Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 20:40 8 900 109

Манолова: ГЕРБ и ДПС искат да сложат ръка върху 30 млрд. лв.

  • мая манолова-
  • герб-
  • йорданка фандъкова

Съжалявам Фандъкова. Тя ще приключи като Борисов – от харесван кмет ще залепи върху себе си позора на корупцията, каза още Манолова

Манолова: ГЕРБ и ДПС искат да сложат ръка върху 30 млрд. лв. - 1
Кадър TV1

Освен за политическото си оцеляване, Борисов се бори ГЕРБ и ДПС да сложат ръка върху 30 млрд. лв. от Фонда за възстановяване и устойчивост. Планът за възстановяване и устойчивост на България обрича страна ни на устойчиви бедност и корупция. В него са заложени единствено стиропор, асфалт и увеличаване на администрацията – това, от което могат да пренасочват пари.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в „Алтернативата“ по TV1.

Първото решение, което от „Изправи се.БГ“ ще внесем в следващия парламент, е проект на решение за ревизия. Ще направим ревизия, от която ще обявим резултатите. Само за миналата година държавната „Автомагистрали“ е получила 4 млрд. лв. за пътища. Държавното дружество „Монтажи“ получи 500 млн. лв. за ремонт на язовири, но не е ясно какво се случи с тези пари, както и с 1 млрд. лв. за държавния ВиК-холдинг. Ревизията ще стигне и до Столична община, допълни Манолова.

Истински съжалявам Фандъкова. И Борисов, и тя, и хората дълго време във властта губят реална самооценка за живота на хората. Жалко е престъпното нехайство и убийството на 16-годишно дете, за което никой не поема отговорност. Всички сме наясно, че корупцията с тези павилиони е повсеместна, каза още председателят на „Изправи се.БГ“.

Корупцията и задкулисието в София продължават да плячкосват средствата на Столична община. Фандъкова ще свърши като Борисов – от един харесван и обичан кмет, ще залепи върху себе си позора на корупцията и бягството от отговорност на човек, който е готов да жертва всеки един от екипа си – районни кметове или архитекти, за да оцелее, подчерта тя и заяви, че нещата в София продължават постарому.

Всичко, което Фандъкова обещаваше – публичност, прозрачност, колективно вземане на решения, контрол, ремонт на улиците, спиране на презастрояването, повече зелени площи, детски градини, чист въздух, не се случи. В рамките на десетина дни протече метростанция Хаджи Димитър и се разместиха релсите, пропаднаха тротоарите до метростанция Медицинска академия. Днес с екипа ми снимахме наводнените релси на метрото при Софийския университет. Дъждовете са най-големите препятствия пред столичната управа. Митът за ГЕРБ строителя в София се развенча, заяви още Манолова.

На въпрос за листите за предстоящите парламентарни избори, тя заяви, че в момента се събират и обсъждат предложения. Пред скоби е приемането на приоритетите на „Изправи се.БГ“, сред които увеличаване на доходите на българските граждани, подкрепа за бизнеса, съдебна реформа и зелени каузи, категорична бе Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 69 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    106 61 Отговор
    НЕ СЪЖАЛЯВАЙ ФАНДЪКОВА , МАЯ, ТЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ВЪЗМЕЗДИЕ. ТРЯБВА ДА БЪДАТРАЗСЛЕДВАНИ ..И КОНФИСКУВАНЕ НА ЗАГРАБЕНОТО ОТ НАРОДА...ТОВА ТРЯБВА ДА ЗАЛОЖИТЕ В ПРОГРАМАТА СИ

    Коментиран от #48, #92, #98

  • 2 Всички това искат...

    73 17 Отговор
    Един, само един да се намери който да иска да даде не да вземе ама уви няма...

    Коментиран от #21, #70

  • 3 Майче ,

    115 69 Отговор
    Как са братя Галеви ? Обаждат ли се ?!!

    Коментиран от #47

  • 4 Снайперист

    37 29 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 5 Д Талев 1940

    97 17 Отговор
    "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

    Коментиран от #34

  • 6 Мунчо

    85 25 Отговор
    Епа нема на тебе да ти ги оставят тия милиарди.... Да не си спала на течение... 😂😂😂
  • 7 Глас за МАЯ

    48 104 Отговор
    Победа за Манолова на изборите. Мая и народен човек.

    Коментиран от #24, #73

  • 8 !!!?

    98 45 Отговор
    Манолова не крие, че е тръгнала към Парламента за 30 млрд., а не за "мутри вън" !!!?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 шоп

    95 55 Отговор
    Абе, кюстендилска селяндурко, защо винаги се углеждаш у парите бе селяндурко некоя ?????? Явно ти искаш да ги докопаш тия пари, обаче няма да ти отвори парашутът.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БОЙКО бандит

    33 33 Отговор
    Уважаеми мисирки и тулупи,мене нема кой да ме накаже.

    Коментиран от #17

  • 13 Тая пчела без жило

    35 27 Отговор
    Как ще я гледаме и слушаме в новия „АПАРТАМЕНТ”!!!!ВАКСИНА за всички дупе тати!!!
  • 14 БКП наш човек

    59 22 Отговор
    Петка докладва на Чапаев, че Мая картечарката се опитва да мине на страната на белогвардейците и пита дали да я застреля.
    - Недей - отговаря Чапаев - тя е нашето бактериологично оръжие.

    Коментиран от #104

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Да, прав си

    25 8 Отговор

    До коментар #12 от "БОЙКО бандит":

    На теб, може само да ти се смееме (подиграваме)
  • 18 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    38 56 Отговор
    МАЯ МАНОЛОВА СЕ ЗНАЕ ОБЩЕСТВЕНАТА И ДЕЙНОСТ КАТО ОМБУТСМАН И ТЯ Е 100% ПОЛОЖИТЕЛНА!!!АКО Е В ПАРЛАМЕНТА ДЕЙНОСТА И ЩЕ Е СЪЩАТА!!
  • 19 оня с коня

    67 38 Отговор
    Мая ОТ СЪРЦЕ И ДУША искаше Тя да бъде на мястото на фандъкова и НЕЯ ДА СЪЖАЛЯВАТ,но...така било писано!И да каже Мая:Тия 30 МИЛИАРДА дето ги дава ЕС на БГ НЕЙНА ЗАСЛУГА ли са,или са в резултат на ДОВЕРИЕТО,което Борисов с Начина си на Управление в ролята на Премиер цели 10г. е Спечелил?А щяха ли ЕС да дадат и ЛЕВ на някой друг,освен на Борисов?А КАКВО ДАДОХА на Станишев,Орешарски и разни Други?Затова и да не протяга Ръчица Мая към тия Милиарди,щото те са си ЛИЧНО на Борисов.А колкото до това че и ДПС искало да се облажи ще я успокоя,че бат Бойко няма да им даде и Стотинка от тях:)
  • 20 селтак

    72 32 Отговор
    30 милиарда,на Майчето са и потекли лигите,малиии! Лицемерна коцка!

    Коментиран от #54

  • 21 Киро

    16 47 Отговор

    До коментар #2 от "Всички това искат...":

    Костадин Костадинов е единствената алтернатива!

    Коментиран от #23, #72, #74

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Леле боже

    24 9 Отговор

    До коментар #7 от "Глас за МАЯ":

    Това е абсолютна пародия.
  • 25 30 милиарда

    19 21 Отговор
    на буда и сава да им слагаме белезниците,докато не са ги пипнали!
  • 26 WENKO4444

    57 18 Отговор
    БОЖЕ !
    ТАЯ ГАЛЕВО - ОТРОВНА МУТРА СУПЕР НАХАЛНО СЕ БУТА В ПОЛИТИКАТА !!!
  • 27 Иван

    43 11 Отговор
    Искаш и ти да се включиш за тези пари,и ти да вземеш от баницата!!! Алчността няма граници! Парите няма да те спасят от смъртта. Лука 12:15
  • 28 ТОВА НА СНИМКАТА

    17 6 Отговор
    КАФЕ МАШИНА ЛИ Е???МОЖЕ ли СМЕТАНА!!!
  • 29 МАЯ....НАВЕДЕНАТА

    49 13 Отговор
    ТИ ПОВЕЧЕ ИСКАШ ДА СЛОЖИШ РЪКА НА ТИЯ ПАРИ...АМА НЕМА ДА ТЕ ОГРЕЕ
  • 30 Стойко

    25 42 Отговор
    Граждани. Клети подтиснати сънародници. Преди няколко дни жълто- кафявия ГЕРБерски сайт ПИК бе писал че номинации за листите на ГЕРБ от гражданската квота били мутрата Станислав Недков -Стъки , политолога Стойчо Стойчев и други. Представяте ли си? Осъждания за рекет , грабежи и побои Стъки? Докъде може да стигне падението на хунтата?! Миналата есен когато тази мутра организираше контрапротести в подкрепа на ГЕРБ и се заканваше на протестиращите , в медиите излязоха интересни факти. Тази мутра поставен от ГЕРБ начело на федерацията по ММА е получавал по 3 милиона от ММС , тоест пари от нашите данъци. След това е връщал обратно 1/3 от парите под масата в черната каса на ГЕРБ , а останалите прибирал в неговия джоб. След ликвидирането на шайката и грабителска хунта ще се потърси отговорност за нашите раздадени пари и също и съдебна отговорност. Не може една мутра с парите от нашите данъци под формата на финансиране за федерацията му да си купува имоти и затворени комплекси по черноморието а на народа да се вдигат данъците и осигуровките които да отиват в джобовете на подобни мутри
    ОСТАВКА- СЪД -ЗАТВОР

    Коментиран от #32, #81, #100

  • 31 МАЯ....НАВЕДЕНАТА

    46 20 Отговор
    ГАЛЕВА...КЪДЕ СЕ БУТАШ В ПЪРВА ДИВИЗИЯ...ОСТАНИ СИ....НАВЕДЕНА
  • 32 НОВО ПЕТ

    21 8 Отговор

    До коментар #30 от "Стойко":

    ОСЪДИ ГО....ИНАЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ПАПАГАЛИ Е ПЪЛНО В САЙТА...

    Коментиран от #39, #86

  • 33 КРАДЦИИИ

    20 28 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Доц. Мангъров пред ФАКТИ: По този начин, както сега, ваксинират животните в свинефермите .... ГЕРБ и ДПС искат да сложат ръка върху 30 млрд. лв.
  • 34 Брадвата

    13 22 Отговор

    До коментар #5 от "Д Талев 1940":

    Факт, най-крадливата и долнопробна част от комунистите ни управляват напоследък. Работа, работа, видими резултати. Всички от селото чакат вожда на ленински съботник с лозунги и транспаранти

    Коментиран от #40

  • 35 Славун

    25 10 Отговор
    Сетихте ли се?Започва борбата за евро пароляците,не за дупетатските места в парлямента ,които ще помогнат на "изтрадалия" Български народец!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 от комунист

    36 9 Отговор
    А на комунистите кога ще видим ревизия аааа.....кога .....и се появявате пак да почвате.Е ТАКАВА НАГЛОСТ НЕ СЪЩЕСТВУВА.С всичко доказано всичките фалити на страната .Къде е таз прокоратура или Гьовеши да ви почва.
  • 38 саюз2004

    21 1 Отговор
    Всички ПП предизборна треска ги фтресе Стремят се да прескочат един процент иэ си заслужат държавни субсидииэ .Никой не се сеща че от години се източва неправомерно в резултат на грешно приложение чл.69 от КСО всеки който придобил право на пенсия може да продължи без да се уволнява като ПЕНСИОНЕР и да запазва длъжността .Вникоя СТРАНА НА ЕС такава аномалия не съ ществува на ръководни длъжности в държавната администрация да се заема от пенсионери АПЗ .фРАПИРАЩО Е В ба И МВР пенсионери да са на ръковони длъжности В МВР все втори директор на ОДП и началник на РПУ са ПЕНСИОНЕРИ АПЗ .
  • 39 Стойко

    16 26 Отговор

    До коментар #32 от "НОВО ПЕТ":

    Разбира се че след изборите ще осъдим Буда за крадените стотици милиарди за 11 години ! А низшите Гербаджии като тебе ще оставим живи за да ни забавляват като маймуни!

    Коментиран от #106

  • 40 Един

    16 13 Отговор

    До коментар #34 от "Брадвата":

    30 години клептокрация и все още комунисти сънувате. Коне с капаци.
  • 41 Васката Божков

    36 12 Отговор
    Тази е ПКП/Кюстендилска/,жена с кокоша глава и мозък на пуйка, вечно във себе си влюбена и постоянно недолюбена!
  • 42 ХАХАХА

    37 17 Отговор
    МАЯ МАНОЛОВА Е МНОГО ЖАЛКА!
  • 43 аььь

    13 4 Отговор

    До коментар #23 от "Мильо Аликпрост":

    Възраждане се казва...
  • 44 гагаг

    25 8 Отговор
    Е да ти ги дадат на теб 30 милиарда.Вече почнаха пенсионери да точат лиги за власта ....
  • 45 Терминатор

    24 9 Отговор
    По добре те от колкото ти мърша.о.Г...а к...а
  • 46 Vlado

    10 3 Отговор
    Питайте Монтажи АД как си купуват машини който не знаят какво да правят булдозер например
  • 47 Боико

    32 11 Отговор

    До коментар #3 от "Майче ,":

    Галеви я забравиха но Ковачки яко бута мангизи затова и е толкова устата

    Коментиран от #84

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Помощницата

    19 6 Отговор
    на прасето, лъжа ли е.. имаше нейна акция преди 3-4 месеца свързана с неГо.. .. Дали някой и се връзва... Ида не забравя че тя го издигна тоа ми зли во пра се за данс
  • 51 Браво браво

    10 27 Отговор

    До коментар #48 от "Съдията":

    Браво!
    Кратко, точно и ясно!
    Борисов е престъпник, под покровителството
    на престъпната прокуратура.
  • 52 СЕВДА

    5 18 Отговор
    Б.......О ЗА МУТРАТА КРАДЕЦ И НЕГОВИТЕ КАЛИНКИ.
  • 53 Манолова

    19 6 Отговор
    Що направо е се кандитатира от дпс
  • 54 MOLI

    28 7 Отговор

    До коментар #20 от "селтак":

    АМА И ТЯ НАМАЗА.ОТ ЧИИ ПАРИ ОТИДЕ ДА СЕ ЛЕКУВА В ЧУЖБИНА.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Бат Вальо

    30 9 Отговор
    Мая парламент, власт и кинти няма да види ... нея злобата и менопаузата ща я довършат ... прав е Ангел, дет я зарязя - представете си само къв ужас е да правиш секs с нея - пълна отврат ... /отивам да драйфам/ ...
  • 57 Всички

    8 27 Отговор
    сме за Мая !!!!

    Коментиран от #69

  • 58 Старата песен

    20 3 Отговор
    100% вярно, НО, това слушаме от всеки тръгнал да се "бори за кокала" последните 30 години, а резултат няма, Еее ?
  • 59 заката

    7 13 Отговор
    има лии суджуциии да крадат държаватаа има ли чекмеджета ощее
  • 60 КРОКОДИЛА

    13 5 Отговор
    НЕ НАВЛИЗАЙ В ДЪЛБОКИ ВОДИ ЩЕ СЕ ОДАВИШ - КУПАНЕТО НЕ Е РАЗРЕШЕНО .
  • 61 вили

    4 27 Отговор
    ДАВАЙ МАЯ МАЧКАЙ СУДЖУЦИТЕ И ШАЙКА ТЕ ОГРАБИХА НАРОДА

    Коментиран от #83

  • 62 Сух

    30 3 Отговор
    Хе хе таз не беше ли издигната от БСП за омбитсман.. Абсолютен цирк, не знам кви малоумници биха гласували за тези.
  • 63 Голем смях

    32 3 Отговор
    И какво общо има тук ДПС.Нали се целувахте вие с тях.ГЕРБ никога не са управлявали с ДПС за разлика от Мая -общата кюстендилска сливандура.Който е отишъл с ДПС ,винаги го е духал и ГЕРБ си научиха урока.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Мафия бг

    25 2 Отговор
    Мафиозите ще раздадат 30 милиарда да гладният народ защото Мая иска да ги вземе като дойде на власт след 100 години

    Коментиран от #71

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 КРОКОДИЛА

    11 2 Отговор
    БОЛЕН ЗАКЪРНЯЛ МОЗЪК - ИЗТЪРВА СУДЖУКА ..................
  • 69 Кои сте вие всички, бе ?

    5 2 Отговор

    До коментар #57 от "Всички":

    Кои сте вие всички, бе ?
  • 70 Хаджи Хаджи Българин

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "Всички това искат...":

    Политически артисти! Сега предизборно, е разрешено - плюене, хвърляне на кал, гримаси,! Най- много заработват журналистите! Но, когато свърши театрото! Сядат и се договарят за порциите! Защо в САщ има само 2 партии! В Китай една основна! В Германия 5 основни партии, а в Источна Европа - десетки ! В Русия - Президенска Република! В ОАЕ един шейх! Катар- един Шейх! Омар, Бруней, Тайланд и др! Ако някой ми отговори смислено, получава 10000 +! Дерзайте Демократи! Пропуснах Либия, преди и сега!
  • 71 Хаджи Хаджи Българин

    11 2 Отговор

    До коментар #65 от "Мафия бг":

    Театърът продължава! Аз ще чакам коалиционният спектакъл!
  • 72 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

    19 2 Отговор

    До коментар #21 от "Киро":

    Онзи копейкаджията ли????Дето се кланя на РФ🇷🇺???
  • 73 Истина

    27 3 Отговор

    До коментар #7 от "Глас за МАЯ":

    Кой и е казал, че ще бъде в парламента ???Тя за всички постове мечтае ,но
    всички знаят за какво става !!!!
    Голяма лъжкиня ..
  • 74 Истина

    28 6 Отговор

    До коментар #21 от "Киро":

    Мая и Костадинов. не ги хваща сьн за тези пари,готови са на всичко за да се облажат,но няма да ги огрее, това са пари които ,Бойко ги искара с много труд за за Бьлгария,и той ще ги харчи за народа си,защото той знае как. не посягайте с мрьсните си лапи.Майчевски .Майчевсци , Хаджигеновци, Христовци.

    Коментиран от #82, #87

  • 75 Сатъра на Хана

    9 3 Отговор
    Не трябват избори , а секири
    ......
    Само Славчо Малки Рапон - Б отбора на Гроб/ДуПиСе се е скрил като пръдня в гънките на шалварите на майка си
  • 76 Бат Вальо

    16 2 Отговор
    Лека ретроспекция - преди 3 години ФАКТИ беше ЦЪРвен сайт с 95% ЦЪРвени коментиращи ... а сега, ЦЪРвените са около 40-45% ... е, напредък ... народът поумнява ...
  • 77 хеий

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "баба мара":

    КЛЕТВАТА Е БУМЕРАНГ,ДА ГО ЗНАЕШ ЩЕ ТИ СЕ ВЬРНЕ ДВОЙНО,БЬДИ СИГУРЕН, ОСОБЕННО ПРИ ТОВА ПОЛУЖЕНИЕ КОГАТО НЕ СИ СИГУРЕН ЗА ТОВА ЗА КОЕТО НЕ СИ СИГУРЕН ,КЬДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ТИ.ЗА ТОВА ОТ ТВОЯТА УСТА В ТВОЯТА ПАЗВА.
  • 78 re4t54t

    5 17 Отговор
    да изметем недоразумението крадливо мухобойко

    Коментиран от #85, #89

  • 79 Пловдивска стара майна

    22 0 Отговор
    Само един въпрос към кандидат Манолова,
    До кога смятате че само София е приоритет за България?|
    Какво ще кажете за развитието на Каспичан ????

    Смятам че всички софиянци ме разбраха.
  • 80 А бе

    23 2 Отговор
    Мая като онбутсман ми беше симпатична, но сега съм отвратен от нея. Ще бъда неприятно изненадан ако влезе в парламента.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 шоп

    20 1 Отговор

    До коментар #74 от "Истина":

    Прав си приятел. Подкрепям те напълно. Трябва да гласуваме разумно и да отрежеме гадните отрепки окончателно. Държавата ни е прекрасна, жалкото е че има много гадни отрепки, които ни пречат да живеем добре, но аз виждам разумни българи, като теб, които мислят правилно и се надявам, че тази страхотна България най-после ще просперира.
  • 83 до Вили

    25 1 Отговор

    До коментар #61 от "вили":

    Народа беше опоскан преди много години когато чакахме на опашки за бурканче млеко,и на копонна система, добре че паследните 10 години Борисов, го вдигна на крака ,и сега обикаляте света , аз не мисля че това е от бедност.затова засрамете се и помислете с главите си ако има все още нещо в тях.
  • 84 Дубай

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "Боико":

    к'ъв е тоа Ковачки ве, аз даам парите!!!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ще си

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "НОВО ПЕТ":

    Осъди малкия Стойко, толкова му е шишарката.
  • 87 тттт

    1 5 Отговор

    До коментар #74 от "Истина":

    Точно така. Цитат: ,Бойко ги иска-ра'...... поради неграмотност ударихте джак пота.....
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 БСП най крадливата партия

    22 1 Отговор
    На тая лъжкиня няма кой да и се върже, тя работи само ако има схема . Пари от Дубай, лянкане на глупости, протести. Кинти от Василев айде пак лъжи за Бойко по медиите.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Протестър

    21 1 Отговор
    Мая Манолова е човек без морал : Василеви, Галеви, Божков структори в криминаният свят. Лъжлива : Костинброд-2 кой предложи Пеевски и др. Нагла, Не говори за крадливите другари, Банови,Арабаджиев, Божков, Василев, крадливите олигарсите, може би те я финансират да бутнат правителство за да се върнат.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 БСП най крадливата партия

    17 1 Отговор
    Добър вечер НАИВНИЦИ.
  • 97 БСП

    18 2 Отговор
    Каква майка е родила тая ........я. Толкова злоба и отрова егаси уродливата комуняга.
  • 98 Един

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Интересно сестра Галева за какво се бори? Във всеки случай не е за "благото" на народа! Видяхме я и като член на върхушката, и като омбудсман, нищо и половина. Сега е съгласна и с дявола да стане ортак, за да може отново да седне на държавата софра! Не знам дали има нормален човек, който да й се връзва на "патоса" с който се пише за "борец" за добруването на хората. Изтъркана плоча, която малко хора слушат!
  • 99 Малко слонче

    12 0 Отговор
    Завист,парите минават покрай другарката.
  • 100 Един

    11 0 Отговор

    До коментар #30 от "Стойко":

    Стойко, защо не погледнеш, кои са в листите на БСП? Там са включени все отбор юнаци, известни със своите "подвизи" и сега се гласят отново да започнат разрушителната си дейност.Дойдат ли на власт Нинова и сие милиардите от ЕС веднага ще секнат както стана при последното им управление. Тогава Манолова ще съжалява , че толкова усилия е хвърлила да докопа кокала!
  • 101 ОТРОВНАТА КОРВЕТА

    9 0 Отговор
    ОПИТВА СЕ ДА ЗАБЛУДИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА С ЛЪЖИ И ПРОВОКАЦИИ, КАКТО ГО НАПРАВИ НА МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ : Костинброд 2. НАПРАВИ ГО И НА КМЕТСКИТЕ, ИЗЛЪГА НАРОДА.
    ЦИГАНИТЕ ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ ПОД СТРОЙ С ЕВРОРОМА БАТ САЛИ ЦАР КИРО ИТН.
  • 102 ЛЪЖЛИВА КРАДЛА

    10 0 Отговор
    САМО ДА МОЖЕ ДА СЕ ДОКОПА ДО 300млд лв ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВИ, ЛЪЖЕ МАЖЕ И ПЕЕВСКИ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ.
  • 103 Комундетата огладняха

    10 0 Отговор
    ТАЯ НЕ СЕ НАТИСКА ДА РАБОТИ В ДЪРЖАВАТА, НАТИСКА СЕ ЗА ДА ГЕПИ ЕВРОКИНТИТЕ, ТОЯ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ. КОЛКОТО СВЪРШИ РАБОТА И КАТО ОМБУДСМАН, ЕДНО НИЩО САМО БЛЯ БЛЯ БЛЯ.
  • 104 Болярин

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "БКП наш човек":

    Толкова ли е зловонна тая пчеличка Мая, че и за бактериологично оръжие става ?!?8364
  • 105 гост

    1 0 Отговор
    Хахахахаха, щом Галевица реве на умряло и бълва змии и гущери, значи всичко е наред :)
  • 106 Егати комедията

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Стойко":

    Ти сигурно ще си главния съдия ????
  • 107 МадреМиа

    0 0 Отговор
    Госпожа Компромат всъщност ни казва защо са се възпалили толкова. Искат да се докопат до тези 30млрд, че да ги окрадат, така както направиха със спестяванията на българите през 90те. И за жалост много от тези, които са бедни заради такива като Манолова пак дават гласа си за тях. Ужас!!!
  • 108 ЧЕСНИЦИ

    0 0 Отговор
    ТО И АЗ И ТИ ИСКАМЕ 30 МЛРД. АМА ГЕРБ И ДПС СА ПО - НАГЛИ И АЛЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ , А НЕ КАТО МЕНЕ ЕЛЕ ПЪК ТЕБЕ И МЪЖО ТИ ДЕТО КАТО МАРЕШКИ ЕДНА ЧАША НЕ СТЕ ОТКРАДНАЛИ !
  • 109 КЬОВЕШИ

    0 0 Отговор
    Бизнecмeнът, убил дeтe c джипa cи, ce кaндидaтирa зa дeпутaт oт лиcтaтa нa Вacил Бoжкoв
    Пaнaгюрcкият бизнecмeн Цвeтaн Пъкoв дoри ocъди зaтвoритe зa 30 000 лeвa зaрaди мизeрия в килиитe
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове