10 Февруари, 2021 17:07 2 308 61

"Воля" и НФСБ: България има нужда от обединение, не от разединение

  • воля-
  • нфсб-
  • веселин марешки-
  • валери симеонов

Двете партии имаме общи цели и ще работим заедно по тях, след като българите ни гласуват доверие да сме управляващи в следващия мандат, заяви Веселин Марешки

"Воля" и НФСБ: България има нужда от обединение, не от разединение - 1
Снимка: НФСБ

Както ФАКТИ вече съобщи, лидерите на "Воля" и НФСБ – Веселин Марешки и Валери Симеонов, обявиха днес създаването на „Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ“.

"Двете партии имаме общи цели и ще работим заедно по тях, след като българите ни гласуват доверие да сме управляващи в следващия мандат", заяви Веселин Марешки.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов посочи три основни политики в работата на НФСБ, по които двете патриотични партии ще работят:

"На първо място категорично поставяме повишаване на доходите на българите и възстановяване и развитие на икономиката. Знаете, че изпълнихме обещанието си за 300 лева минимална пенсия, която вече е 350 с добавката, но това не е достатъчно. Ще продължим да работим за повишаване доходите не само на възрастните хора, но и на активните, работещи българи“, посочи Симеонов.

Като втори приоритет той заяви силната подкрепа за малкия и среден бизнес – с осигуряването на равноправна и конкурентна среда, намаляване на административната тежест и продължаване на борбата с монополите и олигархичните зависимости в държавата.

Лидерът на НФСБ подчерта още, че е приоритет недопускането на ДПС във властта отново – ограничаване на възможността ДПС за пореден път да бъде партия-балансьор в Народното събрание, както и ограничаване на нейното влияние, за да не се допусне по този начин съседна Турция да влияе върху политическия живот на България.

„Ние от "Воля" приемаме приоритетите на НФСБ, знаете че на тема доходи "Воля" неведнъж е изразявала позицията си, че сме за рязко увеличение на доходите, за да живеят българите по-добре сега, а не след 30 години“, посочи Веселин Марешки.

„Нашето виждане е, че ниските доходи сега са резултат от ограбването на българите от паразити, икономически и политически разбойници. Затова като първа точка в нашите приоритети поставяме справедливи цени на горивата, защото оттам тръгват всички високи цени, заради които народът ни обеднява", подчерта Веселин Марешки.

„На второ място, ако Воля е в следващото управление, заедно с нашите партньори, ще въведем безплатни лекарства за ученици до 18-годишна възраст и пенсионери над 65-годишна възраст. Ще припомня, че само за един месец тази наша инициатива беше подкрепена от над 200 000 българи“, подчерта лидерът на патриотичната партия.

Като трети приоритет Веселин Марешки открои категоричната позиция на партията неграмотните да нямат право да гласуват. „Не може хора, които не могат да си напишат името и да прочетат бюлетината, да определят живота и бъдещето на тези, които са инвестирали в образованието си."


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    63 4 Отговор
    Събираме ви Всичките в Белене!

    Коментиран от #58

  • 2 честен ционист

    47 2 Отговор
    Тия двамцата що са без маска, ще се целуват ли?

    Коментиран от #20

  • 3 Генералът

    56 5 Отговор
    Трябва и клоуни да има. Хвани единия удари другия

    Коментиран от #41

  • 4 КОТарАК

    51 3 Отговор
    нагли до край
  • 5 да да

    40 3 Отговор
    Айдее на пангара.....
  • 6 Винету

    41 4 Отговор
    А ми като са се харесали да се вземат 😍😍😂😂😂
  • 7 Просто човек

    58 3 Отговор
    Гнусно, позор, гадно...Довчера се плюха, искаха оставки и обиждаха, днес в коалиция...
    Дано никога повече не ви видим в парламента!
  • 8 доктор

    41 4 Отговор
    Тези двамката трябва спешно да минат на психиатричен преглед за годност за депутати. По налудничавия им поглед си личи за душевното им състояние.
  • 9 888

    43 3 Отговор
    ТОВА НАИСТИНА Е ДЪНОТО....................................КАКВИ ПРОСТИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА СА НАЧЕЛО И СА ПРИМЕР ЗА МЛАДИТЕ................УЖАС.ПО ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ НЕ Е ИМАЛО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 15г....
  • 10 ГОРЧИВО

    30 4 Отговор
    ИСКАМЕ ДА СЕ ЦЕЛУНИТЕ С ЕЗИК!!Е ТОВА СА МОРАЛНИ ХОРА,ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ЮЕСЕЦА СЕ ПСУВАХА И ОБИЖДАХА,СЕГА СЕ КОАЛИРАТ!!АКДЕ ЧЕСТИТО,ГЛАСУВАЙТЕ ДА ВИ ОПРАВЛЯВАТ ТАКИВА ИНДИВИДИ
  • 11 Cenzurata

    31 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ако Воля е в следващото управление, заедно с нашите партньори, ще...... Много сладка тая парламентарна баница бре!
  • 12 ГОРЧИВО

    25 2 Отговор
    Тия са за психодиспансера.. Ще си менкат ризите.

  • 13 Абсурд

    31 3 Отговор
    Красавци ! Уникално си подхождат хамелионите !
  • 14 Един друг

    27 3 Отговор
    Пуcкaт нa нaрoдa рaзни aртиcти - кoй c пo-eвтини бeнзин и лeкaрcтвa,друг cъc зaкaни cрeщу другитe и вeчнo ядocaн,трeти гo игрae cпacитeл и т.н.Други двa пъти oбирaт бaнкитe ,eдин гo игрa цaр cпacитeл и лъгa зa Eврoпeйcки дoхoди и пр.Дoкoгa щe cтe глупaци кoитo нe пoмнят oбeщaния и caмo щe мрънкaтe cтрaхливци бeз чecт и дocтoйнcтвo.Пoнe aкo cтe мъжe излeзтe зaрaди дeцaтa cи.Дoкoгa eдни и cъщи щe ви oбирaт.
  • 15 Георги Илиев Митев

    27 4 Отговор
    Герберите управляват . Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ?! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички ? Управата пак добрува. Стадото мълчи , кротува. Социолозите - агенти ще надуват тез проценти. Вождът е непобедим , с подвизи недостижим .

    Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. София (2020).
  • 16 да бе

    21 3 Отговор
    ами няма как да влязат в следващият парламент. с това си действие и двете партии се закапаха сами.
  • 17 Факти, а не

    6 12 Отговор
    идеологеми! И двамата нямат дар слово, реагират първично, емоционално с две думи нямат необходимата каризма, не умеят сладко сладко да хортуват, не са джипкаджии като ББ или измекяри като ДПС ( с българските Киряк Стефчовци)! Не съм гласувал за тях, но ФАКТ е, че зареждам на бензиностанциите на Марешки (когато въртиш по 1500км с личния автомобил джобчето го усеща), когато се наложи купувам лекарства от аптеките му, Факт е че пенсиите станаха 300лв., че В.Симеонов не "цепи басма" никому ( е не винаги е тактичен и мазен като каракачанкат) ТА както казват " всекиму своето", не е пропаганда в тяхна полза, но хубаво е избирателя да мисли прагматично, без емоции!

    Коментиран от #44

  • 18 наблюдател

    21 2 Отговор
    Тези двамата са братя по оръжие-сега малко ще се огледат и като му дойде времето,я сега да видими може с бойко може с корни може и с село дръндар важно е келепира-каза Ганьо Балкански много преди тях! Е,нещо ново?
  • 19 справедлив

    26 1 Отговор
    когато крадците забогатеят искат спокойствие, за да си харчат парите! може,но първо да си ги излежат!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 оня с коня

    13 8 Отговор
    Вероятността това Обединение да влезе в НС става ДОСТА РЕАЛНА при положение,че Марешки ще развърже ЩЕДРО КЕСИЯТА,а Валери ще помага "с каквото може",вкл. и с Организация на покупко-продажбата на Гласове/Връзките и Каналите си ги има/.А ВЛЯЗАТ ЛИ,ГЕРБ моментално се Коалира с Тях и не им трябва...Никой Друг!Дори не е изключена възможността ГЕРБ да Предоставят Част от Избирателите си в определени Региони на въпросната Коалиция,защото според Проучванията са Достатъчно напред "с Материала" пред БСП.

    Коментиран от #26

  • 22 голем смех

    23 1 Отговор
    Това е комедия.Коалиция баш простак булгар булгар.Коалиция ВВ
  • 23 алчен боклук

    24 1 Отговор
    Тежко и и горко на България от такива като вашето обединения . Добрата новина е , че ще си остане само обединение на мераци , но не и на възможности този път. Трудно е да прозреш себе си , но от страни ти личи.
  • 24 тия са отврат

    20 1 Отговор
    вашите цели ги знаем ,бе


    нещастници

    купете си по една торба МАКАРОНИ и гледайте през дупките ,белким видите нещо за вашето бъдеще
  • 25 фен

    20 0 Отговор
    Айде при бай Ставри и двамата
  • 26 А дали

    18 2 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    Ганю ще ги търпи още 4г? Доста нагла ще е Тиквата, ако си въобразява че ще изкара още един мандат с подкрепата на Марешки и Симеонов.

    Коментиран от #32

  • 27 Нане

    13 2 Отговор
    150 еврака пенсия алоууууу у Африка приматите вземат повече
  • 28 Обединява ги само аеанта

    12 1 Отговор
    Оказа се, няма с кой. Мошеници бъде сдушиха.
  • 29 Еблю

    12 0 Отговор
    На тия мошеници и майките им не им вярват пък да не говорим че и за пари няма кой да гласува за тях!
  • 30 гост

    13 0 Отговор
    Циркът се готви за представление но, ще има ли публика ?
  • 31 адаша

    11 0 Отговор
    Сега се коалират, А по-късно ще се колят...Както с Волен...
  • 32 оня с коня

    7 6 Отговор

    До коментар #26 от "А дали":

    Ти не Разбираш- Не само в БГ,но и навсякъде по Света "Ганьо" НЯМА ДУМАТА !Той може да бъде изкаран да протестира от Олигарсите срещу жалко заплащане,но...ДОТАМ.А колкото до Шанся Бъдещето на България се определя НЕ от "Ганьовци",а от Успели и Доволни от Стандарта си на Живот Хора - РАЗБЕРЕТЕ ГО БЕ!А колкото до Шанса за влизане на въпросната Формация в Парламента - нямате тука КОЛКО Работници и Служители има Марешки и че ВСИЧКИ ДО ЕДИН ще гласуват за него,За Валери - Башка.А влязат ли в НС,няма да бъдат просто "Патерица" на ГЕРБ,а истинска Железобетонна Подпора!

    Коментиран от #35, #39, #43

  • 33 стоян

    0 12 Отговор
    Другари -яд ви е че кумунягите власт няма да видите и плюете по гн. Марешки -ама от вас не мога да се вредя и аз като вас за евтината нафта от опашка по 30 коли
  • 34 Боко

    2 3 Отговор
    Само циганите когато си вземат булка искат да е чесна ,демек да не е дупена!При политиците това не е от значение!Честита нова клика!
    Воля за национално спасение на България!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 коня на оня

    3 0 Отговор
    собственикът ми е ногу prost ама ногу.
  • 37 Да бе

    7 1 Отговор
    България има нужда от обединение срещу вас! Ще си платите за кражбите и демагогията!
  • 38 оня с коня

    2 3 Отговор

    До коментар #35 от "Марш":

    Хабер си нямаш какви Несгоди ще ги връхлетят такива като Тебе още след Изборите,така че пази си нервите - ще ти трябват!
  • 39 оня с коня

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "оня с коня":

    Иииии аферим бе машаала адаш голиам изик изкаръ голиам гас моиш да улижиш евала
  • 40 vasko

    8 0 Отговор
    Само си въртите задниците и се чудите къде да се закачите.Че кой му дреме за вас че ви има.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЖОРО

    7 0 Отговор
    ПЛЕСНАХА С РЪЦЕ И СЕ ГУШНАХА..КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦА , ЛЪЖЕЦ ДО ЛЪЖЕЦА...
  • 43 Тиквата

    0 4 Отговор

    До коментар #32 от "оня с коня":

    Не е Такъв злодей за какъвто го мислиш. Следващото правителство ще е ГЕРБ, ИТН и ДБ. ГЕРБ ще са патерицата. Бойко няма да е премиер, но ще е депутат и прецедател на ГЕРБ. И на много Гербери ще им светне синята лампа.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Айде юруш

    7 1 Отговор
    Абе, магаре и катър в един впряг не са впрягани, тъй че ще има къчове до спукване.
  • 46 шопендар

    7 1 Отговор
    то верно че политиката е неморална работа,но нашите политици на какво ли не са готови,за да останат във власта.тия двамката до вчера се плюеха като проститутки,а днес се мляскат като първи любовници
  • 47 Калинка от Герб

    7 1 Отговор
    НАЙ ГОЛИИТЕ НАГЛЕДЦИ правят коалиция единия излъга народа с евтините си гоива и лекарства а другия ми говори за малък и седен бинес. Единия го видяхме отърва приследването и затвора и горивата му се изравниха с останалите а са и некачествени. Другия ходи като жандарм и потиска бизнеса по черноморието и правеше на бабаит по границата. НО И ДВАМАТА СА ПАТЕРИЦИ НА ГРОБ.
  • 48 валерко

    4 1 Отговор
    циганина винкел
  • 49 шопендар

    3 2 Отговор
    п.п.звучи популистко,загриженоста ви за малкият и средният бизнес,зящото още с първите си стъпки във власта дянков обяви война на малкият и среден бизнес,и сега просто е почти унищожен.за безплатните лекарства също се наслушахме.ако се коалирате с отровните и с нинова също няма да ни изненадате.
  • 50 RED CLASIC TOTAL FEMEN ANTIFA 🇺🇸🇺🇸🇺

    3 0 Отговор
    Има нужда от един мнооого здрав евразийски шут в герберопедало еврогейското вратле от дегенерати и каторжни селски снобари и човекомразци това е Европата измислена. В Талмуда пише на където и да се погледне има какво да се види CHILL СПОКО.
  • 51 Тази партийка нфсп вече се заби...

    5 1 Отговор
    В дъното на тинята...Маришки е руска подлога,а татарчето Валерко е универсална подлога за всеки г..ъ...з.Каква лакомия за власт за да навреди на България?
  • 52 ново 200

    8 0 Отговор
    И двамцата са еднакво ненавиждани от хората , но властта им и обръгнало усещането !!!
  • 53 плутон

    5 0 Отговор
    Ех какво нещо е кокала. Две политически прости-тутки решили да се обединят.
  • 54 big

    0 0 Отговор
    По принцип е така, но не за вас! Новата коалиция е развъдник на разединение, особено във взаимните им обвинения. преди време!
  • 55 а такааа

    1 0 Отговор
    на Моста у Бургас ще има театър ,бе

    оня обеща да скочи с релса у морето

    идва момента
    безплатно е
    Варналий да идват да гледат

    щото имат Аспарухов мост
  • 56 Pob Halford

    4 0 Отговор
    Като чух новината повърнах, после още веднъж. Сега отивам да акам, пак от вълнение. Пожелавам на тази мерзка коалииция да се нахрани с продуктите от днешните ми гореописании действия. Да им е сладко...
  • 57 Шпек

    5 0 Отговор
    Гочоолу (Марешки) и Дочоолу (Симеонов) правят избори.Да ме прощава Алеко.
  • 58 бачо е бачо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Ааа, не всичките ...Марешките деПУТАтки ги вземам при мен ..на вилата...Пролет иде ,земята си сака копан...
  • 59 част от мутрите

    1 0 Отговор
    Общите цели на тези две партии са да се намърдат пак във властта! Надявам се, този път да не ги огрее! И двете са "патерици" на ГЕРБ и не направиха нищо смислено през целия този мандат!
  • 60 Мой

    1 0 Отговор
    ГЕРБерастките подлоги се залюбиха. Нямам думи да опиша колко ми се гади от тях.
  • 61 Родриго Дутерте

    1 1 Отговор
    Много скоро ще усетите болезнено ,,народната любов"!Още малко остана!Ще бягате пак с таксита!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове