Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 15:52 29 439 110

Осман Октай: Бойко Борисов е ”сложен на дузпата”

  • осман октай-
  • бойко борисов-
  • корупция

За съжаление българските избиратели не разбират смисъла на своя глас и какво могат да променят

Осман Октай: Бойко Борисов е ”сложен на дузпата” - 1
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов и след изборите ще продължава да изпълнява длъжността премиер и ще има целият ресурс, за да си купи нови депутати. Борисов е ”сложен на дузпата” - беше готов да подаде оставка още през лятото, когато при протестите той събра в жегата актива на ГЕРБ. Но тези, които го държат, не му разрешиха да се оттегли защото имаше да довършва - например руската тръба. Сега вече е изхабен и ненужен, очаквам в последните десетина дни да се появят, както почти винаги, факти, които да повлияят на вота. Едва ли ще има общо управление ГЕРБ и БСП, това ще ги помете. Това заяви анализаторът Осман Октай в ефира на ТВ+.
“Когато един употребен, изтощен от употреба от задкулисието стане дразнител в обществото, мафията решава да успокои обществото със залъгващ ход, модел, лидер. Така докараха Симеон, така направиха много други модели по време на Прехода. Сега употребеният подходящ Бойко Борисов е на дузпата. Затова е изпаднал в паника. Но още не е разбрал, че няма да му дадат да се връща пет пъти. Той генерира огромно напрежение в обществото. Голямата битка на задкулисието е как да излъже избирателите с друг модел. Само и само да не се стигне до служебен кабинет с репликата “Мутри вън!”, да не тръгне със служебен кабинет президента Радев да ревизира всички разпаднали се държавни структури с корупционни схеми”, коментира още Октай.

"Борисов стана дразнител. Винаги съм казвал, че тях ги елиминират, за да може да управляват отзад и тихо. Парите обичат тишината. Олигарсите обичат тишината", допълни още Октай.

По думите му "политическата проституция" вече е осветена и е отвратила избирателите. Така стана и с коалицията между Веселин Марешки и Валери Симеонов.

"Какво показа това? Показа на обществото, че политиците ни могат да бъдат купени накуп. След като могат да купят активистката на Слави във Видин, кметицата на Красно село… На царя какво спретнаха? Колко му е да купат 50 мандата от Слави, който според мен ще е голямата изненада на изборите?", посочи Октай.

“Каква е голямата опасност, ако не бъде елиминиран моделът “Бойко Борисов на 4-ти април? След тази дата няма значение той дали е загубил изборите, дали е втора, трета политическа сила. Бойко Борисов разполага с всички авоари на държавата. Той може да купи цяла парламентарна група, да купи цели изборни секции. Правил съм избори - парламентарните избори не се купуват, а се контролират”, допълни още Октай.

Той посочи и нещо притеснително - в момента Борисов кадрува на ключови позиции свои хора, за да не бъде осветен, ако евентуално падне от власт.

"Нещо повече - той продължава да обикаля с джипа и ще продължава да раздава пари", категоричен бе Октай.

За досиетата OpenLux и разкритията за конституционния съдия Константин Пенчев и неговия син, Осман Октай посочи - това не е прецедент. По думите му тепърва ще излизат наяве имената на деца на целия политико-медиен елит и ще се видят милиони отворени кредитни портфейли на тези деца.

“Всичко това говори, че имаме разградена държавност, неработещи институционални структури в държавата”, категоричен беше Октай.

"С протеста на младите в центъра на София и вдигнатият юмрук на президента Радев и призива “Мутри вън!” започна предизборната кампания. Кулминацията е 4 април. За съжаление българските избиратели не разбират смисъла на своя глас и какво могат да променят. Сега действително могат да рестартират с техния вот - нова държава, нови правила, нови закони, нови неща, които да се случат. Няма да стане с един единствен акт на 4 април. Ще има поредица от неща, които трябва да се случат. Гражданите да разберат - те са работодатели на своите управляващи", коментира още Осман Октай.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 261 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    363 46 Отговор
    Перфектен коменар , но само да добавя ,че ще е осъден на хиляди години затвор , а шайката му на десетки !!!
  • 2 ПУТИН

    69 339 Отговор
    ОКТАЙЧО, НАС ИЗБИРАТЕЛИТЕ НИ НЯМАШ ЗА НИЩО МАЙ? ЧАКАЙ ДА ЧУЕМ ОБЕЩАНИЯТА И ДА РАЗВЪРЖАТ КЕСИИТЕ! ЗА СЕГА САМО БОЙКО НИ ДАВА ПО 50 ЛВ. НА МЕСЕЦ И ОБЕЩАВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 1200 ЛВ. Я ДА ЧУЕМ И ДРУГИТЕ ОФЕРТИ?

    Коментиран от #4, #12, #89, #90

  • 3 ПРАВИЛНО

    360 13 Отговор
    ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ИЗБИРАТЕЛИТЕ. КАКВОТО
    ПОСЕЕМ НА 4 АПРИЛ. ТОВА
    И ЩЕ ПОЖЪНИМ.
  • 4 ПЕНСИОНЕР

    85 266 Отговор

    До коментар #2 от "ПУТИН":

    БСП НАПРИМЕР ПРЕДЛАГАТ ПАК ПЕНСИЯТА ДА СТАНЕ 4 ДОЛАРА? ДОГАН СЕ ГОТВИ ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ, СЛАВУЦА ИСКАЛ ДА СТАВА ПРЕМИЕР?

    Коментиран от #82

  • 5 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    116 13 Отговор
    ДАЖЕ НЕ Е НА СТАДИОНА!!А ОБИКАЛЯ ОКОЛО НЕГО!!!
  • 6 гадно

    186 23 Отговор
    Демек никой не може да ни даде толкова колкото тиквата може да обещае.

    Коментиран от #103

  • 7 българка

    296 35 Отговор
    С уважение, г-н Октай! Без шикалкавене, ясно и точно!

    Коментиран от #102

  • 8 ПЕНСИОНЕР

    67 170 Отговор
    ИСКАМ ДРУГАРКАТА НИНОВА ПАК ДА НИ ИГРАЕ КЮЧЕК НА БУЗЛУДЖА!

    Коментиран от #62

  • 9 СДС старо

    13 87 Отговор
    Предлагаме за министър-председател-знаковото лице на прехода, по-богатият от Пеевски ,Божков,Борисов и други-Кабаиванов,зам,шеф на СДС,и кмет на най-голямата община в България ,града на Апостола.
  • 10 Цоко

    58 129 Отговор
    Този съвсем изкукуригал. Какви 50 мандата от Слави?
  • 11 адаша

    143 9 Отговор
    Последния пасаж ме заинтригува. Има верни неща , нищо, че са от човек който е бил в най - мразената от мен партия...
  • 12 МНОГО

    125 26 Отговор

    До коментар #2 от "ПУТИН":

    СИ ПАДНАЛА НИСКО БЕ ПУУУТИН.
    ЯЗЪК ТИ ЗА ИМЕТО. 50 ЛЕВА??!?!
    ТИ ТОВА ЗА ПАРА ЛИ ГО ИМАШ.
    Я ПО ДОБРЕ СЕ ДОБЕРИ ДО ШКАФЧЕТО НА ИДОЛА СИ И ВИЖ ЩО СЕ НАРИЧА ПАРА.
  • 13 Serjone

    38 159 Отговор
    Приятелю ,както и много други като теб предсказват крах,потоп и т.н след изборите вече много години.С Бойко Борисов или не народът е умен и няма да глсава за хора ,които през 1996-1997 година фалираха 10 банки и долара бе 3000 лв, за партии чийто водачи в "опозиция" бяха незменно от екипа на правителства на ББ.Каолиция "Герб-СДС " ще спечели с над 10-12 % преднина от другите.

    Коментиран от #22

  • 14 РАДИО ЕЛТО

    86 19 Отговор
    накрая ще му бият шута

    Коментиран от #26

  • 15 Българка

    187 18 Отговор
    Всеки, който не си направи труда да отиде до урните и не гласува, за мен е български предател.
    Време е за промяна, а не подмяна! Време е за плащане на сметката от тези, които обилно се огощаваха /крадоха на държавната маса и на гърба на българите
    Народе?.......
    На 04.04. масово да гласуваме и с вота да си върнем държавата

    Коментиран от #29, #31, #73

  • 16 Анонимен

    33 23 Отговор
    Кво очаквате. Деца, внуци и родители на комунисти и антикомунисти. И работа не очаквайте от тях. Октай му дават някой лев, но поне турците не са били използвани от тях. Не им знаем житието и битието. БМБ и да го плюете, плюеме, много неща са се случвали в бкп след 1944 до 1984.
  • 17 СОФИЯ

    86 28 Отговор
    ка то свалят БОЙКО и ако го осъдят и пратят в затвора БОЙКО дали знае какво го чака има много бандити които им се е насъбрало от него ще го бият ще го любят френцка любов анален секс бил самбист това не ще го спаси и ще стане БОЙКА общата

    Коментиран от #35, #37

  • 18 будасавагоце

    130 17 Отговор
    октай както винаги е точен ,безпогрешен и нарича нещата с истинските им имена,браво!
  • 19 гост.,.

    10 34 Отговор
    ЛИПСА НА МАНТАЛИТЕТ... Вземете и си простете. Прегърнете се и може без извинение, които сториха след дъжд качулка Сашето от БТВ, БНТ... ЧИПА БРАТКО, ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ДРУГ НАРОД. И КВО НИ Е ТРЯБВАЛО ДА ХОДИМ ТАМ КЪДЕ НЕ Е СЛЕДВАЛО. ЗАГУБЕНИ ГОДИНИ. МЛАДОСТТА ИМ ОТИДЕ В ИЗГНАНИЕ. ЕГОИСТИ
  • 20 4691

    98 20 Отговор
    Публикувано във факти.бг: хора ,които през 1996-1997 година фалираха 10 банки и долара бе 3000 лв. Хората, които направиха описаното от тебе са същите, които управляват днес задкулисието. Точно тогава те си спретнаха преврат на държавата. Чети какво пише човекът, които е участвал в тези събития и е запознат. Не плещи идеологемите на Бойко, който по това време помагаше на превратаджийте, размахвайки бухалка.
  • 21 3333

    99 11 Отговор
    Както винаги точно, кратко и ясно. Браво г-н Октай.

    Коментиран от #39

  • 22 4567

    24 1 Отговор

    До коментар #13 от "Serjone":

    Чети № 20
  • 23 пфу

    32 38 Отговор
    Значи мoжe дa купи цялa пaрлaмeнтaрнa групa, дa купи цeли избoрни ceкции,но в същото време ,пaрлaмeнтaрнитe избoри нe ce купувaт, a ce кoнтрoлирaт, дoпълни oщe Oктaй???Е кое е вярно бе Октайчо?

    Коментиран от #49

  • 24 Анонимен

    79 2 Отговор
    Турчина може да не ти помогне, но няма и да ти навреди. От тях има много състрадателни, докато при българите нещата не стоят по този начин. Номенклатурата не е свикнала на труд и гледа да си вреди в НС, я щерка си, внука си, син си. Мързела е болест. Алчността също. Имаш парите, не ги влагай по банки и построй нещо, направи нещо, да има работа за всички, а не всички да искате на мекотело

    Коментиран от #57

  • 25 аз съм Веска

    9 45 Отговор
    ЕДНА ПРИЯТЕЛКА МИ РАЗКАЗВАШЕ КАК ХВЪРЛЯЛИ МОНЕТА ЗА ЕЗИ И ТУРА .ТАКА ЩЕ СЕ СЛУЧИ И С ДУЗПАТА .НИТО Е В МС , НИТО Е ИЗВЪН . ЧЕТВЪРТО , ПОСЛЕДНО, ПОЛУВРЕМЕ. С КОРОНА .
    БОЙКО ОСТАВА , МОДЕЛЪТ НА ДЪРЖАВАТА СЕ ПРОМЕНЯ .
    ТОВА Е ПЕЧЕЛИВШИЯТ ВАРИЯНТ.ДРУГИЯТ Е : БОЙКО Е СВАЛЕН , МОДЕЛЪТ ОСТАВА .ТОЗИ ФИЛМ СВЪРШИ . ЩЕ ГЛЕДАМЕ
    "ВИНЕТУ " : ВИНАТА Е В МЕН , СЕГА ЩЕ ОПРАВЯ ВСИЧКО !КОРЕСПОНДИРА С : " МИНАРЕ РАЗВАЛЯ , МИНАРЕ ОПРАВЯ ".
    КОЙТО ИСКА ДА ГУБИ ВРЕМЕ , ПАРИ ,И НЕРВИ , ДА СЕ ПРОБА ЗА НЕЩО ДРУГО ...
  • 26 Не,Бойко

    24 56 Отговор

    До коментар #14 от "РАДИО ЕЛТО":

    ще ви бие пак шута за ен ти път, защото сте платени меразавци.

    Коментиран от #80

  • 27 кьорфишек

    48 29 Отговор
    И кой байно ле да си изберем?Всички са заслепени от омраза към Бойко,и са съгласни куцо и сакато да спечели изборите.Но всички разбрахме че цялата помия дето се излива е заради милиардите които се очаква да вземем.И тогава ще настане голямото разграбване,както винаги е било.
  • 28 оня с коня

    33 92 Отговор
    ОМРЪЗНА МИ да търпя "Българин с ТУРСКО Самосъзнание" да ми обяснява "оде пикай кокошката"!Ама бил Борисов "сложен на Дузпата","уморен" и "ненужен"...А ЩЕШЕ ЛИ ДА ГРАЧИШ с Турски диалект бе Октай изхвърлен като мръсно коте от Партията си ДПС ако не осъзнаваш,че същият тоя Борисов ОТНОВО И БЕЗАПЕЛАЦИОННО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ?!"Той/ББ/ създава Огромно Напрежение в Обществото"...Ама в КОЕ Общество бе Октай-Руско-турското ли,Турско-българското ли,КОЕ?!И не пропуска да се похвали Октай с думите "Правил съм избори" за да си вдигне Настоящата Цена на АУТСАЙДЕР...Какви избори си провил Ти бе Депесарска Шушомиго,след като просто си изпълнявал Заповеди на Доган?Да,ама правилно ДПС са те преценили че си "неблагонадежден" и са те Отсвирили...с Мелодия на Кючек:)

    Коментиран от #32, #40, #43, #48

  • 29 Ами ти

    22 39 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Не гласувай, не виждам някой да е дошъл у вас да те моли за това. И не се наричай българка,защото призоваваш за анархия,а това е подсъдно.

    Коментиран от #33, #34

  • 30 РАДИО ЕЛТО

    69 19 Отговор
    БОЙКО е престъпник лъжец крадец

    Коментиран от #46

  • 31 7492

    28 37 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    И си мислиш че като дойдат твойте няма да ограбят каквото си искат,и ще ти оправят живота?Колко сте наивни и лесни за манипулиране!Никой не го интересува твоя мизерен животец душа.Ще си останеш все така бедна и пишеща по форумите.

    Коментиран от #81, #109

  • 32 кон спиратор

    40 12 Отговор

    До коментар #28 от "оня с коня":

    тая бълвоч от коя клоака я изсипа,трудно бих я нарекъл мисъл!

    Коментиран от #38

  • 33 ХИТЛЕР

    47 9 Отговор

    До коментар #29 от "Ами ти":

    Значи е Анархия ,когато на търтей ,като вас им се спира хранилката а,визирам калинките на ГРОБ
  • 34 БЪЛГАРИЯ

    22 5 Отговор

    До коментар #29 от "Ами ти":

    АМИ ТИ всеки има право на мнение това е интернет
  • 35 пфу

    12 16 Отговор

    До коментар #17 от "СОФИЯ":

    Мале колко наивен и невеж народ съществува.Върхът на сладоледа!!!

    Коментиран от #44

  • 36 Анонимен

    17 31 Отговор
    На БМБ няма кой да му бие шита, защото му казваме някои неща, но отвън сте по зле от Бойко Борисов. Както сте огладнели за малко време ще прахосате, не че при него не бе. Знаем ви стъпките, далаверите с подробности. Но съзнание и алчността е в главите ви. Кво да ви прави бойчето. Всеки ако е честен пред себе си ще се оправим, но продължавате ли под масата, далаверите изход няма да има. Поне отдолу, в общини и на др. Места спрете се бе хора. На запад копче не можеш да отнесеш у дома, а тукашните. Не че ме еня, явно неправилно сме възпитавани. Идея си нямам. Може и аз да греша или полудели да сме.
  • 37 taty

    10 18 Отговор

    До коментар #17 от "СОФИЯ":

    Погледнете на какво изречение давате плюсове.Няма запетайка,няма точка,няма главна,няма нищо в празната кратуна.Ти да не би да говориш от личен опит,а?

    Коментиран от #41, #58

  • 38 оня с коня

    11 33 Отговор

    До коментар #32 от "кон спиратор":

    Всяка Мисъл Неадекватна на Русофилското ти "Мислене" е "Бълвоч".Така че Свиркай си и НЕ безпокой меня:)
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 МИЛЕНИУМ

    37 8 Отговор

    До коментар #28 от "оня с коня":

    ДРУГИЯ С КОНЯ каква ПОБЕДА на БОЙКО те е подгонила бе рибата в морето ти си сложил тигана на печката
  • 41 СОФИЯ

    28 6 Отговор

    До коментар #37 от "taty":

    пусни си ТАТУ нас не догонят герб в коша БОЙКО го чака съд

    Коментиран от #45

  • 42 Анонимен

    13 28 Отговор
    Съгласни сме. Казали сте. Бойко е черен, крадец и т. н. А вие като сте над бб, нали знаете кой отстъпва, по умният. Отстъпете или искате кръв да се лее. Ако сте искали, що не го наоравихте 1984 или 1989, кога танковете бяха наредени, както казваха старите хора, че костов им намалил пенсиите от 150 на 50 лева, ако беше се ляло кръв, който останеле, днес щеше да живее добре, а не да се мъчи маса народ изхвърлен по костово на улицата и дълги години безработни. Не ги упрекваме бизнесмените, както казва нашия адвокат, и аз да съм ще си слагам мои хора, няма място за сърдене. В държавното положението е подобно и кво правим, много умряха и много си сложиха въжето. А останалите живрят, те си знаят, нямам представа. Навън нагиздени, а вътре мизерия и мръсотия
  • 43 коказа

    35 9 Отговор

    До коментар #28 от "оня с коня":

    Ейййй един умен човек да видя тук,браво!И питам аз,защо аджеба тая ДПС сбирщина съществува все още?Кой в България няма права и свободи?Кой защитават тия?
  • 44 СОФИЯ

    8 6 Отговор

    До коментар #35 от "пфу":

    купи си сладолед ЕКСИМО
  • 45 taty

    10 7 Отговор

    До коментар #41 от "СОФИЯ":

    Поредния невежа,а иди разбери изречението му.

    Коментиран от #51

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Нерегистриран

    12 34 Отговор
    Щото сте умни виж кво става. Цяла България си иска държавата да го храни в Парламента, кебапчета, кюфтенца, тоалети, любовни връзки, а бате Бойко да ходи по Балканите и пак ви лош. Давал ви папо, земя, и кво си пожелаете от Него. Аз ако съм на вас всички кандидати наредени под строй за Бойко да си дадете гласа, за да се оправи България. Искаме спокойствие след 04042021
  • 48 МИЛЕНИУМ

    11 6 Отговор

    До коментар #28 от "оня с коня":

    вие господине сте от ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО оня КУРТИ действително ли е ФАКТОР ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО фука се щото имал пари лесни пари лесно се харчат лъже щото има кола инфинити ИМА ГОЛФ хвалел се с много момичета това са злато търсачки накрая сам остава

    Коментиран от #53

  • 49 5749

    7 15 Отговор

    До коментар #23 от "пфу":

    Е хайде ония дето ми пишат минуси,да ми разяснят казаното от башибозука де.
  • 50 РАДИО ЕЛТО

    21 53 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!!!

    Коментиран от #56

  • 51 СОФИЯ

    5 6 Отговор

    До коментар #45 от "taty":

    ИЗВИНЯВАЙТЕ ГОСПОЖО ГОСПОДИНЕ
  • 52 Октай е наясно с възхода на кариерата

    38 6 Отговор
    На Борисов, знае Сценария, знае и участниците!! И други го Знаят, но нямат Смелост да го кажат!! Уважение за това което пише и говори!!! Има един тънак момент, дали ще го по харчат и физически, Премиера, или ще му отворят Зелен Коридор към САЩ??? Дилема, Бащиците решават!!!
  • 53 НЕ БЕ

    4 7 Отговор

    До коментар #48 от "МИЛЕНИУМ":

    НЕ, аз съм КУРТИ и съм КРЪСТЕН на дядо си .....и не съм от Велико Търново , а от МАЛКО Търново.....😄😄😄😄
  • 54 Избирател

    14 7 Отговор
    Има и друг тип избиратели... предприемчиви, образовани, с дългосрочна визия....работят, кротуват и не се осветляват. Имат висок социален статус и не смучат държавна пара, защото ще ги хване некровилия ако се опрат до калинка-политик. Наричат ги соросоиди, жълти павета и т.н. , но това е нормалното ядро в една държава.
  • 55 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    20 43 Отговор
    БОЙКО И ГЕРБ ще спечелят изборите на 4.04. Ще има четвърти мандат!!!

    Коментиран от #68

  • 56 РАДИО ЕЛТО

    48 16 Отговор

    До коментар #50 от "РАДИО ЕЛТО":

    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌



    БОЙКО филма свърши за теб
  • 57 АМИ

    16 25 Отговор

    До коментар #24 от "Анонимен":

    ВЕРНО КАЗВАШ , МЪРЗЕЛА Е ВЕЛИКО НЕЩО , СВИКНЕШ ЛИ СЪС НЕГО , ОТЪРВАНЕ НЯМА ......ВИЖ КАК И ФИГУРАНТА - АЙЛЯКЧИЯ РАЗБРА ТУЙ НЕЩО И БЪРЗО СЕ ОРЕНТИРА .....ПРЕДЛОЖИ СЕ ЗА ВТОРИ МАНДАТ НИЩОПРАВЕНЕ !!!!

    Коментиран от #63, #66, #67

  • 58 СОФИЯ

    6 2 Отговор

    До коментар #37 от "taty":

    какво означава ника ви
    татутировка символ свастика обясни го на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
  • 59 Аз знам кво мога да променя

    28 10 Отговор
    Мога да емигрирам и да не съм роб в бегето другото с избори не се променя трябва си революция и преврат
  • 60 Таран

    33 8 Отговор
    Сега по примера на премиера, ще му пребием дузпата трети път, белким най-после вкараме и го разкараме:)))

    Коментиран от #61

  • 61 БЪЛГАРИЯ

    20 7 Отговор

    До коментар #60 от "Таран":

    БОЙКО фалира ЦСКА
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Кимон Георгиев

    16 4 Отговор
    Разпускане на народното събрание,забрана на партиите и нека младите и можещите,неучаствали във властта да управляват.И това ще стане,някога,но не сега.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 БАЙ СТАВРИ

    22 10 Отговор

    До коментар #55 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    ЩЕ ИМА 4-ТИ МАНДАТ ПРИ МЕНЕ В 4-ТА КИЛИЯ !!!
  • 69 Осман паша

    8 20 Отговор
    Тоя пък кой беше??? Лалугер изпълзял от дупката
  • 70 Вън хиените

    18 25 Отговор
    Хич не е на дузпата, гледай колко хиени са наредили - вият и хапят. Искат да изядат тия 30млрд.дето ще дойдат. И като настъпи глад и разруха ще молят бойко да идва
  • 71 Анонимен

    3 7 Отговор
    Боби е на резервната скамейка, и от корни зависи дали ще го пусне да играе с ЦСКА Сеца.
  • 72 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    28 10 Отговор
    4.4.21 -
    ДА ИЗМЕТЕМ алчната, крадлива
    и некадърна пасмина ГЕРБ...
  • 73 MOLI

    17 10 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    ДЕМЕК ЗА КОМУНИСТИТЕ.ТОВА ЛИ НАРИЧАТЕ ВРЪЩАНЕ НА ДЪРЖАВАТА.ИЛИ НА ВАС НЕЩО СИ ДА СЕ ВЪРНЕ.РИБА СТЕ ЯЛИ.НИКОГА!!!КОМУНИСТИТЕ ИЗЯДОХА НАШИЯ И НА РОДИТЕЛИТЕ НИ ЖИВОТ,А НА ДЕЦАТА НИ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ.

    Коментиран от #74

  • 74 Вие незнам

    26 17 Отговор

    До коментар #73 от "MOLI":

    Май съвсем превъртяхте играта. По времето на комунистите си имаше и здравеопазване и работа за всички и социален живот и полиция и сигурност. Най- щастливите ми години бяха по времето на комунизма. Вие демократите съсипахте държавата. Комунистите нищо не са изяли Вие я изядохте. Между другото аз в началото на демокрацията съм гладувала най- много. Комунизма другарке се асоциира с национализъм, дисциплина, възпитание, вярност към родината, вяра в другаря до тебе , вярност към партията. И както е казал Левски " Предателите трябва да се убиват ". Сега другарке те питам кои са предателите? Не са ли демократите които ни продадоха живота на терористите от ЕС?

    Коментиран от #83

  • 75 Бухал

    24 9 Отговор
    Колкото и да сенадъхвате драги тролове на мутренската шайк,дните на идола ви са преброени.Няма нормален българин,кохто да одобри за свой държавен ръководител един елементарен,невъзпитан,арогантен простак.Българинът цени необразованият,но природно интелигентен човек.Вашият човек обаче и от това е лишен,сигурно за това си осигурява молитвите на лицемерните ни попове.
  • 76 Осман Ага

    5 8 Отговор
    Пуска конспирационна Теория за Борисов и за Дпс и ДОГАН ще духа супата нали Борисов и Доган и онзи в Турция ,забравих Как му беще името са от Левски София Само Левски и Доло Мафията Европейска на Евродепутатките
  • 77 гост

    31 11 Отговор
    Днес чух по ТВ,че евентуалните гласове на негласувалите се разпределят в полза на най голямата партия ГЕРБ и те старателно крият това.Вярно ли е? Ако е вярно,трябва да излезем на 4 април и да гласуваме срещу ГЕРБ..
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Най

    18 9 Отговор
    гнусния премиер за всички времена.Ганьо в най-уродливата си форма.
  • 80 РАДИО ЕЛТО

    11 8 Отговор

    До коментар #26 от "Не,Бойко":

    БОЙКО е мутра
  • 81 Дед Мороз

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "7492":

    ЛОШОТО ЧЕ СИ ТОТАЛНО ПРАВ ,НО ФИТКАТА НЕ ГО РАЗБИА ЩЕ ТРЪГНЕ НЯКОЙ ДА Я ОПРАВЯ ,КАДЕ МА НА КРЕВАТА ЛИ,В ЦЯЛ СВЯТ САМ СЕ ОПРАВЯШ ПОНЕ СЕГЕ ИМАТЕ ШАНСА ЦЯЛ СВЯТ
  • 82 Здравко

    10 11 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕНСИОНЕР":

    ГЕРБ предлага пълни чекмеджета, ПГерберскиП, корупция, най-бедни, рушащи се пътища, неукрепени свлачища, ало Ваньо, ало Банов и.т.н.

    Коментиран от #84

  • 83 Комсомолец

    11 4 Отговор

    До коментар #74 от "Вие незнам":

    А другарке от де са тез демократи пръкнаха ма ,пребоядисани червени другари

    Коментиран от #107

  • 84 Чевдарче

    7 5 Отговор

    До коментар #82 от "Здравко":

    А другите какво предлагат ЧИЧКО ,И ТЕ СЪЩОТОТО В ПО ГОЛЕМ РАЗМЕР

    Коментиран от #88

  • 85 Болярин

    6 9 Отговор
    Осман Октай, точно за такива, като теб и ДПС ли искаш БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД да гласува - такива, уруспу, които искат да продадат парче по парче РОДИНАТА НИ на други държави ?!!
    Доста си го закъсал, от към сиво вещество, анализаторе ... !!!
  • 86 А тебе Османе

    7 9 Отговор
    Никой не те познава, човек е сложен на, дузпата още със самото му раждане, особено ако не е с добро семейство и беден...!
  • 87 Биби Кинг

    2 5 Отговор
    Са четвартио мандад че га турниме сичките иавни и прекрити команези на концки иайца! Озман и той че земе да ги затопли са долната час на гарбината си!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Лудата Мара

    6 3 Отговор
    Много раздаващи бе в тая бедна държава . ААмет ДуГаня раздава порции , БМБ раздава парите от нашите данъци все едно са Му бащиния . Накрая ще има и за десерт Еди голям дебел шпек

    Коментиран от #99

  • 92 Един

    5 5 Отговор
    Разбирам защо Осман Октай са го натирили от партиите - казва истината човека! Ама много ми е интересно кой ще бъде първия дето ще бие дузпата да Бойко? Щото после ще има неколко отбора дето ще искат да се пробват/ да повторят дузпата! ЩЕ бъде интересно ... и много показателно!
  • 93 На кратко

    3 8 Отговор
    Да изпратят гражданина от Банкя, охрана на Херо в хамериканското посолство.ще му оди много.
  • 94 Го4о

    8 1 Отговор
    Бойко на дуспата..... а Нинова е вратара!
  • 95 БОКО ЧАО

    4 4 Отговор
    ТЕЗИ ДЕТО ГО ПОСТАВИ БОКО В МВР, ПОСЛЕ МУ СЛОЖИ КРИЛА И ПОТЕГЛИ НАГОРЕ.
    КМЕТ НА СОФИЯ И ПРЕМИЕР МИНИСТЪР, ЧУСТВАШ СЕ КАТО БОГ И СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ.
    ПРЕКАЛИ ПОЖАРНИКАРЧЕТО ОТ БАНКЯ И ЩЕ МУ СВИЯТ СЪРМИТЕ.
    ДАНО САМО НОВИЯТ МЕСИЯ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е,
    ДА НЕ Е ТОЛКОВА КРАДЛИВ И САМОВЛЮБЕН.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Перо

    3 1 Отговор
    Не разбрахте ли,че тиквата иска да вземе модела на Доган като почетен Председател на партия и за всеки случай депутатство с НСО за по-сигурно!
  • 99 Сариту умря

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Лудата Мара":

    Тка, че оставаш и без шпек, само с един мек, Бог да те прости, но едва ли, неграмотнице....!
  • 100 Гого от шопско

    1 0 Отговор
    Турчолята не сакат Боко.Обещава им,а после ги натирва.Ако им е ние сме у България.На кой не му ойдише,Турция е близо
    Моля Ник

    Коментиран от #101

  • 101 Бобо

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "Гого от шопско":

    Никой не сака лъжец и крадец у дома си.
  • 102 козаря

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "българка":

    БРЪСНАТА БЪЛГАРКА СЪС ШАЛВАРИ ! " СИГУРНО " ( № 1 ) с ЧЕРВЕН ФЕС я , по КРОТКО ! ПОМНЕТЕ --- " от БАТАК съм ЧИЧО " и " В ИМЕТО на НАРОДА " ( без съд и присъда ) --- ОГъъъъН или БЕЛЕНЕ ! ТИШИНА! ТИШИНА , която ще помете ново създалият се ОФ и МУТАЦИЯТА на КОМ ВИРУС - 44 -- преименуван на СОЦДъБъ - 21 . " ЛЕВИ С ДЕСНИ ,ЛЕВИ с ДЕСНИ --ЩЕ вървим НАПРЕД ! " Еваала за ТЪПИЯТ ком МЕНТАР !
  • 103 Явно

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гадно":

    За осман кауна му е съмишлиник на един акъл и пътници Так на куч кон залага
  • 104 До Октай

    3 2 Отговор
    Да Бойко е на точката за дузпа
    А ти си на вратата !
    И на 4ти април ще ти я (го) вкара пак .
    Интересно на 5ти какво ще кажеш
  • 105 Батката

    1 0 Отговор
    Батка, всеки управляващ по време на целия мандат е на дузпата.
  • 106 Грую

    0 0 Отговор
    Знаеш ли къде грешиш? Ще ти кажа. Това, че Борисов е на дузпата не е новина. Той е на дузпата от както е дошъл на власт. Лошото е това ,че поне досега никой не можа да му я бие тази дузпа и да се свърши, а вместо това вече повече от десет години той постоянно бие дузпи на обикновения български народ и вече е минало толкова много време все по този един и същи сценарий, че вече няма никакво значение дали някой може да му бие дузпта и али ще го направи. Разбираш ли какво означава това? Това е нещо, като Турското робство. Продължило е толкова много, че когато е дошъл някой да ни освободи почти не е имало никакво значение, защото сме си останали плебеи, слуги и рая с робско самосъзнание и без идея за нещо по-добро. Ей за това са дузпите и вече нам значение в коя посока ще бъдат.
  • 107 чети внимателно

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Комсомолец":

    Първо не ми казвай другарке не си от нашата партия и нямаш тая привилегия. Второ не давам обяснения на неориентирани заблудени от криворазбраната ви демокрация продукти да не кажа боклуци. И да във вените ми тече комунистическа кръв и ще остана вярна на партията си завинаги ,а ти ще си останеш политическа к..ва. Политическа да и все пак к..ва. хахахаха. Така , че лапай смело демократските банани и си продавай г..за , на който искаш хахаха.
  • 108 asen

    0 0 Отговор
    Защо му вярвате на Октай- тези са за една година и след това нови избори.На 1.01 .2027 всичко ще се разреши.
  • 109 Душа, бабче

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "7492":

    И ти нещо много за обича форумите, що така, плюс момченца та.....!
  • 110 Ценен ЦЕНЗОР

    0 1 Отговор
    Не е ли време да обявим БорисОВ за поЖизнен български БОГ ? А защо не и да пристъпим към строеж на НОВ мавзолей , в знак на почит към необятната му личност !? А строежа на този монумент ще бъде инспектиран всяка седмица от джипката и през Фбук , лично от Негово Банкянско Величие !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове