Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 13:42 36 785 198

Васил Божков: Борисов е тотален комплексар, Шиши е масон (ВИДЕО)

  • васил божков-
  • бойко борисов-
  • рекет-
  • делян пеевски-
  • масон-
  • станислав цанов-
  • журналист

''На Бойко и Шиши целта им е никой да няма нищо и всичко да е в тях. И като вземат всичко от всички, какво ще правят те двамата? Единият трябва да изяде другия'', каза бизнесменът в изгнание

Васил Божков: Борисов е тотален комплексар, Шиши е масон (ВИДЕО) - 1
Васил Божков, кадър: Youtube

Бизнесменът в изгнание Васил Божков даде онлайн интервю от Дубай на журналиста Станислав Цанов, който има свой подкаст в Youtube. В подкаста, наричащ се ''Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ", Божков говори за своя старт в бизнеса, първия милион, инвестициите му в антики и спорт, рекета и държавната атака срещу него, както и куп други интересни неща.

Разговорът между двамата започна от 90-те години у нас, които са сочени за доста бурни. Именно тогава Васил Божков е стартирал предприемаческите си дейности

''Нищо, че изглежда, че е бил див период. Тогава беше много по-цивилизовано от сега, защото никой не искаше да взима бизнеса на хората, никой не използваше държавата като бухалка. Все пак се съобразявахме, всеки помагаше на другите, ако това не пречи. В момента държавата е частна, на няколко човека. Използват държавни инструменти като бухалки и могат да унищожат всеки. Каква е ситуацията с мен в момента? Казват: "Той е виновен", повдигат един куп обвинения, разрушават всичко и сега започват да търсят доказателства. До 2000 г. не са намерили нищо, сега търсят в 90-те години. Дали ще намерят там нещо... Ако няма нищо, как ще го намериш?'', започна Божков.

''Между другото, Костов ми правеше пълни проверки. Само че Костов първо правеше проверки, после обвиняваше, за разлика от Борисов, който първо обвинява, ползвайки Гешев, и после проверява. А царят (б.р. Симеон Сакскобурготски) беше толерантен, той не е тормозил никого, Станишев нормален премиер", разказа бизнесменът и добави, че преди Борисов от никое друго правителство не са идвали да го рекетират. "Нямаше такива мутренски правителства. Какво можеше да направи примерно Костов? Даже и да дойде с такива предложения. Че той не владееше прокуратурата, не владееше съдебната система. При Костов, царя и Станишев законите се спазваха доста повече, отколкото сега. Правил съм 3 магистрали и не давахме подкупи. Дали съм вече в този бизнес? Не съм. Дойде Борисов на власт и какво каза: "Няма да плащаме на никой. 10% по-малко". Това беше опит за официален рекет от страна на държавата. Това къде го има по света? Някои компании се съгласиха, други не се съгласиха. Ние не се съгласихме и в края на краищата си платиха всичко. Не може да изработиш една работа и някой да дойде да ти каже, че ще ти плати 10% по-малко'', заяви още бизнесменът, пребиваващ в Дубай.

Божков се съгласи с предположението на водещия, че активите му са възлизали на около 3 млрд. и сподели, че за него са работили около 50 000 човека.

"Ако си говорим честно, охраната е била формална. Аз съм се опазил, защото не съм си създавал врагове. Не съм притеснявал хора, не съм грабил хора, не съм имал реални врагове", отговори той на въпроса "защо е жив". Бизнесменът е категоричен, че никога не е използвал силови методи в бизнеса и дори винаги е отстъпвал. "Може би за това съм останал и жив", допълни Васил Божков.

За братя Найденови той каза следното: "Малки деца. Аз съм ги отглеждал все едно съм и баща. Бил съм партньор с баща им. Той се разболя, в момента е неадекватен, и те полудяха. Предполагам с нещо ги изнудиха, заплашиха и станаха свидетели измислени''. А след това зададе куп въпроси: ''Точно на какво са свидетели? Че те ме атакуват мен, а те не са ли били акционери в същия бизнес? Защо не им запорираха всичко и на тях? Да не би единият брат да не е подписвал тези декларации за данъците? Да не би аз съм да съм ги подписвал? Защо точно аз съм виновен? Къде е справедливостта?''

''Вземи Левски защо'', попита водещият: "Защото трябваше да дават Бойко и Шиши пари, а на тях не им се даваха. Бойко води при феновете определен човек. "Ето, намерил съм ви спонсор, намерил съм ви собственик". Как издържаше Левски... Вземи тая поръчка и процентът, който го даваш, една част ще го дадеш в Левски. Това е обществена тайна, която всички я знаят, но никой не я казва. Взимай обществени поръчки, давай част на клуба, а другото го давай тука в сакове, куфари и ще го крием по чекмеджетата, заедно с кюлчетата. Тотален комплексар. Може ли да си наредиш в чекмеджето евра и кюлчета... Сваля жени ли, какво прави, не знам, аз не мога да си обясня тази комплексарщина каква е. Как да каже, че не са негови? Призна си. Защо някой не разследва - негови ли си, не са ли, откъде са? Аз такива евра съм им носил също, по 500. И как ще ги харчи тези пари сега?'', запита Васил Божков.

''Аз винаги съм давал парите за хората. Не мога да съществувам много богат, а всички около мен да са зле и да са бедни. Докато на Бойко и Шиши целта им е никой да няма нищо и всичко да е в тях. И като вземат всичко от всички, какво ще правят те двамата? Единият трябва да изяде другия'', коментира той.

Как започва технологията на изнудване, попита Станислав Цанов: "Технологията започва полуприятелски. Внасят закон, по медиите излиза, може и аз съм да съм, може и други колеги, че това ще съсипе определени бизнеси и трябва да бъдат затворени. Бойко вика: "ЕлА да се видим", той така говори. "Можеш ли да дойдеш?" и тем подобни. Виждаме се и вика: "Ще оправим нещата, ама ще помагаш. Ходи при Менда (б.р. Менда Стоянова, депутат от ГЕРБ) и се разберете". Разбираме се как се оправят нещата и: "ХодИ при Влади, той ще ти каже какво. Точно и ясно". Как се оправят нещата? Гласува се закон, който позволява два начина на облагане, в зависимост от условията играта. През цялото време заплахата е, че ще се отмени вторият начин, а не че вторият начин е незаконен. За да не се случи това се разбираме за 20% от печалбата и аз им я давам. Не е толкова фатално, бизнесът остава да съществува, аз имам 50% от този бизнес, давам 20%, а за мен остават 30%. Нищо страшно'', обясни бизнесменът.

За носените пари в Министерство на финансите, Божков каза следното: ''Грубо 67 млн. съм изтеглил в последните три години. Предишните 2 не знам. Просто си ги слагаш в джобовете и все едно не носиш нищо. Влизаш, даваш ги на Влади, пушиме по една пура, говорим си общи приказки, "довиждане, довиждане" и другият месец се виждаме пак. Просто и ясно. Отивам, охраната не ме спира, вика: "Здрасти", направо се качвам горе. Това всичко е проверимо.''

В разговора стана дума и за посредничеството на Севделина Арнаудова, която е пиар в ГЕРБ и навсякъде снима премиера Бойко Борисов: ''По същия начин. Тя казва, че идвала да ми отказва всеки месец. Ама тя пък нито един път не ми отказва. Взима го и тръгва. Все се надявах да откаже един път'', пошегува се Божков.

Toй е категоричен, че няма как парите, давани на Арнаудова, да не са отивали към премиера Борисов.

Бизнесменът призна, че съди държавата България в Страсбург за над милиард евро, като причината е това, че същата съсипа компаниите му. Той допълни, че води дело и за колекцията, за което предполага, че също е за над милиард евро.

''Бойко Борисов тръгна от групировките, Бойко Борисов тръгна като обслужващ персонал и до днес се държи като такъв. Отваряше вратите на групировките, почна да отваря вратите и да вози царя, на Тодор Живков. Сега отваря врата на Меркел и на Макрон, примерно, и какво ще кажат зад океана.

Аз се запознах с него 90-те години още, когато Борисов може би беше шеф на Ипон. Прилепи се за Тодор Живков, слуша го какво прави, прилепи се за царя. Учи занаят, но не го научи добре, за съжаление. След това извади уникален късмет, че го изгониха от вътрешното министерство. Иначе още щеше да ходи да гони с черния шлифер престъпници и да вика: "Ние ги хващаме, вие ги пускате"'', припомни си миналото Васил Божков.

Попитан какво стои зад срещата им през 2001 г., документирана със снимка, бизнесменът заяви следното: "Беше решил, че имам фабрика за убийства и беше наговорил куп глупости. След което искаше от главния прокурор да ме арестуват. Тогава беше Филчев, който му каза, че така не стават нещата, трябва да има доказателства, за да се направи нещо. И плещейки глупости, Тошо Тошев, който беше редактор на "Труд", ни събра да се сдобряваме''. Според Божков, Борисов е искал да си направи пиар през 2001 г. "Докато последната им атака беше не само пиарска, те уплашиха целия български народ. Това беше да всеят страх и никой да не смее да им каже нищо'', добави той.

Не бе подминат и Делян Пеевски. "Неговото начало беше, когато царят дойде на власт. Царят ми ги прати със сина на личната му секретарка Дария Дикова, те бяха нещо като Младежко НДСВ, да им помагам. Едно пухкаво момченце и едно друго не пухкаво, се държаха за ръчичка и гледаха уплашено. Правеха някакви IT продукти. Известно време ги финансирах, после видях, че са безпреспективни и че нищо не става от тях. Казах: "Прекратявам, оправяйте се сами". След което Делян отиде при Илия Павлов. Там не знам как се разви, но навлезе рязко в политиката. Сигурно Илия го е запознал и с Доган. Не знам как е станало, но започна - шеф на резерва (б.р. Държавният резерв), зам.-министър. Той "избухна" преди 5-6 години, когато купи Булгартабак. Разкеши Булгартабак, съсипа тази индустрия и в България вече нямаме тютюнева индустрия. Видя се в пари и реши да заграби инфраструктурния бизнес. Общи бизнеси не съм имал с него, но съм бил в добри отношения до 26 януари 2020 г. Без него ударът към мен не може да бъде осъществен, защото главният прокурор е служител на Пеевски. Думите му бяха: "Купуваме си Нова телевизия, ще си изберем и главен прокурор и никой не може да ни пипне в следващите 10 години". Цитирам го. Все пак ви казвам, че съм бил близък с него до 26 януари'', разкри Васил Божков.

Той смята, че излитането му за Дубай е късмет, защото иначе са щели да го арестуват.

Попитан за мнението му за масонството, бизнесменът отговори следното: "Масонството има едни много добри принципи, но масонството в България, като всичко в България, е изродено и изкривено. Масонството е да помага на хората, да си помагат помежду си. В България е да създаваме интриги, да си пречим помежду си и да заграбим колкото можем повече. Шиши също е масон''. Аз дали съм бил, как мислите?", запита Божков, а Станислав Цанов предположи, че да. "Ето, познахте", отвърна му бизнесменът.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 200 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    369 27 Отговор
    У нас мафията си има държава.

    Коментиран от #88, #168

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Емил

    128 463 Отговор
    Ти, като не си комплексар, какви ги дробиш в Дубай - истинските мъже действат като Навали! Ти си плюнка!!!

    Коментиран от #13, #69, #101, #110, #156, #169, #173

  • 4 Факти

    111 295 Отговор
    Тоя ли е най интересен, всеки ден ни занимавате с Божков, СВЕТЕЦ ЛИ Е?? ИЛИ КОЙТО ПОРЪЧВА ТПЙ ПЛАЩА МУЗИКАТА????!!!???
  • 5 Нищо

    266 26 Отговор
    незнайно , освен, че Севдата нито веднъж нему е отказала , но единствено той открито го каза на всеслушание !
  • 6 Чери

    131 33 Отговор
    Взеха ти лотарията и ся ни въртят само сега е момента за апартамента, уж забранили игрите

    Коментиран от #62

  • 7 Алфа Вълкът

    53 244 Отговор
    Тоя русофилски клоун Цанов направили си видеото? Жалко исках да нахраня Васето!

    Коментиран от #20, #120, #194

  • 8 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    256 24 Отговор
    ВАДИ ВСИЧКО ЧИЧО ВАСКО!СЕГА ИЛИ НИКОГА!

    Коментиран от #73, #189

  • 9 ПЕНКО

    37 107 Отговор
    КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ : ВАСИЛ И ВИСЯЛ / НА ПЕРНИШКИ ВИСЕЛ / ????????????
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дългият

    258 27 Отговор
    Колкото да не харесвам тази бивша мутра,не мога да не призная че задава правилните въпроси...Едно е ясно,мутрите движат нещата в Бг от 90 год.насам...

    Коментиран от #18

  • 12 МАФИЯ НА ББ

    283 47 Отговор
    ЖЕСТОКИ ШАМАРИ СРЕЩУ МАФИОТО БОЙКО БОРИСОВ. БОЖКОВ ВЕЛИК СИ! УДРАЙ ЯКО ТОЛУПИТЕ КРАДЛИВИ!
  • 13 НАВАЛНИЯ

    72 54 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    НАВАЛНИ И ПУТИН СА ЕДНИ И СЪЩИ ЧУЖДИ АГЕНТИ ПАЛЯЧO,ПЪТИН ПРОДАВА БАВНО РУСИЯ НА ЕДНИ С ЕДНИ БАКЕМБАРДИ ,А НАВАЛНИ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНКИ ЩЕ Я ПРОДАДЕ МНОГО ДОЛЕН.
  • 14 Последния Софиянец

    221 28 Отговор
    Божков каза че лично е носил пачки с пари в Министерски съвет на Горанов и това може да се провери.

    Коментиран от #19, #35, #78, #96, #155

  • 15 Българин

    103 30 Отговор
    Аз лично не прочетох нищо ново . Всички знаем ,че в България така се разпределят парите . И така се отчитат олигарсите за държавни поръчки . И в Сащ , и в Русия , и във Великобритания . ... Лошото у нас е , че управляващите вземат парите на олигарсите , които създават и ги дават на Щатско и Турция . Оттам получават процент "за чекмеджето" си .
  • 16 888

    164 23 Отговор
    НАИ ПОСЛЕ НЯКОЙ КАЗА КАК СТОЯТ НЕЩАТА В ТАЗИ ,,ТЕРИТОРИЯ,, ПОСЛЕДНИТЕ 15г..........И ТОЯ ПРИМАТ И НАГЛЕЦ ОЩЕ ,,УСПИВА,, ХОРАТА И ИМ ,,ХВЪРЛЯ,, ТРОХИ КОЛКОТО ДА ОЦЕЛЯВАТ.................А,ОБРИЧАТ НА ГЕНОЦИД ЦЯЛ НАРОД.......................БОЖКОВ МУ КАЗА,КЪДЕ ЩЕ ГИ НОСИШ И ХАРЧИШ......ПРИМАТ НАГЪЛ ПРОСТ.....ТОЯ ИЗЛЕЗНА ПО ВРЕДЕН И ОТ КОМУНИСТИТЕ С ТОВА ОПРОСТЧВАНЕ НА ВСИЧКО И ГЕНОЦИДА ВЪРХУ НАРОДА...
  • 17 Много е интересно

    64 92 Отговор
    Как се реставрират едни и същи елементи от 90те.Абе вие ,цялото ви поколение,израстнало в комунизма сте провали.Без значение,колко пари сте откраднали по разни схеми.Плодовете ви са гнили!Нито култура създадохте трупал си тоя артифакти за себе си,нито спорт,нито наука,пълни прОвали.Музей щел да прави,ама кога бе?Казина на всяка улица,казина до църкви,това го има само в България.Човек,който продаваше надежда до преди да го изрежат,на Лафка,на бъдките на неговата партиика Шиши,сега се прави на "ни лук ял,ни мерисал".Шиши бил масон,а ти какъв си?!А балъците му ръкопляскат...много глупав народ,изтормозен и принизен до степен да реабилитира престъпници от вчера в светци.
  • 18 Последния Софиянец

    158 24 Отговор

    До коментар #11 от "Дългият":

    С мутрите от деветдесетте години човек можеше да се пребори.Ама сегашните Мутри ползват държавата за бухалки.Или си плащаш или заминаваш.

    Коментиран от #23, #24, #137

  • 19 И ти какво

    20 29 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Бориш се и на теб ли да носи💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

    Коментиран от #118

  • 20 Тоя Цанов

    39 72 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Е бема такъв подлузурко.Преди се подмокряше пред Волен,сега се подмокря пред Божков.
  • 21 РАДИО ЕЛТО

    127 29 Отговор
    БОРИСОВ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ДВУЛИЧНИК МУТРА А бг мафията рекетира и иземвва успешни бизнеси под форма на рекет изнудвания инсинировки капани инциденти на господин БОЖКОВ му взеха бизнеса изфабрикуваха обвинения съшити с бели конци но господин БОЖКОВ е и математик мафията се опита да го смачка но неще успее БОЖКОВ знае правилата на доминото а
    БОРИСОВ е комплексар и лъжец

    Коментиран от #27

  • 22 Българка

    103 21 Отговор
    ''Мeжду другoтo, Кocтoв ми прaвeшe пълни прoвeрки. Caмo чe Кocтoв първo прaвeшe прoвeрки, пocлe oбвинявaшe, зa рaзликa oт Бoриcoв, кoйтo първo oбвинявa, пoлзвaйки Гeшeв, и пocлe прoвeрявa. рaзкaзa бизнecмeнът и дoбaви, чe прeди Бoриcoв oт никoe другo прaвитeлcтвo нe ca идвaли дa гo рeкeтирaт. "Нямaшe тaкивa мутрeнcки прaвитeлcтвa. .. Дoйдe Бoриcoв нa влacт и кaквo кaзa: "Нямa дa плaщaмe нa никoй. 10% пo-мaлкo". Тoвa бeшe oпит зa oфициaлeн рeкeт oт cтрaнa нa държaвaтa. Тoвa къдe гo имa пo cвeтa? Някoи кoмпaнии ce cъглacихa, други нe ce cъглacихa. Ниe нe ce cъглacихмe и в крaя нa крaищaтa cи плaтихa вcичкo. Нe мoжe дa изрaбoтиш eднa рaбoтa и някoй дa дoйдe дa ти кaжe, чe щe ти плaти 10% пo-мaлкo'', зaяви oщe бизнecмeнът, прeбивaвaщ в Дубaй.
    Очаквам от Божков още разкрития и факти за мутрите, превзели държава ни, за схемите на грабеж и рекет!
    Думите на Пеевски, че ще си купят Нова , ще си изберат главен прокурор и ще имат поне 10 години спокойствие, започнаха да не се потвърждават. Първо Домусчиев напусна, но с милиони потъващия кораб. Очаквам ареста на Пеевски и осъждането. Но най-важно всички престъпници да върнат ограбеното и в затвор!

    Коментиран от #128

  • 23 Охххо

    26 56 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Ти си пътник момко!
  • 24 Не приказвай глупости бе кебапчийник

    36 31 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Ти си бил тогава келнер,шушумиго такава.
  • 25 ПЕНКО

    26 51 Отговор
    ТОЗИ Е ОБИРАЛ ДНЕШНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ , А ЕДИНСТВЕННИЯТ- Е "УВИСНАЛ" В ИМЕТО НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ !!!!!!!!!!!!!!
  • 26 другарят

    14 68 Отговор
    Къде е казал, че Шиши, е масон бре мисирки евани!?

    Коментиран от #40

  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 16 Отговор

    До коментар #21 от "РАДИО ЕЛТО":

    Много си неграмотен. Вземи поне малко научи тоя правопис!!!!!!!! Не е нормално във всяка дума да имаш грешка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ти изобщо някога на училище ХОДИЛ ЛИ СИ??????

    Коментиран от #33, #185

  • 28 Цанов лизача

    47 55 Отговор
    Защо не го пита,дали е наясно,че хазарта изгражда зависимости и съсипва съдби?Бииизнесмен,къв бизнесмен е тоя???Все едно пласьор на наркотици да мк обяснява за ползата от хероина.Като ги резнат,всичките искат в политиката,там е последната опция за такива "биизнесмени".

    Коментиран от #36

  • 29 НАРОДЪТ

    72 43 Отговор
    МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА Божков.

    Коментиран от #34

  • 30 djemmil

    43 15 Отговор
    мутрите и вав ТАРГОВИЩЕ са по сащиа начин земат ти БИЗНЕСА конбина с даначни и защита на потребителите

    Коментиран от #117

  • 31 IVAN

    85 31 Отговор
    БОЖКОВ ТИ СИ ДОСТАТЪЧНО УМЕН МЪЖ И СЪМ СИГУРЕН И УБЕДЕН, ЧЕ ЩЕ НАМЕРИШ НАЧИН ТЕЗИ ДА ГИ НАКАЖЕШ !!!! НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ, ПРЕДСТОЯТ ИМ ТЕЖКИ ДНИ, ЗАЩОТО ГИ ЧАКА НЕВИЖДАНА РАЗПЛАТА!!!
  • 32 30 ГОД РАХАТ

    57 27 Отговор
    БОЖКОВ СИ Е ЖИВЯЛ СПОКОЙНО ПРИ ДРУГИ ПРАВИТЕЛСТВА. ПЛАЩАЛ ЛИ СИ Е ЗА СПОКОЙСТВИЕТО, ТО НЯМА КАК ДА Е ДРУГО, НО НИКОЙ НЕ ГО Е ЗАКАЧАЛ?
  • 33 Де Факто

    49 15 Отговор

    До коментар #27 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ееееее, то пък като ни управляват едни "грамотни', та знае ли се!!!!
    И кой от управниците ни е грамотен, бе френд?!
    Или, който критикува ТУЛУПА и ХУНТАТА е "неграмотен"?

    Коментиран от #46

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Мунчо

    16 26 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Аз мога да кажа, че ти ще си следващия министър на културата! Ще повярваш ли или не?! В държава в която няма носене на отговорност за фалшиви новини, лъжливи твърдения и т.н....всеки може да си бълва, каквото си поиска! Като има доказателства и не вярва на българските съдебни власти да ги представи в европейските институции....
    Иначе се превръща в поредния палячо, който си търси последователи....

    Коментиран от #38, #43

  • 36 Карлуково

    30 20 Отговор

    До коментар #28 от "Цанов лизача":

    Връщай се, или поне спри белото.🤣🤣🤣

    Коментиран от #39, #42

  • 37 Всичко мутри от 90те нез изключения

    38 6 Отговор
    ДА СДАВАТ ПОСТА ! СТАВАЙ СДАВАЙ И СЕ УВОЛНЯВАЙ, ПРОВАЛИ!РАЗКАРАЙТЕ СИ МУТРИТЕ ОТ ИЗСТРАДАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Вероятно говорил за себе си

    20 38 Отговор

    До коментар #36 от "Карлуково":

    Не употребявам,братленье.Много си елементарен.Цанов лизача с изкуствения му смях,като на юалко детенце,което се напъва да се смее.Ма то трябва да имаш юалко интелект,за да ги виждаш нещата и слабата актьорска игра.Цанов комплексирания щангист-журналист.Само блъскачи у тая Бг,а у главите пълнени чушки.

    Коментиран от #45

  • 40 Светнат

    20 2 Отговор

    До коментар #26 от "другарят":

    В интервюто го каза.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Вероятно говориш за себе си

    8 6 Отговор

    До коментар #36 от "Карлуково":

    Нещо по-оригинално да чуем,папагал.
  • 43 ДЖОКО

    15 6 Отговор

    До коментар #35 от "Мунчо":

    АМА ТИ ВЕРНО СИ МУНЧО,ТЪПУНЧО.

    Коментиран от #57

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Карлуково

    35 10 Отговор

    До коментар #39 от "Вероятно говорил за себе си":

    Като си толкова "светнат" кажи и нещо за 250 килограмовия "каратист".Кажи как не лъже САМО когато спи, ни тогава пък сънува, че лъже.Кажи ни колко е "умен" "каратиста".Колко много езици знае и какъв "учен" е.🤣

    Коментиран от #49

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ман

    44 20 Отговор
    УМНИЯ/ЧЕРЕПА/ РАНО ИЛИ КЪСНО ПОБЕЖДАВА ГЛУПАВИЯ/БОКО/.
  • 49 Казвам

    14 34 Отговор

    До коментар #45 от "Карлуково":

    Да си организират двубой и да се разберат.Не ме касае нито единия,нито другия.Не се подмокрям като Цанов русофилистика комплексиран щангист с комплексарските му ризки.
  • 50 РАДИО ЕЛТО

    41 13 Отговор
    герб троловете в паника а и КИРО БРЕЙКА беше ТЪРНОВСКА мутра
  • 51 цецо фурната

    27 23 Отговор
    Череп, да ви затворят тримцата в една килия, дано се самоизядете!
  • 52 хатче

    17 10 Отговор
    герп направиха само едно добро МАХНАХА ОПЕРАИВНИТЕ ДАНАЧНИ те беха на потчинение на ДПС И КОИТО НЕСА САС ДПС ГЛОБИ И ФАЛИТ
  • 53 За ваше добро е

    11 25 Отговор
    да престанете да обиждате обслужващия персонал. Цял закон е променил за вас, все пак. От много ”умния” бизнес, който вие и бившите ви приятели развивате, страната е така напреднала икономически. Ако осъдите страната това ще е пълна подигравка. Хем искате да спасявте българите чрез участие в политиката, хем избирателите ще си платят за удоволствието, че са спасени.
  • 54 Роко

    15 22 Отговор
    А е мафиот скапан изватеняк къде се буташ
  • 55 1001 нощ

    29 15 Отговор
    хаха, приспивни приказки за наивници, нито ти си честен бизнесмен, нито си раздавал пари на хората, точно обратното, а боко е един страхливец и хамелеон, нагаждач ........
  • 56 Онуфри

    35 25 Отговор
    Че той Божков е бил по голям светец от папата!Как пък досега да не сме го разбрали.

    Коментиран от #58

  • 57 Мунчо

    24 21 Отговор

    До коментар #43 от "ДЖОКО":

    Гласувай за Божков, може и да ти пусне пак билети да ги търкаш от смрадливата панелка в която да чакаш от заплата до заплата на държавен служител.... А пък аз нека съм Тъпунчо... 😂😂😂

    Коментиран от #59

  • 58 🐷 Боко ТИКВАТА

    5 5 Отговор

    До коментар #56 от "Онуфри":

    Ама си разбрал, че Аз съм по-голям светец от ПАПАта, нали.🤣🤣🤣
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Камен Калчев

    14 20 Отговор
    Май КОМПЛЕКСАРИТЕ сте ти и ПРЕЦИДЕНТА не сте спрели да го говорите за него, не защитавам Борисов, не ме и вълнува, но вие не оставяте народа сами да преценят, а от вашите лъжи ще спечели той!
  • 61 Бойко

    23 32 Отговор
    Божков е беглец, защото е страхлив крадец!
  • 62 Цуци

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "Чери":

    Абе момента за апартамента на шуши ли е? Рядко противна реклама 😂🙈😂, пък бацовистите ривът за лотарията на чери
  • 63 Просветен илюминат

    37 4 Отговор
    Всеки от лакомства си страда и загива.
    Не случайно всички разстрели преди години показаха как тези,които дават парите и си ги искат после се отнасят към тези,които станаха богати и известни и започнаха да се взимат много несериозно.
    Нормално е като останат вече малко играчи да се започнат един друг да се унищожават.
    А и дори да вземе един всичко къде ще го носи и прави?
    Болни мозъци ви управляват и вие само квичите като жертви и така живота ми мина и на децата ще е същият като вашият.
    Добре дошли в Матрицата!
  • 64 Анализатор

    27 2 Отговор
    Явно решението е да се самоизядат. Колкото по-бързо - толкова по-добре за държавата.
  • 65 РАДИО ЕЛТО

    27 11 Отговор
    герб ще съсипят и ИСТОРИЧЕСКИЯ резерват
    БОЖЕНЦИ
  • 66 teko

    17 17 Отговор
    Всички си пишете глупости, но когато ни осъдят за 2 милиарда евро в Страсбург, Гешев ли ще ги плаща или ние?
  • 67 Хемус

    16 5 Отговор
    Курти бил инструктиран от Митко Каратиста да отъпче почвата в област Велико Търново за предстоящите избори!Така разправя на хората около пазара,където до преди две години,продаваше пиратски дискове!Той бил назначил Даниел Панов за кмет и играел с Цецо Цветанов!Незнам кой му вярва,след като го биха като куче пред "Болярка"
  • 68 т живков

    22 10 Отговор
    за първи път да прочета такава дълга статия но не съжалявам научих толкова неща че съм потресен............
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 пройчо

    25 3 Отговор
    "... И плещейки глупости, Тошо Тошев, който беше редактор на "Труд", ни събра да се сдобряваме.. "****Още !...Още !...Още!!!....Ролята на мръсната паплач от Мисирки и Мисиреци трябва да е ясна за приноса им към възхода на Тлъстия Бою !!!
  • 71 Журналистка

    27 42 Отговор
    Колко получи за интервюто Цанов😂???? И кажи пред пресата че основният спонсор е Божков ако си истински мъж😂😂😂😂??? Не прочетох въпроси като колко поръчкови убийства е направил???? Или колко млади момичета е изнасилил??? И защо сега иска да регистрира партия 😂😂😂😂 За са има имунитет😂😂😂😂😂Много повърхностно наивно е да мислите че някой от българският народ се интересува, от криминалният престъпник дядо Божков😂😂😂😂Да се връща и да върне откраднатите пори на българските пенсионери!!!! Тъмничен доживотен затвор за Божков търсен с червена бюлетина от Интерпол!!!!!!

    Коментиран от #92, #183

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Бойко

    12 17 Отговор

    До коментар #8 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    "Вади го Васко...." Ама Васко не може да го извади, защото не може да го намери!?!? Ха ха..
  • 74 Този

    14 18 Отговор
    Нещастник само факти го отразяват
  • 75 Ина

    25 6 Отговор
    Защо прокуратурата не се самосезира по думите му , както го направи , когато Найденови излязоха в МЕДИЙТЕ ?

    Коментиран от #147

  • 76 кочо

    16 12 Отговор
    ОЩЕ НЕ ЕКЪСНО Р.РАДЕВ ЗАКОННО ДА ПОСТАНОВИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И СВАЛИ ББ.ОТ СЕГА Е ЯСНО ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА ОПОРОЧЕНИ И ОБРЕЧЕНИ.БСП И ГЕРБ САСЕ ДОГОВОРИЛИ ЗА ВЛАСТТА.

    Коментиран от #84, #116

  • 77 Бай Добри и Фабриката за убийства

    15 21 Отговор
    Череп , имаш поздрави от баретата бай Добри и Фабриката за убийства! Не сме късопаметни!

    Коментиран от #97

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 БирникЪ

    33 6 Отговор
    Не се дърляйте за и против Черепа, не това е важното. Важното е, че е завел в Страсбург четири дела срещу България с огромен шанс да ги спечели. А обезщетенията са за над три милиарда евро!
    Хайде сега познайте от три пъти кой ще плати тези милиарди? Варианти:
    Ние всички - (+)
    Трите прасета - (-)
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Георги Ненов

    21 11 Отговор
    Добро интервю. Поздравления за Цанов!
  • 83 hdhr

    15 17 Отговор
    Тоя бандит какво се обажда като е вършел эсната работа на тиквата мутра какво ми се прави на загрижен за народа и на много разбрал на простия народ е л2сно да му замажеш очите ама на мен не овчи народ
  • 84 БирникЪ

    24 7 Отговор

    До коментар #76 от "кочо":

    За огромно мое съжаление Конституцията не дава такова право на предидента. Военно положение може да обяви само НС (разбирай - Тулупа) - което същият този Тулуп никога няма да позволи.
    Но пък Радев може да направи друго - като главнокомандващ може да разжалва Тиквата в звание редник (примерно). От което Еднокнижния ще получи едновременно инфаркт, инсулт, възпаление на мозъка, скъсани всички менискуси, уртикария и диария.
  • 85 РАДИО ЕЛТО

    15 7 Отговор

    До коментар #81 от "БАТЕ НЕЦИ":

    лека нощ измий си зъбите меришеш герберастино
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Stormtrooper

    23 0 Отговор
    В днешно време на вън уважават масоните ни, колкото и политиците ни. И Раковски е бил масон, който е уважаван като масон на световно ниво. Османската империя отправя молба към Франция да арестуват и им предадът Раковски, а те им отговарят : Вие знаете ли какъв е този човек? Този човек ни превежда стари френски текстове, които ние не можем да си преведем! Е, от масон до масон има разлика.

    Коментиран от #98, #104

  • 88 Коя мафия

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Руската мафия? ВИС-2? SiC? TIM?
  • 89 Цървул

    14 28 Отговор
    Тоя е невероятен цървул.
    Като знае толкова много и е толкова смел що не си остана в България бе леке.

    Коментиран от #105

  • 90 Давид

    20 18 Отговор
    Този храненик на ДС иска да сме съпричастни в неговата битка с хора от неговия клас . Нека да каже кои са кукловодите . Тези неща за Пеевски , Доган , Гешев и Борисов ги знае всяко дете . Той показа повече интелект . Показа амбиции да се отдели от групата на компроматните и те го отстреляха . Отстреляха го хората от международните среди - контролиращи нашите кукловоди . Пълен клоун за мен .
  • 91 Anonymous

    11 18 Отговор
    ЕЛЯ ЧЕРЕПАШКЕ ЕЛЯ! КРАКАДИЛА ГЕШЕВ ТЕ ЧАКА!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Behemoth

    21 4 Отговор
    Абе не е обидно да те крадат ,обидно е да те крадат толкова прости хора като Тиквата и Шиши.....това говори много за нивото на цялата държава и народ...
  • 94 КАЗВА ИСТИНАТА ЧОВЕКА

    14 4 Отговор
    ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ И ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ ЕДИН ЗА ДРУГ. ...НЕЩО НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА ПАРИТЕ С ГЕРБ И СА ГО ПОДГОНИЛИ. ...
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Алфа Чакал

    18 12 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Добре де ,Горанов като взема пари от Божков е за затвора спор няма,а вие от протестите като взимате пари от него се явявате най-будните българи.Обърквам се.А ти представяш ли си Божков да стане депутат и да спечели имунитет.Протестите спират и ти трябва да почваш да работиш.

    Коментиран от #100

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Просветен илюминат

    11 4 Отговор

    До коментар #87 от "Stormtrooper":

    Ботев и Левски също са били масони на високо ниво в света почитани и уважавани.
    Е и какво обаче като са били?

    Коментиран от #122, #135

  • 99 чекмеджан

    31 9 Отговор
    Представяте ли си на какъв прост цървул сме позволили да управлява парите и съдбите на българите. Крадеца и лъжец , пълни чекмеджето за сметка на всички българи и за това сме най бедни и последни по всичко. Назначиха си каскета за да не ги закача никой. Мента прави закони да ощетява държавата и калинките от ГЕПИ гласуват. Горянич и той се изпари като пръдня из гащи. Няма пари за пенсии и заплати,защото са изчезнали по чекмеджетата. Трябва разследване съд и зтвор и конфискация на ограбеното. Мафиота и бандата му ГЕПИ в затвора.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Пенсионер

    16 8 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Божков, Христо Иванов, Мая и Радев са обсебени от Борисов, Пеевски и Гешев. Обсесиите никак не са без обидна диагноза.
  • 102 Просветен илюминат

    16 4 Отговор

    До коментар #78 от "❓❓❓":

    Според лидера на Възраждане,мернах скоро един клип,триото не е ли на хранилка при Сорос?
  • 103 Бочко ментето

    15 5 Отговор
    е чао !!!
  • 104 Просветен илюминат

    0 4 Отговор

    До коментар #87 от "Stormtrooper":

    Ето нещо ново за Ботев и Левски,което си заслужава да се знае:

  • 105 🐷 Боко ТИКВАТА

    10 2 Отговор

    До коментар #89 от "Цървул":

    А кажи нещо хубаво за мен.
    Похвали ме.
    Кажи, че съм повече от цървул.
    Кажи поне, че съм ГАЛОШ.....хахахаха🤣🤣🤣

    Коментиран от #142

  • 106 Мехо

    17 2 Отговор
    И запомнете за да се премахне това ОПГ трябва всички да излезем и да ГЛАСУВАМЕ.
  • 107 даааааааа

    13 3 Отговор
    хаиде бе не излага или го е страх..незнае за Доган нищо и за Илия Павлов....мишкиии
  • 108 Чук и Гек

    11 5 Отговор
    Айде бе, прокорор! При всичките тези откровения на г-н Божков, досега трябваше безпристрастно да трасираш пътя на Шайката към Ставри кофражиста! Човекът е строг, но за сметка на това справедлив!
  • 109 Иван

    21 5 Отговор
    Браво на факти, че в крайна сметка се осмелиха да публикуват видеото, което беше качето вчера по това време! Иначе жалка държава с корупция на всякъде.... когато осъзнаем, че ще бъдем като една Швейцария на балканите, без корупция, тогава ще сме ок.... но за жалост имаме и сумата роми, които ни връщат назад също... Ние сме малък, но много прост народ

    Коментиран от #111, #114

  • 110 Велинград

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Ти си плюнка супата изстина
  • 111 Циганин

    8 6 Отговор

    До коментар #109 от "Иван":

    Ромите не ти все те са били виновни ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДОЛЮБИВИ И КУЛТУРНИ ХОРА ИМА МЕЖДУ НАС АМА НЕ МИШКАТА Е ИЗЯЛА СИРЕНЕТО А МИШКИТЕ Ромите да ти носят парцалите

    Коментиран от #113

  • 112 шопендар

    6 11 Отговор
    що не дойдеш тук да му го кажеш сам.казват че си голям страхливец,като си света вода ненапита защо го духна,или гузен негонен бяга
  • 113 АНОНИМЕН

    7 6 Отговор

    До коментар #111 от "Циганин":

    плащаш ли си сметките спазваш ли законите госин ром
  • 114 РАДИО ЕЛТО

    6 3 Отговор

    До коментар #109 от "Иван":

    браво ИВАН точно в целта
    ВАНЬО БЛАГОДАРЯ щото ме зашити от трола СИ ГАН
  • 115 Albanec

    6 6 Отговор
    Не знаех, че МАСОН е лоша дума!
    И левски е бил МАСО, и Борис Трети, също.....
  • 116 гост

    9 14 Отговор

    До коментар #76 от "кочо":

    Да бе, разбрахме, че изборите са честни само като Румен Шпаклата Льотчика ги печели....хахахах. То по твоята логика значи и той не трябва да е президент-нали спечели избори организирани от ГЕРБ....жалка картинка
  • 117 ttt

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "djemmil":

    Колевска ли
  • 118 temerut

    6 3 Отговор

    До коментар #19 от "И ти какво":

    МНого умно си показваш простотията,но сега думата е за МАФИЯТА,която ни управлява ДНЕС, а не на кого ти ще завиждаш утре.
  • 119 Банкянско Баце

    7 3 Отговор
    верно е ! Но, Шиши, по-скоро е масоняк-веган !
  • 120 temerut

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    А ти си АЛФА,колкото може да е клоунът в пожарната.Момчето има хъс,или ,като не харесваш Русия,всичко,което не ти харесва е руско?

    Коментиран от #141

  • 121 ИМПЕРИАЛИСТ

    15 10 Отговор
    Горкото "черепче" хич не му е весело...а когато зарибяваше с талончетата милиони, беше рахат.

    Коментиран от #133

  • 122 Stormtrooper

    8 3 Отговор

    До коментар #98 от "Просветен илюминат":

    Те живеят по времето на империите. На практика масоните са в основата на промяната на политическият модел и разрушаването им. Не случайно Левски е искал "Чиста и свята република", а не царство. Не случайно Ататюрк създава Турската република. Абсолютна монархия в момента има само в арабските страни.
  • 123 temerut

    6 6 Отговор
    А ти си АЛФА,колкото може да е клоунът в пожарната.Момчето има хъс,или ,като не харесваш Русия,всичко,което не ти харесва е руско?
  • 124 Алфа Чакал

    12 6 Отговор

    До коментар #100 от "БорисOFF":

    Ама защо помисли ,че съм ГЕРБав.Нищо не става и от тях.Аз много ясно ,че не съм видял някой да взима пари от Божков,ама и Софиянеца дали е видял ,че Горанов взема пари.То ако караме на принципа кой каквото е видял само на това да вярва излиза ,че и моята и твоята жена са много верни.Ама дали е така само те си знаят.Ти какъв му се явяваш на Божков ,че го защитава.Адвокат ли си му?И на мен не ми пука за Божков ,а дразня Последния Софиянец.
  • 125 АМИ

    9 5 Отговор
    МАЛЕЕЕЕ , ТОЯ ОЩЕ НЕ Е ИЗТРЕЗНЯЛ ОТ СНОЩИ , ИЛИ СЕ Е НАДРУСАЛ РАНО СУТРИНТА ....ВИЖ СНИМКАТА !!!
  • 126 Последния Софиянец

    8 17 Отговор
    Аз харесвам БОЙКО и ще гласувам за ГЕРБ , Радев започна да лъже много , затова НА ЕСЕН ЩЕ ГЛАСУВАМ против него !!!!
  • 127 Ей,вече е смешно

    10 8 Отговор
    Приказки за наивници!Говори неща които никога не може да докаже и защото не може,а иска да се покрие ,че уж е набеден,су ги дрънка,че " давал",но взели му бизнеса..Ай сифон,какъв бизнес,обсебване с хазарт,монопол тотален по всяка автобусна спирка в цялата страна,алчност на N-та,а данъци йок.И не бил упражнявал натиск,той ,лъжеца,какви глупости.Видяхме похватите му лятото,гадостите,некрофилията ,направихме разбор и точно по мутренски искане на оставка под натиск,арогантно ,цинично,злобно ,нечовешко и без алтернатива.Сега излиза "света вода",ама моля;Гешев е избран от цялата прокуратура в страната и ВСС след публично представяне.Нито е предложен от МС,нито от партия.Гешев е достоен човек без аналог досега.Подгони едрите риби ,показва какво е обвинението,е на Божков не му харесва,но благодарение на парите които е натрупал от рекети и хазарт успява да си уреди изгнанието.Да си пореве ,успокои и разбере,че неговата свърши.Нито ни интересува неговата бивша лотария,пази боже,нито казината повече от училищата в бай бедната държава нс ЕС.
  • 128 Антон

    12 7 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Този "бизнесмен" също е престъпник и с нищо не е по-добър от останалите!

    Коментиран от #132

  • 129 Много си вярва дубайски беглец

    10 9 Отговор
    И как точно издържаше Левски?Остави милиони дългове,неплатени осигуровки,заеми към Национална лотария ,почти пред фалит,та се стигна дотам феновете да събират пари за заплати на футболистите.Не имало пране на пари " изобщо"!
  • 130 rosen

    7 4 Отговор
    и тримата към Белене на доживотна почивка
  • 131 Просветен илюминат

    2 9 Отговор

    До коментар #95 от "Де Факто":

    Ти явно не следиш и виждаш отговора на въпроса ти от къде са парите и кой основно е спонсор на партията му.
    Павел Вълнев подпомага партията и основна част от сумите за дарения идват от негова страна. Досега с неговото семейство и приятели, които има в САЩ, приблизително около 1 млн. лева са преведени в сметката на "Републиканци за България". Това заяви пред bTV лидерът на партията Цветан Цветанов.
  • 132 Просветен илюминат

    1 5 Отговор

    До коментар #128 от "Антон":

    Ти разполагаш ли с доказателства или просто пишеш и подкрепяш всички останали говорещи и драскащи в тази посока?
  • 133 Просветен илюминат

    6 6 Отговор

    До коментар #121 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Забрави да добавиш,че ти си в България и пишеш тук,а той е в Дунав,а за да заведе дело срещу България за милиарди евро явно не е за мислене.
    Той дали си мисли и пише за теб?
  • 134 Република

    9 5 Отговор
    Според Васето 90-те години е бил най хубавия период за бизнеса в БГ. Никой на никого не е взимал рекет.
  • 135 Бизнесмен

    11 5 Отговор

    До коментар #98 от "Просветен илюминат":

    Ако ти не виждаш разликата,
    между другите сравнени с Ботев и Левски ,
    то не пиши глупости!
    Много добре и учтиво, Васил Божков ти обясни ,
    че Масонското Братство е , да си помагат един друг?
    Г.С. Раковски и той е бил такъв, по умните и можещи хора,
    са такива в целия свят!
    Повечето от Революциите, са дело на Масоните!
    Явно има и такива, които са приети, като Масони,
    но Животинското его, в тях ги зове ,
    примера с Делян Пеевски е такъв!
    От такъв" Масон" като Делян Пеевски , само може
    да се гнусиш и повръщаш!

    Коментиран от #136

  • 136 Просветен илюминат

    4 6 Отговор

    До коментар #135 от "Бизнесмен":

    За Данов се говори,че е бил илюминат пък.
    Зададох въпрос относно това,какво като е бил някакъв и го цитирате?
    Какво ви помага тази информация и промени живота ви?
    Алеко Константинов е написал Бай Ганьо преди много години и на гости в Иречека се каза:
    И едните се маскари и другите,не стават.
    Капитан Петко войвода и той е казал много неща актуални и непроменени и до днес.
    Повтаря се всичко и се върти все едно и също.
    Една година вирус пандемия мерки,контрол и какво си доказвате един друг с тези коментари и дискусии относно другите?
    Скучен ви е живота и на другите е по-интересен и забавен ли?
  • 137 ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИТИРА

    12 2 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Всички след 1997г ползваха държавата за бухалка .Първи беше Костов а бухалките бяха Атанасов като шеф на НСС преподчиниха каналите на мутрите до 1999 г . Затова беше изречението Иване кажи си ! Тогава малките гущерчета си късаха опашките но им скъсаха главите.Архивите са живи . Колкото и да ги горят все нещо остава а и участниците все още са живи.Сега работата е крадеца вика дръжте крадеца ама и двете страни са крали.

    Коментиран от #140

  • 138 п;оийъхг

    3 1 Отговор
    Гласът на българските масони има същия ефект като България в световната политика.И най странното е че масни и разни политици искат да ги приемем в Order of Nine Angles.
  • 139 Гочо

    12 6 Отговор
    Тоя горкия още малко на Солженицин ще се направи. Поне 5 години беше конкуренция сам на себе си в хазарта, а сега се изкарва жертва. Докато цялата държавна машина му пазеше бизнеса, нищичко не казваше. Тогава защо не съди Б-я в Страсбург?
    Тези сегашните мафиоти станаха силни и си повярваха заради хора като Божков, дето им пълниха гушите.
    Колкото до заплатите, дето ги даваше - мизерия.
  • 140 Просветен илюминат

    8 0 Отговор

    До коментар #137 от "ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИТИРА":

    Подмяната 10 е един филм,в който можете да чуете как бивш политик казва,че не е тайна за никой,че какво да се прави в държавата се нарежда отвън,а в студиото на Кеворкян има един много интересен момент в който той гледа като на.ран и гузен от случващото се там,където е и Сашо Диков.Днес много интересно като какви журналисти те се показват?
    Яко се хабите да спорите и пишете неща,които само ги засилвате и храните с енергията и вниманието си и изобщо не е това начина да ги промените.
    За това от години нищо не се променя и сте си жертви на някакви партии политици и т.н

    Коментиран от #145

  • 141 Алфа Вълкът

    5 4 Отговор

    До коментар #120 от "temerut":

    Явно не си гледал АЛФА ТВ и как тоя козируваше на Воленката!
  • 142 ЕХАА

    5 3 Отговор

    До коментар #105 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    ТИ БЕШЕ СЪС ЧЕРВЕНА , А СЕГА СИ СЪС ЖЪЛТА КНИЖКА , ТОВА БЕШЕ КОМПЛИМЕНТ ЗА ТЕБ ....НАЛИ !!!!

    Коментиран от #178

  • 143 111

    9 1 Отговор
    Ние този сценарий "да вземем всичко на всички" го знаем отдавна! Всичко започна с приватизацията, мина през смяната на парите и завършва едва сега. Време е да идва възмездието!

    Коментиран от #153

  • 144 фигуранта

    12 6 Отговор
    Този от снимката е голяма мутра.
  • 145 А бееее

    4 3 Отговор

    До коментар #140 от "Просветен илюминат":

    Ти от коя планета идваш??? Усвоил си телепортацията навярно.Много говориш, но нищо не казваш.
  • 146 Съни

    8 8 Отговор
    Господин Божков пожелавам Ви много здраве и успех на вашата партия Благодаря Ви
  • 147 Пенсионер

    9 4 Отговор

    До коментар #75 от "Ина":

    То от разстояние всеки може да бълва глупости.
  • 148 защо ли бягат

    9 9 Отговор
    Театрална постановка "ШКАФЧЕТО", реквизит режисиран от ОАЕ. Артистичен състав: фигуранта, галевица, импексовата, някаква триглава змия,....постановка изиграна над 100 пъти, за да стане лъжата " истина" за наивници.Мутрите са вън от България, дубайският, сръбският...
  • 149 kolio

    9 7 Отговор
    така като гледах как българите трият настарвено тия билетчета /така наречената национална лотария/ си мислех тоз които го е измислил е много умен и до последно си мислех че шиши го е измислил но не.... ..БОЖКОВ е бил евала голям мозък Браво...... А доколкото че е давал рушвет на тиквун да това е ТАКА......
  • 150 Доцента

    18 2 Отговор
    Божков беше обикновен измамник,докато де.се. не го вербува .Така,че разказите за първия милион ги разказвай на протестиращите.
  • 151 охо бохо

    11 6 Отговор
    Борисов е комплексен, Шиши е Карлсон от покрива, а ти Божков си крадец и убиец !

    Коментиран от #186

  • 152 равносметка

    8 7 Отговор
    Хазартният бизнес е в основата си мошенически, също както са и офшорните зони и лобитата на супер-богаташите, за да не плащат данъци над 100 000 парични единици приход годишно, например. В този смисъл, Божков не ми е еталон за честен човек, още по-малко за умен такъв. Да си мошеник, акъл не се иска - стига ти да можеш да четеш и пишеш криво-ляво. Но е факт, че в случая за разследване са НАП, Севда и всички такива, които години наред са си прибирали милиона за година, и с кеф са опрощавали данъците на Божков. Тези не са се притеснили, че те са рекетьорите, че те крадат от всички нас. Това означава, че ако Божков е виновен за това, че съзнателно е лъгал наивните да търкат билетчета, рекетьорите му на висши държавни служби са поне толкова виновни, колкото и Божков. Защо няма нито един от тях обвинен?! Ами Божков не се е изнудвал сам себе си. Или щом Борисов каже, елементарната логика се изпарява. На това как му се вика -кръстникът ли? Е, превърнахте с гласовете си за ГЕРБ България в едно просто калабрийско село в лапите на мафията.
  • 153 дано

    9 0 Отговор

    До коментар #143 от "111":

    Дано си прав/а, че завършва, че 30 години мошеници ми се навират в очите и ушите от де що има медия като супер-бизнесмени, умни и талантливи. И дали вече тези български "таланти" оглозгаха държавата и ще ходят да глозгат на друго място, или ще продължат да ни ръфат кокалите, ми се струва, че основно от нас зависи.
  • 154 Барбаганьо

    1 2 Отговор
    Купил съм парцел на Марс а Тесла изпробват новия ми кораб
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Шопо

    7 4 Отговор
    Кога имаш вуйчо владика е лесно да направиш първия милион. ВУЙЧОТО на Черепа не беше владика,а генерал Атанас Семерджиев, вицепрезидентът !!!

    Коментиран от #167

  • 158 До последния

    11 5 Отговор
    Софиянец.ПРезидентът Радев е почтен,интелигентен,смел за разлика от шмекера Борисов.Най -големия крадец премиер за всички времена.Дънди Прешълс колко % дава на Борисов+0 ли бяха и всеки взел поръчка му плаща,затова в офшорката си има активи за 4млрд.

    Коментиран от #166

  • 159 До последния

    11 6 Отговор
    Софиянец % са 30 .Нещо не е излезнало.Диктаторът си въобрази,че прокуратурата като е негова и всичко е ОК.Боко ще си плащаш за кражбите и геноцита срещу народа си.Няма да се разпищолваш повече.Срути държавата ни и СРАМА НЯМАШ.
  • 160 🧐🧐🧐🧐

    8 4 Отговор
    В България няма истински масони и тамплиери,тук всичко е побългарено.
  • 161 😁😁😁😁

    8 5 Отговор
    Тиквъ.ТИКВЪ!
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Това

    5 8 Отговор
    "журналистче", станчо, удобно забрави да попита спонсора си, дали е финансирал т.нар. "протести".
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 БББИЛДЕБИЛ

    6 12 Отговор
    ЖАЛКИЯ БЕГЛЕЦ БОЖКОВ КОМЕНТИРА ИМА НАГЛООСТА ДА КОМЕНТИРА И ОБИЖДА НАЙ-ДОСТОЙНИЯ НИ ПРЕМИЕР ДО СЕГА ,КАТО ГО НАРИЧА КОМПЛЕЕКСАР-НЕ СЕ ЛИ САМОЗАБРАВИ,ЧЕРЕП,ЖАЛЪК СИ
  • 166 ОЦЕНКА

    4 6 Отговор

    До коментар #158 от "До последния":

    ПОЧТЕН ,ИНТЕЛИГЕНТЕН,УМЕН И КРАСИВ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ,ФИГУРНАТА РАДЕВ,ТОЧНО ОБРАТНОТО-НЯМА ПО-ЗНАЕТЕ КАКВО!
  • 167 Ясна е работата

    3 1 Отговор

    До коментар #157 от "Шопо":

    Атанас Семерджиев има един брат и две сестри. Брат му и сестра му Славка са членове на БКП. Другата му сестра е членка на ДКМС. Жена му произхожда от чиновническо семейство и по народност е еврейка. Баща ѝ е учител, а майка ѝ е аптекарка – членка на БКП. Самата тя като ученичка в 4 и 5 клас е членка на „Бранник“, но фашистки прояви няма. Членка е на ОФ. Вуйчо ѝ, брат на майка ѝ, през 1927 – 1928 година е работник в Швейцария[2]. По-късно се развеждат.
  • 168 Масон гейт

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Кой иска, да погребе и Масонството, като организация!
    Ако у нас , в България , един Масон , краде от друг Масон,
    то как се нарича, такъв човек?
    И ако действително, има такива крадливи Масони ,
    то това не е Масонство,
    а " криминална сбирщина "от самоназвали се хора , със
    със силен , комплекс за малоценност!
    Не е ли време и Масонството в България ,
    да си подреди къщатата,
    защото се е превърнало във "разграден двор"?
    Там има устав и той не е "халваджийски тефтер",
    за да цапа библиотекатата им, а да се изпълнява!
    Познавам доста масони, лично, много от тях са хора на делата ,
    но от Васил Божков разбираме,
    че има огромни проблеми в Масонското Братство ,
    поради" Масони- Фараони" ,
    от типа на Делян Пеевски,
    и Прокурорския и Съдийски състав на България!
    Последните , са едни от най-активните в това общество!
    На всички ни е ясно ,че надеждата ,
    да те издигнат в държавната йерархия ,
    не минава през конкурси и компететност ,
    а през Масонските връзки !
    Преди 20 години , когато Масонството набираше" кадри",
    беше "тайно общество",
    сега събитията в Парламента ни обясняват ,
    как това , тайно Масонско общество,
    се превърна в инструмент,
    за мачкане и репресий на Българския Бизнес?
    Всеки момент, очакваме да видим,
    Делян Пеевски" Масона- фараон" ,
    начело на Масонската Ложа в България?
    Поправете ме, ако имам грешка?
  • 169 Оракула

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Явно и да ти обяснявам, няма да разбереш!
    Но ми е интересно , ти кой си, та да питаш?
    Всеки може да живее ,
    където си иска и колкото, дни му е дал господ, за живот?
    Никой не е длъжен, да стои във "Лудницата на Иван Гешев",
    за да полудее на сила!
  • 170 И тримата

    4 1 Отговор
    са "плод" на демокрацията и първоначалното "натрупване" на капитала, който народа е произвел за държавата, а те не могат да се "разберат" как да го разграбят ... остава ни утехата , че никой нищо не може да занесе със себе си ..
  • 171 да да

    5 8 Отговор
    ЗАЩО давате трибуна на престъпник избягал от правосъдието ?
    съучастници ли сте му ?
  • 172 ttt

    6 1 Отговор
    Очаквам 2 седмици преди изборите , да излезе нов запис за ББ.
  • 173 Koleдa

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Абеее, моли се да не действа, че той не действа като Навални... И няма да се размине Видовден, бъдете сигурни всички! Той боцето си знае най-добре...
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 войводата

    3 0 Отговор
    Професора е прав 80% са дибилите в тая прогнила държава
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Гражданин

    4 2 Отговор
    Вашият бб и пкп са в 24/7 родопи днес
  • 178 🐷 Боко ТИКВАТА

    4 2 Отговор

    До коментар #142 от "ЕХАА":

    Дааа, НАВСЯКЪДЕ кажи, че СЪМ СЪС ЖЪЛТА КНИЖКА, за да отърва зандана...хахаха🤣🤣🤣
  • 179 Man

    3 4 Отговор
    Много си подробен и словоохотлив!Как живя 26 години в тази "гнила" среда?Къде ти е бизнеса,извън държавната хранилка?Пътища си строил,фримата ти фалира,жп завода разруши...Тихо стой и не шавай много
  • 180 Ицо

    3 6 Отговор
    НЕ ЗНАЕХ НИЩО ЗА Б.БОРИСОВ НО ВЕЧЕ ЗНАМ ДОБРЕ ЧЕ МЕ СВЕТНА БАЙ ВАСИЛЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГЕРБ НЕ ГЛАСУВАМ
  • 181 БАРАБАТА ВАРНА

    2 2 Отговор
    Преди всичко се интересувам от Севда ако я добарам ще я изчеластра яко
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Споко

    0 2 Отговор

    До коментар #27 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    той не е човек това е робот.По вероятно създателят му да е неграмотник.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Оня

    1 1 Отговор
    Не разбрах само Шехерезада та кво не е отказвала и кво е взимала. За секс ли става въпрос с тия намеци :D

    Коментиран от #195

  • 188 На654ее

    3 1 Отговор
    На мен ми е интересно тоя на ефжет найденов, само плюлеще божков в фейсбук,.Но от извесно време не обелва и дума против него. Янво има нещо.
  • 189 Д.ИВАНОВА

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    Гнусното трио,начело с тиквата на "почивка" в централния..чакат ги с нетърпение
  • 190 Д.ИВАНОВА

    4 3 Отговор
    Прекрасно интервю ЦАНОВ,толкова истини..гледах го няколко пъти ...ще те налазят гадовете-имаме нужда от теб БЪДИ ЗДРАВ И СЕ ПАЗИ
  • 191 Гост

    4 3 Отговор
    А мазното журналистче как се сваля на вб
  • 192 леле КАКО

    3 2 Отговор
    Интервюто с Божков е ог 13 . 02. , а никой не го коментира ! Все едно не е било ? По УЖ тлавните медии няма нито дума ! Голям слугинаж и навждане към ПРОСТАК номер 1 и ШАЙКАТА му ! Защо е това ?
  • 193 Въпросче

    3 1 Отговор
    Да питам Свети Божко морално ли е да си плащаш и практически да стимулираш корупцията (по негови думи е дал над 60 млн. лева)?
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #187 от "Оня":

    Хахаха. Де да беше за секс.... За пари става дума... За много пари
  • 196 Тъпотия

    3 1 Отговор
    Много смешно интервю. Не стига, че нямаше нито един неудобен въпрос, а и отговорите на удобните въпроси бяха едни неточни, неясни - мъгла. Нищо сериозно, заслужаващо внимание. А и Божков има много селски диалектен изказ. Общо взето поредния фишек и загуба на време.
  • 197 Някой си

    2 0 Отговор
    Всичките сте за Калашников - от упор.Шишита,тикви,каскети въобще всичките 240 непотребни бройки сте за Калашников.Иначе нищо няма да се оправи и пак гласувайте за тяхното благо скоро....
  • 198 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    1 0 Отговор
    Взимай обществени поръчки, давай част на клуба, а другото го давай тука в сакове, куфари и ще го крием по чекмеджетата, заедно с кюлчетата. Тотален комплексар. Може ли да си наредиш в чекмеджето евра и кюлчета... Сваля жени ли, какво прави, не знам, аз не мога да си обясня тази комплексарщина каква е. Как да каже, че не са негови?....... Цитира най-важното според мен. Герб са отврат!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове