНТРОЛИРА НАШИЯ РЕГИН НАРИЧАН БЪЛГАРИЯ ЩЕ МИ РАЗПРАВЯШ ТУКА ЗА ИЗМИСЛЕНИ ВИРУСИ И ИЗМИСЛЕНИ ВАКСИНКИ.
  • 33 абг

    19 2 Отговор
    Бай Шиле...
  • 34 Последния Софиянец

    56 9 Отговор
    В 16 00 часа пред Министерски съвет е Националния Протест.

    Коментиран от #37, #50

  • 35 Българин

    73 8 Отговор
    "Зaвъртeтe 1 тeлeфoн нa нaй-лукcoзния хoтeл нa Бoрoвeц и нaй-лукcoзнитe хижи и вижтe дaли щe уcпeeтe дa нaпрaвитe рeзeрвaция. Пълнo e вcичкo. Пaри имaщитe нe ca нa глeтчeритe и cкъпитe курoрти, a ca нa нaшитe курoрти“.....само заради това изказване трябва незабавно да бъде арестуван, а имуществото му да бъде раздадено на малкия и среден бизнес!!!

    Коментиран от #40

  • 36 Антисоциалист

    45 4 Отговор
    Господа, в общите приказки на г-н професора няма:

    - оценки за полза или вреда от тези ваксини няма, а вече има смъртни случаи и предизвикване на заболявания - от смъртоносни автоимунни реакции до предизвикване на Covid-19;
    - оценки за продължителността на действие на ваксините - дали са ефективни за ден, два, месец, година или половин час.

    Г-н професорът не споменава да е участвал в някакви изследвания по темата, по която се изказва.

    Следователно, г-н професорът повтаря чужди измислици или свои фантазми и не заслужава доверието Ви.
    На пригласящите на лъженаучните басни горещо препоръчвам да се вакинират, както казваше др. Т. Живков, "с чувство на дълбоко УДОЛЕТОРЕНИЕ" от неизбежната перестройка на организмите им.
  • 37 Дг Жандарми

    19 4 Отговор

    До коментар #34 от "Последния Софиянец":

    Ааа и ние ще cме тaм и ниee!!!!
  • 38 Лост

    20 1 Отговор
    Ами той с пръста на снимката ни казва:-Ей толкоз вяра да ми имате!
  • 39 Нямам думи !

    33 17 Отговор
    "на всички нормални хора ни липсват ресторантите" !!! Евала пияница ! Кръчмите ти липсват на тебе ,не ресторантите.То,си ти личи ! Домилело ти е да завираш крадени пари в сутиена на певачките !

    Коментиран от #42

  • 40 Бръснар

    18 5 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    А мустака му дa обръснaт и да го подарят на ония от протеста!!!!
  • 41 Зоолога

    51 2 Отговор
    Аз в съзнателния си живот не бих искал никога ваксина правена от индийци и тествана върху маймуни.
  • 42 Черен дроб

    7 10 Отговор

    До коментар #39 от "Нямам думи !":

    Ааа на мен ЦИPOЗАТА ми липсва!!!!
  • 43 Бумеранг

    30 1 Отговор
    Рано или късно всичко се връща Съвестта мачка тормози агония безсъние кошмари алкохол.... Пропадане и кончина забрава поредните пионки.
  • 44 Хлъц

    44 3 Отговор
    Абе хора! Не усещате ли,че Онези също се усетиха.Очакваха,чифтокопитните в ЕС,а от там на принципа: И ние искаме" да пуснат милиарди ваксини.Но нешо в схемата се пропука.Но те са наистина гениални.Обърнаха тенденцията: Недостатъчен брой на произведени ваксини.Усетиха се и в другата,уж по дребна подробност.Тестовете! Точно там се крият много милиарди.Срешу 40-50 милиона ваксини ,предвсрително платени,но с фиксирани цени, и сложно скъпоструващо производсгво,пускаш и увеличаваш обем на производство,на тестове, писиарите, антигени, бързи тестове.Това в световен ъ машаб са стотици,дори милиард бройки.И търсенето е,и ще бъде все по голямо.И те предоволни,и местните белодрешковци предоволни.Тест за 20 кинта,се превръща в 120 кинта,печалби в чудовищни мащаби.Сега пак е спокойно.Дойде ли лятото,ще реализират многомилионни бройки.Сами знаете защо.Кой на почивка,бизнес пътуване, училище,работа навън, но това е двупосочен процес.Влизаш- тест! Излизаш- тест! Бизнес с огромна принадена стойност.,поради ниски производствени разходи и елементарна логистика.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Един човек

    25 1 Отговор
    Част от световната конспирация, екп@татор и р€бовладелец си отиде в стра$ни мъки... помнете!

    Коментиран от #47, #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 На име

    11 0 Отговор

    До коментар #46 от "Един човек":

    $тив Дж@бс
  • 49 Д _р Хаус

    20 0 Отговор

    До коментар #6 от "Плудяхме от оскотяване":

    Е нали хотелите са пълни каза Mустака!!!последно има ме ли пари или не!?!?!?😬
  • 50 МВР и ЖАНДАРМИ иСДВР

    8 12 Отговор

    До коментар #34 от "Последния Софиянец":

    Благодаря Ви господин Софиянeцо!Ни ще бъдем там!Днеска ни пускаха учебен филм от колегите в Р,Ф..Ако се наложи ще приложим наученото и тук в София!!!
  • 51 Филип Георгиев

    21 3 Отговор
    БАЙ ШИЛЕ ПАК ИЗТРЕЩЯ. ГОВОРИ ЗА КЛЕТЪЧЕН ИМУНИТЕТ. НАЙ ВЕРОЯТНО ИМА ПРЕДВИД КЛЕТКАТА В КОЯТО Е ПРЕБИВАВАЛ ДОКАТО Е БИЛ В ПРЕДИШНОТО СИ АГРЕГАТНО СЪСТОЯНИЕ (СПОРЕД ТЕОРИЯТА НА ДАРВИН). АМА ПЪК ТОЙ СИ Е ПАК В СЪЩОТО.
  • 52 Ventura

    37 2 Отговор
    Ще разхлабвате, защото Европа се надига. А, Вие нямате народна подкрепа, за всяко Ваше решение.
  • 53 Ахахаах

    42 4 Отговор
    Абе мустак, цяла година ни държите затворени по къщите самоми само да не пострада съсипаната от вяс мутрите здравна система! Вие изгонихтв кадърните лекари и сестри и не се интересувате дали сме здрави и живи, а дали няма да се пренатоварела здравната система... чокундур, баста! Тва ви беше! Никой вече не ви вярва! Ако ще тулупа всеки ден да се показва по тв. Нямаме ви никакво доверие за нищо! Просто се разкрайте!
  • 54 начин за отмъщение

    42 3 Отговор
    Срещу държавата и управляващите призовавам всички трезвомислещи спирайте да пазарувате от големите вериги и се Обърнете към малките магазинчета А малките магазинчета призовавам да свалят малко цените за да можете да привлечете масата от големите вериги Това е начинът да си помогнем сами Явно държавата няма да ни помогне
  • 55 Иди ми дойде ми

    34 1 Отговор
    Професор кантаржиев днес казва едно след 2 дни друго след 3 дни трето. Може ли един професор с утвърдена титла да бъде толкова разнопосочен в мненията си относно мерките и ваксините. И как да убеди народа да му има доверие.
  • 56 волен сидеров

    13 5 Отговор
    СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПРАВЯТ ВАКСИНИТЕ В ГАРАЖИ И ГАРАЖЧЕТА И ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО-ЕЕЕ ТО ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА ДЕ...
  • 57 Пиянко

    22 2 Отговор
    Ресторантите да вземат челен пример от Чехия :) Всички заведения ги правите партиини клубове и срещи с привърженици :) И разбирасе Партия на Кръчмите :) На бас че това ще е Партия с най големия електорат :)
  • 58 Абе боклук

    31 4 Отговор
    във един хранителен магазин от голема верига,колко хора има и колко минават за един ден и колко хора се побират в един ресторант и колко моинават на ден?
  • 59 любител

    24 7 Отговор
    прав е човека напълниха курортите с англичани пълнят си гушите а че те разнасят зараза на никой не му пука.
  • 60 факт

    23 2 Отговор
    Тоя преди няколко дни обесняваше как от всички ваксини ще получим по 3 млн. А вчера казаха, че до края на годината може да ваксинират 2 млн. Кога да им вярваме?!
  • 61 Ники

    5 18 Отговор
    А бе драскачи.Какво мислите ще се случи на 04.04.21.Ще плачете за Бойко ей.Цял свят са карантина имат и вечерен час.

    Коментиран от #98

  • 62 Ако Катранджиев

    3 2 Отговор
    Си обръсне мазният Мустак няма да отваряме защото ще повярваме че професорът е почтен Человек
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Жулиен Гаков

    9 3 Отговор
    Този, заедно с плешивия и прост генерал трябва да ги телепортирате на друга планета !! Това са пълни иди- ти!!!
  • 65 Жулиен Гаков

    9 3 Отговор
    До 39 Нямам думи : А ти страхливецо , си стой в къщи на жена ти под полата и не излизай до края на живота си! А на мен ми е все едно ! Това дето го живеем ,живот ли е? А ти ако си свил някоя и друга евро субсидия се пази за да си я похарчиш по живо , по здраво! Кретен!
  • 66 Питам бе

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "А бе отворко":

    Ти къв си бе, а данъците плащаш ли си, а
    осигуровките на хората си, а кръчмар долен?
  • 67 Любопитен

    1 0 Отговор
    Този кога ще отиде при жена си?
  • 68 Чунчо

    8 6 Отговор
    Страха от бунтове ли ви кара да отваряте бе глупендари.Аз го изкарах и едвам оцелях.Вместо да ни погребвате вземете се в ръце и плащайте 75% от заплатите на хората от засегнатите браншове. Трудно е всеки го знае но ако пак лавината ни стигне тежко ни горко. Всеки ден стягат мерките в европа само ние се периш.Така беше и лятото не се подготвиха болниците за втора вълна.Есента бяхме първи по смъртност. Хора не си правете илюзията че Господ е българин...Ако НЕСИ помогнем ние с дистанция и мерки сме обречени със скапаната ни здравна система.Аз го изкарах и имам имунитет УЖ.Но имам семейство деца и близки и мисля за тях .Повярвайте страшно беше и вече близо 4 месеца съм гроги. Здраве на всички и истината е да си искаме държавата да осигури 75% на всеки засегнат не работиш. Не по 24 лева.Тия от парламента да се замислят за народа ни.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Петроф

    11 0 Отговор
    Чунчо ли си гунчо ли си ти на кой свят живееш бе пич.те Бойко и компания са настрани от всякъде.една смислена заповед не издадоха.много ще почакаме за помощи а нали сме роби така и ще умираме.Да прав си за това че при нова вълна сме чаооо.Ама то дали ще е от мизерия или от ковид май разлика няма.те дадоха ли някакво облекчение. НЕЕЕ и напротив вдигнаха тока.вдигнаха куп цени.Банките не чакат вдигат лихви и правят запори. Къде отиваме чунчо ми кажи.ти искаш 75 %.ДДС намалили..Смешници.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Гласоподавател

    2 6 Отговор
    На 4.04. ПОБЕДА НА ГЕРБ!
  • 73 Санитар

    15 2 Отговор
    Няма такова нещо.Голяма част от лекарите няма да се ваксинират и открито отказват.Тези с по-лабилна психика се ваксинираха на хартия само,нали се сещате,че за лекар това не е проблем.Същото важи за сестри и санитари ваксините просто кипват и биват изхвърляни.Който работи в медицината се е сблъсквал с какви ли не болести и проблеми и много добре е разбрал покрай тая вирус истерия за какво иде реч и съветва и своите близки и приятели да не се ваксинират срещу ковид

    Коментиран от #75, #78

  • 74 Санитар

    10 1 Отговор
    Този на снимката говори каквото му наредят без да се замисля и дори не гледа новините.Друг е въпроса,че не разбира от вируси защото е професор на бюро и далеч от тая сфера на науката

    Коментиран от #85

  • 75 Аз плащам

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Санитар":

    100000 стотинки за фалщив сертификат че не съм болен от сифилис
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Пожарникар

    4 0 Отговор
    Гледахте ли пожара в Айндховен? Модераторите не разрешават да поставя линк. Потърсете го. За тези, които са им казали, че вече са с антитела, нека да видят тези без тела как го правят.
  • 78 Бойко

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "Санитар":

    Праща куките да ловят Докторите и на стадиона ,няма да се ваксинират ли бе и наночипове има във новата ваксина
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 4495

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Те дали са решили или не, с тези темпове ще стане пре 2024. А следват 2 милиона пенсионери.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Гост

    2 1 Отговор
    Тоя и другите тъпаци от щаба само като го вода и ми се повръща. Не знам изобщо дали осъзнават колко са антипатични.

    Коментиран от #86

  • 85 АНОНИМЕН

    5 0 Отговор

    До коментар #74 от "Санитар":

    Кантарджиев е специалист по кандидози и микози/демек-гъбички/! Синът му във ВМА при Мутафчийски-също!
    Председател на комисията, пред която Кунчев защитава докторат за КУ-треска предавана от кърлежите на животни и хора!
  • 86 Чичо Тончо

    2 1 Отговор

    До коментар #84 от "Гост":

    Нормално е! Като ги гледаш да ти се явяват като "Светата троица" с бръснатия генерал облечен в черно по средата по всяко време на всяка телевизия! Простотиите с чувалите за трупове и хладилните камиони, леглата в зала Армеец-София и Колодрума-Пловдив.... дето нямаше готови лекари, сестри и прочее да се въртят около болните на тия легла.....! След тоя психотерор и на мен ми е писнало от тия!
  • 87 8752

    0 0 Отговор
    Бай шиле :)))
  • 88 Браво на щаба

    1 2 Отговор
    Вие сте прекрасни хора...ще успеете с вашето знание и тудолюбие
  • 89 рен

    1 1 Отговор
    я питам къде е метрология ,че да му проверят отклоненията на тоя кантар
  • 90 пфууу

    2 1 Отговор
    Всеки 20 минути трябва да се осигурява 1 минута проветрение - да те проветрят от зад ..................чифук .....................
  • 91 Просветен илюминат

    1 0 Отговор
    Явно още не осъзнавате,че всички тези,които определят какво и как да правите и живеете са виновни за всички болести и неволи и докато има такива хора на свобода и с власт вие няма да сте нищо повече от послушни роби.
  • 92 Просветен илюминат

    2 0 Отговор
    Хора,вие сляпи ли сте?
    Кога се почна пандемията и кога създадоха ваксината и вкасинираха някой,вече да се чуди човек къде и кога живее и какво става?
    "„Имунитет при ваксинация се изследва само с научна цел, или с цел държавата да разбере дали ваксината, която сме поръчали действа достатъчно добре. Първият ваксиниран с новите ваксини е ваксиниран преди 10 месеца, надяваме се ваксините да са ефективни с години. Преди време се доказа, че ние възрастните, които сме се срещали с грипните вируси като млади имаме клетъчна памет и нашата имунна система ги помни с години“, обясни той."

    Коментиран от #93

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Песимист

    4 3 Отговор
    НИКАКВО ОТВАРЯНЕ! Ресторантите са развъдници на инфекции. Не се спазва никаква хигиена по принци, храните са некачествени, персонала неквалифициран. Освен това са твърде много на глава от населението.
    И УЧИЛИЩАТА са развъдници-децата невъзпитани, мърляви като родителите си, мажат сополи навсякъде и разнасят зарази.
    Преди години си имаше грипни ваканции.
    Защо сега ги пуснаха малките в детски градини и на училище ума ми не го побира.
    Не боледували...дрън-дрън.
    Нали имам колежки с малки деца-постоянно са в болнични.
  • 95 "" "" хора, хора "" "" "

    2 0 Отговор
    ОЛИГОФРЕН-----ОЛИГОФРЕНИ!!!!!!!!!!!
    Състояние на умствено недоразвитие, т.е. на вродено или рано слабоумие с три степени (идиотия, имбецилност и дебилност), което е винаги израз на органично увреждане на мозъка.
  • 96 незнайко

    0 0 Отговор
    Конкуренцията е предизвикала пожара !!! Веднъж "създадената нисша" за ваксина ще има борба за нея !!! Очаквайте и други проблеми !!!
  • 97 Никанор

    0 1 Отговор
    Как може ресторант в хотел да работи, ресторант в махалата да не работи. Явен двоен стандарт. Хотелиерите са си "подмазали" за да им се получи, а ресторантьорите не са се организирали!
  • 98 Драскана

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Ники":

    Смешки.
  • 99 Рико

    0 0 Отговор
    Колко тъп и алчен трябва да си за да участваш в този фарс
  • 100 кочо

    0 0 Отговор
    лъжлив простак.
  • 101 сашо

    0 0 Отговор
    чухте ли снощи по телевизията как урсула изпищя -дадохме милярди а ваксина няма.законна лъжа законна кражба.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове