17 Февруари, 2021 16:25 3 431 24

Общински съветник: ГЕРБ-СДС носи отговорност за незаконния павилион

  • йорданка фандъкова-
  • герб-сдс-
  • бабх-
  • кабел

"Защо, ако търговецът няма удостоверение за ползване на павилиона, е регистриран от държавата, за да извършва търговия с храни в незаконния обект?", пита Методи Лалов

Общински съветник: ГЕРБ-СДС носи отговорност за незаконния павилион - 1
Снимка: ФАКТИ

”Дружеството-собственик на павилиона, който е свързан към оголения ел. кабел, фигурира в регистъра на БАБХ и има удостоверение за регистрация от 2018 г. Ако ЧЕЗ, което дружество Фандъкова спомена сред отговорните субекти (не казвам, че това не е така, но думата ми е за друго), е частно дружество, БАБХ е държавна институция, за която отговорност носи ГЕРБ/СДС”. Това написа в социалните мрежи общинският съветник от "Демократична България" в СОС - Методи Лалов.

"Защо, ако търговецът няма удостоверение за ползване на павилиона, е регистриран от държавата, за да извършва търговия с храни в незаконния обект?", пита с основание общинският съветник.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    38 7 Отговор
    Преди години Шиши завидя на семействата които се изхранваха от павилионите на спирките.С помощта на Фандъкова изрина хората и сложи свои павилиони.Не плаща наем,ток и вода и Фандупкова не смее да го закача.

    Коментиран от #5, #19

  • 2 ПЕНКО

    21 11 Отговор
    КМЕТЪТ Е ОТ ДБ-И ВСИЧКИ РАЗРЕШИТЕЛНИ -НАДОЛУ СА НЕГОВО ДЕЛО !!!!!!

    Коментиран от #11

  • 3 кисел

    32 7 Отговор
    Това беше ясно.Фандъкова и Б Бориов са за обесване на центъра на София.Има и други кабели ,които стърчат.Некадърната работа е приоритет на Герб.

    Коментиран от #23

  • 4 Наглоста

    20 10 Отговор
    Ви край няма!!!! Питай твоя приятел кмета на Триадица той знае по добре. Документите са доказани и фактите говорят красноречиво!!!!!!!!! ДБ и Божилов да си поемат ВИНАТА. А НЕ ДА ЧАКАТ МАНДАТ ОТ РАДЕВ!!!!!!!!
  • 5 Не тук

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не позна пич!!! Божилов и ДБ. Поне не коментирай. Знаеш истината нали?? Триадица ДБ.

    Коментиран от #7

  • 6 Реалист

    9 15 Отговор
    И той не знае какво пита, ама да не е пас се изказва. Каква връзка в случая има това , че на някаква фирма някога е издаден лиценз за търговия и видите ли след време фирмата реши покрай доматите да продава и наркотици. Виновна била държавата - умник е този Методи Лалов. Направо започнах да се гордея с този съветник.

    Коментиран от #8

  • 7 Последния Софиянец

    18 3 Отговор

    До коментар #5 от "Не тук":

    Божилов няма думата.Павилионите са на Шиши.Само Доган е над него.
  • 8 Последния Софиянец

    24 3 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    В цяла София са незаконни павилионите на подставени лица на Шиши и Доган.Всеки софиянец го знае ,селянино!

    Коментиран от #14

  • 9 Българка

    21 6 Отговор
    На всички нормални хора е ясно, че за убийството, да ги има законно незаконните павилиони, да си работят необезпокоявано, то вина за това има управляващата върхушка. Но вина има и кметицата Фандъкова. Този случай не е изключение, той е правило и обобщава как се управлява най-бедната и корумпирана държава.
    Така, че Фандъкова да подава незабавно оставка
    Оставка на цялото правителство! Съд и затвор за всички престъпления
    Къде е Гешев? Има ли прокуратура?

    Коментиран от #10

  • 10 Последния Софиянец

    20 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Помниш ли преди години Шиши и Фандъкова изгониха павилионите на спирките и сложиха Лафките и други павилиони.Не плащат нищо.

    Коментиран от #13

  • 11 Българка

    15 4 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕНКО":

    А ти четеш ли изобщо? От кога е кметът на Триадица от ДБ? От кога
    ( 2018 г) е в регистъра на БАБХ дружеството -собственик ,кога е започнал да работи павилионът- убиец? И от коя партия е бил тогавашния кмет?
  • 12 Иван Грозни

    17 4 Отговор
    Абе юнак, чувашли се какво говориш? Кога от управляващите са били или ще бъдат виновни? Българският съд е справедлив и никога няма да допусне такова нещо. Държавицата е оставена на самотек. Без контрол. Всеки краде колкото може и от където може. Така се печелят лесните пари. И е логично защо герберите имат такъв процент подкрепа. Той показва колко са хората които крадат безнаказано/чрез корупция по всички управленски нива на държавата/. И понеже част от администрацията няма възможност да краде и се дават тлъсти бонуси. Те това е моментната снимка в РБ.
  • 13 Българка

    19 3 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Шиши и Доган не са свикнали да плащат, те само грабят със закрилата на цацатурата и каскетурата
  • 14 Реалист

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Като са избирали подставени лица май са пропуснали да те наемат. Видели са сигурно, че си много умен за тях да ти дават тая работа и са те оставили да пишеш смешки по форумите. То и за това трябват хора, не се засягай.

    Коментиран от #15

  • 15 Последния Софиянец

    20 5 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Имах преди години един павилион бърза закуска и ме изгони Фандупкова за да си сложи Шиши Лафка.Това ми е работата и знам.
  • 16 ExtraVirginBG

    9 3 Отговор
    Един пожарникар ми каза- ей не ги гледайте тези токове! Вие ако знаете какво е над главите ви няма да стъпите в центъра на София. Огледах се наистина какво е на Витошка и Патриарха и не само там, а навсякъде, ами циглите по кооперациите, стари антени, климатици!? Скоро някое рекламно пано ще утрепе няколко човека и ако си мислите, че Кока кола или Хайнекен не са си опекли питката с безупречен договор с рекламната фирма, пренаела от някой бездомник вервате у Дедо Симо, Костов, Сашо и Дедо Коледа.
  • 17 Фаро

    12 1 Отговор
    Не се хабете.Сиганите от големите градове отново ще се продадат за 50 лв,защото тия пари им подсигуряват кючеците за една вечер а това при тях е от жизненоважно значение.Сиганите по селата ще си останат роби,както и българите
  • 18 Цветко Христов

    2 4 Отговор
    Мето Лалов, кмета на района от вашата партия дб ли е. Разбрах, че е от вашите нали. НЕ е от ГЕРБ, И СДС. ТАКА ЛИ Е?НЕ СЕ ПРАВИ НА,, ДРЪЖ. МИ ШАПКАТА,, И НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.
  • 19 Абе

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Преди време,имаше кратко инфо, по медиите.Три,четири реда.В него съвсем сухо, посочиха,че 198 спирки на ГТ са отдадени на концесионер.Кой ли е?
  • 20 седесето

    0 1 Отговор
    приема вината само с мезета. Мезе няма -значи сдс си трае. Такива са си от малки.
  • 21 Гражданин

    1 1 Отговор
    Районния кмет на Триадица,който е от "Демократична България" е главният виновник заедно с неговата администрация/Инспектората/!
  • 22 СДС умре

    0 0 Отговор
    Не прехвърляйте вината на мъртвите души,все пак гласуват за вас38
  • 23 Сладък

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "кисел":

    Раионния кмет за чучуло ли е Те некъдърните само на заплата са назначени В това кметсво не са държавни служители Те са собственност наДБ
  • 24 Лозенец

    0 0 Отговор
    НЕ ИЗМЕСТВАЙТЕ ВЪПРОСА. СТАВА ДУМА ЗА ПОЛИТИКА НА СО И В ЧАСТНОСТ НА ФАНДЪКОВА. КОЛКО ТАКИВА ПАВИЛИОНА ИМА В ГРАДА? ДА НЕ БИ КМЕТА НА ТРИАДИЦА, КОЙТО Е БЕЗГЛАСНА БУКВА, ДА ГИ Е НАЦВЪКАЛ ИЗ ЦЯЛА СОФИЯ? КОЛКО ГАРАЖА С ТОК И ВОДА СА ПОСТРОЕНИ НАПРАВО НА УЛИЦАТА. Т.Е. ВЪРХУ ОБЩИНСКА ЗЕМЯ? НЯКОЙ ДА Е
    ТРЪГНАЛ ДА ГИ БУТА? ЗАЩОТО, КАКТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ, СЛЕД КАТО 10 ГОДИНИ ТАМ ГОРДО СТОИ ПОДПИСА НА ФАНДЪКОВА, ЯСНО Е ЧЕ ОБЕКТА (ПАВИЛИОН ИЛИ ГАРАЖ) Е НЕДОСЕГАЕМ! СЪДИЯ МЕТОДИ ЛАЛОВ, КОГА ЩЕ ПОЕМЕШ ОБЩИНАТА? СПРИ КРАЖБИТЕ БЕ, ЧОВЕК!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове