Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 13:12 4 175 23

Иво Инджов: Колко още човешки живота трябва да бъдат погубени?

  • 16-годишен-
  • софия-
  • младеж

Липсва какъвто и да е контрол върху тези ”забележителности” на ”европейската ни столица”

Иво Инджов: Колко още човешки живота трябва да бъдат погубени? - 1
Снимка: Фейсбук

Като заклет пешеходец мога да докажа, че София е осеяна с оголени или зле изолирани кабели. Очевидно липсва какъвто и да е контрол върху тези ”забележителности” на ”европейската ни столица”.
Както и върху необезопасените строежи, дупките по тротоарите, опасните остатъци от премахнати антипаркинг колчета и т.н.

Колко още човешки живота трябва да бъдат погубени, за да почне безхаберната ГЕРБ-ерска власт да си върши работата?! И да наказва виновниците и злосторниците, да инициира промени в законодателството и да спре да си прави плосък ПР в проправителствените медии?!

Facebook, Иво Инджов


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    6 2 Отговор
    Не Колко, а на Кои!
  • 2 Протест срещу безобразията в България

    21 3 Отговор
    Пич как да не е като Боко само краде 11 ГОД
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 !!!?

    7 36 Отговор
    Ами "европейската ни столица" се населява от ивоинджовци или по-популярното им име - Андрешковци. И всички те са "изрядни" когато не се касае за тях !!!?

    Коментиран от #19, #22

  • 5 Българка

    36 2 Отговор
    Не ми става ясно точно кой носи отговорност за конкретния казус със загиналото момче. А че ГЕРБ и шайката съдружници не се интересуват от опазването на човешки животи и всичко е на самотек , няма никакъв контрол , то е ясно. Глутницата контролира само паричния поток към сметките и чекмеджетата си! А калинките получават за нищоправене заплати, важно е да слушкат и да си затварят очите пред престъпленията на върхушката
  • 6 Христо Иванов

    29 3 Отговор
    От 30 години, насам само прости, неграмотни корумпирани, без мозъци ни управляват и затова България все си е, в блатото, у калта няма и никаква промяна развитие, както е на запад, така че Боко стига толкова, много сте измъчвали народа. 10 години, на власт сте унищожили и съсипали само.
  • 7 555

    19 0 Отговор
    Що за въпрос? Да се наказват, че те са "отговорни " за пълното ликвидиране на българския етнос. Отговорност, морал от прос... ти.... тут... ки?
  • 8 БИВШ ОТ СИК

    24 2 Отговор
    Бойко и Гешев Това са болни хора , с психически отклонения, ако ги прегледа психиатър със сигурност ще ги освидетелства за лечение Бойко Страхлив беше като спортист,страхлив като Пожарникар и трето МУТРА в СИК,страхлив и подъл а и отмъстителен като политик! ОСТАВКА МУТРО ТЪП@
  • 9 истина е

    18 1 Отговор
    София е по зле и от фавалите в Бразилия !!Толкова кражби и
    некадърност в света няма Не може нещо построено ,след 10 дена да се срути !!!
  • 10 Христо Иванов

    17 2 Отговор
    Бойко, отваря ресторантите на първи март, зада може на първи април да затвори всичко под карантина и да прецака изборите.
  • 11 Велико Търново

    6 3 Отговор
    Ела в Търново да видиш какво се казва разбити улици

    Коментиран от #16

  • 12 Ами и

    17 1 Отговор
    Гепи паплачта е назначена да краде, а не да работи, още по малко да мисли и да е отговорна. Ето назначиха 25 комисии от гепирасти с основно задание ние не сме виновни, включиха кафеникавите на мах и всичко заминава в канала. Каскета се бара някъде. Мата Хари се крие като плъх в брашно, а едно 16 годишно дете го няма.
  • 13 тотаЛИЗАТОР

    12 0 Отговор
    ГАРАНТИРАНОТО от ГЕРБ ли е , че пак няма ВИНОВНИ за това убийство ! ?
  • 14 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 0 Отговор
    Инфраструктурата в София е в БЕзобразно състояние!Всички тротоари са СЧУПЕНИ, а върху тях и навсякъде са се наместили коли!!Как ,аз за Н-брой години веднъж не паркирах на Тротоар???Как мога да обикалям и да спирам,ако трябва ДАлеч на платен паркинг,а другите НЕ??тРЪГВАШ ПО ЛАРГОТО,МИНАВАШ ПОКРАЙ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ,ПРЕЗИДЕНСТВО...Плочките една с една не пасват,Вратата едната на Президенството в ужасен вид!За тези институции,които само говорят за ГЕРмания,да видят как са Тротоарите и Вратите пред държавните учреждения!Кабели навсякъде!Винаги съм мислел,че са слаботокови,нооо вчера разбрах.....За кабел с Високо напрежение!Срамота,и да има държавни институции да кажат-Нямаме вина,виновен е този на ,който е павилиона........Нима той е направил и е Узаконил това???Говорих преди час и нещо с Дъщеря ми.Казах и за този случай,а тя спокойно-Ти какво искаш това е българия.....
  • 15 BGUTAIKA

    14 0 Отговор
    Работа , работа , работа ... свършената работа през последните 10 години = 2 милиона Българи по-малко , избягали от кадърното управление на вожда и шайката кретени. Скоро, няма да има какво да се краде, може би е за добро ...
  • 16 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Велико Търново":

    От Шопия не може да е по зле!Търново е Болярски край!Там и плочкаджиите са по оправни!Познавам хората от Този Край,по Качественни са ,а от там и Пътища и тротоари са по добри!!!Само да погледнеш пред министерски съвет и президенство и повече не ти трябва,съставил си си точно мнение!!
  • 17 провинциалист

    3 1 Отговор
    Амии, като всяка друга провинция в територията, и провинция Сердика си влиза в графа "в провинцията".
  • 18 MGewehr

    9 0 Отговор
    Подавал съм оплаквания и сигнали до кмета на общината.... реакция никаква, чувства се човек безпомощен и беззащитен. Освен да ги почна с гьостерицата!
  • 19 Абе

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "!!!?":

    maloumnik, дете е загинало защото някой не си е свършил работата както трябва и ти имаш сурат да обвиняваш автора.
  • 20 Мохамед

    6 1 Отговор
    Отдавна елекроразпределителните бандити можеха да бъдат изгонени и дружествата върнати към Държавата, но едни пари в десетки милиони, които се въртят под масата към тези, които можеха да го направят и то законно заради ХИЛЯДИТЕ нарушения от страна на тези бандити не се случи.

    Но никога не е късно едните със шут от България, а другите на топло в затвора за годините, които са пропуснали, и за парите, които са взели. А за ощетяването на народа да бъдат предоставени за наказание от самия народ.
  • 21 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор
    Според ,,новите,, правила,,..човешкият живот е безценен,,!!!След като НЯМА ЦЕНА ,няма и проблем да погубят,,....И има достатъчно примери за кървавият ни демократичен данък...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Албрехт Дюрер

    0 0 Отговор
    Авторитарна псевдодемокрация , наложена ни от един комунисто-пожарникар-мутра. Която изведнъж се е преобразила в най-изпечен либерал и демократ. Чудо на чудесата !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове