Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 06:23 8 414 45

Явор Божанков: Елена, удряш нас, а не Нинова

  • явор божанков-
  • елена йончева-
  • бсп-
  • корнелия нинова

Ако нещо помага на Борисов - това е, написа депутатът от "Коалиция за България"

Явор Божанков: Елена, удряш нас, а не Нинова - 1
Снимка: БГНЕС

"Елена.

За себе си съм чел, че съм ударил човек с кола и съм избягал. Че съм си изоставил детето. Че съм организирал гей парад. Разпитваха баща ми, докато умира.

Само послушко не са ме наричали. Никой. Дори опонент".

Това написа депутатът от "Коалиция за България" Явор Божанков в профила си във Фейсбук.

Повод бе изявлението на родната евродепутатка, че Нинова и Борисов се договарят за общо управление след изборите и лидерът на БСП не я е подкрепял при нейните разкрития за Барселона-гейт.

"Когато поискаха оставката ти - събрахме групата и подписахме всеки сигнал. За да е ясно, че не си сама.

Когато ти повдигнаха обвинение - те издигнахме за водач. Защитавахме те в студиата на телевизиите и в партията. За да е ясно, че не те предаваме, когато стане трудно.

Думите ти не са удар по Нинова. Удряш нас. Ако нещо помага на Борисов - това е.

Помня всички жалби, сигнали, изказвания и битки, които водихме заедно.

Надявам се, че ги помниш и ти.

П.П. Всеки ден бях на протест. Всеки. Много от колегите също. В критичен момент винаги сме заставали зад президента", завършва Божанков.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 77 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    44 24 Отговор
    Ами тогава ги чакаме на Националния Протест утре в16 00 часа пред Министерски съвет.

    Коментиран от #3, #5, #11, #17

  • 2 Що за

    41 12 Отговор
    селска махленщина ?
  • 3 Цял живот

    31 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    между капките , ти на протест ги чакаш ?!
  • 4 бушприт

    17 6 Отговор
    Противоположностите се привличали, моля ви се! Аз сега каква точно жена да си търся, след като съм умен, силен и красив?!

    Коментиран от #27, #43

  • 5 Тервел

    35 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Дано да си " Последния софиянец " ,наистина. Как да Ви обичат хората като отново страдат заради "По предложение и изискване на Столична община се въвеждат стикери показващи еко стандарт на всички автомобили" ? Щото ви било мръсно . На хората в Омуртак какво им е ,за да плащат отново за лепенки и простотии като с газовите уредби. Прегледа за тях ,които са най-екологичното гориво е с цена сачмо 50 лв по -висок за една триъгълна лепенка ,та и времето от живота си да дадеш за висене в КАТ -смяна на талони. Трети път пари за хартийки. Да не ти казвам колко процента от данъците всъщност хората потребяват в общините си. Потока е в София на данъци ,такси и глоби . От там идват и всички злини за този Народ. А 90 % от Вас в петъците пътуват до родните си места , Софиянци.

    Коментиран от #35, #38

  • 6 big

    48 7 Отговор
    Женската злоба няма граници! От засегната по някакъв начин жена, може да очакваш всичко, особено ако е засегната нейната любов и кръга около него!
  • 7 Калитко

    44 27 Отговор
    Божанков В тази партия всичко е лицимерие Всеки предава другарче то си за да спечели той И твоя ред ще дойде После да не кажеш че не съм ти казал
  • 8 Антикомунист

    45 44 Отговор
    Този малкия камуняга какви битки е водил?Тъжна работа е ,той даже като дете не се е бил пред блока си,щото не са го пускали да играе с другите деца.Ей такива като него клаха и заравяха в бомбени ями българския елит.Пращаха в кноцлагери и по затвори само за една дума против властта.Убиваха хора с тояги и лопати за кеф.Никога повече на власт, НИЕ ПОМНИМ!

    Коментиран от #12

  • 9 РАДИО ЕЛТО

    59 7 Отговор
    ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА е като
    ЦВЕТАНОВ подаваш му пръст тя той ти отхапе ръката

    Коментиран от #41

  • 10 Българин

    29 16 Отговор
    Драги жителю на Омуртаг, моля напрегни интелекта си за да схванеш разликите между софиянец и управляваща хунта базирана в София и Банкя. Тия дето чакаме по тунелите в колите със семействата си за да се придвижиме да градчетата и селата из България, за да избягаме от мръсотията в София и да навестим родата по страната, сме нещо различно ит тия дето ти въвеждат данък след данък и те насилват с маски, екотакси, локдауни, блокади, глоби, нагла пропаганда по медии и кражба на национален капитал и суверенитет. Те са ония дето не чакат, а минават с лампите и сирените с джипките. Те не са софиянци, граждани на света. Просто помисли малко или се поинтересувай!

    Коментиран от #14

  • 11 Национален

    17 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    aааахахахахахаха...протести....хахахахахахахахахахаха...
  • 12 РАДИО ЕЛТО

    14 15 Отговор

    До коментар #8 от "Антикомунист":

    господине какво общо има господин БОЖАНКОВ с нещата който описвате
    а кой какво прави е направил вършил добри или лоши неща съдбата ги осъжда знаеш какво ги настигна тия ктйто взривиха църквата някога ако не знаете виж в уикипедията
    не давам линк препратки уважавам сайта ФАКТИ БГ
  • 13 Не ни

    30 26 Отговор
    занимавайте с неволите на БСП. Те са толкова зле, че дори и за опозиция не стават. Умираща партия с умиращ електорат. Ако не излезе алтернатива ГЕРБ ще спечелят не само идните парламентарни избори, но и последващите.

    Коментиран от #15

  • 14 РАДИО ЕЛТО

    18 21 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    хунтата герб олигарси капиталисти тормозят НАРОДА ХОРАТА това са кожодери а СОФИЯ ОМУРТАГ други населени места са дестинации а с данъците който плащат ХОРАТА кметовете повече съсипват СЕЛА ГРАДОВЕ краде се яко
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БСП

    18 12 Отговор

    До коментар #15 от "БЪЛГАРИЯ":

    са като ОДС- за нищо не стават. Не напират за властта, но са на хранилката. За да има опозиция и многопартийност/като постоянното присъствие на БЗНС преди 30г/. А и да има за какво да се плюят ''80%-ниците'' по форумите - признак, че има демокрация:-)
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 РАДИО ЕЛТО

    29 15 Отговор
    Ще се самоизядат , власта вече ги е направила животни и майките си ще плюят . Тази партия отдавна трябваше да я извън закона
  • 19 Го4о

    19 21 Отговор
    Яворчо, теб те е ударила не Елена, а природата!
  • 20 Бай Курти

    23 11 Отговор
    С такава опозиция Боко ще е вечен.

    Коментиран от #22

  • 21 До Последния Софиянец

    29 22 Отговор
    Какъв протест бълнуваш, другарю!?Кой ви излъга ,че десетина баламурника сте някакъв фактор в държавата?Явно е време вече да се прибирате в Карлуково ,където ви е мястото.
  • 22 РАДИО ЕЛТО

    5 7 Отговор

    До коментар #20 от "Бай Курти":

    мечтите са без платни господин МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО
  • 23 Извън закона

    14 12 Отговор
    Дълги години сина на Нинова е приятел със дете на депутат от ГЕРБ а родителите им са като едно семейство така че е възможно да преговарят все пак това са си една и съща групировка :))

    Коментиран от #31

  • 24 До 22 Радио Елто

    13 8 Отговор
    22 РАДИО ЕЛТО
    12ОТГОВОР
    До коментар #20 от "Бай Курти":

    мечтите са без платни господин МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО#######----#########################
    Не знам за кой Мартин ми говорите ,но знам и съм сигурен,че Нинова или Радев да дойда да управляват ти пак ще си същия .Няма да станеш по богат а по вероятно е да станеш по беден.
  • 25 Един

    14 2 Отговор
    Причина за подобен тип конфликти са зависимостите от всякакво естество! Тук е държава на марионетките на задкулисието!!!!
  • 26 РАДИО ЕЛТО

    27 18 Отговор
    АЗ ще гласувам , за БОЙКО И ГЕРБ ,а наесен против ФИГУРАНТА !

    Коментиран от #28

  • 27 Ице

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "бушприт":

    Тъпа, слаба и грозна.
  • 28 за гласуването

    3 11 Отговор

    До коментар #26 от "РАДИО ЕЛТО":

    Съд да му гласува доживотна на твоя човек малко ще му е.
  • 29 Гого

    5 11 Отговор
    Ей палячо, само Весела Лечева!
  • 30 чичо

    16 8 Отговор
    Явор,ако не друго,ясно показа,че Радев и БСП е едно и също.Е,кой тогава е за Радев,само другарите ли?Щото,нали не искате комунизъм!?
  • 31 Фалшива демокрация

    7 6 Отговор

    До коментар #23 от "Извън закона":

    Те не са групировка, а различни крила на БКП. ДС са внедрили във всички партии свои агенти, които се представят за демократи. А всъщност всички произлизат от партията- майка БКП. 30 години разиграват тази постановка с цел да заблудят хората. И най-вече винаги да държат властта за да крадат. СДС, ДПС, БСП,ГЕРБ, Патриотите и тяхните производни са партиите за които говоря. Агент да агента, комунист до комуниста, разделяй и владей. Мислете хора, 30 години стигат.
  • 32 Някой

    11 7 Отговор
    А да са ти казвали ,че си о-твратителен джендър?!
  • 33 Грую

    15 10 Отговор
    Откъде го изкопаха тоя ревльо. Типични маниери и изразяване като примадона.
  • 34 Чата

    17 3 Отговор
    Йончева ми е по отвратителна и от гербераска калинка! Не знам защо я поставиха за водач на листа на предните избори и отврати доста потенциални избиратели! Смеси недоизказани журналистически тези със сериозната политика и това си пролича в ,,диалога" и с Делян Добрев! По времето на Орешарски, точно като гербераските калинки - мисирки, се възползва да си прави репортажи! Другите журналисти дремят пред входа на гранична полиция, белки някой им обърне 15 минути внимание, за Еленка - цяло денонощие комфорт! Две - три смени я обгрижват, возят я на джип и хеликоптер и накрая и осигуряват задържането на 30-40 пришълци!
  • 35 гост

    10 5 Отговор

    До коментар #5 от "Тервел":

    Ми тогава приберете си всички селендури по селата а не да цапат въздуха в столицата.
  • 36 Хмммм

    15 4 Отговор
    Ето това превръща БСП в ОПГ - пълната, безкритична и безусловна подкрепа на всеки престъпник от "другарите" му, защото е "от нашите".
  • 37 ХайлАдолф

    15 6 Отговор
    Няма нужда никой да ви удря, вие сами се ударихте и вече се давите в собствената си болшевишка алчност .....
  • 38 Валиста

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "Тервел":

    Божанков е от Горна Оряховица. Абсолютно леке!!!
  • 39 Кр.Николова

    8 8 Отговор
    Божанков е прав,няма защо да сипете обиди срещу него.
  • 40 Бай...

    9 3 Отговор
    Аз имах пълно доверие на журналиста и политик Елена Йончева, но след последната и изцепка срещу Нинова, че е в договорка с Борисов, си мисля, че по скоро тя е продала душата си на дявола!

    Коментиран от #44

  • 41 Борец

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "РАДИО ЕЛТО":

    Прав си така е!
  • 42 БСП

    3 2 Отговор
    Стигнахте нивото на селски клюкарки, които спорят коя е по-зле в сравнение с другата! Толкова сте жалки, че на 04.04.2021 год. ще си получите сметката и ще бъдете много тъжни!А Б.Б. ще е весел !
  • 43 Едуард Петров-Едо

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "бушприт":

    Това, драги умен, красив и не знам какви качества още имаш, се отнася за противоположните полове МЪЖ и ЖЕНА! ТЕЗИ, КОИТО СИ ПРИЛИЧАТ, СЕ ПРИВЛИЧАТ!, се отнася до ДУХОВНИТЕ КАЧЕСТВА, КОИТО СА РЕШАВАЩИ ЗА ЕДИНСТВОТО В ДУХА НА ВСЯКА БРАЧНА ДВОЙКА! Лъжата, измамата, изневярата, подлостта, страхливостта, заговорниченето, клюкарството и прочее зли неща, само разрушават всяко добро начинание! Писано е: ,,Това, което Бог е съчетал, човек да го не разлъчва!" АМИН!
  • 44 Едуард Петров-Едо

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "Бай...":

    Елена Йончева, като всеки един от нас, е човек не без слабости! Но всеки честен, чист и скромно живеещ Български Патриот, дълбоко в себе си, няма как да не признае ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА МЪЖЕСТВЕНОСТ, КОЛОСАЛНАТА ВОЛЯ ЗА БОРБА С УРОДЛИВИТЕ ПРОЯВЛЕНИЯ НА ЦЯЛАТА НИ ПОЛИТИКО-ПРАВНА БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НА ТАЗИ НАША ИЗТЪКНАТА ОБЩЕСТВЕНА ФУНКЦИОНЕРКА! Даже Борисов й е много ядосан и има защо! Госпожа Йончева играе ДОСТА СОЛОВО, което е не добре, меко казано!
  • 45 Пламен

    0 0 Отговор
    Явор му гласувахме доверие с преференцията. Той ни изненада с кандидатура за градоначалник, макар че целият град чакаше Огнян да е кметът! Щеше да стане кмет! Пак гласувахме за него. Спечели в града, НО писарево-върбишките сиган' обърнаха "палачинката" в неделя след обяд. "Дървата" свършиха работа. Сега - водач на листата за областа. Е, дотук съм, без мен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове