Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 08:16 8 749 13

Почина и другият младеж от тежката катастрофа в Перник

  • перник-
  • тежка катастрофа-
  • загинал

Той бе в кома, а лекарите се бориха за живота му

Почина и другият младеж от тежката катастрофа в Перник - 1
Снимка: Shutterstock

Почина 20-годишният Ибрахим, който пострада тежко при катастрофата в Перник от 19 февруари. Той е издъхнал вчера, информираха от болницата. Шофьорът Викторио загина на място, а спътникът му бе настанен в реанимация на Пернишката МБАЛ „Рахила Ангелова“ с тежка черепно-мозъчна травма .

Той бе в кома, а лекарите се бориха за живота му от деня на катастрофата.

Травмите след инцидента са били изключително сериозни и младото момче не е успяло да се пребори за живота си.

Приятели на момчето обявиха набиране на кръв за спасяване на живота му, но от болницата казаха, че му се прелива плазма. Ибрахим е бил на командно дишане до кончината си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морето

    29 6 Отговор
    Жалко, без значение от кой етнос са младежите. За какво е карал бързо шофьора, за къде са закъснявали, или от неопитност се е правил на професионалист. Глупава смърт е да си отидеш от катастрофа с автомобил.

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 2 Иван

    19 4 Отговор
    Като им прочетеш имената и после не съжаляваш. Можеше твой те деца да убият . Господ си знае работата.

    Коментиран от #5

  • 3 сали

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Морето":

    Бързали са за... работа. Да берат.
  • 4 ПСР

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Морето":

    Жалко наистина.За къде е бързал шофьорът?-просто така си е карал.
    А иначе,да,има една приказка за такива бързаци-"По-добре 15 минути по-късно в този живот,отколкото с 15 мин.по-рано в отвъдния".
  • 5 Иван

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    А може х и да пи ша по-грамот но но толко ва си мо га.
  • 6 Заря

    48 2 Отговор

    До коментар #1 от "Морето":

    Дайте да престанем с тая фалшива толерантност и да почнем да наричаме нещата с истинските им имена, защото по тоя начин се изопачава реалността!
    Казано инак: Тия "роми" окрилени от безнаказността си, която от 30 години се инспирира от разни НПО-та, с промити мозъци от медиите и чалгата ца карали като на рали, понеже "така е модерно" и са избивали комплексите си, пак понеже е модерно.
    И ти вместо да ми се лигавчуниш и да точиш сoпoпли по преждевремнно-отишлите си от тоя свят джигити, можеше да включиш една0две мозъчни гънкии да си представиш какво щеше да се случи, ако тия апапи, карайки по тоя начин, бяха блъснали някой твой близък или теб. Ако мозъкът ти не плуваше в чорбата от толерантност, щеше да ти е ясно ,че тия не карат за първи път така и да се поставиш на мястото на хората, покрай които са профучавали със свистене на гуми тия и да почувстваш техният страх.
    Спрете да блеете, овце! Вземете се в ръце и казвайте на нещата с точните им имена.

    Коментиран от #9, #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Грую

    3 0 Отговор
    Добре ,че няма невинни пострадали.Иначе,бог да ги прости.
  • 9 Морето

    6 10 Отговор

    До коментар #6 от "Заря":

    Няма толерантност в написаното от мен. Има съжаление, а това са две различни неща и нямат нищо общо помежду си. Не се сърдя на твоя текст, но мисля, че си много наплашен от катастрофи и не спираш да "храниш" водачи на МПС-та, които дори и неволно, правят грешки на пътя. Излишно се правиш на умен,повече мислиш, и то грешно. На хора като теб казвам:кой каквото прави, за себе си го прави! Нямам нужда от твоето мнение-правилно или грешно, нека си остане твое. Айде, карай внимателно!

    Коментиран от #10, #13

  • 10 Патил

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Морето":

    Да се се замотаеш в кръстовище с 30-40 км/ч, дори да минеш на червено поради неопитност е едно, но да караш пиян, дрогиран, с значително превишена скорост с неоправдано самочувствие е нещо съвсем друго. Това вече граничи с опит за предумишлено убийство.
    Публикувано във факти.бг: кой каквото прави, за себе си го прави! - груба грешка е този начин на мислене, когато с действията си заплашваш живота на тези около теб. Да не говорим за медицинските разходи кой ги плаща...

    Коментиран от #12

  • 11 Гуньо простия

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Заря":

    Ако път те бяха твои деца,как ли щеше да реагираш?
  • 12 Морето

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Патил":

    Не съм бил очевидец, не зная дали са били пияни, дрогирани или неопитни. Написаното от мен е едно обикновено заключение: нелепа смърт от катастрофа с автомобил! Не съм...толкова човеколюбив, но без значение от коя раса, етнос, вид, произход или сой са починалите, глупаво е човек да умре точно така. Заради нищо.
  • 13 Заря

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Морето":

    Като нямаш нужда от моето мнение, защо мислиш, че аз имам нужда от твоето?!
    И да, в твоето ммение има толерантност и тя не е в тази част в която споменаваш за етнос, а именно в това, че изравняваш смъртта при трудова злопулука с "глупавата смърт от катастрофа" и то катастрофа без значение, дали е бил пиян, дали е се е надценил, дали е искал да се докаже....
    Катастрофа може да се случи на всеки, дори и на пешеходец. Както се казва "човек няма очи и на дупето си". Грешки стават и за съжаление по някога са фатални. Но това е едно. Съвсем друго е да "натискаш до дупка" щото си бил имал нужда от адреналин, и щото сега си млад и сега ти се живее.
    Превозното средство е оръжие и ако се борави безотговорно с него, стават фалове.
    Именно към тия фалове трябва да сме строги до болка, а не да подмърчаме колко кофти били ,че си отишли млади.
    Ами ако бяха ударили майка с бебешка количка?! Пак ли щеше да се споливиш, колко е нелепо ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове