Last news in Fakti

18 Декември, 2012 20:05 12 089 31

Учителката, влязла пияна в час, се бори за живота си в "Пирогов"

  • пияна-
  • уволнена-
  • учителка-
  • "пирогов"

Преподавателката по руски и немски, която влезе пияна в час преди седмица, а след това бе разтерзана от медиите и уволнена от столичното 130-о училище, е приета в „Пирогов” в тежко състояние. Лекарите се борят за живота й.

Рано тази сутрин Илияна Иванова е била докарана в болницата с отравяне след смесване на алкохол и медикаменти, съобщи бТВ. Има опасност за живота й. Засега лекарите от „Пирогов” не дават информация дали става въпрос за опит за самоубийство или предозиране с лекарства в комбинация с твърд алкохол.

Учителката е споделяла пред приятелка, че може да посегне на живота си, уточни в. "Стандарт". От столичния инспекторат по образованието бяха обещали да й подадат ръка и да търсят най-доброто решение за нейния случай, но от училището, където Иванова работеше, потвърдиха освобождаването й от длъжност.

Това вероятно е допринесло за отчаяната постъпка на преподавателката, която е самотна майка на три деца. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 trezv

    0 1 Отговор
    hahahaha piqnica

    Коментиран от #7

  • 2 Даниел Атанасов

    0 1 Отговор
    Това вероятно е допринесло за отчаяната постъпка на преподавателката, която е самотна майка на три деца.

    Най-правилният избор който е могла да вземе....
  • 3 ico1

    1 1 Отговор
    ei smotani Даниел
    Атанасов i trezv vie na neino mqsto ko 6te napravite be dale4evi ot g.za da drankate gluposti vseki pie ama jenata vse pak ima i deca i sami gi gleda tfa 4e e pila ne e koi znae ko taka 4e takva kat vas da ne se obajdat
  • 4 Кольо

    1 0 Отговор
    Трябва да ви кажа ,че съм разочарован от това колко садистично е станало обществото ни подтиквано от мръсните политици.Как може да съдим толкова строго един педагог който вероятно като всеки от нас е имал момент на слабост и неувереност в живота си и си е позволил да опита да подтисне проблема си с глътка алкохол.Голямо престъпление няма що.Иначе тиквата ,крушата банана и не знам си кой си изнесоха държавата и никой не ги закача а посегнаха на тази смазана от битието си жена.Хора предлагам да защим преподавателката и да настояваме да бъде възтановена на работното си място а гнусната директорка постъпила толкова непрофесионално и неадекватно да бъде директно уволнена.Не може да сме такива животни!
  • 5 Гого

    1 0 Отговор
    Всеки ден изнасят държавата и никой не ги спира, всеки ден с големия си работен труд даряваме на държавата огромни блага, които тя ни заплаща по 150 евро на месец. Както е казал народа: "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони" Я сега момчета вижте колко автомобили има в България на цена от над 100 хиляди лева и ми обяснете, честно ли са изкарани тези пари и как със средна заплата от 500 лв, ще си купиш кола за 100 хиляди лева. Една учителка с проблеми е добре дошла да отклони вниманието на обикновения и глупав човек от проблемите които ни заобикалят. Защо никой не говори, колко скъпо е всичко, всеки месец вдигат по нещо, а заплататите не са пипани с години, вдигат ги с по 5 евро на година ха ха ха ха ха :)

    Коментиран от #6

  • 6 Едикой си

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гого":

    Прав си. Но за съжаление душиците на хората, бедни богати...трябва да се "хранят" с нещо. Обикновенно това са именно такива "новини" и клюки.....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ico1

    0 2 Отговор
    ne e li taka be niki gledash ko stava s tapata dolna darjava 4e za svi4ko iskat danaci i p gluposti globi i neznam si ko o6te a za taq jena i tq e 4ovek savsem 4oveshko si e d ae pila ne samo tq ami ako naroda s evdigne 6te sme po dobre
  • 9 сталин

    1 0 Отговор
    те медиите са накарали жената да си посегне айде пияна била ами колко ученици са пияни в час
  • 10 gggg

    2 0 Отговор
    А забелязахте ли заглавието на линка към статията: "Пияната учителка с опасност за живота" - това си е тесногръдо злобарство от страна на редакторите. Не е редно пиян учител да влиза в час, но със сигурност не и е лесно на жената, и със със сигурност не от много хубаво е посегнала на живота си. Човешко е да се греши и също така е човешко да се прощава, а не да се нахвърляме едни срещу други като диваци. А ролята на така наречените "медии" е да представят максимално обективно фактите и също така да разгледа случаите от всички гледни точки. Щото винаги нещо, извадено от контекста, може да изглежда абсурдно или непочтено, но за всичко си има логично обяснение и в крайна сметка става въпрос за общочовешки слабости. Всеки в определен момент може да изпадне в трудна ситуация и рано или късно да му изпуши главата.
  • 11 Петър

    2 0 Отговор
    Предполагам за будните обществени съвести ще е голямо успокоение, ако тази жена си отиде. Злобни г...ве!
  • 12 В. Тодоров

    2 0 Отговор
    Медийте раздухахте този случай все едно е станало нещо кой знае какво в общественото ни родно пространство , виждате какво става по света в САЩ, колко невинни бяха избити а вие за да изкарате някой лев български журналисти ставате жалки и не се ли замисляте че тзи учителка има някаква нужда от помощ а не от оповестяване и правене на новини и заемане на медийно пространство ,замислете се как се превръщате в нейни ликвидатори,който нямате съвест и не бихте се поставили на мястото на нея !!!
  • 13 Таня

    2 0 Отговор
    Искам само да споделя и да изкажа несъгласието си по темата. Ако тази жена не беше се родила в БГ с трите си деца можеше само от помощи да живее прилично. Разпънаха я на кръст за нещо, което в държавата ни се нарича "битов алкохолизъм", аз лично не пия, но не бих съдила човек за това всеки сам решава как да си разреши проблемите. Случилото се е факт, от тук нататък какво става. "Директорка", която си върши "съвестно" работа - която топи колегите си какъв пример ще даде на учениците си и бъдещите си възпитаници това може да се види във филма "Усещане за жена". Как да ставаме продажници и т.н. И един последен коментар "Човешко е да се греши, Божествено е да прощаваш". Иска ми се повече хора в тази държава на абсурд да си отворя очите и да покажат несъгласието си. Хубав ден на всички.
  • 14 Бамби

    1 0 Отговор
    много жалко.., в каква държава живеем..
    дано тази жена, БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛ, по-скоро се съвземе и намери сили да продължи мизерния живот и да бъде до децата си...
  • 15 Tini

    0 1 Отговор
    Здравейте, С какво е помагала, на децата си като се е напивала. Било от слабост? А не трябва ли да е силна- Все пак тя възпитава и ученици! А има и КТ, правилници ва ВТРед, в които с казва, че е не се допускат лица в нетрезво състояние на работно място, а тази жена е"учител" ... Дали е наистина такава? Дайте всички да ходим пияни заради тежкия си живот. И после защо така се държат учениците.. Ами сещайте се! Така ги възпитаваме...
  • 16 Петър

    2 0 Отговор
    Никой не казва, че жената е светица и че поведението й е адекватно. Проблемът е, че когато Камен Влахов се вихреше пиян в българския Парламент, ти си се скатавал като мишка. Когато Батето ни излагаше пред света с пиянските си изцепки, ти викаше "Забавен е!". Къде бяхте тогава, моралисти? Къде ви беше куражът да съдите и сочите с пръст?
  • 17 Десен

    2 0 Отговор
    Той и Борис Елцин падаше от стълбите на самолета, но това нищо не означаваше. Тази жена я направиха на нищо, а всъщност обществена тайна е, че 20% от училите са алкохолици и по цял ден пият в училище, а после се довършват вкъщи и на следващия ден лъхат на джибри и така всеки ден. Тази жена, която е майка героиня, я разпънаха, само и само да си вдигнат жалкия рейтинг телевизии като ТВ7 и Босфор ТВ. В техните новини и предавания се натъртваше, че била пияна, и била пияна, и била пияна. Накрая жената ще си отиде /не дай Боже/, а жалките медии пак ще пишат ли пишат, без да мислят за трите деца, които остават на произвола. Така долна паплач сте журналята, че не ми се говори. Тая държава е за закриване, наистина. Тук човешкото отдавна го няма. Всички медии, без изключение, са жълти и всички търсят сензацията, за да продължат жалкото си съществуване. Дано жената да се оправи и не се предаде, поне да не се кефите, че сте я разсипали.
  • 18 330i

    1 0 Отговор
    това сама жена да издържа 3 деца с учителска заплата си е геройство, да се чуди човек откъде пари за алкохол, да се оправя и да я възтановяват на работа, и с по-голяма заплата заради децата, другото е бошлаф
  • 19 На гости

    1 0 Отговор
    Гадно племе,ейй.На нищо направихте горката женица.Спрете с тези тъпи заглавия.Айде тичайте в купом да я проверите жива ли е,и ако някой успее да влезе при нея,да вземе да я пита какво всъщност я накара да се натрови и не помисли ли за децата си.Така може и да довършите започнатото.Спрете се бе хора.Грешка - Журналисти.
  • 20 ППППППП

    1 0 Отговор
    Журналистите са много долно племе. Правят хората за посмешище за щяло и нещяло, бъркат се в чуждите дела. После се чудят защо ги бият.
  • 21 pencho

    2 0 Отговор
    Дано да се оправи !
    Че тези хубавите дечица хептен на улицата ще идат ......
    бандитите пари да изкарват от тях
    Мръсен народ.....мръсни журналисти .....мизерни политици.....
  • 22 блгарин по месторождение

    0 0 Отговор
    прост народ слаба държава..................................................................
  • 23 ben

    2 0 Отговор
    Мой приятел живее в Норвегия.Искаше да се ожени за приятелката си норвежка.Тя отглеждаше двете си деца сама за което получаваше 1500 долара на дете !!! Познайте какво му се случи.

    Коментиран от #26

  • 24 нии

    1 0 Отговор
    ЖУРНАЛИСТ ЛИ Е САМО БОЙ
  • 25 ььь

    0 0 Отговор
    Айде сега, само медиите виновни, а коментарите кой ги писа?
  • 26 Да бе, да

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "ben":

    Ми не, не можем да познаем, по-добре ни кажи... И това за 1500-те долара го приказвай на някой дето ще ти повярва...
  • 27 dfg

    2 0 Отговор
    Браво,наказахте голямата престъпница,оттук нататък учениците само ще цъфтят.
  • 28 Фокусника

    2 0 Отговор
    До № 5 Гого: Абсолютно си прав! Целта е да се отклонява вниманието на обикновения човек от проблемите ,които ни заобикалят!!! И само как го правят: В случая, чрез онези послушковци - медиите!!! Влязла учителката в час, пияна!!!! И медиите я изкараха, по-черна от дявола!!!! Браво, журналистчетаааа, аферим! Само така, я !!! За това ви плащат, да сте поръчкови / на 99, 99999%/.Така знаете вие да си изкарвате заплатите!!! Нищо друго не ви и интересува!!!! За сведение, вчера в Лом падна една огромна топола! Още миналата година, щяха да я режат, че е изгнила и опасна.!! Е, тя, вчера сама, взе че падна!!И смаза колата на един обикновен човечец!!!!! Добре, че нямаше човешки жертви!!! Такава е и държавата ни , АБСУРДНА!
  • 29 1234

    1 1 Отговор
    Стига с тези журналисти защо никой не каже за балерините дето са я арестували тя самата каза че е стояла заключена 24ч.
  • 30 Алекс Богданов

    0 0 Отговор
    Виновна е си получи заслуженото????ЗАЩОТО точно Тя и Такива будали са преподавали и са били благоразположени към д....те които освен платени статии могат да пишат само за нещастието на другите и да си се кефят.Хайде къде сте собственика,редактора и колегите на журналиста който направи впечатление и кариера на гърба на една УЧИТЕЛКА /колко исторически велико и днешно нещастно звучи/ покажете ни морал и ценности/ако ги имате/ низвергнете го ,катран и перушина , отделете се от него ако и Вие не сте като него ЛЕШОЯДИ.Дори и сега тук пак се пише че била АЛКОХОЛИЧКА ,което Ви е вменено господа читатели лапнишаранковци .Това и било първото провинение.Както по време на действието никой не и е подал ръка ,така и след това сеир да става,какво е тук някаква си учителка друг ще я смени и толкоз.какво ли не прави човек в тази държава за да оцелее и мизерства с една УЧИТЕЛСКА заплата, то бива борба ама има и бушони и като ти избият си жалък и смешен.Защото за повечето тук това е нормално.Дано господ я забележи че иначе никой друг не се интересува от обикновените и няма да се измъкне никога/не е п....ст,еколог,циганин,турчин или наркоман/
  • 31 Атанас

    0 0 Отговор
    Наистина журналистите са си глуповатички ,говоря по принцип.Те не могат да разбират или отделят същественото от несъщественото.И в този случай толкова прекалиха,че няма накъде повече,яхнали вълната на "будните блюстители на обществения морал" (които всъщност не са такива,ами едни най-обикновени,нещастни хорица,озлобени от факта,че нещата не са така,както те самите си представят света...Защото ако са такива строги защитници на морала,то това е хубаво,но защо тогава не се борят срещу далеч по-опасни и трайни,постоянносъществуващи явления в съвременното ни ежедневие? Например (няма да споменавам имена) ,колко от най-известните шоупрограми които ни заливат по телевизиите,за издържани от морална гледна точка,а пък за речник и правоизговор да не говорим.Те създават един нов модел на поведение,нова ценностна система ,такава на пълната разруха...Та.. пийнала (инцидентно) учителка на такъв фон изглежда направо като ангелче...!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове